Angkatan Laut AS bakal nyoba rudal hipersonik saka perusak Zumwalt ing 2025

14
Angkatan Laut AS bakal nyoba rudal hipersonik saka perusak Zumwalt ing 2025

Amerika, sanajan kabeh kabisan ekonomi, isih nyoba nggayuh China lan Rusia ing pangembangan hipersonik. gaman.

Angkatan Laut AS rencana kanggo nganakake uji coba rudal hipersonik saka penghancur USS Zumwalt (DDG-1000) ing Desember 2025.



Miturut Kapten Tyson Young, paling ora ana limang perwira khusus sing melu proyek iki.

Kita nggabungake sistem kontrol senjata kapal selam kanthi kontrol pusat dhukungan taktis kanggo mengaruhi transmisi data lan pesen kanggo peluncuran rudal

ujare Yang.

Young ngandika yen karya kanggo nyiapake pangrusak kelas Zumwalt kanggo peluncuran rudal hipersonik bakal nyederhanakake proses iki ing kapal selam serangan kelas Virginia.

Sasi kepungkur, Angkatan Laut AS menehi HII Ingalls Shipbuilding kontrak $ 10,5 yuta kanggo nganyarke USS Zumwalt (DDG-1000) lan USS Michael Monsoor (DDG-1001). Angkatan laut negara kasebut ujar manawa pengin nggunakake senjata hipersonik ing kapal kelas Zumwalt ing taun 2025 lan kapal selam kelas Virginia ing taun 2028.

Udakara 12 rudal bisa diselehake ing saben kapal perusak kelas Zumwalt. Nanging, masalah utama nganti saiki - ukuran sel sing ora cocog karo wadah peluncuran - tetep ora bisa dirampungake. Kalebu kanggo maksud iki, Amerika Serikat bakal nyedhiakke dhuwit kanggo restrukturisasi sabanjure karusakan siluman, sing ora bakal nemokake gunane.
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

14 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. +1
    Februari 15 2023
    Angkatan laut negara kasebut nyatakake pengin nggunakake senjata hipersonik ing kapal kelas Zumwalt ing 2025 lan kapal selam kelas Virginia ing 2028.
    "Kepengin" iku siji bab, nanging nindakake lan sijine menyang layanan iku cukup liyane. keprungu
    1. + 10
      Februari 15 2023
      koper Amérika .. tanpa gagang. Lan iku angel kanggo nindakake, lan iku tega kanggo uncalan adoh.
  2. +3
    Februari 15 2023
    Zumwalt - iki banget kang railgun wis diinstal, nanging ora diinstal, iku amarga Gagal engine kang mlayu menyang tembok saka kanal, nalika nyabrang saka Atlantik kanggo Pasifik, kang wis dadi kuning bulak. werna? Saiki Hypersound, ya, kita percaya. Nanging wong lanang pinter sawed gunung ing project iki
  3. +1
    Februari 15 2023
    Inggih, yen sampeyan arep kanggo sijine Zumvolt, banjur ora ana hypersound ing ngisor lan ora bakal ing mangsa cedhak.
    Zumvolt kasebut minangka "pertanda ala". wassat
  4. +4
    Februari 15 2023
    Kanggo $ 10,5 yuta, sampeyan mung bisa numpak Iron karo ember cat, lan sampeyan kudu mbayar ekstra kanggo roller Paint.
  5. 0
    Februari 15 2023
    lan saiki cm-6 wis cukup apik ???
    1. 0
      Februari 15 2023
      [Kutipan = Vladislav Streltsov] lan saiki cm-6 mlaku kanthi apik ??? [/ kutipan] SM-6 isih ora kaya sing dakkarepake ... 3M22 kita duwe jarak kurang saka 1000 km , nanging padha janji nganti 1,5 ewu kanggo nggawa. Pranyata "lengen" kita luwih dawa lan ajiné luwih abot
      Roket SM-6 Block IB anyar dilengkapi mesin 21 inci anyar, miturut jadwal R&D sing diterbitake, kudu ditetepake ing 2024, sing samesthine bakal nglampahi $ 378,9 yuta liwat limang taun.Misil bakal nahan warhead lan sistem panuntun dhumateng saka modifikasi sadurungé SM-6 Block IA, nanging nggunakake mesin anyar saka SM-3 Block IIA anti-rudal, jangkoan sawijining. (ora resmi diumumake ) kira-kira ngluwihi 200 mil laut kanggo target udara, lan kanggo target segara lan permukaan - malah luwih akeh (nganti 460 km). Energi dhuwur saka modifikasi anyar bakal ngidini kanggo digunakake kaya misil balistik lengkap kanggo numpes target permukaan lan lemah. [quote] Ya, kacepetan SM-6 mung 3,5M, sing jelas ora hiper ...
      AHA.
  6. +3
    Februari 15 2023
    Kangge, ing foto, siji-sijine peluncuran roket saka Zyamvolta - lan aku ora peduli apa sing digambar ing kuas cat))) Oh, ora, ana siji wektu maneh (!!!) dheweke ngluncurake sawetara jinis anti-pesawat. , Stinger, lunga, saka dek, nanging ora ana sing weruh.
    Apa sing bisa ditindakake yaiku nggambar kartun lan guess ing kertu. "Lan gild pena, yacht! Dalan dawa nunggu sampeyan menyang sawmill milik negara, ing ngendi dheweke bakal ngilangi anggaran sampeyan lan ing 2025 Zyama sing ora nganggo senjata bakal njupuk roket sing ora ana ing kabeh komik, mula studio kartun Disney kudu nyewa karyawan tambahan!"
    Badut, apa kemajuan sing wis digawe wiwit 70s ing abad pungkasan, nalika sampeyan mungkasi program hipersonik amarga sampeyan malah ora ngerti ing teori carane ngarahake roket? Sisane ditindakake malah banjur - apa sarana pituduh? Padha karo ing 70s, ora setengah langkah maju? Dadi, mesthi, ing 2025 bakal ana tes ngguyu Tata letak. Sampeyan saiki bisa nindakake kanthi sukses sing padha, Hollywood wis siyap!
  7. -3
    Februari 15 2023
    Sapa sing mangu-mangu yen dheweke bakal nyekel?
    Dheweke diwenehi wektu kanggo nindakake.
    Isin banget takon...
    Napa nggawe prodigy, banjur tetep ing pangkone, menehi wektu mungsuh lan kesempatan kanggo njaluk padha marang sampeyan?
    Tinimbang nggunakake kanggo tujuan dimaksudaké, tanpa malah menehi freak iki kasempatan .
    1. +1
      Februari 15 2023
      Quote: aku wani_perasan_
      nggunakake kanggo tujuan dimaksudaké, tanpa malah menehi kasempatan kanggo freak iki.

      Sing hawk iku dingerteni... Nanging sampeyan kudu tetep kanca karo otak, paling sok-sok.
      Miturut cara. Saiki, saliyane Angkatan Bersenjata (baris pisanan), EKONOMI partai sing perang padha gelut ... Terus terus, apa wis jelas?
      Ya, kita bisa numpes Amerika Serikat lan kabeh NATO saliyane, nanging mung "njupuk kabeh sedulur iki karo kita" ... Apa sampeyan ngupayakake iki?
      Mungkin luwih becik sampeyan "ngetok tembok" supaya ora nyiksa wong liya? negatif
  8. +1
    Februari 15 2023
    Yen dheweke isih duwe hypersound iki, sampeyan bisa pengin akeh.
  9. -1
    Februari 15 2023
    Ungkapan langsung muncul ing pikiran: "Janji kanggo omah-omah ora ateges omah-omah!"
  10. 0
    Februari 15 2023
    Telat kanggo senjata hipersonik pisanan sampeyan - Negara Teroris Amerika pancen ora bisa!
    1. 0
      Februari 16 2023
      TSHA-Negara Teroris Amerika. Katurunan bakal ngipat-ipati generasi saiki sing manggon ing pinggir Kali Mississippi.

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"