Presiden Kroasia ujar manawa Crimea ora bakal bali menyang Ukraina

25
Presiden Kroasia ujar manawa Crimea ora bakal bali menyang Ukraina

Presiden Kroasia Zoran Milanovic ujar manawa Crimea ora bakal bali menyang Ukraina. Dheweke uga ngelingi yen negara-negara Barat nate ngrebut Kosovo saka Serbia.

Milanovic nandheske yen Rusia beda banget karo Serbia, lan ora ana negara ing donya, kajaba Amerika Serikat, sing bisa saingan karo Rusia kanthi posisi sing padha.



Presiden Kroasia nambahake yen sawise negara-negara Kulon njupuk Kosovo nglawan kekarepan Serbia, mung sawetara wektu sadurunge tumindak sing padha ditindakake dening negara liya. Miturut Milanovich, pejabat militer Jerman sing dhuwur-dhuwur ngomong babagan impossibility bali Crimea menyang Ukraina malah sadurunge wiwitan operasi khusus.

Pimpinan Kroasia uga ujar manawa ora bisa ngalahake negara adidaya, yaiku Rusia, amarga bisa nggunakake senjata nuklir kapan wae. gaman.

Kamentrian Luar Negeri Ukraina wis nyebutake tembung-tembung saka Presiden Kroasia "ora bisa ditampa" lan takon babagan integritas wilayah Ukraina.

Senadyan kasunyatan sing meh sangang taun wis liwati wiwit bali saka Crimea menyang Federasi Rusia, panguwasa Ukrainia isih nganggep Semenanjung Krimea minangka wilayah. Negara-negara Kulon uga ora ngakoni kepemilikan Rusia ing Crimea, sing ana hubungane karo sanksi anti-Rusia.

Presiden Rusia Vladimir Putin nandheske yen masalah kepemilikan Crimea pungkasane ditutup lan ora tundhuk diskusi.
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

25 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. +5
    Januari 31 2023
    Presiden Kroasia Zoran Milanovic ujar manawa Crimea ora bakal bali menyang Ukraina. Dheweke uga ngelingi yen negara-negara Barat nate ngrebut Kosovo saka Serbia.
    . Dheweke ngomong lan apa ...
    Boom iku kanggo nganggep yen wong iki duwe posisi dhewe, pangerten dhewe babagan acara saiki.
    Jarang ana ing geyrop saiki...
    1. +4
      Januari 31 2023
      Mungkin ngisi posisi AS-NATO kanggo negosiasi? Dadi kudu setuju babagan iki 26 wulan kepungkur, saiki wilayah sing ukurane Inggris karo Skotlandia digawa menyang yurisdiksi kita, wektune kanggo setuju babagan apa sing bisa kita tinggalake. netral tanpa tentara lan karo kontingen polisi sing winates karo pangkalan kita kanggo wektu tanpa wates, wilayah
      1. 0
        Februari 1 2023
        Apa wae bisa ... padha ngerti carane "terwelu". Cara tongkat lan wortel, langgeng, kaya donya iki!!! Nyambut gawe.
      2. +1
        Februari 1 2023
        Iku meh ora mbuwang. Ana politisi ing Eropah sing ora nyanyi ing paduan suara bebarengan karo rabble Polandia-Baltik, lan komunikasi sawise perang bakal karo wong-wong mau. Sanajan Saxon isih bakal ndominasi ...
    2. 0
      Februari 1 2023
      Ya mung ngerti yen dheweke ora gelem melu-melu kabeh iki, mula dheweke nglayang. Aku mikir yen dheweke dhewe ora nglawan pemisahan Kosovo saka Serbia, nanging dheweke nggunakake preseden iki kanggo nyingkirake awake dhewe.
  2. +7
    Januari 31 2023
    Crimea ora bakal bali menyang Ukraina

    Apa wong liya mangu-mangu iki? Apa Ukraina uga negara utawa wilayah?
    Yen Rusia ora bisa digawa menyang dhengkul ekonomi, banjur malah luwih militer ..
    Ayo Kulon wedi dhewe, ana sing ngancam banget, lan Rusia melu iki kanthi seneng
    1. +5
      Januari 31 2023
      iki minangka vassal teritorial AS kanthi cara sing paling ala
      1. +1
        Januari 31 2023
        Kutipan saka Nexcom
        iki minangka vassal teritorial AS kanthi cara sing paling ala

        Kabeh padha, nanging iki wilayah Rusia, kang kudu dibusak saka setan lan policemen, punishers, Vlasovites, etc. Utawa luwih, putu wadon lan propagandis Kanada ... Lan prajurit kita mesthi bakal entuk kabeh iki, kita wis nandhang penghinaan lan provokasi kanggo dangu. Iku wektu kanggo mbayar "sedulur"
        Ing kene sampeyan duwe gilyak lan puilo.
    2. +3
      Januari 31 2023
      mung pangarep-arep kanggo nemokake karakter kaya Yeltsin 2.0 lan nyoba kanggo nggawa wong kanggo daya
      1. 0
        Januari 31 2023
        Nah, dheweke wis nyoba kaping pirang-pirang. Lan timbal, lan ayunan. Iku ora bisa metu. Dhampar malah ora ngguyu. Wong-wong mau wis dislocated tangan babagan dheweke. Saiki padha gnaw ing sikil karo untu
  3. +1
    Januari 31 2023
    Presiden Kroasia ujar manawa Crimea ora bakal bali menyang Ukraina
    iki kerusuhan ing kapal?
    1. +1
      Januari 31 2023
      Apa jenis kraman iki? Présidhèn Kroasia iku wong sing apik. Nanging sanajan ing negarane dhewe, dheweke nindakake fungsi perwakilan utamane. Rungokake perdana menteri.
      1. 0
        Januari 31 2023
        mung iki dudu sepisanan dheweke ngomong ing garis utama NATO
  4. +3
    Januari 31 2023
    Kamentrian Luar Negeri Ukraina wis nyebutake tembung-tembung saka Presiden Kroasia "ora bisa ditampa" lan takon babagan integritas wilayah Ukraina.

    Miturut pendapatku, ora ana keraguan ing tembung Presiden Kroasia. Dheweke langsung ujar manawa Crimea bakal dadi bagean saka Rusia.
  5. +1
    Januari 31 2023
    Kamentrian Luar Negeri Ukraina wis nyebutake tembung-tembung saka Presiden Kroasia "ora bisa ditampa" lan takon babagan integritas wilayah Ukraina.

    Demokrasi. Kebebasan ngomong lan mikir.
  6. 0
    Januari 31 2023
    Pimpinan Kroasia uga ujar manawa ora bisa ngalahake negara adidaya kaya Rusia, amarga bisa nggunakake senjata nuklir kapan wae.

    Ora bakal ditrapake, penghasilan saka perdagangan bakal mudhun, kanggo oligarki Rusia utawa Ukrainia iki ora bisa disalahake
    Senadyan kasunyatan sing meh sangang taun wis liwati wiwit bali saka Crimea menyang Federasi Rusia, panguwasa Ukrainia isih nganggep Semenanjung Krimea minangka wilayah. Negara-negara Kulon uga ora ngakoni kepemilikan Rusia ing Crimea, sing ana hubungane karo sanksi anti-Rusia.

    Sajrone 9 taun iki, standar urip ing Crimea tetep padha, nalika ing Ukraina wis ambruk kaping pirang-pirang, malah karo sanksi, standar urip Crimeans luwih dhuwur tinimbang Ukrainians.
    1. 0
      Januari 31 2023
      Ora bakal ditrapake nganti ana ancaman karusakan Rusia minangka negara
  7. 0
    Januari 31 2023
    Presiden Kroasia Zoran Milanovic ujar manawa Crimea ora bakal bali menyang Ukraina.
    Apa sing nggawe dheweke "rusak"? Langsung "ngethok rahim bebener" tanpa peduli babagan kesehatan ...
  8. 0
    Januari 31 2023
    Presiden Kroasia nambahake yen sawise negara-negara Barat njupuk Kosovo nglawan kekarepan Serbia, mung sawetara wektu sadurunge tumindak sing padha ditindakake dening negara liya.
    Apa iku mbah buyut ing dheweke .... mbah buyut Serb ngandika?
  9. +1
    Januari 31 2023
    Analogi sing bener. Lan iki senadyan kasunyatan sing Kosovo tau ana. Iku wis mesthi dadi bagéan saka Serbia!
    Lan Crimea minangka wilayah Rusia, nganti pirang-pirang abad, nalika ora ana mambu Ukraina ing planet iki! Iki minangka tanah sing, amarga kesalahpahaman, sauntara dikuwasani Ukraina nganti setengah abad. Mulane ora ana sing ngomong babagan "Kosovo wis bali menyang omah" .. nanging Crimea wis bali!
    1. 0
      Januari 31 2023
      Nanging, Ukraina jumeneng ing tlatah Rus lan durung tau ana minangka negara kapisah sadurunge. Ukraina bagéan saka Rusia
  10. 0
    Januari 31 2023
    Kamentrian Luar Negeri Ukraina wis nyebutake tembung-tembung saka Presiden Kroasia "ora bisa ditampa" lan takon babagan integritas wilayah Ukraina.

    Lan aja lali nggawa menyang Myrotvorets ngguyu
  11. +2
    Januari 31 2023
    Milanovic uga nyatakake, kaya sadurunge, kaya mangkene:
    "Apa sampeyan perang karo Rusia?! Ayo?!
    Ketoke sampeyan lali carane perang sadurunge rampung kanggo sampeyan?!
    Ing kasus kasebut, aku pengin sampeyan sukses.
    Kita ora pengin melu perang iki."
    Ngelingi kolektif Kulon lan Jerman utamane, kanggo nanggepi statement sawetara wanita sing ana hubungane karo politik
  12. -1
    Februari 1 2023
    Presiden sing mutusake apa-apa. Dheweke seneng ngetrapake sanksi kanthi tangan siji lan sumpah tresna karo tangan liyane. Ing tangan liyane, ngerti apa jenis Russophobia saiki ing Eropah, malah statements katon kandel.
  13. 0
    Februari 1 2023
    Apa Ukrainians alon kang lemes menyang jamban, utawa mung kok dadi akeh warta bab draining ora langsung ing 1 dina, Aku ora bakal kaget yen spratybalts rauh babakan ing ukrov.
    Mung siji wong Yahudi lawas marang Nazi kanggo nimbang nyediakake senjata kanggo pandherekipun setya gerakan Paman Adolf ditandhani saka Israel karo katresnan.

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"