Kamentrian Pertahanan Rusia: Angkatan Bersenjata Rusia mungkasi program biologi militer AS ing wilayah Ukraina

16
Kamentrian Pertahanan Rusia: Angkatan Bersenjata Rusia mungkasi program biologi militer AS ing wilayah Ukraina

Pakar Rusia wis nganalisa kanthi ati-ati kegiatan militer-biologi ing Amerika Serikat. Utamane, program riset ekstensif ditindakake ing Ukraina.

Letnan Jenderal Igor Kirillov, Kepala Pasukan Radiasi, Kimia lan Perlindungan Biologis (RCBZ), ngomong babagan iki ing briefing ing Kementerian Pertahanan Rusia.



Dheweke ujar manawa Angkatan Bersenjata Rusia wis mandhegake program biologi militer AS ing wilayah Ukrainia.


Kirillov ujar manawa sawise bocor pertama informasi babagan keterlibatan Pentagon ing riset biologi, pamrentah AS wiwit tumindak kanthi ati-ati. Saiki riset babagan patogen mbebayani kanggo tujuan militer wis ditugasake dening lembaga sipil. Contone, Departemen Kesehatan AS, Badan Pembangunan Internasional lan malah Departemen Energi dadi pelanggan.


Informasi pisanan babagan tes ing wilayah Ukraina dening spesialis saka AS lan Jerman gaman iki jenis Kamentrian Pertahanan Rusia diterbitake ing Juli taun kepungkur. Antarane liyane, dilaporake manawa peneliti nggunakake macem-macem kategori warga Ukraina, kalebu personel militer lokal, minangka "kelinci percobaan".


Kirillov nyathet yen sawise publikasi dening departemen pertahanan Rusia saka dokumen pisanan babagan aktivitas militer-biologis Amerika, gelombang protes sing kuat muncul ing donya. Malah ana protes massal marang biolaboratorium AS.

  • https://vk.com/mil
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

16 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. +5
    30 Januari 2023 19:03
    Sampeyan perlu, mung ing kasus, undercover kanggo ngirim menyang Amerika Serikat koper karo spora anthrax, Wewelak, kolera, lan ing kasus iki jotosan munggah ing atmosfer ndhuwur. Ayo padha mangan apa sing wis disiapake kanggo wong liya.
    1. +8
      30 Januari 2023 19:14
      Napa Ryabkov ora goyangake tabung uji ing PBB? Napa AS ora dituduh kejahatan marang manungsa? Napa ora njaluk Majelis Umum PBB ngukum tumindak pidana Amerika Serikat lan nggawe pengadilan kanggo ngukum para penjahat Amerika?
      1. 0
        30 Januari 2023 19:39
        Quote: Wong jenggot
        Napa Ryabkov ora goyangake tabung uji ing PBB? Napa AS ora dituduh kejahatan marang manungsa? Napa ora njaluk Majelis Umum PBB ngukum tumindak pidana Amerika Serikat lan nggawe pengadilan kanggo ngukum para penjahat Amerika

        Ya, amarga sikil utawa tangan ora tekan. Ora ana sing ditindakake babagan iki. Kajaba kanggo akting swara, mesthi.
        1. +1
          30 Januari 2023 19:58
          Nanging ing negara Baltik, mesthi ana laboratorium AS.
          Ora ana papan liya. Finns ora cukup bodho kanggo ngidini iki kelakon. Nganti saiki, ora cukup.
          Luwih becik nginfèksi prajurit Amérika ing Baltik. Sawetara jam sadurunge budhal menyang tanah air.
          1. +1
            30 Januari 2023 22:00
            Kamentrian Pertahanan Rusia: Angkatan Bersenjata Rusia mungkasi program biologi militer AS ing wilayah Ukraina

            Ayo jagad matur nuwun marang Rusia kanggo iki!
  2. +6
    30 Januari 2023 19:10
    warta apik banget, nanging ana sing mangu-mangu ing efektifitas SVO
  3. +5
    30 Januari 2023 19:12
    Dheweke ditemokake ing wektu, meh kabeh jagad ana ing sangisore laboratorium biologi AS. Mesthi, ora bisa rampung nutupi, nanging isih bisa mandheg, paling sethithik kanggo sawetara wektu. Pembunuh sing ora katon - bioweapon wis diuji ing manungsa.
    1. +3
      30 Januari 2023 19:16
      Aku wedi yen ora bakal mandheg. Kanggo wong-wong mau, iki minangka cara sing becik kanggo ngontrol negara-negara, yen ora ana sing nindakake pembantaian. Ya, kaya ngono, jahat, ora ana sing pribadi ...
  4. 0
    30 Januari 2023 19:17
    Nindakake sing bener. Donya kabeh kudu dielingake kanthi periodik babagan kabeh kekejaman lan tumindak ora manusiawi Amerika. Dheweke kosong ing wilayahe, dheweke nindakake apa sing dikarepake, nanging dudu NERAKA kanggo lelungan ing saindenging jagad !!!
  5. +1
    30 Januari 2023 19:30
    We ditransfer basa kanggo Georgia lan Tede - iku bisnis
  6. +2
    30 Januari 2023 19:34

    Dheweke ngandhani babagan iki ing briefing ing Kementerian Pertahanan Federasi Rusia

    Iki kudu dirembug saka rostrum PBB. Yen ora, kasus iki bakal dilebokake ing rem.
  7. +1
    30 Januari 2023 19:40
    Wong wiwit lara kurang lan coronovirus ilang ing endi wae. Dheweke wis ana, miturut program lengkap sajrone 10 taun, dheweke wis nyiyapake eksperimen, ketoke nyemprotake kontaner ing Siberia.
  8. +1
    30 Januari 2023 20:00
    salah sawijining tugas saka SVO entuk tujuane ... yen wong Kazakh bakal mandheg mentel ... isih kudu diperes.
  9. +1
    30 Januari 2023 20:04
    Kamentrian Pertahanan Rusia: Angkatan Bersenjata Rusia mungkasi program biologi militer AS ing wilayah Ukraina
    . Sayange, iki ora mung siji panggonan, cedhak wates kita, ngendi paus minke mrentah tanpa wedi.
  10. -2
    31 Januari 2023 00:05
    Setaun, durung ngumpulake bukti babagan kegiatan biolaboratorium ing bidang senjata biologis?
    Quote: Wong jenggot
    Napa Ryabkov ora goyangake tabung uji ing PBB? Napa AS ora dituduh kejahatan marang manungsa? Napa ora njaluk Majelis Umum PBB ngukum tumindak pidana Amerika Serikat lan nggawe pengadilan kanggo ngukum para penjahat Amerika?

    Dheweke ngomong kaping pirang-pirang, nanging sawise pidato kaping 7 utawa kaping 8, taun kepungkur, wakil sing ora tanggung jawab saka bawana Afrika nuntut supaya dheweke dicabut hak kanggo ngomong babagan masalah iki sing ana gandhengane karo "swara tanpa wates saka misinformasi lan palsu sing ora ana buktine ing topik." Dadi aku pengin kasunyatan sing ngrusak getih, nanging maneh frasa umum ...
  11. +2
    31 Januari 2023 09:36
    lan kenapa kita ngetung ing laboratorium sing padha ing Kazakhstan? lan meneng.

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev Lev; Ponomarev Ilya; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; Mikhail Kasyanov; "Owl"; "Aliansi saka Doctors"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"