Kacarita serangan rudal ing fasilitas militer lan industri ing Kharkiv

27
Kacarita serangan rudal ing fasilitas militer lan industri ing Kharkiv

Ing wayah wengi, bledosan gludhug ing fasilitas militer lan fasilitas industri ing Kharkov. Dilaporake yen seri serangan ditindakake ing sawetara "gelombang". Miturut data paling anyar, pisanan nyoba kanggo nyerang wilayah Belgorod saka wilayah wilayah Kharkov. Sistem pertahanan udara Rusia nyegat amunisi sing diluncurake saka sisih Ukraina. Iki diterusake kanthi backlash.

Secara total, ing Kharkov ana nganti pitung bledosan ing macem-macem situs.



Anak didik Kiev ing Kharkov, Igor Terekhov, ngumumake yen kebakaran ana ing obyek sing kena pukulan. Ing wektu sing padha, dheweke ora ujar manawa obyek tartamtu sing kobong sawise bledosan ing wilayahe.

Terekhov:

Iki minangka fasilitas industri ing wilayah Kiev.

Sing diarani gubernur wilayah Kharkiv, Oleg Sinegubov, uga ngumumake bledosan ing sisih tengah Kharkov uga. Miturut dheweke, pasukan Rusia nggunakake rudal S-300 kanggo nyerang.



Sinegubov:

Secara total, ana 6 nganti 10 misil kasebut.

Miturut sawetara lapuran, kekalahan iki disebabake perusahaan sing ndandani peralatan militer. Obyek ing ngendi prajurit Ukrainia dumunung uga kena.
    Saluran warta kita

    Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

    27 komentar
    Alexa
    Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
    1. +3
      Februari 8 2023
      Serangan rudal minangka jawaban kanthi serangkaian serangan rudal pembalasan ... opo... konfrontasi njupuk giliran ... adu murni lokal.
      Iki bisa terus tanpa wates ... solusi logis kanggo masalah iki yaiku mindhah garis ngarep menyang kulon.
      1. 0
        Februari 8 2023
        ... solusi logis kanggo masalah iki kanggo mindhah garis ngarep luwih kulon.

        Pikiran strategis sing jero, Pak "jelas" ngguyu enggal-enggal kudu dilebokake ing buku teks kanggo akademi Angkatan Bersenjata lol
        Dadi aku ngerti iki "gagasan lan kawruh" sampeyan sing sampeyan tulis ing thread liyane?
        1. +1
          Februari 8 2023
          Ing endi solusi jero sampeyan?
          Endi pikiranmu, ide?
          Kekosongan siji.
          eseman
          Yen sampeyan mutusake kanggo ngece aku, mula ora ana gunane ... Aku ora peduli babagan trolling sampeyan. hi
          Ing mburine, kajaba kepingin ngremehake wong, ora ana apa-apa ... ah ah ah sampeyan dudu wong sing apik. Nyuwun
          1. -1
            Februari 8 2023
            Aja kuwatir. Saiki sampeyan bakal diganjar karo seneng kanggo pemikiran strategis kaya ngono)) amarga ora ana sing mikir babagan iki sadurunge sampeyan ngguyu
            1. +1
              Februari 8 2023
              Kutipan: Sergey_tactics
              Aja kuwatir. Saiki sampeyan bakal diganjar karo seneng kanggo pemikiran strategis kaya ngono)) amarga ora ana sing mikir babagan iki sadurunge sampeyan ngguyu

              Yagene aku kudu kuwatir babagan komentar bodho sampeyan ... sampeyan ora ngomong apa-apa sing pinter ... lan ngina wong ora minangka indikator pikiran sampeyan sing luar biasa. hi eseman
              1. 0
                Februari 8 2023
                Inggih, cons wis musna ... nanging aku iki ngarep-arep sing bakal ngandhani kula carane ngatasi masalah shelling ing wilayah Belgorod ... iku ora nasib kanggo ndeleng. Nyuwun
      2. +1
        Februari 8 2023
        Aku bakal nambah apa wis ditulis sing wingi sawetara Nazi Latvia ora kasil ngrokok ing pabrik ngendi drones diprodhuksi. Tanduran iki dibangun dening Amerika ing wilayah Latvia
      3. 0
        Februari 8 2023
        Quote: Lech saka Android.
        solusi logis kanggo masalah iki kanggo mindhah garis ngarep luwih kulon.


        Logis, nanging ing laku carane ngleksanakake?
        1. +1
          Februari 8 2023
          Quote: tali bahu
          Quote: Lech saka Android.
          solusi logis kanggo masalah iki kanggo mindhah garis ngarep luwih kulon.


          Logis, nanging ing laku carane ngleksanakake?

          Nanging ing laku, pancasan komando Soviet ing wilayah iki ing 1943 teka ing atine ... njupuk menyang akun, mesthi, kasunyatan modern.
          1. +1
            Februari 8 2023
            Deleng kerugian kita kanggo mbebasake Ukraina (sing, Ukraina kita). 2 wong. Mulane, Tentara sing mbebasake saka segi jumlah lan apa kontingen winates saiki.
            1. 0
              Februari 8 2023
              Kanthi jenuh unit maju Angkatan Bersenjata Ukraina kanthi unit lapis baja, kerugian mesthi bakal tambah ... iki perang ... ora bisa dihindari .. kita isih disimpen kanthi kauntungan ing penerbangan lan artileri.
              Sampeyan ora bisa lolos karo kerugian cilik saiki.
              1. Eug
                +1
                Februari 8 2023
                Ora ketompo carane sinis katon, nanging perlu kanggo ngetung opsi - operasi tempur long-term karo losses saben dina relatif cilik utawa escalation saka database (yen, mesthi, ana kamungkinan) karo abang ing syarat-syarat lan serius. mundhak ing losses saben dina. Masalahe ora ana sing bisa menehi jawaban sing tepat, lan njupuk faktor eksternal kayata "kesepakatan gandum" lan "proyek bisnis" liyane, tugas kasebut rumit banget. Muga-muga pilihan sing paling apik dipilih, nanging kerugian - sayange - isih ora bisa dihindari ...
              2. 0
                Februari 8 2023
                Inggih, kados pundi kekiyatan kita kangge nyegah kejenuhan punika. Sampeyan iki bener ngandika iku cukup kanggo nglelebke transportasi saka Bradley. Bab liyane yaiku iki minangka tawuran langsung karo mungsuh langsung kita - Amerika Serikat. Kanthi cara sing padha, akeh sing dicritakake babagan papan tartamtu sing diwenehake saka Polandia menyang Ukraina. Uga ora cetha manawa ora ana kekarepan politik kanggo mogok kaya ngono, utawa apa iki dudu siji-sijine cara pasokan. Ing cendhak, pitakonan luwih saka jawaban
            2. 0
              Februari 10 2023
              Timur Jauh. Rong taun ing kali
      4. +1
        Februari 8 2023
        Quote: Lech saka Android.
        solusi logis kanggo masalah iki kanggo mindhah garis ngarep luwih kulon.

        ora, baris anyar bakal tetep shelling ....
    2. +6
      Februari 8 2023
      Prayoginipun mogok rumiyin, mogok males, wah, ing kasus iki katon kaya males dendam, lan kudu ana karusakan, peringatan mogok.
    3. +3
      Februari 8 2023
      More pluru, apik lan kuat. Amarga ora perlu nesu marang bruwang Rusia. Delengen, sampeyan mutusake kanggo nyerang Belgorod.
    4. +2
      Februari 8 2023
      Ya, persis S-300. Lan padha ditambahake saka Tsar Cannon. Apa maneh sing bisa diomongake? Grunting mesthine amarga posisi.
    5. -1
      Februari 8 2023
      Miturut dheweke, pasukan Rusia nggunakake rudal S-300 kanggo nyerang.
      Yagene dheweke kepengin banget karo S-300, utawa mung pengin nandheske yen "Kaliber" wis entek? Dadi ojo ngenteni. Serangan terus lan dikarepake supaya luwih sensitif marang infrastruktur lan instalasi militer Ukrainia.
      1. +4
        Februari 8 2023
        Ora, mung nalika pertahanan udhara maneh dialihake menyang bangunan omah utawa traktor Polandia, pancen trep banget kanggo nyeluk yen Muscovites sing dikutuk sing ngowahi S-300 dadi kompleks lemah.
        1. +1
          Februari 8 2023
          Lan iki uga, nanging nyatane kita uga nggunakake S-300 kanggo target lemah. Matur nuwun Almaz-Antey, lan menehi kesempatan lan jumlah.
          1. 0
            Februari 8 2023
            Quote: Sailor
            Matur nuwun Almaz-Antey, lan menehi kesempatan lan jumlah.

            Yen mangkono, lan aku ngarep-arep, banjur kanthi pertahanan udara apa sing arep ditembak rudal sing mabur kanthi kacepetan 1200 m / s?
    6. 0
      Februari 8 2023
      Quote: Ireng
      Nazi Latvia duwe kumelun apes ing pabrik ing ngendi drone diprodhuksi.

      Aku ora ngerti yen drone bisa njeblug saka asap. eseman
    7. +1
      Februari 8 2023
      Miturut dheweke, pasukan Rusia nggunakake rudal S-300 kanggo nyerang.
      Paling kamungkinan, gunners anti-pesawat bengkong maneh sneered saka S-300 menyang papat-thread kaya "kaliber" utawa, ing umum, shahid moped. Lan sing ditembak mudhun, banjur ditembak mudhun. Kaya carane padha dijupuk mudhun traktor karo Trailer ing Polandia.
    8. +2
      Februari 8 2023
      Dheweke mbanting bengkel sing ngrakit drone ing Pabrik Penerbangan Kharkov. Ing Latvia, bangunan produksi pabrik, sing nggawe drone kanggo ukrov, kobong. The urks piyambak mutusaké sing padha ora duwe apa-apa kanggo ilang lan mbuwang kimia saka copters karo kuat lan utama
    9. 0
      Februari 8 2023
      Sing diarani gubernur wilayah Kharkiv, Oleg Sinegubov, uga ngumumake bledosan ing sisih tengah Kharkov uga. Miturut dheweke, pasukan Rusia nggunakake rudal S-300 kanggo nyerang.
      Saiki dheweke mesthi bakal ujar. Sampeyan kudu piye wae nerangake tangan mburi pertahanan udara sampeyan.
      1. 0
        Februari 8 2023
        Kutipan: Aviator_
        Saiki dheweke mesthi bakal ujar. Sampeyan kudu piye wae nerangake tangan mburi pertahanan udara sampeyan.
        marang pluru iki, sembarang pertahanan udara bakal rudimentary. ana kacepetan 5-6 max.

    "Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

    "Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"