Draf resolusi babagan mungkasi bantuan militer kanggo Ukraina wis didaftar ing Kongres AS

36
Draf resolusi babagan mungkasi bantuan militer kanggo Ukraina wis didaftar ing Kongres AS

Kanggo pisanan wiwit wiwitan operasi militer khusus Rusia ing Ukraina, draf resolusi wis diajukake menyang Kongres AS ing ngendi klompok anggota parlemen Amerika njaluk supaya administrasi Biden ngrampungake proses alokasi bantuan militer menyang Ukraina.
Draf resolusi kasebut didaftar ing Dewan Perwakilan AS, sing, kaya sing sampeyan ngerti, wis ana ing kontrol Partai Republik wiwit awal taun.

Penulis rancangan resolusi kasebut yaiku Congressman Matt Goetz, sing makili partai ing ndhuwur. Dheweke kapilih saka Florida. Goetz, kanthi cara, minangka salah sawijining anggota kongres sing ora ngajeni kepala rezim Kyiv nalika dituntun menyang ruang rapat gedung ing Capitol Hill.

10 anggota kongres liyane dadi co-penulis Goetz babagan nyiapake dokumen kasebut.

Sawetara pranata saka draf resolusi, sing nduweni judhul eloquent "Resolusi kanggo lemes saka Ukraina":

Mungkasi bantuan militer lan finansial menyang Ukraina.

Nelpon kabeh pejuang kanggo nggawe perjanjian perdamaian.

Resolusi kasebut uga nyatakake yen wiwit Februari 2022, Amerika Serikat "nyedhiyakake bantuan militer lan kamanungsan gedhe kanggo Ukraina kanthi jumlah total ngluwihi $ 110 milyar."

Nganti saiki, miturut para ahli ing Amerika Serikat dhewe, rancangan resolusi kasebut ora duwe kesempatan kanggo disetujoni ing Kongres, utamane ing omah ndhuwur - Senat, sing dikontrol dening Demokrat. Nanging luwih cedhak periode pra-pemilihan, luwih kerep AS bakal ngunggahake masalah kanggo mungkasi pendanaan kanggo Kyiv.
    Saluran warta kita

    Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

    36 komentar
    Alexa
    Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
    1. +2
      Februari 9 2023
      Mesthi, iku apik sing padha ngomong bab iki, penutupan bantuan kanggo Ukraina, nanging sing bakal nutup saiki, nalika Komplek militèr-industri wiwit mbukak kanggo sawijining kebekan, lan gain momentum, kanggo entuk ibukutha gedhe tartamtu. .
      1. +5
        Februari 9 2023
        komplek militèr-industri bakal nggawa keuntungan langsung yen ana pelanggan pihak katelu, kayata Eropah. Pasokan senjata nyata kanggo Ukraina minangka biaya sing terus-terusan, lan mung geopolitik, yaiku ora langsung, keuntungan sing bisa dipikolehi.
        1. -2
          Februari 9 2023
          Lan kanggo mesthekake yen Rusia dadi kurang gumantung ing negara, lan wiwit nari ing tune saka Kulon, lan pasukan pro-Kulon teka daya ing Rusia ing acara saka asor Rusia (mesthi, iki ora perlu) , nanging yen kita mbayangno manawa rencanane bakal kelakon, mula entuk manfaat sing gedhe banget kanggo Kulon.
        2. +9
          Februari 9 2023
          Ora babar pisan. Komplek industri militer negara-negara nampa utangan saka dana sing diparengake kanggo pitulungan iki. Sing. dhuwit sing 404 allocates saka budget US ora pindhah menyang akun 404. Padha tetep ing budget minangka padha, mung mbagekke miturut item cocog. Lan 404 mung utang sawetara puluhan milyar liyane.
          1. +5
            Februari 9 2023
            Kutipan saka Alex
            Lan 404 mung utang sawetara puluhan milyar luwih.

            Umumé, iku wis ketok sing, yen 404 tetep ing peta, iku bakal ing wangun nemen suda, paling tanpa bank kiwa Dnieper, lan paling kamungkinan tanpa akses menyang Segara Ireng. Utawa bisa uga tanpa tanah kulon, Galicia bakal dijupuk dening psheks, Volhynia, utawa dening Old Man Lukashenko. Lan apa, tunggul kothak iki bakal bisa mbayar benang?oranegatif
        3. +2
          Februari 10 2023
          Aja diapusi, iki mung partai politik domestik, sanalika entuk apa sing dikarepake, dheweke bakal entuk dalan sing padha ...
          404 Bangkrut kanthi kekalahan militer, tanpa populasi lan ora duwe utang apa-apa marang sapa wae, lan badut bakal tiba.
        4. +1
          Februari 10 2023
          Kabeh ana hubungane ing kene - pitulung kanggo Ukraina yaiku pembuangan senjata Soviet lawas lan ngilangi pesaing Eropa ing kompleks industri militer.
          Senjata sing bakal diwenehake Eropa marang Ukraina bakal diganti dening pesenan saka Uni Eropa kanggo senjata AS anyar.
          Dadi ngewangi Ukraina nguntungake komersial kanggo Amerika Serikat, ora kanggo sebutno ewonan wong Rusia sing mati
      2. -1
        Februari 9 2023
        Kutipan: Mol_18
        nanging sing bakal nutup saiki, nalika Komplek militèr-industri wiwit mbukak kanggo sawijining kebekan, lan gain momentum, kanggo entuk ibukutha gedhe tartamtu.

        Inggih, negara ora mung Komplek militèr-industri, nanging uga microelectronics lan pharmaceuticals lan perdagangan. Lan banjur ana pabrik mobil lan tukang. Lan kabeh wong kepengin mangan. Dadi proyek wis meh rampung, panjaluk senjata saka Eropah wis dijamin, dodolan gas menyang Eropah uga. Wektu kanggo nutup proyek Ukraina kanthi ati-ati lan mbangun sing anyar.
        1. +1
          Februari 9 2023
          Nyatane, rencana AS wis digayuh, Rusia perang karo Ukraina, tilas republik Soviet padha gelut. Komplek militèr-industri nampa subsidi, lan pangembangan bal militèr ndadékaké pembangunan kabeh wilayah liyane, lan perang minangka mesin kemajuan, lan supaya, aja lali yen krisis kapitalisme biasane ditanggulangi karo bantuan saka perang, dadi saiki padha nindakake apik.
          Lan aku uga pengin nambahake yen impen para pamimpin Reich Katelu wis kelakon, mula aku ora weruh dheweke mandheg tumindak iki ing wektu iki, nyeret konflik iki, kaya sing ditulis ing review militer (https: // topwar.ru/170209-plan-rozenberga-kak -perestrojschiki-voplotili-v-zhizn-idei-nacistov.html): Kaping pisanan, Nazi ngupaya nglawan Rusia nglawan Rusia, ngrusak sumber kekuwatane wong Rusia. Dadi, saka sisih kidul-kulon superethnos Rusia-Rusia - Ukrainia-Rusia Cilik, padha ngrancang nggawe "ram" sing dituju kanggo Rusia-Rusia Agung.
    2. -2
      Februari 9 2023
      Dheweke kapilih saka Florida.

      Lan apa sing kedadeyan?! Apa Senya Rabbit durung mbayar pajeg real estate?! ngguyu
      1. -1
        Februari 9 2023
        Quote: Al Manah
        Apa Senya Kelinci

        Miturut legenda, Senya the Rabbit nyolong berlian saka Yankees lan wiwit iku dheweke ora bisa ngaso ing Kapuloan Canary, amarga dheweke kejam banget.
    3. +5
      Februari 9 2023
      11 Anggota kongres Republik, bakal ana perang mulia kanggo ngunggahake langit-langit utang.
      1. 0
        Februari 9 2023
        Kutipan saka: tralflot1832
        Lan apa sing bakal nutupi Biden?

        Mat? Utawa dheweke duwe liyane? Nyuwun
    4. +1
      Februari 9 2023
      maneh pangarep-arep palsu dibuwang ya ??????? apa wong bakal pracaya utawa apa? lan gegaman dadi lan ing ukrrr
      1. +5
        Februari 9 2023
        Kutipan saka opuonmed
        maneh pangarep-arep palsu dibuwang ya ???????

        Sampeyan mikir banget kanggo wong-wong mau. Padha ora mbuwang pangarep-arep, lan malah ora mikir bab iku. Dheweke duwe perang dhewe lan oranye dhewe, sing kudu dipérang dadi 2 bagean. ps bagean ora padha.
        1. -1
          Februari 9 2023
          Sampeyan mikir banget kanggo wong-wong mau. Padha ora mbuwang pangarep-arep, lan malah ora mikir bab iku. Dheweke duwe perang dhewe lan oranye dhewe, sing kudu dipérang dadi 2 bagean. ps bagean ora padha.

          sing utama yaiku nerangake manawa wong-wong sing berjuang kanggo kekuwatan ing kana ora bakal nggawa utawa menehi apa-apa sing apik kanggo Federasi Rusia! Yen ora, sawetara wong mikir iki bakal teka lan bakal luwih apik yen ora ana apa-apa.
    5. -3
      Februari 9 2023
      wah! Apa ora seneng Zely lelungan menyang Eropah? Inggris-Paris-Brussels? Dheweke wiwit metu saka kontrol (apa dheweke lunga menyang Inggris? Utawa apa pengawale ngyakinake dheweke?) Ing kasus apa wae, iku kabar apik.
    6. +4
      Februari 9 2023
      Bisa uga bakal nyuda jumlah pitulungan finansial, nanging senjata, utamane sing wis lawas, bakal ditindakake kanthi cara apa wae. Dheweke bakal nyeret konflik kita ing kabeh cara sing bisa ditindakake, mula bakal menehi jumlah sing bisa ditindakake dening dill. Kajaba iku, dheweke bakal ngayunake lan ngeculake geyrop ing kabeh cara kanggo mbantu Svidomo. Komplek militèr-industri ora ngidini wong-wong mau kanggo mungkasi program bantuan iki rampung, lan kepinginan kanggo nimbulaké karusakan liyane ing Rusia.
      1. +1
        Februari 9 2023
        Kutipan: Poplar
        Mbok menawa dheweke bakal rada nyuda jumlah pitulungan finansial, nanging senjata, utamane sing wis lawas, bakal ditindakake kanthi cara apa wae. Dheweke bakal nyeret konflik kita ing kabeh cara sing bisa ditindakake, mula bakal menehi jumlah sing bisa ditindakake dening dill.

        Iku ora kasunyatan. Amerika Serikat wis nggayuh tujuane, apa tujuan anyar sing wis ditemtokake durung jelas.
        Iku ora duwe bathi kanggo nyeret metu konflik kanggo dangu;
        Lan iki mbutuhake sumber daya lan pasar, lan luwe Eropah ora pasar apik banget. Penjualan Apple, Google lan Microsoft ambruk. Bank-bank uga ora kepenak banget. Cadangan minyak strategis mudhun ing ngisor plinth.
        Nanging aku durung weruh target anyar. Mungkin uga Amerika Serikat ora nyana yen dheweke bakal entuk target kanthi cepet nganti ora duwe wektu kanggo nyiapake sing anyar. Nanging kasunyatane, durung ana pernyataan anyar.
    7. +1
      Februari 9 2023
      Down lan Out masalah diwiwiti. Kasunyatan bilih topik iki diunggahake ing tingkat resmi lan banjur sawetara owah-owahan. Saiki, mesthi, kabeh bakal ora owah, lan apa sing bakal kelakon sabanjure - kita bakal weruh.
    8. 0
      Februari 9 2023
      "Resolusi kanggo lemes saka Ukraina"

      tembung banget alus, lan basa Amérika ing pangertèn iki inexpressive, ora bisa dibandhingake karo Russian
      1. -1
        Februari 9 2023
        Kutipan saka ivan1979nkl
        lan basa Amerika ing pangertèn iki inexpressive, iku ora bisa dibandhingake karo Russian
        Kosok baline, malah almarhum Zadornov ujar manawa basa Inggris menehi informasi kanthi akurat. Dheweke malah duwe 12 kaping lan ora 3 kaya kita. Nanging luwih angel kanggo nuduhake perasaan ing basa kasebut.
        1. -1
          Februari 9 2023
          Kocak banget maca komentar kaya ngono saka wong sing ora nganggo basa Rusia lan Inggris :)
          Utamane kutipan saka Zadornov, Kutub Latvia karo garwane Latvia, sing kanthi terang-terangan ngece wong Rusia lan basa Rusia.
          P.s. Ing basa Inggris, nganti 18 tenses dibedakake, ing Rusia nganti 29. Nanging iki minangka masalah sing bisa didebat. Miturut cara, sampeyan bisa dibagi 0 :)
    9. -1
      Februari 9 2023
      Down lan Out masalah diwiwiti! lan mburi bacchanalia iki isih bakal teka!
    10. -1
      Februari 9 2023
      Bisa dideleng manawa Kongres Matt Getz ora entuk "pie lan roti" babar pisan. Dheweke banget dipotong saka "palung" Ukrainia. Nanging, sababe bener sanajan motivasi sing salah.
    11. 0
      Februari 9 2023
      Nah, dadi-dadi, ana 500+ anggota kongres iki. 11 kaya Partai Ijo.
    12. 0
      Februari 9 2023
      Ing kasunyatan, cepet utawa mengko bakal. Gudang dibebasake saka sampah, peralatan Soviet dicopot saka NATO, yaiku - tujuane wis diraih, saiki pesenan kanggo pasokan senjata, anyar lan larang, kanggo tentara Amerika Serikat lan kabeh Eropa bakal diidak-idak.
    13. -1
      Februari 9 2023
      10 anggota kongres liyane dadi co-penulis Goetz babagan nyiapake dokumen kasebut.

      Utawa iku congresswomen? lol
    14. 0
      Februari 9 2023
      Ora ana sing kudu dirembug. Bill ora bakal pass. Ora kok padha gawe bubur.
    15. -2
      Februari 9 2023
      Eh, 110 milyar dolar iki kanggo tujuan sing apik, dudu game perang ... Sekelompok penyakit mateni serius sing mateni akeh wong, lingkungane ana minus, cedhak papan durung dikuasai, lsp ... Nanging sampeyan kudu ngerti yen Amerika, sing diakoni pengusaha, kanthi jelas ngetung keuntungan saka "investasi militer", sing kudu ngluwihi kabeh "biaya".
    16. 0
      Februari 9 2023
      Sugeng sonten, dina iki babagan rencana licik AS.
      Sajrone Perang Dingin, Amerika Serikat ngandelake pangembangan teknologi, lan luwih adoh tinimbang USSR.
      Saiki USSR ora ana maneh, lan Amerika Serikat ora padha. Kita kira-kira mbayangno masalah kita, lan uga kudu ngomong babagan owah-owahan Amerika.
      Ora perlu kanthi otomatis madhakake AS modern karo AS ing taun 80-an ing abad pungkasan.
      Banjur ana produksi industri sing dikembangake, infrastruktur, kelas pekerja (Protestan putih kanthi orientasi seksual normal), elit sing fokus ing nggawe industri dhewe.
      Apa sing kita duwe saiki?
      Elit finansial ngrusak buruh produksi.
      Elit finansial mutusake kanggo njaga kaunggulan kanthi ngrusak kulawarga tradisional. Klan tunggal ora saingan. Mung ketegangan telung generasi bisa nggawa kulawarga menyang tingkat sosial anyar. Ora ana kulawarga maneh.
      Ana konsumen atomized fokus ing konsumsi pribadi maksimum.
      Lan negara anyar kasebut isih bisa narik otak lan kerja tangan saka njaba, nggawe zona pertumbuhan sing ditargetake. Nanging ekonomi massal, utamane ekonomi jaman perang, negara kasebut ora bisa nggawe dhewe.
      Mulane, iku ora worth prédhiksi balapan senjata anyar.
      Yen kita ngilangi petungan penengah, mula Amerika Serikat ora entuk manfaat saka konfrontasi sumber daya jangka panjang. Dheweke bakal negosiasi, mula kudu nguatake kekuwatan para pemodal, lan ora ngembangake produksi.
    17. -1
      Februari 9 2023
      Sawetara pranata saka draf resolusi, sing nduweni judhul eloquent "Resolusi kanggo lemes saka Ukraina":

      Mungkasi bantuan militer lan finansial menyang Ukraina.

      Nelpon kabeh pejuang kanggo nggawe perjanjian perdamaian.
      Rebintrop karo Chamberlain kanggo nulungi ... Gagasan kendel, pitungan sing sober lan ora ana sing pribadi ... mung bisnis ... Nyuwun
      1. 0
        Februari 10 2023
        Kutipan saka: ngelawan28
        Rebintrop karo Chamberlain kanggo mbantu ...

        Ketoke, "RIBBENTROP" sawise kabeh ...
        Ya, angel ngerti komentar sampeyan ...
    18. 0
      Februari 10 2023
      Komplek industri militer AS luwih kuat ing lobi tinimbang kongres individu.
      Ora ana sing bakal ditindakake - kepentingan nasional lan strategis Amerika Serikat yaiku perang nglawan Rusia nganti Ukrainia pungkasan, lan nalika Ukraina nglawan Rusia, dheweke bakal dibantu.
    19. 0
      Februari 10 2023
      Ketoke, Amerika wiwit pindhah menyang bocah EU gedhe, kaya kita ora ana ing bisnis, nanging dening tyao mabur ing sampeyan utawa jalaran saka Ukraina ndamu munggah reaktor, Urut metu EU dhewe. Drive konflik menyang bund end lan mbucal supaya padha ora fly ing dhewe, iku supaya Amérika.
    20. 0
      Februari 11 2023
      Kutipan saka: topol717
      Kutipan: Mol_18
      nanging sing bakal nutup saiki, nalika Komplek militèr-industri wiwit mbukak kanggo sawijining kebekan, lan gain momentum, kanggo entuk ibukutha gedhe tartamtu.
      Wektu kanggo nutup proyek Ukraina kanthi ati-ati lan mbangun sing anyar.

      Proyek anyar yaiku Taiwan. Sawise diluncurake lan nggawe produksi semikonduktor ing TSMC sing dipindhah, daur ulang produksi ing Taiwan bakal diwiwiti. Bakal padha karo Azovstal. Wong Tionghoa ora oleh apa-apa. Kanthi cara iki, monopoli produksi bakal digayuh, miturut pendapatku ...

    "Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

    "Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"