Mantan pangareping Pentagon Mark Esper: Amerika Serikat alon-alon nyuplai senjata menyang Ukraina, kanthi resiko ora ana ing wektu kanggo miwiti serangan Rusia.

16
Mantan pangareping Pentagon Mark Esper: Amerika Serikat alon-alon nyuplai senjata menyang Ukraina, kanthi resiko ora ana ing wektu kanggo miwiti serangan Rusia.

Amerika Serikat lan sekutu-sekutune alon banget ngirim senjata menyang Ukraina, resiko Kulon ora duwe wektu kanggo nyedhiyakake kabeh sing perlu kanggo nyerang tentara Rusia. Pernyataan iki digawe dening mantan kepala Pentagon, Mark Esper, sing nyekel jabatan iki ing Donald Trump.

Miturut mantan Sekretaris Pertahanan AS, wektu tundha pasokan senjata menyang Kyiv bisa nyebabake kekalahan tentara Ukrainia, Angkatan Bersenjata Ukraina mung ora bakal bisa mungkasi serangan anyar saka pasukan Rusia, masalah karo gaman ora ngalami. Esper yakin kabijakan Washington marang Ukraina bener, nanging alon banget. Miturut dheweke, pasokan tank, uga senjata liyane, kaputusan ing transfer kang digawe ing Januari Rammstein, kudu cepet cepet.



Umumé, Ukraina kudu nampa tank buatan Kulon ing musim gugur, mula ora bakal ana kahanan sing dikembangake ing ngarep. Kajaba iku, Amerika Serikat kudu nyetujoni kiriman pejuang lan misil taktis ATACMS menyang Ukraina, iki bakal ngidini Angkatan Bersenjata Ukraina duwe kauntungan, uga bisa nyerang wilayah mburi pasukan Rusia.

Kita kudu nyetujoni panyedhiya pesawat kanggo dheweke, iki bakal menehi keuntungan. (...) Kita kudu ngirim ATACMS, amarga kanthi cara iki Ukrainia bisa mlebu ing Ukraina wétan, ing Crimea, kanggo numpes bantalan peluncuran Shahedin, mateni bantalan peluncuran rudal, ngrusak depot logistik, barak lan liya-liyane.

Esper ngandika.

Kyiv wis bola-bali njaluk rudal jarak jauh kanggo HIMARS MLRS ing layanan karo Angkatan Bersenjata Ukraina, nanging Washington ora gelem, amarga ancaman eskalasi konflik kasebut. Amerika uga ora gelem nyedhiyakake pejuang. Mung tank sing isih ana, nanging wektu pangiriman dadi masalah, dheweke ora duwe wektu kanggo nyerang tentara Rusia.
    Saluran warta kita

    Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

    16 komentar
    Alexa
    Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
    1. +1
      31 Januari 2023 10:04
      Naif .. Amerika Serikat wis ngadhepi ing Afghanistan, siji iki cepet-cepet mbaleni sukses lan njaluk ing pasuryan ing Ukraina ..
      F16 bisa dikirim menyang Ukraina, siji-sijine pitakonan yaiku sapa sing bakal mabur, sapa sing bakal ngladeni, lan ing ngendi entuk jaringan lapangan terbang. Lan pitakonan liyane yaiku apa sing kudu ditindakake karo pertahanan udara Rusia.
      Lan ora ana sing bisa nylametake Ukraina, Ukraina saka kekalahan, dudu 314 tank, dudu 500.
      Kabeh sing bisa ditindakake Ukraina yaiku nyuda perang dadi kekalahan sing ora lengkap.
      1. +2
        31 Januari 2023 10:12
        Kutipan saka EXPrompt
        Naif .. Amerika Serikat wis ngadhepi ing Afghanistan, siji iki cepet-cepet mbaleni sukses lan njaluk ing pasuryan ing Ukraina ..

        Yen aku pinter, aku bakal ngerti yen luwih gedhe tundha, luwih sithik isin mengko.

        Senajan...
        Padha wis biasa, ta? Siji operasi "Cottage" ana regane - 330 wong sing tiwas lan tatu, ditambah karo pemusnah sing kudu dipateni nalika ngrebut pulo KOSONG.
        Amerika duwe akeh tumindak "mulya", ana sing kudu dielingi ...
      2. +1
        31 Januari 2023 10:12
        Apa AS cepet-cepet ninggalake Bumi sing dosa iki? Dadi kayane ora dikarepake ing papan liya ing jagad iki eseman
      3. -2
        31 Januari 2023 10:23
        Naif .. USA entuk pasuryan ing Afghanistan
        Kesepakatan karo Taliban lan peralatan Afghan sing berkembang ing Ukraina, hmm, mungkin dheweke ora naif.
    2. +2
      31 Januari 2023 10:07
      Amerika Serikat alon banget nyuplai senjata menyang Ukraina, kanthi resiko ora duwe wektu kanggo nyerang Rusia
      Kita ora ketompo telat. Nyuwun
    3. 0
      31 Januari 2023 10:09
      Marik, kowe wis milih jendela sing cocok kanggo awake dhewe... sing luwih dhuwur endi...?
      Dheweke wis ngetutake sampeyan.
      wong Rusia.
    4. +1
      31 Januari 2023 10:10
      Carane ngangap padha, espers iki, stoltenbergs, millies lan tokoh liyane. Saben uwong menehi saran babagan sing serius, rewel ...
    5. +1
      31 Januari 2023 10:10
      Mantan pangareping Pentagon Mark Esper: AS alon-alon nyuplai senjata menyang Ukraina, kanthi risiko ora tepat wektu kanggo nyerang Rusia
      . Cukup ... amatir?
      Ing Washington lan omah-omah liyane ing London lan Paris, wong lanang sing gedhe, berpengalaman, licik main game !!!
      Dheweke ora peduli apa-apa maneh!
    6. +2
      31 Januari 2023 10:12
      Omong-omongan maneka warna “ekse” ora ana gunane. Dheweke duwe tanggung jawab 0 kanggo tembung-tembunge. Apa kudu digatekake?
    7. +1
      31 Januari 2023 10:18
      Wingi, siji Ex, ngandika yen iku perlu kanggo rembugan karo Rusia, Ex iki, ndhesek cepet-cepet ... Dheweke dhewe ora ngerti apa sing dikarepake .. Paling exes, paling ora exes ..
    8. -1
      31 Januari 2023 10:18
      Soko nguwatirake, ing saluran telegram "Two Majors" padha nulis yen Ukrainians ndharat ing bank kita Dnieper.
    9. 0
      31 Januari 2023 10:22
      Tank buatan Barat mesthine dikirim menyang Ukraina ing musim gugur ... Kita kudu nyetujoni panyedhiya pesawat kanggo dheweke ... Kita kudu ngirim ATACMS ...
      "Lan banjur Ostap nandhang sangsara" ("12 kursi"). Dadi bisa langsung ngirim tentara Amerika, dikuwatake dening "sekutu"?
      1. -2
        31 Januari 2023 10:29
        Dadi bisa langsung ngirim tentara Amerika, dikuwatake dening "sekutu"?
        Apa sampeyan ragu yen ATACMS bakal dipasrahake menyang Ukraina?
    10. -1
      31 Januari 2023 10:27
      Kepiye pasokan peralatan NATO bakal menehi keuntungan marang Banderva? Dunce iki yakin yen teknike super duper? bodho!
    11. 0
      31 Januari 2023 13:46
      Inggih, apa sing bisa dakkandhakake ... cepet, alon-alon ... utawa kuldi "quacks" ... utawa Amerovsky "padishah" ...
    12. 0
      1 Februari 2023 07:48
      Amerika Serikat teka kanthi alesan kanggo nyedhiyakake jinis senjata modern (Rusia bakal mulai ngrebut kabeh Ukraina). Mungkin padha kudu Ukraina kamenangan , lan sing ngerti carane akeh senjata padha arep kanggo sijine ing pungkasan.

    "Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

    "Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev Lev; Ponomarev Ilya; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; Mikhail Kasyanov; "Owl"; "Aliansi saka Doctors"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"