Howitzer M105A119 3-mm cahya sing disedhiyakake dening Angkatan Bersenjata AS ternyata tanpa sistem kontrol geni digital.

19
Howitzer M105A119 3-mm cahya sing disedhiyakake dening Angkatan Bersenjata AS ternyata tanpa sistem kontrol geni digital.

Amerika Serikat lan sekutu-sekutuné terus nyuplai senjata-senjata lawas marang Ukraina, kalebu artileri laras. Sawise howitzer M777A2 Amerika sing disedhiyakake dening Angkatan Bersenjata Ukraina tanpa unit sistem kontrol geni, Amerika Serikat uga nyedhiyakake howitzer M119A3 ing "versi sing disederhanakake".

Howitzer cahya M105A119 3-mm diwenehake menyang Ukraina minangka bantuan militer taun kepungkur, nanging ora ana gambar senjata kasebut ing sumber daya Ukraina. Lan saiki 67 kapisah mechanized brigade saka Angkatan Bersenjata Ukraina, kang nampa iki howitzers padha kanggo layanan, nerbitaké gambar saka latihan aktif karo M119A3. Dadi metu, Amerika sijine bedhil ing "versi simplified", wis dismantled blok sistem kontrol geni digital saka wong-wong mau.



Ing sumber daya Ukrainia, gambar-gambar kasebut nyebabake diskusi sing panas, macem-macem pertimbangan diungkapake kenapa Amerika nindakake iki, diwiwiti kanthi "supaya blok rahasia ora tiba ing tangan Rusia" kanggo "kita mung ora duwe Amerika. sistem komando lan kontrol taktis." Nanging, ora ana unit kontrol geni, unit navigasi inersia lan komputer balistik ora nyegah Angkatan Bersenjata Ukraina nggunakake howitzer iki kanggo nyerang posisi pasukan Rusia. Mesthi, ora akurat kaya sing dicritakake, nanging tetep.


Elinga yen ing musim semi taun kepungkur ing Kyiv padha nyanyi pujian saka "wunderwaffe" Amerika liyane, sing mesthine dadi howitzer M777A2. Dikandhakake, sawise ngirim senjata iki, Angkatan Bersenjata Ukraina bakal ngalahake pasukan Rusia, amarga howitzer minangka senjata sing akurat banget. Nanging, ternyata Amerika Serikat nyedhiyakake APU M777A2 ing versi sing disederhanakake, tanpa sistem kontrol geni digital. Salajengipun, militèr Ukraina malah wiwit ngritik howitzer Amérika, kang ditemokaké kanggo survivability laras kurang, fragility struktural sakabèhé lan pamindahan lateral kuwat.
    Saluran warta kita

    Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

    19 komentar
    Alexa
    Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
    1. -3
      Februari 9 2023
      Nanging kita ninggalake wong-wong mau (ballers) sak regrouping efektif kanggo posisi mupangati minangka piala, tliti dhuwur Krasnopol, bedhil poto-propelled MSTA, etc ...
      1. Komentar wis dibusak.
        1. +2
          Februari 9 2023
          Aku ora ngerti sethitik .. Kita wis digawe SVP-24 sistem bombing banget. Iki luwih angel ditindakake kanggo pesawat tinimbang howitzer! Endi SVP-25 kanggo lemah?
          Utawa apa jenderal siji-wind Cut mudhun ing Bud maneh?
        2. -1
          Februari 10 2023
          Cepet, dheweke bakal getihen saka irung Bandera, kaya biasane, ngirim palsu.
        3. +1
          Februari 10 2023
          donavi49
          Wingi, 14:25
          ANYAR

          -1
          Saiki batalyon peralatan liyane wis didorong munggah ing cedhak Ugledar. Pitakonan nyata apa bakal metu kanggo njupuk. Aku bakal ngira T-90M sabanjure, dheweke bakal nyoba njupuk getih saka irung.
          Dheweke bakal njupuk. Aja bungah. Sepisan maneh, aku nyathet, nyemburake sampeyan kanthi bungah, duka kekasih kanggo nyedhot kerugian kita. duka
      2. -1
        Februari 9 2023
        Kutipan saka zloybond
        Nanging kita ninggalake wong-wong mau (ballers) sak regrouping efektif kanggo posisi mupangati minangka piala, tliti dhuwur Krasnopol, bedhil poto-propelled MSTA, etc ...

        155 BrMP sampeyan ing cedhak Ugledar tumindak kaya rekrut wingi. Ora mung padha rame ing dalan, uga padha rame. Iki mbokmenawa kanggo nggawe luwih gampang kanggo Ukrainians kanggo ngarahake. Umumé, komandan batalyon, yen isih urip, tetep ing pengadilan, kudu diwenehi indifference.
        1. +2
          Februari 9 2023
          Iku aneh yen omong kosong iki isih kelakon senadyan keluwihan, misale jek, pengalaman.
          1. +1
            Februari 9 2023
            Lan kepiye sampeyan seneng? Video ing tautan ing ngisor iki.
            Amunisi artileri tliti dhuwur Rusia "Krasnopol" ana ing layanan karo tentara Ukrainia. Iki dibuktekake karo video sing diterbitake dening Angkatan Bersenjata Ukraina.


            Ing wektu sing padha, komandan Ukrainia nyathet efisiensi dhuwur amunisi Rusia.

            Komplek kendaraan kontrol artileri Obolon nuduhake kemungkinan nggunakake amunisi sing dipandu presisi Krasnopol sing dijupuk, sing uga nambah kemampuan tempur kita.

            - ngandika pejabat Ukrainia. .... Miturut ahli, meriam meriem presisi dhuwur Rusia "Krasnopol" ambruk ing tangan tentara meriem Ukraina minangka akibat saka mundur tentara Rusia saka arah Izyum.

            https://topcor.ru/31955-rossijskie-vysokotochnye-snarjady-krasnopol-okazalis-na-vooruzhenie-vsu.html
          2. 0
            Februari 9 2023
            Kutipan: Ivan Ivanov
            Iku aneh yen omong kosong iki isih kelakon senadyan keluwihan, misale jek, pengalaman.


            ing tembung - ya, ana pengalaman;
            nanging "urip" - kita ndeleng apa sing kita deleng ...
        2. -1
          Februari 10 2023
          Kanca liyane Bandera lan Nazi. Aja lali matur nuwun marang Nazi sing wis ngencerake sampeyan.
    2. -2
      Februari 9 2023
      Sing. maneh: iku ora kita sing diselani rentengan, nanging dihormati partners dikirim kekurangan. Ayo mlumpat kanthi bungah lan ndeleng iki minangka kepinginan rahasia AS kanggo mungkasi konflik sanalika bisa. Sampeyan bisa nambah - cangkang lan Ukrainia bakal entek, semangat gelut wis rampung, tawanan ukr seger ngandhani babagan iki! Aku yakin sawetara ahli TV bakal nindakake perkara sing padha.
    3. -2
      Februari 9 2023
      M119A3 kita mung ora duwe sistem kontrol pertempuran tingkat taktis Amérika


      Iki, plus ana prabédan ing pendekatan lan aplikasi. Nanging, umume, howitzer iki aktif banget lan aktif njaluk luwih akeh. Kulon kanthi sakabehe bisa menehi kabeh, amarga dheweke ora butuh. Lan sing paling penting (kanggo Angkatan Bersenjata Ukraina) ora kothak SLA, nanging cangkang. Ana mayuta-yuta wong. Uga, entheng ngidini panggunaan Humvee ing bentuk traktor lan BC portabel.
      1. +2
        Februari 9 2023
        Nanging daya tembak luwih murah tinimbang 155 mm. 105mm ora bakal ngganti 155mm.
        1. +1
          Februari 9 2023
          Nanging ana 36 wong ing brigade lan bisa digunakake sacara lokal. Plus, padha menehi nomer, lan ora 155 - sendok teh, lan cangkang ing jumlah, lan ora sendok teh. Iki kaya D30 padha karo mobilitas mortir 120 mm.
          1. +1
            Februari 10 2023
            Lan yen sampeyan menehi kaliber 20, nomer kasebut bisa ditambah dadi 100 ing brigade. Tyamka ora bisa digunakake utawa ora ditulis ing manual latihan kanggo mikir?
        2. 0
          Februari 9 2023
          Nanging saka ngendi howitzer 105-mm entuk "sistem kontrol digital"? Pira umure nalika nedha awan?
      2. 0
        Februari 10 2023
        Ya, lan isih akeh Ukrainians, padha bisa dibuwang lan dibuwang. Apa sing durung ditambahake?
    4. +1
      Februari 9 2023
      Apa perlu sistem digital yen bisa ngetung nganggo driji.
      1. +2
        Februari 9 2023
        Padha duwe sistem dhewe - "Nettle". Wis arsitektur mbukak. Data (tabel tembak) saka sembarang howitzer dilebokake ing piranti lunak, lan kabeh ana ing tablet.
        1. -1
          Februari 10 2023
          Ora "Nettle", nanging "Sow Sow" lan ora mbukak nanging setengah duplex, padha ora ngenalaken, nanging terpadu, lan iki kabeh ing terminal starlink)) Wali Yahudi saka Nazi ndemek kula.

    "Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

    "Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"