Wartawan militèr nuduhake karya MBT janji Rusia "Armata" ing zona operasi khusus

77
Wartawan militèr nuduhake karya MBT janji Rusia "Armata" ing zona operasi khusus

Rusia tank T-14 "Armata" njupuk bagéyan ing operasi militèr khusus, gambar saka nggunakake pertempuran tank paling anyar ing zona NVO muncul ing sumber Internet. Video cendhak kanthi partisipasi "Armata" ditampilake dening koresponden militer "Spring Rusia".

Video singkat 11 detik muncul ing Web ing wayah wengi sadurunge. Cuplikan kasebut nuduhake tank Armata Rusia sing nembak. Nalika video direkam lan ing bagean NWO sing ora dilapurake. Katrangan kanggo video kasebut ujar manawa iki minangka tembakan pertama saka geni Armata ing zona operasi khusus.



Resmi, MBT T-14 "Armata" ora melu ing permusuhan, ora ana laporan babagan iki. Tank utama pasukan Rusia isih T-72B3, T-80BV lan T-90M. Ing wektu sing padha, informasi babagan munculé "Armata" ing tlatah wilayah anyar Rusia wis liwati. Ing Desember taun kepungkur, rekaman koordinasi tempur tank Armata katon ing salah sawijining wilayah mburi zona operasi militer khusus.

Ora ana informasi manawa tank iki bakal aktif melu permusuhan, nanging wis jelas wiwit wiwitan mula mesthi bakal diuji ing kahanan NWO. Pangembang lan Kementerian Pertahanan ora bakal kantun kesempatan kasebut. Sampeyan perlu kanggo katon ing mobil janjeni ing perang nyata. Ing sisih liya, ora ana sing bakal mbuwang tank ing tank sing rada larang kanthi kemungkinan bakal tiba ing tangan mungsuh lan, mesthi, lunga menyang AS.

Minangka kacarita sadurunge, tank Armata regane watara 350 yuta rubles, kang kaping pitu luwih larang saka upgrade T-72B3.

    Saluran warta kita

    Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

    77 komentar
    Alexa
    Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
    1. -1
      Februari 10 2023
      Dadi kita bakal nyoba nglawan Abrams, karo Challengers lan Leopards.
      1. -9
        Februari 10 2023
        Ora perlu cepet-cepet .... (C) tawanan Kaukasia.
        Banjur cepet-cepet ngendi? Nilai paling gedhe saka tank Armata ana ing kampanye PR. Wunderwaffle sing inovatif lan ora bisa dingerteni pancen edan lan nyenengake. Sing ora dingerteni iku medeni. Iku kaya Poseidon. Saben uwong wis krungu babagan Poseidon, senjata kiamat, nanging ora ana sing ngerti apa iku. medeni banget. am ngguyu apik
        1. +2
          Februari 10 2023
          Apa sampeyan ngomong. Lan kenapa sampeyan ora ngerti tank T-14? Sampeyan ora ngerti kenapa keamanan tank sing luwih apik dibutuhake utawa kenapa Vacuum-1, Vacuum-2 BOPS dibutuhake?
          Minangka kanggo Poseidon.
          Sawise bali menyang pelabuhan asli, Belgorod dumadakan "ilang bobot" kira-kira rong atus ton. Iki minangka kesimpulan sing diwenehake dening perwira intelijen Amerika, sawise sinau gambar satelit kapal selam nuklir Rusia, versi langsung muncul ing Pentagon babagan rong kendaraan Poseidon sing dibongkar dening Belgorod (adhedhasar kasunyatan manawa massa siji kira-kira satus ton). ) udakara sewu wolung atus kilometer saka pesisir AS . Titik iki minangka siji-sijine papan ing ngendi intelijen "penguasa jagad" bisa ndeteksi kapal selam Rusia kanthi cepet. Seneng utawa ora, kita utawa Amerika ora ngerti.


          Pakar angkatan laut duwe pendapat gabungan yen kapal selam nuklir tujuan khusus Belgorod karo Poseidons minangka alat sing cocog kanggo Angkatan Laut Rusia kanggo nyuda kerugian tempur kapal selam lan kapal permukaan lan njamin jaminan serangan balas dendam nuklir. kolektif Kulon lan Penting banget kanggo NATO nggawe paling ora mirip senjata sing bisa nglawan kendaraan ing jero banyu tanpa awak Rusia. Nanging iki mbutuhake wektu lan dhuwit, sing paling menarik - akeh. Nanging, ora ana siji utawa liyane ing jumlah sing dibutuhake. Lan mulane, saiki lan ing mangsa ngarep, mung ana siji torpedo sing ora bisa dikalahake dening "kolega" manca. Lan torpedo iki yaiku Poseidon Rusia.

          https://svpressa.ru/war21/article/361646/
        2. +3
          Februari 10 2023
          Ukrainians bakal rauh ngerti: rauh sampeyan bakal ngerti kabeh, nalika Inggris ilang, lan Ukrainians ndeleng cahya padhang saka sewu srengenge.
          1. + 15
            Februari 10 2023
            Kutipan: Yeheskiel 25-17
            nalika Britain ilang lan Ukrainians ndeleng cahya padhang saka sewu srengenge.

            Lan aku ora pengin wong Ukrainia ndeleng cahya sing luwih padhang tinimbang sewu srengenge. Utamané ing tanah sing historis kagungane Rusia. Ing kene ing Inggris, ayo padha ndeleng paling ora kaping pirang-pirang ...
        3. +1
          Februari 10 2023
          Banjur cepet-cepet ngendi?

          Carane ngomong. Jerman wis ngomong babagan pasokan panther paling anyar menyang Angkatan Bersenjata Ukraina ..
          1. +4
            Februari 10 2023
            Jerman wis ngomong babagan pasokan panther paling anyar menyang Angkatan Bersenjata Ukraina ..
            padha bisa ngomong apa-apa, ora ana panthers anyar lan ora bakal kanggo dangu. Experienced, tangan-kanggo-tangan mesin nglumpuk kanggo menehi ukram? Ora malah lucu.
            1. 0
              Februari 12 2023
              Kutipan: BoyCat
              Jerman wis ngomong babagan pasokan panther paling anyar menyang Angkatan Bersenjata Ukraina ..
              padha bisa ngomong apa-apa, ora ana panthers anyar lan ora bakal kanggo dangu.

              Kutipan: Yeheskiel 25-17
              Dadi kita bakal nyoba nglawan Abrams, karo Challengers lan Leopards.


              Mungkin wis suwe kanggo nggawe lan nggunakake ewonan Dagger tanpa ragu-ragu, uga puluhan ewu Kaliber lan MLRS jarak jauh liyane.
    2. -32
      Februari 10 2023
      Shariy duwe kiriman sing apik dina iki babagan armata iki ... sanajan dheweke wis mbuwang badai salju akhir-akhir iki, nanging ing kasus iki, iki PR primitif banal, kaya clowning poodle kraton ...
      1. + 30
        Februari 10 2023
        Shariy minangka mungsuh mbukak Rusia, nyedhiyakake pitulungan marang Angkatan Bersenjata Ukraina ora mung ing babagan informasi nanging uga istilah materi (dhuwit, helm, waja awak, lsp.)
      2. + 13
        Februari 10 2023
        Sampeyan dhewe minangka bal, sampeyan wis nemokake panguwasa, sapa Shariy iki, Ragulsky.
      3. + 18
        Februari 10 2023
        Ya, Syariah, kanthi kabeh kepinginan ora bisa diarani
        1. ora bias
        2. spesialis
      4. +6
        Februari 10 2023
        Kutipan: Nikolai 310
        senajan akhir-akhir iki dheweke lagi badai salju
        Shariy dadi nggodho kanggo dangu, lan saiki wis dadi umpan. Aku jarang nonton kanthi pitakonan: "Apa sing arep ditindakake dina iki kanggo ngapusi otak wong-wong sing simpati karo Ukraina, nanging sengit marang ukrofasis?"
    3. +2
      Februari 10 2023
      Dideleng saka salju, rekaman kasebut ora lawas banget ...
      1. +2
        Februari 10 2023
        Padha mbokmenawa bakal nyoba metu ing sawetara wilayah sepi. Kalah tank iki ing perang bakal dadi kabungahan kanggo Banderlogs. Utawa, Gusti Allah ngalang-alangi, ninggalake ing alas sak "regrouping" .. We ketemu istilah, ugh!
        1. 0
          Februari 10 2023
          Kanggone wong-wong sing nggumunake saiki, "regrouping" minangka taktik, lan "mundur" wis dadi panik.
        2. +1
          Februari 10 2023
          Kutipan saka: dmi.pris1
          .Utawa, Gusti Allah ora, ninggalake ing alas sak "regrouping" .. We ketemu istilah, ugh!

          Akeh istilah licik. Clap- MELETUP [/b]] Kesepakatan Muddy -[b] Sikep Niat!! Negotiator-pengkhianat - ROMA ABRAMOVICH Sekretaris Pertahanan ... kh kh kh ... wassat
        3. +1
          Februari 10 2023
          Kutipan saka: dmi.pris1
          Kanggo ilang tank iki ing perang, sing bakal dadi kabungahan kanggo Banderlogs. Utawa, Gusti Allah ngalang-alangi, ninggalake ing alas sak "regrouping" .. We ketemu istilah, ugh!

          Ngomong-ngomong, kepiye para "terminator" ing kana?
          Nanging aku ora bisa ngerti kok padha dumadakan dikirim video ngendi peralatan lan wong 155 lan 40s padha disambut karo "salute" ing arakan. Ora ana tembung sing cocog kanggo iki ...
          Marshals, generalissimos .. wah, sampeyan malah ngira yen ana sing salah ??!! Utawa para komandhan sing nyelehake wong lanang uga nampa bintang - amarga sapa sing bakal nyerang mungsuh kanthi luwih nyerang?
    4. -2
      Februari 10 2023
      Armata bakal, supaya Arestovich utawa Strelkov ora ngandika ana
      1. +8
        Februari 10 2023
        Armata saiki wis ana, lan bodho nolak kasunyatan iki.
    5. -5
      Februari 10 2023
      Kita lunga, njupuk ing endi wae, njupuk video, laporan ing ndhuwur ...
      Lan sakperangan alesan, kasunyatan ing ndhuwur ora pati ngerti, ketoke dheweke isih percaya laporan kasebut ...
      1. +4
        Februari 10 2023
        Apik banget "logika")). Sing. apa sampeyan mikir sing sabenere lan mung ing basis saka video iki (sengaja digabung) sing "ndhuwur" padha bakal ngevaluasi asil tes ing kahanan pertempuran? Ngapunten, nanging kanthi gampang, iki minangka infantilisme sing jujur ​​...))
    6. + 17
      Februari 10 2023
      Ngomong kanthi jujur, kenapa kita butuh tank kaya ngono sing wedi dikirim menyang perang? Nggawe "Armata" sing larang ing gambar "Leclerc" Prancis sing larang lan gumeter .... Dheweke mesthine wis suwe ana ing ngarep lan ing ngarep kanggo nindakake apa sing digawe - kanggo smash mungsuh.
      1. -23
        Februari 10 2023
        Kanthi prinsip sing padha, kenapa ora ana F-22 lan F-35 ing téater. Dheweke bakal gampang ditembak, amarga bakal gampang ngrusak Armata. Lan iki jotosan ing weteng, sing panguwasa kita ora bisa ngidini. Dadi bakal tetep tank upacara. Pira t-90m sing wis diobong
        1. +2
          Februari 10 2023
          Ya, YouTube minangka sumber resmi, apa wae sing sampeyan ucapake! Ana uga Tik-Tok, Instagram lan Twitter. Lan, kaya sing sampeyan ngerteni, ora umum ngapusi ing jaringan sosial ...))
        2. +7
          Februari 10 2023
          Pira t-90m sing wis dibakar Terobosan, propagandis kita ing TV uga ora nuduhake

          Lha, pira sing kobong? Aku weruh rong kasus karusakan dening mungsuh, rong kasus liyane diunekake nalika kita ora bisa ngevakuasi tank sing rusak saka medan perang. Miturut statements, misale jek kula sing wong becik, a Zapadensky Cossack mishandled.
      2. +2
        Februari 10 2023
        Armata, iki senjatane tentara masa depan! Dheweke minangka unsur perang jaringan-sentris, tugase yaiku operasi ing unit saka jinis sing beda. Panjenenganipun punika tip saka tumbak, lan iku ora perlu sing kudu mencet target, platform iki wis survivability dhuwur (minangka janjinipun), saged numpes target ing dhewe (yen perlu), lan sing paling Jahwéh, iku a kompleks pengintaian sing nransfer pusat kontrol menyang cara karusakan liyane prajurit
        Mulane dheweke larang banget keprungu
        Iku ora cukup kanggo nggunakake minangka T90, iku perlu kanggo nggawe unit sing bisa sesambungan karo iku, paling ora koordinasi karo tentara meriem, nyerang helikopter lan UAVs, kudu ana ijol-ijolan pancet data antarane wong-wong mau kanggo nransfer pusat kontrol kanggo saben liyane. Armata nduweni radar kanggo nggoleki target udara lan lemah, fitur sing migunani banget. apik
        1. +2
          Februari 14 2023
          Kutipan saka Eroma
          unsur perang jaringan-sentris


          Dadi, sistem jaringan-sentris durung ditindakake ing tentara Rusia, amarga wis dadi standar NATO luwih saka 20 taun. Kanggo nindakake iki, sampeyan kudu duwe sambungan broadband aman. Deleng nganggo walkie-talkie lan piranti apa sing dilawan dening tentara Rusia lan ing wektu sing padha, coba goleki masalah apa kekurangan komunikasi modern lan terpadu kanggo kabeh cabang militer. APU adhedhasar Starlink nggawe sing padha karo sistem sing fokus ing jaringan, mula kabeh video, saka kabeh drone sing mabur lan njupuk barang, dadi siji aliran umum, ing ngendi gambar-gambar kasebut diproses kanggo sebutan target sing akurat lan sawise iku koordinat kasedhiya kanggo kabeh wong. Kapabilitas pengintaian tank Armata luwih murah tinimbang Mavic Cina, amarga kabeh alasan sing bisa dingerteni lan objektif. Saiki, yen drone karo imager termal lan pointer laser digabungake menyang Armata, banjur ya.
          Kutipan saka Eroma
          Armata nduweni radar kanggo nggoleki target udara lan lemah, fitur sing migunani banget.

          Isih, ing mratelakake panemume, ora ana sing mikir kanggo nyelehake radar ing tank kanggo nggoleki target udhara, lan Armata uga ora ana. Yen ana sawetara jenis radar lan kudu, banjur mung kanggo KAZ, kang operate ing jarak cendhak supaya dadi ora kanggo unmask tank. MBT NATO modern lan kendaraan tempur infanteri nduweni kemampuan kanggo nyerang pesawat, nanging ora bisa dideteksi kanthi radar, nanging kanthi bantuan OLS, FCS, sing ngitung kacepetan pesawat lan, sing paling penting, BC sing bisa diprogram. Ing kasus Leo2, iki ditindakake kanthi cangkang DM11, lan kabeh meriam BMP 30-40mm uga duwe cangkang kasebut. Nanging iki ora ateges dheweke bisa lan umume bakal nembak para pejuang, kita ngomong babagan arah melintang pesawat serangan, utawa helikopter nganti kacepetan tartamtu.
        2. 0
          Februari 17 2023
          Sampeyan ngirim ora pracaya kabeh sing ditulis dening wartawan buta huruf. Napa trek tank kudu target karo radar kaya pejuang? Awake wis overloaded. Wong lanang ngapusi lan aja isin.
      3. +3
        Februari 10 2023
        Kutipan saka uprun
        Ngomong kanthi jujur, kenapa kita butuh tank kaya ngono sing wedi dikirim menyang perang?

        Kaping pisanan, nduweni kemampuan kanggo ngontrol peralatan liyane ing medan perang, interaksi kasebut ana jaringan.
        Kapindho, sistem deteksi target modern, kanthi transfer informasi kasebut liwat jaringan.
        Katelu, dheweke larang banget nganti dheweke mlebu ing seri kasebut. Lan yen sampel mbenerake dhewe, banjur ing produksi massal bakal dadi luwih murah ing kaping.
        1. +1
          Februari 10 2023
          Miturut pendapatku, T-14 wis diproduksi massal.
          Lan tanggal 9 Desember 2021, Yelchaninov, wakil ketua dewan kompleks industri militer, ujar manawa tank Armata wis nampa beban amunisi anyar. Mriem 2A82-1M dipasang ing tank - modernisasi meriam 2A46 sing jero, sing meh kaping pindho umur laras lan bisa nembak kabeh amunisi 125 mm sing ana lan amunisi anyar sing janjeni, utamane sub armor-piercing. cangkang kaliber tambah daya 3BM59 "Lead-1" lan 3BM60 "Lead-2" kanthi dawa 740 mm, uga anyar, dirancang khusus kanggo "Armata", BPS "Vacuum-1" lan "Vacuum-2" kanthi dawa 900 mm, fragmentasi shrapnel kanthi detonasi remot ing sembarang titik lintasan Telnik, lan rudal dipandu 3UBK21 Sprinter, sing nduweni jarak efektif 8 kilometer.


          Bentenipun tata letak utama "Armata" saka kabeh tank sadurungé iku idea saka menara ora dienggoni wis dipun ginakaken ing T-14, sing kru ing lambung ing "kaca" waja. Menara kasebut mung ngemot bedhil lan amunisi. Tank kasebut nduweni arsitektur pengintaian lan kontrol geni sing kuat saka radar dhewe menyang UAV lan bisa ngatasi macem-macem tugas jaringan-sentris, sing kalebu pengintaian lan sebutan target, kontrol geni artileri, lsp. Mesthi, T-14 luwih unggul tinimbang tank saka generasi sadurunge lan daya tempur. Ing wektu sing padha, efisiensi tembak luwih dhuwur amarga akurasi, uga tingkat geni.

          https://rusdozor.ru/2022/12/26/stoit-li-zhdat-ot-ispytanij-t-14-armata-frontom-chego-to-iz-ryada-von-vyxodyashhego-proryvnogo_1231077/

          Nanging sing utama ing "Armata" dudu bedhil anyar, lan dudu menara sing ora ana pedunung, sing utama yaiku, miturut rencana, T-14 kudu dadi "tank jaringan-sentris", yaiku. gegaman Integrasi menyang klompok pertempuran siji saka macem-macem kendaraan tempur ing paprangan ing siji tingkat taktis liwat sistem kontrol tingkat taktis siji saka badhan Sozvezdie.
      4. 0
        Februari 10 2023
        Kutipan saka uprun
        kenapa kita butuh tank sing wedi dikirim menyang perang?
        Apa sing kita "wedi", apa dheweke nggawe dhewe, utawa dheweke ngintip saka wong liya? Sanalika tank muncul ing zona NWO, badai salju babagan "ora ana guna" wiwit. Ana uga taktik jaringan-sentris kanggo dheweke, mula dheweke bakal nuduhake awake dhewe.
      5. +4
        Februari 10 2023
        Bull minangka tokoh Tukhachevsky sing pengin 100 ewu tank. Bener, dheweke ora ngandhani ngendi arep njaluk. Dheweke banget "pinter" Ya, "bodho" Stalin mbangun pabrik. Sing nggawe tank paling apik ing Perang Dunia II. Armata minangka masa depan, nanging kita kudu perang saiki. Penulis artikel kasebut nulis yen 2 Armata yaiku 1 tank T-7 sing dimodernisasi kanggo dhuwit. Minangka komandan unit, apa sing luwih penting kanggo sampeyan, siji wunderwaffle utawa 72 unit tempur? Kanthi bedhil utama padha? Ing cendhak, 7 tong utawa 1 kaliber utama? Hitler dipatèni déning megalomania, kalebu Tiger lan Tiger7 lan Panther nawakke apik, nanging T-2s padha diprodhuksi pesenan saka magnitudo liyane. Akeh liyane. Lan clempung dijupuk kanthi cara sing padha kanggo tank apa wae saka barang-barang cilik, diwiwiti kanthi kaliber senapan mesin sing diakhiri karo RPG-34 Utawa granat sing paling gampang, utawa ing jejere proyektil utawa tambang sing mbledhos dhuwur, lan tank kasebut dadi. target gampang diakses.
      6. +3
        Februari 10 2023
        Setuju. Tank iki bisa dikirim menyang perang. Nanging kanthi syarat dheweke bakal duwe dhukungan lengkap kanggo artileri MODERN, penerbangan, UAV, kendaraan tempur infanteri abot lan, pungkasane, infanteri seluler profesional. Lan kabeh iki disambungake menyang BISU siji, kanthi sambungan aman siji lan operasi online. Nanging iki ora ana apa-apa.
    7. +3
      Februari 10 2023
      Gegayutan karo pasokan kabeh peralatan abot dening Kulon menyang Nazi, keputusan iki menehi saran dhewe! Sampeyan kudu ngirim luwih akeh T-90Ms lan T-14s menyang perang supaya bisa nyuda kerugian ing rangking kita lan nambahake mungsuh! Nganyari T-72 lan model liyane mung kanggo mbantu! Menapa malih, kita waca sing wakil saka Komplek militèr-industri Jerman rembugan produksi kanggo Nazi saka ngeruk tank Panther paling modern, dilengkapi bedhil 130-mm. Rhainmetall AG, lan iki ora kurang saka tingkat T-14 ing syarat-syarat kinerja!
      1. +5
        Februari 10 2023
        Mungkin kanggo rega siji armata, Kaz kudu digantung ing kendaraan lapis baja?
    8. +3
      Februari 10 2023
      Iki dudu sing sepisanan kita diserang kanthi keras ing cedhak Ugledar ... Ketoke, sawise kabeh, komandan ing arah iki minangka pimpinan militer.
    9. +3
      Februari 10 2023
      Ora wektu sing apik kanggo PR Almaty, lan malah ora ngyakinake masyarakat. Tank kasebut ditampilake ing endi shoots, nanging ing ngendi? Inggih, nglawan latar mburi kekalahan, ing wektu sing padha, batalyon tank cedhak Ugledar, dadi cukup sedih.
    10. +7
      Februari 10 2023
      Nganti ana sebutan massive saka lapangan babagan senjata anyar, kabeh iki ora bisa diitung. Kene kita kajaba siji dijupuk boten kita ora weruh. Lan minangka rakulino kanggo eyewash, kita ora pracaya apa-apa.
    11. +3
      Februari 10 2023
      Apa ora wektu kanggo menehi gelar "Armata" MBT sing janjeni minangka Artis Terhormat Rusia?
    12. +3
      Februari 10 2023
      Yen konco rega iku linuwih, maneuverability lan daya, banjur supaya biaya minangka ngirim. Sugeng enjang.
    13. 0
      Februari 10 2023
      Sampeyan perlu kanggo katon ing mobil janjeni ing perang nyata.


      Lan apa prabédan dibandhingake T-72 utawa T-90? Bisa uga mlebu ing ladang ranjau lan nyopot sepatu utawa kenek kolom kaya ing Ugledar ... ayo njupuk saka kadohan, paling ora bakal entuk manfaat saka regane setengah milyar dolar ... pira " Acacias" bisa digawe tinimbang prodigy iki.
    14. +2
      Februari 10 2023
      "Nalika video direkam lan ing bagean NWO sing ora dilapurake ..." Lan umume, apa NWO ing zona kasebut?
      1. -2
        Februari 10 2023
        Kutipan saka: Cetarb Kilork
        "Nalika video direkam lan ing bagean NWO sing ora dilapurake ..." Lan umume, apa NWO ing zona kasebut?
        Terus: lan apa iki difilmkan ing kabeh, apa ora ing Mult.ru ... Kajaba, mesthi, sampeyan konsisten ing mangu, lan ora twisting sawetara jinis kartun. Kartun 200% periode.
        1. 0
          Februari 14 2023
          Kutipan: Stanislav_Shishkin
          Kajaba, mesthi, sampeyan konsisten ing mangu.

          Mesthi wae, sawise janji lan PR ing 2015 lan taun-taun sabanjure lan asil saiki, ora ana sing bisa duwe alesan kanggo mangu-mangu. Kasunyatan yen Armata bisa numpak 30 km / jam lan njupuk ing endi wae saka sawijining panggonan, kabeh wong wis weruh lan ngerti. Ora luwih saka ngomong.
    15. +2
      Februari 10 2023
      Peralatan anyar ing pasukan apik banget. Nanging yen aku duwe pilihan, Aku seneng ora T-14, nanging BMP T-15. Amarga ana tank ing pasukan, nanging ora ana kendaraan tempur infanteri sing abot.
    16. -3
      Februari 10 2023
      "Miturut pasukan LGBT ..." - muni apik
      Dheweke bakal (versi dheweke) isih ngaco meriam 152 sing bakal ditindakake, yen fasis Jerman nglebokake versi paling anyar saka tank karo meriam 130.
    17. +3
      Februari 10 2023
      Ing tangan siji, SVO minangka kesempatan unik kanggo nyoba kendaraan tempur paling maju ing pertempuran, manawa paling ora T-14, malah Su-57.
      Ing tangan liyane, iki resiko rusak mobil ing perang, lan iki loro kuat anti-iklan Komplek militèr-industri kita, lan risiko transfer teknologi kanggo Western "mitra".
      Aku wong manawa kabeh anyar "Kripik", kalebu T-14, sing sethitik dening sethitik ing baptis geni ing / ing Ukraina. Iku tetep mung kanggo ngarep-arep sing padha uga digunakake ing nggunakake aman.
    18. +5
      Februari 10 2023
      Perlu kanggo nambah produksi T90M sabisa - iki kabeh kita. Lan nggawe KAZ serial. Nggabungake bedhil 2A82 menyang T-90M, nggawe BOPS serial "dawa", nggawe ATGM anyar kanggo 125mm ...... Kanggo konflik ing mangsa cedhak, 50 taun, iki bakal cukup "kanggo mripat. " Bisa uga kalebu kendaraan kontrol kanthi drone (pengamatan lan kamikaze) ing unit tank.
      1. +3
        Februari 10 2023
        Bener. Mung saiki BOPS dawa ora pas menyang AZ T-90 - Lead maksimum. buntu. We kudu AZ kapindho kanggo BOPS dawa ing ngisor menara, yen iki constructively bisa.
        1. 0
          Februari 10 2023
          T90M nyedhiyakake "cutouts ing sisih kanggo BOPS dawa. Aku ora ngelingi apa watesan ... nanging kurang saka 900mm manawa. Salah siji 700mm, utawa 800mm. Nanging ing 2A82, kamar bedhil luwih gedhe lan, patut, meksa luwih ing tong minyak.
          1. +1
            Februari 14 2023
            Kutipan saka Zaurbek
            cutouts ing sisih kanggo BOPS dawa

            Masalah iki ditanggulangi ing awal taun 2000-an, kanthi nggawe turret Burlak universal kanggo kabeh jinis tank Soviet, Rusia, saka T-64 nganti T-90. Iki teka saka prototipe Obyek 640 "Cherny Orel", kang SM ana ing revolver-jinis AZ, ing niche menara. Banjur padha njupuk menara Elang lan dirampungaké, jebul Burlak. Ing kana, isolasi SM saka kru lan BOPS apa wae sing dikarepake ditindakake, kaya ing kabeh tank modern karo AZ saiki, K2, Leclerc, Type 90. Nanging, thanks kanggo SM ing niche turret, bisa uga. kanggo Ngartekno nambah waja ing moncong, minangka iki diijini niche menara menara, kang menehi counterweight a.
      2. +2
        Februari 10 2023
        Lan "koalisi para suci" bakal rampung, kanthi jumlah komersial
    19. +4
      Februari 10 2023
      Inggih, kaya, senadyan kabeh rahasia, iku cukup bisa kanggo nuduhake ngendi Armata rampung. Ing sisih tengen, video kasebut kudu ditindakake kaya iki. Dina iki kita njupuk kabeh minangka ing kabeh rincian. Sesuk tank rahasia ngrampungake misi tempur lan ditransfer menyang sektor liyane ing ngarep. Banjur kita ngunggah video lengkap, sing malah referensi lokasi ora relevan maneh. Kajaba iku, yen video iki nuduhake karakteristik apik tenan saka tank iki: akurasi, kacepetan, daya ngrusak projectile - iku mung apik. Iku frightens mungsuh lan inspirasi allies. Lan apa iku? A tank stands ing lapangan mbukak tanpa referensi kanggo terrain lan shoots nang endi wae. Napa iki dudu papan latihan ing Kuban, umpamane? Ing endi infantri sing ngiringi tank? Utawa sampeyan nyoba nggunakake tank minangka potongan artileri? Inggih, iki uga ora apik kanggo tank. Video kasebut mung bisa ngganggu kewaspadaan para pensiunan lawas sing tuwuh ing USSR lan mikir babagan kepercayaan total ing media pro-pemerintah: "Koran tansah bener, mung bebener sing dicritakake ing TV." Ora, wong lanang, sanajan umur sèket taun iki ora bakal bisa digunakake maneh. Wong lanang saka RSOTM nuduhake koreksi operasi BMP nggunakake drone ing njaba visibilitas BMP. Syuting saka cedhak Mariupol. Ing kono kabeh wis cetha: beha, lan gedhong, lan carane smear, lan carane dibenerake, lan carane banjur sijine ing jendhela. Yen sampeyan ndeleng, ora ana keraguan. Yen aku nemokake, aku bakal ngirim link.
    20. 0
      Februari 10 2023
      T-14 <<Armata>> ora bakal mbukak lan dadi akrab (nalika kita duwe, iku tank sing lemah), kaya T-90 M lan liya-liyane ....
    21. +4
      Februari 10 2023
      kita ora perlu push kartun ...
      jumlahe ana pira? diitung??
      ana pira???
      karo abrams, tantangan lan leomi kumpul kanggo perang ....?
    22. +5
      Februari 10 2023
      Lan, uga, sampeyan bisa langsung ndeleng ing Ukraina. Mung ana sawise kabeh lapangan kuwi ana.
      Lan ing ngendi liyane nembak nuduhake unit T-14 ing mode interaksi otomatis ngrusak divisi tank Ukrainia? Dheweke bakal nuduhake sampeyan sesuk, ta?
      1. 0
        Februari 10 2023
        Ya, lan geo-referensi liwat wektu)). Uga njupuk film kanggo sampeyan pribadi, bgg ... Pitakonan - apa sampeyan butuh?))
    23. +3
      Februari 10 2023
      Kanthi prentah kasebut, luwih becik langsung nyumbang siji potongan menyang ukrovermacht.
    24. +1
      Februari 10 2023
      oh, Armata muncul ... hore

      Aku bisa mbayangno, Stalin mbalek siji T-41 ing 34, siji KV lan siji IS sethitik mengko, lan siji Il-2 ngubengi ing langit ... Jerman wedi lan mlayu ... ing asas, ukrov uga. duwe kesempatan menang siji karo armata ... yen mati karo ngguyu ...

      ora malah pudel kraton lungguh ing tank ???
    25. -1
      Februari 10 2023
      W zachodnich mediach ora ana pozytywnych komentar karo tema czołgu Armata. Przede wszystkim podkreśla się , że w 2022 roku rosyjska armia miała mieć tysiące czołgów armata, a nie ma nawet 50 szt.
      Armatę uważa się kanggo nieudany proyek.
      wady kanggo przede wszystkim
      -skomplikowany silnik w układzie X
      - bardzo słabo opancerzona wieża, lan każde przebicie wieży kanggo eksplozja magazynu pocisków
      - ora ana sistem sing bisa ditindakake. W przypadku najmniejszej awarii trzeba opuścić pole walki.

      Ing proyek Armata próbowano zapewnic bezpieczeństwo ludzi (pancerzone pomieszczenie załogi) lan zachować niewielkie gabaryty czołgu. W mediach zachodnich docenia się fact, że załoga w czołgu Armata jest bezpieczna, ale sam czołg nie konstrukcją udaną.
      1. 0
        Februari 14 2023
        Kutipan saka: smok1961
        ora bisa ngetutake rong ludzi (pancerzone pomieszczenie załogi) lan ora ngganggu

        Apa kita kudu nerjemahake iki nganggo penerjemah Google??
    26. 0
      Februari 10 2023
      Aku ora ngerti carane apik tank ing kasunyatan, nanging kasunyatan sing ana mbokmenawa saperangan rolas mau wis rampung, lan iki umume boten kanggo ngarep. Tank kasebut larang, mula aku mikir saiki pilihan bakal dadi model tank sing luwih murah ing produksi.
    27. +1
      Februari 10 2023
      Minangka kacarita sadurunge, tank Armata regane watara 350 yuta rubles, kang kaping pitu luwih larang saka upgrade T-72B3.

      Mulane, kanthi tangan manajer sing entheng, T-72B3 minangka tank utama. Saiki masalah rega sekunder, sanajan nyuda amarga karakter massa perlu lan alami.
    28. 0
      Februari 10 2023
      Quote: Wong jenggot
      Ora perlu cepet-cepet .... (C) tawanan Kaukasia.
      Banjur cepet-cepet ngendi? Nilai paling gedhe saka tank Armata ana ing kampanye PR. Wunderwaffle sing inovatif lan ora bisa dingerteni pancen edan lan nyenengake. Sing ora dingerteni iku medeni. Iku kaya Poseidon. Saben uwong wis krungu babagan Poseidon, senjata kiamat, nanging ora ana sing ngerti apa iku. medeni banget. am ngguyu apik

      Aku weruh - sampeyan banget downvoted? Nanging muspra. Pancen, "Armata" wis mengaruhi ora mung NWO, nanging uga kahanan ing donya ing asas saka "armada ing kang" Mung dening kasunyatan banget saka sawijining orane. Kasunyatan bilih Federasi Rusia malah duwe tank abot sing janjeni ndadekake banget serius kanggo mungsuh mbuwang dhuwit kanggo pangembangan analog, antidotes lan perlindungan.
      Dheweke nyoba nindakake perkara sing padha ing Uni. Aku ngomong bab, sayangé, ora musna menyang seri, proyek tank abot saka USSR. Ing ngarsane, malah ing jumlah ridiculous kanggo USSR (saka 500), bakal meksa NATO lan mungsuh liyane nglampahi ing senjata anti-tank lan mitra.
      1. 0
        Februari 14 2023
        Kutipan: Vadim Topal-Pasha
        Mung dening kasunyatan banget orane. Kasunyatan bilih Federasi Rusia malah duwe tank abot sing janjeni ndadekake banget serius kanggo mungsuh mbuwang dhuwit kanggo pangembangan analog, antidotes lan perlindungan.

        Inggih, padha ngginakaken dhuwit, gadhah Leo2A7, A1M2SEP4 digawe Panther, Abrams-X, karo 130mm bedhil lan Leclerc karo 140mm bedhil. Lan sapa sing nggawe luwih gampang? Saben uwong wis suwe ngerti kabeh babagan Armata ing antarane "mitra", meh ora ana wong liya sing mikir babagan Armata ing kana. Tank tanpa saluran optik langsung, sing gumantung banget karo kamera, angel digawe ing negara sing duwe masalah karo industri optoelektronik. Liyane bab yen, kaya sadurunge 2014, nalika Armata iki ngandhut, bakal ana kesempatan kanggo tuku komponen perlu, banjur bisa ngarep-arep soko. Dina iki, meh ora bisa nggawe tank kanthi karakteristik kinerja sing diumumake ing Federasi Rusia dhewe.
    29. 0
      Februari 10 2023
      Kutipan saka Orange-Bigg
      Apa sampeyan ngomong. Lan kenapa sampeyan ora ngerti tank T-14? Sampeyan ora ngerti kenapa keamanan tank sing luwih apik dibutuhake utawa kenapa Vacuum-1, Vacuum-2 BOPS dibutuhake?
      Minangka kanggo Poseidon.
      Sawise bali menyang pelabuhan asli, Belgorod dumadakan "ilang bobot" kira-kira rong atus ton. Iki minangka kesimpulan sing diwenehake dening perwira intelijen Amerika, sawise sinau gambar satelit kapal selam nuklir Rusia, versi langsung muncul ing Pentagon babagan rong kendaraan Poseidon sing dibongkar dening Belgorod (adhedhasar kasunyatan manawa massa siji kira-kira satus ton). ) udakara sewu wolung atus kilometer saka pesisir AS . Titik iki minangka siji-sijine papan ing ngendi intelijen "penguasa jagad" bisa ndeteksi kapal selam Rusia kanthi cepet. Seneng utawa ora, kita utawa Amerika ora ngerti.


      Pakar angkatan laut duwe pendapat gabungan yen kapal selam nuklir tujuan khusus Belgorod karo Poseidons minangka alat sing cocog kanggo Angkatan Laut Rusia kanggo nyuda kerugian tempur kapal selam lan kapal permukaan lan njamin jaminan serangan balas dendam nuklir. kolektif Kulon lan Penting banget kanggo NATO nggawe paling ora mirip senjata sing bisa nglawan kendaraan ing jero banyu tanpa awak Rusia. Nanging iki mbutuhake wektu lan dhuwit, sing paling menarik - akeh. Nanging, ora ana siji utawa liyane ing jumlah sing dibutuhake. Lan mulane, saiki lan ing mangsa ngarep, mung ana siji torpedo sing ora bisa dikalahake dening "kolega" manca. Lan torpedo iki yaiku Poseidon Rusia.

      https://svpressa.ru/war21/article/361646/

      Minangka kanggo "Poseidon", Klasik paling apik ngandika. "Carane nggunakake Poseidon kanthi bener?" https://trymava.rf/?p=40529
    30. 0
      Februari 10 2023
      Kutipan saka Sebostyuan
      gonggongan)
      Dina iki jam 08:50
      ANYAR
      0
      Posmo

      Kutipan saka Sebostyuan
      Peralatan anyar ing pasukan apik banget. Nanging yen aku duwe pilihan, Aku seneng ora T-14, nanging BMP T-15. Amarga ana tank ing pasukan, nanging ora ana kendaraan tempur infanteri sing abot.

      Aku ndhukung babagan kekurangan kendaraan tempur infanteri abot / operator personel lapis baja. Nanging adhedhasar "Armata" sampeyan ora bisa nindakake akeh. Nanging ing basis saka tank kuna ... Saka T-55 lan ndhuwur, dhasar, ing asas, bisa dadi kapentingan.
      1. 0
        Februari 14 2023
        Kutipan: Vadim Topal-Pasha
        Nanging ing basis saka tank kuna.

        Iku misale jek kula sing iki mung cara sing bener, duwe masalah karo platform Armata lan Kurganets. Angkatan Bersenjata Rusia ora duwe kendaraan tempur infanteri abot lan operator personel lapis baja kanggo pambentukan kelompok lapis baja serangan abot, amarga wis suwe ditindakake ing NATO - Leo2 + Marder, utawa Puma, Abrams + Bradley, lsp. Iku pengalaman Israel sing bisa miwiti kanggo ngedol lan rivet BMP-BTR ing basis saka tank lawas sawetara taun kepungkur minangka Azharites Israel. Mesthi wae, iki bakal dadi kompromi, amarga proteksi tambang ora bisa ditingkatake utamane ing tank lawas, nanging waja modular pasif sing kandel ing kabeh perimeter, supaya bisa tahan pecahan lan RPG, bisa uga ditindakake ing Federasi Rusia.
    31. -2
      Februari 10 2023
      Quote: Dedok
      kita ora perlu push kartun ...
      jumlahe ana pira? diitung??
      ana pira???
      karo abrams, tantangan lan leomi kumpul kanggo perang ....?

      Ora, kita malah ora mikir babagan iki. Sampah iki durung diprodhuksi wiwit taun 1990-an. T-72 kanca-kancane bisa nangani kanthi apik.
    32. -3
      Februari 10 2023
      Kutipan saka: smok1961
      W zachodnich mediach ora ana pozytywnych komentar karo tema czołgu Armata. Przede wszystkim podkreśla się , że w 2022 roku rosyjska armia miała mieć tysiące czołgów armata, a nie ma nawet 50 szt.
      Armatę uważa się kanggo nieudany proyek.
      wady kanggo przede wszystkim
      -skomplikowany silnik w układzie X
      - bardzo słabo opancerzona wieża, lan każde przebicie wieży kanggo eksplozja magazynu pocisków
      - ora ana sistem sing bisa ditindakake. W przypadku najmniejszej awarii trzeba opuścić pole walki.

      Ing proyek Armata próbowano zapewnic bezpieczeństwo ludzi (pancerzone pomieszczenie załogi) lan zachować niewielkie gabaryty czołgu. W mediach zachodnich docenia się fact, że załoga w czołgu Armata jest bezpieczna, ale sam czołg nie konstrukcją udaną.

      Lan sapa sing peduli karo pendapat saka Wild West? Nalika padha duwe tank normal? Kajaba iku, saiki dheweke ora bisa ngasilake tank. "Challengers" "Abrams" "Leo-2" wis ora diprodhuksi wiwit 1990-96. Mbangun maneh.

      Perspektif - mung ing sketsa. Luwih becik yen sampeyan ngrujuk menyang Korea Selatan. Kene padha duwe, ya, ing produksi tank cukup iso dibandhingke karo "Armata". Ayo dadi Samsaya Awon, nanging ing seri.
    33. 0
      Februari 10 2023
      Minangka Stanislavsky bakal ngomong: "Aku ora pracaya!". Lanskap kasebut khas kanggo lapangan latihan Rusia, lan kekurangan iman yen Armata sing wis suwe nandhang sangsara ing zona NVO minangka asil saka tumindak manajer "efektif", sing ora duwe iman.
    34. 0
      Februari 11 2023
      Wis wayahe tes. Apa sing kita wedi? Apa sing bakal padha / mungsuh / ndeleng ana? Tank utama kita T-90 wis dikenal kabeh wong. Lan apa? Apa dheweke bakal ngerti yen Armata iku telek? Bakal padha ngobong?

      Nanging dheweke ora bisa dadi telek kanthi definisi. Kru ora menara, ing kapsul wojo - iki wis luwih saka.
      Dheweke minangka bedhil ing bedhil T-90. Aku ora mikir sing luwih elek.

      Nanging yen kita ora nyoba kendaraan tempur ing kondisi pertempuran nyata, iku ora ana gunane. Perlu dieling-eling ing kono. Akeh masalah? (Dinilai saka sajarah tank iki), nanging kudu katon saka sudut kritis.

      Ayo padha ngelas layar saka tulangan ing kabeh sisi lan visor - mesthine ora bakal luwih elek.
    35. 0
      Februari 11 2023
      Shoigu bodho tuku sing luwih murah tanpa mikir babagan prospek.
      Nanging ing wektu sing padha ngginakaken akèh dhuwit ing kabeh limo Patriot Parks.
      Grad uga luwih murah tinimbang Hymers.
    36. 0
      Februari 11 2023
      https://dzen.ru/a/Y4S1vgYfyCkXjAFS У американцев есть слабое место это их вулкан, если туда что прилетит их может лавой залить.
      Kabeh armada bisa klelep yen ana sing njeblug ing segara.
      https://bloknot.ru/politika/udarit-po-jelloustounu-pochemu-novejshie-rossijskie-rakety-sarmat-vy-zvali-paniku-v-ssha-929002.html
      Paul Amerika Utara ora bakal.
      Minangka Life nyerat, statement saka wakil dhuwur saka Kementerian Luar Negeri Rusia teka sasi sawise Rusia sukses nyoba sistem rudal Sarmat anyar. Direktur Roscosmos Dmitry Rogozin janji manawa 46 sistem rudal kasebut bakal dibangun ing Rusia. Pakar militer ujar manawa Sarmat sing kaya ngono bakal njamin njaga tameng nuklir Rusia nalika ngadhepi konfrontasi karo Amerika Serikat lan NATO.Misil RS-28 Sarmat minangka kompleks berbasis silo generasi kaping 5. Dheweke kudu ngganti rudal Voyevoda, luwih dikenal kanthi klasifikasi NATO minangka Iblis, ing tugas tempur. RS-28 bakal dadi kelanjutan saka "Satan". Iki nggunakake teknologi paling anyar lan skema bombardment orbital, ora bisa diprediksi lan ora bisa ditebak sanajan sistem anti-rudal musuh paling modern. Kutub Kidul. Ing wektu sing padha, sistem serangan nuklir pembalasan otomatis Perimeter, sing uga pengin dilarang dening Amerika Serikat, tanggung jawab kanggo ngatur Sarmat. Kajaba iku, Sarmat duwe rong teknologi unik. Iki minangka sistem wiwitan kadhemen, sing ndadekake bisa ndhelikake persiapan kanggo diluncurake saka sistem pengawasan mungsuh potensial, lan unit dipandu hipersonik Avangard kanthi konfigurasi modular. Pakar militer lan dokter ilmu militer Konstantin Sivkov nerangake manawa Sarmat hipersonik wis daya ngrusak gedhe tenan. Yen kedadeyan konflik nuklir kanthi kondisional, bisa ngilangi Amerika Serikat saka bumi. Contone, yen siji warhead tiba ing Yellowstone supervolcano, iki bakal nimbulaké njeblug pasukan unprecedented.

      Miturut sumber terbuka, kacepetan rata-rata Sarmat dhewe kira-kira 7 kilometer per detik. Warheads maneuver ing atmosfer nalika mudhun. Kapasitas maksimal yaiku 8 megaton. Rudal Sarmat bakal diprodhuksi ing Pabrik Mesin Bangunan Krasnoyarsk.
      Sadurungé kacarita "Sarmat" boboté watara 100 ton. Kemungkinan panyimpangan rudal saka target ing jarak 10 ewu kilometer ora ngluwihi 200 meter.
      Saka Orenburg nganti Washington 8900 km.

      Rudal sing diluncurake saka Rusia bakal mabur menyang Amerika Serikat mung 15 menit.
      Kita malah ora bisa ngombe teh.
      1. +1
        Februari 13 2023
        Kutipan saka Alexwar
        Dmitry Rogozin janji manawa 46 sistem rudal kasebut bakal dibangun ing Rusia.

        Lha wong iki, piye carane ora percaya? Sapa sing bakal ngomong sing bener, yen ora Rogozin.
        Serigala kraton! ... Fu, aku meh ora nahan serangan muntah, saka siji memori wartawan iki.
        46 ora cukup!
        Kompleks tambang, target stasioner, yen ora digunakake kanggo nyegah, kabeh bakal ora bisa ditindakake.
        Paling ora ana 300!
    37. -1
      Februari 17 2023
      Poseidon isih dadi masalah sing peteng lan rumit. Nanging dheweke bisa gampang nyelehake Skif (roket ngisor). Yaiku prau sing digawe.

    "Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

    "Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"