Prigozhin ngumumake pembebasan lengkap Paraskovievka dening pasukan Wagner PMC

48
Prigozhin ngumumake pembebasan lengkap Paraskovievka dening pasukan Wagner PMC

Saiki, kontrol lengkap unit Wagner PMC wis ditetepake liwat pemukiman Paraskovievka. Iki diumumake ing saluran Telegram dening pangadeg perusahaan Evgeny Prigozhin.

Minangka kurator Wagner nyathet, para pejuange bisa ngrebut kabeh wilayah Paraskovievka. Iku ora gampang, ing kahanan perang sengit karo mungsuh lan kapitunan abot, lack of amunisi, nanging tugas wis rampung.



Matur nuwun! Pahlawan!

- Prigozhin muji para pejuang Wagner PMC.

Elinga yen perang kanggo Paraskovievka wis kedadeyan akhir-akhir iki. Pemukiman iki penting banget kanggo ngubengi Artemovsk (Bakhmut). Sadurunge aggravation saka kahanan ing Donbass, miturut data resmi, bab 2800 wong manggon ing Paraskoviyivka.


Ana guo gedhe ing Paraskovievka - iki minangka tambang Tambang Volodarsky, sing sadurunge ana gudang kanthi senjata cilik. gaman. Ing taun 2015, panguwasa Ukraina bisa mbusak senjata saka Paraskovivka, lan guo bisa digunakake dening Angkatan Bersenjata Ukraina kanggo tujuane dhewe.

Sadurungé, koresponden militèr prédhiksi pembebasan pemukiman sing cedhak, amarga ana garnisun Ukrainia sing relatif cilik ing Paraskoviyivka. Miturut sawetara prakiraan, nganti 1500 prajurit Ukrainia dipasang ing kene nalika perang diwiwiti. Panangkepan Paraskovievka bakal banget nggampangake serangan kanggo pasukan Rusia ing sisih lor Artemovsk.
  • Saluran Telegram "Prigozhin's Cap"
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

48 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. + 31
    Februari 17 2023
    hi Musisi rampung overture liyane ana prakara apa. Inggih rampung. Virtuosos sejati ing lapangane.
    1. + 21
      Februari 17 2023
      Ganteng! Puji, pakurmatan, pakurmatan!!! Nyopot topi hi
    2. + 16
      Februari 17 2023
      Quote: Leshak
      Musisi rampung overture liyane ana prakara apa. Inggih rampung. Virtuosos sejati ing lapangane.

      Matur nuwun, kabeh Rusia kuwatir karo sampeyan.. Sampeyan pancene nyambut gawe lan setan dudu sedulurmu. hi

      Udan ... Yen ora, nalika kita bakal muter ing kana, lsp. Nanging jotosan bakal kuat amarga karya sampeyan .. prajurit
    3. + 15
      Februari 17 2023
      Musisi rampung overture liyane

      diputer kaya clockwork, virtuosos
      1. + 10
        Februari 17 2023
        Njupuk Berkhovka lan Ivanovskoye (Abang), banjur garnisun Bakhmut wis pinasthi.
        1. -6
          Februari 18 2023
          Nanging kepriye luwih maju yen insya allah ora ana amunisi ya allah ojo nyerah jabatan
      2. -5
        Februari 18 2023
        Kutipan saka ivan1979nkl
        diputer kaya clockwork, virtuosos

        Iku misale jek sing mung musisi Wagner ngerti cathetan ing kabeh konser amba iki. Liyane, bebarengan karo konduktor, ora ngerti carane nyekel instrumen ing tangan lan ndeleng cathetan kanggo pisanan, senadyan kasunyatan sing padha mulang ing sekolah tengen.
    4. +5
      Februari 17 2023
      Saben undhak-undhakan dipungkasi kanthi pungkasan hi
  2. +3
    Februari 17 2023
    Lan kenapa Kementerian Pertahanan Rusia ora nyedhiyakake pejuang PMC Wagner? Bodho apa?
    1. + 20
      Februari 17 2023
      Kutipan saka Cartograph
      Lan kenapa Kementerian Pertahanan Rusia ora nyedhiyakake pejuang PMC Wagner? Bodho apa?


      Kasuksesan Wagner ngenani tali bahu wong ing Wilayah Moskow.
      1. +6
        Februari 17 2023
        Kasuksesan Wagner ngenani tali bahu wong ing Wilayah Moskow.
        Mung ing bayangan wong.
        Kasuksesan Wagner ora bisa dipisahake saka upaya Angkatan Bersenjata Rusia.

        Ayo kula reiterate minangka conto

        Ana penyerang kaya ngono ing CSKA, Vagner Love, penyerang sing apik banget.
        Aku ora ngelingi persis sing CSKA main nglawan, nanging acara mbukak kaya ing ngisor iki: game iki umume padha, Akinfeev nggawa kabeh bal, pertahanan CSKA nyebar ing tackles, gelandang CSKA plowed kabeh lapangan, lan mung siji pemain Wagner bisa. jarene jogging. Aku elinga nonton lan mikir kenapa Gazzaev ora ngganti dheweke? Ana ing endi wae ing menit kaping 80 pertandhingan, skor 0-0, banjur dumadakan Wagner entuk bal, ngalahake telung bek lan nyetak gol sing menang. Gol sing keren, prestasi Wagner ora bisa dipungkiri.
        Aku mung mikir yen Akinfeev ora nyeret bal, lan pemain lapangan liyane ora mbajak lapangan, apa gol Wagner bisa menang kanggo CSKA?
        ---
        Ing tembung liyane, yen saiki Angkatan Bersenjata Rusia dumadakan mandheg ngetokake tekanan ing kabeh ngarep (utawa malah luwih elek, dheweke nggawa mudhun ing ngarep ing pinggir Wagner PMCs), mula aku ragu yen Wagner (ing kahanan iki) ora bakal. diubengi.

        PMC Wagner perang banget, nanging sukses Wagner iku umumé jalaran saka efforts saka Angkatan Bersenjata Rusia ing sektor liyane saka ngarep.
        1. +8
          Februari 17 2023
          Quote: kelip-kelip
          PMC Wagner perang banget, nanging sukses Wagner iku umumé jalaran saka efforts saka Angkatan Bersenjata Rusia ing sektor liyane saka ngarep.

          Pancen.
        2. +8
          Februari 17 2023
          Quote: kelip-kelip
          PMC Wagner perang banget, nanging sukses Wagner iku umumé jalaran saka efforts saka Angkatan Bersenjata Rusia ing sektor liyane saka ngarep.


          Sampeyan salah tafsir komentarku. Ora ana tembung babagan kasunyatan sing Wagner diukur kanthi sukses karo unit personel Angkatan Bersenjata Wilayah Moskow. Padha perang ing tim sing padha. Nanging kanggo wong ing antarane pejabat paling dhuwur ing Wilayah Moskow, dheweke jelas nyabrang dalan.
        3. +5
          Februari 17 2023
          Wagner mbebasake Soledar lan saiki Paraskovievka minangka gerakan sing jelas, lan Ugledar, wilayah sing kaping telu luwih cilik tinimbang Paraskovievka, wis diserang wiwit Oktober. Mratelakake panemume, saka printah wewenang och. akeh gumantung.
        4. +1
          Februari 18 2023
          Ayo ndeleng manawa PMC Wagner wis didegake sapisan ing Suriah miturut skema sing padha. Ing wiwitan, Wagner dilarang njupuk tawanan, banjur Surkov muncul ing dewan politik maneh (sampeyan bisa nyebut dheweke minangka kardinal abu-abu), lan sawise dheweke bapake Dudayev. Banjur masalah karo amunisi (yen ora palsu). Kasunyatane, ing pers sajrone rong sasi kepungkur, mung sukses Wagner, lan tentara Rusia liyane ing bayang-bayang. Ora ketompo carane kita nampa latar mburi iki, "hadiah" gedhe saka sisih Ukraina ing 23 lan 24 Februari.
          1. -1
            Februari 18 2023
            Nolak kanggo nyedhiyakake amunisi dudu kepinginan kanggo kamulyan, yen ana. Iki minangka karya langsung kanggo mungsuh. Pepinginan kanggo kawentar iku beda.
        5. 0
          Februari 18 2023
          Nanging sampeyan bisa ngomong liya. Yen kabeh Kamentrian Pertahanan perang kaya Wagner, mungsuh bakal kelangan wilayah ing kabeh baris ngarep. Lan yen gelandang CSKA ora ngalahake woh pir, banjur gol bakal luwih saka siji saka 10.
      2. -3
        Februari 17 2023
        "Kasuksesan Wagner tekan tali bahu wong ing Wilayah Moskow"
        Apa sampeyan mikir, sayang, yen Prigozhin tuku senjata lan amunisi dhewe? Yen ya, mula pisanan - saka sapa?, lan nomer loro - sampeyan pancene ngira sapa
    2. +5
      Februari 17 2023
      Tanggal 15 Desember 22, ing Irmino (LPR) gudang SM sing gedhe banget dirusak, umume, yen ora kabeh, bekas Wagnerian. Sawise iku, Prigozhin njaluk amunisi. Nanging, ana pamblokiran buatan saka pasokan cangkang menyang unit kasebut, sing sajrone sawetara wulan kepungkur wis njupuk inisiatif lengkap lan sukses banget, kanthi dhewe, ngembangake serangan marang mungsuh. Stripes dibutuhake supaya ora ngganggu Wagner PMC kanggo nindakake tugas lan ora ngganggu nyedhiyakake cangkang artileri.
    3. 0
      Februari 17 2023
      Kutipan saka Cartograph
      Lan kenapa Kementerian Pertahanan Rusia ora nyedhiyakake pejuang PMC Wagner? Bodho apa?

      Lieber ana ing manual latihan sampeyan kene kanggo kabeh wong wis 20 kaping aku maca kene hehe
    4. +1
      Februari 17 2023
      Lan saka ngendi dheweke entuk amunisi lan peralatan? Ora cukup Penyetor, padha pengin liyane Mungkin, nanging ora Penyetor ing kabeh?
      1. +3
        Februari 17 2023
        Where, ngendi? Mesthi, saka meja bedside, ngendi liyane. Dheweke ora duwe produksi senjata lan amunisi dhewe.
    5. -16
      Februari 17 2023
      Kanthi medeni apa MO kudu nyedhiyakake PRIVATE lan nganti saiki struktur unkempt karo apa wae?
      Apa interaksi antarane wong-wong mau?
      1. +3
        Februari 17 2023
        Lan saka kuwi dheweke nindakake pakaryan kanthi sampurna, ora kaya para ahli strategi Vukhledar.
      2. +4
        Februari 17 2023
        saka ngendi sampeyan tiba)))) duwe pelanggan sing padha lan "Wagner" ora katon saka teluk barakht saka ngendi wae .... tegese diwenehi tugas perang ing kana .... kadang sampeyan maca ... kaya wong diwasa nulis lan omong kosong langsung galak
      3. +1
        Februari 17 2023
        Kutipan saka RoTTor
        Kanthi medeni apa MO kudu nyedhiyakake PRIVATE lan nganti saiki struktur unkempt karo apa wae?

        Prigozhin ing lapangan umum tegese ana masalah lan ngandika ing gembong saka Kementerian Pertahanan RF.
        ANY PMC "milik" kanggo akèh abad mung kanggo negara. Iki minangka pintasan masalah hukum lan diplomatik, kalebu media, lan sampeyan bisa nyorot kelet ing tentara negara supaya gulungan kasebut kenceng. Uga "relawan" sing teka karo peralatan lan logistik.
        Ora ana PMC sing bisa dadi pribadi.
        Yen sampeyan duwe tenan "PMC pribadi", Sugeng - sampeyan duwe negara pribadi.
    6. +5
      Februari 17 2023
      Kutipan saka Cartograph
      Lan kenapa Kementerian Pertahanan Rusia ora nyedhiyakake pejuang PMC Wagner? Bodho apa?

      Kenapa bodho? Yen kita nyingkirake emosi lan ndeleng kahanan saka sisih liya, pranyata Rusia ditentang dening blok NATO kabeh, sing wis ngalami keluwen cangkang, lan kabeh kolektif Barat ditentang dening Rusia piyambak, lan sanajan kasunyatane. sing arsenals sawijining gedhe, padha uga ora telas. Ing wektu sing padha, siji kudu ngerti sing sektor ngarep kang Wagner makaryakke punika temtu penting, nanging ora kabeh kasunyatan sing prioritas, lan nindakake fungsi narik kawigaten lan mbuwang l / s banderlogs ngidini. sampeyan nyiyapake serangan ing sektor liyane ing ngarep, ing ngendi mbangun pasukan lan sarana, kalebu akumulasi peralatan militer, supaya bisa nyukupi kabutuhan klompok ing pasokan militer kanggo 1-2-3 wulan perang ing sing nyerang. Ing kene, kaya sing dakmangerteni, pasokan kasebut ana ing tingkat kanggo njaga asil sing diraih, kajaba ana terobosan sing signifikan ing jero pertahanan mungsuh, supaya pasukan PMC ora mlebu ing tas geni (boiler), kanggo ngilangke kang bakal perlu kanggo narik kawigaten pasukan tambahan kanggo ngeculake lan dipeksa kanggo tingkat garis ngarep ing ambane temonan sing, kanggo detriment saka rencana nyerang ngrancang ing arah liyane. Mungkin aku salah, mesthi, nanging kaya ngono. Paling ora aku ora bisa nemokake panjelasan rasional liyane babagan kedadeyan kasebut. nglirik
      1. 0
        Februari 18 2023
        Kutipan: Nyrobsky
        kajaba terobosan sing signifikan menyang jero pertahanan mungsuh, kanggo nyegah pasukan PMC mlebu ing tas geni (cauldron).

        Aku katon ing peta lan misale jek sing APU langsung nggodho Wagners kanggo Chasov Yar. Kanggo ngethok wong-wong mau ana. Dadi aku kira sampeyan ora adoh saka bebener.
    7. +2
      Februari 18 2023
      Lan kenapa Kementerian Pertahanan Rusia ora nyedhiyakake pejuang PMC Wagner? Bodho apa?

      Lan saka ngendi sampeyan entuk tank, pesawat lan artileri?
  3. + 21
    Februari 17 2023
    Para pejuang Wagner pancen pantes dipuji lan diajeni! Low bow kanggo sampeyan! Matur nuwun Pahlawan!
    1. +7
      Februari 17 2023
      Kutipan: Nikolaevich I
      Para pejuang Wagner pancen pantes dipuji lan diajeni! Low bow kanggo sampeyan! Matur nuwun Pahlawan!

      Vladimir, ing kene kabeh Rusia setuju karo sampeyan .. Nanging ana nits jahat kene ..
      Amerika Serikat wis ngakoni Wagner minangka "teroris" sing nesu mercenary ing Donbass lan ora njupuk tawanan))) Western "geese" njerit .. Padha ora tundhuk karo Konvensi Geneva lan umume ala lan kejem. ngguyu
      Kita bakal ngatur Pertempuran ing Es kanggo elinga.
      1. +3
        Februari 17 2023
        "Vladimir, wah, ing kene kabeh Rusia setuju karo sampeyan.. Nanging ana nits jahat ing kene.."
        Ya, kanggo ngeculaké rereget ing PMCs lan Prigozhin pribadi, sing pengin dadi peteng. Saliyane meri sukses, ana uga: Beglovs, mantu-tiktokers, Putri-pengusaha, penyayang Dubai, akeh liyane "pahlawan" saka macem-macem crita bab kang kita wis krungu lan bakal krungu maneh.
  4. + 16
    Februari 17 2023
    Matur nuwun! Pahlawan!

    Aku kaya kanggo congratulate Wagnerites. Sampeyan nindakake!
  5. + 10
    Februari 17 2023
    Jerat ing gulu Angkatan Bersenjata Ukraina ing Artemovsk saya tambah kenceng, apa dheweke pancen mutusake kanggo mbaleni nasib Moriupol? Banjur kita uga kudu nggawe kesimpulan lan mbuwang wong-wong mau sadurunge mbuwang tangane munggah gunung, uga, ya, Prigozhin ora perlu diwulang "" musisi bakal nindakake kabeh kanthi bener.
    1. +3
      Februari 17 2023
      mbaleni nasib Moriupol?

      Маriupol he.
    2. 0
      Februari 17 2023
      Aku mikir nalika cadangan 404 kobong ing kono, ora bakal ana pengepungan
      1. +4
        Februari 17 2023
        Yen sampeyan njupuk Berkhovka lan Ivanovskoye, banjur ana 2 opsi kanggo ninggalake geni, incurring losses utawa nyerah.
  6. -3
    Februari 17 2023
    Iku misale jek sing Wagnerites nolak "Prigozhin kang Cap"?
  7. +7
    Februari 17 2023
    Para pejuang Wagner mesthi dadi pahlawan. Ayo dadi taktik, nanging sukses sing signifikan.
    Dene pangandikanipun Prigogine, kedah dipun kutip kanthi jangkep
    "Pemukiman Paraskovievka rampung ing kontrol subdivisi Wagner PMC. Senadyan mblokade amunisi, senadyan mundhut abot lan perang getih, wong lanang rampung dikuwasani kabeh wilayah Paraskovievka. Matur nuwun! Pahlawan!
  8. +4
    Februari 17 2023
    Aku bangga karo kowe Wagner!
    Miturut administrasi situs, pesen iki ora nggawa muatan. Ya, iku mung emosi.
  9. +2
    Februari 17 2023
    Minangka kurator Wagner nyathet, para pejuange bisa ngrebut kabeh wilayah Paraskovievka. Iku ora gampang, ing kahanan perang sengit karo mungsuh lan mundhut abot, lack of amunisi, nanging isih tugas wis rampung.


    Tembung "rugi akeh" piye wae terus terang kuwatir lan kuwatir!
    Wong iku paling larang! Kajaba iku, para Wagnerite minangka pejuang sing apik banget, wong lanang sing tangguh!
    Penting banget kanggo mikir babagan cara supaya bisa ngindhari kerugian - bisa uga luwih apik kanggo alon-alon sedina utawa rong dina?!...
  10. +2
    Februari 17 2023
    Saiki nganti personel Angkatan Bersenjata RF .. Kita kabeh ngenteni terobosan militer lan mblokir wilayah iki ing sisih mburi ing sisih pinggir, ngethok pasokan lan ngrusak gudang lan liya-liyane ..
    Sawise kabeh, kita ngelingi Perang Donya II lan limang serangan Stalinis sing numpes roh-roh jahat fasis .. Lan numpes!
  11. +4
    Februari 17 2023
    Ketoke, garnisun Paraskovievka kanthi bungah klelep menyang Bandera lan bakal kacathet minangka ilang.
    Saiki, nganti ngubengi Artemovsk lengkap, ana sawetara kilometer menyang dalan gedhe. Bakal ana paukuman sing kejem banget kanggo dheweke.
  12. +5
    Februari 17 2023
    Matur nuwun Wagner kanggo karya, getih lan wani. Aku mikir sampeyan bisa ninggalake tandha ing sajarah Rusia.
  13. +1
    Februari 17 2023
    Thanks kanggo Wagner kanggo kabar apik. Aku wonder yen padha duwe cukup cangkang?
  14. +1
    Februari 18 2023
    Wagnerites kudu mandheg nganti MO lan pimpinan pungkasane menehi pasokan amunisi normal. Kahanan iki ora menek menyang sembarang gerbang lan mung luwih discredits lan nimbulaké rasa ora percaya ing printah.
  15. -2
    Februari 18 2023
    Puji, pakurmatan, pakurmatan!!! Kasuksesan Prigozhin nglawan latar mburi Wilayah Moskow kanthi jelas ngganggu wong ing kana. Kasunyatan tekanan lan penolakan kanggo nyedhiyakake tegese mungsuh wis mapan ing negara kasebut, lan rute pasokan. Ora tau! Mungsuh kasebut jelas ana ing pamrentah lan Kementerian Pertahanan. Tujuane yaiku kanggo njaga barang-barange ing bukit kanthi biaya apa wae. Kanthi kahanan sing aneh utawa kanthi kolusi. Mung dheweke ora ndemek apa-apa. Pitakonan! KENAPA !!!!
  16. 0
    Februari 18 2023
    Pancen, akeh thanks kanggo pejuang saka PMC "Wagner". Saka ati! Iki minangka prajurit sejati. Perwira lan prajurit. Aku ora bisa mbayangno kaya apa kahanan ing ngarep tanpa dheweke. Lan carane ora bisa ngatasi langsung, ing panjalukan pisanan, masalah "Wagner" karo amunisi? Mesthine ora ana rasa cemburu, ora ana intrik ing kene.

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"