Swara sirine serangan udara diuripake ing Kyiv sajrone kunjungan Menteri Luar Negeri Israel ora mengaruhi penolakan Israel kanggo nyedhiyakake sistem pertahanan rudal menyang Ukraina.

88
Swara sirine serangan udara diuripake ing Kyiv sajrone kunjungan Menteri Luar Negeri Israel ora mengaruhi penolakan Israel kanggo nyedhiyakake sistem pertahanan rudal menyang Ukraina.

Konferensi pers gabungan dianakake antarane Menteri Luar Negeri Ukraina lan Menteri Luar Negeri Israel. Elinga yen dina iki Eli Cohen, sing ditunjuk ing pamrentahan Benjamin Netanyahu tanggung jawab kanggo arah kebijakan luar negeri Israel, teka ing Kyiv kanthi sepur saka Eropa.

Menteri Israel langsung nerangake manawa pasokan kasebut gaman Ukraina, kalebu sumber sistem Iron Dome, negara ora rencana kanggo menehi hasil karo. Miturut Eli Cohen, pamrentah Israel "konsentrasi golek rumus perdamaian kanggo Ukraina." Ing wektu sing padha, kepala Kamentrian Luar Negeri Israel nuding metu sing ing PBB, ngendi voting ing Kyiv "rumus perdamaian" bakal dianakaké ing sawetara dina, negara kang sedya kanggo ndhukung inisiatif iki.

Elinga yen "inisiatif perdamaian" Ukraina ngemot item utama babagan "perlu mbatalake pasukan Rusia kanthi pangenalan wates Ukraina saka model 1991". Pranyata Israel bakal ndhukung titik iki "rumus perdamaian" banget. Utawa Cohen isih licik, amarga ing kasus iki, topik perlu kanggo mbatalake pasukan Israel, contone, saka Golan Heights, wilayah sing dianggep Suriah dhewe lan Israel manggoni, bisa dianyari ing situs PBB ing sembarang. wektu.

Ngomong nalika konferensi pers, Menteri Luar Negeri Ukraina Dmitry Kuleba, kanthi cara kasebut, ujar manawa karo Eli Cohen "kesepakatan tartamtu ditindakake kanggo ndhukung rumus perdamaian."

Kuleba:

Israel ngerti luwih saka kita apa sing tentrem nyata mung bisa yen sampeyan cukup kuwat kanggo defend dhewe. Kita ngerti saben liyane ing prakara iki.

Nanging ing logika iki, Kuleba cetha kelangan kasunyatan sing sabenere ing asas padha Rusia bisa ngleksanakake rumus tentrem.



Ora tanpa kinerja anyar dening panguwasa Kyiv. Sajrone kunjungan menteri Israel menyang Kyiv, sirine serangan udara diuripake ing ibukutha Ukraina. Iki sanajan kasunyatane nalika Cohen manggon ing Kyiv, ora ana serangan sing ditindakake ing ibukutha Ukraina utawa ing wilayah Kyiv. Nanging, swara sirine ora mengaruhi kaputusan Israel kanggo nolak kanggo nyedhiyani Ukraina karo sistem pertahanan rudal.
    Saluran warta kita

    Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

    88 komentar
    Alexa
    Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
    1. + 24
      Februari 16 2023
      Sirine ora cukup, Zele mesthine katon ing bledug lan remah beton lan kaos robek kanggo rapat.
      1. +3
        Februari 16 2023
        Israel seneng ngirim apa wae. Pitakonan mung sapa sing bakal mbayar. Sapa sing bakal mbayar kubah wesi kanggo Ukraina?
        1. + 11
          Februari 16 2023
          Israel, ora kaya negara-negara Eropa, butuh pertahanan udara dhewe, ora ana dana tambahan. Ya, lan sampeyan ora bakal entuk pluru cukup kanggo "kotak", dimensi rada beda.
        2. +3
          Februari 16 2023
          Dhuwur Golan beda. Dadi, apa wae sing ditampa dening PBB, iki ora bakal mungkasi apa sing wis kedadeyan, lan ora preduli kepiye ana sing pengin mbalekake kabeh lan miwiti saka wiwitan, ora ana tombol reset ing kene. Soko Amerika Serikat wanted kanggo ngidoni kabeh aturan lan résolusi, padha duwe hukum kasus padha.
        3. -4
          Februari 16 2023
          Kutipan saka Arzoo
          Israel seneng ngirim apa wae. Pitakonan mung sapa sing bakal mbayar. Sapa sing bakal mbayar kubah wesi kanggo Ukraina?

          Amerika Serikat bakal mbayar, lan "Dome" bakal kasep kanggo ngirim, kaya tank karo pejuang .. Israel wani nyekel ing paling soko amba, nalika Rusia wis nyepakaké kanggo nresep wilayah iki gething lan rampokan.
        4. +6
          Februari 16 2023
          Israel seneng ngirim apa wae. Pitakonan mung sapa sing bakal mbayar.

          ana cukup sawyers ing Israel - padha uga nunggu trenches saka Washington
        5. +6
          Februari 16 2023
          Kutipan saka Arzoo
          Israel seneng ngirim apa wae. Pitakonan mung sapa sing bakal mbayar. Sapa sing bakal mbayar kubah wesi kanggo Ukraina?

          Kanggo kethokan kuwi, Israel malah ora bakal ketegangan.
          Wedi karo Putin, wong-wong Eropa ngisi komplek industri militer Israel kanthi pesenan kanggo rolas euro lard sajrone taun kepungkur, saiki kompleks industri militer ngeruk sirah babagan carane ngatur kanggo ngasilake kabeh iki ing wektu sing disepakati.
          Pesenan teka saka kabeh Eropa, saka Romania nganti Spanyol. Saben uwong baris, Spike, drone, komunikasi, perang elektronik, radar, simulator, bedhil self-propelled, sistem pertahanan udara, prau, pluru mbledhos lan udhara, riflemen, robot, mung EVERYTHING.
          Lan Vietnam ing sisih, lara dadi importir senjata, kepengin nggawe kompleks militer-industri dhewe, njaluk bantuan kanggo ngembangake.

          Kanthi darurat produksi kasebut, Svidomo kaya burdock ing sikil.
        6. +2
          Februari 16 2023
          Ya, iki ora titik, ana sing mbayar luwih saka cukup. Pitakonan yaiku apa ing kasus iki Rusia bakal nyedhiyakake Suriah, Hizbullah lan Iran
          1. +3
            Februari 16 2023
            Kutipan saka pudelartemon
            Ya, iki ora titik, ana sing mbayar luwih saka cukup. Pitakonan yaiku apa ing kasus iki Rusia bakal nyedhiyakake Suriah, Hizbullah lan Iran

            Punika jawaban utama lan pitakonan .. Aku iku cukup kanggo Rusia kanggo terus maneh.
            Israel (meksa ing) iku pengungkit ageng saka meksa ing akeh pangolahan politik lan ekonomi ing donya .. Iku mbebayani, mesthi, lan bakal ana akèh stink ing media .. Nanging sampeyan kudu nyoba!
            Ana ing Yerusalem, akeh properti saka Kakaisaran Rusia, sing dicelupake kanthi brazenly ..
            Wis wayahe bali wong Yahudi..
            1. 0
              Februari 16 2023
              Kutipan saka Luka Nord

              Ana ing Yerusalem, akeh properti saka Kakaisaran Rusia, sing dicelupake kanthi brazenly ..
              Wis wayahe bali wong Yahudi..

              Lan sampeyan njupuk sinagoga ing Maryina Roshcha.
            2. 0
              Februari 17 2023
              Kutipan saka Luka Nord
              Israel (tekanan marang dheweke) minangka pengaruh gedhe

              Vitalik, aku ora ngerti, apa iki naif utawa disinformasi sing disengaja? wassat
              Ing 74 taun, ora sapisan nyoba kanggo ngancam utawa menehi tekanan marang Israel kanthi paksa wis sukses.
              AS nyoba, Eropa nyoba, USSR nyoba, wong Arab nyoba, lan mesthi rampung kanthi cara sing padha - zilch. Inggih, ora ana efek sing dikarepake, malah retak.

              Nanging Vitalik teka lan mutusake kanggo mbukak Omeriga maneh. wassat
          2. +3
            Februari 16 2023
            Kutipan saka pudelartemon
            Ya, iki ora titik, ana sing mbayar luwih saka cukup. Pitakonan yaiku apa ing kasus iki Rusia bakal nyedhiyakake Suriah, Hizbullah lan Iran

            Ing biaya, sembarang whim.
          3. +3
            Februari 17 2023
            Iku luwih apik kanggo Palestina, padha ora duwe masalah karo jotosan kanggo Israel, mung menehi soko ...
            1. -1
              Februari 17 2023
              Kutipan saka megadeth
              Luwih apik kanggo wong Palestina

              Kepiye cara ngirim paling ora menyang wilayah sing ana ing INSIDE perimeter tapel wates Israel?
              Apa sampeyan nemokake teleportasi? wassat
          4. -2
            Februari 17 2023
            Kutipan saka pudelartemon
            Pitakonan yaiku apa ing kasus iki Rusia bakal nyedhiyakake Suriah, Hizbullah lan Iran

            Minangka ditampilake dening CBO - boten serius.
            Mbok menawa bom nuklir menyang Teheran, nanging Kyiv bisa uga duwe senjata nuklir.
            Ora ana gunane kanggo nyuplai barang menyang Suriah lan Hizbullah, kaya crita karo Yakhonts ing pelabuhan Siria, dheweke ora duwe wektu kanggo mbongkar.
        7. +1
          Februari 16 2023
          Amerika, mesthi, bakal mbayar yen Israel setuju. Menapa malih, ana proyèk produksi bebarengan Iron Dome karo Amerika Serikat, supaya bagean pinunjul saka dhuwit bakal bali menyang Amerika Serikat.
        8. +1
          Februari 16 2023
          Yen Israel ngirim, Rusia bisa ngirim akeh barang menyang Palestina lan Iran ing wektu sing padha ...
          1. -1
            Februari 17 2023
            Kutipan saka Inquisitor
            Rusia bisa ngirim akeh menyang Palestina

            Ora bisa, sacara fisik, "Palestina" dumunung ing njero wates wates Israel.

            Kutipan saka Inquisitor
            lan Iran ing wektu sing padha ...

            Dheweke wis ngedol rong rolas Pengering, lan sawetara baterei S-400, nanging iki dudu jumlah sing bakal mengaruhi apa wae. Ing njaba sistem modern, (DRLO, RTR, pesawat tanker, satelit, lan sapiturute), nasibe Irak nunggu dheweke, lan ing zona pertahanan udara Israel umume dadi pengebom bunuh diri.
            Lan Federasi Rusia ora bakal nyedhiyakake sistem modern, ora ana kanggo awake dhewe, Banderaite kudu diremuk karo sampah. SETAHUN perang, lan panci isih duwe Angkatan Udara lan Pertahanan Udara, ora bisa dimangerteni ing pikiran.
            Saka peralatan dhukungan udara modern saka Federasi Rusia: 2 pesawat Tu-214R, lan A-100 sing durung rampung. Malah Israel duwe pesawat RTR lan AWACS luwih akeh. Liyane (IL-20 lan A-50) wis lungse lan ora dilindhungi saka sistem perang elektronik modern.
        9. 0
          Februari 18 2023
          Kaya sapa? Warga Israel mesthi dadi wajib pajak. Ing endi sampeyan ndeleng Ukraina bakal tuku barang nganggo dhuwit dhewe.
      2. +7
        Februari 16 2023
        ya. Kanthi gendéra Israel ing pundhak, lan ing tangan Reznikov - ditutupi getih (nyabrang) ing saos tomat ...
      3. +9
        Februari 16 2023
        Ya, lan bengok-bengok ing wektu sing padha yen pesawat Rusia mburu dheweke lan ngunyah dasi, elinga, elinga.
      4. +1
        Februari 16 2023
        Kutipan saka: dmi.pris1
        Sirine ora cukup, Zele mesthine katon ing bledug lan remah beton lan kaos robek kanggo rapat.

        Lan celonone udan banget stinking hehe Lan exhaling ngomong Shalom sedulur, sampeyan ndeleng apa ala Russian .. Menehi dhuwit kanggo lan dhaftar kabèh. ngguyu
        1. +2
          Februari 16 2023
          Kutipan saka Luka Nord
          Kutipan saka: dmi.pris1
          Sirine ora cukup, Zele mesthine katon ing bledug lan remah beton lan kaos robek kanggo rapat.
          Lan celonone udan banget stinking hehe Lan exhaling ngomong Shalom sedulur, sampeyan ndeleng apa ala Russian .. Menehi dhuwit kanggo lan dhaftar kabèh. ngguyu
          Israel bisa uga ora ndaftar kanggo pagelaran kasebut. Paling kamungkinan, kepala Kamentrian Luar Negeri Israel takon kanggo ngganti ing program saka riko, ngajokaken dening sisih Ukrainia, choral singing "Aku durung mati ..." karo sirine. Kayane dheweke kena serangan rudal, nanging ora wedi.
      5. Komentar wis dibusak.
      6. + 10
        Februari 16 2023
        efek swara ora bisa, apa Zely?
    2. + 13
      Februari 16 2023
      swara sirine ora mengaruhi kaputusan Israel
      Ana wong sing akrab, dudu wong Ceko.
      1. + 16
        Februari 16 2023
        Quote: pemotong baut
        swara sirine ora mengaruhi kaputusan Israel
        Ana wong sing akrab, dudu wong Ceko.

        Ora, wong Israel dudu wong bodho, dheweke ngerti banget yen "Khokhlobrand" kanggo nguripake sirene kanggo pejabat bodho saka Kulon. Sampeyan ora bisa ngliwati wong Israel, dheweke ngerti banget karo sedulure.
        1. +2
          Februari 16 2023
          Kutipan saka tihonmarine
          Ora, wong Israel dudu wong bodho.


          https://www.youtube.com/watch?v=aCah0xOW_y0
      2. -2
        Februari 16 2023
        Quote: pemotong baut
        swara sirine ora mengaruhi kaputusan Israel
        Ana wong sing akrab, dudu wong Ceko.

        Yen Rusia kepéngin, banjur padha diunekake kumpul iki, mung wulu sing mabur, kita ing Rusia kasengsem, kabeh iki kanggo tumindak ing BV.
        1. -4
          Februari 16 2023
          Kutipan saka Luka Nord
          .We ing Rusia kasengsem, kabeh iki kanggo tumindak mangsa ing BV.

          Maju menyang masa lalu.
          Ing Kawa perang ing taun 1967, pasukan bersenjata Mesir mung udakara 300 ewu wong, padha duwe 1200 tank, nganti 500 pesawat tempur lan 90 kapal perang, kabeh diprodhuksi dening USSR.
          Unit militèr Siria ing wilayah Golan Heights (enem infantri, siji infantri motorized lan loro tank brigade - 53 ewu wong) njupuk pertahanan ing Strip nganti 70 km ing ngarep lan 50 km ing ambane. Padha bersenjata karo 340 tank lan bedhil self-propelled, nganti 360 artileri, lan 106 pesawat tempur. Kabeh produksi USSR
          Kanggo smash kabeh njupuk 6 dina.
          Sampeyan kudu kasengsem carane ngembangake negara sampeyan lan dudu tumindak ing mangsa ngarep.
      3. +4
        Februari 16 2023
        Quote: pemotong baut
        swara sirine ora mengaruhi kaputusan Israel
        Ana wong sing akrab, dudu wong Ceko.

        Aku geli dening reaksi Cohen kanggo sirine (ing video), katon watara karo expression ing pasuryan - "apa sampeyan kaya serius?" lan terus ngomong.
        Apa dheweke ngarep-arep banget kanggo ngematake Israel kanthi tandha serangan udara? ngguyu
        1. -4
          Februari 16 2023
          Quote: Lan Kita Tikus
          Aku geli dening reaksi Cohen kanggo sirine (ing video), katon watara karo expression ing pasuryan - "apa sampeyan kaya serius?" lan terus ngomong.

          Ya, Israel, sadurunge ngirim dhewe menyang Kyiv, diasuransiake kaping sepuluh karo Moskow .. Tipo aja njupuk, kita bakal ana)))
          Quote: Lan Kita Tikus
          Apa dheweke ngarep-arep banget kanggo ngematake Israel kanthi tandha serangan udara?

          Lan Rusia kudu diantemi supaya bisa, yen ora kabeh wong lan macem-macem bakal roaming kanggo Kyiv lan intrik ngrancang nglawan Rusia.
          Eh, Rusia iku jiwa sing apikan .. Israel mesthi ana ing panggonan Rusia, bunker iki bakal langsung nutupi lan bakal ngomong yen dudu kita .. Apa ora Kita Tikus? hehe
          1. -1
            Februari 16 2023
            Kutipan saka Luka Nord
            Ya, Israel, sadurunge ngirim dhewe menyang Kyiv, wis diasuransiake kaping sepuluh karo Moskow

            Vitalik, ing artikel pungkasan dina iki, kanthi jelas ngandhani yen dheweke nggawa kabar saka Moskow menyang panci. ngguyu

            Kutipan saka Luka Nord
            Lan Rusia kudu diantemi supaya bisa, yen ora kabeh wong lan macem-macem bakal roaming kanggo Kyiv lan intrik ngrancang nglawan Rusia.

            Dadi kudu gouge nalika ana Euro-gay, kok padha meneng?

            Kutipan saka Luka Nord
            Israel mesthi ana ing panggonan Rusia, bunker iki bakal langsung nutupi lan bakal ngomong yen dudu kita.. Apa bener?

            aran
            1. -1
              Februari 16 2023
              Quote: Lan Kita Tikus
              Vitalik, ing artikel pungkasan dina iki, kanthi jelas ngandhani yen dheweke nggawa kabar saka Moskow menyang panci.

              Wong Yahudi nggawa kabar marang wong Yahudi)))) Dheweke nyoba kanggo narik dhewe lan kabeh .. wong bodho

              Quote: Lan Kita Tikus
              Dadi kudu gouge nalika ana Euro-gay, kok padha meneng?

              Apa gunane, jago anyar bakal dipilih..))))
              Lan iku bakal stink .. Israel muspra sampeyan supaya karo rawuh iki ing Kyiv.
              Banjur aja gelo lan aja nguwuh ing media donya .. Lan kene ing situs
              1. -1
                Februari 16 2023
                Kutipan saka Luka Nord
                Nyoba kanggo narik metu

                Salib lan pimpinan Bandera Zelya kanthi ideologis luwih cedhak karo sampeyan tinimbang karo kita. ngguyu

                Kutipan saka Luka Nord
                Banjur aja nganti gelo lan aja nangis

                Kanggo opo ngguyu Aja wedi landak nganggo tuches telanjang. ngguyu

                Kutipan saka Luka Nord
                ing media donya

                Eh Vitalik, yen sampeyan ngerti Inggris, sampeyan bakal maca iki "media donya" ing asli, sampeyan bakal weruh karo mripate dhewe carane akeh slop padha pour ing Israel (luwih saka ing Federasi Rusia, count), sampeyan bakal aran sing padha adoh saka "kita", sayangé. nglirik
                1. +5
                  Februari 17 2023
                  Quote: Lan Kita Tikus
                  Vykreslan pimpinan Bandera Zelya,

                  Mantan ora ana.
                  1. +1
                    Februari 17 2023
                    Kutipan: Smoky_in_smoke
                    Quote: Lan Kita Tikus
                    Vykreslan pimpinan Bandera Zelya,

                    Mantan ora ana.

                    To the point Sasha! apik
                  2. -2
                    Februari 17 2023
                    Kutipan: Smoky_in_smoke
                    Mantan ora ana.

                    Kanggo dadi "mantan", sampeyan kudu dadi "nyata", lan dheweke ora tau.
    3. +7
      Februari 16 2023
      We ngerti saben liyane ing prakara iki.
      Wis wayahe bocah Ragul ngerti yen wong ngemis dudu kancane wong sugih, yen pitik dudu manuk, lan Kuleba dudu Yahudi. Lan kanggo ngapusi wong Yahudi kanthi tandha serangan udhara lan sobs, "Ya, tulung kita karo pertahanan udara," iki ora bakal bisa.
      1. -3
        Februari 16 2023
        Kutipan saka tihonmarine
        We ngerti saben liyane ing prakara iki.
        Wis wayahe bocah Ragul ngerti yen wong ngemis dudu kancane wong sugih, yen pitik dudu manuk, lan Kuleba dudu Yahudi. Lan kanggo ngapusi wong Yahudi kanthi tandha serangan udhara lan sobs, "Ya, tulung kita karo pertahanan udara," iki ora bakal bisa.

        Iki bisnis lan ora ana pribadi .. Israel Nanging mutusaké, padha bakal push liwat kanggo 100 lard feeder tanpa isin .. Champing dadi kanggo kabèh donya lan liyane lan liyane lards diwutahake menyang trough Ukraina Lan kabeh roh ala kesusu ana. kanthi pangarep-arep entuk bathi saka getih perang..
        Ya ampun Israel..
    4. +8
      Februari 16 2023
      Kinerja iki gagal sanajan Scholz kringet ing bunker tanpa serangan, utawa nalika Javelina Jolie mlaku kanthi mripat bulging ngubengi Lvov, sing ora ana sing nyerang))) Wong-wong Yahudi mutusake yen jancok dheweke, mula kabeh jagad ngempet wong Yahudi. clowns, siji mung watara sudhut, akeh banget comedians warata ing sak panggonan - ala kanggo box office
    5. +2
      Februari 16 2023
      Apa sampeyan mikir Netanyahu saiki dadi nomer loro sing nelpon Putin kanggo pasta?
      1. 0
        Februari 16 2023
        Kutipan saka: tralflot1832
        Apa sampeyan mikir Netanyahu saiki dadi nomer loro sing nelpon Putin kanggo pasta?

        Aku mikir Netanyahu bakal teka kanggo ngobrol. Telpon ora aman.
      2. +1
        Februari 16 2023
        Kaya-kaya dheweke ora nyurung pasta menyang buntut antrian!
        Politisi kaya ngono, ora ana papan kanggo nyepak segel.
      3. -1
        Februari 16 2023
        Kutipan saka: tralflot1832
        Apa sampeyan mikir Netanyahu saiki dadi nomer loro sing nelpon Putin kanggo pasta?

        Ya, sadurunge iku Netanyahu, menyang Moskow, kaya-kaya dheweke nyopir kanthi meneng-menengan kanggo nyambut gawe .. Bom Damaskus banjur menyang Moskow, supaya Rusia ora mangsuli lan ngunggahake kabeh lobi ing Rusia.
        Iblis licik nambani ISIS ing Israel, lan banjur miner ing Suriah dibom saka kadohan .. Lan kita Il dijupuk mudhun karo specialists umume provokasi saka tingkat paling dhuwur .. Kita elinga kabeh lan kabeh wis ditulis dening Gusti!
    6. Komentar wis dibusak.
    7. 0
      Februari 16 2023
      Kuleba, ing siji, ngandika karo Eli Cohen "persetujuan tartamtu wis ngrambah babagan dhukungan saka rumus perdamaian."

      Yen diterjemahake menyang basa Rusia, banjur getih bakal mili suwe, mesthi ora Yahudi ..
      Mangkene carane Aron sampeyan isih sniffed ing Kyiv .. Inggih, nggih!
      1. -2
        Februari 16 2023
        Kutipan saka Luka Nord
        Mangkene carane Aron sampeyan isih sniffed ing Kyiv .. Inggih, nggih!

        Ya padha ora nyusup, deleng alignment politik rada jembar. AS meksa kabeh satelit, utamane amarga Israel gumantung marang AS ing kabeh babagan. Israel kepeksa ngindari supaya ora gawe piala marang sapa wae.
        Miturut cara, dina iki aku wis nulis bab Israel, padha diiseni kula karo cons tanpa panjelasan. Gusti mberkahi wong-wong mau, aku wis digunakake kanggo sawetara trik.
        Vyacheslav57 (Vyacheslav)
        Dina iki jam 11:26
        Kepemimpinan Israel dudu wong bodho, mula saiki mung deklarasi. Padha ngerti banget apa iku kaya kanggo manggon ing tension pancet, ing negara perang karo pepadhamu. Dadi, kita kudu nanggapi isi kasebut kanthi moderat. Sabanjure, kita bakal weruh
        .

        Kaya sing sampeyan ngerteni, miturut asil negosiasi, aku dadi bener 100%.
        1. 0
          Februari 16 2023
          Kutipan: Vyacheslav57
          Aku diiseni karo minus tanpa panjelasan

          Iki komplotan lokal anti-Semites, yen sampeyan pengin plus pratandha, stigmatize "Zionists ala", luwih karo agitation saka 70s, kurang logika, liyane anguish lan nesu mursid. ngguyu
          1. -3
            Februari 16 2023
            Kawanan Zionis lokal ora bisa nindakake iki - kabeh wong nggoleki wong sing nyinggung dheweke, sing ora mbebayani, maneh ... Senajan stigma "Nazi kanthi tandha kualitas" wis suwe digantung ing sisih.
            Aku menehi saran kanggo menehi saran kanggo ngunjungi monumèn kanggo pahlawan nasional saka negara tuan rumah ... Ya, lan ora siji. Sampeyan ora njaluk digunakake kanggo ngganti shoes ing mlumpat, sampeyan bakal ngomong sing mung Cut Russian - lan iku normal, lan ora Nazisme, lan umume halal, fasis ngomong karo fasis, ing pungkasan, Hitler lan Tojo uga. wis kepinginan saka pedunung negara interlocutor kanggo Cut everyone, banget mimpin bebarengan
          2. +1
            Februari 16 2023
            Quote: Lan Kita Tikus
            Kutipan: Vyacheslav57
            Aku diiseni karo minus tanpa panjelasan

            Iki komplotan lokal anti-Semites, yen sampeyan pengin plus pratandha, stigmatize "Zionists ala", luwih karo agitation saka 70s, kurang logika, liyane anguish lan nesu mursid. ngguyu

            Iki minangka inti kabeh pelari Yahudi sing didol saka USSR kanthi sekel ..
            Sampeyan mikir ing kene kita ora duwe apa-apa ing situs, carane minus sampeyan Yahudi saka Israel, etc. Ya, sampeyan mung dianggep wong kelas loro ing Israel (imigran saka USSR, lan sapiturute) Ing kene sampeyan nggandhol karo angkara lan arrogance lan gumunggung .. Langgeng lan sengit ..
            Banjur sampeyan sambat, terus-terusan provokasi anggota forum, lsp.
            Aku sinau sampeyan apik ing kene lan ora mung ..
            Lan pet kabeh iku Israel, marga saka bathi apik, mutusaké kanggo sijine (lan ngirim) senjata kanggo Ukronazis .. Inggih, uga.
            Banjur aja gelo lan aja nguwuh nalika Rusia nindakake perkara sing padha, nanging wis ana ing BV. Sampeyan ora bisa diowahi..
            Kutipan: Vyacheslav57
            Ya padha ora nyusup, deleng alignment politik rada jembar. AS meksa kabeh satelit, utamane amarga Israel gumantung marang AS ing kabeh babagan. Israel kepeksa ngindari supaya ora gawe piala marang sapa wae.

            Durung dingerteni sapa sing gumantung marang sapa..
            Sampeyan ngerti yen Kongres AS utamane kalebu wong-wong Yahudi utawa sing cedhak karo dheweke .. Lan ing Amerika Serikat, para pembesar finansial uga umume saka sukune ..
            Dadi mikir! Aku ora anti-Semite, lan mesthi ora Nazi (carane pelari nelpon kula jeneng kene nalika aku miwiti criticizing wong), nanging logis aku wis ora lali carane mikir durung .. Where wong Yahudi ing kuwasa, getih. wiwit ana lan rampokan elek ..
            Kaya ing Rusia taun 90-an, wah, yen digali sejarah uga.. Israel isih dadi sarang perang lan rampokan, lan markas ing AS lan lobi liyane ing saindenging jagad lan ing Rusia uga.
            1. +7
              Februari 16 2023
              Kutipan saka Luka Nord
              Iki minangka inti kabeh pelari Yahudi sing didol saka USSR kanthi sekel ..

              Kowe ngomong sapa? Aku mung liwat Birobidzhan, ora kanggo sebutno Israel. Lan umume, ora ana bangsa sing ora ana gunane (paling ora aku ketemu), ana wong sing ora ana guna lan bosok.
              Aku sinau sampeyan apik ing kene lan ora mung ..

              Sampeyan nulis ing notebook lan kabeh ing potlot, bisa uga ing sawijining dina bakal migunani.
              1. +5
                Februari 16 2023
                Kutipan: Vyacheslav57
                Aku ing Birobidzhan mung liwat

                Dadi yen ana wong Yahudi sing ditemokake ing Birobidzhan, dheweke kudu ditampilake ing kebon binatang, supaya paling ora bisa ndeleng ing Daerah Otonomi Yahudi kaya apa wong Yahudi, dheweke ora lair ing kana. ngguyu
            2. 0
              Februari 17 2023
              Kutipan saka Luka Nord
              Iki minangka inti kabeh pelari Yahudi sing didol saka USSR kanthi sekel ..

              Vitalik, sampeyan ngomong omong kosong maneh, aku ora bakal komentar. ngguyu
          3. -1
            Februari 18 2023

            Lan Kita Tikus (Jenengku Legion, amarga kita akeh)
            16 Februari 2023 19:56
            ANYAR

            +1
            Kutipan: Vyacheslav57
            Aku diiseni karo minus tanpa panjelasan

            Iki komplotan lokal anti-Semites, yen sampeyan pengin plus pratandha, stigmatize "Zionists ala", luwih karo agitation saka 70s, kurang logika, liyane anguish lan nesu mursid. ngguyu
            Taki, kawanan buronan iki ana ing kene. basa Ora ana gendera, ora ana pakurmatan. duka Mung siji dhuwur ing kabeh Rusia lan Rusia.
    8. +3
      Februari 16 2023
      Wong-wong Yahudi padha pengin lan prick kanggo MediaWiki saka pesta "Ukraina", nanging padha wedi banget kanggo njaluk saka Uni Iran-Rusia. Sawise kabeh, ora ana sing dilalekake.
    9. +1
      Februari 16 2023
      Padha nguripake sirine, Nuduhake wong mati!
    10. +1
      Februari 16 2023
      Aku pengin menehi komentar kanthi ringkes, nanging aturan situs kasebut ora kejawab. A komentar; Yen ing siji lapisan - CLOWNS!
    11. +3
      Februari 16 2023
      Sing. Kabeh iki "Zhzhzhzh" babagan pasokan senjata Israel, lan khususe pertahanan udara, kanggo rezim Kuev mung minangka pengajuan saka kekarepane Zelensky minangka masalah sing wis dirampungake, lan, kaya sing sampeyan ngerteni, kekarepane ora bisa diukur. Utawa Mungkin wong Yahudi njupuk kauntungan saka gangguan wungu dening skakuas watara topik kanggo ngirim sinyal kanggo Putin. Kaya, aja nyediakake ayatollah Iran apa sing ora duwe lan ora kudu duwe, yen ora, kita uga bakal nemokake barang kanggo wong liya.
      Ing sawetoro wektu, ambulans lapis baja wis dikirim menyang skakuas. Iku misale jek dadi militèr, nanging misale jek dadi kamanungsan, lan alesan kanggo Senile Joe, kaya "Inggih, sampeyan ndeleng? Kita melu ing pangiriman menyang ombone saka Kapabilitas winates, nanging kita ora bisa maneh, negara cilik. luwih cilik tinimbang negara sampeyan ing NJ (salah sawijining negara sing paling cilik) ".
    12. 0
      Februari 16 2023
      Iku bakal epik yen iku cara liyane.
      Perdana Menteri Israel nemtokake kabijakan kasebut, menehi instruksi marang Menteri Luar Negeri, banjur Menteri Luar Negeri wedi karo sirene lan ngganti pikirane ...
      1. +4
        Februari 16 2023
        Kutipan saka Constantine N.
        banjur kepala Kementerian Luar Negeri wedi karo sirine

        Wong Israel, pensiunan Angkatan Udara, wedi karo sirine? ngguyu
        Joke saka abad. ngguyu
    13. Uno
      +1
      Februari 16 2023
      Menteri kasebut uga ngumumake yen Israel bakal mbantu Ukraina "ing ngembangake sistem peringatan dini sing cerdas." Apa bisa uga ora jelas
      1. +2
        Februari 16 2023
        Kutipan saka Uno
        Menteri kasebut uga ngumumake yen Israel bakal mbantu Ukraina "ing ngembangake sistem peringatan dini sing cerdas." Apa bisa uga ora jelas

        Dheweke bakal nulis program supaya saben d'bill ora bisa nguripake sirine ing wayahe sing apik kanggo dheweke.
        Tendangan sing apik banget. apik
      2. 0
        Februari 16 2023
        Sistem peringatan rudal. Israel duwe sing padha.
      3. Komentar wis dibusak.
      4. Komentar wis dibusak.
      5. -1
        Februari 17 2023
        Kutipan saka Uno
        Menteri kasebut uga ngumumake yen Israel bakal mbantu Ukraina "ing ngembangake sistem peringatan dini sing cerdas." Apa bisa uga ora jelas

        Iki minangka sistem sing rumit banget, kalebu kompleks radar lan komputer balistik kanthi AI, sing nemtokake lintasan rudal lan nguripake sirine mung ing wilayah sing dituju rudal.
        Amarga ukuran Israel lan Ukraina, ora bisa disalin kanthi otomatis, kudu dikembangake kanggo Ukraina kanthi basis iki.
    14. +3
      Februari 16 2023
      Wong Sumeria piye wae nyiapake kinerja: mung nguripake sirine. Dheweke dadi master provokasi lan pemalsuan. Dheweke kudu nyelehake sawetara rudal ing endi wae, kayata: ing kene 100 misil mabur menyang Kyiv, kita nembak 97, menehi kubah supaya sampeyan bisa mlaku kanthi aman ngubengi kutha.
      1. +1
        Februari 16 2023
        Ora ana pangertèn saka kubah, cukup kanggo ngenalake sawetara jinis maneuver kanggo kaliber utawa moped, lan ora ana sing bakal teka ing endi wae.
        1. 0
          Februari 16 2023
          Dheweke ora bakal kenek - ora ana target balistik kanggo dheweke, nanging sejatine dheweke ora weruh Geranium))) Lan umume, carane mbantu senjata modern - kilang minyak sing diobong ing Izrailovka nuduhake) Kajaba Kiev S -300s teka ing Handy
          1. 0
            Februari 16 2023
            Kutipan saka bingo
            ora ana target balistik kanggo dheweke, nanging ing prinsip dheweke ora weruh Geranium)))

            Rahayu wong kang pracaya, kang anget ing donya. ngguyu
            https://ru.wikipedia.org/wiki/EL/M-2084


            Kutipan saka bingo
            kilang minyak sing diobong ing Izrailovka

            Ya, paling ora siji foto "kilang bakar" mitos iki, bakal ana sing nuduhake? ngguyu
            Aku wis takon taun kapindho, kok sampeyan kabeh srakah? nangis
            1. -1
              Februari 16 2023
              Quote: Lan Kita Tikus
              Ya, paling ora siji foto "kilang bakar" mitos iki, bakal ana sing nuduhake?

              Lan, dudu kilang, panyimpenan lenga! Lha, owah-owahan banget... Ayo, mangan
              https://neftegaz.ru/news/incidental/679828-na-izrailskom-nefteprovode-eylat-ashkelon-voznik-pozhar-posle-raketnogo-obstrela-iz-sektora-gaza-vid/
              Ing wektu sing padha, critakna kepiye rudal kasebut ngliwati target, amarga Leaky Colander ora nembak dheweke)))
              1. -1
                Februari 17 2023
                Kutipan saka bingo
                panyimpenan lenga!

                Aku ngliwati saben dina, ora ana sing "dibakar" ing kono, ana geni lokal ing siji tank, sing dipateni sajrone sawetara jam. Kerusakan minimal.

                Kutipan saka bingo
                Ing wektu sing padha, critakna kepiye rudal kasebut ngliwati target, amarga Leaky Colander ora nembak dheweke)))

                Sampeyan malah ora duwe, Himars sengsara ora duwe apa-apa kanggo nyegat.
          2. +4
            Februari 17 2023
            Kutipan saka bingo
            Kajaba yen Kyiv S-300s migunani

            S-300 ora balistik, nanging anti-pesawat, padha maneuver, lan kanthi akselerasi sing ora ana pesawat, luwih-luwih pilot, bisa tahan. Sampeyan ora bisa ngetung lintasan ing advance, supaya LCD bisa uga ora bisa kanggo ngrampungake karo wong-wong mau, lan iku uga ora dirancang kanggo wong-wong mau.
        2. 0
          Februari 16 2023
          Kutipan saka Gemini.
          iku cukup kanggo introduce sawetara jinis maneuver kanggo kaliber

          Ora cukup. Crita babagan target balistik sing ketat wis ketinggalan jaman.
    15. +3
      Februari 16 2023
      Ya, siji-sijine badut Yahudi dadi Zelensky, nanging kepala Menteri Luar Negeri Israel ora pengin melu badut.
    16. +2
      Februari 16 2023
      Khikhel licik pengin ngapusi wong Yahudi licik? Ora bakal metu wassat
      1. 0
        Februari 16 2023
        Kutipan saka Alien Saka
        Khikhel licik pengin ngapusi wong Yahudi licik? Ora bakal metu wassat

        Inggih, carane ngomong Khikhel, wong Yahudi lair, nangis ... nglirik
        Israel akhire mutusake.. Rebut sepotong sadurunge kasep
    17. Oopssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss...
      Nanging tse- Zrada Zradnaya !!!!!!
    18. 0
      Februari 16 2023
      Mergo ora ngalahin infa, nek sirine diuripake, banjur ana razia, lan yen rudal wis entek, kok sirine lolong ???
    19. +3
      Februari 16 2023
      "Swara sirine serangan udara diuripake ing Kyiv sajrone kunjungan"
      Pameran utama negara kaya mangkene: "Aneh, biasane efek kasebut digulung. Mbokmenawa, ing wektu sabanjure bakal perlu kanggo ngatur mati" Ghost of Kyiv sing spektakuler, supaya dheweke mesthi percaya lan menehi hawa. pertahanan"
    20. 0
      Februari 16 2023
      Wong-wong Yahudi dudu wong bodho lan ngerti manawa kanggo nyedhiyakake senjata dening Israel menyang negara Rusia sing ora ramah, kanggo nanggepi, kiriman bisa ditindakake kanggo wong lanang sing ora ramah marang Israel.
    21. -1
      Februari 16 2023
      Nanging, swara sirine ora mengaruhi kaputusan Israel kanggo nolak kanggo nyedhiyani Ukraina karo sistem pertahanan rudal.

      Nanging ing wektu sing padha, Cohen janji bakal nyedhiyakake sistem peringatan ancaman rudal marang Ukraina.
    22. +1
      Februari 16 2023
      tapel wates 1991 ....... Iki tapel wates USSR !!! Ing awal 1991, USSR isih ana!!!
    23. +2
      Februari 16 2023
      Pelacur iki mutusake kanggo medeni wong Yahudi kanthi swara sirine? Aja ngomong sandalku, dheweke lair lan urip ing ngisor iki!
    24. -1
      Februari 16 2023
      Nanging siji ngirim ora mikir sing "damai-maha" Israel rampung nolak kanggo sumber senjata kanggo Ukraina. Dheweke mung beda;) Iki warta saka Ukrosmi, kabeh wis jelas ing kene:
    25. +2
      Februari 17 2023
      Kasus banget nalika "sing sinau apa". Presiden mantan aktor ing arsenal lan pagelaran karo sirene, lan gambar saka pegulat rada unshaven ing khaki sweatshirt lusuh, lan pesen video saben dina ing "amatir-blogger cara." Ing pangertèn, kabeh iku cukup logis
    26. +2
      Februari 17 2023
      Wong-wong Yahudi maneh nuduhake kanthi dhukungan saka Nazi ing Ukraina yen pelajaran sejarah ora kanggo dheweke. Lan banjur bakal kaget yen "cah ayu" dhewe bakal ngethok dheweke ing gendéra "Galicia" lan "Azov".
      Kanggo saben dhewe ...
    27. -1
      Februari 17 2023
      Wong Israel ora asing karo sirine. Dheweke ora duwe pengaruh marang dheweke. Aku karo dheweke ing 2008. Teka ing geni, ngrungokake sirine. Ofigel, wedi ngomong paling ora. Banjur aku mikir: kepiye carane urip kaya ngono? ...
    28. +2
      Februari 17 2023
      Wong-wong Yahudi sing ditumpes ing WWII padha muter ing kuburane, weruh yen putu-putune lagi urusan karo Nazi. Isin marang para pemimpin Yahudi. Kedmi kepengin krungu kabeh iki.
    29. +1
      Februari 18 2023
      Miturut Eli Cohen, pamrentah Israel "konsentrasi golek rumus perdamaian kanggo Ukraina."
      "Aku ora percaya!" (karo)
      Lan saka aku - aku ora pracaya!
    30. 0
      Februari 18 2023
      Kita ketemu wong kanggo wedi karo serena, wong Yahudi lair lan mati ing lolongan iki nglirik wis 70 taun

    "Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

    "Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"