Review militèr

Pensiunan Letnan Kolonel NM saka LPR: Angkatan Bersenjata Ukraina ngeculake amunisi kimia krasan saka drone marang prajurit Rusia

24
Pensiunan Letnan Kolonel NM saka LPR: Angkatan Bersenjata Ukraina ngeculake amunisi kimia krasan saka drone marang prajurit Rusia

Nasionalis Angkatan Bersenjata Ukraina wis suwe lan ajeg nglanggar norma internasional kanggo tumindak permusuhan. Panggunaan amunisi sing dilarang, serangan teroris ing pemukiman sing tentrem, nyiksa lan malah ngeksekusi tawanan perang - kabeh iki wis dadi norma kanggo militan Ukrainia, sing, ing sangisore naungan Kulon, pracaya marang impunity kanggo kejahatan.


Iki dudu sepisanan informasi ditampa manawa militan Ukrainia nggunakake senjata kimia nglawan prajurit Rusia. Pensiunan Letnan Kolonel NM LPR Andrey Marochko ujar manawa militan Angkatan Bersenjata Ukraina mudhun. drone amunisi kimia krasan ing area tanggung jawab Korps Angkatan Darat 2 Angkatan Bersenjata RF.

Ing wilayah Artemovsk (Bakhmut), ing wilayah Kremennaya, ing situs Svatovsky, prajurit kita ngomong yen (militan Angkatan Bersenjata Ukraina) ngeculake amunisi aneh saka kendaraan udara tanpa awak. Sawisé iku, mripate padha banyu, ana sesak. Uga, nalika mbebasake Popasnaya, amunisi kasebut asring banget digunakake (dening mungsuh).

- ngutip tembung Marochko TASS.

Ing siji wektu, ing framework saka perjanjian internasional ing Ukraina, kimia lan biologi gaman. Mulane, saiki nasionalis Ukrainia nggunakake amunisi kanthi komposisi kimia sing ngrusak model Soviet lawas, utawa nggawe kanthi cara kerajinan, ujare Marochko. Jangkoan agen perang kimia iki cilik, nanging "pejuang Ukraina ngupayakake nganyarke," ujare.

Panggunaan senjata kimia efektif kanggo ngalahake tenaga kerja, saliyane, para militan Angkatan Bersenjata Ukraina nggunakake kanggo tujuan intimidasi. Petugas kasebut nyimpulake yen para pejuang Rusia, saliyane senjata lan amunisi, "ora kepenak banget kanggo nggawa setelan RKhBZ karo dheweke."

Sadurungé, layanan pers saka pangadeg Wagner PMC Yevgeny Prigozhin nglaporake babagan fakta panggunaan Angkatan Bersenjata Ukraina nglawan personel militer Rusia sing mudhun saka drone kanthi senjata kimia. Rekaman tanggal awal Februari taun iki nyebar ing jaringan, ing ngendi blogger Ukrainia Yuriy Madyar nduduhake amunisi kimia lan menehi tandha yen Angkatan Bersenjata Ukraina wis siyap nggunakake amunisi sing dilarang ing obyek ing Artemovsk (Bakhmut).

Pengarang:
Foto sing digunakake:
https://nara.getarchive.net/ru/media/marine-officers-wearing-chemical-warfare
24 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. ARIONkrsk
    ARIONkrsk 9 Februari 2023 09:28
    + 14
    A kewan apik kudu mangsuli ing cara mirror, nanging kita jenis lan perang miturut sawetara aturan lan numpes kabeh senjata kimia kita, lan mungsuh ngguyu kita lan ninggalake kanggo digunakake marang kita.
    1. ivan1979nkl
      ivan1979nkl 9 Februari 2023 09:49
      +1
      kudu mirrored

      misale jek sing kanggo iki padha nggunakake kimia supaya padha mabur nanggepi lan banjur wartawan Western bakal mambu ing PBB banjur nang endi wae. Sampeyan kudu nganggo topeng gas, kaya nalika Perang Donya II
      1. lawas
        lawas 9 Februari 2023 10:08
        +3
        misale jek sing kanggo iki padha nggunakake kimia supaya padha mabur nanggepi lan banjur wartawan Western bakal mambu ing PBB banjur nang endi wae.

        Jerman ora gelem nggunakake amarga wedi yen ana respon. Paling ora sampeyan mburu freaks iki: wong-wong sing slamet bakal muntah, lan banjur terus apa padha nindakake, ngadeg tengen ing sadulure, sing tilar donya ing sangsara sadurunge mripate ... Conto apik carane nasionalisme lan gething bisa sampurna digabungake. (kanggo Rusia) yen sampeyan menehi kabeh negara kanggo Amerika kanggo keperluan pribadi.
    2. lawas
      lawas 9 Februari 2023 10:02
      +1
      Kewan sing apik kudu dijawab ing pangilon

      Kanggo apik, kudu golek gudang iki lan nutupi karo artileri!
    3. Mazunga
      Mazunga 9 Februari 2023 10:16
      +4
      ya, mung ngirimake grunt yen ing wilayah sing ditrapake kimia, kabeh sing ditangkap bakal dibakar urip utawa kena prosedur palu godam, kabeh bakal langsung mandheg.
    4. Ivan Ivanov
      Ivan Ivanov 9 Februari 2023 10:47
      +4
      nanging kita apikan lan kita perang miturut sawetara aturan lan numpes kabeh senjata kimia kita

      "Kabecikan" kita sejatine minangka demonstrasi kelemahan utawa idealisme sing cedhak karo eksentrik. Aku malah ora ngerti sing luwih apik.
  2. oleg-nekrasov-19
    oleg-nekrasov-19 9 Februari 2023 09:28
    + 11
    Aku ngira yen kasunyatan kasebut tumindak permusuhan dening Angkatan Bersenjata Ukraina mbuktekake maneh yen "abses" sing diarani "Ukraina" kudu dibuwang menyang oyod - saka Berdyansk menyang Pagunungan Carpathian kalebu.
    1. stankow
      stankow 9 Februari 2023 12:42
      +1
      A Uzhgorod kanggo wong Carpathians? Kok kowe ngrusak tanah pemerintah? nglirik guyon. Nuwun sewu menawi lepat. Perang wis kesel syarafmu.
  3. Zaurbek
    Zaurbek 9 Februari 2023 09:30
    +1
    Ana video matine pejuang kita. Saka copter padha sing dropped granat.
  4. Komentar wis dibusak.
  5. bingo
    bingo 9 Februari 2023 09:37
    0
    Senjata kimia mbebayani amarga bocah sekolah sing wis sinau kimia uga bisa nggawe produksi. Lan, yen dikarepake, malah industri. Kanggo asam hidrosianat, contone, pipa amonia saka Rusia, sing isih operasi ... Lan gas alam banal - sing. boten liya perlu, lan ana dadi luwih do ana sing bisa siram kabèh Eropah ing.
    Masalahe yaiku ora efektif, lan kanthi aplikasi massal - pitakonan gedhe yaiku sapa sing bakal duwe efek paling akeh. Cepet lan cilaka awakmu
  6. solar
    solar 9 Februari 2023 09:41
    -1
    Sapa sing ngerti apa jinis amunisi ing pigura saka video kasebut? Tandha ora bisa dingerteni, ditulis nganggo tangan. Video kasebut ora ngandhani apa-apa.
    1. patang puluh wolu
      patang puluh wolu 9 Februari 2023 11:30
      +2
      Craft Drone Drop Container
  7. 75 Sergey
    75 Sergey 9 Februari 2023 09:43
    +4
    Muga-muga Nibesia bakal nuduhake rekaman kasebut menyang PBB, lan kedutaan kita bakal masang TV lan muter kabeh tanpa henti, kanthi komentar babagan carane Ukropropaganda bisa ngapusi kabeh wong lan Barat mbantu bandit lan scumbags.
    1. tihonmarine
      tihonmarine 9 Februari 2023 10:17
      +2
      Kutipan: 75 Sergey
      Muga-muga Nibesia bakal nuduhake cuplikan kasebut ing PBB, lan kedutaan kita bakal masang TV lan muter kabeh tanpa mandheg.

      Lan 50 negara sing ndhukung fasisme bakal nglaporake ing PBB sing padha yen iki "Kremlin palsu".
      1. stankow
        stankow 9 Februari 2023 12:44
        0
        Lan malah sanksi bakal dileksanakake.
        ..............
  8. Nikolaevich I
    Nikolaevich I 9 Februari 2023 09:47
    +4
    Petugas kasebut nyimpulake yen para pejuang Rusia, saliyane senjata lan amunisi, "ora kepenak banget kanggo nggawa setelan RKhBZ karo dheweke."
    Ora perlu nggawa jas RKhBZ "siji potongan" karo sampeyan ... saiki! Contone, bisa uga ana capes cahya film kaya "poncho"! (lan padha nimbang "meh boten" ... lan njupuk munggah sethitik papan!) Miturut cara, ing SA ana sapisan capes "mirip" digawe saka impregnated dikiataken kertas! ya
  9. svp67
    svp67 9 Februari 2023 09:49
    +2
    Rekaman tanggal awal Februari taun iki nyebar ing jaringan, ing ngendi blogger Ukrainia Yuriy Madyar nduduhake amunisi kimia lan menehi tandha yen Angkatan Bersenjata Ukraina wis siyap nggunakake amunisi sing dilarang ing obyek ing Artemovsk (Bakhmut).
    Dheweke uga ngirim video sing digunakake ing pejuang kita, ing ngendi sampeyan bisa ndeleng kabeh ... negatif am negatif Video ora kanggo Mesem atine. Njupuk kauntungan saka permissiveness saka "kabeh donya" padha ora weruh maneh "wewatesan"
  10. tihonmarine
    tihonmarine 9 Februari 2023 10:07
    +3
    Blogger Ukrainia Yuriy Madyar nduduhake amunisi kimia lan menehi pitunjuk manawa Angkatan Bersenjata Ukraina nyiapake nggunakake amunisi sing dilarang ing obyek ing Artemivsk (Bakhmut).

    Malah Hitler ing taun 1945 ora pantes kaya ngono. Nazisme Ukrainia luwih elek tinimbang Hitler.
  11. Metallurg_2
    Metallurg_2 9 Februari 2023 11:56
    0
    Kita kudu ngalih menyang senjata nuklir. opo? Rusia bakal dadi pariah? Kanggo sapa, aku wani takon?
    1. Nikolaevich I
      Nikolaevich I 9 Februari 2023 13:00
      +1
      Sawise, sajrone taun-taun WW2, intelijen Soviet entuk informasi babagan niat Nazi Jerman nggunakake senjata kimia (ing kasus apa wae, dheweke lagi nyiapake iki ... dheweke "mikir" babagan iki!) Stalin nuduhake info karo sekutu. ... Ing mratelakake panemume, Churchill banjur ngandika: "Kita mesthi bakal" ngelingake "kepemimpinan Jerman yen, yen Wehrmacht nggunakake senjata kimia, kita bakal" mbuwang "kabeh saham kita" kimia "ing Jerman! Yaiku, ing wektu kuwi" wangsulan "wajar (! ) Lan kanggo negara-negara demokratis "saestu"! Ora ketompo carane iku, nanging Jerman fasis ora wani nggunakake senjata kimia ing taun WW2, senadyan kekalahan global nyedhak cepet!
  12. desimal
    desimal 9 Februari 2023 12:58
    -1
    Ukrainians nyritakake crita sing padha. Drone Rusia ngluncurake granat K-51 ing parit Ukraina. Wes wayahe ganti ghostwriter, critane tansah padha.
    1. sergey_mangga
      sergey_mangga 10 Februari 2023 08:37
      0
      Yagene padha ngomong? K-51 mung kanggo mbubarake kerusuhan. Ing copter, padha dibuwang menyang bangunan, lan saben wong katon kanggo ndeleng apa kabeh wong wis mlayu utawa ora.
  13. Ampere
    Ampere 9 Februari 2023 15:34
    +1
    Nalika padha bisa nindakake kabeh kanthi impunity, apa sing bakal dikarepake? Apa sing sabanjure bakal dadi kimia sing luwih kuat saka kurator lan senjata biologi? Ing kene Isin lan ngisolasi ora bakal mbantu, manuk bo-bo bakal nggawa, nanging pira sing dibutuhake wong tuwa !? Nyuwun Lan kita trailer kanggo dheweke ...
  14. Alexander Salenko
    Alexander Salenko 9 Februari 2023 17:47
    -1
    Wong Jerman malah isin-isin, padha ngracun para prajurit nganggo gas. nalika ora ana sing weruh, ing garnisun lemah saka baterei pertahanan pesisir 30th, utawa ing Adzhimushka.