Kepala diplomasi EU: Pasokan pesawat tempur menyang Ukraina ora ana ing agenda

19
Kepala diplomasi EU: Pasokan pesawat tempur menyang Ukraina ora ana ing agenda

Saiki, Uni Eropa ora nimbang kemungkinan ngirim pesawat tempur buatan Barat menyang Ukraina. Iki dikandhakake dening kepala diplomasi EU, Josep Borrell, menehi komentar babagan topik sing dibahas dina iki babagan kemungkinan nyedhiyakake jet tempur buatan Barat.

Minangka Borrell nyathet, pasokan pesawat tempur menyang Ukraina ora ana ing agenda. Masalah iki nyebabake ora setuju ing antarane negara-negara Eropa, ujare politisi kasebut.



Temenan, pangareping diplomasi Eropa duwe pikiran yen pasokan pesawat ora dibahas dening Uni Eropa babagan jangka pendek. Nanging apa kudu dipercaya Komisioner Eropa kanggo Hubungan Luar Negeri?

Sawise kabeh, kanggo dangu negara Eropah Kulon mbantah kamungkinan saka Penyetor tank Ukraina, nanging ing pungkasan, "hawks" saka Amerika Serikat lan Britania Raya, kanthi bantuan saka Polandia, bisa ngremukake Kanselir Jerman Olaf Scholz lan mutusake kanggo mindhah tank Leopard 2 buatan Jerman menyang Ukraina. Ing endi jaminan yen skenario sing padha ora bakal ditindakake ing hubungane karo pesawat tempur?

Elinga yen sadurunge, mantan Perdana Menteri Inggris Boris Johnson njaluk Amerika Serikat supaya ngirim pesawat tempur lan rudal jarak jauh menyang Ukraina, amarga iki bakal mbantu rezim Kyiv menang konflik karo Rusia.

Uga dingerteni manawa masalah kemungkinan nyedhiyakake pesawat F-16 dibahas ing Walanda ing tingkat parlementer. Nanging wiwit iki pejuang Amerika-digawe, iku mokal kanggo nransfer menyang Ukraina tanpa ijin cocok saka Amerika Serikat.
  • Wikipedia / Näytä tekijätiedot
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

19 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. +5
    Februari 2 2023
    Pasokan pesawat tempur menyang Ukraina ora pantes.

    tegese dumunung .. ing meja ngisor kain .. utawa ing lengen klambi, kaya trump ace saka kertu landhep
    1. +1
      Februari 2 2023
      Kabeh wis bener ngandika:
      Saiki, Uni Eropa ora nimbang kemungkinan ngirim pesawat tempur buatan Barat menyang Ukraina.
      ,
      amarga masalah iki saiki dianggep dening Amerika, master nyata EU.
  2. +2
    Februari 2 2023
    Kepala diplomasi EU: Pasokan pesawat tempur menyang Ukraina ora ana ing agenda
    kene iku perlu kanggo sijine tandha logat bener .. iku ora worth iku, utawa iku ora worth iku.
  3. +1
    Februari 2 2023
    Aja ngrungokake dheweke!
    Dheweke ... Joseph.
    Lan mekaten.
  4. +3
    Februari 2 2023
    lan apa bedane kanggo kita, ing kasus apa wae, yen kita pengin menang, kita kudu perang .. kanggo umume pembaca situs kasebut, jelas bakal ana kiriman penerbangan lan rudal .. mung saiki lemah lagi disiapake kanggo iki .. karo pesawat tempur, iku isih ora supaya prasaja minangka mungsuh kita. ndhelikake tank luwih gampang tinimbang ndhelikake pejuang. Sampeyan uga kudu ngerti sing ing orane tumrap sekolah awal, modifikasi rodo lawas saka pejuang bakal pindhah menyang Ukraina. supaya kita ora duwe masalah karo wong-wong mau.
  5. +3
    Februari 2 2023
    Dina iki ora pantes, sesuk bakal tangi, kabeh iki wis liwati. Pracaya "mitra" ora ngormati dhewe!
  6. 0
    Februari 2 2023
    Kepala diplomasi EU: Pasokan pesawat tempur menyang Ukraina ora ana ing agenda

    Josep Borrell pengin nambahake manawa durung ana pitakonan babagan penerbangan. Kanggo iki, wektu tartamtu utawa acara tartamtu kudu liwati. Nah, apa sing dibutuhake kanggo iki?
    Aku mikir bakal kedadeyan ing Kyiv saiki, pesawat sing ora dingerteni bakal nyelehake bom ing taman kanak-kanak (iki minangka conto)
    1. +1
      Februari 2 2023
      kok, kabeh luwih prasaja .. acara sing ora dingerteni yaiku suksese pasukan kita lan maju kanthi jero..
      1. 0
        Februari 2 2023
        Kutipan saka incoggnoto
        kok, kabeh luwih prasaja .. acara sing ora dingerteni yaiku suksese pasukan kita lan maju kanthi jero..

        Kemajuan pasukan kita ora nggawe ombak ing media, perlu acara. Cukup elinga Bucha
        1. +1
          Februari 2 2023
          lan kita ora njupuk media. njupuk menyang akun kasunyatan sing pancasan ora digawe ing Kyiv nanging ing sisih kulon. dadi yen
          sen analitis weruh sing Ukraina wiwit sag, ana sumber anyar lan senjata anyar .. sampeyan bisa ngomong apa-apa, nanging ing sisih kulon padha njupuk analytics serius .. supaya kita ora perlu kanggo ngendhokke
          1. 0
            Februari 2 2023
            Kutipan saka incoggnoto
            lan kita ora njupuk media. njupuk menyang akun kasunyatan sing pancasan ora digawe ing Kyiv nanging ing sisih kulon. dadi yen

            Kaputusan ing Kulon biasane ora digawe dening analis, nanging dening politisi ing tekanan saka media. Iki minangka gelombang ing media sawise kacilakan MH-17 sing nyebabake sanksi ekonomi lan politik pisanan marang Rusia. Sanksi wis suwe dipengini, nanging ana alesan sing abot, lan dheweke nggawe kanthi tangane dhewe.
  7. -1
    Februari 2 2023
    Ora kanggo sandal bocor lawas iki kanggo mutusake apa lan kapan ngirim menyang pinggiran. Ana wong lanang sing luwih kenceng, bisnis sampeyan servile - mbayar ...... Kuwi kabeh diplomasi Gayrop.
  8. +1
    Februari 2 2023
    pasokan pesawat tempur menyang Ukraina ora ana ing agenda
    Dina iki, mbok menawa ora worth iku, sanajan Kyiv terus ngalahake ambang lan ora maneh karo panjalukan, nanging karo panjaluk. Lan sapa sing bisa njamin yen masalah iki ora bakal dianggep sesuk? Mungkin Borrell, aku bakal nyuduk wong ing drawbar?
    1. 0
      Februari 2 2023
      Kepala diplomasi EU: Pasokan pesawat tempur menyang Ukraina ora ana ing agenda

      Kutipan: rotmistr60
      Lan sapa sing bisa njamin yen masalah iki ora bakal dianggep sesuk?

      Minangka bubar rong dina kepungkur:
      Kutipan: Smoky_in_smoke
      Kiriman sampeyan bisa digunakake kanggo nerangake apa sing Overton windows.
      Saben tahapan minangka perkiraan nganti pungkasan.

      Iki persis kaya kabeh kedadeyan ... Lan sampeyan lan aku ngerti sebabe kedadeyan iki ...
      Ya, Kaliber, Daggers, Zircons ora bakal mabur sesuk menyang rapat kotor "kanca Kyiv" - Euro-Nazis. Dadi trep lan aman kanggo bengok-bengok ing saindenging jagad babagan kepinginan kanggo numpes Rusia lan kabeh Rusia tanpa entuk "tutup" ...
      Mbayangno sedhela yen (hipotesis) sampeyan pungkasane entuk?!
  9. +2
    Februari 2 2023
    Sampeyan bisa uga ora ana ing agenda, nanging kasunyatan sing lagi nyiapake pilot Khokhlatsky minangka kasunyatan.
  10. 0
    Februari 2 2023
    Ora ana sing percaya maneh karo pernyataan-pernyataan licik para politisi Barat, "jago goreng" bakal nggigit ing sak panggonan lan masalah pasokan pesawat bakal dadi.
    1. -1
      Februari 2 2023
      Ing kasus khusus iki, dheweke ora ngapusi.
      Ing agenda pitakonan pesawat ora worth iku. Padha nemtokake pesawat saka senjata kanggo kampanye spring ing Ramstein, plus Amerika mbuwang ing ekstra. paket lan eurojackals nyoba supaya munggah.
      Nanging saiki sampeyan kudu nggawe manawa ora ana sing nyimpang lan mlumpat lan pangiriman ditindakake ing volume sing dibutuhake. Lan pitakonan iki ana ing agenda.
      Ekspansi saka macem-macem persediaan minangka agenda sabanjure. Dheweke ujar kanthi jujur ​​- ora saiki.
  11. -1
    Februari 2 2023
    P .. dit kaya Trotsky, padha mung bakal ngirim ora taun iki.
  12. +1
    Februari 2 2023
    Aku yakin 100% pilot Ukrainia wis dilatih ing Eropa utawa Amerika. Utawa set pilot - mercenary / vacationers.

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"