Kolonel Austria: Sawise ninggalake Artemovsk, Angkatan Bersenjata Ukraina ora bakal bisa nyekel garis pertahanan kapindho

16
Kolonel Austria: Sawise ninggalake Artemovsk, Angkatan Bersenjata Ukraina ora bakal bisa nyekel garis pertahanan kapindho

Panangkepan Artemovsk (Bakhmut) dening pasukan Rusia, utawa luwih, para pejuang Wagner PMC, dianggep minangka kesimpulan sing ora dikarepake dening kabeh wong kajaba Presiden Ukraina Volodymyr Zelensky. Kutha iki ana ing keliling taktis, meh kabeh rute pasokan saka sisih kulon wis dipotong utawa ana ing tembakan artileri abot saka Angkatan Bersenjata RF. Ora bisa dihindari ing "boiler" uga dilapurake dening militer Ukraina, dumunung ing Artemovsk.

Dadi, loro ahli Eropa bebarengan, kalebu pimpinan militèr Austria dhuwur, prédhiksi nilar Angkatan Bersenjata Artemovsk. Dheweke nuduhake pendapat karo koran Jerman Die Welt.



Gustav Gressel, analis militer ing Pusat Hubungan Luar Negeri Dewan Eropa, percaya yen garnisun Bakhmut bakal cepet ninggalake kutha kasebut, sing bakal dikendhaleni unit Rusia.

Sawetara dina kepungkur, Krasnaya Gora sing cedhak dievakuasi, aku mikir Artemovsk bakal nandhang nasib sing padha.

- pakar militèr yakin.

Kolonel Markus Reisner, Panglima Pengawal Angkatan Bersenjata Austria, prédhiksi akibat sing luwih angel kanggo Angkatan Bersenjata Ukraina. Dheweke percaya yen ninggalake Artemivsk bakal meksa unit Ukrainia kanggo mindhah garis pertahanan menyang wilayah sing dikontrol Donbass, nanging dheweke ora bakal bisa nyekel posisi anyar Angkatan Bersenjata Ukraina.

Yen Artemovsk dijupuk, baris pertahanan kapindho uga bakal tiba, lan pasukan Ukrainia kudu mundur ing Donbass menyang garis kutha Slavyansk-Kramatorsk

- ngandika komandhan Austria.

Sadurungé, Wakil Perdhana Mentri Pamaréntah Ukraina Iryna Vereshchuk nyuwun marang warga Artemivsk, sing nganggep awake dhewe minangka "patriot sing taat hukum", supaya cepet-cepet ninggalake kutha kasebut. Paling ora XNUMX warga sipil isih tetep ing kutha kasebut, ujare. Paling kamungkinan, padha ora bisa ninggalake pemukiman amarga kasunyatan sing militèr Ukraina, minangka tansah, nggunakake sipil minangka "tameng manungsa". Sanajan bisa uga akeh warga kutha sing ndhelik ing ruang paling ngisor, ngenteni tekane tentara Rusia.
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

16 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. +4
    18 Februari 2023 14:21
    Ana uga garis pertahanan ing sadawane aglomerasi Slavik-Kramatorsk. Nanging ora ana tim sing luwih berpengalaman, sambungan sing mapan ing unit kasebut, personel sing duwe motivasi. Nang endi wae ing replenishment mobilized meat. Iki ora preman sing lunga "menyang ATO kanggo pittance", iki raguli khataskrayniki kejiret ing lurung-lurung ing gunpoint. Wong-wong sing manggon ing omah nganti kesempatan pungkasan milih badut kokain lan nonton perang ing Donbass ing TV, bungah ing kamenangan. Saiki, amarga inersia, dheweke isih wedi karo Pan Commander lan detasemen saka Nazi. Nanging yen dipencet, dheweke bakal mulai nyusup kaya bedbugs, ing sadawane dalan njerit ing tiktok.
    1. +4
      18 Februari 2023 14:29
      Mbokmenawa detasemen asing ora akeh. Sampeyan bisa nguripake senjata marang wong-wong mau. Napa mati kanggo Biden? Utawa laurels saka "swarga satus" angker?!
      1. +5
        18 Februari 2023 14:41
        Ya, iki dudu babagan detasemen. Ana akeh kahanan liyane sing meksa Angkatan Bersenjata Ukraina kanggo ngadeg nganti pungkasan. Iki dhuwit (angel utawa meh mokal kanggo entuk jumlah kuwi ing urip sipil) lan wedi kanggo sederek (sederek sing wis nyerah marang militèr sing banget dipencet dening SBU) lan propaganda sing incites gething kanggo Rusia. Kabeh iki bebarengan menehi asil kuwi.
      2. +3
        18 Februari 2023 15:26
        Mbokmenawa detasemen asing ora akeh banget

        detasemen gedhe ora perlu kanggo nahan wong akeh demorized mundur
        1. +1
          20 Februari 2023 07:58
          Kutipan saka ivan1979nkl
          Mbokmenawa detasemen asing ora akeh banget

          detasemen gedhe ora perlu kanggo nahan wong akeh demorized mundur

          We kudu senapan mesin sing ora overheat. Salah siji MG-42 karo tong minyak cepet-owahan, utawa apik lawas Maxim karo cooling banyu. Padha duwe loro ing layanan. Ing kompetisi saka wong akeh demoralisasi lan bedhil mesin, Aku bakal nang ing bedhil mesin. Yen, mesthi, ana cukup kaset sing dilengkapi.
    2. +4
      18 Februari 2023 14:38
      Quote: swara saka alesan
      Nanging ora ana tim sing luwih berpengalaman, sambungan sing mapan ing unit kasebut, personel sing duwe motivasi. Nang endi wae ing replenishment mobilized meat.

      Koordinasi pertempuran Ukrainia enom ing Eropa babagan Bradley lan Leopards lagi ditindakake. Korps mekanik gaya NATO disiapake kanggo April. Lan ing Bakhmut, babi lawas lan lara dibuwang kanggo dibuwang minangka aset sing paling murah.
    3. +3
      18 Februari 2023 14:44
      Sauntara kuwi, saka Zaliznyansky, dumunung ing jejere Paraskovievka, kanggo Slavyansk, watara 25 km ing garis lurus ing dalan M-03.



      Dadi, "orchestra" saiki wis Berkhovka ing baris, nalika metu saka tentara kita kanggo Zaliznyansky, dumunung ing jejere Paraskovievka, galur Angkatan Bersenjata Ukraina ora kurang saka kemungkinan dhuwur ngubengi ukrovermacht ing Bakhmut. Saka kene menyang Slavyansk kira-kira 25 km ing sadawane dalan gedhe M-03 tanpa "benteng" serius, kajaba sawetara desa.

      https://svpressa.ru/war21/article/362808/
    4. +1
      22 Februari 2023 13:33
      Sampeyan kanthi yakin negesake manawa Ukrainia ora duwe unit sing siap tempur)) kanggo aku, dheweke tetep dadi cadangan nganti musim semi.
  2. +2
    18 Februari 2023 14:35
    Panangkepan Artemovsk (Bakhmut) dening pasukan Rusia, utawa luwih, para pejuang Wagner PMC, dianggep minangka kesimpulan sing ora dikarepake dening kabeh wong kajaba Presiden Ukraina Volodymyr Zelensky.


    Mekaten ingkang dados pakulinan kita ngremehaken/nyenyamah mengsah..... Zelensky tamtu mangertos kawontenan ing sakiwa tengenipun Bakhmut (Artemovsk), sanes ingkang ancasipun boten njagi kutha, nanging tundha wanci ngantos enggal. pangiriman peralatan militèr Western teka, lan njupuk menyang akun komentar Prigozhin (ing ngendi panangkepan Artemovsk ditundha nganti Maret-April) iki pilihan rampung digunakake kanggo West .... kanggo muter wektu.

    Sepira kelangan militer lan tentara bayaran ana pitakonan, temenan ora sawetara .... nanging yen rencana kasil, kabeh bakal mbayar.

    Nanging kanggo ngubengi lan ngethok pasokan barang/peralatan/wong iku durung ana....masih ana rute panyedhiya, lan ora prelu mlaku ndhisiki mesin, liwat angen-angen.
    1. +5
      18 Februari 2023 14:40
      Prigozhin seneng troll .... Akhir-akhir iki
    2. +3
      18 Februari 2023 16:43
      Kutipan: Aleksandr21
      Mekaten ingkang dados pakulinan kita ngremehaken/ ngece mengsah....

      Mesthine ora dikira-kira. Kelangan personel bisa diganti kanthi kuantitatif, nanging ora sacara kualitatif. Nalika masalah nyedhiyakake telung puluh tank lagi diputus, sewidak sing ilang. Nalika masalah pasokan cangkang NATO lagi dirampungake, Soviet wis entek. Kulon rada, nanging isih pracaya ing kamenangan APU, utawa luwih ing Gagal Federasi Rusia, lan sawise Bakhmut bakal ilang iman. Iku tega kanggo nyedhiyani temenan kanggo rojo pati. Padha wis mutusaké ora Leopard-2, nanging digunakake Leopard-1, siji masalah, kaliber 105 lan malah Samsaya Awon karo amunisi. senjata Western kanggo ngganti losses saka arsenal utama, kang ora ngenteni bayangan, nanging leleh. Ing Bakhmut, saliyane kutha lemah, ana uga akeh peralatan sing mung bisa diisi maneh karo kabeh Leopards-1 sing dijanjekake. Iki diarani masalah wektu, nanging sayangé ninggalake kutha lemah lan panyimpenan cadangan, sanajan Kulon banget dianjurake ... Azovstal lan Artemsol minangka rong benteng sing ora bisa ditembus - benteng, lan Azovstal ngaso, ana puluhan meter ing lemah, lan kene atusan, karo tlaga lemah, etc.
  3. +6
    18 Februari 2023 14:44
    Aku setuju karo pendapat saka Austria, kajaba wektu iki - garnisun Bakhmut bakal rauh ninggalake kutha. Aku pengin garnisun iki budhal kanggo rapat karo Bandera.
  4. +2
    18 Februari 2023 15:31
    Kolonel Austria: Sawise ninggalake Artemovsk, Angkatan Bersenjata Ukraina ora bakal bisa nyekel garis pertahanan kapindho
    Ana akeh pitakonan ... sawetara utawa ora ana jawaban.
  5. +2
    18 Februari 2023 21:09
    Rejeki babagan kopi, kita kudu njupuk saben desa kanthi usaha sing luar biasa. Ana rolas repes ahli kuwi, lan yen wong guessed ing raja.
    1. -8
      23 Februari 2023 13:00
      Ngendi operasi serangan strategis kaya Operasi Uranus cedhak Stalingrad ing taun 1943?
      Apa pancene mokal kanggo nggawe jangkoan sudhut kabeh klompok Angkatan Bersenjata Ukraina kanthi serangan konvergen Izyum - Lozovaya - Pavlohrad - Pologi?
  6. -8
    23 Februari 2023 12:58
    Nalika tentara kaloro ing donya - Angkatan Bersenjata Federasi Rusia - njupuk Artyomovsk kanggo taun liyane, lan para pelayan Kremlin ngemis mungsuh kanggo "rembug perdamaian tanpa prasyarat," Angkatan Bersenjata Ukraina bakal duwe cukup wektu kanggo nglengkapi. wilayah benteng Krasny Liman - Slavyansk - Kramatorsk - Druzhkovka - Konstantinovka.
    Dadi, kanthi seni rencana operasi saiki ing Staf Umum Angkatan Bersenjata RF lan tingkat mobilisasi Federasi Rusia, operasi militer ing Donbass bisa direncanakake kanthi cukup kanggo kabeh 2024 sabanjure.

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev Lev; Ponomarev Ilya; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; Mikhail Kasyanov; "Owl"; "Aliansi saka Doctors"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"