Wakil Ketua Dewan Keamanan Medvedev ngumumake produksi lan modernisasi ewu tank ing Rusia

98
Wakil Ketua Dewan Keamanan Medvedev ngumumake produksi lan modernisasi ewu tank ing Rusia

Saiki, perusahaan industri militer Rusia kerja keras ing produksi senjata lan peralatan militer anyar. Salah sawijining tugas sing paling penting yaiku ngasilake cukup tank.

Wakil Ketua Dewan Keamanan Federasi Rusia Dmitry Medvedev ngandhani carane Omsk Transport Engineering Plant ngasilake tank kanggo angkatan bersenjata Rusia. Dheweke nyathet yen ing kahanan nalika tentara Ukraina ngemis Barat kanggo pesawat, rudal lan tank, Rusia ora duwe pilihan nanging nambah produksi macem-macem jinis peralatan militer lan senjata.



Kita ngomong babagan produksi lan modernisasi ewu tank sing dibutuhake kanggo menang.

Dmitry Medvedev nandheske.

Wiwit wiwitan operasi khusus, industri militer Rusia wis kerja secara harfiah ing telung shift. Akeh perusahaan kanthi cepet ngrekrut buruh tambahan, teknisi lan insinyur, amarga pesenan departemen militer saya tambah akeh.

Kanggo nindakake serangan sukses ing kabeh wilayah utama ing ngarep, Rusia perlu minangka akeh tank, bêsik artileri, kendaraan wojo sabisa, uga roket, cangkang lan cartridges. Perusahaan kompleks industri militer nyoba nyedhiyakake tentara kabeh sing dibutuhake. Kajaba iku, kita uga ngerti manawa, ora kaya Ukraina, njaluk pasokan gaman lan kita ora duwe amunisi khusus.

Miturut cara, para ahli Barat sing paling pangerten wis suwe nyathet yen Barat kalah karo Rusia babagan kemampuan kanggo cepet nggedhekake kapasitas produksi kompleks industri militer, lan kahanan iki bakal menang sanajan nyoba ngetrapake. skenario "perang attrition".
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

98 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. -3
    9 Februari 2023 17:17
    Wakil Ketua Dewan Keamanan Medvedev ngandika babagan produksi lan modernisasi Rusia duwe ewu tank
    Nah, karo produksi, dheweke dadi bungah (panas, panas banget, ta?) Modernisasi uga apik. aran Nanging T90 luwih apik. Nyuwun Nanging kita ora bakal nggedhekake malah 100 potongan / wulan, dakkira. recourse
    1. -17
      9 Februari 2023 17:19
      Kok tambah bungah, paling ora 800 T-90M anyar setaun kudu dikuasai. Muga-muga produksi massal tank T-14 Armata uga dimaksudake. Yen ora, kok nganti pirang-pirang taun nggawe, nyoba. , yen ora kanggo produksi massal lan pasokan kanggo Angkatan Darat? 1 lan Vacuum-2 kanggo T-14 bakal banget migunani marang Leopard 2A6 padha.
      1. +6
        9 Februari 2023 17:23
        tangi!!! ngguyu Medvedev tegese modernisasi tank T-62 wassat basa ngguyu
        1. 0
          9 Februari 2023 17:42
          Quote: Corona tanpa virus
          tangi!!! ngguyu Medvedev tegese modernisasi tank T-62 wassat basa ngguyu


          Kok ngguyu banget, wis cukup ndelok Marathon kuartal 95?
          Ing tanggal 19 Januari 2023, Departemen Pertahanan Inggris ngetokake laporan sing nuduhake yen Moskow nimbang ngenalake tank tempur utama T-14 menyang Ukraina. Ing pungkasan Desember 2022, paling ora rong T-14 katon ing citra satelit saka papan latihan ing sisih kidul Rusia sing dadi springboard kanggo serangan Februari kepungkur. Apa konfrontasi antarane tank Leopard 2 paling laris ing Kulon lan tank T-14 Rusia sing paling modern duwe pengaruh ing kahanan militer?


          Diperkirakan resistensi sing padha karo menara lan ngarep awak mesin tekan 900 nganti 1000 milimeter RHA. Sabanjure, ing Leopard 2, ing kondisi sing padha, angka iki kisaran saka 680 kanggo 700 milimeter. Perbandhingan prasaja saka kemampuan nyerang lan pertahanan saka rong kendaraan kasebut nuduhake yen T-14 bisa ngalahake Leopard 2 kanthi jarak sing dawa. Minangka kanggo pembangkit listrik, T-14 nduweni mesin diesel turbocharged 12 silinder kanthi kapasitas 1,5 ewu tenaga kuda ing 2 ewu révolusi per menit. Iki dibangun ing wangun X. Tank dilengkapi transmisi otomatis 12-kacepetan. Mesin cukup kompak, sing ndadekake tata letak internal. Rasio daya/bobot antara 30 nganti 31,25 tenaga kuda saben ton, sing ndadekake mesin bisa maneuver. Pembangkit listrik Leopard 2 diprodhuksi dening MTU, sing nduweni reputasi minangka pabrikan sing bisa dipercaya. Rasio daya-kanggo-bobot yaiku 23,8 tenaga kuda saben ton, nanging kurang maneuver tinimbang T-14 amarga bobote luwih abot.

          https://inosmi.ru/20230201/t-14-260209480.html
          1. +2
            11 Februari 2023 02:50
            Armat - ora. Wong akeh sing mangkat parade ora diitung. Sampeyan kudu mbandhingake produk serial, lan ora apa Pakdhe Vasya riveted ing garasi
        2. + 13
          9 Februari 2023 17:50
          lan t-62 lan t-72. Sapa sing spesialisasine apa, dheweke nindakake. Kanggo loya kamenangan pancen dibutuhake ewu tank. Lan ora mung tank.
        3. +4
          9 Februari 2023 18:30
          Kocak banget.. Nyatane T-80 lagi diupgrade.. Nganti T-80BVM..
        4. -5
          10 Februari 2023 05:15
          Inggih, ingkang dipun tilar dening para sadhèrèkipun Bandera, punika kula damêlakên ing paprangan. Mobil apik kanggo ngrampungake kabeh rot))))
      2. +5
        9 Februari 2023 17:26
        Kutipan saka Orange-Bigg
        Muga-muga produksi massal tank T-14 Armata uga dimaksudake.

        T-14 bakal mbukak potensial jaringan-sentris lengkap mung ing kombinasi karo Koalisi-SV, BMP T-15 lan Kurganets-25.
        1. +2
          9 Februari 2023 17:35
          Utawa ing kombinasi karo tank T-90M padha.
        2. 0
          9 Februari 2023 17:42
          Apik banget, kita bakal ngenteni munculé pirang-pirang ewu unit peralatan iki ing pasukan!
          1. 0
            9 Februari 2023 18:03
            Apa sampeyan serius, utawa sampeyan guyon? Ora, yen Leopards1, M60 lan liya-liyane menyang Ukraina, banjur T62 mbokmenawa bakal ana ing subyek.
            1. Yo
              +5
              9 Februari 2023 18:06
              Iku wektu kanggo elinga bab "St. John kang wort" SU-152.
      3. + 10
        9 Februari 2023 17:28
        Kutipan saka Orange-Bigg
        Muga-muga produksi massal tank T-14 Armata uga dimaksudake

        Wis ora lucu maneh.
        1. -16
          9 Februari 2023 17:34
          Kutipan saka: aleksejkabanets
          Kutipan saka Orange-Bigg
          Muga-muga produksi massal tank T-14 Armata uga dimaksudake

          Wis ora lucu maneh.


          Apa sing sampeyan nemokake lucu ing kene?
        2. 0
          9 Februari 2023 18:19
          Kutipan saka: aleksejkabanets
          Kutipan saka Orange-Bigg
          Muga-muga produksi massal tank T-14 Armata uga dimaksudake

          Wis ora lucu maneh.

          Lan dheweke ora ngguyu wong liya ...
          Kutipan saka Orange-Bigg
          Ing tanggal 19 Januari 2023, Departemen Pertahanan Inggris ngetokake laporan sing nuduhake yen Moskow nimbang ngenalake tank tempur utama T-14 menyang Ukraina. Ing pungkasan Desember 2022, paling ora rong T-14 ditemokake ing citra satelit saka papan latihan ing Rusia kidul,
          1. +2
            9 Februari 2023 19:07
            kok loro? Saluran Telegram duwe video ing domain umum babagan carane batalion tank ing T-14 ing koordinasi pertempuran ing Donbass ... Ya .. nganti saiki mung siji ..
            1. 0
              10 Februari 2023 05:18
              Inggih, carane Coffins modern Amer ing gembong bakal pindhah lan ayo kang release. Ing sawetoro wektu, T-90 kanggo mata.
          2. -8
            9 Februari 2023 21:19
            Kutipan: my 1970
            sing Moscow wis considering ngenalke T-14 tank tempur utama kanggo Ukraina.

            Meh kaya lelucon lawas:
            - Lan ing kene kita bakal mbuwang tank kita!
            - Apa kabeh?
            - Ya, loro!
            Pira Armat sing kita duwe? Nalika padha ditampilake lan carane akeh wektu kudu liwat kanggo wong-wong mau kanggo mlebu ing pasukan en masse?
            1. -5
              10 Februari 2023 05:19
              National Bandera-Polandia anek)))
              1. -2
                10 Februari 2023 05:52
                Quote: Sinoid
                National Bandera-Polandia anek)))

                Iki minangka bagéan saka lelucon babagan wong Tionghoa, asli saka taun 60-an.
        3. -5
          10 Februari 2023 05:17
          Eropah wis suwe ora ngguyu, alus creeps munggah. Oriental mesthi)))
      4. -3
        9 Februari 2023 19:11
        Durung ana omongan bab Leopards 2A6 .. Jerman kayane duwe 250 .. Mung Leopards 1 .. Nanging bakal padha lunga .. utawa Jerman bakal awan pitakonan .. Ayo ndeleng ..
    2. +3
      9 Februari 2023 17:22
      Kutipan saka Mauritius
      Nanging T90 luwih apik.

      Kita uga duwe akeh sing ora dimodernisasi, kaya udakara 500.
    3. +7
      9 Februari 2023 17:41
      Sumber mbukak laporan yen siji UVZ ngasilake nganti 30 unit. saben sasi, yen Omsk nggawe jumlah sing padha, banjur 100 potong, ing skala Rusia, angka nyata ... Lan 100 saben sasi banget prayoga prajurit
      1. Komentar wis dibusak.
      2. -3
        9 Februari 2023 22:47
        "Krungu babagan Omsk, rahangku mudhun ..."! Wong apikan! Apa Omsk isih bisa nggawe tank? belay Sawise kabeh, wis suwe ditulis yen "bangunan tank" rampung ing pabrik Omsk! Pabrik Omsk wis bisa "dadi misuwur" kanggo produksi "sturgeon lan kaviar! Bener, ana pangarep-arep kanggo nyimpen" soko "nalika ana pesen yen pesenan wis ditransfer menyang Omsk kanggo modernisasi T- 80 Nanging, umume, mula wis suwe!
        1. -3
          10 Februari 2023 05:21
          Mula menyang pabrik, aja nyebar gosip. Sampeyan malah bisa entuk kerja yen sampeyan duwe kerja liyane kajaba basa)))
    4. Yo
      +1
      9 Februari 2023 17:51
      Nanging T90 luwih apik

      Lan apa sampeyan bisa ngomong babagan T-80BVM - tank sampah utawa ngadeg?
      1. +2
        9 Februari 2023 18:17
        Kutipan saka Yoho
        Lan apa sampeyan bisa ngomong babagan T-80BVM - tank sampah utawa ngadeg?

        Ing T-90M, menara luwih dilindhungi dibandhingake karo T-80BVM.
        1. +2
          9 Februari 2023 18:33
          Iku kabeh gumantung ing tingkat modernisasi.. Yen ora, tank meh padha.. Kejaba pembangkit listrik.. T-90 iku mesin diesel.. T-80 iku turbin gas.. Pilihan loro duwe. kelebihan lan kekurangane..
    5. -5
      9 Februari 2023 18:50
      Kutipan saka Mauritius

      Nah, karo produksi, dheweke dadi bungah (panas, panas banget, ta?) Modernisasi uga apik. aran Nanging T90 luwih apik. Nyuwun Nanging kita ora bakal nggedhekake malah 100 potongan / wulan, dakkira. recourse

      Uralvagonzavod bisa ngasilake nganti 300 tank saben taun.
      1. +1
        10 Februari 2023 05:21
        Aku seneng Natsiks Yahudi - kabeh padha ngerti)))
    6. +3
      9 Februari 2023 19:13
      Dibandhingake karo produksi tank Amerika 12-14 unit saben wulan ...
      1. 0
        14 Februari 2023 19:02
        Dibandhingake karo produksi tank Amerika 12-14 unit saben wulan ...

        Yen wong-wong iki perlu, padha bakal menehi metu satus dina. Inggih, iku mung sing kita lan taman mesin sing ora iso dibandhingke ing kabeh. Nanging kasunyatan manawa dheweke ora nindakake iki, menehi tandha manawa, miturut pendapate, iki dudu pilihan, lan kemungkinan gedhe lagi nyiapake sing anyar.
    7. 0
      9 Februari 2023 20:02
      Nanging T90 luwih apik. request Nanging kita ora bisa njaluk wong malah 100 bêsik / sasi, Aku guess. recourse

      Apa 100 lembar saben sasi sampeyan ngomong babagan?
      Produksi (lan dudu modernisasi) 100 potong lan malah 50 potong saben sasi banget, akeh banget.

      Sawetara sasi kepungkur, kabar kasebut katon yen pabrik lapis baja ing Transbaikalia ngrancang modernisasi 800 T-62 sajrone 3 taun!

      800 tank T-62 dimodernisasi ing Transbaikalia

      Pabrik perbaikan lapis baja kaping 103 ing Atamanovka bakal ngirim wolung atus tank T-62 modern menyang pasukan sajrone telung taun.
  2. +2
    9 Februari 2023 17:22
    Wesi iku prelu, nanging aku ngerti, ora ana masalah karo kru?!
  3. +5
    9 Februari 2023 17:22
    Aku ora mikir sing karo kapasitas ana bisa kanggo nambah produksi peralatan modern ing kaping.
    1. -2
      9 Februari 2023 17:35
      [Kutipan = Ulan.1812] Aku ora mikir sing karo kapasitas kasedhiya bisa kanggo nambah produksi peralatan modern ing kaping.
      Wis lan cukup dangu tambah ing kaping. Saiki jaman militèr, amarga aku ora bakal ngomong persis pira gram sing kudu digantung kanggo marmalade ...
      jawaban
    2. -8
      9 Februari 2023 17:43
      Kutipan: Ulan.1812
      Aku ora mikir sing karo kapasitas ana bisa kanggo nambah produksi peralatan modern ing kaping.

      Wiwit jaman USSR, isih ana sawetara pabrik lemah sing mothballed
      A Urut saka kutha ing kutha .. Aku ngerti manawa aku miwiti kerja lan ing kapasitas lengkap lagi recruiting Melters, negara perlu baja lan kathah.
      Dadi aku kabeh diwiwiti kanthi cara diwasa .. Kulon mung ora bakal ketinggalan Rusia nganti entuk roti.
      1. +9
        9 Februari 2023 17:56
        Ora ana pabrik tank lemah lan mothballed. Ana Kharkov, Leningrad, Tagil lan Omsk. Saiki, mung Tagil sing bisa ngasilake tank anyar. Ora ana Leningrad, wong Ukrainia duwe Kharkov. Omsk mung bisa ndandani / nganyarke tank.
        1. Yo
          -5
          9 Februari 2023 18:09
          Ora ana apa-apa, bakal perlu - kita bakal mbangun pabrik anyar.
          1. -6
            9 Februari 2023 18:31
            Kutipan saka Yoho
            Ora ana apa-apa, bakal perlu - kita bakal mbangun pabrik anyar.

            Aku iki wis kedaden.
            Kutipan saka: blackGRAIL
            Saiki, mung Tagil sing bisa ngasilake tank anyar. Ora ana Leningrad, wong Ukrainia duwe Kharkov. Omsk mung bisa ndandani / nganyarke tank.

            Inggih, ana ora perlu kanggo njlèntrèhaké kabeh dadi surem, Mungkin kita mung ora ngerti akeh .. Persiapan kanggo SVO iki wiwit ing 2008 .. Kita bakal ngatur, sing utama tanpa whining lan alarmism.
      2. +8
        9 Februari 2023 19:03
        Stop nyebar crita.
        1. -4
          9 Februari 2023 19:16
          Lho, kok, sanalika, dongeng?
          Dheweke kandha yen dheweke dudu Dimon kanggo sampeyan.
          Aku posisi ora ngidini marang dongeng, uga, yen mung sethitik.
          Nanging kita ngerti, "dongeng iku goroh, nanging ana pitunjuk,
          wong apik, pelajaran! hi
    3. +4
      9 Februari 2023 21:10
      Kutipan: Ulan.1812
      Aku ora mikir sing karo kapasitas ana bisa kanggo nambah produksi peralatan modern ing kaping.

      Inggih, punika aritmetika prasaja. Pira sampeyan mikir yen produksi peralatan wis berkembang yen, tinimbang dina kerja 8 jam, kapasitas sing ana wiwit diisi saben jam?
      1. Yo
        0
        9 Februari 2023 22:14
        Uga menarik banget. Lan pira?
  4. +4
    9 Februari 2023 17:24
    Kutipan: Ulan.1812
    Aku ora mikir sing karo kapasitas ana bisa kanggo nambah produksi peralatan modern ing kaping.

    Gumantung apa, pejabat bisa ngiket titik referensi kanthi cara sing bakal dadi puluhan kaping.
    1. +6
      9 Februari 2023 17:28
      Sing mesthi wae - ora ketompo carane akeh sing diprodhuksi, sing penting carane ngetung. Modernisasi T-62 ing T-62M, kok ora upgrade?
      1. +4
        9 Februari 2023 18:37
        Modernisasi .. utamane amarga sawise modernisasi kasebut, T-62 m dadi cukup kompetitif nglawan Abrams sing padha ing seri pisanan lan nglawan Leopards 1 sing durung ngalami modernisasi .. Lan mung Leopards kasebut direncanakake kanggo pangiriman .. (karo a gun rifled 105 mm)
  5. +9
    9 Februari 2023 17:27
    Ing wilayah Omsk, 310 wong kerja ing perusahaan industri pertahanan ing Januari. (Infa ing domain umum, OZTM ing VK)
    1. -3
      9 Februari 2023 17:47
      Pira sing wis pensiun / mati / pensiun? Utawa negara tambah atusan unit?
      1. +4
        9 Februari 2023 18:22
        Quote: Al Manah
        tindak menyang pensiun / seda / pensiun?
        300 wong saben sasi
      2. +8
        9 Februari 2023 18:38
        persis apa tambah.. Rekrutmen nganti 1 buruh..
  6. +1
    9 Februari 2023 17:28
    Soko saka tembung kasebut, sing disuarakake dudu wong pungkasan ing negara kasebut, mula dadi ora kepenak. recourse
    Iku babagan produksi lan modernisasi ewu(!!!) tank, dibutuhake kanggo menang

    Utawa sampeyan isih arep tekan Teluk Biscay? ngguyu
    1. 0
      9 Februari 2023 17:44
      Ya ing ngendi iku.
      Cukup nglengkapi unit sing mentas digawe, lan nggawe kerugian. Inggih, iku katon kaya Medved ekstra sethitik cukup.
      1. 0
        9 Februari 2023 17:50
        Kutipan saka alexmach
        Ya ing ngendi iku.

        Muga-muga sampeyan bisa ndeleng sarkasme Nyuwun hi
  7. Komentar wis dibusak.
  8. -1
    9 Februari 2023 17:30
    Kayane Barat mung pengin ngalahake kabeh peralatan Rusia supaya kompleks industri militer ora bisa ngatasi ...
    1. +3
      9 Februari 2023 18:40
      Pabrik tank siji-sijine ing AS bisa ngasilake 12-14 tank saben wulan.
      1. Yo
        +5
        9 Februari 2023 19:00
        Wikipedia ngandika sing Abramov dirilis ing total luwih saka 10 ewu. Apa sing sampeyan duwe cukup kanggo urip.
        1. +2
          9 Februari 2023 21:19
          Kutipan saka Yoho
          Wikipedia ngandika sing Abramov dirilis ing total luwih saka 10 ewu. Apa sing sampeyan duwe cukup kanggo urip.

          Aku bakal mangsuli kanthi gaya sampeyan. wong bodho eseman
          Wikipedia ujar manawa udakara 72 T-30 diprodhuksi kanthi total - cukup kanggo rong nyawa.
          1. Yo
            -2
            9 Februari 2023 22:40
            T-72 dipotong akeh kanggo kethokan. Pinten - ora ana sing bakal ngomong.
  9. +5
    9 Februari 2023 17:32
    Ora, kita ora bakal nggawe perang attrition. Ora sistem sing. Kita duwe kapitalisme. Lan barbar lan ora tanggung jawab. Iku murni aritmetika ... Lan iku mokal kanggo numpak endlessly ing heroism kita wong lanang. Lan, perang attrition mbutuhake kepahlawanan ora mung ing garis ngarep lan ing pabrik. Apa kita siap kanggo iki? Aja mikir. Ing kasus apa wae, saiki. Otak ora dibangun maneh. Kita ora duwe sekutu nyata. Ora. Lan, iki liyane, apa sampeyan ngerti karo kolom kaping lima? Ora. Mekaten!
  10. +7
    9 Februari 2023 17:36
    Padha ngeluh babagan lack of engineers ... Cedhak neraka karo kabeh kursus pokrol-ekonom, cukup kanggo 50 taun wis. Engineers, CNC turners, welders Highly qualified lan mekanik dibutuhake.
  11. Yo
    -16
    9 Februari 2023 17:38
    Ing Omsk, tank Black Eagle dikembangake kanthi kamungkinan nginstal bedhil 152 mm ing menara. Dheweke kudu nyuwek Macan Tutul lan Abrams. Apa yen kita ngatur produksi tank iki?
    1. +8
      9 Februari 2023 18:01
      Omsk minangka pabrik tank ora ana maneh. Ora ana peralatan kanggo produksi tank kasebut. Ora ana panjaluk saka militer kanggo versi T-72 / T-90 kanthi meriam 152mm.
      1. +1
        9 Februari 2023 18:44
        Iku bakal pencet, bakal ana panjalukan lan pendanaan lan perlengkapan perlengkapan .. Nganti saiki, kita nglereni NATO ing Ukraina kaya banteng menyang heifer karo backlog ana .. Kita duwe ewu T-80s padha ing pangkalan panyimpenan lan ing wilayah mbukak, mothballed lan mung ngadeg ana.
    2. +6
      9 Februari 2023 18:05
      Mesthi wae kudu didandani. Iku banget prasaja, ngandika "masak pot"! Lan "Black Eagles", lan "Armata", lan "Koalisi" lan senjata liyane langsung menek metu saka iku, lan sing paling Jahwéh: ing jumlah gedhe, mung duwe wektu kanggo kapal kanggo NWO. ya
      1. +4
        9 Februari 2023 19:48
        Lan kru sing dilatih saka pot sing padha, lan komandan sing kompeten saka ...
  12. +9
    9 Februari 2023 17:46
    Sampeyan ora bisa njupuk akeh tembung saka wakil ketua Dewan Keamanan Medvedev. Dheweke ujar akeh perkara nalika dadi perdana menteri lan presiden. Piye wae dheweke ilang kabeh kapercayan.
    1. +2
      9 Februari 2023 18:48
      Medvedev ora teka ing kene kanggo kunjungan pribadi, nanging "atas jenenge lan atas jenenge." Dadi kabeh sing diomongake ora lelucon, nanging kebijakan negara .. supaya aku bakal njupuk tembung sing luwih serius .. Ing kasus apa wae, kita bakal cepet ndeleng - mung tembung utawa bakal didhukung kanthi finansial lan materi.
      1. +2
        9 Februari 2023 19:12
        Wiwit awal Februari, Medvedev wis dadi kepala katelu kanthi wewenang kanggo ngunjungi OTMZ. Dheweke ngatur online. Siji pitakonan, apa sing dibutuhake kanggo produksi? Tangan, kepala pinter lan gaji.
  13. +2
    9 Februari 2023 18:02
    Yen dipikir-pikir, iku mung PR kanggo sing ora ditresnani dening kabeh negara "turu"
    Ora ana nomer, ora tanggal, ora ana apa-apa.
    lan kanggo modernisasi ... dheweke terus modernisasi sadurunge NWO, lan sawise, lan sawise, sawise ...

    Nanging nyatane, dheweke bubar nglaporake manawa dheweke wiwit nginstal pemandangan sing disederhanakake, ora ana cukup nominal ...
    1. -1
      9 Februari 2023 18:50
      lan sing ngandhani sampeyan babagan pemandangan .. sampeyan bakal nuduhake sumber informasi? Banjur ana kolonel counterintelligence lungguh ing cedhak, mlumpat munggah-mudhun kanthi ora sabar golek sumber sampeyan.
  14. +4
    9 Februari 2023 18:06
    "pegawe ekstra" - bener. Bojo ngandika sing, padha :: pesenan gedhe saka MO, nanging ana ora cukup buruh. Ing 2020, dheweke ngethok udakara 140 (aku lali pira), lan saiki: 95 wis bali, dheweke ora pengin liyane
    1. Yo
      -2
      9 Februari 2023 22:35
      Lan apa, sanajan adoh ora ana sing pengin kerja?
  15. 0
    9 Februari 2023 18:15
    Kaya sing dakmangerteni, bakal ana modernisasi T-62, T-72 lan T-90, lan produksi tank-tank sing padha. Mungkin Pakdhe Dima luwih ngerti kenapa ing 15 taun Armata mung 30 potongan lan produksi massal. durung ditetepake.
    1. +3
      9 Februari 2023 18:32
      Ing kene bubar ana artikel babagan kasunyatan manawa T90-M duwe "daya gedhe banget" kanggo SVO, lan sampeyan ngomong babagan "Armata" ...
    2. Alf
      -1
      9 Februari 2023 19:24
      Kutipan saka: valera75
      Mungkin luwih apik kanggo Pakdhe Dima ngerteni kenapa ing 15 taun mung 30 potongan Almaty sing diprodhuksi lan produksi massal ora diadegake.

    3. Yo
      -2
      9 Februari 2023 22:30
      Lan genius apa sing ngrancang tank saka komponen sing diimpor, luwih-luwih, diwenehake saka negara-negara sing dadi bagean saka blok NATO? Lan genius apa sing menehi lampu ijo kanggo produksi tank kasebut?
      Kayane aku ora bakal kelakon ing negara apa wae ing donya (kajaba Federasi Rusia) kanggo nyedhiyakake mungsuh nalika perang.
    4. 0
      14 Februari 2023 16:51
      Kanggo apa 15 taun???? Armata wis diprodhuksi wiwit 2008 utawa apa?
      Aku ora nglawan kritik - aku nglawan goroh kanthi kedok kritik.
  16. Yo
    -9
    9 Februari 2023 18:19
    Iku wektu kanggo ngelingi babagan asu anti-tank. Miturut sumber Soviet, nganti 300 tank mungsuh dibuwang dening asu.
    1. 0
      13 Februari 2023 16:51
      Kanthi waja tank modern saiki, bakal angel golek asu sing nggawa bahan peledak 10-15 kg, lan
  17. +1
    9 Februari 2023 18:20
    Kutipan: Ulan.1812
    Aku ora mikir sing karo kapasitas ana bisa kanggo nambah produksi peralatan modern ing kaping.

    Ora mung ing ngendi kanggo entuk kapasitas produksi, nanging apa kita duwe kanggo modernisasi atusan, yen ora ewu tank? Dheweke ora dimodernisasi ing dalan lan dibutuhake: wilayah, spesialis, peralatan.
  18. +4
    9 Februari 2023 18:23
    Kulon kalah karo Rusia babagan kemungkinan mobilisasi cepet saka kapasitas produksi kompleks industri militer.


    Ya, yen ora kanggo saham Soviet saka tank lan artileri, kang ana wong duwe pangertèn ora Cut menyang kethokan, apa Shoigu lan "battalion wadon" apa saiki karo satus eksperimen Armats lan rong rolas howitzers Koalisi?
    Kanggo 22 taun, Angkatan Darat wis nampa akeh senjata anyar sing, Gusti Allah ngalang-alangi, siji divisi cukup karo pas gangguan, lan liyane - model saka peralatan militer Soviet dimodernisasi ing sawetara cara miturut pilihan sing paling prasaja.

    Ing endi 70% tank anyar, bedhil self-propelled, kendaraan tempur infanteri, operator personel lapis baja, MLRS sing dilapurake dening Shoigu menyang komandan tertinggi setahun kepungkur?
    Lan luwih becik yen ora ana dhuwit ing negara kasebut, atusan milyar petrodollar diekspor kanthi rutin saka Rusia menyang Kulon bebarengan karo emas lan berlian ....
    Tuku telung ewu T-90M anyar lan peralatan maneh lengkap kabeh unit tank mbutuhake mung 7 milyar dolar (cukup sing 350 "beku" milyar).
    Mbalik ing 2018, jelas yen Armata ora bakal siap kanggo produksi massal ing 5-7 taun sabanjure, kanthi logis, T-90M Breakthrough-3 kudu dituku, nanging ora 400 unit nganti 27g, nanging 300 unit saben. taun maksimum kanggo UVZ. (2100 unit kanggo 7 taun).
    T-72B3s sing dirilis kudu dikirim menyang unit latihan, menyang pangkalan panyimpenan, uga kanggo nglengkapi maneh Angkatan Bersenjata LDNR saka piala "squalor" sing ditinggalake dening Angkatan Bersenjata Ukraina ing 14-15 taun ing sawetara taun. boiler ing Donbass.
    1. +6
      9 Februari 2023 18:37
      sing ana wong sing cukup pinter ora bisa dipotong dadi kethokan
      Nanging, wong mung ora entuk tangan, dheweke ora duwe wektu. Backlog Soviet gedhe banget, malah para reformis ora bisa ngobong.
    2. +8
      9 Februari 2023 18:44
      Ora bisa kaya ngono. Ora mungkin, sawise ngetung biaya siji tank, ucapake, ing 4 yuta dolar, menehi cek 4 milyar lan njupuk sewu tank ing setahun. Kanggo nyebarake produksi massal, dhuwit mung ora cukup. Perlu kanggo mbangun maneh kabeh ekonomi, wiwit saka nglairake insinyur-pegawe anyar, mulang ing sekolah universitas, menehi posisi ing pabrik-pabrik sing mentas dibangun (lan dudu pabrik militer, nanging pabrik-pabrik mesin, contone), menehi. omah-omah, taman kanak-kanak lan sekolah wis kanggo anak-anake, gaji saka 100 rubles, lan ora saka 000. Banjur, ing sepuluh taun, negara bakal bisa ngetokake sewu tank anyar taun.
      1. 0
        14 Februari 2023 15:24
        Oh inggih. Nerangake iki kanggo wong sing nampa 600.000+ rubles saben sasi. lan iki mung resmi. Panjenenganipun snaps driji kabeh urip lan barang langsung katon ing mriksa. Lan sampeyan "produksi", "infrastruktur", "personil", lan tembung kunci liyane. ngguyu
    3. 0
      9 Februari 2023 18:59
      Ya, sampeyan ahli strategi, kancaku.
      1. Yo
        0
        9 Februari 2023 22:23
        "Perang iku serius banget kanggo ditinggalake menyang militer." - Charles Maurice de Talleyrand-Périgord
  19. +2
    9 Februari 2023 18:47
    Rusia ora butuh tank kanggo menang perang, nanging rudal balistik. Akurat lan kuat kanthi hulu ledak saka 1.5 ton, jarak 800 km. 40 rudal iki bakal cukup kanggo numpes kabeh 20 jembatan ing Dnieper. Lan ing sawetara minggu, kabeh klompok Donetsk saka Angkatan Bersenjata Ukraina capitulates. kamenangan.
  20. ASM
    +5
    9 Februari 2023 19:00
    Aku ora ngerti peluru apa sing diluncurake wektu iki, nanging kasunyatane yen iki manuk, mesthine bisa ngomong. Nganti saiki, kanthi pipi puffed, dheweke kandha yen ana serangan ing wilayah Federasi Rusia, pinggiran bakal rake. Lan apa, serangan mung nambah, gaman digawa dening eselon, pipa gas wis diunekake ... lan ora ana apa-apa. Medvedev iki lunga menyang grumbulan kanggo ngobong godhong.
  21. +2
    9 Februari 2023 19:35
    Iki kabeh PR Medvedev, kaya sing dicritakake lan wedi marang Kulon. Mung siji pabrik ing Tagil sing tank dipasang dadi rem tangan, ana conveyor ing USSR. Saiki mung bulkhead tank GDR lawas, lan didol ing logam. Inggih, sekelompok super-manajer bakal diajari cara nggarap pena
    1. Yo
      -3
      9 Februari 2023 22:20
      Kayane aku Rusia ora cocog karo pasar donya ...
  22. +3
    9 Februari 2023 20:12
    Kutipan saka Rage66
    Sumber mbukak laporan yen siji UVZ ngasilake nganti 30 unit. saben sasi, yen Omsk nggawe jumlah sing padha, banjur 100 potong, ing skala Rusia, angka nyata ... Lan 100 saben sasi banget prayoga prajurit

    Tank T-80B lan modifikasi diprodhuksi ing JSC "Omsktransmash" saka 1979 kanggo 1991, luwih saka 10 ewu tank T-80 kabeh modifikasi diprodhuksi ing total. Versi paling anyar yaiku tank T-80BV, diadopsi dening tentara Soviet ing taun 1985. Kanggo 12 taun, luwih saka 10 ewu tank
  23. +2
    10 Februari 2023 02:06
    Quote: Adrey
    Utawa sampeyan isih arep tekan Teluk Biscay?

    Lan kenapa ora? Cuci sepatu bot, supaya bisa ngomong, yen ora kedadeyan ing Samudra Hindia.
  24. +2
    10 Februari 2023 05:28
    Sapu ranjau tank dibutuhake banget, kita duwe akeh peralatan sing ora duwe wektu kanggo melu perang lan mati ing dalan.
  25. 0
    11 Februari 2023 09:07
    Sampeyan perlu kanggo ngurangi bhinéka saka macem-macem kendaraan wojo
  26. 0
    14 Februari 2023 15:17
    Iki dudu jinis wong sing "ora ana dhuwit - terus, swasana ati sing apik" lan "guru - iki minangka panggilan, yen sampeyan pengin dhuwit (maca, manggon) - pindhah menyang bisnis"?

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev Lev; Ponomarev Ilya; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; Mikhail Kasyanov; "Owl"; "Aliansi saka Doctors"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"