Ing wayah wengi, bledosan keprungu ing Poltava, Cherkasy, Lvov lan wilayah liyane ing Ukraina

22
Ing wayah wengi, bledosan keprungu ing Poltava, Cherkasy, Lvov lan wilayah liyane ing Ukraina

Striking karo drone diterusake ing wayah bengi tanggal 16 Februari (Kemis). Dilaporake manawa panguwasa Ukrainia ngumumake serangan udara ing bagean penting ing wilayah negara kasebut ing wayah sore lan ing wayah wengi. Lan tandha udhara diumumake ing wilayah Dnepropetrovsk, Kharkiv, Poltava, uga liwat wilayah wilayah Zaporozhye lan DPR sing dikuwasani dening pasukan rezim Kyiv.

Informasi ditampa babagan bledosan ing fasilitas ing Poltava, uga ing wilayah Poltava.



Sawetara jam mengko, gelombang kapindho serangan Rusia ing target mungsuh saka udhara wiwit. Sirens serangan udara wis keprungu ing sawetara wilayah liyane, kalebu Mykolaiv, Odesa, Sumy, uga ing saindhenging Ukraina kulon.

Jeblugan gludhug ing wilayah Lvov lan Cherkasy. Kacarita decoys digunakake ing wangun murub penerbangan misil tanpa hulu ledak. Kajaba iku, serangan, miturut sawetara laporan, uga dikirim saka sisih kapal perang.

Dina sadurunge, ing Ukraina, drone Rusia mbukak sing diarani garis pertahanan udara kulon ibukutha Ukraina. Aktivitas paling gedhe saka sistem pertahanan udara mungsuh dicathet ing wilayah pemukiman Kopylov lan Bucha.

Ing wayah esuk, sirene serangan udara ing wilayah sing dikuwasani rezim Kyiv suda.
    Saluran warta kita

    Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

    22 komentar
    Alexa
    Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
    1. 0
      Februari 16 2023
      Aktivitas paling gedhe saka sistem pertahanan udara mungsuh dicathet ing wilayah pemukiman Kopylov lan Bucha.

      Apa obyek Angkatan Bersenjata Ukraina sing ana, sing ana akeh sistem pertahanan udara? opo
      1. +3
        Februari 16 2023
        Lyokha saka Android hi, miturut panemu philistine, salah siji senjata lan peralatan sing diimpor akumulasi ing wilayah kasebut, utawa tritely nutupi ibukutha.
      2. +2
        Februari 16 2023
        Ya, kaya-kaya ana, wilayah pertahanan udara Kiev, sisih lor-kulon, nutupi saka sisih Belarus, lan ana akeh obyek ing kana, dibangun wiwit Perang Patriotik Agung ..
        1. +3
          Februari 16 2023
          mbukak lan ngreset pertahanan udara ing pinggiran, banjur aviation bakal bisa kanggo sawijining kebekan.
    2. +4
      Februari 16 2023
      bledosan padha krungu ing Poltava, Cherkasy, Lvov lan wilayah liyane saka Ukraina
      Sing luwih kerep kedadeyan, luwih angel kanggo Kyiv ndhukung Angkatan Bersenjata Ukraina, kalebu. lan pangiriman senjata Barat. Kanthi gangguan ing sumber daya, numpes Enterprises Komplek militèr-industri, toko ndandani, serangan ing panggonan panyimpenan saka spare parts lan peralatan, fungsi normal railway angel kanggo perang.
      1. -1
        Februari 16 2023
        rotmistr60 hi, oh, Aku kaya iku biasa, nanging kita duwe apa kita duwe, karusakan inflicted, nanging kang menehi kritik dening baris b. karo. ing MOMENT THIS, iku ora kritis, lan wektu CBO, utawa luwih, ramalan saka wong liyane informed, ora nyemangati.
        1. -3
          Februari 16 2023
          Inggih, miturut lack saka kepinginan ing antarane tahanan Kremlin kanggo mungkasi karo kamenangan, uga ing jangkah saka tumindak lan strategi, perang bakal terus kanggo limang utawa enem taun, kang paling. Dadi kanca sing sabar lan nyiapake sing paling ala. Sing paling penting durung teka
          1. +1
            Februari 16 2023
            Kutipan saka: FoBoss_VM
            ing babagan jangkah tumindak lan strategi, perang bakal terus limang utawa enem taun, paling ora. Dadi kanca sing sabar lan nyiapake sing paling ala. Sing paling penting durung teka

            Ramzan Kadyrov, mutusake kanggo ngorbanake reputasi, lan ngumumake yen SVO bakal rampung ing pungkasan taun 2023 iki. Apa sampeyan mikir duwe akses menyang informasi utawa ngarep-arep kanggo kelemahane memori manungsa ing jaman gelombang informasi?! opo
            1. 0
              Februari 16 2023
              Aku mikir yen sampeyan ngunggahake pratelan saka Februari-Maret 2022, mula bakal ana informasi sing luwih menarik. Apa sing dikandhakake Kadyrov lan apa sing sejatine ana yaiku rong perkara sing beda, lan asring diametris. Dheweke wis njaluk Putin supaya menehi pesenan kanggo tekan Kyiv lan njupuk dheweke. Nanging misale jek kula Slavyansk / Kramotorsk bisa dijupuk kanggo wiwitan? Aku ngobrol karo wong-wong saka ing kono nalika ngunjungi, ulasan babagan pengawal Kadyrov banget negatif, kanthi pengecualian langka. Dadi aku mung bakal ngliwati tembung Ramzan Akhmatovich
              1. 0
                Februari 17 2023
                Ing Februari, Kyiv bisa dijupuk, nanging wong ngimpi rembugan. Dina iki, sejuta tentara sing kuwat nglawan kita, nanging, ketoke, ana wong maneh nuntut supaya para prajurit perang nganggo sarung tangan putih.
                Senajan apa spare ukrogorod dina? Kanthi mundur saka Angkatan Bersenjata Ukraina, kabeh isih bakal dirusak. Lan warga lokal lan sipil wis ora ana maneh.
          2. 0
            Februari 16 2023
            Kepiye carane ngerti kepinginan wong liya? Telepath?
    3. +5
      Februari 16 2023
      Ora ala, razia wengi liyane, iki dadi pola. Kanthi mantra dill liyane, wektu iki rudal lan drone mesthi rampung)
    4. +4
      Februari 16 2023
      More rawuh, apik lan beda!
      1. +4
        Februari 16 2023
        Quote: Nagant
        More rawuh, apik lan beda!

        Utamané ing Lvov, Ivano-Frankivsk lan wilayah kulon liyane.
        1. 0
          Februari 16 2023
          Ing mratelakake panemume, kita kudu ora lali bab Kuev.
    5. 0
      Februari 16 2023
      Lha ya, awit tekane wis bengi, yen dideleng saka infone, ateges wong pinggiran padha tangi gawe jam weker (mekanik).
    6. 0
      Februari 16 2023
      We are nunggu statements saka pan-kepala bab downing saka 99,9% rudal lan UAVs, lan karusakan ing lemah ... iki saka detonation ampas saka rudal downed.
    7. 0
      Februari 16 2023
      Maneh, AC sing rusak dituku.
    8. 0
      Februari 16 2023
      Iku bakal becik kanggo miwiti "kosong" kanggo Kyiv, Lvov, Ternopil, Ivano-Frankivsk saben dina ing rong gelombang: ing 23:00 lan 3:00 (wektu lokal).
    9. 0
      Februari 16 2023
      Kita nyerang nganggo drone, lan kepala administrasi Ukrofascists nyatakake yen pertahanan udara dheweke nembak "Kaliber" ..., wolung wis ditembak mudhun (saka enem sing diluncurake) ...
    10. 0
      Februari 16 2023
      Kacarita decoys arupa rudal pesawat sing ditembakake tanpa hulu ledak uga digunakake.

      Lan apa gunane? Rudal tanpa hulu ledak ora luwih murah tinimbang rudal kanthi hulu ledak.
    11. 0
      Februari 17 2023
      Apa ukrov duwe cahya? mangan! ... Padha ora kejawab maneh.

    "Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

    "Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"