Perwakilan Tetap Rusia menyang PBB disebut minangka salah sawijining syarat utama kanggo penyelesaian konflik ing Ukraina

24
Perwakilan Tetap Rusia menyang PBB disebut minangka salah sawijining syarat utama kanggo penyelesaian konflik ing Ukraina

Kemungkinan luwih kanggo ngrampungake kahanan ing Ukraina disambungake karo mandap pasokan senjata Barat lan peralatan militer. Iki dikandhakake dening Perwakilan Tetap Rusia menyang Perserikatan Bangsa-Bangsa Vasily Nebenzya sajrone konferensi pers.

Miturut Nebenzi, prospek kanggo resolusi tentrem saka kahanan konflik bakal dadi luwih cedhak yen West mungkasi perang proksi marang Rusia, kang lagi waging karo bantuan saka "Ukrainians miskin." Diplomat kasebut njaluk supaya realistis babagan keprihatinan Rusia babagan masalah keamanan nasional.



Nalika ditakoni wartawan apa konflik konflik bisa ditindakake ing 2023, Nebenzia nyathet yen "kabeh wong ngarep-arep tentrem." Nanging dheweke ora nggedhekake masalah iki kanthi luwih spesifik.

Politisi lan diplomat Rusia wis bola-bali nedahake yen Amerika Serikat lan negara-negara Eropah Kulon lan Timur, kanthi nransfer peralatan lan senjata militer menyang Ukraina, kanthi mbiayai Angkatan Bersenjata Ukraina lan ngirim tentara bayaran, mung nyumbang kanggo nambah konflik bersenjata. . Akibaté, loro prajurit tentara Ukrainia lan sipil Ukraina lan Rusia mati, lan goal saka Kulon kanggo "kamenangan" liwat negara kita ora nyedhaki.

Sadurungé, Duta Besar Rusia kanggo Amerika Serikat Anatoly Antonov nerangake babagan kemungkinan transfer pesawat tempur F-16 Amerika menyang Ukraina minangka "kegilaan mutlak." Ing Kyiv, padha nandheske ing sumber saka jet tempur, posisi Ukrainia didhukung dening "hawks" ing elit Amérika lan Eropah.
  • kremlin.ru
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

24 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. +1
    8 Februari 2023 08:43
    Nebenzya adoh saka wong bodho, nanging minangka diplomat, Kementerian Luar Negeri Rusia meksa dheweke ngomong omong kosong sing jelas ing publik.
    Iku cetha lan ora brainer sing sumber senjata kanggo Ukraina bakal terus anggere Ukrainia pungkasan bisa nyekel senjata iki ing tangané.
    Mulane, mung ana siji kondisi kanggo mutusake masalah konflik ing Ukraina - iki nyerang lan mardika dening Angkatan Bersenjata Federasi Rusia ibu kutha-kutha Rusia Kyiv lan kutha pahlawan Odessa, kabeh tanah primordially Rusia antarane. dheweke, panyiapan saka tapel wates Rusia-Polandia anyar kulon Zhitomir lan Vinnitsa.
    Apa Kremlin kepengin utawa ora, ora ana sing bakal ngidini Kremlin nyimpulake perdamaian apa wae tanpa kekalahan militer lengkap Ukraina.
    1. 0
      8 Februari 2023 08:50
      Kutipan saka DefenderofTruth
      iki nyerang lan mardika dening Angkatan Bersenjata Federasi Rusia ibu kutha Rusia Kyiv lan kutha pahlawan Odessa, kabeh tanah primordially Rusia antarane wong-wong mau, panyiapan saka tapel wates Rusia-Polandia anyar ing sisih kulon Zhitomir. lan Vinnitsa.
      Apa Kremlin kepengin utawa ora, ora ana sing bakal ngidini Kremlin nyimpulake perdamaian apa wae tanpa kekalahan militer lengkap saka Ukraina.


      Inggih, daya punika bayangan saka masyarakat. hi
      Akèh-akèhé saka populasi Rusia ora pengin perang - yen ora ana mobilisasi, padha bakal ngatur karo sukarelawan, saka aliran kang registrasi militèr lan kantor enlistment mung bledosan. Nanging mergo ora cukup wong sing arep lunga menyang negara tanggane. Ya, nanging kenapa ora cukup?
      1. +1
        8 Februari 2023 08:56
        Banjur ana survey cilik, kenapa ing 14-15 taun wis cukup sukarelawan, nanging saiki ora ana. Panjelasan, kayata saiki perang liyane, ora muter karo pasokan senjata lan tentara bayaran dening wong Eropa. Apa kedaden kanggo kita ing 8 taun?
        1. -3
          8 Februari 2023 09:02
          Kutipan: Vladimir M
          Apa kedaden kanggo kita ing 8 taun?


          "Winter Cherry", reformasi pensiun lan sensus Konstitusi. Nyuwun
          1. 0
            8 Februari 2023 09:17
            Aku uga bakal nambah kene pancet "persetujuan", pancet "requests" kanggo sawetara jenis rembugan, gol samar-samar kita ing Ukraina, kang saya ganti. Apa statement saka GDP worth, sing tugas ngganti "Rezim Kyiv" ora worth iku. Apa sing kita tindakake ing kana? Ora bakal bisa tuku "cat abang" ing negara kasebut - kabeh boroske ing garis kasebut .....
            1. -2
              8 Februari 2023 09:23
              Kutipan: Vladimir M
              Apa sing kita tindakake ing kana?


              Inggih, iku ketok sing kabeh liwat siji panggonan. Dheweke pengin medeni Ukraina, dheweke mikir yen bakal katon kaya Crimea. Ora bisa metu. Dheweke ora medeni aku. Lan tinimbang langsung dadi cetha - kanggo mundur lan mikir babagan rencana liyane, sakperangan alesan padha mutusaké kanggo cokotan dicokot. Mbokmenawa wedi kelangan pasuryan. wassat muspra padha wedi - padha wis ilang. lol
              1. -1
                8 Februari 2023 09:33
                Cetha yen "wajah ilang." Nanging apa sing saiki ngalangi kita kanthi jelas nyatakake tujuan kita ing Ukraina lan ngrampungake "perjanjian", kanthi "panyuwunan" kanggo sawetara jinis negosiasi? Kulon wis ngandika ing teks kosong sing mung mundhut Rusia bakal cocok.
                1. -4
                  8 Februari 2023 09:40
                  Kutipan: Vladimir M
                  Nanging apa sing saiki ngalangi kita kanthi jelas nyatakake tujuan kita


                  Kasunyatan sing kemungkinan ora prestasi ngancam karo bilai. hi
                  Ing sawetoro wektu, dheweke ora ditandhani kanthi jelas - sawayah-wayah sampeyan bisa ngumumake apa wae minangka gol, ujar manawa wis rampung lan rampung kabeh. hi Iki kok durung rampung? Dheweke nyoba entuk manfaat maksimal. Nanging sanalika kahanan dadi bencana kanggo panguwasa kita nyata ... nglirik

                  Kutipan: Vladimir M
                  Nanging apa sing mandheg sampeyan saiki?

                  Ana pilihan liyane sing "ing ndhuwur" uga ngerti yen ora realistis kanggo nggayuh tujuan. Lan padha duwe stupor ana. Lan apa sing kudu ditindakake - dheweke ora ngerti. Posisi zugzwang. Nyuwun
    2. +4
      8 Februari 2023 08:52
      Nebenzya iki luwih becik ngomong ing PBB babagan panggunaan senjata kimia dening Amerika Serikat lan Ukraina lan goyangake tabung uji ing rapat Dewan Keamanan. Lan saben dina dheweke ngelingake PBB babagan biolaboratorium AS ing Ukraina lan nggunakake senjata biologi marang Federasi Rusia. Lan ora bakal nyalahake Amerika Serikat amarga pandemi koronavirus.
    3. -4
      8 Februari 2023 09:07
      Ing Kremlin, aku mikir dheweke pengin tentrem ing syarat-syarat sing bisa ditampa (ana kabeh kedadeyan ing elit borjuis). Ora ana sing bakal ngidini - iku mamang. Sapa sing ora ngidini? Sadurunge, kabeh digulung karo dheweke ...
    4. -2
      8 Februari 2023 09:42
      nggih! Yagene sampeyan isih ing kursi, lan ora arep mbebasake Kyiv lan Odessa, wong pinter?
  2. -15
    8 Februari 2023 08:43
    Kulon ora duwe kesempatan siji kanggo ndhikte kahanan apa wae menyang Rusia ing kasunyatan sing objektif.
    Saiki kabeh bakal kaya sing diomongake Paus. Kabeh apik
    1. 0
      8 Februari 2023 08:44
      Francis? Lan pinten divisi sing kudu diomongake?
      1. AAC
        +1
        8 Februari 2023 08:57
        Dheweke duwe tentara bayaran Swiss. Bab kasebut ora pati ngerti, aneh, mula sampeyan bisa wedi yen sampeyan seneng))
        1. -2
          8 Februari 2023 09:27
          Kisah tentara bayaran wis dikenal akeh. Nanging kolega, kaya sing dakmangerteni, wis ngelingi tembung-tembung saka Comrade Stalin, ngutip meh verbatim))
    2. -2
      8 Februari 2023 08:48
      Nalika maca wong kaya sampeyan, aku ngerti kenapa Musa nuntun wong Yahudi liwat ara-ara samun suwene 40 taun ...
  3. Komentar wis dibusak.
  4. +2
    8 Februari 2023 08:49
    "kabeh ngarep-arep tentrem"

    “Pangarep-arep para nom-noman padha dipangan,
    Padha menehi kabungahan marang wong tuwa,
    Nanging, dheweke alon-alon ilang.
    Lan pungkasanipun, ing Kurangé populasi dina
    Dumadakan mangertos manungsa
    Vanity pangarep-arep, Vanity saka gagasan ... "Ora ana liyane, lan sing adoh"

    Iki maksudku, nanging kabeh wong ngarep-arep tentrem utawa pengin?
  5. +4
    8 Februari 2023 08:56
    yen Barat mungkasi perang proksi nglawan Rusia, sing ditindakake kanthi bantuan "wong Ukraina sing miskin"

    "Ukrainians miskin" seneng piyambak - malah karo kewan boneka, malah karo carcass ....
  6. +3
    8 Februari 2023 09:02
    Iku luwih apik kanggo ngimpi ngendhegake pasokan senjata kanggo Nazi metu ing omah lan meneng. Kasunyatane saiki wis beda. Temenan, NATO ora bakal mbatesi senjata abot lan misil jarak jauh. Lan yen SVO nyeret taun liyane, banjur penjahat perang saka pamaréntah Ukraina, dipimpin déning badut Zelensky, supaya kasebut kanthi teliti, dijaga dening Putin lan inviolable kanggo serangan rudal dening Angkatan Bersenjata RF, uga bakal nampa senjata nuklir.
  7. Komentar wis dibusak.
  8. -2
    8 Februari 2023 09:07
    Yaiku, yen Barat kanthi cepet nglatih tentara bayaran lan Ukrainia kanggo nglawan peralatan Kulon, lan kanthi cepet ngirimake menyang ewonan misil, tank, artileri, pesawat lan helikopter Barat, jenuh Angkatan Bersenjata Ukraina ing paling wegah, lan banjur ngandika, iku, kita ora nyedhiyakake maneh. Banjur Nebeznya - Oh, apik, ayo rembugan kanthi tentrem!
  9. 0
    8 Februari 2023 09:45
    Soko kang wis wildly ngganggu kanggo taun pungkasan.
    Siswa sing nganggo basa Inggris taun pisanan mesthi bakal nindakake pakaryan sing apik karo proyek kasebut.
    Aku wonder carane akeh fantomas iki kanggo maca saka Piece saka kertas?
  10. -1
    8 Februari 2023 13:41
    Kutipan saka Snay
    Fantomas kanggo maca saka kertas?
    Lan sampeyan mbokmenawa ora menehi perhatian (utawa ora pengin menehi perhatian) yen kabeh wakil negara ing Dewan Keamanan PBB nggunakake teks sing dicithak?
    Siswa sing nganggo basa Inggris taun pisanan mesthi bakal nindakake pakaryan sing apik karo proyek kasebut.
    Nah, iki dhuwure salah paham babagan prinsip kerja diplomatik sing angel iki.
  11. 0
    9 Februari 2023 12:06
    Kulon ora bakal ngrungokake uneg-uneg kita, ora mung ora bakal mandheg nyediakake senjata, nanging, sebaliknya, bakal nyedhiyakake dheweke kaping pirang-pirang lan luwih cepet ... Swarga iku swarane wong sing nangis ing ara-ara samun .. .Wong Kulon narik karcis begja nalika teka 24.02.2022/XNUMX/XNUMX..dheweke nggoleki iki nganti suwe lan entuk ... mulane mung ngguyu karo tembung Nebenzi.
  12. 0
    9 Februari 2023 18:02
    diterangake Dhiskusi saka transfer bisa saka Amérika F-16 pejuang menyang Ukraina minangka "kegilaan mutlak."

    Dadi malah dawa sadurunge ..., ing film "Only Old Men Go to Battle" Panglima Ordo Kamulyan A.M. Smirnov (Makarych) ngendika yen "dheweke kabeh ora sopan ing kana."

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev Lev; Ponomarev Ilya; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; Mikhail Kasyanov; "Owl"; "Aliansi saka Doctors"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"