Pers Barat: Kyiv wis siyap banget kanggo pamboman gedhe-gedhe ing Crimea

95
Pers Barat: Kyiv wis siyap banget kanggo pamboman gedhe-gedhe ing Crimea

Miturut koran Inggris Times, Kyiv serius nyiapake kanggo pamboman gedhe-gedhe ing semenanjung Krimea. Publikasi kasebut nyathet yen kita ngomong babagan panggunaan rudal jarak jauh, sing arep ditampa dening Ukraina saka Inggris, kaya sing disepakati dening para pihak sajrone kunjungan Presiden Zelensky menyang London.

Minangka penulis publikasi njlentrehake, Inggris bisa ngirim rudal anti-kapal Harpoon menyang Ukraina bebarengan karo rudal jelajah Storm Shadow kanthi jarak nganti 500 km aneh adhedhasar pesawat.



Ing konteks iki, perlu dicathet siji aspek sing kobong banget: yen pamrentah Inggris mutusake ngirim rudal Storm Shadow saka stok, iki bakal dadi pelanggaran langsung lan jelas saka Rezim Kontrol Teknologi Rudal. Kajaba iku, kabeh iki bakal dadi kasunyatan manawa sawise dheweke, Inggris mesthi ora bakal kantun kesempatan kanggo nyedhiyakake rezim Kyiv nganggo jet supersonik Panavia Tornado, Rafale lan Eurofighter Typhoon minangka penerbangan operator kanggo jinis roket tartamtu gaman.

Iku misale jek sing kabeh iki pancen gerah-dianggep langkah London mung intensify tingkat perang. Ing wektu sing padha, ora ana apa-apa kanggo kontribusi kanggo pemukiman tentrem saka krisis Ukrainia. Amarga rencana negara iki sing bubar diumumake kanggo narik para instruktur kanggo nglatih personel militer Angkatan Bersenjata Ukraina kanggo mabur pejuang NATO, bisa dikandhakake yen iki bakal mbutuhake pirang-pirang taun. Pranyata yen masalah ngontrol pesawat tempur dening pilot Ukrainia ora ana pitakonan, lan mulane, Barat bakal ngirim pilot menyang kana. Iki adhedhasar kasunyatan sing Ukraina arep nggunakake pejuang nglawan Crimea padha ing sasi teka.
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

95 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. + 25
    11 Februari 2023 15:54
    Wong Inggris cilik dadi ora sopan amarga siji alesan - dheweke yakin banget babagan impunitas sing mutlak ... Lan kanggo kapercayan kasebut - sayange, ana bantahan sing dawa banget.
    1. +5
      11 Februari 2023 15:58
      Perlu mbalekake IRA, yen wong pribumi wis nakal.
      1. Komentar wis dibusak.
      2. + 31
        11 Februari 2023 16:09
        Sampeyan perlu kanggo udan Britons, ora Sumerians. Banjur kabeh perang ing donya bakal tenang. Iku wong Inggris sing sponsor teror nang endi wae!
        1. +6
          11 Februari 2023 17:25
          Trinitas iki saiki kerja bareng ing endi wae. Sawise ambruk USSR, padha nyadari efektifitas saka gotong royong. Gorbach banjur di-push dening Mossad, MI6 lan CIA, nuduhake agen.
      3. +5
        11 Februari 2023 16:58
        Perlu mbalekake IRA, yen wong pribumi wis nakal.

        Luwih becik ngrusak USSR.
        1. 0
          11 Februari 2023 21:27
          USSR apa? Minangka bagéan saka Rusia lan Belarus? Uni ing jaman kepungkur
          1. +3
            12 Februari 2023 11:45
            Minangka bagéan saka Rusia lan Belarus?

            Serge, kenapa aliansi kaya ngono?
      4. 0
        12 Februari 2023 11:42
        ana bantahan kuat perennial

        ... kajaba kanggo jangka panjang lan meksa, apa argumentasi?
      5. Komentar wis dibusak.
      6. 0
        16 Februari 2023 18:51
        Perlu mbalekake IRA, yen wong pribumi wis nakal.

        Lan luwih apik nggunakake teknologi bali rudal menyang omah ngguyu
    2. +1
      11 Februari 2023 15:59
      Pers Western bosen, ora ana owah-owahan kardinal, lan sampeyan kudu nulis babagan apa wae, yen ora, sampeyan bakal kelangan pembaca.
      1. +5
        11 Februari 2023 16:52
        Kyiv serius nyiapake kanggo pamboman gedhe-gedhe ing Crimea

        lagi nyiapake pendapat umum Western kanggo aggravation cetha, ing wektu sing padha intimidating Rusia
      2. 0
        12 Februari 2023 08:10
        Pers Western bosen, ora ana owah-owahan kardinal, lan sampeyan kudu nulis babagan apa wae, yen ora, sampeyan bakal kelangan pembaca.

        Mungkin wektune kanggo nggugah minat masarakat Inggris kanthi laporan babagan mundur saka misi diplomatik Rusia kanthi kobongan kertas? Yen padha ora kasengsem, padha bakal bisa kanggo nulis sing kabeh kapal selam Russian kanggo sawetara alesan, lan banjur nerbitaké "saluran" informasi bab misi pesawat ing unit panuntun dhumateng rudal. Ing sawetara titik, umume wong Inggris bisa mikir yen dheweke ora duwe umur sing dawa lan menarik.
    3. +7
      11 Februari 2023 16:11
      Iki masalahe ... Sapa sing bakal ngukum dheweke ??? Lan sapa ing antarane kita sing wani?
    4. +7
      11 Februari 2023 16:15
      Kutipan saka paul3390
      ana bantahan kuat perennial

      Perang proksi NATO karo Rusia mung bisa ditindakake ing Ukraina. Nalika Rusia bisa miwiti perang proxy sing padha ing puluhan wilayah ing donya sing ana pangkalan Amerika. Kaping pisanan, iki Suriah lan Irak. Cukup kanggo nyedhiyakake senjata lan menehi ijin kanggo nggunakake, lan bakal mabur metu saka wilayah kasebut kaya gabus saka botol.
      1. + 19
        11 Februari 2023 16:29
        Kutipan: VitaVKO
        Perang proksi NATO karo Rusia mung bisa ditindakake ing Ukraina. Nalika Rusia bisa miwiti perang proxy sing padha ing puluhan wilayah ing donya sing ana pangkalan Amerika.

        Lah kok, tlatah Inggris adoh, terpencil, ana sing nyuplai misil jarak jauh mungsuh kita. Ing kono padha kudu miwiti, supaya liyane meneng. Ora bakal ana ing peta, ora ana sing bakal kuwatir, kabeh wong wis bosen sajrone orane.
        1. +5
          11 Februari 2023 16:51
          Yen anak-anakmu manggon ing kana, sampeyan ora bakal menehi. Ana sing curiga wong bocah-bocah isih manggon ing kono. keprungu
          1. +7
            11 Februari 2023 17:02
            Quote: Al Manah
            Ana curiga yen ana wong sing isih manggon ing kono.

            Minangka conto - putra Peskov ing London. Lan putriku ana ing Paris.
            Mulane, nalika Inggris lan Prancis ora ana ing bebaya.
            1. +2
              11 Februari 2023 17:12
              Dheweke nulis yen Zelensky duwe omah gedhong ing Yalta. Bojo duwe.....Mbokmenawa ora wani nasionalisasi, supaya ora ana serangan rudal menyang Yalta. Uga gerakan sing menarik ...
              1. +1
                12 Februari 2023 14:20
                Kutipan: ivan2022
                Dheweke nulis yen Zelensky duwe omah gedhong ing Yalta. Bojo duwe.....Mbokmenawa ora wani nasionalisasi, supaya ora ana serangan rudal menyang Yalta. Uga gerakan sing menarik ...

                Bubar, EVERYTHING iki dinasionalisasi saka ALL Ukrainians.
            2. +3
              11 Februari 2023 19:05
              Sampeyan ora perlu numpes kabeh Inggris utawa Prancis. Mung nyerang bagean ngendi anak saka pejabat Rusia ora - cocok politik, militèr utawa ekonomi target, kang ana secara harfiah puluhan ewu.
            3. 0
              17 Februari 2023 10:40
              Dheweke wis suwe ing Rusia. Lan ing London ditutup kanggo 10 taun kanggo transaksi narkoba. Rama sing tresna narik dheweke menyang Moskow kanthi jaminan kanthi 6 nol. Miturut cara, Peskov Jr. uga putu saka Budyonny, monocle kentut kuwi.
          2. +2
            11 Februari 2023 21:13
            Quote: Al Manah
            Yen anak-anakmu manggon ing kana, sampeyan ora bakal menehi. Ana sing curiga wong bocah-bocah isih manggon ing kono. keprungu

            Mantra babagan bocah-bocah ing Inggris wis kesel. Aku duwe kanca, wong biasa, wong biasa, sing anak-anake manggon ing Inggris. Sepupu ing Jerman, kolega ing AS, duwe anak saka kanca apik sing manggon ing Israel, kanca sakelas putri manggon ing Polandia, lan anak saka kanca manggon ing Kanada. Kita ninggalake ing 90s ... Kabeh anak saka wong sing paling biasa. LAN ? Anake sapa? Kaping pisanan, kita ngrusak negara, nyebarake wong-wong ing luar negeri, banjur njerit?
            1. -1
              16 Februari 2023 21:03
              Ora ketompo carane akeh lan ngendi padha manggon, iku ora menarik, ana liyane ing Rusia, supaya iki bisa diterangake minangka biaya perang.
          3. +1
            12 Februari 2023 14:18
            Quote: Al Manah
            Yen anak-anakmu manggon ing kana, sampeyan ora bakal menehi. Ana sing curiga wong bocah-bocah isih manggon ing kono. keprungu

            Aku nganti siji panggonan kanggo wong-wong sing manggon ana saka "kita".
        2. +4
          12 Februari 2023 08:07
          Ora bakal ana ing peta, ora ana sing bakal kuwatir, kabeh wong wis bosen sajrone orane.

          Ing Argentina, ora mung wong-wong mau padha bungah-bungah ing budhal saka ratu Inggris menyang donya liyane, lan ing tilas koloni Inggris ing saindhenging donya, ora ana sing lali apa-apa.
      2. +1
        11 Februari 2023 18:58
        Persis - nanging kanggo kedadeyan kasebut, pisanan kabeh mentalitas "bali menyang bisnis kaya biasane" karo "mitra sing dihormati" kudu ditinggalake.
  2. Komentar wis dibusak.
  3. +6
    11 Februari 2023 15:58
    "Pemanfaatan rudal menyang porte longue, ing Ukraina lan niat kanggo nampa Royaume-Uni"
    Si les Anglais terus ngomong babagan devenir très dangereux d'habiter à Londres sans savoir ce qui sera le plus dangereux : un très brusque "réchauffement climatique" utawa un ras de marée...
    L'incurie de leurs et de nos politiciens nous mene droit ands le mur...-:(

    "ing panggunaan rudal jarak jauh sing arep ditampa Ukraina saka Inggris"
    Yen Inggris terus kaya iki, bakal dadi mbebayani banget kanggo manggon ing London, ora ngerti apa sing luwih mbebayani: "pemanasan global" sing cetha banget utawa gelombang pasang ...
    Kecerobohan wong-wong mau lan politisi kita ndadekake kita buntu.
    1. +1
      12 Februari 2023 00:23
      Kutipan saka Yanni Kounnar
      Kecerobohan wong-wong mau lan politisi kita ndadekake kita buntu.

      Aku weruh sembrono saka politisi kita mung ing softness lan lack saka karsa. Suwe-suwe jaran Inggris kudu dilebokake ing kios, supaya ora metu monconge maneh, nanging senapati kita sing paling dhuwur katon dicubit, mula dheweke narik tali, nanging ora jelas apa sing ditindakake. bakal tekan.
      1. +1
        12 Februari 2023 07:53
        Suwe-suwe, jaran Inggris kudu dilebokake ing kios, saengga ora ana moncong maneh.

        Sayange, ora ana sing bisa nindakake iki nganti suwe. Maksimum - kaping pindho ing sopatka, nanging luwih apik tinimbang apa-apa.
  4. +6
    11 Februari 2023 15:58
    Lan apa sing bakal kelakon ing London kanggo iki? Padha sampurna ngerti - NOTHING
    1. +6
      11 Februari 2023 15:59
      Sampeyan pancen bener. Ana balung mburi elit sing ngarahake bal iki.
    2. +7
      11 Februari 2023 16:08
      Dheweke ngerti yen Putin lan Amerika ora kasengsem ing TMV. Kanggo manggon hotz kabeh.
      Mulane, sampeyan bisa nggosok.
      P.S. KITA CEKAK BANGET KANG KANG AGUNG
      1. +2
        11 Februari 2023 16:46
        Dheweke cedhak, wong tansah cedhak karo dheweke ... Nanging yen sampeyan pracaya sawetara interpretasi, penyakit lan perang wis ana lan terus, nanging durung keluwen ...
  5. + 12
    11 Februari 2023 15:58
    Suwene NWO, luwih gedhe bakal bantuan senjata menyang Ukraina.
  6. + 35
    11 Februari 2023 15:59
    Negara kita uga ora kekurangan Stalin, nanging Khrushchev. Sapa sing ora ragu-ragu ngumumake ing rapat PBB sabanjure yen "yen malah siji rudal jarak jauh dikirim menyang Ukraina, Kapuloan Inggris bakal mandheg ana sajrone jam." Lan defiantly bakal ngelingi duta saka Inggris lan negara NATO liyane - karo packing, kobong dokumen, hastily ninggalake misi diplomatik ... lan ora kurang defiantly sijine Unit Strategic Missile Forces ing waspada.
    Khrushchev ujar manawa lan mesthi bakal nindakake. Nanging saiki kita ora duwe Stalin utawa Khrushchev ...
    1. AAK
      + 25
      11 Februari 2023 16:06
      Nanging kita duwe Bunch saka "Pinocchio" sing ngimpi bali menyang sasi lan check-in tenang menyang Inggris lan real estate liyane, kita duwe paling amatir rembugan Kamentrian Luar Negeri, kita duwe jenderal sugih paling apik lan peralatan paling apik kanggo parade. , lan kita uga duwe pengadilan paling apik sing nglindhungi katentreman lan kamakmuran kabeh strata sing kadhaptar ... pancen tegang karo Stalin ...
    2. -6
      11 Februari 2023 16:19
      Lan provokasi TMV? N. S. ora beda karo intelijen khusus, mula dheweke "ngrusak kayu bakar."
      Stalin minangka wong sing praktis lan disenengi: "ngukur kaping pitu"
      1. + 10
        11 Februari 2023 18:39
        Stalin minangka wong sing praktis lan disenengi: "ngukur kaping pitu"

        Stalin, kaya Khrushev, bakal dadi sing pertama nembak riff-raff favorit sing nyoba ngatur gerakan apik ing NWO lan ngomong babagan "wong kita" ing Ukraina kanggo mimpin kaping 7.
      2. 0
        11 Februari 2023 20:10
        Lan provokasi TMV?

        Apa kita duwe pilihan? Ing skenario sing diterangake, wong-wong ing Britain bakal miwiti mbanting lan ngobong institusi negara, sawise wong Hindu bisa uga ora nganti Ukraina.
    3. Komentar wis dibusak.
    4. +3
      11 Februari 2023 17:17
      Kutipan: Peter_Koldunov
      Negara kita uga ora kekurangan Stalin, nanging Khrushchev. . Nanging saiki kita ora duwe Stalin utawa Khrushchev ...

      Wong-wong kita ora butuh Khrushchev, nanging mung wong sing normal kanthi mental. Ora ana pengkhianat sing wong Rusia ora pengin diakoni minangka Presiden.
    5. 0
      12 Februari 2023 05:03
      "Storm Shadow minangka rudal jelajah jarak jauh Anglo-Prancis sing diluncurake kanthi jarak jauh sing dikembangake wiwit taun 1994 dening perusahaan Matra ..." yaiku, miturut sampeyan, Inggris nyedhiyakake rudal ing Ukraina ing abad kepungkur, lan Rusia mung bisa. nolak iki karo serangan nuklir ing Inggris ?? Nanging apa babagan perkembangan paling anyar kita? Nanoteknologi, Skolkovo, RebotFyodor...? Pranyata sawise pendanaan pemerintah sing loman, kita ora duwe apa-apa kajaba senjata nuklir sing bisa nahan senjata ing abad pungkasan? Lan mung masalah Inggris ??
      1. +1
        12 Februari 2023 07:57
        sing, ing mratelakake panemume, Inggris Penyetor Ukraina karo pluru saka abad pungkasan, lan Rusia mung bisa ngusir iki karo serangan nuklir ing Inggris ??

        Rudal iki sejatine minangka analog saka Kaliber. Jarak penerbangan nganti 1000 km kanthi kamungkinan masang hulu ledak nuklir. Nalika "sampah" iki katon ing langit liwat bagean Rusia, ora mung S-300, nanging uga luwih serius, kudu mabur menyang.
  7. +6
    11 Februari 2023 16:02
    Lan ing wektu sing padha .... Wakil kepala Kementerian Luar Negeri Rusia Sergei Vershinin ngandhakake yen Federasi Rusia siap kanggo rembugan karo Ukraina, nanging tanpa prasyarat. Iki dilaporake ing saluran Telegram publikasi Zvezda.
    1. +2
      11 Februari 2023 16:36
      Ya lan ora. Vershin ngandika yen kita mbukak kanggo rembugan, nanging Kyiv kudu njupuk menyang akun referendum.
    2. +8
      11 Februari 2023 17:53
      Quote: Skorin
      Rusia siyap rembugan karo Ukraina, nanging tanpa prasyarat.

      Rembugan tanpa syarat, nyatane, kapitulasi.

      Negosiasi normal yaiku perdagangan ing kapentingan. Saben uwong nyoba kanggo njaluk soko metu saka awake dhewe.
      Lan nalika salah siji saka negotiators teka lan ngandika: "Iku bakal ing mratelakake panemume lan boten liya" - iki tawaran nyerah.

      Liyane bab iku saiki, nganti kita wis ATLEAST tekan tapel wates Polandia, kita ora perlu sembarang Kiev "capitulation" - dina iki kita mundhut. Amarga iku bakal nguripake menyang liyane "Minsk" - swindle padha lan respite kanggo West pump Kyiv karo sumber daya kanggo luwih (lan luwih sukses) perang karo kita.

      Ing babagan iki, aku ora ngerti tembung babagan negosiasi "kanthi syarat" utawa tanpa.
      Apa Vershinin sporol gag - banjur langkah kudu dijupuk. Wong-wong sing pangkat iki ora duwe hak kanggo nyemburake barang sing dumadakan dadi gila ing sirahe dhewe.
      Utawa dheweke ujar apa sing dikandhakake - banjur "kesepakatan", "kabeh wis ilang", "dikhianati" lan sampah liyane ...
  8. +2
    11 Februari 2023 16:15
    Inggris, ing mratelakake panemume, mikir yen wong Sevastopol wis lali prastawa Perang Krimea (1853-1856), nalika Inggris, karo manca (Turki) tangan, raked ing panas lan nyeret chestnut metu saka geni .. Cilik-shaven, ketoke, pengin "mbaleni sajarah." Nanging, sing sampeyan ngerti, kaping pindho iku bola-bali salah siji minangka farce utawa minangka tragedi ... Aku mesthi ora bakal melas kanggo wong, nanging brazen siji! Padha kudu diwenehi kabeh lan lengkap, njupuk menyang akun utang Nicholas I, miturut paling "aja ngrusak!" Supaya mengko padha kelingan lan ndredheg medeni saka kenangan iki ... am
    1. 0
      12 Februari 2023 08:02
      Inggris, ing mratelakake panemume, mikir sing wong Sevastopol wis lali prastawa Perang Crimean (1853-1856), nalika Inggris, karo manca (Turki) tangan, raked ing panas lan nyeret chestnuts metu saka geni ...

      Dadi ora ana sing owah: saiki dheweke bakal nggawa chestnut nganggo tangan Ukrainia.
    2. 0
      17 Februari 2023 10:48
      Inggih, ora cukup tangan Turki. Wong Turki ora ana gunane. Aku kudu ngintervensi awake dhewe, sawise mindhah meh kabeh tentara Inggris sing ora gedhe banget menyang Crimea. Sawise unit Inggris kudu digawa menyang Crimea saka India, sepoys pribumi lokal nganakake pemberontakan nglawan Anglo-Saxon, amarga India meh tiba saka makutha Inggris. Peserta liyane ing Perang Krimea, Napoleon v. 3.0, minangka asil, raked wong saka Jerman, amarga Rusia prudently tetep ing sidelines nalika panggedhe mbengkongaken ing pools paddling.
      Dadi kabeh ing donya iki saling gegandhengan - "yen ana sing teka ing sak panggonan, mesthi bakal suda ing papan liyane."
  9. +7
    11 Februari 2023 16:16
    Padha bakal sijine iku. Lan padha kenek. Lan dheweke ora bakal entuk apa-apa. Nyuwun
    Mung Crimea bakal dadi Donbass anyar - iku kabeh.
    1. +1
      11 Februari 2023 20:02
      Padha bakal sijine iku. Lan padha kenek. Lan dheweke ora bakal entuk apa-apa.

      Yen ora ana apa-apa, banjur Moscow bakal dadi kabeh konco Crimea. Kabeh wis ngerti iki. Ora perlu menet tembok sing duwe peso ing kanthonge.
      1. Alf
        0
        11 Februari 2023 21:24
        Quote: lawas
        Ora perlu menet tembok sing duwe peso ing kanthonge.

        Bisa uga ana piso ing kanthong sampeyan, nanging wani nggunakake ora katon ing cakrawala.
      2. 0
        17 Februari 2023 10:53
        "Nalika Charlie isih cilik, karo sirah kriting," salah siji mbah Inggris paranormal nggawe wangsit sing bakal njagong ing dhampar Inggris ing umur majeng lan mrentah mung 6 sasi. Sawise iku, ana sing salah karo Inggris. Lizanka Kapindho mindhah jaran ing September, istilah Karl-Charlie kadaluwarsa ing pertengahan Maret ... Nganti saiki, bagean pisanan saka prediksi wis kasil kayektenan, kaloro ora suwe ngenteni ...
    2. -2
      11 Februari 2023 21:20
      Quote: tali bahu
      Padha bakal sijine iku. Lan padha kenek. Lan dheweke ora bakal entuk apa-apa. Nyuwun
      Mung Crimea bakal dadi Donbass anyar - iku kabeh.

      Ora, paling ora bakal ana Zelya, akeh Bandera Yahudi, zaluzhny, podluzhny lan Svidomo saka tsipso. Good riddance kanggo donya sabanjuré, blooming hulks, sing melodious Ukraina ...
      1. 0
        12 Februari 2023 19:13
        Kutipan: 30 vis
        Quote: tali bahu
        Padha bakal sijine iku. Lan padha kenek. Lan dheweke ora bakal entuk apa-apa. Nyuwun
        Mung Crimea bakal dadi Donbass anyar - iku kabeh.

        Ora, paling ora bakal ana Zelya, akeh Bandera Yahudi, zaluzhny, podluzhny lan Svidomo saka tsipso. Good riddance kanggo donya sabanjuré, blooming hulks, sing melodious Ukraina ...

        Dheweke bakal ngalahake Zhido Bandera kaya tikus nganggo sekop. Yahudi narika zelyu, kabeh jinis Danilovs, Reznikovs, ngethok sniffers lan kuleb. Lan menyang neraka karo wong-wong mau!
        1. 0
          17 Februari 2023 10:58
          Dadi nalika Reznikov dadi vyrus? Shoikhet (ritual slaughterer ing papan pangibadah) nerjemahake menyang MOV bakal "slaughterer". Dadi penumpang kanthi jeneng Reznik, Reznichenko, Reznikov meh padha karo "Slav" amarga Abramovich iku wong Belarusia, lan Pozner iku wong Jerman :-)
          Kira-kira kanthi cara sing padha, jeneng Yiddish Kantor (penyanyi ing papan pangibadah) diowahi dadi "Belarus" Kantorovich, "Ukrainia" Spivak lan "Russian" Pevtsov.
  10. +6
    11 Februari 2023 16:24
    Tooth kanggo untu, pulo kanggo semenanjung. Kene padha takon.
    1. +1
      11 Februari 2023 20:16
      Aku gelem nang sing Inggris bakal pindhah menyang pass ing wayahe pungkasan. Kalebu amarga dheweke ngerti manawa yen ana kekacauan serius, dheweke bakal ditinggalake karo Rusia.
  11. +5
    11 Februari 2023 16:24
    Inggris mesthi ora bakal kantun kesempatan kanggo nyuplai rezim Kyiv karo jet supersonik Panavia Tornado, Rafale lan Eurofighter Typhoon.


    Aku mbaleni:
    Tornado - ing sawetara pangkalan, kalebu pangkalan panyimpenan Shawbury sing misuwur. Nanging, iki minangka panyimpenan saka kayu bakar sing disigar. Dheweke kudu diunggahake kanthi serius - butuh wektu (sanajan pilot ora bakal siap sesuk). Umumé, mangsa-musim semi 24, ora sadurungé.



    Nanging, ana sawetara 60-70 mobil lan ora dibutuhake, mula bisa uga ngumpulake 32 mobil sing kondisional kanthi kanibalisme lan pasukan cilik. Saben nggawa massa TSA, kalebu Brimstons lan nganti 4 CR.


    Eurofighters MK1 - Inggris nulis 53 pesawat saka model iki kanthi berturut-turut ing taun 25. Kanggo 22 taun, "Saka 53 pesawat Tranche 1 sing ditampa dening Royal Air Force (RAF)" tetep ana ing neraca, 30 tetep ing inventaris."


    Maneh, iki Eurofighter pisanan nyata karo Bunch saka Watesan, avionics lawas lan radar, nanging iku luwih apik tinimbang Ukrainia lan Slovak MiGs, lan uga ndhukung Western TSA, sanajan ora ing wangun dhasar (ora kabeh sistem serangan bisa digantung). Ing sisih liya, maneh, ana sawetara, saiki.
  12. 0
    11 Februari 2023 16:33
    Iku misale jek sing kabeh iki pancen gerah-dianggep langkah London mung intensify tingkat perang.


    Pengarang: Yegorenkov Alexander - pikiran, kang ana sawetara.
  13. 0
    11 Februari 2023 16:47
    Pers Barat: Kyiv wis siyap banget kanggo pamboman gedhe-gedhe ing Crimea

    Pers Barat kudu mikir babagan pamboman gedhe-gedhe NATO NEGARA-NEGARA sing melu nyedhiyakake senjata menyang Ukraina ......
  14. +2
    11 Februari 2023 16:49
    Pers Barat: Kyiv wis siyap banget kanggo pamboman gedhe-gedhe ing Crimea
    . Lan sing bakal???
    Pitakonan yaiku sapa sing luwih siap kanggo acara iki.
    1. +4
      11 Februari 2023 17:00
      Kutipan saka roket757
      Lan sing bakal???

      ora ana! bakal uga. minangka Agustus
      2022 ..... sawise serangan ing Novofedorovka .. sampah lan malah markas Armada Segara Ireng
  15. +3
    11 Februari 2023 17:03
    Rezim Kontrol Teknologi Rudal dudu perjanjian, nanging persetujuan politik informal tanpa kewajiban hukum. Kajaba iku, utamane babagan rudal lan UAV kanthi muatan paling sethithik 500 kilogram kanggo jarak paling sethithik 300 kilometer. Storm Shadow duwe hulu ledak 450 kg.
    1. -1
      12 Februari 2023 11:19
      Negara-negara sing dadi anggota rezim iki duwe aturan dhewe kanggo transfer teknologi rudal, sing beda karo aturan kanggo non-anggota. Ukraina wis dadi anggota perjanjian iki wiwit taun 1998.
  16. +2
    11 Februari 2023 17:06
    Langkah-langkah London sing ora dipikirake mung nambah tingkat perang. Ing wektu sing padha, ora ana apa-apa kanggo kontribusi kanggo pemukiman tentrem saka krisis Ukrainia.

    Yagene langkah-langkah iki ora dipikirake?
    London tumindak ing kapentingan dhewe.
    1. +4
      11 Februari 2023 17:10
      Ya, dheweke nggawe, kabeh dadi miturut skenario ...
      1. 0
        11 Februari 2023 20:03
        Ya, dheweke nggawe, kabeh dadi miturut skenario ...

        Dadi naskah iki kudu dirusak.
  17. -2
    11 Februari 2023 17:26
    Kutipan saka krot
    Sampeyan perlu kanggo udan Britons, ora Sumerians. Banjur kabeh perang ing donya bakal tenang. Iku wong Inggris sing sponsor teror nang endi wae!

    Sampeyan perlu kanggo drown Britons karo "Poseidons", banjur manawa kabeh Anglo-Saxon mesthi bakal tenang sapisan lan kanggo kabeh.
  18. -1
    11 Februari 2023 17:37
    Inggih, ketoke, wong kita ora ngebom kuartal kedutaan ing Kyiv kanggo sing, supaya ana reins. Padha ngandika sanalika - supaya sampeyan bakal langsung ngetung mayit warga Inggris
  19. +5
    11 Februari 2023 17:44
    yen pamaréntah Inggris mutusaké kanggo ngirim rudal Storm Shadow saka stockpile sawijining, iku mesthi bakal nglanggar langsung lan flagrant saka Rudal Teknologi Control Regime.
    Dadi apa? Sanalika rudal kasebut katon ing Angkatan Bersenjata Ukraina, apa sing bakal kelakon? Apa abu radioaktif London bakal mabur menyang Ukraina? Utawa ing London, kaya ing salah sawijining negara Osilasi, apa pabrik drone bakal njeblug dhewe?
  20. -1
    11 Februari 2023 18:39
    Yen aku dadi wong Inggris, aku bakal waspada ngulungake rudal jarak jauh marang Ukrainia.
    Wiwit Ukrainians bisa ngarahake rudal kasebut menyang Crimea, lan minangka asil, rudal kasebut bisa mabur menyang infrastruktur pelabuhan Inggris .......
  21. +4
    11 Februari 2023 19:00
    "Iku misale jek sing kabeh iki pancen gerah-dianggep langkah London mung nambah jurusan perang. Ing wektu sing padha, padha nindakake apa-apa kanggo kontribusi kanggo pemukiman tentrem saka krisis Ukraina."
    Lan nah... tulisen! "Langkah", mung - cukup "dianggep" kanggo awake dhewe, lan sabenere supaya "derajat" perang ora mudhun. Dadi ora ndhelikake. Lan apa jenis "pemukiman tentrem" bisa karo Nazi, ing asas. Yen aku ora salah, tugas NWO sing diumumake dening Federasi Rusia yaiku "denazisasi lan demilitarisasi" Ukraina. Tugas sing disuarakake dening Kulon yaiku kekalahan Federasi Rusia ing medan perang. Aku ora bingung apa-apa? nglirik
    1. Alf
      -2
      11 Februari 2023 21:26
      Kutipan: sub307
      Yen aku ora salah, tugas NWO sing diumumake dening Federasi Rusia yaiku "denazisasi lan demilitarisasi" Ukraina.

      Tugas iki ora disebutake maneh ing media kita ...
  22. +1
    11 Februari 2023 19:39
    Iku kabar apik. Ayo padha nyerang ing Crimea, lan ing papan liya. 500 km lumayan. Kursk, Belgorod, bisa uga Rostov. Mungkin Kremlin wis wiwit mikir lan tumindak kanthi serius. Ketoke kita ora bisa nindakake tanpa tendhangan ... kita ngarep-arep kanggo menang.
    Ing ngarep, nasib ala sluggish padha tanpa sukses cilik! Artemovsk mesthine wis dikepung lan dicekel biyen. Nanging kita wis panganan karo tales, supaya padha njupuk siji bagean saka dalan, nanging bagean liyane dalan liyane ... Mouse fuss ing pawon cook kang. Musim semi bakal teka, nanging apa maneh sing ditindakake kajaba Soledar? stasiun uyah?
    Lan ing mangsa panas dheweke bakal nguatake tentara lan kita bakal mundur rada. Yen tugas kanggo ngrusak Kulon babagan pasokan Kukarina, mula ayo mandheg mbuwang wektu akeh kanggo ngrembug NWO.
    Rakyat kesel karo tumindak sing ora efektif. Ibarat pacaran karo wong wedok sing ora orgasme! Perang imitasi! Imitasi saka jinis.
    Luwih becik ngrembug babagan ekonomi, mundhake produk domestik bruto, nyuda tingkat bunga, apa-apa kajaba omong kosong sing dipangan ing kene!
    1. +1
      11 Februari 2023 19:45
      Miturut wilayah Belgorod, ora ana sing bakal kelakon ... Mbok menawa Ukrainia ngluncurake roket ing Barvikha, kita bisa tangi, nanging ora suwe ... Nanging wong Ukrainia (MI6 lan CIA) ora bodho tangi. beruang kesel turu...
    2. 0
      11 Februari 2023 21:01
      Kutipan: Alexey G
      Iku kabar apik. Ayo padha nyerang ing Crimea, lan ing papan liya. 500 km lumayan. Kursk, Belgorod, bisa uga Rostov.

      Ketoke sampeyan manggon adoh saka kutha-kutha lan sedulur lan kanca-kanca ora ana. Lan pati warga kita liyane sampeyan ora peduli.
      1. -2
        11 Februari 2023 22:44
        Ora, aku ora peduli, lan akeh kenalan lan kanca-kanca sing ana lan cedhak, lan aku nulis iki amarga aku pengin kita menang, nanging ora ana, yaiku, aku nulis ora saka kepinginan kanggo cilaka. wong, nanging saka pangerten saka medeni kang kita manggon. Lan medeni iki kita lagi turu! Daya tumindak kaya Joe ngantuk!
        Ora Biden ngantuk Joe. Moscow ngantuk Joe! Kita butuh 41 taun kanggo menang, supaya ora nandhang sangsara saka masturbasi!
        Wong Jerman sing cedhak karo Moskow iku sing kita butuhake. Iki titik komentarku!
        Lan wis ana korban! Ana akeh ing Donetsk, Luhansk, Makeevka, etc.! Lan yen sampeyan ora mandheg niru perang, mula isih akeh banget! Iku kaya ngupas kulit kanthi milimeter!
        Kabeh sing ditindakake yaiku masturbasi, ora urip, tiru urip. Minangka onanis niru yen dheweke duwe urip pribadi. We are rembugan sing ana nyerang! Lan menyang ngendi? Suwene sampeyan bisa ngenteni? Rauh setahun kaya SVO, banjur apa? Apa sampeyan mikir kita ora duwe korban? Ana akeh wong, mung Konashenkov ora ngomong apa-apa bab iku.
  23. +1
    11 Februari 2023 20:14
    yen padha miwiti ngebom Crimea, banjur Kementerian Pertahanan Rusia lan eselon paling dhuwur saka kekuwatan ora bakal duwe kapercayan 100% maneh! iki bakal dadi pendapat pribadi! Yen ora, aku ora bisa nerangake iki lan kenapa kita ora nggulung Ukraina menyang jaman watu karo prajurit NATO ing ngendi presiden menyang ngendi dheweke kepengin lan nindakake apa sing dikarepake, kabeh kekuwatan vertikal ing Ukraina urip lan rezim ing Ukraina. ora numpes, nanging nelpon wong perang lan muter propaganda kanggo kabeh Ukrainians ! Iki mung pendapat pribadi, ora luwih!
    1. Alf
      -2
      11 Februari 2023 21:28
      Kutipan saka opuonmed
      yen padha miwiti ngebom Crimea, banjur Kementerian Pertahanan Rusia lan eselon paling dhuwur saka kekuwatan ora bakal duwe kapercayan 100% maneh!

      Nanging dheweke ora entuk apa-apa, ora panas utawa adhem. Bakal mesthi ana "kanca" kaya Boris55 sing bakal memuji ....
  24. 0
    11 Februari 2023 20:25
    klelep wong quietly. jare ana lindhu
  25. 0
    11 Februari 2023 21:03
    Dheweke bakal menehi pluru, dheweke bakal ngebom Crimea - sawetara wektu. Kita bakal njupuk sawetara, sawetara bakal mabur, sayangé. Dheweke ora bakal njupuk ing Kremlin, pertahanan apik ana, lan sawetara pembangkit listrik termal utawa depot minyak ing pinggiran kutha gampang. Nanging montor mabur bakal teka, lan kanthi pesawat udara sing apik, ora preduli carane "nglebur" kabeh penerbangan kita. Nanging iki uga omong kosong. Gusti Allah ngalang-alangi, padha sijine ataxes adoh pinter - kita njelaske nganggo bentuk garis zona 300 km lan wara-wara iku ngarep-baris. Nanging, aku, iku ora bakal teka. Prilaku panguwasa Rusian kanggo Amerika Serikat bisa katebak, kontrol, lan kanthi mencet tombol "mati" ing badut, padha bisa tansah mungkasi iki .. SVO iki lan lungguhan everyone ing meja rembugan, mbenakake MediaWiki sing.
    1. -1
      11 Februari 2023 22:13
      Aku setuju yen Amerika Serikat ngontrol jumlah sing kudu dilebokake supaya geni ora mati! Aku kaget karo Federasi Rusia, sing sengaja main game sing ditindakake dening Amerika Serikat
  26. -1
    11 Februari 2023 21:15
    saka Inggris menyang Federasi Rusia iku luwih murah uncalan pipa gas kanggo Inggris saka uncalan dhuwit menyang perang. Utawa apa pitungan yen kalah, dheweke uga bakal nampa gas, nanging wis dadi wilayah Federasi Rusia?
    1. -2
      11 Februari 2023 21:59
      kepiye babagan eropa? RF nglarang adol sumber daya menyang Eropa ora! lan yen Eropa lan Amerika Serikat kasil mlengkungake Federasi Rusia, dheweke bakal nampa sumber daya gratis lan bakal ndhikte Federasi Rusia apa sing kudu ditindakake, lan yen ora bisa ditindakake, ya, Eropa, nyatane, ora bakal. ilang, minangka Federasi Rusia ora nglarang sade kanggo Eropah, padha quietly bakal ngangkat sanksi lan sing! iki ora akurat, nanging ing kene 2 kelompok gelut, 1 klompok sing tiba ing Eropa yaiku ukrr lan kaloro, sing ing Federasi Rusia kepengin dadi otonom lan berkembang kaya sing dikarepake! mbokmenawa ora persis yen aku ora bisa nerangake apa Federasi Rusia ora numpes pemimpin politik ndhuwur ing ukrrr padha wedi serangan retaliatory saka perang uncontrolled i xs) sanajan iki kabeh teori ora luwih saka xs nyata!
    2. 0
      12 Februari 2023 12:13
      iku luwih murah kanggo uncalan pipa gas menyang Inggris

      bakal luwih murah kanggo mbangun "pabrik lilin" kanggo pangolahan gas lan sawetara rolas operator gas
  27. 0
    12 Februari 2023 08:30
    Quote: lawas
    Perlu mbalekake IRA, yen wong pribumi wis nakal.

    Luwih becik ngrusak USSR.

    Dadi Zhirinovsky, sing ing taun-taun pungkasan wis kerja minangka avatar Putin, (nyatakake gagasan Putin sing ora bisa dikandhakake Putin kanggo awake dhewe) ing Januari 2022 ujar manawa Federasi Rusia duwe kesempatan unik kanggo mulihake negara kasebut ing wates taun 1991. USSR.
    A sasi mengko, padha wiwit mulihake. Kabeh negara sing paling cedhak karo Federasi Rusia njupuk tembung Zhirinovsky kanthi serius, mula negara-negara Baltik, uga Polandia, minangka panyengkuyung tumindak sing paling penting marang Federasi Rusia. Kanthi alasan sing padha, Finland lan Swedia njaluk NATO kanthi cepet
  28. -1
    12 Februari 2023 11:14
    Ing konteks iki, perlu dicathet siji aspek sing kobong banget: yen pamrentah Inggris mutusake ngirim rudal Storm Shadow saka stok, iki bakal dadi pelanggaran langsung lan jelas saka Rezim Kontrol Teknologi Rudal.

    Penulis ora pati ngerti. Iki ora bakal dadi pelanggaran, amarga Ukraina, kaya Inggris, wis dadi anggota rezim kontrol teknologi rudal wiwit 1998. MTCR (Missile Technology Control Regime) kalebu total 35 negara, lan aturan antarane peserta ing persetujuan beda-beda saka non-peserta - teknologi ora bisa ditransfer mung kanggo wong-wong sing ora melu ing persetujuan lan ora duwe teknologi kuwi. .
  29. 0
    12 Februari 2023 12:05
    Kyiv serius nyiapake kanggo pamboman gedhe-gedhe

    ...kita uga kudu nyiapake ...
    Apike, apa Staf Umum maca saran saka "analis" situs iki?)
  30. Komentar wis dibusak.
  31. 0
    12 Februari 2023 13:28
    Nyelidiki Garis Merah sing padha?
  32. 0
    12 Februari 2023 13:41
    Nanggepi, Kyiv kudu leveled, sedhih. Eskalasi, etit.
  33. +2
    12 Februari 2023 13:42
    arep ngomong opo? Njaluk perang - nyoba. Negara, rakyat, malah sawetara oligarki ing pembuangan sampeyan. Sistem kontrol, Nanging, bosok lan ngrusak saka ndhuwur kanggo ngisor, nanging kang digawe dhewe, sampeyan ora bisa nyalahke leluhur kene. Bakal dadi pahlawan lan pilar sejarah, ora - ana akeh pilihan ing kene lan kabeh ora apik. Nalika ana kredit saka dateng, senajan leleh sadurunge kita mripat. Mung ana wektu nganti tanggal 24, mung wong wuta ora weruh yen Amerika narik nganti pemilihan, banjur bakal nguripake kabeh mesin kanggo ambruk Rusia lan wektu iki potensial bakal unprecedented, mung pangecualian. dadi kamenangan tanpa syarat lan remuk kita.
  34. +1
    12 Februari 2023 13:45
    Jembatan ngliwati Dnieper kudu dirusak lan jesant dibuwang ing kana, lan klompok gedhe Angkatan Bersenjata Ukraina bakal ana ing kawah gedhe. Ora ana panggonan kanggo wong-wong mau
    Sing Iskanders kita ora bisa ngrusak kreteg, sampah lengkap.
    https://news.rambler.ru/troops/49676039-bitva-za-dnepr-pentagon-uveren-chto-esli-budut-unichtozheny-mosty-ukrovermahtu-konets/
    Malah Amerika dhewe mikir yen kreteg wis numpes, ukrofermacht bakal mungkasi
    Lan pembicara lokal uga mbuktekake manawa penyangga jembatan kasebut bisa nahan pukulan "Kaliber". Nanging, dheweke uga ngakoni yen serangan dening sawetara rudal X-101 kanthi 400 kg bahan peledak bakal mateni sembarang guideway ing Dnieper paling sethithik telung nganti nem sasi. Iki dilaporake dening "The Rambler". Salajengipun: https://news.rambler.ru/troops/49676039/?utm_content=news_media&utm_medium=read_more&utm_source=copylink
    Sampeyan mung kudu numpes kreteg iki ing wektu. Pesawat bisa ditembak nganti 400 km
  35. VB
    -1
    12 Februari 2023 13:49
    Siji bab sing jelas yen karo Putin sing paling dhuwur, sampeyan kudu nyopir armada menyang Novorossiysk saiki. Loro-lorone pinggiran lan Rusia minangka negara sing nduweni kontrol eksternal.
  36. 0
    13 Februari 2023 07:02
    Kene sampeyan! Maneh babagan pemukiman sing tentrem! Ora kesel?
  37. 0
    13 Februari 2023 08:14
    Kutipan saka paul3390
    Wong Inggris cilik dadi ora sopan amarga siji alesan - dheweke yakin banget babagan impunitas sing mutlak ... Lan kanggo kapercayan kasebut - sayange, ana bantahan sing dawa banget.

    Sampeyan kudu nggawe "kacilakan" Poseidon ing cedhake ... supaya makhluk-makhluk kasebut dibuwang karo pulo menyang Atlantis!

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev Lev; Ponomarev Ilya; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; Mikhail Kasyanov; "Owl"; "Aliansi saka Doctors"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"