Jeblugan nggegirisi perusahaan milik negara Ukraina ing kutha Shostka

39
Jeblugan nggegirisi perusahaan milik negara Ukraina ing kutha Shostka

Ana konfirmasi informasi sing muncul sadurungé ing jaringan sing bledosan kuat gludhug ing fasilitas industri negara Ukraina ing wilayah Sumy.

Miturut informasi paling anyar, kita ngomong babagan fasilitas industri ing kutha Shostka.



Jeblugan kasebut dumadi ing wayah sore, nalika meh ora ana karyawan ing perusahaan kasebut.

Komando operasional Ukrainia "Lor" nyatakake yen iki dudu sabotase utawa asil nglanggar peraturan safety. Miturut pamicara saka komando Ukrainia, ana "kedatangan roket."

Ana sawetara perusahaan industri ing Shostka, nanging mung sawetara perusahaan milik negara. Antarane wong-wong mau - perusahaan "Zvezda", kang melu produksi produk kimia lan mesiu. Bisa dianggep yen bledosan dumadi ing wilayahe. Nanging, ana uga perusahaan ing Shostka ngendi amunisi dibuwang, kang uga belongs kanggo negara.
    Saluran warta kita

    Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

    39 komentar
    Alexa
    Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
    1. +8
      Januari 31 2023
      produksi produk kimia lan bubuk mesiu
      Kasil nyedhiyakake Ukraina meh setaun belay .
      1. -6
        Januari 31 2023
        Quote: pemotong baut
        Kasil nyedhiyakake Ukraina meh setaun

        apik tenan cedhak! prasaja ing kejut 100% ora siji sing sakperangan alesan ora kena lan ora dening Enterprises-diduweni negara! banjur kita kaget saka ngendi padha duwe supaya soko oh ngendi saka ah apa ora apik kita ngancam karo driji! lan banjur kanca saka menara Kremlin ngalahake metu saka negara lan adonan menehi mungsuh edan edan !!!!!!!! lan Ishe partners sing menara Kremlin dipercaya ngomong kita ngapusi sampeyan lan bakal terus ngapusi sampeyan lan banjur sampeyan bajingan! Nah, iki pancen fantasi lan dongeng!
      2. + 12
        Januari 31 2023
        Quote: pemotong baut
        produksi produk kimia lan bubuk mesiu
        Kasil nyedhiyakake Ukraina meh setaun

        Aku ngerti babagan bubuk mesiu kimia iki "Zvezda" lan kabeh wulan iki aku mikir - "Inggih, kapan lintang kasebut bakal ana !!" Inggih, pungkasanipun, ing sasi kaping 12, dheweke ngira.
        1. +4
          Februari 1 2023
          Wis dipalu. Tanduran iki dibangun dening Peter 1 bebarengan karo Kazan. Nalika kita mundur ing taun 1941, dheweke ora njeblug, Jerman ora bakal nggarap sampah kasebut. Jerman mundur, ora njeblug: kita bakal njeblug, Rusia bakal mbangun sing anyar, nanging kita ora bakal njeblug, bakal kerja nganti 200 taun maneh. Ing kana, cangkang sing bisa diobong digawe kanggo tank, kabel fickford, amunisi dibuwang - lembaga ing jejere FKNIIKhP pertahanan. Cangkang dikumpulake ... Kapsul ora adoh. SVEMA ambruk, nanging tanduran persiapan kimia ..., gelatinous ...
      3. +4
        Januari 31 2023
        Quote: pemotong baut
        Kasil nyedhiyakake Ukraina meh setaun.

        ahh, uh, serangan ing fasilitas infrastruktur kayane ora kedadeyan dina iki.
        Iku bakal bisa kanggo liyane 5 utawa 10 taun, nanging ketoke wong ngombe kakehan vodka.
      4. +2
        Februari 1 2023
        Wong kita isih pengin ngompa amonia ing kana, ujare komponen asli kanggo meh kabeh bahan peledak. Ya, mitra ora ngalami kekurangan ...
        1. +8
          Februari 1 2023
          Kok padha arep. Padha pumping. Persetujuan wis ngrambah, lagi pumping amonia kanggo Odessa. Pipa amonia Tolyati-Odessa mlaku kanthi bener.
          "kesepakatan amonia" dibahas ing tingkat Sekretaris Jenderal PBB António Guterres - Vladimir Putin

          Pompa amonia dadi ngisor
          komponen sing perlu kanggo produksi pupuk mineral.

          Wigati sing
          Dawane pipa amonia Togliatti-Odessa yaiku 2 kilometer. Saka jumlah kasebut, 417 kilometer pipa ngliwati wilayah Federasi Rusia (Samara, Saratov, Tambov, Voronezh, Belgorod), 1 km ngliwati wilayah Lugansk, Kharkov, Zaporozhye, Dnepropetrovsk, Nikolaev, Kherson, Odessa.

          sing. ing panggonan-panggonan sing ana permusuhan aktif lan ora ana pihak sing wani murub ing panggonan kasebut. Dheweke katon ora ana kanggo artileri
          1. +1
            Februari 1 2023
            Semono uga kanggo pipa minyak lan gas. Ana gelut ing sakubenge, lan pipa-pipa iku utuh, ora kita utawa wong-wong mau malah ora sengaja mlebu pipa. Mbokmenawa loro-lorone duwe urutan sing ketat - aja ndemek pipa.
            Banjur tenan, ternyata iki dudu perang, nanging sawetara jinis dhewe (acara lokal).
    2. +6
      Januari 31 2023
      Asosiasi Shostka SVEMA? Apa film sing bakal digawe saiki? Apa kita bakal ditinggal tanpa sedulur?
      1. Komentar wis dibusak.
      2. + 11
        Januari 31 2023
        Film "Svema" digunakake ing UAV "Strizh" lan "Reis" ...
        Ing sektor sipil, iku uga film 35mm full-dawa apik.
        1. +5
          Januari 31 2023
          Iki uga digunakake ing tape recorder reel-to-reel, sanajan GDR "ORVO" luwih apik.
          1. +2
            Januari 31 2023
            Apa AGFA uga kaya GDR?
            Teks komentar sampeyan cendhak banget lan, miturut administrasi situs, ora
            1. +2
              Januari 31 2023
              Kutipan: Vlodek
              Apa AGFA uga kaya GDR?

              Perusahaan AGFA Belgia
          2. 0
            Februari 1 2023
            Ora perlu singsot. "micronka", kang digawe ing "Svema" - tape-rekaman - neraka ngendi sampeyan bisa nemokake iku. Ana uga bengkel Belgia, lan Jepang lan produksi Institut Film lan Bahan Foto - kabeh kutha. Kutha sing mambu saka tanduran gelatin (balung diobong), sekelompok gagak lan "buntut rubah" saka produksi bubuk mesiu - asam nitrat
      3. +3
        Januari 31 2023
        Keane ora bakal. Listrik wis entek.
      4. +2
        Januari 31 2023
        Kutipan saka: sergo1914
        Asosiasi Shostka SVEMA? Apa film sing bakal digawe saiki?

        Ana wis dawa wis kyrdyk lengkap, ora kaya film.
        "Zvezda" manggoni area 760 hektar, 1200 bangunan ana ing neraca, uga akeh barang "dadi bledug", nanging ana sing disimpen. ewu ton amunisi.
        1. 0
          Februari 1 2023
          Apa film sing bakal digawe saiki?

          Aku ora ngerti apa jenis film, apa bioskop ora ditulis ing digital saiki?
    3. -1
      Januari 31 2023
      Krivorukovye lan headless maneh ngaco munggah soko lan nyoba, minangka tansah, kanggo nyalahke Rusia.
      Utawa bakal nembak pesawat penumpang, utawa bakal ngalahake Su-25 dhewe, utawa bakal mbanting rudal anti-pesawat menyang bangunan omah.
      Akibat saka pendidikan Svidomo kanggo 30 taun lan debilitation saka populasi Saloreikha.
      1. +6
        Februari 1 2023
        Ana luwih saka rolas kasus asor pesawat sing dening pertahanan udara dhewe, iki mbokmenawa 20-25% saka losses.
        Wiwit awal, nalika tanggal 25 Februari Su-27 Kolonel Oksanchenko ditembak mudhun dening S-300 dhewe lan tiba ing Kyiv.
        Lan nganti saiki, nalika MiG-29 ing pewarnaan tim aerobatik "Ukrainian Falcons" ditembak mudhun saka sistem pertahanan udara sing ditransfer dening Polandia.
        Katon masalah gedhe karo sistem identifikasi utawa luwih seneng njupuk kabeh sing mabur.
    4. +4
      Januari 31 2023
      Serangan iki marang infrastruktur industri Ukrainia dibutuhake kanthi cepet. Saben hit ndadekke kamenangan nyedhaki.
      1. +2
        Februari 1 2023
        Dheweke ora nggawa apa-apa sing luwih cedhak, amarga mburi Angkatan Bersenjata Ukraina yaiku Amerika Serikat lan Uni Eropa.
        Saiki meh kabeh saka ing kono.
        Dheweke nulis manawa peralatan sing rusak wiwit didandani ing Polandia.
    5. +3
      Januari 31 2023
      Jeblugan kasebut dumadi ing wayah sore, nalika meh ora ana karyawan ing perusahaan kasebut.

      Aku ngerti kabeh, nanging sampeyan kudu ndeleng pesisir ing propaganda! wassat
      Ing negara sing wis 9 taun "perang pembebasan", apa pabrik militer bisa kerja ing siji shift??? belay
      1. +3
        Januari 31 2023
        Kutipan: engineer74
        Jeblugan kasebut dumadi ing wayah sore, nalika meh ora ana karyawan ing perusahaan kasebut.

        Aku ngerti kabeh, nanging sampeyan kudu ndeleng pesisir ing propaganda! wassat
        Ing negara sing wis 9 taun "perang pembebasan", apa pabrik militer bisa kerja ing siji shift??? belay

        Pira bahan mentahe, akeh banget karya.
    6. +3
      Januari 31 2023
      Perusahaan swasta ora bisa dibom? Dheweke mung nggawe lan ngedol prekursor bubuk mesiu)))) menyang perusahaan negara ing bengkel tetanggan. Putih lan alus.
    7. 0
      Januari 31 2023
      Dadi perusahaan Ukrainia militèr-industri iki munggah langit?
      Utawa gudang acak karo stash burned?
      Utawa kacilakan teknis ing karya sing ora disengaja kanggo Rusia?
    8. 0
      Januari 31 2023
      Iku gas pop, supaya kita nulis.
      Artikel kasebut padha karo "ditabrak jaran."
      Utawa ora "Kilat! Cepet ing kamar!"
      Banjur apa iku?
      1. +1
        Januari 31 2023
        Kutipan saka DKuznecov
        Banjur apa iku?

        Mungkin UFO?
    9. 0
      Januari 31 2023
      Ya, dheweke duwe pembuangan amunisi ing papan liya.
      Ana sing muni ora padhang banget, sing tegese produksi mesiu uga slamet.
    10. +2
      Januari 31 2023
      Ora Ukrainia, banjur perusahaan Soviet. Film kasebut didol ing Uni lan ing negara CMEA. Lan xoxly mung privatisasi.
      1. AAG
        -1
        Januari 31 2023
        "... Lan xoxly mung privatisasi ...."
        Ya. Mung, wiwitane, - kita kabeh iki - gabung ... (Inggih, aja dadi kita - ora sampeyan utawa aku - crayfish ...).
        Privatisasi ... Lan ing Federasi Rusia, soko tetep non-privatisasi? Apa ana regane? Mung sing larang, nanging perlu kanggo Rakyat, Negara.
        Dadi kita duwe masalah ... Loro-lorone ing Wilayah Moskow lan kementerian liyane, sing ora janji babagan ngisi dhuwit karakter individu ... We sip, durung tutuk lengkap ...
        1. AAG
          -2
          Januari 31 2023
          "Film iki ditembak ing film asosiasi Shostka ...."
          Sedhih banget!
          "Isin kanggo Negara ..." (c)
          Iku uga isin sing akeh ora ngerti, ora kelingan carane iku.
          Saiki dheweke wis njupuk buku teks sejarah - dheweke bakal kalebu NWO ing kana ...
          Apa dheweke ora kesusu?! (Piye referendum ing Kherson, Zaporozhye?)...
          Mungkin wiwitane bakal migunani kanggo mbukak sejarah Perang Dunia II kanthi luwih rinci, nggawa Sakhorov menyang kursus pilihan?
          Akeh pitakonan ... More lan liyane ... Lan kasepen, utawa banter saka ndhuwur, convinces wedi surem.
          1. 0
            Februari 1 2023
            Kutipan saka AAG
            Mungkin wiwitane bakal migunani kanggo mbukak sejarah Perang Dunia II kanthi luwih rinci,
            - Mungkin guyonan saru aran kanggo metu - biasa-biasa wae saka pimpinan (utamane, NGSH) saka Tentara Abang. Sing duwe tentara mobilized dening camp latihan Mei, lan peralatan anyar, lan pasukan padha kira-kira padha - "Aku ora bisa !!"...
            Lan bisa uga ngrusak cithakan - ing latar mburi, sing saiki bakal katon kaya papat sing padhet
      2. 0
        Februari 1 2023
        Film ora digawe ing perusahaan iki. Film kasebut "SVEMA", sing wis suwe digebug = diseret. lan "Star" - Peter-1 dibangun ing anak kali kaping enem saka Kali Desna. Lan ing pinggir Kali Novgorod Seversky, film-film apik ditembak ing kana
    11. +1
      Januari 31 2023
      Iku mbledhos banget lan apa jenis produksi saiki ora Matter - wis ora ana maneh.
    12. 0
      Januari 31 2023
      desa Shostka minangka bagéan saka Voronezh volost distrik Glukhovsky provinsi Chernigov.
      ora, Voronezh Rusia, ora, ana sing ora bener.
      Dheweke uga nggawe bubuk mesiu nalika Perang Krimea, lan kabeh kanggo tentara Rusia.
      Nanging desa ora ana hubungane karo Rusia.
      1. -1
        Januari 31 2023
        Yen mangkono, ana bubuk mesiu - kenapa prajurit petani Rusia, minangka bagian saka latihan militer, mung nembak 1-2 puteran?
    13. -1
      Februari 1 2023
      Kabeh target dirusak ... Ya, kepiye ... nglirik
    14. +1
      Februari 1 2023
      Aku manggon ing cedhak Shostka - nyatane, kayane dudu kedadeyan, nanging nglanggar TB
    15. 0
      Februari 1 2023
      Yen ing sawijining dina Rusia isih bisa mbebasake Ukraina saka Nazi,
      banjur ing wektu iku mung reruntuhan bakal tetep saka Ukraina.
      Kajaba iku, iku radioaktif ...

    "Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

    "Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"