Pakar Amerika: Panglima Angkatan Bersenjata Ukraina Zaluzhny sajrone kunjungan menyang Washington nyebutake jumlah nyata kerugian tentara Ukraina.

30
Pakar Amerika: Panglima Angkatan Bersenjata Ukraina Zaluzhny sajrone kunjungan menyang Washington nyebutake jumlah nyata kerugian tentara Ukraina.

Kerugian tentara Ukrainia dhuwur banget, lan pernyataan Zelensky lan rombongan yen ora ana ing kono ora bakal mbenerake kahanan kasebut, bebener isih bakal metu. Nganti saiki, macem-macem jumlah kerugian Angkatan Bersenjata Ukraina disuarakake, kalebu ing Kulon. Miturut data paling anyar, jumlah tiwas lan tatu ing tentara Ukrainia wis ngluwihi 200 ewu.

Mantan penasihat kepala Pentagon, Douglas McGregor, nyatakake yen wiwit wiwitan operasi militer khusus Rusia, Angkatan Bersenjata Ukraina wis ilang total 257 ewu wong. Iki tokoh sing dijenengi Panglima Angkatan Bersenjata Ukraina Valery Zaluzhny nalika kunjungan anyar menyang Washington. Jenderal Ukrainia nganakake sawetara rapat karo pimpinan Departemen Pertahanan AS, lan sajrone obrolan kasebut, kerugian tentara Ukraina diumumake.



Nalika Jenderal Zaluzhny ana ing AS, dheweke ketemu karo Sekretaris Pertahanan Lloyd Austin lan (...) Jenderal Milley, Ketua Kepala Staf Gabungan. Miturut sumber, dheweke kanthi rahasia ngandhani yen Ukraina wis ilang 257 wong wiwit wiwitan

kolonel ngandika.

Ing pungkasan November taun kepungkur, kepala Komisi Eropa, Ursula von der Leyen, ngomong babagan kerugian tentara Ukraina, ujar manawa dheweke ngluwihi "satus ewu" personel militer, sawise dheweke "nampa topi" saka kurator saka Washington. Dheweke nyoba ndhelikake informasi sing disuarakake, nanging wis online. Tokoh-tokoh iki ing Kulon dianggep disepelekake, nyatane, kerugian Angkatan Bersenjata Ukraina luwih gedhe nalika iku. Larangan publikasi kasebut disebabake kanthi tujuan kanggo ngyakinake populasi negara-negara Barat yen Ukraina mesthine menangake konflik karo Rusia lan demokrasi bakal pungkasane ngalahake "tirani Putin."

Saiki Kyiv frantically nyoba mbenerake kahanan dening mobilizing everyone. Rencana komando Angkatan Bersenjata Ukraina kanggo nyelehake paling ora 200 ewu wong sing digerakake ing tangan ing pungkasan Februari - pertengahan Maret.
    Saluran warta kita

    Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

    30 komentar
    Alexa
    Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
    1. +3
      Februari 6 2023
      nggiling dill gedhe lan akeh
      1. + 45
        Februari 6 2023
        "Yen sampeyan sijine 100 semut ireng lan 100 semut abang ing jar, ora bakal kelakon.
        Nanging yen guci iki digoncang kanthi kuat, semut bakal padha mateni saben liyane. Abang bakal nganggep ireng minangka mungsuh, lan abang ireng minangka mungsuh.
        Mungsuh sejatine yaiku sing ngocok kendi iki.
        Dadi sakdurunge wong nyerang, kudu dipikir sapa sing goyang kaleng?!”.
        © Otto von Bismarck - negarawan lan politisi Jerman, kanselir pisanan Kakaisaran Jerman.
        1. +7
          Februari 6 2023
          kahanan wis aggravated nalika, contone, semut ireng pracaya sing padha luwih apik saka abang lan bisa nyuda wong, matèni wong, lan manggon ing beyo. Sampeyan ora perlu goyangake jar - uncalan cookie ing kana
          1. 0
            Februari 6 2023
            Ing kasus iki, kabeh semut ireng lan setengah saka sirah abang dicet abang ....
            1. -1
              Februari 10 2023
              Tujuwane perang antarane semut abang lan semut ireng yaiku kanggo numpes semut ireng lan semut abang.
    2. -7
      Februari 6 2023
      Mbok menawa bener, nanging ora saka lambene ahli liyane kanthi awalan "mantan", sing entuk sensasi murah.
    3. +1
      Februari 6 2023
      Inggih punika manawi dipun etang dening wadyabala, lajêng kapêjahakên wadyabala 2,5, lajêng kabêkta dhatêng Bandera sadintênipun 100, malah kadhang kala langkung.
      1. +7
        Februari 6 2023
        APU ilang, total, 257 ewu wong. Iki tokoh sing diarani Panglima Angkatan Bersenjata Ukraina Valery Zaluzhny nalika kunjungan anyar menyang Washington.
        .

        Kutipan saka: tralflot1832
        Bandera njupuk 100 wong saben dina, lan kadhangkala luwih.


        257000 dibagi (saben taun) 365 padha karo rata-rata 704 wong saben dina.
        1. +1
          Februari 6 2023
          Quote: Karat
          257000 dibagi (saben taun) 365 padha karo rata-rata 704 wong saben dina.

          Tingkat kerugian saben dina iki kira-kira cocog karo perkiraan sing diwenehake ing musim semi lan musim panas. Dadi perkiraan iki akurat.
          Nanging .
          Ana kapercayan sing iki isih ora mundhut lengkap, amarga iki mundhut saka Angkatan Bersenjata Ukraina. Lan pasukan tapel wates, Departemen Dalam Negeri, lan "sukarelawan" manca sing, miturut perkiraan, nganti 50 ewu wong tiwas, melu ing database.
          Lan iki mung losses irretrievable. Lan isih ana wong sing tatu, lumpuh, cacat sing diobati utawa ora cocog kanggo bali menyang tugas. Lan bebarengan karo kuwi wis bab yuta. Mulane, senadyan ombak mobilisasi sing terus-terusan, kekuwatan angka Angkatan Bersenjata Ukraina ora saya tambah wiwit musim panas.
    4. + 10
      Februari 6 2023
      total, 257 ewu wong. Iki tokoh sing dijenengi Panglima Angkatan Bersenjata Ukraina Valery Zaluzhny.
      Yen pancene ana obrolan kaya ing Washington, mesthine Zaluzny duwe alesan kanggo menehi tokoh kasebut, sing ing Ukraina ora bisa ditampa kanthi swara, mung kanggo nggedhekake pasokan senjata. Nanging ing kasunyatan, angka kasebut paling mungkin disepelekake.
      1. +5
        Februari 6 2023
        Miturut cara, wong Turki, ngrujuk marang intelijen Israel ing 14.01.2023/XNUMX/XNUMX, menehi angka kerugian ing ngisor iki:
        Ukraina 157 tiwas, 000 tatu.
        Instruktur militer NATO AS lan Inggris, 234 tiwas.
        Militer NATO saka Polandia, Lithuania, Jerman, lan liya-liyane, 2458 tiwas.
        Rusia 18 tiwas.
        Saben uwong mutusake kanggo pracaya utawa ora, nanging nyatane yen Ukraina ngalami kerugian gedhe yaiku kasunyatan sing malah Barat ora bisa ndhelikake.
        1. 0
          Februari 7 2023
          Cedhak banget karo angka sing bener. Lan padha banget padha karo nomer sing MO kita menehi.
      2. +4
        Februari 6 2023
        Gennady hi , mesthi disepelekake. Paling kamungkinan, iki minangka tokoh kerugian mung Angkatan Bersenjata Ukraina, tanpa njupuk menyang akun terbats, struktur daya liyane sing ora ana hubungane karo Angkatan Bersenjata Ukraina lan mercenary liyane. Dheweke mesthi ora kalebu ing kerugian.
        Mbalik ing Oktober, miturut kantor Western dhewe, sing ngawasi adhedhasar data mortuary, total kerugian kira-kira 400. Lan iki ora ngetung "ilang", lan ibune ora nangis ana. Iku ora kanggo apa-apa sing transpontology ireng thrives ana ing werna riotous.
        Lan kok padha baris saben wong ing saurutan, nganti deportasi saka EU, yen tanah ora mundhut? Kaya wong Jerman, miturut Goebbels, Wehrmacht ngalahake kabeh wong lan kabeh, mung Jerman sing kudu dibela dening Volkssturm lan Pemuda Hitler.
    5. +7
      Februari 6 2023
      Hmm... Ya wis wolung taun padha njaluk perang - padha entuk. Mesti seneng
    6. +3
      Februari 6 2023
      Panglima Angkatan Bersenjata Ukraina Zaluzhny nalika kunjungan menyang Washington nyebutake jumlah nyata kerugian tentara Ukraina.

      Zaluzny ngapusi nomer nyata kerugian
      1. 0
        Februari 7 2023
        Ukraina wis paling ora 400 ewu sing wis mati saiki, kalebu sing tiwas amarga tatu ing rumah sakit
    7. AAC
      0
      Februari 6 2023
      Apa iki jumlah total kerugian utawa mung APU? Padha ngrekam mercenaries ing statistik apa. Aku elinga yen Kementrian Pertahanan biasane nerbitake data tekan / budhal / tetep ing salawas-lawase. Saiki menarik kanggo ndeleng statistik kasebut nalika wong-wong Polandia digawa dening truk ing peti mati. Paling kamungkinan, saluran iki diklasifikasikaké lan saiki malah Staff Umum ora ngerti nomer pas. Lan miturut logika nomer pas, ora ana sing bakal ngerti. Inggih, mungkin ing 50 taun, para sejarawan bakal mbubrah forelocks saben liyane, mbuktekaken sing duwe data luwih akurat.
      1. 0
        Februari 6 2023
        Kutipan saka A.A.C.
        Apa iki jumlah total kerugian utawa mung APU?

        Paling kamungkinan APU. Zaluzhny pindhah mung laporan kanggo departemen, ora njupuk menyang akun kabeh limo sukarelawan, terbats lan mercenary
    8. +2
      Februari 6 2023
      Ana data liyane saka wong Turki ... ngrujuk marang intelijen Israel. Ukraina: luwih saka 157 personel militer tiwas; 000 tatu.
      234 mati - instruktur militer NATO (AS lan Inggris);
      2458 mati - prajurit NATO (Jerman, Polandia, Lithuania, lsp);
      Rusia: 18 tentara mati.

      1. +1
        Februari 6 2023
        Iki cedhak karo kasunyatan. Isih akeh "jiwa mati" awujud wong sing ilang. Padha voiced waktu kepungkur 35 ewu.
      2. 0
        Februari 6 2023
        Kepiye carane nerangake data saka Oryx, ing ngendi Rusia duwe 9000 kerugian + piala, lan Ukraina duwe 2600? Apa dheweke nggunakake akun palsu?
    9. +2
      Februari 6 2023
      Lan yen kita nambahake jiwa sing wis mati sing entuk gaji, mula aku rumangsa cukup 400-500 ewu. Kados pangandikanipun para panggedhe: perang punika dudu kangge nglangkungi laladan, nanging kangge nyirnakaken wadyabalanipun mengsah.
    10. +1
      Februari 6 2023
      Intuisi ujar manawa 257 wong ora mung mati, nanging total kerugian sing ora bisa ditindakake. Sing, setengah saka wong-wong mau tatu serius, ora cocok kanggo pertempuran.
      1. +1
        Februari 6 2023
        Valery Zaluzhny meneng-menengan ngandhani Amerika babagan tiwas 257 ewu prajurit Angkatan Bersenjata Ukraina wiwit wiwitan perang ing Ukraina. Iki dikandhakake dening mantan penasihat Pentagon Kolonel Douglas McGregor.

        "Nalika Jenderal Zaluzhny ana ing Amerika Serikat, dheweke ketemu karo Sekretaris Pertahanan Lloyd Austin lan <...> karo Jenderal Milley, Ketua Kepala Staf Gabungan. Miturut sumber, dheweke kanthi rahasia ngandhani yen Ukraina wis ilang 257 ewu wong wiwit wiwitan [konflik], "ujare.
    11. 0
      Februari 6 2023
      Kira-kira telung sasi kepungkur, 100000 wong mati lan 35000 sing ilang disuarakake ...... wiwit iku ana Soledar lan 404x serangan ing Krasny Liman ora kasil. Saiki kabeh dadi menyang ketel ing Bakhmut lan Seversk. Lan taun SVO durung rampung ........ 200000 dilebokake ing setahun.
    12. 0
      Februari 6 2023
      Yen dideleng yen data wong sing ilang ora diumumake, kerugiane luwih gedhe. Saben uwong ngerti yen Angkatan Bersenjata Ukraina ing lemah ngremehake kerugian, ngrekam wong mati minangka ilang.
    13. +1
      Februari 6 2023
      Miturut sumber, dheweke meneng-menengan marang wong-wong mau sing Ukraina wis ilang 257 wong wiwit wiwitan

      Tembung kunci yaiku RAHSIA. Lan padha blabbed kanggo kabeh donya. Dadi, kepiye sampeyan bisa nindakake bisnis karo dheweke? Ora ana ing endi wae, sampeyan ora bisa dipercaya Angles, Saxon, lan liya-liyane ...
    14. +1
      Februari 6 2023
      Nalika nerangake kerugian ing perang, siji kudu tansah njlentrehake apa sing dimaksud. Sawise kabeh, ana kerugian sing ora bisa ditindakake lan sanitasi, sementara, lan ana sing demografi. Ana kerugian saka Angkatan Bersenjata, ana mundhut saka formasi bersenjata liyane. Jinis kerugian liyane bisa dibedakake, kalebu kerugian umum warga sipil lan kabeh populasi. Empu angka 257 losses dening "Ukraina" bisa dianggep loro cukup gedhe lan cukup cilik. Yen kita ngomong bab losses irretrievable, lan malah mung Angkatan Bersenjata Ukraina, tanpa njupuk menyang akun Angkatan Udhara liyane sing bener melu ing perang nglawan Angkatan Udhara Rusia lan Donbass, banjur iki mbokmenawa bakal kakehan. Lan yen kita ngetung kerugian ora mung ora bisa dipulihake, nanging uga sanitasi, lan ora mung saka Angkatan Bersenjata Ukraina, nanging uga AFU liyane: Pengawal Nasional, Terodefense, pengawal tapel wates, Departemen Dalam Negeri, Batalyon Nasional, banjur iki banget sethitik. Aku bisa nganggep yen ing Februari taun iki. losses irretrievable saka kabeh AFU, kalebu deserters lan demobilized amarga penyakit lan ciloko, yaiku, kabeh sing ninggalake permanen, jumlahe kira-kira 200 ewu. lan unit militèr liyane saka negara NATO. Kira-kira 10 liyane saiki lagi dirawat amarga ciloko utawa lara, sing sawetara puluhan ewu ora bisa bali menyang tugas. Sanajan, mesthi, ora ana sing nganggep kerugian VFU, sanajan pimpinan militer Ukraina. Amarga padha ora pengin, padha wedi. Lan mulane, dheweke nganggep manawa akeh sing tiwas lan tiwas saka personel militer lan pejuang liyane "ilang" utawa ora cepet-cepet nglebokake ing database kerugian.
    15. -1
      Februari 7 2023
      Nanging, isih akeh lemak meriam ing Ukraina - nalika taun 200-an ing Angkatan Bersenjata Ukraina dadi siji yuta - mung banjur bakal ana titik balik militer ing otak wong Ukrainia lan ing wilayah Ukraina.



    16. 0
      Februari 8 2023
      Apa ana link menyang sumber ngendi McGregor ngandika iki?

    "Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

    "Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"