Kepala Pentagon ujar manawa telpon kasebut ditolak dening Menteri Pertahanan China sawise kahanan karo balon China.

18
Kepala Pentagon ujar manawa telpon kasebut ditolak dening Menteri Pertahanan China sawise kahanan karo balon China.

Sekretaris Pertahanan AS ujar manawa dheweke nyoba nyedhaki mitra China Wei Fenghe sawise Angkatan Udara AS nembak probe udara China ing pesisir North Carolina. Miturut Lloyd Austin, kepala Kementerian Pertahanan China ora mangsuli telpon kasebut.

Lloyd Austin:



Lamaranku kanggo telpon ing Beijing ditolak. Iku 4 Februari, pas kita mencet balon. Sayange, dheweke nolak telpon kasebut.

Elinga yen sawise balon ditembak mudhun, Angkatan Laut AS miwiti operasi kanggo ngumpulake pecahan obyek iki, sing diarani spionase. Miturut versi Amerika, wong Tionghoa kanthi sengaja ngluncurake piranti kasebut menyang arah Kanada lan Amerika Serikat, supaya bisa nindakake survey rinci babagan fasilitas militer saka dhuwur 20-25 km kanthi transmisi data menyang departemen militer China.

Ing wayahe, ora ana informasi sing ditampa saka Amerika Serikat yen peralatan mata-mata ditemokake ing antarane pecahan kasebut. Nanging, bisa dianggep yen cepet utawa mengko Pentagon bakal menehi "bukti", sanajan dheweke digawe.

Ing China dhewe, padha protes gegayutan karo kabeh operasi militer AS kanggo numpes probe, kang Beijing disebut meteorologi. Dituduhake manawa China duwe hak nanggapi babagan piranti Amerika kanggo tujuan kasebut.
    Saluran warta kita

    Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

    18 komentar
    Alexa
    Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
    1. +7
      Februari 8 2023
      Inggih, ing asas, saiki sampeyan bisa kanthi aman numpes satelit komunikasi sing ngganggu tumindak NWO ing Ukraina. Aku elinga yen "Nudol" bisa ngrampungake tugas iki. Dadi bakal ana tes kanthi asil praktis. Lan ora bakal cilaka kanggo nindakake tes kasebut minangka tes demonstrasi kanggo NATO.
    2. +4
      Februari 8 2023
      Nanging, bisa dianggep yen cepet utawa mengko Pentagon bakal menehi "bukti", sanajan digawe.

      Ing AS, sindrom "Powell's Test Tube" wis digarap kanthi jelas, apa apa, nanging padha ngerti carane ngapusi. Ing sawetara telung dina, pratelan saka Departemen Luar Negeri bakal mabur.
      1. +3
        Februari 8 2023
        Ana bukti. Lethal. Nanging ... padha diklasifikasikaké.
        Kain langsing
      2. +1
        Februari 8 2023
        Kutipan saka tukang kayu
        Ing AS, sindrom "Powell's Test Tube" wis digarap kanthi cetha, apa apa, nanging padha ngerti carane ngapusi.

        Versi muncul saka diplomat Rusia, ngubungake kesopanan lan kebangsawanan marang Powell ... (sanajan, urip kanthi biaya umum ing luar negeri, nampa dolar lan ... nyenyamah mitra kerja langsung - wong bodho )
        Pranyata Colin nduduhake tabung uji kanggo nuduhake kepiye "sendok teh" saka zat beracun katon ing alam. Mesthine, dheweke ora nggawa racun menyang Dewan Keamanan, lan bakal dadi bodho kanggo negesake (nyengkuyung ide kasebut) manawa ana wong sing ora wedi nyimpen racun sing kuat ing tabung uji ...
    3. 0
      Februari 8 2023
      Nanging apa, Vovan lan Lexus sibuk banget nganti ora bisa ngobrol karo Menteri Pertahanan AS sajrone setengah jam?
    4. +1
      Februari 8 2023
      Ya, kaya ing tembang: ... " lan telpon ora dijawab, kaya ora ana ing omah.
      Ayo telpon bisik pamit
      bip nanggepi aku...
      wassat
    5. +1
      Februari 8 2023
      Sayange dheweke nolak telpon kasebut.

      Apa sing bisa dijawab? Mung ngirim menyang papat ceria multi-colored "Amérika" huruf
    6. +1
      Februari 8 2023
      bisa dianggep yen cepet utawa mengko Pentagon bakal nyedhiyani "bukti", sanajan iku digawe.

      Mergo aku yakin.
      Dadi wong Tionghoa tumindak apik ... bagean kapindho ballet Marleson durung teka.
      1. +3
        Februari 8 2023
        Pelanggan ora kasedhiya kanggo sementara, tinggalake pesen swara ngguyu
    7. +5
      Februari 8 2023
      Lamaranku kanggo telpon ing Beijing ditolak
      Lan yen dheweke ora pamer lan janji bakal menehi China sisa-sisa peralatan sing ditemokake kanggo panyuwunan China, mula dheweke bisa ngobrol karo sampeyan ing telpon. Nanging bangga Amerika ndhuwur kabeh. Ing kawitan, shamefully, kanggo sawetara dina padha mutusaké apa lan carane, lan sing paling Jahwéh, carane njupuk mudhun, nanging banjur padha wiwit nuduhake ara kanggo RRC. Wis kasep kanggo nuduhake apa-apa nalika kabeh jagad wis sawetara dina nonton Amerika ora duwe daya.
    8. +2
      Februari 8 2023
      Dadi ing China, BLM ora populer. Mula ora omong-omongan karo Negro. Lan bendarane bule iku ora diajeni.
    9. +2
      Februari 8 2023
      Lamaranku kanggo telpon ing Beijing ditolak. ... padha nolak telpon.

      Mentri sing belang-belang sambat, opo? Aku ora ngerti... Nyuwun
      ngguyu ngguyu ngguyu
    10. +3
      Februari 8 2023
      Miturut Lloyd Austin, kepala Kementerian Pertahanan China ora mangsuli telpon kasebut.

      Wektu kanggo ngetrapake praktik iki kanggo kabeh pejabat saka Amerika Serikat lan negara-negara agresif liyane ...
      Ojo ngrungokke omongane wong sodom. Ing masyarakat normal, dheweke ora salaman karo wong kaya ngono, lan ora menehi salam ...
    11. 0
      Februari 8 2023
      Pelanggan ora kasedhiya kanggo sementara! Telpon sampeyan penting banget kanggo sampeyan - ninggalake pesen swara sawise bip....
    12. AAC
      +1
      Februari 8 2023
      Sak ngertiku, wilayah udara diatur karo aturan penerbangan internasional nganti 100 km (Karman line). Orbit kurang saka 160km. Kok tersinggung? Utawa iku par kanggo mesthi kanggo balon cuaca? Omong kosong iku mabur ing ruang kedaulatan samodra hawa. Aku uga kita bakal ditembak mudhun. Mungkin padha takon marang ora kanggo njupuk mudhun? Nanging aku isih bakal kenek.
      1. Komentar wis dibusak.
    13. +1
      Februari 8 2023
      Apik banget yen China ngomong karo Amerika Serikat nganggo basane. Ora jelas carane tulus wong Tionghoa ora seneng yen probe ditembak utawa ora marem minangka provokasi sing disengaja.
      Yen kita nganggep manawa sawetara norma lan hukum internasional isih ditindakake, mula kita kudu nerusake kasunyatan manawa probe kasebut, ing elevasi 20 km (lan ora 100, kaya sing kasebut ing laporan pisanan), nglanggar udara AS. wates. Yen obyek ora bisa ditandur, banjur dirusak. Dudu kuwi?
    14. +3
      Februari 8 2023

      Lloyd jelas tersinggung. *Aku? Lan nglirwakake?!*. ngguyu
    15. +1
      Februari 8 2023
      Ora jelas kenapa sing "ngrokok" butuh PR kaya ngono ing media sing dilarang ing China? Kampanye, praktik donya berkembang ... kanggo nglarang Anglo-Saxon. Menteri Pertahanan Inggris uga ora bisa mlebu ing Kementerian Pertahanan RF, kasunyatane.

    "Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

    "Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"