"Yen sampeyan njupuk, njupuk Artyomovsk": Pangadeg Wagner PMC Yevgeny Prigozhin "nyeluk" Zelensky menyang perang udara

144
"Yen sampeyan njupuk, njupuk Artyomovsk": Pangadeg Wagner PMC Yevgeny Prigozhin "nyeluk" Zelensky menyang perang udara

Ing wengi 5-6 Februari 2023, pangadeg perusahaan militer swasta Wagner, Yevgeny Prigozhin, melu serangan ing posisi unit Ukrainia bebarengan karo para pejuang saka "musisi". Bener, dheweke ora pindhah ing serangan ing lurung-lurung Bakhmut (Artemovsk), nanging ditutupi saka udhara, kang ing kokpit saka ngebom garis ngarep Su-24.

Esuk iki, informasi muncul ing saluran TG resmi Prigozhin yen dheweke melu penerbangan wengi kanggo ngebom posisi Angkatan Bersenjata Ukraina ing Bakhmut minangka navigator kru Su-24. Details ora dibeberke, pangadeg Wagner PMC piyambak ngandika wis direkam pesen video, video karo kang lan teks bakal dikirim mengko.



Bengi iki, Evgeny Viktorovich nggawe sortie minangka navigator saka SU-24 PMC "Wagner" kanggo bombing saka Angkatan Bersenjata Ukraina ing desa. Bakhmut lan ngrekam pesen video. Video lan teks banding bakal diterbitake mengko

- ngandika layanan pers saka "musisi".

Mengko, video sing dijanjekake muncul. Ing kono Prigozhin nguripake Zelensky, trolling wong banget subtly, nawakake kanggo ketemu ing langit ing perang online. Yen Zelensky menang, Kyiv bakal bali Artemovsk, yen ora, Wagner ora bakal mandheg nganti Dnieper.

Vladimir Sanych, kita ndharat, bom Bakhmut, sesuk aku numpak MiG-29. Yen ana kepinginan, kita bakal ketemu ing langit (...) Yen sampeyan njupuk, njupuk Artemovsk, yen ora, kita menyang Dnieper

- ngandika pangadeg "musisi".

Sadurungé iki, Prigozhin ndesek Zelensky supaya ora mundur pasukan saka Bakhmut lan ngadeg nganti pungkasan supaya wong liya ora nganggep dheweke pengecut.

    Saluran warta kita

    Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

    144 komentar
    Alexa
    Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
    1. + 32
      Februari 6 2023
      Trolling Prigozhin saka Ukroführer ana ing tingkat paling dhuwur! apik
      1. + 15
        Februari 6 2023
        ya wis. Ing dina liyane, dheweke ngakoni kekuwatan Kurcaci Katelu lan Bidon minangka ora sah ...
        1. + 19
          Februari 6 2023
          Nanging Zelepoppel bakal ngalahake sapa wae kanthi muter piano ... nglereni
        2. +7
          Februari 6 2023
          Kutipan saka bingo
          ya wis. Ing dina liyane, dheweke ngakoni kekuwatan Kurcaci Katelu lan Bidon minangka ora sah ...

          Dadi Biden sing pikun dianggep ora sah dening meh setengah Amerika, kalebu aku.
      2. +7
        Februari 6 2023
        Trolling Prigozhin saka Ukroführer ana ing tingkat paling dhuwur!

        Apa wae, nanging Prigozhin duwe endhog, yen pesawat kasebut ditembak mudhun lan dicekel Azov, mula dheweke bisa seneng-seneng, ditembak liwat kneecaps minangka sing paling gampang sing ngancam dheweke.
        1. roh
          +8
          Februari 6 2023
          , yen pesawat wis ditembak mudhun, lan dheweke bakal dijupuk dening Azov,

          Apa sampeyan yakin banget babagan iki? Prigozhin mabur liwat wilayah sing ditembak dening sistem pertahanan udara / MANPADS?))
          1. +3
            Februari 6 2023
            Kutipan saka roh
            Apa sampeyan yakin banget iki? Prigozhin mabur liwat wilayah sing ditembak dening sistem pertahanan udara / MANPADS?
            Mesthi ora. Dheweke duwe peta ing ngendi kabeh sistem pertahanan udara / MANPADS dituduhake nalika budhal, arah lan kacepetan gerakane. Ing lan mbukak dalan. Banjur carane.
          2. +1
            Februari 7 2023
            Komentar sing apik banget. Pemikiran kritis durung dibatalake !!!
        2. + 26
          Februari 6 2023
          Aku njaluk sampeyan. Apa dheweke nindakake serangan saka bedhil mesin? Padha supaya NARs (colombur mung match kanggo Prigozhin. Panjenenganipun ndamel Angkatan Bersenjata Ukraina ing Bakhmut karo NARs ngisor bunk :)) 3-4 km sadurunge garis ngarep. Resiko ana, nanging ora akeh banget. Kene, sampeyan luwih kamungkinan kanggo nyekel highmars ing markas saka ZR saka Bakhmut semi-diubengi. Senajan minangka PR, mesthi, ternyata apik. Banjur Zelya seneng mbangun machoman ala Che Guevara saka awake dhewe.
          1. + 12
            Februari 6 2023
            Dheweke ngluncurake NARs .. Apa dheweke duwe profesi navigator-operator senjata? Ngendi lan apa sing dilebokake ana pitakonan. Aku iki bodho. Rogozin ora pengin mabur .. Dheweke narik masalah marang awake dhewe. Ya, lan omong-omong ... Lan bakal ana organ sing diobong kanggo muter piano saka Zeli
            1. +9
              Februari 6 2023
              Lan apa ora monumèn ala kanggo wong ing kuburan. Piano karo organ ing tombol.
              1. 0
                Februari 7 2023
                Quote: Paragraf
                Lan apa ora monumèn ala kanggo wong ing kuburan. Piano karo organ ing tombol.
                Bisa tanpa piano: modestly lan tastefully.
            2. +3
              Februari 6 2023
              Kutipan saka: dmi.pris1
              Ing pesawat apa Prigogine arep perang?

              Lan kenapa mabur pesawat? Ayo padha gelut miturut klasik, kanthi pistol flintlock. "Trunk Lepage fatal" ©. Antarane kolektor barang antik ana sing pengin nyedhiyakake, lan yen ora, malah aku, kanthi katrampilan sing kira-kira (sawise kabeh, insinyur dudu operator mesin utawa tukang kunci), sajrone sawetara minggu, yen bahan lan peralatan wis rampung. kasedhiya, Aku bakal tamparan model apa (dekorasi minus - engraving lan kedudukan emas mesthi ora mine). Lan gunsmith profesional bakal nindakake luwih cepet lan luwih apik. Timbal kanggo peluru lan bubuk ireng bisa dituku. Lan - "kanggo alangi, tuan!"
              1. 0
                Februari 7 2023
                Pistol Flintlock? Hee, pinter banget. Kapsul sing luwih gampang, sijine kapsul ing lengen kontak, lan pindhah!
            3. +3
              Februari 7 2023
              Kutipan saka: dmi.pris1
              .Ya, lan, apa kita isih nggunakake MIG29?

              VKS - ora.
              Nanging PMC cukup dhewe - loro MiG-29 lan Su-24M.
            4. +1
              Februari 7 2023
              Kutipan saka: dmi.pris1
              Dheweke ngluncurake NAR .. Apa dheweke duwe profesi navigator-operator senjata?

              Iki minangka bab pisanan sing dakkira sawise nonton video ing Telegram.
              Lan, aku ora seneng carane gampang mutusaké kanggo nyerah kutha, watered karo getih pejuang kang. Aku ngerti manawa iki minangka jinis lelucon, nanging isih, miturut pendapatku, sampeyan ora bisa guyon babagan perkara kasebut. Senajan aku ngurmati Prigogine.
          2. +5
            Februari 6 2023
            Umumé, aku weruh carane Zelensky wis diganti. Dheweke ora njagong ing coke (sanajan siji ora ngganggu liyane), nanging ing wutah hormon. Wong lanang wis nyebar, ibu ora nangis, dheweke ora entuk sereal kanthi cepet. Ing cendhak, dheweke nyedhaki peran pimpinan sing kasar ing pengepungan kanthi tanggung jawab. Dheweke tuwuh jenggot, tuwuh daging, ngajari jenggot.
            1. +4
              Februari 6 2023
              Abuh, Zelya, saka hangover lan ramuan liyane.
        3. -6
          Februari 6 2023
          Dadi, nanging Prigozhin duwe endhog
          Dheweke isih katon duwe juragan (ing pangertene sing menehi pitunjuk). Sing duwe ngandika: mabur tegese lungguh lan mabur.
      3. + 22
        Februari 6 2023
        Quote: Leshak
        Trolling Prigozhin saka Ukroführer ana ing tingkat paling dhuwur! apik


        Sampeyan bisa uga mikir yen Prigozhin kalah ing perang udara, mula Menteri Pertahanan kita bakal setuju ninggalake Artemovsk menyang Angkatan Bersenjata Ukraina. Omong kosong omong kosong.
        1. +4
          Februari 6 2023
          Ya, apa sing isih ana, saka Artyomovsk, yen wis ngebom saka bom
        2. +3
          Februari 6 2023
          Kutipan: 1976AG
          Omong kosong omong kosong.

          Setuju. Bodho lan arrogance. Ing bumi, wong lanang lay mudhun urip kanggo saben omah, lan iki "navigator-penumpang" grinds karo ilat, kang felt gedhe!
          1. +2
            Februari 6 2023
            Kutipan saka: LIONnvrsk
            Setuju. Bodho lan arrogance. Ing bumi, wong lanang lay mudhun urip kanggo saben omah, lan iki "navigator-penumpang" grinds karo ilat, kang felt gedhe!

            Dheweke ana karo wong lanang iki saben dina kanggo komunikasi adhep-adhepan tanpa perlindungan. Yen "wong lanang" mikir kaya sampeyan, Prigogine mesthi ngerti babagan iki - kontingen ing kono lurus lan ora isin, terus cedhak karo pati. Nanging aku yakin wong-wong iki bakal ngandhani akeh babagan sampeyan (bisa uga bakal nuduhake sampeyan), sing sampeyan ora ngerti. eseman
            1. +2
              Februari 7 2023
              Kutipan saka Vasya
              wong-wong iki bakal ngomong akeh bab sampeyan
              Kepiye carane wong lanang sing nyerang wilayah sing dikuwasani bisa komunikasi karo wong sing nganggep minangka tumindak pidana biasa, lan ngetokake rereget ing Prigozhin, sing menehi kesempatan kanggo nebus kesalahane, nindakake pakaryan mbebayani sing mbutuhake negarane, sing padha ngerti. carane nindakake profesional?
              1. 0
                Februari 7 2023
                Kutipan: Stanislav_Shishkin
                karo wong sing nganggep dheweke minangka kriminalitas biasa, nanging .... nyemburake lendhut saka sofa?

                Apa sampeyan ngomong babagan saiki? Apa sampeyan ndeleng soko? Dadi wong-wong kandha, sampeyan kudu dibaptis! ya
            2. 0
              Februari 7 2023
              Kutipan saka Vasya
              Yen "wong lanang" mikir kaya sampeyan ...

              Yaiku, sampeyan mikir yen dheweke bakal menehi Artyomovsk kanthi seneng marang skakuas, sing ana sawetara wong sing ngedol nyawane, yen Prigogine kalah kanthi "patemon ing langit" lan, netepi janjine, menehi dhawuh marang para musisi supaya ninggalake. kutha. Apa aku ngerti sampeyan kanthi bener?
        3. -3
          Februari 7 2023
          mo kita isih ora sing, ora supaya dawa ago aku marang adoh, kalebu kabèh Kyiv. banjur sampeyan mikir sawetara jenis Artemovsk
      4. +4
        Februari 6 2023
        Quote: Leshak
        Trolling Prigozhin saka Ukroführer ana ing tingkat paling dhuwur! apik

        Dadi iki dudu trolling Zelensky, nanging promosi diri. Nanging kenapa promosi diri iki ora jelas. Salah siji juru masak wis siyap kanggo promosi, utawa nyenengake bangga. Luwih kapindho. Akeh Prigozhin wis dadi ing ruang media.

        Nanging apa yen Zelensky trolls (sarujuk)? Apa regane dheweke? Sawise kabeh, dheweke bisa ngirimake kekuwatane minangka duelist marang wong sing pangkate luwih murah (padha karo Prigogine). Pancen meh dikuwasani kutha bakal muter metu ?? Aja mikir game saka bangsawan feodal!
        1. 0
          Februari 6 2023
          iku setengah taun sadurunge Pemilu lan goleki apa iku. nggawe perdana menteri nimbang presiden sabanjure
        2. +8
          Februari 6 2023
          Ya, kayane aku Prigozhin luwih dhuwur tinimbang jester ijo, sing ora mutusake apa-apa ing negarane) Inggih, ayo utusan, supaya Prigozhin bisa utusan, lan dudu MiG-29, nanging Su -35
          1. +1
            Februari 6 2023
            lan detik, mungguh, bakal tetep mripat ing Su57 lan Fu22?
          2. +1
            Februari 7 2023
            Kutipan saka Prjanik
            Ya, kayane aku Prigozhin luwih dhuwur tinimbang jester ijo
            Ora mung sampeyan sing ndeleng kaya ngono. Ana akeh sing pengin nyelehake Zelebobik ing tingkat sing padha karo PDB, nanging nyatane - kanggo ngedhunake PDB menyang tingkat junkie.
      5. +7
        Februari 6 2023
        Quote: Leshak
        Trolling Prigozhin saka Ukroführer ana ing tingkat paling dhuwur!

        Zele malah ora duwe apa-apa kanggo ngomong. Lan carane wong trolled everyone nalika iku badut, malah ing film kang mbayangke presiden, uga, mung "cayenne pepper" lan kabeh Ruin njerit - "Iki wong karo endhog!" Lan saiki "saos salad ijo."
        1. +3
          Februari 6 2023
          ... kabeh Ruin njerit - "Iki wong karo endhog!" Saiki kanggo "saus salad ijo" ...

          Ora ketompo carane aku aran bab zelibobe (aku ora ngormati wong banget), aku ora setuju karo sampeyan. Ora kaget, dheweke duwe wewenang ing Ukraina lan persentase sing cukup akeh sing ndhukung kebijakan pecandu narkoba iki.
      6. 0
        Februari 6 2023
        Patrap becik. Nanging kanggo nawarake tandhing ksatria menyang kertu sing luwih cetha ... Kaping pisanan, iku akeh pakurmatan. Kapindho... Aku malah ora ngerti carane sijine, supaya ora mlebu ing profanity lan ora dilarang dening administrasi situs. Apa wae motif, ora bakal bisa.
      7. -2
        Februari 7 2023
        Akhir-akhir iki, kita mung krungu babagan sukses Wagners, nanging ing ngendi Kadyrov lan para pejuange?
      8. 0
        Februari 7 2023
        Trolling Prigozhin saka Ukroführer ana ing tingkat paling dhuwur!

        Ya, dheweke wis trolling EVERYONE ing tingkat paling dhuwur, loro fuhrer tamba lan bisa lan MO kita.
    2. +1
      Februari 6 2023
      Ya, badut Zelya minangka pribadine media, kabeh iki penting kanggo dheweke. Dheweke luwih wedi kelangan pasuryan - sanajan angel. Dheweke urip ing kabeh jinis video lan PR. Banjur daging babi dhewe kanggo tinsel dhewe! Mangkene carane njupuk Artemovsk saiki? Dadi ketel kanggo VFU diwenehake ing kana!
      1. +2
        Februari 6 2023
        Sing bener babagan badut, "suara": angel kelangan barang sing ora ana maneh.
        Badut apik, badut mati. (Countryhumans) Klip.
      2. +3
        Februari 6 2023
        Lan padha mbatesi wates - kanggo Dnieper. Apa iki tegese sampeyan tekan Kiev?
    3. + 20
      Februari 6 2023
      Pendhiri saka perusahaan militèr pribadi "Wagner" Yevgeny Prigozhin
      1. + 17
        Februari 6 2023
        Kutipan saka Trapp1st
        Pendhiri saka perusahaan militèr pribadi "Wagner" Yevgeny Prigozhin

        ngguyu apik
        Lan saka maling - pramuka sing apik ...
        1. -13
          Februari 6 2023
          Kutipan: Terenin
          Lan saka maling - pramuka sing apik ...

          Dheweke nggawe tentara bayaran sing ngladeni wong sing mbayar paling apik lan ora liya!
          1. Komentar wis dibusak.
            1. +8
              Februari 6 2023
              Hey minusers, kajaba kanggo minuses, ana apa-apa kanggo mbantah? )))
              Ana akeh sukarelawan ing kana, nanging dibayar dhuwit, nanging motif kasebut minangka ide. Nalika Wagner perang ing Suriah lan Afrika, padha ora kepincut dening dhuwit. Mung dheweke ora gelem ngrembug karo sampeyan, jujur, aku uga ora pengin.
              1. -11
                Februari 6 2023
                Kutipan saka Trapp1st
                Ana akeh sukarelawan ing kana, nanging dibayar dhuwit, nanging motif kasebut minangka ide.

                Ana akeh sukarelawan sing berjuang kanggo dhuwit, nanging motif kasebut minangka ide.))))
                Kutipan saka Trapp1st
                Mung dheweke ora gelem ngrembug karo sampeyan, jujur, aku uga ora pengin.

                Apa sing arep dibahas? Mêsêr-mêsêr, wêkdalipun lêrêsipun, wiwit kuna-kuna wau dipun bayari, mêngsahipun, botên rêmên-rêmên, tuwin botên rêmbag sapa lan lawan sapa, anggènipun mbayar.
                1. 0
                  Februari 7 2023
                  Mercenaries padha tansah mung mercenary wiwit donya kuna,

                  Bener, ing sejarah mung ana conto PEteng nalika wong biasa mlayu lan tentara bayaran perang nganti pungkasan.
                  Liyane sing sampeyan tulis mung omong kosong.
                  1. -3
                    Februari 8 2023
                    Kutipan saka: bk316
                    Bener, ing sejarah mung ana conto PEteng nalika wong biasa mlayu lan tentara bayaran perang nganti pungkasan.

                    Aku ora nyalahake tentara bayaran amarga ora wani. Mung ana siji minus tentara bayaran, dheweke ora ngladeni Tanah Air lan uga negara, padha ngawula marang sapa sing mbayar. Negara sing ngidini oligarki lan minoritas nasional kanggo nggawe tentara pribadi (non-negara) wis pinasthi.
            2. Komentar wis dibusak.
              1. Komentar wis dibusak.
                1. +7
                  Februari 6 2023
                  Lha kok ora mbayar sing dimobilisasi? Bedane mung ana sing dimobilisasi, ana sing dadi sukarelawan. Asring mantan profesional militer. Alasan macem-macem, dheweke ninggalake tentara nganti suwe. Aku mesthi ngombe bir. leren wis suwe ora, ayo padha mbela negara, mergo Legiun Asing Prancis ora njalari emosi.
                  1. -9
                    Februari 6 2023
                    Kutipan saka: dmi.pris1
                    Ora, ayo padha bela negara.

                    Iki minangka pitakonan sing angel banget, lan kita loro-lorone ngelingi wektu nalika kita lan Ukrainia duwe tanah air sing padha. Kita loro ngerti sapa lan apa sing ngrusak tanah air kita lan nggedhekake nasionalis ing loro-lorone. Kita loro ngerti sing entuk manfaat saka ambruk negara gedhe kita umum lan saiki nyetel bangsa kita loro marang siji liyane, nanging bab sing paling ora dingerteni yaiku wong loro-lorone ora pengin mikir sapa sing nindakake kabeh iki lan terus mateni saben wong. liyane.
                    Kutipan saka: dmi.pris1
                    Oalah, apa ora mbayar mobilisasi, sing beda mung ana sing dimobilisasi, liyane dadi sukarelawan.

                    Iki ora mung prabédan. Mobilisasi lan sukarelawan lunga kanggo ngawula negara Federasi Rusia, lan Wagnerites tindak kanggo ngawula "pengusaha tanggung jawab sosial" Prigogine.
            3. +8
              Februari 6 2023
              Ing sapunika sami dados pambela pertiwi, kepentinganipun, menapa wonten ingkang dipun tampi?
              1. -10
                Februari 6 2023
                Kutipan saka: dmi.pris1
                Ing sapunika sami dados pambela pertiwi, kepentinganipun, menapa wonten ingkang dipun tampi?

                Saiki, dheweke ngladeni oligarki Prigozhin, lan oligarki Prigozhin ngrampungake kontrak Kementerian Pertahanan RF, lan nalika oligarki Prigozhin ora duwe kontrak Kementerian Pertahanan RF? Lan Tanah Air dibela dening bocah-bocah umur 18 taun ing Afghanistan, ing Chechnya, ing Perang Dunia II, mbah kakung kita mbela Tanah Air, pira umure? Apa dheweke direkrut dadi tentara bayaran? Apa padha perang kanggo dhuwit? Apa oligarki majikane? Iku apik kanggo angin snot iki ing ajiné, kasunyatan sing oligarki duwe tentara pribadi (kaya minoritas nasional, dening cara) iku tandha banget nguwatirake.
                1. 0
                  Februari 7 2023
                  Ing wayahe padha ngawula oligarki Prigozhin

                  Saiki, Alexei tartamtu kanthi julukan aleksejkabanets dadi TsIPSO.
                  1. -3
                    Februari 8 2023
                    Kutipan saka: bk316
                    Saiki, Alexei tartamtu kanthi julukan aleksejkabanets dadi TsIPSO.

                    Sing luwih bodho pangguna situs web VO, luwih kerep pangguna VO nggunakake, ing hubungane karo mungsuh, ekspresi kaya "pangguna kanthi jeneng celukan dadi CIPSO." )))
          2. +1
            Februari 7 2023
            Kutipan saka: aleksejkabanets
            Kutipan: Terenin
            Lan saka maling - pramuka sing apik ...

            Dheweke nggawe tentara bayaran sing ngladeni wong sing mbayar paling apik lan ora liya!

            Lan sampeyan ora bisa kanggo dhuwit? Utawa apa sampeyan mikir yen kulawargane diwenehi panganan karo roh suci, bisa mlaku kanthi wuda lan ora nganggo alas kaki, lan ora mbayar layanan komunal?
            1. -2
              Februari 8 2023
              Kutipan: Krasnoyarsk
              Lan sampeyan ora bisa kanggo dhuwit? Utawa apa sampeyan mikir yen kulawargane diwenehi panganan karo roh suci, bisa mlaku kanthi wuda lan ora nganggo alas kaki, lan ora mbayar layanan komunal?

              Iku ora bab kasunyatan sing padha bisa kanggo dhuwit utawa ora kanggo dhuwit. Kita ngomong babagan kasunyatan sing ora dibayar dening negara, nanging dening "pengusaha sing tanggung jawab sosial." Apa sampeyan yakin yen sesuk utawa sesuk kepentingan negara lan "pengusaha tanggung jawab sosial" ora bakal beda? Kepiye sampeyan seneng yen, contone, Khodorkovsky duwe tentara pribadi?
        2. +1
          Februari 6 2023
          Lan saka maling - apik
          pramuka...
        3. +5
          Februari 6 2023
          Lan saka maling - pramuka sing apik ...

          Ing uripku, aku ora bakal percaya yen penjahat sing duwe pengalaman bisa dididik maneh. Mungkin ana sing gelut apik, nanging mung kuburan sing bakal ndandani sing bongkok.
    4. +8
      Februari 6 2023
      PR aneh. Kanggo navigator, uga kanggo pilot, padha mulang ing universitas kanggo 5 taun. Apa sing bisa ditindakake ing kokpit minangka navigator minangka misteri.
      1. -1
        Februari 6 2023
        Kutipan saka Mishka78
        Apa sing bisa ditindakake ing kokpit minangka navigator minangka misteri.

        Semono uga rahasia terbuka kanggo aku, aku bisa nindakake PR kanggo aku lan ora liya.))) Aku mung ora ngerti, apa dheweke wis siyap kanggo pemilihan 2024?
        1. +4
          Februari 6 2023
          Aku mung ora ngerti, apa dheweke wis nyiapake Pemilu 2024?

          Wong sing wis dipenjara luwih saka 10 taun ora bisa dianggep menang pemilu. Senajan kanggo kula pribadi, iki minangka petani Rusia normal sing wis nggawa keuntungan gedhe kanggo negarane.
      2. -1
        Februari 6 2023
        Kutipan saka Mishka78
        Kanggo navigator, uga kanggo pilot, padha mulang ing universitas kanggo 5 taun. Apa sing bisa ditindakake ing kokpit minangka navigator minangka misteri.

        PR, muter ing syaraf, jendhela klamben ... Ora ana informasi babagan kursus navigasi, nanging bisa uga. Pilot saka tukang ngebom nindakake kabeh karya, iki uga bisa. Janji kanggo pindhah menyang tanggal 29 minangka tantangan, nanging kanggo nggayuh, Ukrainia bisa nylametake ora mung pertahanan udara. Ana akeh pitakonan, nanging ora ana sing ngerti bebener kajaba Prigozhin.
      3. -12
        Februari 6 2023
        Ana kahanan sing beda-beda, sapa ngerti, bisa uga pilot ora duwe navigator nalika budhal, lan Prigogine mung munggah ing lengen. Nah, supaya siji pilot ora mabur.
        1. +6
          Februari 6 2023
          Kutipan saka akropin
          Ana kahanan sing beda-beda, sapa ngerti, bisa uga pilot ora duwe navigator nalika budhal, lan Prigogine mung munggah ing lengen. Nah, supaya siji pilot ora mabur.

          Omong kosong opo? Iki jenis sing ora bakal thumb ing siji wong? Apa pilot pancen mbutuhake perusahaan kasebut? ngguyu
          1. -4
            Februari 6 2023
            Apa pilot pancen mbutuhake perusahaan kasebut?

            Secara teoritis, bisa uga. Aku ora wang, mung kadhang kala urip kang kaya mangkono iku, kowe dhewe kaget.
        2. AAG
          +6
          Februari 6 2023
          Kutipan saka akropin
          Ana kahanan sing beda-beda, sapa ngerti, bisa uga pilot ora duwe navigator nalika budhal, lan Prigogine mung munggah ing lengen. Nah, supaya siji pilot ora mabur.

          Aha! Ora ana wong liya sing ditemokake!
          Game kasebut (kanggo aku) ora jelas, nanging aku ora seneng, padha nguwatirake ...
          Diwiwiti saka delegasi wewenang, tanggung jawab marang Kementerian Pertahanan.
          MO, - IMHO, mung minangka piranti (efektif, utawa mung sarwa nanging ora ana gunane, nanging larang) ing tangane politisi.
          ... Miturut cara, - lan kanthi alat sing apik, rukoshops bisa lumpuh, utawa, paling ora, ngrusak kayu bakar ...
          Apa sing kedadeyan, aku ora ngerti. Sawetara versi. Nanging kabeh kikuk ...
          hi
        3. 0
          Februari 7 2023
          Kutipan saka akropin
          prinsip ing wektu departure lan Prigogine mung nguripake munggah dening lengen.

          Aja omong kosong. Prigogine mung pengin numpak lan ngiklanake awake dhewe. Lan aku ora nyalahake dheweke. Yen aku duwe kesempatan, aku uga bakal numpak. Miturut cara, Darkest One uga tau skate, kok ora Prigozhin, yen bisa?
      4. +7
        Februari 6 2023
        Apa sing bisa ditindakake ing kokpit minangka navigator minangka misteri.
        Diwenehi wangun fisik lan IMHO skill saka navigator, kang pusat massa, ing angkatan laut disebut ballast.
      5. -1
        Februari 6 2023
        PR aneh tenan. Ora ana sing mangu-mangu yen Prigogine kuwi wong sing tangguh. Lan cara PR sing anyar bisa ditinggalake kanggo kabeh jinis pertunjukan lan ora ngrusak rai serius sampeyan. Senajan, mbok menawa aku wis tuwa lan ora ngerti apa-apa bab iki.
      6. -1
        Februari 6 2023
        kabeh kaya Putin, dheweke uga dadi flyer lan kapal selam lan master olahraga ing judo lan sur-calon nyata ilmu ekonomi ha ha ha ha
    5. +5
      Februari 6 2023
      Cetha yen banter, lan yen Prigozhin kalah? Apa dheweke duwe wewenang kanggo nyebarake tanah Rusia? Sampeyan bisa kesandhung aku, nanging ing mratelakake panemume, dheweke (wong, dudu "Wagner") wis rada abuh akhir-akhir iki
      1. Komentar wis dibusak.
      2. -4
        Februari 6 2023
        rada abuh akhir-akhir iki

        perang ora olahraga , ora KVN, ora farce, malah kompetisi ksatria bangsawan utawa gladiator. Mungsuh kasebut yaiku Nazi lan fasis sing ala, sing tujuane kanggo ngremukake populasi Rusia, ngrusak utawa ngrusak.
      3. +4
        Februari 6 2023
        Kutipan: maxim 1987
        Cetha yen banter, lan yen Prigozhin kalah? Apa dheweke duwe wewenang kanggo nyebarake tanah Rusia? Sampeyan bisa kesandhung aku, nanging ing mratelakake panemume, dheweke (wong, dudu "Wagner") wis rada abuh akhir-akhir iki

        Lan kene kanggo stammer.
        Perlu dimangerteni yen Prigozhin, minangka profesional, uga nindakake info-perang kanthi bener, meksa mungsuh kanggo nanggepi (nolak, ora setuju, nolak ...) kanthi tepat kanggo inisiatife.
        Kita bakal weruh yen sanalika respon screeching kanggo kasunyatan iki rampung, carane dheweke bakal ngetokake anyar ... Mangkono, info-inisiatif tetep karo dheweke. Lan, serangan kasebut ora mandheg sedina.
        Dadi perlu! Lan, sampeyan ngomong "... aku bingung" Nyuwun ngguyu
        1. -2
          Februari 6 2023
          meksa mungsuh nanggepi

          Dheweke nulis menyang VO yen dheweke nanggepi
          https://topwar.ru/210374-verhovnaja-rada-ukrainy-priznala-rossijskuju-chvk-vagner-mezhdunarodnoj-prestupnoj-organizaciej.html
      4. +2
        Februari 6 2023
        lan ora sethithik ... miturut pendapatku, karakter kasebut terus terang nyuwek gendheng ...

        promosi dhiri sing bodho lan primitif wis ilang ... Putin uga mabur ing pesawat, nanging ing wektu sing padha dheweke ora nyebut awake dhewe minangka navigator ... lan iki wis mbangun Kozhedub lan Pokryshkin ing siji botol ...
    6. -9
      Februari 6 2023
      Prigogine wis ing muni, kang wanted kanggo menang Strelkov, lan soko gagal. Saiki dheweke main game karo Zelensky, sing, mesthi, "apik", nanging ana sing ngarahake dadi presiden.
      1. -4
        Februari 6 2023
        ana sing ngarahake dadi presiden.
        Apa presiden sing ala? Ing Swiss, dheweke ora ndhelikake dhuwit, ora ngekspor sumber daya menyang "mitra" kanthi sithik. Putra ora ing Oxford utawa St Tropez, nanging perang ing Donbass. Calon sing pantes.
        1. 0
          Februari 6 2023
          Aku ora ngandel marang oligarki kanthi kampanye mini-pribadi, sing, yen ana kedadeyan, bisa digunakake kanggo tujuan pribadi, muga-muga kegiatane diatur dening Kementerian Pertahanan, amarga ora dikarepake kanggo ngrusak monopoli negara. babagan nggunakake kekerasan.
          1. -2
            Februari 6 2023
            Aku ora ngandel oligarki kampanye pribadi mini
            Apa sampeyan luwih seneng oligarki sing tuku simpenan kanthi rega mobil bekas?
            iku undesirable kanggo ngrusak monopoli saka negara ing nggunakake panganiaya
            Amerika nggunakake PMC kanthi tenang ing perang. Lan monopoli ora ngganggu dheweke.
            1. +1
              Februari 6 2023
              Aku ora seneng karo oligarki sing tumindak kanggo kepentingan pribadine dhewe, lan dheweke, minangka kelas ekonomi sing dominan, bakal nindakake apa sing dibutuhake lan kepiye. Amerika Serikat wis nindakake akeh ing sejarahe, nanging yen kita nglawan Amerika Serikat, mula kita ora kudu kaya wong-wong mau? Sampeyan kudu luwih apik tinimbang dheweke ing pungkasan.
              1. -1
                Februari 6 2023
                Aku ora seneng oligarki
                Masalahe saiki juru kunci Misha ora bakal dadi presiden. Lapangan ing politik kanggo wong sugih, lan iki kasunyatan. Dadi, Prigozhin ing lapangan iki adoh saka pemain paling awon.
                kita nglawan AS, mula ora perlu
                Nolak teknik efektif sing wis diuji. Ora bakal pinter.
        2. 0
          Februari 6 2023
          Nanging babagan sumber daya, aku setuju karo sampeyan, nyatane, aku ora tau krungu yen Angkatan Bersenjata Ukraina ngalami masalah karo bahan bakar lan pelumas, lan peralatan militer mangan akeh bahan bakar. Lan umume, Eropa lan Ukraina ora beku, kaya sing dijanjekake.
        3. AAG
          -2
          Februari 6 2023
          Quote: pemotong baut
          ana sing ngarahake dadi presiden.
          Apa presiden sing ala? Ing Swiss, dheweke ora ndhelikake dhuwit, ora ngekspor sumber daya menyang "mitra" kanthi sithik. Putra ora ing Oxford utawa St Tropez, nanging perang ing Donbass. Calon sing pantes.

          Sampeyan troll (nganggep komentar sadurunge)) ..
          hi
        4. +2
          Februari 6 2023
          Calon sing pantes.
          Njupuk dhewe minangka dijupuk terkenal! nglirik
      2. -7
        Februari 6 2023
        Kutipan: Mol_18
        Prigozhin wis kaya ngono, Strelkov pengin menang,

        Lha, saiki nang endi Girkin??? soko nyoba kanggo yelp, kaya aku isih kene, nanging Sepur kang wis lunga, padha ora bakal njupuk maneh.
      3. -8
        Februari 6 2023
        Ya, Girkin mung ngguyu)
        Apa sampeyan mikir, Igor, mantan iki bakal seneng njawab pitakonan sing ora nyenengake para komandan lapangan.
        1. +4
          Februari 6 2023
          Ingsun paring tuladha, nalika jumangkah ing rake dhewe, lan Prigozhin metu, kang dhewe nimbali, banjur moyoki Girkin, sanajan ora nentang, nanging sawise padha ngipat-ipati sampeyan, aku bakal weruh carane wong setuju kanggo pindhah. kerjo. Lan masalah iki ditanggulangi sejatine ora kanggo Prigogine, nanging iki pendapat pribadi.
      4. -3
        Februari 6 2023
        Kutipan: Mol_18
        nanging ana sing ngarahake dadi presiden


        Gusti Allah mboten sare! mandheg
        Luwih becik Shoigu dadi Presiden. nglirik
      5. +5
        Februari 6 2023
        Kutipan: Mol_18
        nanging ana sing ngarahake dadi presiden

        Aku ora guyon, aku takon serius.
        Bisa? Dheweke kaya zona 13 taun sing disolder menyang USSR miturut artikel perampokan, nyolong, penipuan lan liya-liyane, yaiku. abot utawa utamané abot. Utawa KUHP USSR beda lan ora bisa digunakake ing Federasi Rusia? Kaya sadurunge Medvedev, lan sadurunge amandemen Konstitusi, kita duwe presiden sing beda banget, sing ora ana hubungane karo sing saiki.
        1. 0
          Februari 7 2023
          Yen sampeyan ndeleng Hukum Federal 10.01.2003 Januari 19 N 05.12.2022-FZ (kaya sing diowahi tanggal 3 Desember XNUMX) "Ing Pemilihan Presiden Federasi Rusia", lan khusus Art. XNUMX. :
          5.2. Warga Federasi Rusia ora duwe hak kanggo kapilih dadi Presiden Federasi Rusia:

          1) dihukum kanggo nyabut kamardikan kanggo nindakake kuburan lan (utawa) utamané grave angkara lan gadhah, ing dina voting, unexpunged lan pinunjul bebendhu kanggo angkara tartamtu;

          1.1) dihukum kanggo nyabut kamardikan kanggo nindakake angkara serius, kang bebendhu wis expunged utawa extinguished - nganti kadaluwarsa 10 taun saka dina bebendhu dibusak utawa dibatalake;

          (Klausula 1.1 dipuntepangaken dening Undang-undang Federal No. 21.02.2014-FZ tanggal 19 Februari XNUMX)

          1.2) dihukum nyabut kamardikan amarga nindakake kejahatan sing serius, sing kapercayan wis dibuwang utawa dipateni - nganti kadaluwarsa 15 taun wiwit dina ukuman kasebut dibuwang utawa dibatalake;

          (Klausula 1.2 dipuntepangaken dening Undang-undang Federal No. 21.02.2014-FZ tanggal 19 Februari XNUMX)

          2) wong sing disalahké amarga nglakoni kejahatan ekstremis miturut KUHP Federasi Rusia, lan, ing dina pemungutan suara, ukuman sing ora bisa diilangi lan pinunjul kanggo kejahatan kasebut, uga wong sing disalahké nglakoni kejahatan kasebut, kang bebendhu wis expunged utawa expunged - sadurunge kadaluwarsa limang taun saka tanggal aman utawa mbayar maneh saka cathetan pidana, yen kuwi warga Federasi Rusia ora tundhuk subparagraphs 1.1 lan 1.2 saka paragraf iki;

          (minangka diubah dening Hukum Federal No. 21.02.2014-FZ saka 19, No. 14.03.2022-FZ saka 60)

          (ndeleng teks ing edisi sadurunge)

          2.1) dihukum perampasan kamardikan amarga nindakake kejahatan miturut Artikel 106, bagean loro saka Artikel 107, bagean telu saka Artikel 110.1, bagean loro saka Artikel 112, bagean loro saka Artikel 119, bagean siji saka Artikel 126, bagean loro saka Artikel 127, bagean siji saka Pasal 127.2, bagean kapindho saka Pasal 133, bagean pisanan saka Pasal 134, Pasal 136, bagean kapindho lan katelu saka Pasal 141, bagean pisanan saka Pasal 142, Pasal 142.1, bagean pisanan lan katelu saka Pasal 142.2 , bagean pisanan saka Pasal 150, bagean kapindho Pasal 158, bagean kapindho lan kaping lima saka Artikel 159 , bagean loro saka Artikel 159.1, bagean loro saka Artikel 159.2, bagean loro saka Artikel 159.3, bagean loro saka Artikel 159.5, bagean loro. saka Artikel 159.6, bagean loro saka Pasal 160, bagean siji saka Pasal 161, bagean loro saka Pasal 167, bagean telu saka Pasal 174, bagean telu saka Pasal 174.1 , bagean kapindho saka Artikel 189, bagean pisanan saka Artikel 200.2, bagean kapindho. bagean saka Artikel 200.3, bagean pisanan saka Artikel 205.2, bagean kapindho saka Artikel 207.2, Artikel 212.1, bagean pisanan saka Artikel 228.4 , bagean siji saka Pasal 230, bagean siji saka Pasal 232, bagean siji saka Pasal 239, bagean loro saka Artikel 243.4, bagean loro saka Artikel 244, bagean siji.1 saka Pasal 258.1, bagean siji lan loro saka Artikel 273, bagean siji saka Artikel 274.1, bagean loro saka Pasal 280, bagean loro saka artikel 280.1, bagean siji saka artikel 282, bagean telu saka artikel 296, bagean telu saka artikel 309, bagean siji lan loro artikel 313, bagean siji saka artikel 318, bagean loro saka artikel 354, bagean loro saka artikel 354.1 saka Code Criminal Federasi Rusia, lan saiki voting ing Pemilu, unexpunged lan pinunjul bebendhu kanggo Kadurjanan iki, uga wong didakwo kanggo nindakake Kadurjanan iki, kang bebendhu wis dibusak utawa dibatalake - sadurunge kadaluwarsa limang taun saka tanggal pembatalan utawa pembatalan bebendhu
          Banjur kita bisa nyimpulake yen Prigozhin bisa dadi presiden Federasi Rusia, amarga dheweke lunga ing taun 1990, yen aku ngerti kanthi bener, mula kabeh syarate wis kadaluwarsa. Yen sampeyan ngerti hukum kanthi bener.
    7. +2
      Februari 6 2023
      Saiki ing Reich Chancellery of the Fuhrer, dheweke bakal nggawe video babagan dheweke ngganggu Prigogine utawa kaya ngono. ngguyu
      1. +2
        Februari 6 2023
        Wallpaper mudhun kanthi parasut lan perang terus ing lemah. am
    8. +3
      Februari 6 2023
      Apa perang antarane pengebom Su-24 lan apa? Bunker Zeli? Prigozhin trolls ing ireng. Cukup nganggep dheweke minangka navigator ora pantes, dheweke mung lungguh ing panggonane. Lan navigator nyata nggunakake senjata pesawat.
      1. +2
        Februari 6 2023
        sesuk aku lungguh ing MiG-29

        Ngandika - ing MIG-29. Iku aneh sing ora ing SU-35.
        1. 0
          Februari 6 2023
          Apa instan-29 uga pindho? Utawa carane?
          1. +2
            Februari 6 2023
            Apa cepet-29 uga pindho?
            Dheweke cocog karo siji))
    9. +3
      Februari 6 2023
      Kutipan: 1976AG
      Sampeyan bisa uga mikir yen Prigozhin kalah ing perang udara, mula Menteri Pertahanan kita bakal setuju ninggalake Artemovsk menyang Angkatan Bersenjata Ukraina. Omong kosong omong kosong.

      Boten kados kathah, piyambakipun ajeg ing mburi ngarep. Pasukane perang luwih efisien tinimbang kabeh liyane, lan ora mung ing Ukraina. Dheweke njupuk kutha lan iku kasunyatan! Lan apa sing ditindakake Zelensky? Zelensky minangka jester, dheweke mimpin wong-wong mau menyang pati, karusakan, keluwen lan emigrasi.
      1. Komentar wis dibusak.
        1. Komentar wis dibusak.
        2. +5
          Februari 6 2023
          Kutipan: Dmitry Rigov
          Ya, apa wae sing bisa dikandhakake, Zelensky ora mlayu sawise wiwitan NWO.

          Apa sampeyan luwih seneng ngrungokake wawancara karo mantan Perdana Menteri Israel
          1. -1
            Februari 6 2023
            Apa sampeyan luwih seneng ngrungokake wawancara karo mantan Perdana Menteri Israel

            Sampeyan bakal maca apa sing ditulis babagan wawancara iki ing Israel. Paul - Israel ndadekake fun.
        3. +7
          Februari 6 2023
          Zelensky ora mlayu sawise wiwitan NWO
          Uwal menyang Lvov. Mung banjur dheweke bali kanggo muter pimpinan unbending.
    10. GIK
      +2
      Februari 6 2023
      Lan kenapa penerbangan kasebut dibutuhake ?? .. Gusti Allah ora bakal nembak, sapa sing bakal dadi pimpinan Wagner ??? .. ana calon ?? ... ora cukup urusane dhewe kanggo nyedhiyakake para pejuang?
      1. +1
        Februari 6 2023
        Ya, ana calon. Kula. Aku arep njupuk setir ngguyu
      2. +1
        Februari 6 2023
        Lan kenapa penerbangan kasebut dibutuhake ??
        PR misale jek ngarahake kepresidenan Rusia, utawa luwih, ana wong (mungkin Kagal?) Koyone promosi dheweke dadi presiden.

        Saka sudut pandang militer, tumindak iki ora, lan mulane mung PR. Kenapa beboyo banget? Jawaban ing ndhuwur yaiku: "Paris worth a massa."
    11. +3
      Februari 6 2023
      Esuk iki, informasi muncul ing saluran TG resmi Prigozhin yen dheweke melu penerbangan wengi kanggo ngebom posisi Angkatan Bersenjata Ukraina ing Bakhmut minangka navigator kru Su-24.

      Ketoke ora minangka navigator, nanging ing kursi. Nanging isih, wong karo karakter. Aku mung pengin ngerti: "Kanggo Dnieper" - apa menyang kali utawa kutha? Yen menyang kutha, kita kudu nyana keributan warga "ortodoks" saka "Mawar Emas", sing wis biasa ngrampungake kabeh kanthi gesheft.
    12. +1
      Februari 6 2023
      sesuk aku lungguh ing MiG-29

      Bakal njupuk mati utawa mung njagong? Pejuang siji-kursi luwih angel mabur tinimbang tukang ngebom rong kursi. Utawa sampeyan kudu ngenteni versi latihan saka pesawat kanggo pamer?
      1. 0
        Februari 6 2023
        Aku uga kepingin weruh carane bakal mabur opo
        Dadi ora bakal ketemu karo zeleboba
    13. +4
      Februari 6 2023
      Prigogine minangka troll level maksimal, sampeyan kudu pindhah menyang Dnieper)
    14. +5
      Februari 6 2023
      Yaiku, saiki Prigozhin nemtokake apa sing kudu ditindakake lan apa sing kudu diwenehake marang tentara Rusia (aku ora bakal ngomong apa-apa babagan uji coba lan eksekusi ukara VMN. Nyuwun)? Lan ing joust ngguyu. Sur wis soko. Yunani Kuno lan Abad Pertengahan digulung dadi siji ...
    15. +1
      Februari 6 2023
      Ing kono Prigozhin nguripake Zelensky, trolling wong banget subtly, nawakake kanggo ketemu ing langit ing perang online.
      Aku ora ngerti apa subtlety kene, amarga Zelya presiden, pangkate luwih dhuwur. Lan miturut kode duel saka Durasov.
      1 Duel bisa lan mung kudu ditindakake ing antarane sing padha.
      4 Anggone ngremehake mung bisa ditindakake dening wong sing padha karo sing padha.
      5 Wong sing luwih asor tinimbang wong liya mung bisa nglanggar hak-haké, nanging ora nyinggung.

      Dadi trolling diragukan, kaya crita karo Strelkov.
    16. roh
      -4
      Februari 6 2023
      Prigozhin pancen duwe risiko mabur kaya iki. Lan risiko kasebut ora teka saka Angkatan Bersenjata Ukraina, amarga aku yakin dheweke ora cedhak karo garis sing ana sing bisa mabur. ing pesawat (sanajan tanpa persetujuan Caesar) sampeyan ora ngerti apa sing kedadeyan ing penerbangan, iku salah sampeyan dhewe. Jendral Lebed lan bocah-bocah sing bubar tabrakan ing Kyiv ora bakal ngapusi sampeyan. hi
      1. +4
        Februari 6 2023
        Kutipan saka roh
        Prigozhin pancen beresiko mabur kaya mangkene

        Sembarang penerbangan minangka risiko, sanajan ing kahanan santai, ing endi wae ing pesawat Boeing, nalika mabur minangka penumpang.
        Prigozhin, pakurmatan lan pakurmatan, ana sawetara wong sing umur 60+ bisa mabur ing Su-24, beban sing sensitif malah ing lepas landas.
        Sawetara komentar kaget, kanthi keganasan, kenapa?
    17. -2
      Februari 6 2023
      Klamben jendhela lan pamer kikuk. Carane menehi bali Artemovsk, kang dadi akeh getih wis diwutahake? Apa sing nggawe dheweke mikir yen dheweke ora bakal ditemoni dening klompok pejuang ing kontrol pilot NATO sing duwe paspor Ukrainia? Lan apa, Banderlogs ora duwe pertahanan udara: Apa pancene ora ana sing bisa mbenerake otak Prigogine? sad
      1. +1
        Februari 6 2023
        Quote: Baloo
        Apa sing nggawe dheweke mikir yen dheweke ora bakal ditemoni dening klompok pejuang ing kontrol pilot NATO sing duwe paspor Ukrainia?

        Pikiran sing bener :)
        Dadi mikir babagan siji nuansa psikologis: yen misale jek ana sing ora ana gunane, iki ora ateges ora ana. Lan maneh: yen kita ngerti kanthi jelas makna saka sawijining perkara, iki ora ateges manawa iki minangka makna sing padha karo sing dilebokake ing kono :))
    18. 0
      Februari 6 2023
      Zele iki ora ana ing kotang waja ing latar mburi tombol kroma kanggo pose ya
    19. +3
      Februari 6 2023
      Ing wengi 5-6 Februari 2023, pangadeg perusahaan militer swasta Wagner, Yevgeny Prigozhin, melu serangan ing posisi unit Ukrainia bebarengan karo para pejuang saka "musisi". Bener, dheweke ora pindhah ing serangan ing lurung-lurung Bakhmut (Artemovsk), nanging ditutupi saka udhara, kang ing kokpit saka ngebom garis ngarep Su-24.

      Nanging yen dilaporake yen Sergei Shoigu melu serangan rudal nalika ing kokpit TU-160 minangka anggota kehormatan kru, kepiye carane bisa dirasakake?
      Dadi iki saka opera sing padha.
      ---
      Aku ngerti PR. Nanging ing PR uga ana sawetara watesan sing luwih becik ora metu. Lan banjur bakal bisa kaya karo kothak jeruk keprok kanggo tawanan perang ukram.
      Dheweke mateni wong lanang sampeyan, lan sampeyan mateni jeruk keprok. Mungkin padha uga kudu sijine bocah-bocah wadon?

      Umumé, tumindak iki katon kaya pola stereotip Barat: "matryoshka, vodka, balalaika."
    20. +2
      Februari 6 2023
      Cukup wis kanggo nguripake NWO menyang clowning lan PR. Video lagi direkam, kejut cangkang ditampa ing restoran ing Donetsk, NATO dibanting ing jaringan sosial. Banjur apa Zelya bakal ditimbali tandhing? Rave.
    21. -1
      Februari 6 2023
      Saiki Khokhliki karo liberda bakal lolong ngguyu Kuwi alasane nyapu guano.....saka sofa ngguyu Hohliki - maju!!!!
    22. -2
      Februari 6 2023
      Patriot jingoistic lokal maneh mbuwang topi. wassat
      Ora ana sing kepengin weruh apa sing bakal kedadeyan yen Prigogine kalah.
      Apa sampeyan siap menehi Artemovsk menyang Ukraina, sing wis akeh disiram getih Rusia? Nyuwun
      Persetujuan minangka persetujuan, utamane ing lingkungan saka ngendi Prigozhin metu, iku adat kanggo njawab tembung. hi
    23. +2
      Februari 6 2023
      Aku salah, sawetara komentar dibedakake ora dening viciousness, nanging enchanting delirium.
    24. +2
      Februari 6 2023
      Kutipan: Terenin
      Prigogine, minangka profesional, nindakake perang info kanthi bener, meksa mungsuh nanggepi

      Tanpa ngremehake kuwalitas militèr Prigozhin, aku ora ngerti sekelompok iki, Prigozhin lan perang informasi.
      Apa sing diungkapake? Apa ana reaksi saka sisih ngelawan? "... meksa mungsuh kanggo nanggepi" (c) - apa reaksi saka mungsuh kanggo video iki? Lan umume, video kasebut ditonton ing Baknkovskaya?
      Maju saka Wagnerites mesthi duwe resonansi. Iki minangka wilayah sing dijupuk, iki minangka kerugian saka mungsuh, iki mesthi konkrit lan penting! Nanging video iki ... Aku luwih ngarahake konsumsi domestik, sampeyan lan aku.
      PS
      Cukup mbayangno kahanan:
      Zaluzhny lungguh minangka navigator ing kokpit Angkatan Udhara Ukrainia, miber cedhak garis ngarep, lan ngirim pesen kanggo presiden kita:
      "Vladimir Vladimirovich, aku arep ketemu sesuk ing langit, yen sampeyan njupuk, njupuk Seversk, yen ora, kita bakal pindhah menyang wates Federasi Rusia!"
      Lan apa? Putin kudu nanggepi bravado saka sawetara jenderal, mbuwang awake menyang kokpit pesawat serangan?!
      Iku misale jek kaya kabeh wong wis thukul saka umur sing dianggep ora kaya bocah sing tetep meneng ing sembarang "nanging lemah ?!"
      1. +2
        Februari 6 2023
        Kutipan saka sdvt
        Cukup mbayangno kahanan:
        Zaluzhny lungguh minangka navigator ing kokpit Angkatan Udara Ukrainia

        Conto sing ora kasil, Zaluzhny banget lemu lan lemu, sing kokpit Angkatan Udhara Ukrainia kudu menek - mung menyang kompartemen umum An-26, kajaba kabeh padha tiwas.
        1. -1
          Februari 7 2023
          Kutipan saka Beaver1982
          Conto sing ora kasil, Zaluzhny banget lemu lan lemu, kokpit Angkatan Udara Ukrainia kudu mlebu.
          sampeyan temenan duwe soko pribadi kanggo Zaluzhny, njupuk wong wadon adoh ?! lol
          1. +1
            Februari 7 2023
            Kutipan: Stirbjorn
            sampeyan temenan duwe soko pribadi kanggo Zaluzhny, njupuk wong wadon adoh ?!

            Dheweke ora bakal pas karo kokpit saka Su-24 sing padha, sampeyan mung kudu nyurung dheweke ing kana, lan sanajan iki dianggep, mula dheweke lan komandan bakal ora kepenak banget.
            Kanggo sukses bombard, sampeyan kudu pas, iku seng di pengeni ora duwe dhuwur gedhe (ana tansah watesan), sanajan aku ora keluhan bab dawa, aran sethitik luwe (nanging ora luwe) , iki supaya otak bisa mlaku kanthi apik, aja sumpah ing pesawat, sing tegese ilang konsentrasi, lan tenang.
      2. +3
        Februari 6 2023
        Prigogine banget andhap asor. Telpon Biden langsung!
    25. 0
      Februari 6 2023
      Prigozhin mesthi dadi pahlawan, nanging ana sing aneh amarga dheweke nawakake game lan nggawe taruhan ing wilayah sing dilawan Rusia. Iki apik? Saka endi ide-ide kaya ngono?
      Lan wiwit gagasan kuwi ... bisa ilang, contone, kabeh Rusia? Apa dheweke duwe kontrol tunggal? Yen piyambak, banjur iki ora bisnis kabeh negara, nanging "Perang Prigozhin"?
    26. +1
      Februari 6 2023
      Taruhan digawe, taruhan digawe..... tuan-tuan ... akeh sing bakal mati sapa.
    27. -5
      Februari 6 2023
      "Kämpfe mit mir allein. Wehrend des Starts werden wir uns nicht beschießen.. Maestro" (c)

      Ing prinsip, diwenehi unit sing dipimpin, Prigogine minangka Maestro paling ... ngguyu
    28. -4
      Februari 6 2023
      Lan kok komentar caustic kaya wong gelut lan gelut kanggo kabungahan ibu Rusia, lan dening sapa lan carane iki ora malah pitakonan kanggo wong. perang Chechen, Gusti mberkahi wong-wong iki.
      1. +3
        Februari 7 2023
        Saka panggonan iki kanthi luwih rinci ... Iku menarik kanggo mangerteni carane manager billionaire "perang" ....... malah luwih saka kanggo mangerteni kang nightstand njupuk dhuwit.

        Apa sampeyan malah mbayangno apa gunane yen dudu navigator profesional, nanging manajer miliarder sing lungguh ing kokpit?
        Minangka bocah ....
    29. +2
      Februari 6 2023
      Dheweke melu penerbangan wengi kanggo ngebom posisi Angkatan Bersenjata Ukraina ing Bakhmut minangka navigator kru Su-24.
      Nah, saiki mungsuh bakal dikalahaké lan kamenangan bakal dadi milik kita! Kanthi personel "berharga" kaya ngono ... nglirik
    30. +4
      Februari 6 2023
      Dheweke nganggo topeng buffoon ... Inggih, nggih, piyambakipun rawuh ... Ana loro ing arena, LADIES lan siji iki, sing outdoes kang ... Hmm. "... Rus', kowe buru-buru menyang ngendi? Wangsulana..."
      1. +2
        Februari 7 2023
        PR saka wong-wong sing nglamar kanggo posisi Fuhrer anyar cocog karo gagasan bab wong Rusia. 20 taun kepungkur, kanggo menang pemilu, cukup kanggo nyelehake mantel segara kanthi selendang putih lan nyritakake babagan jamban, mabur nganggo Cranes Siberia.... Lan dina iki kita ndeleng pangembangan pendekatan iki.
    31. 0
      Februari 6 2023
      Ketoke dheweke mlebu koordinat menyang SVP-24 sadurunge pesawat lan komputer ngeculake bom ing sangisore pengawasan pilot. Lan Prigozhin .... Mungkin padha mulang soko malah nonton bi
    32. -1
      Februari 7 2023
      Vladimir Sanych, kita ndharat, bom Bakhmut, sesuk aku numpak MiG-29.
      Dadi MiG-29 kita ora melu ing SVO ...
    33. -2
      Februari 7 2023
      Mbok trolling kuwi ora bakal tekan Zhidovin. Iku misale jek sing pahlawan epik Ilya Murovets wis mungsuh kuwi. Sejarah mbaleni dhewe.
      1. +2
        Februari 7 2023
        Ya, kayane wong-wong Yahudi sing dadi komando ing loro-lorone ......
    34. 0
      Februari 7 2023
      Quote: tali bahu
      Patriot jingoistic lokal maneh mbuwang topi. wassat
      Ora ana sing kepengin weruh apa sing bakal kedadeyan yen Prigogine kalah.
      Apa sampeyan siap menehi Artemovsk menyang Ukraina, sing wis akeh disiram getih Rusia? Nyuwun
      Persetujuan minangka persetujuan, utamane ing lingkungan saka ngendi Prigozhin metu, iku adat kanggo njawab tembung. hi

      Sampeyan naif minangka bayi. ))
    35. -1
      Februari 7 2023
      Quote: tali bahu
      Patriot jingoistik lokal maneh mbuwang topi ...

      Lan sawetara snot non-lokal tatu ing ajiné - break liwat luh. Apa sabanjure?
    36. +1
      Februari 7 2023
      Singkat crita, Prigozhin iki wis adoh banget, sing iki ngapusi. Nanging aku duwe pitakonan liyane, Sapa sing ana ing mburine, ing mburi paman iki? Sapa sing mbayar pestane, Lan sing mbayar konser?
    37. +1
      Februari 7 2023
      Umumé, yen sampeyan mikir babagan manfaat, banjur Prigozhin "ngapusi Ramses" lan "ilang pesisir." Aku nggunakake istilah kasebut amarga dheweke seneng blatnyak.
      1. Sapa sing menehi hak kanggo mbuwang wilayah Federasi Rusia? Apa tegese take away? Sapa sing dikira dheweke. Pangeran spesifik? Bakhmut iki minangka wilayah pribadine? Mungkin PMC iki lagi perang karo Ukraina? Inggih, banjur supaya wong perang piyambak. Tanpa dhukungan saka Angkatan Udara, kompleks industri militer lan Kementerian Pertahanan RF. Ayo tuku senjata kanthi rega pasar. Mbayar metu saka kanthong dhewe kanggo pejuang. Ora s / k marang. Ayo dheweke rekrut wong ing ngendi wae sing dikarepake. Yen ora, marinir sing padha saiki perang ing cedhak Ugledar, meksa Angkatan Bersenjata Ukraina ngirim pasukan saka cedhak Bakhmut. Pasukan Aerospace Rusia nembak rudal ing infrastruktur Ukraina. Lan sawetara pengusaha, sing wedi karo keagungane dhewe, nganggep yen Bakhmut iku duweke.
      2. Lan nalika Prigozhin nguwasani piloting pejuang modern? Yen sepisan, minangka ballast, dheweke digawa menyang garis ngarep, apa dheweke dadi pilot metu saka cangkeme? Utawa bakal maneh nomer kaloro njagong, lan pilot nyata bakal njupuk rap? Mung perang udara, utamane "dogfight" ora raket amarga garis ngarep kanggo moto ing omah. Aku weruh pakdhe ora enom. Kepiye carane dheweke bisa nahan kakehan? Utawa dheweke bakal muter mata sawise tong minyak pisanan lan kabeh kabin bakal diblokir ...... ing cendhak, iku bakal dadi ala kanggo pikiran. Yen sampeyan wis ngundang tandhing, mula CAM dadi pilot. Lan aku mangu-mangu yen dheweke malah bakal bisa nampa MIG sing padha.
      3. Ing kene, saka pengajuan, ana tabrakan karo Strelkov. Kaya sing Slavyansk nyerahke koper dhuwit. Sing, kutha bisa diwenehi Prigozhin, nanging ora kanggo Strelkov? Mungkin dheweke nyebul menyang kertu. Utawa dheweke kotak karo komandan lokal Angkatan Bersenjata Ukraina ing ring, nanging ora bisa. Lan dhuwit minangka hadiah kanggo nomer loro?

      Cekakipun. Kanggo bazaar bosok kaya ngono, wis wayahe awak iki nutup kuping. Banjur dheweke ngarahake dana umum kaya horseradish.
    38. 0
      Februari 7 2023
      "...Prigozhin noleh Zelensky, trolling dheweke banget subtly ...
      Sadurunge iki, Prigozhin njaluk Zelensky supaya ora mundur pasukan saka Bakhmut lan ngadeg nganti pungkasan ... "

      PR wis entuk momentum, trolling saben dina lan saben dina, kok kabeh iku menehi, saliyane ngganggu?
    39. +1
      Februari 7 2023
      Malah komandhane ing pikirane sing waras ora kudu nglilani awake dhewe. Sapa sing makili awake dhewe? Liyane Yahudi-billionaire v-s-s-e-r, cocog karo gagasan bab sukses PR ing masyarakat Russian.
    40. Komentar wis dibusak.
    41. +1
      Februari 7 2023
      Nalika Prigozhin ngatur kanggo master VUS 061800? Yen ora, kepiye dheweke mbayangake?
    42. +1
      Februari 7 2023
      Kutipan saka Single-n
      Aku njaluk sampeyan. Apa dheweke nindakake serangan saka bedhil mesin? Padha supaya NARs (colombur mung match kanggo Prigozhin. Panjenenganipun ndamel Angkatan Bersenjata Ukraina ing Bakhmut karo NARs ngisor bunk :)) 3-4 km sadurunge garis ngarep. Resiko ana, nanging ora akeh banget. Kene, sampeyan luwih kamungkinan kanggo nyekel highmars ing markas saka ZR saka Bakhmut semi-diubengi. Senajan minangka PR, mesthi, ternyata apik. Banjur Zelya seneng mbangun machoman ala Che Guevara saka awake dhewe.

      Kene dadi metu carane prasaja iku. Pranyata yen dadi navigator FBA, cukup kanggo mundurake sawetara istilah ing zona kasebut lan bisa nggawe pasuryan sing medeni. Lan kita, wong bodho, sinau ing sekolah kanggo 4 taun, lan malah nambah kabeh gesang kita ing pandhu arah lan nggunakake pertempuran. Ya, zona Rusia ora kehabisan bakat. Sesuk bakal nuduhake sampeyan carane pilot MiG 29. Apa kekacoan. Prigozhin nandhang sangsara.
      Piyambakipun boten isin ngisin-isini piyambak kaliyan pratelan ingkang kados mekaten.
    43. +2
      Februari 7 2023
      Kutipan saka akropin
      Ana kahanan sing beda-beda, sapa ngerti, bisa uga pilot ora duwe navigator nalika budhal, lan Prigogine mung munggah ing lengen. Nah, supaya siji pilot ora mabur.

      Apa sampeyan mikir yen navigator ing SS24 mung supaya pesawat ora muter?

    "Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

    "Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"