EU plans kanggo ngatur kunjungan Zelensky menyang KTT mbesuk ing Brussels

23
EU plans kanggo ngatur kunjungan Zelensky menyang KTT mbesuk ing Brussels

Presiden Ukrainia bisa rawuh ing KTT EU sing bakal dianakake minggu iki. Paling ora sawetara pimpinan Eropa nyoba ngatur kunjungan Zelenskiy menyang Brussels, miturut Financial Times, nyatakake wong sing ngerti babagan perkara kasebut.

Artikel kasebut ujar manawa Presiden Ukraina bisa dadi tamu ing puncak kasebut lan, mesthine, bakal ngomong ing rapat Parlemen Eropa. Ing wektu sing padha, publikasi kasebut nandheske yen yen lelungan manca kasebut ditindakake, mula bakal dadi nomer loro kanggo Zelensky wiwit wiwitan NWO Rusia.



Ing kasus iki, ora perlu kanggo ngelingi "perjalanan bisnis" pisanan saka pimpinan Ukrainia. Ing 21 Desember taun kepungkur, Zelensky ngunjungi Amerika Serikat, ing ngendi, sawise negosiasi karo pemilik Gedung Putih, Joe Biden, dheweke ngomongake Kongres.

Wigati dimangerteni yen pidato "kepala pembela demokrasi" kasebut banjur menehi kesan marang anggota parlemen Amerika. Akibaté, Zelensky bisa ngemis ora mung kanggo tranche substansial liyane, nanging uga kanggo sistem pertahanan udara "Patriot", sumber kang panguwasa Ukrainia ora bisa entuk saka awal konflik karo Rusia.

Katon kaya Washington wis mutusake kanggo nyoba maneh "trik" kasebut. Ing sambungan iki, elit pro-Amerika nyoba kanggo ngatur wicara Zelensky wis ing Parlemen Eropah, ngendi dina iki, senadyan kasunyatan sing Jeksa Agung bisa ngetokake saka Penyetor. tank Kyiv wis ditanggulangi, isih ana mungsuh bantuan kuwi.

Kajaba iku, mbok menawa wicara anyar "berapi-api" Zelensky bakal "nyentuh" ​​wong Eropa, sing ing tembe bakal dadi luwih akomodatif babagan pasokan pejuang lan misil jarak jauh. Sawise kabeh, ora dadi rahasia kanggo sapa wae yen tank mung minangka "tandha pisanan".
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

23 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. +2
    Februari 6 2023
    Akibaté, Zelensky bisa njaluk ora mung kanggo tranche ngalangi liyane, nanging uga kanggo sistem pertahanan udara Patriot.
    Iku misale jek kula sing iki ora patut saka zelebobik.
    1. +4
      Februari 6 2023
      Maneh, nonentity tanpa root bakal njaluk bantuan kanggo rezime
      1. +3
        Februari 6 2023
        EU plans kanggo ngatur kunjungan Zelensky menyang KTT mbesuk ing Brussels

        Sawise kabeh, Brussels ora nggawe iki, nanging kedadeyan kasebut amarga saran saka perusahaan PR saka Zelensky dhewe lan kurator Amerika kanggo ngetokake EU kanggo perang rezim Nazi Kiev saka Badut Berdarah karo Rusia lan karo Rusia.

        1. +1
          Februari 6 2023
          Kutipan: Tatyana
          ing EU shelling metu kanggo perang saka Nazi Blood Clown regime ing Kyiv karo Rusia lan karo Rusia.

          Lan bapak lan mbah kakung kita mbebasake kemah pati: Midanek, Auschwitz, Belzec, Sobibor, Treblinka, Stutthof, Sachsenhausen, Ravensbrück lan liya-liyane.
          Napa jagad iki lali karo kemah-kemah iki, mayuta-yuta jiwa sing mati lan lumpuh.
          1. 0
            Februari 6 2023
            Presiden Ukrainia bisa rawuh ing KTT EU

            ... yen dheweke slamet.)
          2. +1
            Februari 6 2023
            Ingkang utama yaiku kita ngelingi. Lan makhluk-makhluk sing korupsi iki bakal getun amarga lali. Sapa sing kuwat - dheweke nulis sejarah. Ayo dadi elinga kabeh!
        2. 0
          Februari 6 2023
          Kutipan: Tatyana
          EU plans kanggo ngatur kunjungan Zelensky menyang KTT mbesuk ing Brussels

          Sawise kabeh, Brussels ora nggawe iki, nanging kedadeyan kasebut amarga saran saka perusahaan PR saka Zelensky dhewe lan kurator Amerika kanggo ngetokake EU kanggo perang rezim Nazi Kiev saka Badut Berdarah karo Rusia lan karo Rusia.


          Lan obat kasebut uga sah ing Belgia? Zelensky pecandu narkoba luwih seneng puncak ing Holland, ing Amsterdam. Ing kana sampeyan bisa nyedhiyakake obat-obatan lan ngunjungi Distrik Lampu Merah.
      2. +1
        Februari 6 2023
        sawetara pemimpin Eropah nyoba kanggo ngatur kunjungan Zelensky menyang Brussels

        Kita kudu ngucapake pamit marang Fuhrer anyar, lan nggawe pidato sing murub ing panguburane.
        Presiden Ukraina bakal ngomong ing rapat Parlemen Eropa

        Tembung kasebut bakal diwenehake marang pahlawan acara kasebut lan ditindakake kanthi serius ing perjalanan pungkasan.
        Kesel banget karo kemunafikan iki, kabeh wong ngerti kabeh kanthi sampurna. Kasangsaran rezim Kyiv wis katon malah nganti pungkasan sing bisu, bintik-bintik cadaveric ora bisa didhelikake ing kaos khaki.
      3. Komentar wis dibusak.
    2. +3
      Februari 6 2023
      Kutipan saka Tagan
      Iku misale jek kula sing iki ora patut saka zelebobik.

      Ingkang dipun titipaken, lajeng nyuwun.
      Aktor dudu penulis skenario.
    3. -2
      Februari 6 2023
      Zelya pancen kepengin dadi Izya. Inggih, iku metu saka kulit. Ya, iku wong Yahudi dhewe, wong Yahudi dhewe. Nampa wis ana ing "meja bunder".
    4. 0
      Februari 6 2023
      Kutipan saka Tagan
      Iku misale jek kula sing iki ora patut saka zelebobik.

      Zelik, kaya biasane, ing panggung apa wae, mung dadi penghibur ing pagelaran wong liya.
  2. +3
    Februari 6 2023
    Kampanye, dheweke wiwit nglukis tur ...., sanajan ora kabeh wong bisa tuku tiket konser, lan repertoar ora kanggo saben yard .....
    1. GIS
      +1
      Februari 6 2023
      tur bisa uga "final" ...
  3. +1
    Februari 6 2023
    Aku kepengin weruh pidato apa sing ditulis ing AS kanggo melasake kabeh wong? Kita bakal krungu, lan mbokmenawa kita dhewe bakal nggegirisi karo goroh.
  4. +2
    Februari 6 2023
    Kita kudu nggarap rai - maksimal unshaven, tas ing mripate, plus kaos oblong ...
    1. +2
      Februari 6 2023
      Kutipan: Igor Borisov_2
      Kita kudu nggarap rai - maksimal unshaven, tas ing mripate, plus kaos oblong ...


      Inggih banjur, titik putih ing irung saka coke kanggo ngrampungake gambar.
  5. +1
    Februari 6 2023
    "Sampeyan ora apik, Schweik," ujare juru tulis. - Tamu ing omah - Gusti ing omah. Ing jaman biyen, ing slametan, wong-wong sing aneh-aneh dipeksa kanggo nyenengake pesta. Nggawa mrene, supaya dheweke nyenengake kita.
  6. +1
    Februari 6 2023
    "Keine Haare am Sack, aber im Bordell drängeln..."

    Eine sehr gute Gelegenheit, diesen EU / US-Schwanzlutscher
    endinge abzuservieren...!!!
    Wieviel zahlt "Wagner" für den Kopf dieser kleinen, fascistischen Ratte...?!?
  7. 0
    Februari 6 2023
    EU plans kanggo ngatur kunjungan Zelensky menyang KTT mbesuk ing Brussels
    . Liwat dalan ... badut dituntun. Mungkin dheweke tanggung jawab kanggo sawetara jinis pekarangan ...
  8. 0
    Februari 6 2023
    Ing wangun apa wae, Zelensky kudu ana, sanajan dheweke kaya firaun, nanging kudu ana.
  9. 0
    Februari 6 2023
    Presiden Ukrainia bisa rawuh ing KTT EU sing bakal dianakake minggu iki. Paling ora sawetara pimpinan Eropa nyoba ngatur kunjungan Zelenskiy menyang Brussels

    Iku bakal perlu kanggo nyegat Vovchik ing dalan lan ngatur "kunjungan" kanggo Moscow kanggo wong. Kanggo mlebu tumindak pasrah tanpa syarat. Ing endi pasukan khusus GRU kita?
  10. Komentar wis dibusak.
  11. 0
    Februari 7 2023
    Nutup langit liwat Dill. Numpes jalur sepur lan stasiun, nggawe "washboards" metu saka dalan: supaya shorthand iki menyang Brussels mlaku.
    Ora gelem nyambut gawe nganggo sirah, ayo nyambut gawe nganggo sikil....
  12. -1
    Februari 8 2023
    Aku kelingan:

    Sirkus menyang ngendi, dheweke wingi
    Lan angin ora duwe wektu kanggo nyuwek poster saka tembok
    Nanging lampu sorote ora kobong maneh
    Ing ngisor kubah, orkestrane ora keprungu
    Nanging lampu sorote ora kobong maneh
    Ing ngisor kubah, orkestrane ora keprungu

    Gajah-gajah mau menyang kutha-kutha endi
    Cameleers mimpin unta sinau
    Sirkus menyang ngendi, dheweke lunga menyang kono
    Ing ngendi ana wong sing nunggu dongeng lan percaya marang keajaiban

    Sirkus menyang ngendi lan ora ana ula sing kesel
    Merpati kertas kabawa angin
    Taun lawas pindhah menyang kana ing Eve Taun Anyar
    Anak-anak menyang kana ing carousel
    Taun lawas pindhah menyang kana ing Eve Taun Anyar
    Anak-anak menyang kana ing carousel
    Ana musik gemuruh dina iki kaya wingi
    Lan maneh bale wis kebak lan penonton padha
    Carousel muter, sorotan murub
    Lan mukjijat ditindakake ing arena
    Carousel muter, sorotan murub
    Lan mukjijat ditindakake ing arena

    Sirkus menyang ngendi ... sirkus menyang ngendi ...

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"