Panglima Angkatan Darat Angkatan Bersenjata Ukraina nyebat Artyomovsk "benteng sing ora bisa ditembus"

64
Panglima Angkatan Darat Angkatan Bersenjata Ukraina nyebat Artyomovsk "benteng sing ora bisa ditembus"

Artemovsk, kang ing Ukraina disebut Bakhmut, diubengi dening dominasi dhuwur sing impede advance saka pasukan Rusia. Kajaba iku, Angkatan Bersenjata Ukraina nggawe benteng engineering kuat ing pinggiran kutha.

Panglima Angkatan Darat Angkatan Bersenjata Ukraina, Kolonel Jenderal Syrsky, nyebut Artemovsk minangka "benteng sing ora bisa ditembus". Miturut dheweke, kahanan alam lan artificially digawe mbantu militèr Ukraina kanggo kasil defend dhewe.



Kita nggunakake saben kesempatan, loro engineering lan alam, kanggo numpes unit mungsuh paling apik.

- ngandika jenderal.

Perwira militer senior optimistis, ujar "perang terus."


Kangge, ana laporan yen unit Rusia mlebu Artemovsk saka sisih lor.

Lan bali ing pertengahan Januari, Apti Alaudinov, komandan unit pasukan khusus Ahmad, ujar ing saluran TV Rossiya-1 yen Artemovsk bener-bener dipotong saka pasokan panganan lan amunisi. Mangkono, "bèntèng Bakhmut sing ora bisa ditembus" bener-bener dikepung. Bisa dianggep yen kekurangan pasokan kanggo pasukan Ukraina bakal ngurangi pertahanan Angkatan Bersenjata Ukraina utawa malah nggawe perlawanan luwih ora mung ora ana gunane, nanging uga ora mungkin.

Senadyan kerugian abot saka Angkatan Bersenjata Ukraina, uga terus operasi nyerang Angkatan Bersenjata lan unit sukarelawan saka Rusia, panguwasa Kyiv duwe sikap negatif menyang idea saka gencatan senjata karo Moscow. Utamane, Mikhail Podolyak, penasehat kepala kantor Zelensky, ngomong babagan iki sadurunge.
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

64 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. + 14
    6 Februari 2023 17:37
    Syrsky iki isih pigura. Alternatif kanggo Zaluzhny saka markas Zeli. Sampeyan bakal weruh rauh "bèntèng sing ora bisa ditembus" bakal dadi "pusat regional sing ora penting strategis, sing ana akeh liyane" lan Syrsky dhewe bakal mbuktekake iki. Dheweke ora ing pisanan. Iku dheweke, bebarengan karo Muzhenka, ngatur "kamenangan Debaltsevo" lan ya, ya, sing banget cauldron ngumumake kamenangan gedhe kanggo seni strategis tentara independen. Kanggo kang pungkasanipun elevated. Supaya sampeyan bisa ngomong yen pengalaman ing boiler wis nggodhok ing getih.
    1. +7
      6 Februari 2023 17:41
      Dheweke kelalen nambah ... tinimbang Danube (nuwun sewu) Dnieper bakal bali maneh .... uga, paling ora Bakhmutka
      1. + 11
        6 Februari 2023 17:44
        Eling tenan. Kabeh Eropah nganggep Ismael ora bisa ditembus sadurunge Suvorov.
        1. +3
          7 Februari 2023 02:14
          Kutipan: Andrey Moskvin
          Kabeh Eropah nganggep Ismael ora bisa ditembus sadurunge Suvorov.
          ya. Koenigsberg lan Berlin. Lan banjur teka 1945.
        2. +1
          7 Februari 2023 17:21
          kabeh gampang ing kene, Suvorov ora ngerti babagan iki :)
      2. +1
        6 Februari 2023 18:08
        Biasane nyoba kanggo nggawe pasuryan apik ing game ala, dirancang kanggo konsumen.
      3. 0
        6 Februari 2023 20:04
        Syrsky ...... kahanan alam lan artificially digawe mbantu militèr Ukrainia kanggo kasil defend dhewe.

        Dadi luwih elek kanggo sing terakhir, dheweke bakal kejang nganti suwe.
        Lan kenapa kita kudu ndeleng pasuryan iki.
    2. -12
      6 Februari 2023 17:50
      Mulane kabeh laku cabul iki. Bakhmut umume de facto main peran utama saka sudut pandang perang pertahanan, chaining efforts utama saka Angkatan Bersenjata RF kanggo dangu. Wektu kanggo Angkatan Bersenjata Ukraina mundur menyang aglomerasi Slavyansko-Kramotorska kanggo posisi sing disiapake.
      1. + 11
        6 Februari 2023 18:00
        Ngandika kabeh bener, iki beteng PR lan sampeyan ora bisa nyerahke eseman Ayo padha nyopir akeh cadangan menyang tas geni, kita ora bakal mblokir siji-sijine usus sing bisa ditembak.
        1. +3
          6 Februari 2023 18:35
          Persis! Entri - ngidini, metu - ora. Ayo padha kumpul.
      2. +4
        6 Februari 2023 18:02
        Wis ilang kabeh garnisun? Dalan wis dipotong
        1. +2
          6 Februari 2023 18:47
          Kutipan: novel66
          Wis ilang kabeh garnisun? Dalan wis dipotong

          Padha nyelehake senjata lan ngganti tawanan. Dheweke duwe skema
      3. +1
        6 Februari 2023 18:05
        Ing bank tengen Dnieper. Kanggo mulihake kemampuan tempur lan ngatur maneh.
      4. +2
        6 Februari 2023 18:44
        Panganan seger, nanging Kolonel-Jenderal Syrsky nyurung kanthi angel.
      5. +4
        6 Februari 2023 18:46
        Quote: Aron Zaavi
        wis Renteng kanggo dhewe efforts utama saka Angkatan Bersenjata RF kanggo dangu

        Lan ana pasukan serius Angkatan Bersenjata sing melu ana? PMC kanthi dhukungan artileri lan penerbangan. Iku akeh?
        1. +5
          6 Februari 2023 19:24
          Aku setuju yen divisi Rusia, dibelenggu dening nimbali Artemovsk, ing jumlah paling ora saperangan saka telung Corps, ora katon, kang menehi kritik dening cara iki presented ing Ukraina. Sa adoh aku ngerti, mung ana musisi lan seni dhewe, ana ora akèh aviation, lan misale jek kanggo nambani wong cara sing padha. Kita duwe karya seni sing apik ing konservasi, dheweke menehi wong lanang, dheweke wis nguwasani lan saiki isih bisa mulang, padha karo penerbangan - Su 24s ana ing konservasi, bisa mbuwang Su 17, pilot sukarelawan ditemokake.
          Sa adoh aku ngerti, ana unit Ukrainia mecah alon amarga unggul geni lan banjur serangan nemtokake ing wektu sing tepat. Iki ora cepet, nanging losses iku sawetara kurang saka ukrov.
          Iku uga ora katon ing kabeh sing kita nyiapake sawetara jenis terobosan, ora ana lan misale jek sing korps lan tatanan tentara ora kawangun kanggo break liwat menyang ambane gedhe, ana pancen ora ana kaunggulan numerik ing bagean kita, saham. ketoke digawe ing kesel mungsuh
      6. +5
        6 Februari 2023 20:04
        Quote: Aron Zaavi
        Wektu kanggo Angkatan Bersenjata Ukraina mundur menyang aglomerasi Slavyansko-Kramotorska kanggo posisi sing disiapake.

        Kahanan kasebut kaya Stalingrad sadurunge ngubengi tentara Paulus kaping 6. Nanging aku ora bakal njupuk tawanan, supaya ora ana sing mundur menyang posisi pertahanan sing wis disiapake. Kanggo nindakake iki, sampeyan kudu nuduhake kekarepan lan tekad kanggo nggawe keputusan sing "ora populer". Ukronazis wis wiwit nggunakake senjata kimia kanthi kuat lan utama ... IKI nyatane --- NON-MANUSIA !!! Lan dianggep kaya asu edan. am
        AHA.
        1. 0
          7 Februari 2023 02:18
          Quote: Boa constrictor KAA
          Nanging aku ora bakal njupuk tawanan, supaya ora ana sing mundur menyang posisi pertahanan sing wis disiapake. Kanggo nindakake iki, sampeyan kudu nuduhake kekarepan lan tekad kanggo nggawe keputusan sing "ora populer".

          Persis. Lan sing bener-bener nggawe keputusan bakal duwe pertimbangan kamanungsan. Utawa sawetara liyane.
      7. 0
        6 Februari 2023 21:03
        Kutipan saka zloybond
        sapa ing Gaywest bisa nuding driji ing kita lan ngomong

        arep apa pak?
        Serius, wong normal kudu ora preduli babagan apa sing diomongake, ditulis lan ing ngendi dheweke ngoyak "Gay West" ya
      8. 0
        6 Februari 2023 21:07
        ora sarujuk. Pasukan Ukraina padha remuk ing kono. Siap tempur.
      9. -1
        7 Februari 2023 17:21
        Aja lunga, mangga tetep.
    3. +7
      6 Februari 2023 18:11
      Kabar babagan Bakhmut.
      Bakhmut (Artemovsk) - Kahanan operasional dina iki 06.02.23. Pasukan Rusia kanthi yakin maju ing pemukiman. Bakhmut (Artemovsk) lan saubengé. Komando Ukrainia netepake kahanan kasebut kritis. Formasi nyiapake baris kapindho pertahanan Kramatorsk - Slavyansk - Konstantinovka - Toretsk. Ing pinggiran lor Bakhmut, unit Rusia maju ing wilayah pabrik pangolahan daging, lan uga ngontrol pabrik bahan bangunan ing sisih kidul Krasnaya Gora. Ing distrik kidul Bakhmut, serangan aktif ing wilayah omah ing distrik Sobachevsky ditindakake, lan zona kontrol cedhak kuburan kutha uga wis ditambahi. Komando brigade mekanis kaping 93, operasi ing Bakhmut, rencana kanggo nindakake serangan balik karo pasukan rong batalyon ing sawetara wilayah kanggo tundha wektu.


      Ing sisih lor Bakhmut, ing sacedhake Paraskovievka lan Krasnaya Gora, perang terus. Sawise mundur sebagean formasi detasemen 46 unit militèr lan pertahanan wilayah saka desa menyang Slavyansk, pertahanan Angkatan Bersenjata Ukraina ambruk. Unit Rusia nyurung wilayah benteng Ukrainia saka sisih lor lan saka wilayah Stupki. Bakhmut (Artemovsk) "Wagnerites" nyedhaki trek saka Jam Yar - saiki ana ing kontrol geni. Kajaba iku, para pejuang Wagner PMC nyuwil garis pertahanan Angkatan Bersenjata Ukraina ing pinggiran kidul-kulon Krasny, lan uga kanthi yakin pindhah menyang lor saka Kleshcheevka, nyatane, miwiti perang kanggo pinggiran kidul-kulon Bakhmut.

      https://crimeapress.info/bahmut-artemovsk-obstanovka-segodnya-06-fevralya/
    4. Yo
      -2
      10 Februari 2023 20:36
      Iku kang, bebarengan karo Muzhenka, ngatur "kamenangan Debaltsevo"

      Ketoke, kanggo Debaltseve, dheweke dikirim menyang batalyon penal kanggo nebus kesalahane nganggo getih.
  2. +2
    6 Februari 2023 17:39
    Iku wis ana ing sajarah. Duwe Syrsky
    1. +3
      6 Februari 2023 18:04
      Iku wis ana ing sajarah. Duwe Syrsky

      Hello Dmitry! Sejarah minangka bab sing saben-saben ndudohke bab sing menarik kanggo awake dhewe. Lan soko wis rampung ngilangi.
  3. +5
    6 Februari 2023 17:42
    Apa neraka saiki seret kanggo situs saben tembung pinunjul sethitik saben ukrovoyaki? Ya, ora nggawa informasi sing migunani kanggo para pamaca.
  4. + 14
    6 Februari 2023 17:45
    Kita nggunakake saben kesempatan, loro rekayasa lan alam, kanggo numpes unit mungsuh paling
    Deleng carane padha miwiti ngomong, Unit paling apik, nanging secara harfiah ora supaya dawa ago padha giggled - "Prigozhin narapidana" .. uga, Ukrainians, narapidana wisuh sampeyan!
    1. +5
      6 Februari 2023 18:16
      Kanggo bebener, ora mung "narapidana" sing gelut karo Prigozhin, nanging uga ana: wong Norwegia lan Finlandia. Iku misale jek sing wingi ana INFA: "Wagnerites ing negara recruiting." Sanajan ora ana sing "ndhaptar", nanging nyatane yen ing negara-negara sing direkrut menyang "organisasi sing dilarang" yaiku trolling nomer 1
      Yen sampeyan ngelingi yen "Wagnerites" mung nggunakake senjata Amerika, Prigozhin piyambak ngandika, umume super. AS nyedhiyakake "organisasi kriminal"!
  5. +6
    6 Februari 2023 17:50
    Wektu bakal nyritakake kaya apa "benteng sing ora bisa ditembus" iki, nalika unit serangan Angkatan Bersenjata RF kanthi lancar ngliwati "benteng" iki saka kabeh pihak, meksa cadangan Angkatan Bersenjata Ukraina ing sisih kidul-wétan, wétan, lan saiki uga. ing sisih lor "benteng sing ora bisa ditembus"
  6. + 11
    6 Februari 2023 17:54
    Oh, screams painfully menowo ... Festungs, "kutha benteng", Hitler isih teka karo? Dheweke kabeh ora bisa dirusak, ya ...
  7. +6
    6 Februari 2023 17:58
    Panguwasa Kyiv duwe sikap negatif marang gagasan gencatan senjata karo Moskow.

    Dadi kita nglawan. Ora gencatan senjata! Mung pasrah!
    1. +8
      6 Februari 2023 18:04
      Ukro zoldaten, ing perwira
      Ukro zoldaten nit capituliren...
  8. +3
    6 Februari 2023 18:00
    "Bèntèng sing ora bisa ditembus", "perang terus" ... Banjur bakal ana "senjata ajaib ..." Inggih, banjur - sampeyan ngerti apa prajurit
  9. +1
    6 Februari 2023 18:00
    Artemovsk, kang ing Ukraina disebut Bakhmut, diubengi dening dominasi dhuwur sing impede advance saka pasukan Rusia.

    Kahanan sing apik kanggo ngisi kabeh wilayah kanthi amunisi termobarik lan luwih akeh FAB ...
    Aja jancok karo iki, tindakake conto Azovstal ...
    1. -2
      6 Februari 2023 18:27
      Kutipan saka: ROSS 42
      Kahanan sing apik kanggo ngisi kabeh wilayah kanthi amunisi termobarik lan luwih akeh FAB ...

      Kowe ngerti yen wis kebak warga sipil lan tulisen! Jelasna posisimu yen duwe, ora kaya ngono. Kapan kowe ngisi?
      1. +5
        6 Februari 2023 20:30
        Certes beaucoup de civils, comme dans toutes les guerres moderne les civils paient souvent le prix fort.
        Ing Irak, utawa Vietnam, à Dresde, à Hiroshima, Nagasaki, Mossoul et mêmes dans les villes Françaises rasées par nos ...alliés Caen, Saint Lô, Le Havre (35000 à 50000 korban sipil du débarquement de la bataille de Normandie).

        Mesthi, akeh warga sipil, kaya ing kabeh perang modern, sipil asring mbayar rega sing abot.
        Ing Irak, Vietnam, Dresden, Hiroshima, Nagasaki, Mosul lan malah ing kutha-kutha Prancis sing dirusak dening ... sekutu kita, Caen, Saint-Lo, Le Havre (saka 35 nganti 000 warga sipil dadi korban pendaratan Normandia)
  10. +1
    6 Februari 2023 18:00
    "Bèntèng sing ora bisa ditembus", wingi padha ngomong yen perang wis ana ing kutha kasebut.
    Sanajan, aku kudu ngakoni: dheweke wis kuwat banget.
    Nyatane, kutha iki diubengi, nanging garnisun, nganti saiki, akeh amunisi
    1. 0
      6 Februari 2023 19:36
      Wingi Prigogine ngandika, kanggo sijine iku entheng, ora kanggo fantasize babagan topik iki.
  11. +2
    6 Februari 2023 18:03
    wong ibu. Miturut penghargaan - 12 boiler lulus. Utawa suwene 12 taun layanan sing ditampa, uga prestasi, amarga ing Bakhmut, mung 4 jam urip pejuang cukup.
    1. +3
      6 Februari 2023 18:09
      Dheweke mung bisa nelpon saben ketel menang - lan kualitas terkenal iki banget disenengi dening pimpinan ukrovermacht.
  12. +3
    6 Februari 2023 18:08
    Perwira militer senior optimistis, ujar "perang terus."

    Dadi dheweke ora lungguh ing parit.
  13. +1
    6 Februari 2023 18:12
    Artemovsk, sing diarani Bakhmut ing Ukraina, ... mula diarani Bakhmut ing Rusia. Mung banjur padha miwiti corak crita .. matur sing liyane ora bisa, nanging kita bisa. Kanthi ganti jeneng, dheweke tekan Karlmaksshat ...))) Nanging Presiden kita ujar: - Sampeyan ora bisa nulis ulang! Ternyata saiki sharovarniks kutha wis bali jeneng pisanan Rusia, lan oppa, kabeh salah karo kita maneh!
    Sawise panjaluk Presiden kanggo mungkasi nulis ulang sejarah, muncul provokator sing nyoba meksa Presiden lan rakyat ngganti tembung kanthi gelombang patriotik. Nanging yen kita miwiti ngganti jeneng maneh kanggo nyenengake tren politik, sapa wae ing Geyzapad bakal bisa nuding driji lan ujar - Dadi iki standar ganda ing basa Rusia !! Sakabehing donya dikandhani manawa ora bisa nulis ulang sejarah - nanging bisa uga luar biasa!
    Lan iki pitakonan - apa provokator iki, sing banget sregep kanggo ngganti jeneng, bisa dikirim menyang quarry, supaya paling ora ana sawetara keuntungan saka wong-wong mau. hi
    1. +1
      6 Februari 2023 22:05
      Kutipan saka zloybond
      Artemovsk, sing diarani Bakhmut ing Ukraina, ... mula diarani Bakhmut ing Rusia. Mung banjur padha miwiti nulis maneh crita. hi
      Eling-eling Sungai Yaik...
      Ayo goleki ing peta ... ora ketemu? - Bener! - V 1775 dening dekrit Catherine 2, sawise dipatèni saka "Pugachev uprising", kali iki diganti jeneng ...
      Kutha Yekaterinoslav (alias Dnepropetrovsk wiwit taun 1926) wiwit taun 1796 nganti 1802. Novorossiysk - kutha iki dijenengi dening Pavel 1 - supaya "ngganggu" almarhum ibu Catherine 2.
      "Kerikil pisanan" saka nulis ulang sejarah dibuwang ing sangisore tsars-bapak ...
      Uga kedaden - St Petersburg diganti jeneng Petrograd ing 1914 - "Jerman jeneng" ambruk menyang aib.
      hi
    2. +1
      7 Februari 2023 02:24
      Kutipan saka zloybond
      Mung banjur padha miwiti corak crita .. ngandika sing liyane ora bisa, nanging kita bisa. Kanthi ganti jeneng padha teka

      Sadurunge ngrembug jeneng kabeh jinis kutha nganti saiki ora dingerteni lan ora menarik, bali jeneng kasebut menyang Stalingrad. Paling ora ing memori saka wong-wong sing ora duwe tanah ngluwihi Volga.
  14. +4
    6 Februari 2023 18:16
    "Nanging Danube bakal mbalikke kali-kali lan langit bakal tiba ing lemah tinimbang Ismael bakal tiba!"
    Carane akeh jam sawise tembung iki, Letnan Kolonel Kutuzov, ing pimpinan Jenderal Suvorov, njupuk kutha impregnable iki? ngguyu
  15. 0
    6 Februari 2023 18:22
    Aku ora ngerti apa-apa kok komandhane nganggo medali Rusia?
    Ngisor kiwa loro. Utawa aku salah?
    1. 0
      6 Februari 2023 18:43
      Nanging amarga dheweke miwiti layanan minangka komandan platoon ing USSR ing taun 1986 lan dianugerahi medali Soviet kanggo prestasi militèr lan kanggo mbédakaké ing layanan militèr.
      Lair ing Vladimir. Lulus saka Moscow VOKU.

      1. 0
        10 Februari 2023 15:32
        Dadi mungkin dheweke kerja kanggo kita?! )))
        "Ing omah ing antarane wong asing" ...
        Helm lan kirim kanggo daur ulang!...

        Lan "robot - tanker" kita ing "Tosochki" ditembak ing sawetara persimpangan utawa giliran, lan "degrease" dhewe alon-alon "lemak meriam" ...
        Thermobaric ana, utawa mung OFZ ...
    2. +1
      6 Februari 2023 18:45
      Lan kok komandhane nganggo medali Rusia?

      Mungkin piala? ngguyu
    3. 0
      6 Februari 2023 19:52
      Utawa aku salah?

      Kayane ora bener. Foto kasebut ora katon minangka reproduksi warna sing bener. Iki minangka pratandha Ukrainia departemen, miturut Wikipedia.
      https://uk.wikipedia.org/wiki/Сирський_Олександр_Станіславович
      Ana gambar karo blok iki, arahake menyang garis sing dikarepake, jeneng kasebut katon.
  16. +2
    6 Februari 2023 19:00
    Panglima Angkatan Darat Angkatan Bersenjata Ukraina nyebat Artyomovsk "benteng sing ora bisa ditembus"

    Lan sapa sing ngalang-alangi pasukan kita ngeculake bom sing luwih gedhe saka dhuwur?
    1. 0
      6 Februari 2023 19:45
      Sepira gedhene? Sampeyan babagan sistem pertahanan udara, paling sethithik saka jarak medium, maca babagan tekan dhuwur. Apa bisa ngebom peternakan saka angkasa?
    2. -3
      6 Februari 2023 19:53
      Lan sapa sing ngalang-alangi pasukan kita ngeculake bom sing luwih gedhe saka dhuwur?

      Ing tangan siji, pertahanan udara Ukrainia ngganggu, ing tangan liyane, kebocoran kegiatan iki yaiku mbuwang bom "ing ngendi wae tiba."
  17. 0
    6 Februari 2023 19:09
    Ingkang utama yaiku aja nglalekake pernyataan sing banter mengko. Banjur akeh sing bakal bengok-bengok ing kabeh Maidan, banjur - "Aku dudu aku lan tembok ing tapel wates dudu duweke" ...
  18. +1
    6 Februari 2023 19:11
    Nazi seneng mbuwang tembung gedhe. Koenigsberg uga ora bisa ditembus. Lan Ismael...
  19. -1
    6 Februari 2023 19:25
    diarani Artemovsk minangka "benteng sing ora bisa ditembus"

    Lan kutipan banter babagan "bèntèng sing ora bisa ditembus" jelas palsu, wong Ukrainia ora bisa ngomong babagan Artemovsk, ing Ukraina wis suwe diarani Bakhmut.
    Iku misale jek sing bab "bèntèng sing ora bisa ditembus" minangka figment saka fantasi penulis kanggo judhul ayu.
    Yen ora, ora ana sing khusus, pratelan sing biasane ana perang, kabeh wong weruh iki, lan Prigogine wingi mung ngepung wong-wong sing meh njupuk Artemovsk.
  20. +2
    6 Februari 2023 19:58
    Supaya cheesecake iki ngaso seminggu ing Bakhmut. Kabeh apik ing kono.
  21. -3
    6 Februari 2023 20:14
    Aku mikir yen Wilayah Moskow kanthi tenang ngusap tangane, mringis nalika Wagner mandheg ing Bakhmut. Prigozhin rada ngedhunake jenderal kanthi kemenangan lan kamardikane. Dadi kanca-kanca mutusake kanggo ndeleng apa sing bisa ditindakake tanpa dhukungan. , Wagner perlu break lan rotasi. scoffing lan mbokmenawa nunggu instruksi saka ndhuwur teka kanggo bantuan saka Prigogine.
  22. +1
    6 Februari 2023 20:19
    Je conseille à ce "spécialiste" de regarder l'histoire and the nombre de "forteresses imprenables" qui ont été prises and même parfois très rapidement!
    Maastrich en ...13 jam
    babylonne
  23. +1
    7 Februari 2023 00:08
    Panglima Angkatan Darat Angkatan Bersenjata Ukraina, Kolonel Jenderal Syrsky, nyebut Artemovsk minangka "benteng sing ora bisa ditembus".
    Ana benteng Stalingrad sing ora bisa ditembus, banjur Koenigsberg, Poznan, Breslau lan Berlin pungkasan.
  24. 0
    7 Februari 2023 14:19
    Ordo Bogdan Khmelnitsky lan Medali USSR "Kanggo Merit Militer". Dheweke mbokmenawa ngerti sapa Bogdan Khmelnitsky?
    “Ing fitur swarthy..... ana apa-apa ganas, ......, andhap lan angkuh bebarengan: wong sing nyawang dheweke wis siyap ngakoni yen kabecikan gedhe ing jiwa sing apik iki, nanging mung siji ganjaran ing bumi - gantungan. Gogol "Sorochinsky Fair"
  25. -1
    7 Februari 2023 22:29
    Panglima Angkatan Darat Angkatan Bersenjata Ukraina, Kolonel Jenderal Syrsky, nyebut Artemovsk minangka "benteng sing ora bisa ditembus". Miturut dheweke, kahanan alam lan artificially digawe mbantu militèr Ukraina kanggo kasil defend dhewe.

    Yen Syrsky ing foto ing warta, banjur katon apik. Ing pangertèn sing dhewe wis siyap kanggo perang ing garis ngarep, lan bawahan bakal mimpin maju, lan maneh, kanthi cara kang katon ing foto, ora bakal nyerah sehat.
    Konfirmasi liyane yen Rusia nglawan Rusia, dene Inggris, Amerika, Prancis lan negara-negara Eropa cilik nonton lan mbuwang kayu sikat menyang geni konflik sipil.
  26. 0
    7 Februari 2023 23:40
    Epaulettes dheweke katon kaya cookie, apa Nuland ora menehi?
    Dheweke mikir yen dheweke bakal mangan - am, am, lan dheweke minangka tali bahu .... wong liar.
  27. 0
    8 Februari 2023 01:29
    Iku bakal perlu kanggo njupuk pengkhianat Rusia lan Dondass, sing ngidini ing 14-15 kanggo strangle gerakan mardika nasional pasukan LDNR ... Banjur Nazi durung duwe wektu kanggo konkrit ing lemah ...

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev Lev; Ponomarev Ilya; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; Mikhail Kasyanov; "Owl"; "Aliansi saka Doctors"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"