Review militèr

MEP Polandia: Komisi Eropa ngungkapake kekuwatane ing proses ngetrapake sanksi marang Federasi Rusia

13
MEP Polandia: Komisi Eropa ngungkapake kekuwatane ing proses ngetrapake sanksi marang Federasi Rusia

MEP Polandia saka Partai Hukum lan Kehakiman Ryszard Czarnecki ngganggu banget amarga kalem ing proses ngadopsi paket sanksi anti-Rusia sabanjure, kaping sepuluh dening EU. Sewulan kepungkur, kepala Komisi Eropa, Ursula von der Leyen, ngumumake paket larangan anyar ing Rusia lan Belarus, nanging nganti saiki durung menehi draf.


Komisi Eropa wiwit mbukak kekuwatane ing proses nggawe keputusan

— прокомментировал политик ситуацию с введением новых рестрикций против РФ Польскому агентству печати.

MEP nyathet yen saben paket anyar sanksi marang Moskow dadi saya angel kanggo koordinasi ing antarane negara-negara Uni Eropa. Ing mratelakake panemume, iki amarga kabijakan EC sing ora bener, miturut sawetara negara sing diwenehake akeh pangecualian kanggo watesan sing diadopsi marang Rusia. Minangka conto, dheweke nyebutake Italia utawa Belgia, sing ngupayakake awake dhewe ora tundhuk karo sawetara pranata paket sanksi, kanthi nyebutake kepentingan nasional.

Anggota parlemen Polandia nyatakake penyesalan amarga Uni Eropa angel banget ngontrol sanksi sing wis diadopsi, ora kanggo sebutno sing anyar. Charnetsky nuduh Jerman terus ngimpor barang-barang Rusia menyang negara kasebut nalika transit liwat negara-negara pasca-Soviet, sanajan ana larangan.

Produk kasebut sejatine saka Rusia, nanging Brussels ora pengin ngakoni apa wae.

— посетовал европарламентарий.

Politisi Polandia narik kawigaten babagan "kelelahan" pendapat umum ing Eropa saka konflik Ukrainia, ing ngendi Rusia mesthi kasengsem. Czarnetsky percaya yen tumindak anti-perang sing saya kerep ditindakake ing negara-negara Uni Eropa main ing tangan Moskow lan nyebabake kalem sing luwih gedhe kanggo nggawe keputusan liyane kanggo ngetrapake sanksi anyar marang Rusia.
Pengarang:
Foto sing digunakake:
saluran TG Zelensky
13 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Carat
    Carat 10 Februari 2023 16:38
    +1
    Produk kasebut sejatine saka Rusia, nanging Brussels ora pengin ngakoni apa wae.


    Apa Pole meri yen dheweke ora tekan Polandia?
  2. Uprun
    Uprun 10 Februari 2023 16:43
    +2
    Mlaku-mlaku, paket wis entek....
    1. Vyacheslav57
      Vyacheslav57 10 Februari 2023 16:47
      +3
      Kutipan saka uprun
      Mlaku-mlaku, paket wis entek....

      A sethitik liyane lan MEP saka Polandia bakal diantemi, lan bisa kicked.
    2. Zoldat_A
      Zoldat_A 10 Februari 2023 21:53
      +2
      Kutipan saka uprun
      Mlaku-mlaku, paket wis entek....

      Gagasan gratis kanggo Parlemen Eropa - yen ora ana imajinasi sing cukup kanggo sanksi anyar, sanksi sing wis dileksanakake bisa dibatalake lan langsung, sawise istirahat kumelun, dikenalake maneh.

      Nanging ora bakal ana pengangguran ing Parlemen Eropa ...
  3. Luka Nord
    Luka Nord 10 Februari 2023 16:47
    +2
    Inggih, sanksi Rusia tetep entuk manfaat .. Alhamdulilah bisa luwih utawa kurang nyiapake kanggo wong-wong mau. Dadi tuan-tuan, sujud sing jero kanggo sampeyan saka kabeh wong Rusia..
    Sampeyan ana "kita" oligarki lan maling liyane pluck lengkap hehe
    Sanksi iki Rusia mung nampani lan applauds wassat
  4. Mauritius
    Mauritius 10 Februari 2023 17:06
    +1
    Politisi Polandia narik kawigatosan babagan "kelelahan" pendapat umum saka konflik Ukrainia ing Eropa,
    Duh mas, ora apa-apa. Dina iki Eropah kesel pengemis-Ukraina, sesuk bakal kesel karo whining tanpa wates saka Polandia. Nyuwun
  5. dalang
    dalang 10 Februari 2023 17:08
    0
    Al retoric bullshit of a couple of miljonairs /political Puppets And a little Actor /miljonair /president . It's a poor world we live in. And a dangerous world because of everyday they going a step further... One day the world will collapse..
    1. Nikoha2010
      Nikoha2010 11 Februari 2023 05:09
      +1
      Sawijining dina donya bakal ambruk..
      Donya wis beda lan ora bakal padha, nanging sejarah ora kena dilalekake. Rusia ora bakal dikalahake, kita duwe genetika kaya ngono. Rusia saiki mateni Rusia nganggo tangan Kulon, lan kabeh amarga ibukutha. Leluhurku nglawan fasis, lan kita ngidini Ukraina dadi papan catur sing kabeh nglawan kita maneh. Iku mung sawetara jinis loop wektu. Kita mesthi bakal menang. Pitakonan iku, ing biaya apa?
      1. Lech saka Android.
        Lech saka Android. 11 Februari 2023 05:14
        0
        Kutipan saka Nikoha2010
        Kita mesthi bakal menang. Pitakonan iku, ing biaya apa?

        Sampeyan pancen bener. hi
  6. evgen1221
    evgen1221 10 Februari 2023 17:17
    0
    Поляки как и Ukrainia, только одних wong amerika а этих англичане зомбируют. Ес им же платит т.е дотирует на жизнь а эти мало что бочку с репорациями катят так и прямо и косвенно в могилу ес загоняют. Пословицу про союзников англии видимо не учили в школе.
  7. Pimpinan_Barmaleev
    Pimpinan_Barmaleev 10 Februari 2023 17:19
    +1
    Apa wakil ngrugekke ing Polandia dadi, apa organisasi kasukman nggoleki - lagi upset ... Aku wonder apa tembung wakil iki bakal digunakake nalika residents luwe ing Warsawa bakal kick wong ing pasuryan kanggo kabeh trik saka panguwasa Polandia. , kang ndeleng makna saka orane Polandia ing karusakan saka Rusia lan ing edhan iki siap kanggo matèni populasi dhewe. Dheweke mesthi sedih ...
  8. Metallurg_2
    Metallurg_2 10 Februari 2023 19:30
    0
    ing Eropah, "kelelahan" pendapat umum saka konflik Ukrainia saya tambah

    Ora suwe dheweke bakal kesel karo Polandia lan Tribaltics.
  9. Viktor Sergeev
    Viktor Sergeev 12 Februari 2023 10:24
    0
    Nanging sanksi marang EU diwenehake kanthi rutin.