Sekretaris Dewan Keamanan lan Pertahanan Nasional Ukraina Danilov ngumumake persiapan "kuat" saka Angkatan Bersenjata Ukraina kanggo ngusir serangan tentara Rusia.

35
Sekretaris Dewan Keamanan lan Pertahanan Nasional Ukraina Danilov ngumumake persiapan "kuat" saka Angkatan Bersenjata Ukraina kanggo ngusir serangan tentara Rusia.

Panguwasa Ukrainia ngerti banget babagan persiapan Rusia kanggo serangan musim semi lan njupuk kabeh langkah kanggo ngusir. Miturut Sekretaris Keamanan Nasional lan Dewan Pertahanan Ukraina Oleksiy Danilov, Kyiv siap netralake ancaman sing ditimbulake dening tentara Rusia.

Miturut Danilov, komando klompok Rusia nyiapake serangan skala gedhe anyar kanthi tujuan "nyekel" wilayah Ukraina. Ing ngisor iki, mobilisasi ditindakake ing Rusia, ing kerangka kasebut kira-kira 300 ewu prajurit cadangan. Saiki, 150 wis dikirim menyang ngarep, lan separo liyane sing dimobilisasi ana ing cadangan, lan Moskow ngrancang supaya bisa nyerang.



Nanging, malah ing Kyiv padha ora turu lan nyepakaké kanggo kebekan, gumantung ing bantuan saka sponsor Western. Dideleng saka pratelan Danilov, Zelensky ngethok telpon awan lan wengi, nelpon pimpinan negara liya lan nuntut supaya nyedhiyakake luwih akeh. gaman. Kajaba iku, mobilisasi total ditindakake, sing ora diakoni ing Kyiv. Nanging, miturut informasi sing bocor saka Staf Umum Angkatan Bersenjata Ukraina, militer wis ditugasake kanggo nyelehake paling ora 100 wong sing digerakake ing tangan ing pungkasan Februari.

Sekretaris Dewan Keamanan lan Pertahanan Nasional nandheske yen ing wiwitan operasi khusus "luwih angel" amarga Angkatan Bersenjata Ukraina perang piyambak, nanging saiki sekutu ngadeg ing mburi tentara Ukraina.

(...) 24 Februari 2022 luwih angel. Banjur kita padha piyambak karo agresor. Saiki kahanane rada beda. Muncul saben minggu warta saka macem-macem negara babagan mbantu Ukraina

dheweke nambah.

Miturut intelijen Ukrainia, tentara Rusia wis ngrampungake persiapan cadangan, lan ing awal musim semi bakal siap ngluncurake serangan gedhe. Ing sangisore dheweke, West cepet-cepet nyelehake kendaraan lapis baja lan tentara meriem, amarga sukses tentara Rusia bakal dadi wiwitan pungkasan saka Ukrainia.
    Saluran warta kita

    Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

    35 komentar
    Alexa
    Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
    1. 0
      31 Januari 2023 08:36
      Nanging apa Cosmos kagungane wong tartamtu? ora. Banjur kabeh target ing wangun satelit saka Amerika Serikat sing ngirim informasi kanggo mungsuh iku LEGAL lan tundhuk DESTRUCTION, digunakake sampeyan ndeleng padha uga weruh.
      1. +6
        31 Januari 2023 08:48
        Kutipan saka Silver99
        Nanging apa Cosmos kagungane wong tartamtu? ora. Banjur kabeh target ing wangun satelit saka Amerika Serikat sing ngirim informasi kanggo mungsuh iku LEGAL lan tundhuk DESTRUCTION, digunakake sampeyan ndeleng padha uga weruh.

        Apa sampeyan ora ngerti: galaksi Bima Sakti, Nebula Andromeda, Triangulum, uga klompok Virgo lan Laniokei, ana ing kapentingan eksklusif Amerika Serikat. ngguyu
        1. 0
          31 Januari 2023 09:41
          Ya, lan Ukrainians kuna nembus bolongan ireng
          1. -1
            31 Januari 2023 14:04
            Ya, lan Ukrainians kuna nembus bolongan ireng

            Matur nuwun, mung anak perlu informasi ing bolongan ireng kanggo abstrak, lan punika apik
        2. +1
          31 Januari 2023 10:16
          "Zelensky ngethok telpon awan lan wengi, nelpon pimpinan negara liya lan nuntut supaya nyedhiyakake senjata liyane."
          Apa sampeyan ora bisa nindakake nalika nggunakake obat-obatan ...
          Lan kanggo papan cedhak Bumi, ana "Persetujuan babagan prinsip kegiatan negara ing eksplorasi lan panggunaan ruang angkasa, kalebu Bulan lan benda langit liyane."
          Iki minangka basis hukum antariksa internasional.
          Perjanjian kasebut ditandatangani dening Amerika Serikat, Inggris Raya lan Uni Soviet tanggal 27 Januari 1967.
        3. 0
          31 Januari 2023 10:27
          Supaya padha nggawa mudhun ... En masse ... menyang Virgin ... menyang Triangle.
        4. 0
          31 Januari 2023 13:42
          Kepentingan "eksklusif" saka Yankees cocog karo kapentingan kita kaya gonore kronis kanggo Ensiklopedia Kedokteran ... ombenan
      2. 0
        31 Januari 2023 09:47
        Iku misale jek Trump uga squeezed rembulan ....? IMHO
        1. -1
          31 Januari 2023 10:18
          megadeth (altar), iku pitakonan gedhe ... yen rembulan dudu cah wadon.)
      3. Komentar wis dibusak.
      4. 0
        31 Januari 2023 11:26
        Kutipan saka Silver99
        Nanging apa Cosmos kagungane wong tartamtu? ora. Banjur kabeh target ing wangun satelit saka Amerika Serikat sing ngirim informasi kanggo mungsuh iku LEGAL lan tundhuk DESTRUCTION, digunakake sampeyan ndeleng padha uga weruh.

        Ora ana sing bakal nembak satelit Amerika, kita ora bisa gouge trowongan lan kreteg sepur ing Ukraina, guts lancip ing ndhuwur.
    2. +4
      31 Januari 2023 08:36
      Ya, loro-lorone padha siyap-siyap, iki jelas sanajan kanggo wong wuta, siji mung bisa muga-muga sukses para pejuang kita. Pertempuran serius wis ana ing ngarep. Kita ora bisa kalah ing arah apa wae.
    3. KCA
      0
      31 Januari 2023 08:36
      Apa dheweke ora ngerti yen Rusia ora bakal ngenteni musim semi?
      1. +2
        31 Januari 2023 08:43
        Ya, nanging musim semi ing sasi. Aku pengin duwe sawetara kepastian.
        1. KCA
          +1
          31 Januari 2023 08:47
          Iki minangka tanggalan, nyatane bisa luwih adhem ing wulan Maret tinimbang ing wulan Februari, Danilov paling kamungkinan tegese akhir April-Mei, nalika ijo katon lan reregetan garing.
        2. -1
          31 Januari 2023 10:30
          Sewulan maneh setaun wis kliwat... lan bener kowe Neri, kowe kudu ngarep-arep sing paling apik.
          Lan banjur tekan Kharkov - pindhah adoh, tekan Nikolaev - pindhah adoh.
          Lan ahead saka baris 3rd nimbali ukrov: Slavyansk lan Kramatorsk, kita kudu njupuk.
    4. 0
      31 Januari 2023 08:38
      Ing negara sing kuat kaya Ukraina, dheweke wis ngupayakake pangembangan dana sing dialokasikan.
      1. +2
        31 Januari 2023 09:31
        Lan sing paling kuat ora ana ing ngarep, nanging cepet-cepet - dheweke ngunggahake wong sing ringkih supaya dikirim menyang unit "kuat" saka Angkatan Bersenjata Ukraina, saka sing ringkih padha mbangun soko sing bisa dianggep minangka "kuat". "... pendhudhukan khas Ukrainia.
    5. -2
      31 Januari 2023 08:39
      Nanging, sanajan ing Kyiv dheweke ora turu lan nyiapake kanthi lengkap, ngandelake bantuan saka sponsor Barat.
      Dheweke ora turu amarga alasan liyane - serangan kita ing fasilitas lan infrastruktur militer nggawe angel turu. Kasunyatan sing lagi nyiapake kanthi lengkap katon saka video Ukrainia babagan panangkepan kuat calon rekrut (saka pemuda nganti pensiunan). Inggih, iku pancene tetep kanggo nang mung ing "negara manca bakal bantuan kita." Banjur Danilov ngandika bab penting: "Saiki sekutu ngadeg ing mburi mburi tentara Ukraina." Iki persis apa sing ana ing mburi lan kapan wae dheweke bisa lunga tanpa menehi kabar marang Ukraina. Delengen, ora ana sekutu maneh ...
    6. -1
      31 Januari 2023 08:41
      Shriek, Pentagon wis siyap "muter" ing teater nglawan Staf Umum Kementerian Pertahanan RF.
    7. +2
      31 Januari 2023 08:45
      24 Februari 2022 luwih angel. Banjur kita padha piyambak karo agresor. Saiki kahanane rada beda.
      Apa tenan? Pernyataan mantan lan pimpinan saiki saka "mitra" nuduhake sebaliknya. Pumping saka njaba ana ing ayunan lengkap kanggo luwih saka setahun.
    8. +2
      31 Januari 2023 08:55
      Aku ora kepenak yen buffoon, dokter hewan lan gynecologists masturbasi aku ...
    9. -1
      31 Januari 2023 08:59
      Quote: Wong jenggot
      Kutipan saka Silver99
      Nanging apa Cosmos kagungane wong tartamtu? ora. Banjur kabeh target ing wangun satelit saka Amerika Serikat sing ngirim informasi kanggo mungsuh iku LEGAL lan tundhuk DESTRUCTION, digunakake sampeyan ndeleng padha uga weruh.

      Apa sampeyan ora ngerti: galaksi Bima Sakti, Nebula Andromeda, Triangulum, uga klompok Virgo lan Laniokei, ana ing kapentingan eksklusif Amerika Serikat. ngguyu

      tenan!) ombenan
    10. -1
      31 Januari 2023 09:05
      Nanging kepiye carane njupuk Crimea ing musim semi, dheweke ora nyiapake kanthi kuat kanggo iki? Aku bakal ngandhani rahasia: wong Jerman, supaya bisa nyekel ngarep kaya ngono, duwe tentara pirang-pirang yuta.
      1. 0
        31 Januari 2023 09:48
        Ya, kita ora duwe 5 yuta kanggo nyerang
    11. +2
      31 Januari 2023 09:15
      Sekretaris Dewan Keamanan lan Pertahanan Nasional nandheske yen ing wiwitan operasi khusus "luwih angel" amarga Angkatan Bersenjata Ukraina perang piyambak, saiki sekutu ngadeg ing mburi tentara Ukraina.


      Inggih, inggih. Kanggo sekutu, teknologi, kanggo Ukraina, daging.
    12. +1
      31 Januari 2023 09:23
      sawise kabeh, padha diduga babi loro-legged, kang urip kanggo awake dhewe, ngrokok langit, bengkong ing buntut sapi, lan secara harfiah, lan sing paling Jahwéh, scarecrow ora saka Galicia, malah Radyansky Voroshilovgrad mundhakaken pahlawan, apa padha sprinkled. ana menarik, bledug katon pareng
    13. 0
      31 Januari 2023 09:36
      Dheweke saiki provoking kita ing kabeh cara sing bisa kanggo tumindak, senjata sadurunge diwenehake - tank saka Polandia, Yugoslavia, Republik Ceko ora katon ing jumlah cekap ing lapangan, Unit dilatih uga lungguh nang endi wae, ing garis ngarep saka wong-wong mau. mung lemak mriem ing wangun pertahanan teroris.
      Kabeh hysteria iki karo tank lan liyane, mbok menawa, dirancang kanggo push kita teka ahead saka jadwal, mbok menawa kita ora siap kanggo iki, lan banjur counterattack kita.
      Sawise kabeh, padha duwe soko ing wilayah pembangkit listrik tenaga nuklir?
    14. 0
      31 Januari 2023 09:37
      Sekretaris Dewan Keamanan lan Pertahanan Nasional Ukraina Danilov ngumumake persiapan "kuat" saka Angkatan Bersenjata Ukraina kanggo ngusir serangan tentara Rusia.
      Apa sampeyan wis mbatalake serangan kuat saka Angkatan Bersenjata Ukraina?
      1. -3
        31 Januari 2023 09:53
        Ora, dheweke ora mbatalake, serangan kita dibatalake, lan sanajan menehi saran dhewe sadurunge peralatan saka proyek senjata anyar, konsentrasi pasukan kita ing siji arah durung bisa amarga kekurangan personel lan peralatan. , karya kandhel chimeras, lan potensial pertahanan dhuwur saka mungsuh , ketoke bakal terus serangan taktis ing pamukiman individu, kang kedados saiki, ing nunggu serangan saka Angkatan Bersenjata Ukraina, kita mutusaké kanggo ketemu paket anyar ing sing defensif.
        1. 0
          31 Januari 2023 12:02
          Bener, aku takon babagan serangan sing direncanakake saka Angkatan Bersenjata Ukraina.
          1. -1
            31 Januari 2023 12:12
            Dheweke pindhah saka pungkasan musim gugur nganti pungkasan musim semi amarga kesulitan logistik, lan bakal dadi mobilisasi kita.
    15. -2
      31 Januari 2023 09:45
      Miturut prakiraanku, saiki ana sekitar 1000 tank gaya Soviet, 2000 kendaraan tempur infanteri lan kendaraan tempur infanteri buatan Soviet lan Barat liyane ing cadangan Angkatan Bersenjata Ukraina, aku ora bisa ngomong pira artileri lan senjata rudal. , 150 ewu infantri sing dilatih ing luar negeri, jumlah pesawat sing ora dingerteni (bisa uga F16 - dheweke nggawe kejutan) lan helikopter.
      Apa sing diwenehake saiki - Abrams, Leopards lan liya-liyane, minangka teknik kanggo parade kamenangan, lan dudu pasukan serangan, minangka pilihan pungkasan, cadangan kanggo musim panas.

      Kita wis ora kalah metu minangka akeh peralatan minangka kita wis resmi diwenehake liwat 6 sasi kepungkur, lan ora ana siji Yugoslav freaks ing kabeh, digunakake padha wis ditampilake.
    16. Komentar wis dibusak.
    17. -3
      31 Januari 2023 12:15
      Panguwasa Ukrainia ngerti banget babagan persiapan Rusia kanggo serangan musim semi lan njupuk kabeh langkah kanggo ngusir.
      Iku misale jek aku ora kejawab wayahe nalika persiapan kanggo kamenangan, ing bentuk serangan sing menang marang Crimea, dadi persiapan kanggo zrada, kanthi wujud bayangan heroik saka serangan Rusia.
    18. 0
      31 Januari 2023 14:23
      Ukrainians disebut munggah kanggo layanan militèr kanthi pasukan, secara harfiah ing bedhil saka bedhil Bandera. Mayoritas pejuang Angkatan Bersenjata Ukraina ora pengin nglawan lan ngorbanake nyawane kanggo Biden lan Zelensky. Prajurit-prajurit saka wadya-bala Ukraina padha perang mung amarga saka ancaman ditembak dening Bandera. Ing kahanan kasebut, penting banget kanggo nggedhekake panjelasan, karya propaganda kanthi banding marang para prajurit Angkatan Bersenjata Ukraina kanggo pindhah menyang sisih Rusia. Rusia saiki wis ngumumake ganjaran dhuwit gedhe kanggo transfer peralatan militer Amerika lan NATO menyang Rusia. Dadi saiki, kanggo pindhah menyang sisih Rusia, para pejuang Angkatan Bersenjata Ukraina uga bisa nampa ganjaran dhuwit yen teka ing lokasi Angkatan Bersenjata RF ing peralatan militer Amerika utawa NATO. Aku nyuwun marang para pejuang Angkatan Bersenjata Ukraina, dadi pinter, ngidoni wong bodho Zelensky lan Bandera. Padha wis rampung. Dheweke potensial mati, kanthi bantuan sampeyan bakal dipateni dening pedunung Ukraina dhewe, sing kesel kabeh omah Bandera iki.
    19. 0
      1 Februari 2023 08:52
      Ora ngertos...
      Nanging apa babagan kampanye pembebasan gedhe Angkatan Bersenjata Ukraina nglawan Melitopol lan Crimea?
      Padha uga disiapake kanggo wong-wong mau. Utawa ora cukup kuat?
      Sapa sing kudu dipercaya? Danilov saiki utawa Danilov telung minggu kepungkur?
      Utawa ngenteni lan miwiti pracaya Danilov mung seminggu?

    "Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

    "Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev Lev; Ponomarev Ilya; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; Mikhail Kasyanov; "Owl"; "Aliansi saka Doctors"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"