Pentagon bisa mutusake kanggo miwiti produksi serial saka kendaraan serbu ringan ISV sing sadurunge "ditolak".

17
Pentagon bisa mutusake kanggo miwiti produksi serial saka kendaraan serbu ringan ISV sing sadurunge "ditolak".

Pentagon bisa menehi idin kanggo miwiti produksi massal kendaraan serangan ringan ISV kanggo infantri ing musim semi taun iki. Defense News nyerat babagan iki, nyebutake wakil saka komando Angkatan Darat AS.

Elinga yen tender kanggo nggawe SUV anyar kanggo infanteri ing 2020 menang General Motors. Kontrak kasebut nyedhiyakake $ 214,3 yuta kanggo ngasilake 649 ISV ing pungkasan taun fiskal 2024.



Materi kasebut ujar manawa setahun kepungkur, Pentagon ing laporan kasebut "nolak" kendaraan serangan ringan sing janjeni. Laporan departemen militer nuduhake manawa ISV duwe proteksi sing ora bisa dipercaya lan ora trep kanggo ngatur.

Kajaba iku, miturut Defense News, sajrone tes awal kendaraan prototipe ing taun 2020-2021, masalah kemudi, overheating mesin, jarak jelajah sing ora cukup lan sawetara cacat desain liyane diidentifikasi.

Saiki, kaya sing dikandhakake artikel kasebut, sawise nyaring lan ngliwati tahap tes anyar ing musim panas 2022, ISV disertifikasi maneh ing wulan Oktober.

Sauntara kuwi? Angkatan Darat AS durung nyoba versi anyar kendaraan kasebut ing kahanan sing paling cedhak kanggo pertempuran, nanging rencana bakal ditindakake sajrone latihan sing dijadwalake ing November 2023.

Saiki, Pentagon wis siyap nggawe keputusan babagan wiwitan produksi serial ISV ing Maret utawa April taun iki.
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

17 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. 0
    Februari 2 2023
    Apa sampeyan ora bisa nindakake kanggo kompleks industri militer Amerika, utamane yen ana sing liya kudu tetep ana ing tangan sampeyan.
    1. +1
      Februari 2 2023
      Ya, dhuwit saiki wis diwutahake menyang kompleks militer-industri Amerika kaya-kaya saka cornucopia, lan menehi kritik kanthi cepet ing gudang-gudang negara EU lan NATO dikosongake saka senjata Soviet lan Eropa, kita bisa ngomong kanthi yakin yen kanggo sabanjure. dekade (paling) Komplek militèr-industri Amérika bakal siram dhuwit .
      Ya, yen sampeyan duwe dhuwit kaya ngono, sampeyan bisa nggunakake produk sing sadurunge "ditolak". Ora isin lan ora angel. hi
  2. -2
    Februari 2 2023
    Kajaba iku, miturut Defense News, sajrone tes awal kendaraan prototipe ing taun 2020-2021, masalah kemudi, overheating mesin, jarak jelajah sing ora cukup lan sawetara cacat desain liyane diidentifikasi.


    Kanggo Ukraina, iku.
    1. +1
      Februari 2 2023
      Ing kene kadhemen, lan ing Ukraina, saiki, mobil mbukak kanthi ora trep ing kahanan kaya mengkono. Dashboard bakal beku liwat, ora nyaman. UAZ lawas katon luwih apik.
      Nanging, suspensi tuas, kaya buggy, apik.
      1. +4
        Februari 2 2023
        Apa sampeyan bisa ngomong babagan buggy Erofey sing dialami ing Khabarovsk. Saiki lagi nyoba. Ayo kula mung ngelingake yen ing Januari ing Wilayah Khabarovsk, frosts ing wayah wengi watara -50, ing wayah awan ora munggah ing ndhuwur -30. Saiki frosts wis tiba ing wayah wengi 23-25 ​​ing wayah sore 12-18, nanging kanggo iku angin sepoi-sepoi sing kadhangkala ora bisa ngadeg.
        Nalika Amerika nggawe mobil kuwi, padha Count ing iklim anget. Timur Tengah, Afrika, uga, bisa uga Z.Europe. Yagene kita langsung nyoba dhewe? Apa kita ngira yen dheweke teka menyang kita?
        1. 0
          Februari 2 2023
          Aku pancene disenengi mobil Khabarovsk, nanging yen sampeyan nindakake ing akeh, banjur ing paling karo sawetara pangayoman saka kadhemen lan udan.
          1. +1
            Februari 2 2023
            Apa sing disenengi? Apa sing apik lan apik banget babagan iki? Sepeda quad abot biasa. Adhedhasar CF800-U8 Tracker ATV. Iku misale jek sing pelek lan sing saka wong
      2. 0
        Februari 2 2023
        Kere tarpaulin opsional ngatasi masalah iki kaya ing 469 lawas
    2. Komentar wis dibusak.
    3. Yo
      -2
      Februari 2 2023
      Joe Abadi nyiapake kreta perang kanggo prajurit setengah umur sing kanthi tulus percaya yen sawise mati dheweke bakal nyopir karo dheweke ngliwati expanses Valhalla)))
  3. -1
    Februari 2 2023
    Penembak jitu bakal nembak driver saka buggy iki ing bump pisanan
  4. -1
    Februari 2 2023
    Isih, Amerika kadhangkala tangi gen koboi lan sepisan maneh padha nyoba kanggo nggawe sawetara jinis cart kang trep kanggo drive India lan Papuans liyane ing lumahing warata. Idiocy, mesthi, lengkap ... Mobil iki dipanggonke minangka kendaraan serbu, sing, iku kudu piye wae menyang sawetara benteng, lan malah ora ana pitakonan - iku bakal tekan utawa ora. Kanthi kahanan saiki pangembangan peluncur granat saka macem-macem sistem lan kaliber, omong kosong iki ora bakal tekan garis parit, amarga ing pamindhahan iku mung target, lan nalika ngadeg, malah luwih elek ...
    1. +3
      Februari 2 2023
      dipanggonke minangka "serangan, yaiku, kudu piye wae menyang sawetara benteng" ///
      ---
      Iki minangka analog saka pickup, sing akeh digunakake ing Ukraina. Infanteri dibuwang menyang garis ngarep sadurunge tembakan mungsuh. peluru pisanan? - luwih mlaku.
      ATGMs, MANPADS, cartridges digawa menyang buggies.
    2. 0
      Februari 2 2023
      We kudu mobil beda, nanging kita duwe UAZ-Patriot lan "Tiger" ing Angkatan Bersenjata. Nanging, UAZ lan GAZ padha diprodhuksi, lan terus kanggo gawé mobil karo suspension spring kaku lan ing wektu sing padha mbalek, kaya ing gerbong saka abad kaping 18. GAS mboko sithik didandani lan obah ing arah sing bener. Ing foto, yen ora salah, mobil karo suspensi linkage, sing wis maju.
      Aku percaya lan percaya yen tentara butuh mobil khusus, kanthi transmisi lan suspensi tartamtu. Mobil kanthi suspensi tuas kaya buggy, lan truk luwih becik telung poros kanthi setir poros mburi.
  5. +1
    Februari 2 2023
    Ora dimangerteni.
    Laporan departemen militer nuduhake manawa ISV duwe proteksi sing ora bisa dipercaya lan ora trep kanggo ngatur.
    Apa ana sing ndeleng paling ora sawetara jinis proteksi ing gambar kasebut, sanajan ora bisa dipercaya?
    Pentagon bisa menehi go-ahead
    Utawa mbok menawa ora.
    Kita bisa ngomong babagan sawetara kendaraan prasaja kanggo kabutuhan tentara. Perlu? Padha uga dibutuhake supaya truk ora nyopir liwat trifles ing transportasi mburi.
  6. Yo
    -2
    Februari 2 2023
    Cahya lan bisa maneuver, kaya kavaleri Genghis Khan. Auto kanggo hussars bener.

    Pamrentah Chechnya ngrancang ngluncurake produksi "kendaraan jihad" militer ringan kanthi basis pabrik Chechenavto, laporan TASS.
    1. -2
      Februari 2 2023
      Carane bakal ya. Analog saka kavaleri cahya, utawa luwih Dragunov. Ing asas, djalmo manungso dadi ing bunderan lan nganggep 3 konsep pasukan. Akeh waja, cahya lan nang endi wae ing antarane. Gumantung ing tataran pangembangan teknologi, siji utawa liyane dadi prioritas.
  7. 0
    Februari 2 2023
    Hmm, jip 300 ewu. Rubel Amerika, meh kaya palu kanggo Marinir. Sing saka kompleks militer-industri regane 100, lan ing pasar ing mburi pager 10.

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"