Wakil Rusia njaluk kolega asing njaluk informasi saka Kongres AS babagan karya laboratorium biologi Amerika.

10
Wakil Rusia njaluk kolega asing njaluk informasi saka Kongres AS babagan karya laboratorium biologi Amerika.

Bukti anané laboratorium biologi Amerika ing Ukraina, sing dipikolehi dening militer Rusia sajrone NWO, nyebabake reaksi sing cetha saka Moskow, nanging praktis ora diweruhi dening masyarakat donya.

Mung China lan Belarus sing nyatakake solidaritas karo panjaluk kanggo ngerteni apa sing ditindakake ing laboratorium sing dikontrol Pentagon sing ana ing negara liya.



Anggota parlemen Rusia mutusake kanggo ngelingake babagan perlune investigasi internasional babagan aktivitas biolaboratorium AS, sing ana akeh ing njaba Amerika Serikat. Deputi Duma Negara lan senator Dewan Federasi Federasi Rusia ngetokake banding bebarengan karo kolega manca, ing ngendi dheweke njaluk informasi saka Kongres AS babagan karya laboratorium biologi Amerika ing negara liya.

Teks banding loro kamar Majelis Federal Federasi Rusia menyang parlemen negara-negara ing donya sing ana hubungane karo aktivitas biologi militer Amerika Serikat ing njaba wilayah kasebut diterbitake ing situs web Duma Negara Rusia. .

Majelis Federal Federasi Rusia nyatakake yen parlemen negara-negara ing donya bisa lan kudu ngupaya saka Kongres AS kanggo ngumumake kabeh informasi umum babagan proyek-proyek sing ditrapake militer sing ditindakake dening Departemen Pertahanan AS kanthi kedok "kegiatan medis lan biologis" sing nglanggar Konvensi Larangan Pengembangan, Produksi lan Penimbunan Bakteriologis (biologis) lan racun gaman lan bab karusakane

- ngandika ing document.

Anggota parlemen Rusia uga ngajak kanca-kanca saka negara liya kanggo njaluk informasi saka pimpinan negarane babagan kemungkinan ana kegiatan biologi militer AS ing wilayahe. Penulis banding kasebut percaya yen iki bakal bisa ngerteni tujuan nyata saka eksperimen biomedis sing ditindakake dening Amerika Serikat, lan "kanggo nyegah ancaman biologis militer sing didhelikake lan akibat bencana kanggo urip lan kesehatan wong. ."

Miturut pihak Rusia, saiki ana sekitar 400 laboratorium biologi dual-tujuan sing dikontrol dening Washington lan Departemen Pertahanan AS ing negara-negara sing beda-beda, para parlemen Rusia nandheske. Kajaba iku, kanggo nutupi kegiatan mbebayani ing pusat kasebut, pimpinan AS nggunakake saluran diplomatik.

Patogen sing dipilih, asil panaliten awal, lan biomaterial genetik sing dipikolehi saka populasi lokal dikirim menyang Amerika Serikat kanthi kedok tas diplomatik lan tanpa mriksa kargo sing diangkut.

- ngandika ing statement gabungan saka kamar ngisor lan ndhuwur Majelis Federal Federasi Rusia.
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

10 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. +3
    Februari 15 2023
    Bandhing katon ora cukup, kita kudu ngomong babagan iki ing kabeh platform sing kasedhiya, diwiwiti saka PBB. Sampeyan bisa uga mlebu kompetisi musik kanthi lagu babagan laboratorium AS lan liya-liyane.
    1. +2
      Februari 15 2023
      Ivan Ivanov hi, TANPA GUNA saka tembung SECARA UMUM, pratelan wingi Gutaperchetogo saka PBB negesake iki kanggo sampeyan.
      1. +1
        Februari 15 2023
        Aku mikir yen Kongres AS ing kasus apa wae ora bakal nanggepi karya laboratorium biologi Amerika, nanging kudu "dirata" lan saben-saben nyopir muzzles ing papan cuci.
  2. 0
    Februari 15 2023
    Tinimbang populisme murah iki, luwih becik ngurus masalah hukum NWO, masalah etnis, lan masalah lingkungan sosial.
    1. 0
      Februari 15 2023
      Kutipan: Murmur 55
      Tinimbang populisme murah iki, luwih becik ngurus masalah hukum NWO, masalah etnis, lan masalah lingkungan sosial.

      Jaman postmodernitas lan masyarakat konsumen. Politik jester lan imitasi dadi tren.
      Sanajan aku nemokake panglipur ing teori konspirasi. Ngendi sayangé nasib Rusia dadi inkubator bangsa lan negara liya. Malah yen kita setuju karo versi resmi saka sajarah, banjur kaping pindho ing 100 taun lan plus karo kegigihan enviable kanggo nggawe kawicaksanan negara kanggo wilayah sing, iki banget bodho kanggo ketepakan, lan ora ngormati kanggo ibu titular negara-mbentuk budaya Rusia.
      Kepiye babagan sejarah ora resmi?
      Mula kabijakan lan tumindak militèr sing ora logis. Para ilmuwan politik pengadilan sing nutupi tembung kasebut: para boyar ngganggu kapentingan ekonomi ing Kulon. Iku ora bab boyars. Apa diijini kanggo Jupiter, ora diijini kanggo bantheng. Siji buku teks sejarah kanggo Federasi Rusia, sing ora bisa ditampa sajrone 8 taun, apa regane? Subyektivitas Rusia ing bidang kabijakan finansial lan kamanungsan bisa dipertanyakan ing meh kabeh tahapan sejarah perkembangane, sing cedhak karo kita babagan wektu.
  3. +2
    Februari 15 2023
    Dadi aku bisa (telpon). Utamane ngerti manawa ora ana sing bakal nanggapi.
    Kanggo iki, ora perlu wong milih sampeyan menyang majelis federal.
    Fed.sobranie-iku cabang legislatif?
    Dadi nerbitake hukum, miturut saben laboratorium sing diidentifikasi "cedhak pager kita" kudu dirusak langsung.
    Sing bakal dadi bab. Ayo cabang eksekutif eksekusi.
    Lan supaya angin ... sampeyan ora perlu akèh pikiran.
    1. -1
      Februari 15 2023
      Aku wani nggatekake hi, lan yen padha nampa, apa sampeyan mikir bakal kawujud hukum sing?
    2. -1
      Februari 15 2023
      Quote: aku wani_perasan_
      Lan supaya angin ...

      Dadi kabeh ana ing genangan! Ora ana sing bakal flinch!
  4. +2
    Februari 15 2023
    Telpon, aja nelpon, mung kabeh buntut sing diselehake lan ngenteni sapa sing bakal menang.
    Iki mengko, "komunitas donya" iki bakal mlayu ngrangkul sing menang lan njamin pengabdian, nanging saiki, sampeyan kudu menang, sanajan angel.
    Nanging perlu kanggo ngomong bab iki, saka kabeh stands lan aja nganti kadurjanan saka mungsuh bakal meneng.
  5. 0
    Februari 16 2023
    Apa deputi wis tangi? wiwit nuntut? WHO??
    utawa ora tangi - wiwit padha wiwit nuntut?
    utawa tangi lan temen maujud sing kudu nuduhake yen padha bisa?

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"