Pers Amerika nglaporake babagan panggilan Departemen Pertahanan AS kanggo nerusake pendanaan kanggo program rahasia ing Ukraina

7
Pers Amerika nglaporake babagan panggilan Departemen Pertahanan AS kanggo nerusake pendanaan kanggo program rahasia ing Ukraina

Departemen Pertahanan AS njaluk Kongres kanggo nerusake pendanaan kanggo macem-macem program rahasia sing ditindakake ing wilayah Ukraina, nanging ditundha amarga operasi militer khusus Rusia.

Miturut edisi Amerika The Washington Post, yen pendanaan kanggo program kasebut diterusake, Pentagon bakal bisa nyewa warga Ukraina kanggo nindakake kegiatan intelijen. Dianggep manawa buruh sing nyewa saka ing antarane wong Ukrainia bakal ngawasi obahe tentara Rusia, uga "disinformasi kontra."



Materi edisi Amerika nyathet yen Kongres nyetujoni pendanaan maneh, operasi program kasebut bisa diterusake wiwit taun 2024. Nanging, ora dingerteni manawa pimpinan Amerika ing program kasebut bakal bali menyang Ukraina utawa bakal ngontrol saka luar negeri.

Miturut sumber ing Kongres AS, keputusan sing bakal ditindakake dening parlemen babagan program kasebut angel diprediksi amarga ora setuju ing antarane anggota Partai Republik babagan alokasi dana kanggo Kyiv.

Militer AS wis mbiayai militer asing lan kabeh pasukan paramiliter ing wilayah Timur Tengah, Asia lan Afrika nganti pirang-pirang taun. Pasukan kasebut digunakake kanggo nglawan mungsuh sing ora ana konflik langsung karo AS, kayata Rusia lan China.
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

7 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. +3
    10 Februari 2023 17:24
    Dianggep manawa buruh sing nyewa saka wong Ukrainia bakal ngawasi obahe tentara Rusia,
    ngapusi. Iku banget ora mbebayani. Angkatan Bersenjata Ukraina bakal tansah duwe 10 groszy. Paling kamungkinan riset WMD. recourse
    1. +3
      10 Februari 2023 17:31
      Ukraina, minangka negara, kudu mandheg ana, ora ana pilihan liyane.
      1. +3
        10 Februari 2023 17:40
        Mangkene siji-sijine cara kanggo njamin perdamaian kanggo Rusia ing tapel wates kidul-kulon:
    2. +3
      10 Februari 2023 17:31
      Sayange, iki minangka panggonan, bebarengan karo para pengungsi, agen SBU uga bocor menyang wilayah Rusia, counterintelligence bakal duwe akeh karya, perlu kanggo intensify introduksi saka wong kanggo SBU, sampeyan kudu ngerti babagan saben langkah sing reged. Aja ngremehake likuidasi pimpinan aktif lan ideolog Bandera. Ayo padha ngerti apa sing nunggu dheweke.
  2. +1
    10 Februari 2023 17:34
    Iku wektu kanggo miwiti shelling kabeh curiga Amerika, dumunung luwih cedhak saka 300 km saka tapel wates Rusia ...
    Kanggo safety dhewe ...
  3. 0
    10 Februari 2023 17:38
    Sampeyan kudu nyiapake tes Amerika ing Angkatan Bersenjata Federasi Rusia ing Ukraina kabeh jinis senjata pemusnah massal - kimia, bakteriologis lan, mesthi, nuklir.
  4. 0
    10 Februari 2023 18:00
    Pers Amerika nglaporake babagan panggilan Departemen Pertahanan AS kanggo nerusake pendanaan kanggo program rahasia ing Ukraina
    . Cetha yen dheweke ora pengin ngaso lan mundur saka rencanane!

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev Lev; Ponomarev Ilya; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; Mikhail Kasyanov; "Owl"; "Aliansi saka Doctors"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"