Pejabat NATO ujar babagan kerumitan logistik pasokan tank menyang Ukraina

47
Pejabat NATO ujar babagan kerumitan logistik pasokan tank menyang Ukraina

Penulis grafis: Ekaterina Chernova


Edisi Barat Financial Times metu karo artikel sing ngomong babagan wiwitan latihan kanggo Ukrainia. tank kru kanggo ngontrol tank Leopard 2 buatan Jerman. Miturut sumber majalah iki, personel militer Ukraina bakal miwiti latihan wiwit minggu ngarep. Publikasi kasebut ora nyebutake negara ing ngendi latihan kasebut bakal dianakake, nanging kanthi kemungkinan sing dhuwur, kita bisa ngomong yen iki Polandia. Sadurunge, pejabat Polandia sing ngumumake "miwiti latihan kanggo tanker Ukrainia."



Publikasi kasebut, nyebutake sumber sing ora dijenengi, nulis manawa tanker NATO sing duwe "katrampilan ngoperasikake kendaraan tempur Leopard 2" melu latihan kasebut.

Lan publikasi sing padha, maneh ngrujuk marang pejabat sing ora dijenengi ing struktur Alliance Atlantik Utara, nulis yen masalah paling gedhe kanggo NATO ora malah latihan kru Ukrainia, nanging pangiriman akeh kendaraan lapis baja abot menyang Ukraina.

Pejabat kasebut kanthi harfiah ujar ing ngisor iki:

Yen kita pengin ngirim kanthi tepat, paling ora ing wulan April, bayangake pira sepur sing dibutuhake kanggo nindakake iki. Iki masalah. Kesulitan logistik. Lan saiki aku mung ngomong babagan tank. Lan iki uga suku cadang, amunisi. Wektu iku arang banget winates.

Elinga yen nganti saiki Inggris lan Jerman wis siyap ngirim tank menyang Ukraina, ora ngetung sing bakal njamin ekspor maneh Leopards Jerman (Polandia, contone). Amerika Serikat, sing dipimpin Presiden Biden, ngumumake kesiapan kanggo nyelehake "Abrams" nalika wisuh tangan. Informasi asale saka sumber Amerika yen ngirim M1 Abrams, mula ora luwih awal saka pungkasan taun 2023.
    Saluran warta kita

    Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

    47 komentar
    Alexa
    Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
    1. Komentar wis dibusak.
      1. Komentar wis dibusak.
    2. +1
      2 Februari 2023 20:21
      . perlu kanggo sepur
      tembung kunci, ketoke akeh sing dibutuhake, lan amarga akeh minangka target sing penting ...
      1. +1
        2 Februari 2023 20:37
        Kutipan saka: 1razvgod
        . perlu kanggo sepur
        tembung kunci, ketoke akeh sing dibutuhake, lan amarga akeh minangka target sing penting ...

        Frasa tombol, utawa Mungkin iku ora worth ngirim lan ngenteni .. Dhuwit wis mbayar, lan Ukraina bisa tiba loro ing sembarang wektu lan ing umum ana ora koyone negara kuwi, supaya koloni Anglo-Saxon lan Yahudi. .. nglirik
        Lan Rusia nesu banget lan ngrayakake Peperangan Stalingrad, pira wong Jerman lan Romania sing beku lan numpes ing kono.. Dumadakan pengin mbaleni?

        Rusia minangka jiwa sing apik, nanging uga ngerti carane mbales yen ngrasa ora adil
        1. +1
          2 Februari 2023 20:55
          Pandhuan kanggo karusakan saka tank Jerman "Leopard 2". Deleng link ing ngisor iki kanggo gambar sing luwih rinci.



          Kanggo tanker lan anti-tanker - skema reservasi kucing Jerman. Nomer ndhuwur iku padha karo waja saka projectiles kinetik, kang ngisor saka HEAT warheads.

          . Ing bathuk: awak, luwih apik ing NLD: sopir lenggah ing sisih tengen, ing sisih kiwa ana kompartemen karo amunisi utama. Tank ing praktik bisa uga ora ngisi kompartemen iki nganggo cangkang - tekan tengah.

          Turret - watara topeng karo warhead tandem.

          Aja ngarahake ing pipi, ana komposit sing padha karo 1200 mm.

          Ing sisih: sisih ngarep lambung ing ngisor bathuk menara, ing sangisore tali pundhak menara, ing awak ing ngisor buritan menara - sopir / kru, kru, mesin kena pengaruh.




          .Menara - ing ngisor hatches kru, ing kompartemen mburi - ana BC.

          manungsa waé! Tank dilengkapi karo panel kalah saka kompartemen SM - hit ora njamin karusakan saka kru lan incapacitation lengkap.

          ATGM "Metis-M" lan "Kornet" nggawe dalan menyang bathuk, menyang sisih - dening sembarang warheads kumulatif (kanggo RPG-7, nggunakake nembak PG-7VS lan luwih).

          https://newsfrol.ru/24/10752/



          Model Leopard 2A4, sanajan Jerman janji marang Ukraina luwih maju Leopard 2A6. Nanging, prabédan kasebut ana ing kekuwatan tempur paling apik ing pungkasan modifikasi kasebut. Ing babagan perlindungan, meh padha. Mulane, kita ora bakal fokus ing iki. Kajaba iku, negara-negara Eropa liyane bakal ngirim Leopard 2A4 menyang Ukraina.
      2. +3
        2 Februari 2023 21:39
        Kutipan saka: 1razvgod
        tembung kunci, ketoke akeh sing dibutuhake, lan amarga akeh minangka target sing penting ...

        Sampeyan ngrungokake wong-wong mau luwih. Inflated metu saka molehill a.
        Sapa sing ngalangi dheweke ngirim tank saiki, lan kru lan liya-liyane ing wulan Maret ???
        1. +2
          3 Februari 2023 03:41
          Persis. Ewonan kendaraan, pengangkut personel lapis baja, kendaraan tempur infanteri dikirim, sawetara atus tank gaya Soviet dipasrahake, atusan potongan artileri, loro laras lan mandhiri, amunisi teka ing eselon lan dumadakan ana masalah karo transfer. saka tank, logistik ora ngidini. Dheweke mung ora pengin transfer, lagi golek cara kanggo nundha transfer tank. Dadi apik tenan. Good luck wong ing nemokake masalah logistik.
      3. +4
        2 Februari 2023 21:51
        Umume kahanane aneh nganti edan ... nransfer 100 tank sing malang iku masalah logistik .... Gusti Allah mberkahi dheweke dina iki..
        Carane padha arep perang karo USSR ???
        1. +1
          2 Februari 2023 22:05
          Kepeksa ngirim tank, nanging ora pengin, mula main wektu, dheweke ora duwe apa-apa, nanging ing kene Zelensky sing sombong pengin ninggalake dheweke tanpa celana.
      4. +3
        2 Februari 2023 22:18
        Mangkene pitakonan hub logistik ... dheweke bakal nyoba nglebokake sabisane lan nggawa tank saka macem-macem sisih menyang 404th.
        Padha bakal ditransfer ing wayah wengi dening Trailer tengen tapel wates ... ing tutup wengi
        Perlu mripat lan kuping ing antarane warga kanggo ngerti ing ngendi dheweke kumpul
        Kita ora bisa nyerang negara-negara tanggane ... kita bisa, nanging nganti saiki dheweke ora cepet-cepet ... amarga iki bakal nggawe kekacauan sing mateni kabeh.
    3. +3
      2 Februari 2023 20:24
      Pencerahan wis teka. Nambah kerumitan logistik yaiku biaya kabeh logistik lan pangopènan iki. Iku luwih gampang kanggo nggawe tank emas ing panggonan utawa mung uncalan emas bar. Ya, iki urusane ... lan kita kudu menehi sambutan sing apik kanggo kabeh iki lan pembuangan cepet bebarengan karo kru.
      1. 0
        2 Februari 2023 22:19
        Kutipan: Andron78
        Pencerahan wis teka. Nambah kerumitan logistik yaiku biaya kabeh logistik lan pangopènan iki. Iku luwih gampang kanggo nggawe tank emas ing panggonan utawa mung uncalan emas bar. Ya, iki urusane ... lan kita kudu menehi sambutan sing apik kanggo kabeh iki lan pembuangan cepet bebarengan karo kru.

        Lan iki sing paling menarik ... amarga logistik + pangopènan + bahan bakar + personel kanggo sing + suku cadang + sawetara jinis stasiun ndandani seluler ... iku kabeh dhuwit apik tenan ... kok partners Western padha ora cepet-cepet lan saiki komplotan nawakke ora mlaku ing gallop ora drive
        Ora kanggo sebutno yen iki dudu peralatan Soviet lan dill kudu dilatih maneh ing tingkat sing beda-beda, saka manajemen nganti gampang ngatasi masalah, ora ngetung ndandani rumit ... amarga peralatan kasebut kudu diekspor menyang negara tetanggan.
      2. 0
        3 Februari 2023 02:00
        Napa logistik bakal larang banget? Padha nyopir peralatan kaklam kabeh iki ora mandheg lan ora ana sing bangkrut.
        1. 0
          4 Februari 2023 15:06
          Roda kasebut ana ing kekuwatane dhewe, peralatan lan seni sing ora bisa digerakake dhewe ing mobil ing antarane penumpang, lan iki kudu digawa ing platform, sampeyan ora bisa nempelake menyang penumpang, mung wong bodho sing setuju. numpak sepur kuwi
    4. +1
      2 Februari 2023 20:24
      iku Eropah sing kudu nyedhiyani tank kanggo Ukraina, amarga padha mbela demokrasi Eropah lan nilai liyane, lan Amerika Serikat mbela demokrasi dhewe.
    5. -1
      2 Februari 2023 20:27
      Yen kita pengin ngirim kanthi tepat, paling ora ing wulan April, bayangake pira sepur sing dibutuhake kanggo nindakake iki. Iki masalah. Kesulitan logistik.

      Lan kasunyatan manawa Rusia bisa ngalahake eselon kasebut utawa ora ngidini dheweke ngliwati kabeh kanthi ngrusak jembatan lan infrastruktur sepur ing stasiun kasebut, ora ana sing nyebutake. Padha ora wedi, padha ora pengin pracaya ing. Ana sawetara jaminan. lan
      kakuwasan kita sing, dawa lan stubbornly bisu babagan iki. Dheweke bakal ujar manawa kita ora bisa nindakake iki, amarga banjur, ing kene ... Bisa uga luwih gampang kanggo masarakat.
      1. -1
        2 Februari 2023 20:42
        Lan kenapa mbanting eselon?
        Wong Sumeria dhewe ngirim menyang posisi sing dituju.
        Dina iki video tenan gouged kolom Sumerians.
        1. +1
          2 Februari 2023 22:35
          Kutipan saka agoran
          Lan kenapa mbanting eselon?
          Wong Sumeria dhewe ngirim menyang posisi sing dituju.

          Mesthi wae, sing ana mung wong bodho sing ora ana gunane, kecanduan narkoba lan mendem. Dheweke dhewe bakal mamerake tank iki kaya ing jarak tembak. Marang kula iki ing Donetsk, padha mbokmenawa ora mikir, miturut kang wong Bandera hammering metu saka kabeh sing. Lan padha ora bisa ngusir dheweke wis setahun. Sanajan ing wiwitan NWO ora ana Hymers, ora ana senjata NATO modern liyane. Wektu kanggo mungkasi karo njupuk topi kanggo dangu. Ora nggawa apa-apa sing apik, mung masalah saka dheweke.
      2. +1
        2 Februari 2023 21:47
        Quote: Kab
        Lan kasunyatan manawa Rusia bisa ngalahake eselon kasebut utawa ora ngidini dheweke lulus

        Marang kita ora adoh saka tentara, carane nindakake tanpa nggunakake senjata nuklir?
        1. 0
          2 Februari 2023 22:40
          Kutipan saka: topol717
          Marang kita ora adoh saka tentara, carane nindakake tanpa nggunakake senjata nuklir?

          Lan kapan kudu nggunakake senjata nuklir, kapan bakal ana tank kaya ing cedhak Moskow? Perang ana ing tlatah Rusia. Aku ngelingake yen wilayah Donetsk, Lugansk lan Zaporozhye minangka bagean saka Federasi Rusia. Lan sampeyan kudu mbela warga lan wilayah kanthi cara apa wae.
    6. +1
      2 Februari 2023 20:31
      "Pejabat NATO ngandika babagan kerumitan logistik nyuplai tank menyang Ukraina." Aku bisa nglipur pejabat. Ing Polandia, logistik bakal luwih gampang. Nanging ora suwe.
    7. 0
      2 Februari 2023 20:34
      Padha bakal ngirim, ora menyang mbah, lan iku bakal nggoleki ing dhewe, digunakake sampeyan bisa ngomong dening mail, tanpa roto tengen Ukraina.
    8. +4
      2 Februari 2023 20:35
      Nanging apa kru Ukrainia?
      Ana informasi karo papan reklame ing metro Warsawa babagan telpon tanker menyang Ukraina.
      "Padhet" gouged bebarengan karo kru, nyiyapake anyar.
    9. +2
      2 Februari 2023 20:35
      Sawetara kiriman iki ngelingake aku ing taun kaping 14
      Iku - "mbusak presiden, kita bakal nggawa menyang Uni Eropa lan NATO"
      Saiki luwih gampang - "perang luwih aktif, mateni lan mati luwih akeh, lan kita bakal menehi tank lan barang"
    10. roh
      0
      2 Februari 2023 20:38
      Iki masalah. Kesulitan logistik. Lan saiki aku mung ngomong babagan tank. Lan iki uga suku cadang, amunisi

      Omong kosong! Dheweke umume krungu apa sing diomongake. Ukraina ora adoh saka Jerman. Lan ing ngendi ora bakal ana masalah? Mung yen sampeyan nglawan macan tutul ing jejere pabrik pabrikan? ngguyu Sajrone perang ing Irak, Amerika mbuwang ewonan tank ing setengah planet ing wektu sing cendhak lan norma. Ing Eropa, aku ndeleng kabeh kaya kita) Tanker pensiunan ngomong babagan penerbangan, lan Pilot babagan tank, pejabat sing ora ngerti apa-apa. , ngomong babagan kabeh lan langsung lol
      Para pejabat iki gantung mie.Utawa mung promosi diri kaya kita
      1. 0
        2 Februari 2023 20:47
        Sampeyan nyoba kanggo pindhah dening mobil saka Kyiv kanggo Berlin.
        Iki ngendi omong kosong sampeyan bakal rampung, yen sampeyan duwe dhuwit, mbayar 2 euro saben liter 95.
        1. +1
          2 Februari 2023 21:56
          Kutipan saka agoran
          Sampeyan nyoba kanggo pindhah dening mobil saka Kyiv kanggo Berlin.
          Iki ngendi omong kosong sampeyan bakal rampung, yen sampeyan duwe dhuwit, mbayar 2 euro saben liter 95.

          Bener, nalika tank mlayu, wis rada telat ngitung dhuwit ....
      2. 0
        2 Februari 2023 22:32
        Kutipan saka roh
        Sajrone perang ing Irak, Amerika mbuwang ewu tank ing lantai planet ing wektu cendhak lan norma.

        Dadi ing kapal.
    11. -1
      2 Februari 2023 20:38
      Yen kita pengin ngirim kanthi tepat, paling ora ing wulan April, bayangake pira sepur sing dibutuhake kanggo nindakake iki. Iki masalah. Kesulitan logistik. Lan saiki aku mung ngomong babagan tank. Lan iki uga suku cadang, amunisi. Wektu iku arang banget winates.

      Saking amatir...
      Komposisi sepur - platform 40 ?
      Akeh komposisi - iku 20? telung puluh? 30?
      Yen 20 sepur karo 40 platform - 800 platform. Lan bakal tekan APU??? Yen iki 800 tank, banjur apa kita ngomong bab garis abang kene, sing kita kudu ngusir mungsuh internal?
      Utawa akeh sepur sepur - apa luwih saka loro?
    12. +6
      2 Februari 2023 20:45
      Karl 12: "Rusia iku kerdil. Aku bakal nggawa dheweke dhengkul." 1707
      Sawisé perang Poltava, Swedia salawas-lawase ilang status daya gedhe.

      Friedrich 2: "Aku bakal nelukake mundur Rusia." Pertengahan abad kaping 18.
      Ing taun 1759 Rusia mlebu ing Berlin.

      Napoleon: "Rusia punika colossus karo kaki lempung. Aku bakal numpes." 1812
      Ing taun 1814 Rusia njupuk Paris.

      Hitler: "Aku bakal nelukake USSR ing pungkasan mangsa panas 41." 1941
      Ing taun 1945, Hitler nglalu nalika Tentara Abang mlebu ing Berlin.

      Sejarah mbaleni dhewe. Dheweke ora mulang apa-apa....
    13. +2
      2 Februari 2023 20:46
      Nah, iki sawetara kabar menarik saka Vovan lan Lexus.
      Pranksters Rusia Vladimir Kuznetsov (Vovan) lan Aleksey Stolyarov (Lexus) diterbitake tanggal 2 Februari ing saluran ViL Show. Obrolan karo dheweke ditindakake atas jenenge mantan Presiden Ukraina Petro Poroshenko.
      Bolton ngumumake kepinginan kanggo dadi Presiden Amerika Serikat. Kanggo nindakake iki, dheweke arep nggunakake agenda Ukrainia. Dheweke uga nolak kamenangan kanggo Presiden AS Joe Biden utawa leluhure, Donald Trump.

      "Iki duwe kesulitan dhewe, amarga wong bakal ngomong babagan masalah internal negara. Nanging aku mikir ana kesempatan kanggo njaluk wong melu obrolan babagan agresi Rusia lan topik sing gegandhengan. Dadi aku ngarep-arep sampeyan bakal terus teka ing AS lan ketemu karo sawetara calon presiden Republik, wong sing diomongake minangka kamungkinan kanggo mbukak. Pendapat pribadi: Partai Republik ora bakal nyalonake Trump. Yen mlayu, dheweke bakal kalah ing November 2024. Aku mikir Biden uga ora bakal mlayu. Aku kira iki ana hubungane karo umure." Bolton rampung.
    14. 0
      2 Februari 2023 20:50
      Dheweke nggawe kewaspadaan kita - kita bakal nyedhiyakake tank, nanging bakal angel banget kanggo kita, angel banget!
    15. +2
      2 Februari 2023 20:55
      Saka kabeh wahyu kasebut, mung wacana babagan wektu sing winates banget kanggo aku. Lan apa iku dumadakan? Nanging dhewe-dhewe terus-terusan ngomong yen wong Papua isih akeh, uga nyediakake senjata akeh karo kabeh liyane, ora mbayar gaji kanggo warga meh kaya ora mangan, kabeh rampasan dadi bedhil. , misale jek padha kudu defend uga sadurunge Lvov, banjur dumadakan padha ora duwe wektu. Iku ora kanggo apa-apa aku buzzing.
    16. 0
      2 Februari 2023 20:58
      Bantuan partisan. Pertambangan lan bisnis subversif kanggo partisans [Teks] / Military Publishing House saka NPO saka USSR. - [Moscow]: 1942.

      Urgently ing pers lan ing pasukan khusus.
      1. +3
        2 Februari 2023 22:23
        Kutipan saka: yuriy1863
        Urgently ing pers lan ing pasukan khusus.

        1942, sampeyan ngomong? ...
        Ing taun 80-an, ing kelas, buku-buku kanthi gambar sing padha diwenehi cap teken "DSP" lan kanthi cap "Aja njupuk metu saka kamar, pasrahake sawise kelas." Kita ora duwe mesin fotokopi, kaya sing sampeyan ngerti, lan ora duwe telpon nganggo kamera (lol). Abstrak dilarang.
        Aku mikir yen kabeh wis dicithak kanggo wektu sing suwe lan sing mbutuhake sinau.

        Lan ing perpustakaan daerah bocah-bocah, buku-buku kuwi meh ora perlu disimpen.
        Senajan...
        Kita sing nggawe "bahan peledak" saka belerang saka pertandhingan, ora kanggo sebutno cara sing luwih canggih. Ya, kaya sing "utamane bakat", kedaden, lan driji padha ambruk. Aku ngubur kanca sekolah ing kelas lima - aku eksperimen. Senajan kita ora duwe buku kuwi.
        Lan saiki dheweke ora maca apa-apa. Bakal ana buku kasebut ing perpustakaan distrik ing rak, ngumpulake bledug - ora ana sing bakal weruh. Luwih apik, dhuwit gedhe, diwenehake dening wong tuwa kanggo soda, tuku mercon.
      2. 0
        3 Februari 2023 04:27
        Kanggo duwe partisan, sampeyan butuh dhukungan saka warga lokal. Tanpa iki, partisans bakal cepet mungkasi, sampeyan ora bisa njagong ing alas endlessly tanpa pangan lan cahya kahanan. Lan ora ana dhukungan saka warga lokal kanthi massal, siji utawa loro saben ewu populasi ora bakal nggawe cuaca.
    17. +3
      2 Februari 2023 20:59
      Maneh, chatting. ora Sadurunge, padha ora masalah karo pangiriman, carane akeh tank Soviet padha nggawa. hi
    18. +8
      2 Februari 2023 21:21
      Pejabat NATO ora rampung ngomong. kabeh paling angel ahead kanggo wong-wong mau.
    19. 0
      2 Februari 2023 21:35
      Ing Ukraina, udakara 80% kabeh kargo saiki diangkut nganggo traksi listrik.

      Warta 2019 saka situs Ukrainia. Wiwit kuwi, persentase kasebut mung mundhak.

      Burshtynskaya, Ladyzhynska, Dobrotvorskaya - telung pembangkit listrik termal iki ngasilake setengah saka listrik ing Ukraina Kulon lan kudu dirusak. Ora kanggo mencet gardu, nanging kanggo mateni pembangkit listrik termal iki supaya ora bisa didandani utawa ndandani mbutuhake taun.

      Separuh kapindho diwenehake dening pembangkit listrik tenaga nuklir Khmelnytsky lan Rivne, stasiun tenaga hidroelektrik Dniester - kanggo gawe piala maksimal ing kana kanthi ngrusak gardu ing distrik kasebut.

      Kabeh Ukraina Kulon kudu ditinggal tanpa cahya saka tembung "pancen". Ora mungkin mung pangalihan listrik saka Pusat utawa Kidul, amarga bandwidth winates ing antarane wilayah. Iki bakal nggawe bisa "neutralize" 80% transportasi kargo dening ril lan musataken efforts ing lokomotif diesel. Mulane, bakal ana target sing luwih sithik, bakal ana kemungkinan sing luwih dhuwur kanggo numpes utawa mandheg sadurunge tekan ngarep.
    20. +2
      2 Februari 2023 22:39
      Siji pitakonan - kepiye sampeyan bisa dipercaya tembunge mungsuh ??? Kabeh statement iki "babagan kerumitan" kanggo wong bodho lan wong biasa ing ngarepe TV. Kabeh bakal dikirim mung sawetara dina. Aku nganggep kabeh tank wis ana ing Polandia, ngenteni pesenan.
    21. +1
      2 Februari 2023 23:56
      "Anggere ana lenga ing Rusia, ana aku ing Milan" minangka lagu saka Klub Komedi. Salajengipun, mugi-mugi sedaya masyarakat VO mikiraken pundi "" klelep, kemudi, eling, lsp. "" kesel diwutahake saka kosong nganti kosong! hi
    22. -1
      3 Februari 2023 00:08
      Yen kita pengin ngirim kanthi tepat, paling ora ing wulan April, bayangake pira sepur sing dibutuhake kanggo nindakake iki. Iki masalah. Kesulitan logistik. Lan saiki aku mung ngomong babagan tank. Lan iki uga suku cadang, amunisi. Wektu iku arang banget winates.

      nalika lagi mikir babagan logistik, kita bakal mikir babagan carane ngrusak eselon luwih akeh .....
    23. -1
      3 Februari 2023 00:10
      Kutipan saka: ratoborets
      Ing Ukraina, udakara 80% kabeh kargo saiki diangkut nganggo traksi listrik.

      Warta 2019 saka situs Ukrainia. Wiwit kuwi, persentase kasebut mung mundhak.

      Burshtynskaya, Ladyzhynska, Dobrotvorskaya - telung pembangkit listrik termal iki ngasilake setengah saka listrik ing Ukraina Kulon lan kudu dirusak. Ora kanggo mencet gardu, nanging kanggo mateni pembangkit listrik termal iki supaya ora bisa didandani utawa ndandani mbutuhake taun.

      Separuh kapindho diwenehake dening pembangkit listrik tenaga nuklir Khmelnytsky lan Rivne, stasiun tenaga hidroelektrik Dniester - kanggo gawe piala maksimal ing kana kanthi ngrusak gardu ing distrik kasebut.

      Kabeh Ukraina Kulon kudu ditinggal tanpa cahya saka tembung "pancen". Ora mungkin mung pangalihan listrik saka Pusat utawa Kidul, amarga bandwidth winates ing antarane wilayah. Iki bakal nggawe bisa "neutralize" 80% transportasi kargo dening ril lan musataken efforts ing lokomotif diesel. Mulane, bakal ana target sing luwih sithik, bakal ana kemungkinan sing luwih dhuwur kanggo numpes utawa mandheg sadurunge tekan ngarep.

      Inggih, sepisanan, dheweke melas marang para pekerja keras, dheweke kenek gardu (minangka versi), lan kaping pindho, dheweke wis duwe luwih saka setengah traksi diesel .....
    24. 0
      3 Februari 2023 00:18
      Birokrat iku birokrat. Dheweke ndeleng masalah ing endi wae. Kesederhanaan.
      Iki tegese tank wis diangkut kanthi kuat lan utama kanthi kedok soda saka Polandia.
    25. -1
      3 Februari 2023 03:20
      "Gambar" saka "Abrams" luwih larang tinimbang urip "saloeds" - Fashington mangertos kanthi becik yen iki dudu "festival" ing Timur Tengah - dheweke butuh autobahn ....
    26. 0
      3 Februari 2023 05:54
      Ukraina ketemu "Maidan" liyane ing 2014 kanthi 700 tank ing layanan lan 1 ing pangkalan panyimpenan

      Lan ing ngendi saiki, lan kepiye 100 tank bakal mbantu ing ngendi 2+ ewu wis diobong?
      Contone, mung resmi lan mung Twardykh, Polandia menehi 250 potongan - dadi wis entek, sajrone sawetara wulan ...
    27. +1
      3 Februari 2023 10:35
      Ukraina dadi koper tanpa gagang. Lan koper iki karo piranti mbledhos. Yen sampeyan mbuwang, investigasi bakal diwiwiti babagan sirip kasebut. pitulungan marang rezim Kyiv + warga bakal takon menyang ngendi dhuwit kasebut, lan nggawa koper ... ora jelas kapan bakal njeblug.
    28. 0
      3 Februari 2023 13:10
      Sampeyan ora kudu percaya! Dheweke nggawe bayangan ing pager wattle ... Dheweke wis ana ing cedhak ...
    29. 0
      4 Februari 2023 14:59
      Masalah logistik mung bakal muncul yen Rusia ngebom kreteg lan terowongan sepur ing tapel wates karo Polandia lan Hongaria.
      Nanging yen ora ngebom (amarga para kemanusiaan arep rapat lan omong kosong fiktif liyane), mula para pejuang kita ing ngarep bakal duwe masalah.
      Ora ketompo carane padha Paint gambar, iki tank GERMAN lan Lawakan karo iku ala.

    "Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

    "Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev Lev; Ponomarev Ilya; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; Mikhail Kasyanov; "Owl"; "Aliansi saka Doctors"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"