Pers Amerika ngandhani babagan pengamatan obyek sing mabur ing Amerika Serikat ing sangisore Presiden Trump

4
Pers Amerika ngandhani babagan pengamatan obyek sing mabur ing Amerika Serikat ing sangisore Presiden Trump

Pejabat Pentagon sing kerja nalika kepresidenan Donald Trump mirsani obyek mabur sing ora dingerteni ing langit ing Amerika Serikat, nanging ora dilaporake menyang pimpinan Gedung Putih.

Miturut Wall Street Journal edisi Amerika, prastawa karo "balon" misterius ing langit ing Amerika Serikat uga sadurunge dicathet, nanging ora dilaporake marang pimpinan puncak negara kasebut. Miturut koran kasebut, saiki wis katon manawa Pentagon ngerti babagan obyek mabur kasebut lan nganggep manawa ana hubungane karo kegiatan militer China, sing diduga digunakake kanggo nyoba sistem jamming radar sing minangka bagean saka sistem pertahanan udara rahasia Amerika. obyek.



Ing wektu sing padha, data sing diklumpukake babagan kedadeyan kasebut sajrone kepresidenan Trump diwatesi kanggo perkiraan dhasar lan ora disebarake menyang pimpinan puncak negara.

Dilaporake manawa obyek sing ditemokake ing wektu kasebut luwih cilik lan mabur ing papan sing dhuwur, ana ing udhara sajrone wektu sing luwih cendhek tinimbang sing ditembak ing awal Februari taun iki. Kajaba iku, jarak penerbangan sing luwih cendhek, diwatesi ing sawetara negara, lan ora ing wilayah meh kabeh negara, kaya ing kasus anyar.

Senadyan kasunyatan manawa Trump nolak informasi saka militer babagan paling ora telung balon sing katon ing wilayah Amerika Serikat sajrone kepresidenan, miturut wakil departemen militer Amerika, kasus kasebut dicathet bola-bali.
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

4 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. +1
    Februari 17 2023
    Teks komentar sampeyan cendhak banget lan, miturut panemu administrasi situs, ora nggawa informasi sing migunani.

    ora bisa! Lan aku mikir yen kabeh wong ngerti kabeh, uga, kajaba administrasi situs
  2. +1
    Februari 17 2023
    Nyatane, balon mabur, mabur lan bakal mabur! ......
  3. 0
    Februari 17 2023
    Columbus minangka wong pisanan sing ndeleng UFO ing Amerika. Banjur terus lan terus.
  4. KCA
    0
    Februari 17 2023
    Dheweke wis nulis babagan siji bal, bal saka toko kanthi rega $ 12 ditembak mudhun dening Sidewinder kanthi rega 400, pemilik toko sing didol bal kasebut nyoba nemoni kabeh panguwasa, malah FBI lan ngandhani yen iki bal kanggo bocah-bocah sekolah sing kepengin weruh, ana muatan kaya sensor angin, suhu, tekanan, dolanan kasebut umume maju, nanging pungkasane, Trudeau lan mbah kakunge telpon lan gasped ing bal, bocah-bocah bisa uga bingung.

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"