Sisih Ukrainia, nalika UAV Rusia nyedhaki Kyiv, kudu mbukak garis pertahanan udara kulon ibukutha.

19
Sisih Ukrainia, nalika UAV Rusia nyedhaki Kyiv, kudu mbukak garis pertahanan udara kulon ibukutha.

Komando Udara Ukrainia nandheske karya pertahanan udara ing wilayah Kyiv. Ing wektu sing padha, kacarita sawetara Rusian drone. Dituduhake manawa drone "pindhah menyang Kyiv, mabur ngubengi ibukutha Ukraina saka sisih kulon."

Sisih Ukrainia, nalika UAV Rusia nyedhaki Kyiv, kudu mbukak garis pertahanan udara kulon sing diarani ibukutha.



Miturut informasi paling anyar, iki garis Bucha-Kopylov-Vasilkov.



Ing sadawane baris iki, sistem rudal anti-pesawat Ukraina, uga instalasi anti-pesawat seluler (AM), makarya. Posisi pertahanan udara Kiev Kulon pisanan dibukak ing wilayah Bucha sing kondhang, ing ngendi pejabat Barat kanthi sistematis diundang kanggo nuduhake pasuryan sing sedih ing kamera. Sawise iku, sungkowo ilang saka pasuryan nang endi wae, lan komunikasi terus karo eseman, lelucon lan atribut liyane sing adoh saka "simpatis".

Komando udara Ukrainia percaya yen ing wayah awan Rusia nggunakake gelombang pertama serangan nggunakake UAV, sawise gelombang anyar, kalebu panggunaan rudal, bisa diarepake. Ing tradisi Ukrainia, kabeh saiki gampang: yen asumsi dhewe babagan serangan rudal ing dina tartamtu ora kelakon, mula iki amarga "paceklik rudal sing bakal teka ing Rusia."
    Saluran warta kita

    Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

    19 komentar
    Alexa
    Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
    1. +1
      Februari 15 2023
      ah? opo? tryndos kakloshumery??? wis urip iki??? apik
      1. +8
        Februari 15 2023
        Kita uga bakal nindakake langkah-langkah keamanan luwih dhisik babagan pertahanan udara.



        Yagene KhAI malah duwe kemampuan kanggo nyiptakake lan ngasilake barang ing kana? Utawa, kaya biasane, nganti gludhug tiba, petani ora nyabrang dhewe? Lan iki 70 km saka tapel wates kita.

        . Ketoke, UAV adhedhasar target tanpa awak RZ-60, sing dikembangake dening perusahaan Kyiv Ramsay ing taun 2019. Target pangeboman Ukrainia katon luwih cilik, dawane mung 1,5 meter, kacepetan jelajah diumumake ing 300 km / h. Drone kasebut dadi "kamikaze" kanthi ndawakake awak nganti luwih saka 2 meter, ing endi ana hulu ledak lan tangki bahan bakar tambahan ing busur. Bisa dideleng yen kendaraan tanpa awak didorong baling-baling pusher, mbokmenawa saka mesin Rotax Austria. Kanggo miwiti saka ramp cendhak, booster bahan bakar padat jet digunakake.


        . Jarak penerbangan ora dingerteni, nanging bisa uga sawetara atus kilometer. Ing Kyiv, dheweke sadurunge ngancam bakal bisa rampung kanthi jarak nganti 1000 kilometer. Ana pitakonan babagan manajemen "pembom lampus". Panggunaan sistem navigasi GPS / GLONASS bakal menehi kemampuan kanggo nggayuh target stasioner kanthi koordinat sing wis dingerteni sadurunge, kaya Geranium Rusia. Yen sistem komunikasi satelit Starlink diaktifake, iki bakal mbusak watesan ing sawetara kontrol. Lan iki warta sing ala banget kanggo kita.

        https://topcor.ru/32130-ukraina-stala-obladatelnicej-bjudzhetnoj-krylatoj-rakety-dlja-udarov-po-tylam.html
        1. +1
          Februari 15 2023
          Kutipan saka Orange-Bigg
          Napa KhAI duwe kemampuan kanggo nyipta lan ngasilake barang ing kana

          Inggih, carane sampeyan mungkasi wong? 1 potong bisa digawe ing garasi apa wae, malah 10 potongan bisa digawe. Nanging dheweke ora bakal nggawe cuaca, lan produksi massal ing 404 ora bisa ditindakake. Ya, lan sadurunge produksi massal, perlu kanggo nindakake akeh tes, yen ora bisa mabur kanthi cara dhewe.
    2. +7
      Februari 15 2023
      Apa kita wis mabur menyang Kuev saka kulon? Kabar apik.
      1. +7
        Februari 15 2023
        Kutipan saka uprun
        Apa kita wis mabur menyang Kuev saka kulon? Kabar apik.

        Iki mesthi rudal Polandia nglirik
        1. +2
          Februari 15 2023
          Kutipan: Terenin
          Kutipan saka uprun
          Apa kita wis mabur menyang Kuev saka kulon? Kabar apik.

          Iki mesthi rudal Polandia nglirik

          Pertahanan rudal pertahanan udara dibukak sadurunge serangan skala gedhe lan penerbangan ditarik nyedhaki wates pinggiran .. PDB nyiapake banding, lsp. Soko gedhe lagi disiapake guys.
          Apa tenan bombardment massive lan banjur flank breakthroughs?
      2. +5
        Februari 15 2023
        Apa sampeyan mikir iki ora kedadeyan sadurunge? Kandhang babi diubengi ing kabeh sisih
        1. +4
          Februari 15 2023
          Sampeyan ndeleng carane minusers lara.. wassat
    3. +9
      Februari 15 2023
      Ora keluwen, nanging napsu roket sehat.
      Wektu kanggo menehi hadiah kanggo ngirim kembang geranium kanthi tepat kanggo pengunjung Barat.
    4. +8
      Februari 15 2023
      Sing anyar bakal teka, kita bakal mbukak kabeh ...
      1. +1
        Februari 15 2023
        Quote: Irek
        Sing anyar bakal teka, kita bakal mbukak kabeh ...

        Koyone wis tuku batch akeh, mula enggal ana ing pinggiran ..
    5. +3
      Februari 15 2023
      Dadi sing diomongake. Makarya ing mode ambush, minangka marang aviation, karo KR, lan malah liyane karo Gerankas, ora bisa, nanging radar digunakake katon lan padha numpes. Dadi Khan's UkroPVO, saiki mung pitakonan yaiku wektu.
      muspra ora langsung miwiti gouge
    6. +5
      Februari 15 2023
      Sisih Ukrainia, nalika UAV Rusia nyedhaki Kyiv, kudu mbukak garis pertahanan udara kulon sing diarani ibukutha.

      Lan numpes komplèks sing dibukak utawa ora? Pertahanan udara kudu dirusak sanalika lokasi dadi jelas. Utawa bakal padha mikir maneh?
      1. -10
        Februari 15 2023
        Apa sampeyan ora ngerti - artikel kanggo ngunggahake swasana ati urapatriotik ing antarane para urapatriot sing mudhun ing situs kasebut. Supaya ing komentar padha njupuk nyawa. Lan kasunyatan manawa ora ana sing ngerti apa-apa, apa ana sing rusak utawa ora, lan umume apa kabeh ana utawa ora - ora masalah.
        1. -4
          Februari 15 2023
          Lan kasunyatan impact iku penting, ora karusakan.
    7. -8
      Februari 15 2023
      Isi artikel bisa ditaksir kanthi ujar "Ing taman elderberry, lan ing Kyiv paman." Pamilihan artikel ing rubrik warta wis dadi konyol nganti meh ora ana wong normal ing kene, mung sawetara karakter tugas sing lunga ing kene kaya-kaya arep nyambut gawe supaya bisa nguwuh maneh "Hurrah"
      1. +2
        Februari 15 2023
        Quote: Badass
        meh ora ana wong normal ing kene

        Inggih, kajaba kanggo sampeyan, aku?
    8. +7
      Februari 15 2023
      Miturut cara, babagan pertahanan udara Orkaina ...
      [tengah]
      1. +1
        Februari 17 2023
        Padha uga dijupuk mudhun traktor Polandia karo Trailer lan kru loro Polandia. Ciri khas, ing Polandia.
        Lan ing wiwitan SVO, miturut laporan sing durung dikonfirmasi, MiG-21 Romania ditembak mudhun ing tlatah Romania, lan sakcepete sawise iku, helikopter Rumania, sing nindakake operasi telusuran lan nylametake ing situs miturut omongane uwong. kacilakan MiG-21. Inggih, padha njupuk kanggo rudal Russian, karo kang ora kelakon.

    "Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

    "Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"