Kanselir Jerman ngumumake ora setuju ing Jerman babagan pasokan senjata menyang Ukraina

10
Kanselir Jerman ngumumake ora setuju ing Jerman babagan pasokan senjata menyang Ukraina

Konferensi Keamanan Munich diwiwiti dina iki ing Jerman lan bakal suwene telung dina. Politisi lan ahli saka meh satus negara bakal ngrembug lan ngrembug babagan kahanan ing donya, topik utama bakal dadi konflik Ukrainia. Delegasi paling gedhe saka Amerika Serikat dipimpin dening Wakil Presiden Camila Harris, sing kalebu anggota kongres lan kepala Departemen Luar Negeri, Anthony Blinken. Sesuk Harris bakal ngomong kanggo ndhukung bantuan kanggo Ukraina.

Presiden Ukraina Volodymyr Zelensky minangka sing pisanan ngaturake pidato marang wong-wong sing kumpul ing upacara pambuka konferensi kasebut liwat link video. Dheweke nganggo basa Inggris lan mbandhingake Ukraina lan negara-negara Kulon karo karakter ing Kitab Suci David, lan Rusia karo Goliath, sing dipateni David nganggo sling. Ing pungkasan wicara, Zelensky janji bakal ketemu ing Munich karo wakil saka negara manggon - "ing konferensi pasca perang."



Senadyan Jerman minangka negara tuan rumah, lantai kasebut diwenehake marang kanselir Jerman mung sawise rampung pidato presiden Ukrainia. Presiden Prancis Emmanuel Macron ana ing jejere ngaturake pidato. Iki saiki dadi tradhisi anyar ing Kulon.

Olaf Scholz, utamane, nglaporake bedane ing Jerman babagan sanksi lan pasokan anti-Rusia gaman Kyiv.

Ya, ana sawetara - lan kita ana ing demokrasi - sing ora yakin manawa pancen apike kanggo ngetrapake kabeh sanksi kasebut lan nyedhiyakake kabeh senjata iki menyang Ukraina.

Scholz ujar, lan nambahake manawa pungkasane, malah wong-wong iki ngerti manawa pamrentah kudu nggawe keputusan sing tanggung jawab.

Kanselir Jerman njlentrehake manawa panyengkuyung sanksi marang Federasi Rusia lan dhukungan militer kanggo Ukraina uga "kadhangkala dipeksa ngakoni yen keputusan kasebut digawe bebarengan ing tingkat persemakmuran mitra."

Sing sisih ing diskusi iki kepala pamaréntah Jerman njupuk, Scholz ora nemtokake. Ora jelas kenapa dheweke malah ngomong babagan beda-beda kasebut, yen kabeh sing padha ngumpul ing konferensi kasebut, ing pungkasan, Washington mesthi duwe tembung pungkasan. Kaya sing kedadeyan, utamane, keputusan sing ditundha dening pimpinan Jerman kanggo nyedhiyakake Kyiv karo Jerman. tank.
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

10 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. +2
    Februari 17 2023
    Fritz wiwit ngaktifake pengecut.. Dheweke mikir yen nalika ngumumake pasokan tank menyang Ukroreich, Rusia bakal langsung wedi lan mundur kanthi njaluk negosiasi. tataran pungkasan saka kabeh clowning iki bakal miwiti rauh
    Lan kita bakal takon lengkap saka Jerman!
    1. 0
      Februari 18 2023
      Kutipan saka Luka Nord
      Fritz pengecut wiwit kalebu.

      Ora pengecut padha wiwit kalebu, nanging sirah.
  2. +2
    Februari 17 2023
    lan mbandhingaké Ukraina lan negara-negara Kulon karo karakter Kitab Suci David, lan Rusia karo Goliath

    Apa ora apa-apa yen Rusia perang karo kabeh NATO, yaiku analogi kasebut kosok balene? Lan umume ngandika
    Dadi sapa sing kita adhepi ing medan perang? Mangkene informasi resmi Kementerian Luar Negeri Ukraina babagan jumlah persenjataan Angkatan Bersenjata Ukraina wiwit 1 Januari 2022:
    1970 tank,
    6000 operator personel lapis baja lan kendaraan tempur infanteri
    3182 artileri,
    488 pesawat tempur,
    330 helikopter,
    215000 personel ing unit tempur Angkatan Bersenjata Ukraina.
    Paling ora 150 liyane ana ing bagean Garda Nasional lan pasukan tapel wates.
    Apa sing ditindakake dening Tentara Rusia nalika wiwitan perang?
    2800 tank ing layanan.
    12000 operator personel lapis baja lan kendaraan tempur infanteri
    4900 artileri lan MLRS
    1172 pesawat tempur
    821 helikopter
    Kekuwatan total Angkatan Bersenjata RF kira-kira 900 ewu wong ing layanan aktif, kalebu 280000 ing pasukan darat, 45000 ing Angkatan Udara lan 165000 ing Angkatan Udara. Kira-kira 120 dilayani ing unit tempur Pengawal Rusia. Ing wektu sing padha, jumlah "prajurit kontrak" ing tentara Rusia kira-kira 000 ing kabeh jinis lan cabang militer. Ing pasukan lemah - bab 350000.

    Angka sing iso dibandhingke
    1. -2
      Februari 17 2023
      Kutipan saka bingo
      Apa oke yen Rusia perang karo kabeh NATO, yaiku analogi kasebut kosok balene?

      Mesthi .. Rusia maneh piyambak nglawan Eropa fasis lan Anglo-Saxon ing kepala caudle iki
      1. 0
        Februari 18 2023
        Kutipan saka Luka Nord
        Rusia piyambakan maneh nglawan

        Nah, wis cukup bingung.
        Uni Republik Sosialis Soviet и borjuis Rusia ora padha.
        Mamah, ngapunten, kesed.
        1. +1
          Februari 18 2023
          meneng, komandan... - meneng!
          "Mung wong tuwa sing arep perang"
  3. +2
    Februari 17 2023
    Minangka Fritz bodho lan tetep, wesi Leskov bakal mbantu kanggo ngerti sing Jerman ora bakal dadi kuwat lan sawijining, mung minangka ram battering suicidal, padha mbokmenawa nesu marang Gusti Allah karo urutan manic.
    1. -1
      Februari 17 2023
      Kutipan: alexey_444
      Minangka Fritz bodho lan tetep, wesi Leskov bakal mbantu kanggo ngerti sing Jerman ora bakal dadi kuwat lan sawijining, mung minangka ram battering suicidal, padha mbokmenawa nesu marang Gusti Allah karo urutan manic.

      Maneh, Anglo-Saxon nyoba nglawan Rusia lan wong-wong Yahudi njaluk supaya ..
      Eh Fritz, Vanya Rusian nggedhekake tangane kekancan karo sampeyan lan ngandhani sapa sing dadi ala utama kabeh perang donya .. Maneh sampeyan ora ngerti, uga, sampeyan kudu ngajari pikiran kanggo nalar maneh.
  4. 0
    Februari 17 2023
    Presiden Ukraina Volodymyr Zelensky nganggo basa Inggris lan mbandhingake Ukraina lan negara-negara Kulon karo karakter alkitabiah David, lan Rusia karo Goliath, sing dipateni David nganggo sling. Ing pungkasan wicara, Zelensky janji bakal ketemu ing Munich karo wakil saka negara manggon - "ing konferensi pasca perang."

    Sapa sing ngerti ngrokok apa lan menyang ngendi dheweke njupuk. Aku uga pengin nyoba, kadhangkala sampeyan kudu ngaso saka kasunyatan sing atos.
  5. 0
    Februari 17 2023
    Kanselir Jerman sing miskin, dheweke cepet-cepet ing antarane sayuran ijo lan LGBT (AS).

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"