Review militèr

Penasihat presiden AS babagan keamanan Sullivan teka ing Kyiv

59
Penasihat presiden AS babagan keamanan Sullivan teka ing Kyiv

Dina iki ing ibukutha Ukraina Kiev minangka "dina tamu". Presiden AS Joe Biden teka kanggo ngunjungi negara kasebut, sing perjalanane didhelikake nganti pungkasan. Nanging saliyane kepala Gedung Putih, Kyiv uga nampa tamu-tamu dhuwur liyane - saka Amerika Serikat lan saka Israel.


Bebarengan karo Biden, Jake Sullivan, penasihat keamanan nasional kanggo Presiden Amerika Serikat, teka ing Ukraina. Wong iki nduweni peran penting banget ing manajemen bantuan militer kanggo Ukraina lan umume ing geopolitik Amerika. Miturut cara, iku Sullivan ing diselidiki sing wartawan Amérika Seymour Hersh disebut kurator langsung sabotase ing Nord Stream lan Nord Stream 2 pipelines gas.

Sullivan wis ketemu karo kepala Kantor Presiden Ukraina, Andriy Yermak. Ora ana keraguan manawa penasihat Biden ngrembug ing Kyiv babagan masalah pengiriman senjata luwih lanjut, uga strategi lan taktik formasi Ukraina ing medan perang. Ora bisa ditolak manawa Sullivan bisa ngrembug masalah intelijen lan sabotase karo pejabat tinggi Ukraina.

Iku misale jek sing mung komunikasi Sullivan karo pimpinan Ukrainia bakal wigati wigati ing substantive, tinimbang informasi, aspek saka dina iki riko delegasi Amerika kanggo Kyiv. Yen Biden nduduhake dhukungan kanggo rezim Zelensky kanthi ngarsane, mula Sullivan lan sawetara pejabat administrasi liyane bakal ngrembug masalah sing luwih spesifik.

Saliyane tamu Amerika sing dhuwur, Kyiv uga ketemu delegasi parlementer saka Israel. Iki diumumake dening Duta Besar Ukraina kanggo Israel Yevhen Korniychuk. Anggota Knesset uga kudu ngrembug masalah hubungan Ukrainia-Israel. Sadurunge, pamrentah AS wis ngritik Israel amarga ora cukup, miturut pejabat AS, tingkat dhukungan kanggo rezim Kyiv. Yaiku, sanajan swastika neo-Nazi Ukrainia, negara Yahudi kudu menehi pitulung lengkap, miturut Gedung Putih.
Foto sing digunakake:
Saluran Telegram Andrey Ermak
59 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Bai
    Bai 20 Februari 2023 13:54
    + 13
    Lha, kok ngece wong-wong sing demonstrasi perjanjian kuwi? Apa SVO iki diwiwiti ing kabeh? Kanggo sepisan maneh nuduhake yen kabeh wis dituku lan didol ing pucuk?
    1. Anchorite
      Anchorite 20 Februari 2023 13:56
      -11
      Dheweke bakal njaluk kewarganegaraan Ukraina lan asylum politik, nalika Republik ing tanah air, beys bakal meksa wong kanggo stream lor))
    2. Anarkis
      Anarkis 20 Februari 2023 13:57
      -10
      Aja omong kosong. Iku ora bisa digunakake. Kaya bom karpet ora mungkin. Iki isih dhewe, dudu perang. Ngenteni besok...
      1. wong janggut
        wong janggut 20 Februari 2023 14:00
        +2
        Napa tandha serangan udara ora diumumake ing Kyiv? Kaliber ngendi? Gerani ngendi?
        1. Ingvar 72
          Ingvar 72 20 Februari 2023 14:07
          + 11
          Quote: Wong jenggot
          Napa tandha serangan udara ora diumumake ing Kyiv? Kaliber ngendi? Gerani ngendi?

          Bankova terus dadi papan paling aman ing Ukraina, bebarengan karo zona ing sadawane pipa minyak lan gas.
          Lan angel diarani liyane saka ngiyanati.
          1. ivan1979nkl
            ivan1979nkl 20 Februari 2023 14:14
            +1
            Lan angel diarani pengkhianatan

            vultures flocked, njupuk kauntungan saka connivance kita
            1. Ingvar 72
              Ingvar 72 20 Februari 2023 14:21
              +5
              Kutipan saka ivan1979nkl
              karo connivance kita

              Aku ngomong bab kasunyatan sing iki connivance limang taun kepungkur. Lan aku dudu nabi, iki kasunyatan sing jelas kanggo saben wong. Nanging kasunyatan manawa wong-wong sing tanggung jawab iki ora mbenerake apa-apa sajrone wektu iki ora bisa diarani connivance saiki.
            2. Ham
              Ham 20 Februari 2023 14:25
              0
              Yen wong Yahudi uga wis teka, mula wis ana perpecahan ..... iki srakah daging mati ...
          2. topol717
            topol717 20 Februari 2023 14:21
            0
            Kutipan: Ingvar 72
            Bankova terus dadi papan paling aman ing Ukraina, bebarengan karo zona ing sadawane pipa minyak lan gas.

            Lan ngandhani persis apa obyek sipil ing wilayah Ukraina sing dikalahake, ora kalebu S-300 lan S-75. Ing endi wong rumangsa bebaya?
            Kanggo statement kasebut - kabeh bangunan omah ing Ukraina minangka papan sing aman banget. ing cara sing padha karo sampeyan duwe hak lan nganti saiki kita ora regejegan.
            1. Ingvar 72
              Ingvar 72 20 Februari 2023 14:42
              0
              Kutipan saka: topol717
              Kanggo statement kasebut - kabeh bangunan omah ing Ukraina minangka papan sing aman banget. ing cara sing padha karo sampeyan duwe hak lan nganti saiki kita ora regejegan.

              Apa sampeyan babagan? Obyek administrasi negara minangka priori sing dianggep minangka target prioritas paling dhuwur kanggo serangan. Beda karo omah-omah sipil. Nanging sakperangan alesan, kang periodik mabur kanggo bangunan omah, nanging ora bebarengan Bankovaya.
      2. fruc
        fruc 20 Februari 2023 15:00
        +1
        Aku ora ana rahasia ing tekane kentut lawas iki & Co dina iki ing kuev. Saiki kita kudu ngenteni intensifikasi permusuhan. Ora kanggo apa-apa sesuk bakal dadi pesen PDB, kabeh wis direncanakake sadurunge.
    3. Mantan prajurit
      Mantan prajurit 20 Februari 2023 14:40
      0
      Lha, kok ngece wong-wong sing demonstrasi perjanjian kuwi? Apa SVO iki diwiwiti ing kabeh? Kanggo sepisan maneh nuduhake yen kabeh wis dituku lan didol ing pucuk?

      Ora ana prajanjèn kajaba mung kanggo kaslametan pribadi para pejabat dhuwur, lan malah mung siji arah. sad
      1. Dauria
        Dauria 20 Februari 2023 14:49
        +5
        Ora ana perjanjian

        Apa sampeyan pancen wuta, utawa sampeyan pura-pura dadi? Transit gas lan lenga liwat wilayah "mungsuh" iku, mesthi, ora "persetujuan". Kajaba iku, sampeyan ora bisa ndemek sistem daya, yen ora, carane ndownload? Lan kita mbayar transit.
        1. fruc
          fruc 20 Februari 2023 15:08
          +2
          dauria ... Transit gas lan lenga liwat wilayah "mungsuh" iku, mesthi, ora "perjanjian". Kajaba iku, sampeyan ora bisa ndemek sistem daya, yen ora, carane ndownload? Lan kita mbayar transit.

          Apa sampeyan ora ngerti? Iki kanggo nggawe urip luwih gampang kanggo "mitra" Kulon.
        2. Mantan prajurit
          Mantan prajurit 20 Februari 2023 17:49
          0
          Apa sampeyan pancen wuta, utawa sampeyan pura-pura dadi? Transit gas lan lenga liwat wilayah "mungsuh" iku, mesthi, ora "persetujuan". Kajaba iku, sampeyan ora bisa ndemek sistem daya, yen ora, carane ndownload? Lan kita mbayar transit.

          Iki dudu persetujuan, nanging konsesi siji-sisi.
    4. sersan lawas
      sersan lawas 20 Februari 2023 15:16
      +1
      Ora ngerti carane sampeyan tekan kono?
      Saka Polandia kanthi sepur?
      Utawa kanthi pesawat langsung menyang Kyiv?
    5. Centurion pungkasan
      Centurion pungkasan 20 Februari 2023 15:16
      +5
      Bungkus .................................
  2. trafllot1832
    trafllot1832 20 Februari 2023 13:54
    +8
    Kabeh kanggo kula minangka garis abang, yen ing 21 Februari aku ora krungu soko radikal, aku bakal milih minangka ngirim.
    1. ASAD
      ASAD 20 Februari 2023 13:59
      + 10
      Andrei, sayangé, ora bakal ana radikal. A utusan Cina teka kanggo kita, kaya-kaya kanggo "tentrem", kabeh ora lunga.
      1. Kaufmann
        Kaufmann 20 Februari 2023 14:44
        +3
        Iku katon kaya iku. Mirip banget. Diplomasi paling abot digunakake.
    2. Ingvar 72
      Ingvar 72 20 Februari 2023 14:08
      + 11
      Kutipan saka: tralflot1832
      Aku bakal milih yen perlu.

      Nanging sampeyan ngerti yen dheweke bakal ngetung kanthi cara sing dibutuhake? nglirik
    3. Plover
      Plover 20 Februari 2023 14:14
      +8
      Suara sampeyan bisa mutusake apa wae ing pemilihan kaping pindho Putin. Saiki, sayang. Ya, paling ora saiki akeh wong sing ngerti sapa Putin kanggo Rusia. Yen ing taun 2003, sawise dheweke dikunjara Khodorkovsky lan ... ora ana wong liya sing ngerti yen dheweke peduli karo kekuwatane lan ora liya, mesthine ora bakal teka.
      1. fima_tut
        fima_tut 20 Februari 2023 14:22
        0
        Dadi Hodor bakal mimpin lenga kanggo telung kopecks ing guise saka Cairan technical, ana ora perlu kanggo tanduran. tembak?
        1. Plover
          Plover 20 Februari 2023 14:45
          +5
          Sampeyan ora ngerti maksude. Ora mung Khodorkovsky sing kudu njagong. Banjur bakal kanggo kabecikan Rusia. Nanging Putin nggawe scarecrow saka Khodorkovsky, lan oligarki, kaya saiki, tetep. Mengko, Timchenkos lan Rottenbergs anyar ditambahake.
      2. topol717
        topol717 20 Februari 2023 14:26
        -7
        Quote: Plover
        sing Putin kanggo Rusia

        Inggih, kandhani manual pelatihan sampeyan saka CIPSO. utawa Pentagon. utowo buku latihane endi, seger? Muga-muga Thanks kanggo sanksi, Rusia isih bakal metu saka jarum minyak, lan lenga bakal diprodhuksi sacara eksklusif kanggo kabutuhan dhewe. Sanajan sampeyan ora seneng karo pilihan iki, mesthi.
        1. Plover
          Plover 20 Februari 2023 14:50
          +4
          Apa sampeyan mikir yen ing 30 taun sing relatif nguntungake, ora ana pimpinan politik sing nindakake iki, lan saiki dumadakan? "Kader mutusake kabeh" - Aku ora ngomong, nanging aku bakal mlebu ing saben huruf. Lan anggere pigura padha, padha bakal tumindak ing cara sing padha sadurunge. Lan babagan TSIPSO, Pentagon, lan jamban liyane - iki luwih disenengi sampeyan.
    4. Nastia Makarova
      Nastia Makarova 20 Februari 2023 14:16
      +3
      kaya voting bisa mengaruhi soko
    5. Alexander 2637
      Alexander 2637 20 Februari 2023 14:22
      +6
      Aku ora bakal krungu soko radikal - Aku bakal milih minangka ngirim.

      Mratelakake panemume wong ing asil voting ora bakal mengaruhi. Kaya biasane.
      Dadi milih, aja milih - sampeyan bakal entuk ... Nah, sampeyan ngerti aku .....
    6. Wildcat
      Wildcat 20 Februari 2023 14:58
      + 10
      hi
      Ayo nyepetake wektu tunggu, iki tesis sing diusulake, IMHO:
      1. Rusia lan Kulon minangka "lawan eksistensial".
      2. Kita bener, taun kepungkur wis mbuktekake iki.
      3. Volume senjata Western kanggo Angkatan Bersenjata Ukraina mbuktikake yen kita preempted.
      4. Matur nuwun kanggo kabeh sing ndhukung, utamane kanggo militer.
      5. Kaputusan bakal ngowahi arah Barat sing ala lan nilai-nilai - sing bener, dhukungan saka masyarakat sing luar biasa.
      6. Ekonomi kita wis slamet, ana wutah, bakal luwih apik ing mangsa ngarep.
      7. Sosial jaminan lan sosial pangayoman kanggo kelompok populasi tartamtu.

      Banjur konser lan rapat umum, IMHO:
      Hore! Claudia Coca! Dukun! Gagarin! Yesaul Gazmanov AKA "apa sing wis kita lakoni para sadulur, ayo padha sumunar kamardikan"!

      Tembung lan ungkapan ing ngisor iki bisa digunakake ing konteks sing beda:
      1. "Substantif"
      2. "Kaya budak galley"
      3. teles ing wc
      4. "Selawase karo Rusia"
      5. Integrasi
      6. "Standar urip"
      7. "Manunggaling Kawula Gusti"

      Iku misale jek kula - kabeh iki cukup radikal. Utamané yen Gazmanov muter somersaults maneh.

      PS. Yen diarani "neo-kolonialisme, pecandu narkoba, neo-Nazisme, neo-fasisme, Barat kolektif, Amerika Serikat lan vassal, donya multipolar, ora ana wektu kanggo mbangun, iku dudu taun sing gampang, NWO. arep ing sesuai karo jadwal, miturut rencana" - Aku wong bakal kaget.
  3. aku wani_perasan_
    aku wani_perasan_ 20 Februari 2023 13:55
    +4
    Apa bisa dadi liya?
    Dadi sapa sing ora ngerti yen mbah putri, mbah putri, Zhuchka tansah karo mbah kakung ... lan liya-liyane. Pejabat menyang Repka?! ..
    ora. Isin tenan.
  4. srengenge sampeyan 66-67
    srengenge sampeyan 66-67 20 Februari 2023 13:55
    -2
    Kabeh geng wis kumpul! Endi rudal kita??? am
    1. GeorgeSev85
      GeorgeSev85 20 Februari 2023 14:01
      -1
      Aku setuju karo sampeyan, nanging yen sampeyan ndeleng kahanan iki ... sing sober ... Apa sing bakal ngganti pukulan kanggo Biden lan Zeleny? Iki minangka wayang nyata, ngilangi Bidon - langsung ngenteni WW3 kanthi serangan nuklir bebarengan, ngilangi Zelts - dheweke bakal dadi martir saka dheweke lan bakal ditampilake wong awam Kulon minangka pahlawan sing tiba ing tangan agresor. Likuidasi kasebut ora bakal menehi apa-apa, Amerika mung ngarepake iki saka kita.
      1. Ingvar 72
        Ingvar 72 20 Februari 2023 14:10
        +7
        Wiwit kapan karusakane pimpinan militer-politik ora ana gunane? belay
      2. Sangguinius
        Sangguinius 20 Februari 2023 14:10
        +6
        Iku perlu kanggo njupuk dipikir sober ing kahanan ing Februari 24.02.22, XNUMX, lan ora saiki, nalika padha wis plunged headlong menyang "whirlpool".
        1. topol717
          topol717 20 Februari 2023 14:35
          +3
          Quote: Sanguinus
          Soberly iku perlu kanggo katon ing kahanan ing 24.02.22 Februari XNUMX

          Aku bakal nambah sampeyan sethitik. Inggih, paling ora ing 24.02.22/14/3 padha bisa ndeleng, nanging ya, iku perlu kanggo rampung kabeh iki bali ing 18, ing kasus nemen, nalika mlebu Minsk, nuduhake periode XNUMX taun. lan miwiti ing XNUMX. Deleng, ora bakal ana pandemi.
          Inggih, paling ora ing awal 22 taun, padha weruh cahya.
      3. uralex
        uralex 20 Februari 2023 14:15
        +1
        Likuidasi kasebut ora bakal menehi apa-apa, Amerika mung ngarepake iki saka kita.

        Ora ketompo carane Amerika dhewe provokasi provokasi iki ... bakal liquidate Biden lan Zelensky minangka bahan sampah (lan iku trep kanggo nutup topik karo Nord Streams) lan nyalahake Rusia kanggo iki.
      4. srengenge sampeyan 66-67
        srengenge sampeyan 66-67 20 Februari 2023 14:25
        +1
        Kutipan saka: GeorgeSev85
        Aku setuju karo sampeyan, nanging yen sampeyan ndeleng kahanan iki ... sing sober ... Apa sing bakal ngganti pukulan kanggo Biden lan Zeleny? Iki minangka wayang nyata, ngilangi Bidon - langsung ngenteni WW3 kanthi serangan nuklir bebarengan, ngilangi Zelts - dheweke bakal dadi martir saka dheweke lan bakal ditampilake wong awam Kulon minangka pahlawan sing tiba ing tangan agresor. Likuidasi kasebut ora bakal menehi apa-apa, Amerika mung ngarepake iki saka kita.

        Ya, aku ora njaluk mateni Biden, mung kanggo medeni dheweke supaya dheweke lali dalan ora mung menyang pinggiran lan Pshekia, nanging menyang bawana Eurasia umume! Dheweke licin.. ngguyu
    2. Mol_18
      Mol_18 20 Februari 2023 14:51
      +3
      Kabeh geng wis kumpul! Endi rudal kita???
      , Aku wedi, yen Biden kena, kabeh anak saka birokrat kita sing bakal dadi, kaya, mati konco karbon, lan uga, kabeh pimpinan Rusia bisa mati, etc. sesuk bakal ana pagelaran, ayo padha ndeleng apa sing bakal dijanjekake
  5. swara nalar
    swara nalar 20 Februari 2023 13:55
    -9
    Umumé, razia dadi apik ing dina Senin. Ayo padha mlayu-mlayu, ndhelik ing gudang, ngunyah ikatan ...
  6. Uprun
    Uprun 20 Februari 2023 14:00
    0
    Yen penyihir Nuland wis nyeret awake dhewe nganggo kaleng, mula ora apa-apa, dheweke luwih gampang kanggo nyebarake gula-gula, nanging tip iki minangka barang cilik sing mbebayani ... ... ..
    1. Mol_18
      Mol_18 20 Februari 2023 14:51
      +1
      Nanging, satus persen jenderal nggawa lan ora bakal ngiklanake.
  7. RoTTor
    RoTTor 20 Februari 2023 14:00
    +2
    Tekane demonstratif sing ora dihukum saka kaleng lan salivon ing Kyiv kanggo ngrayakake eksekusi "swarga atus" minangka spit moyok!

    Kanthi yakin manawa wis dadi biasanipun: Rusia bakal ngilangke awake dhewe, dilat lambene ...

    Kepemimpinan kabeh intelijen Rusia, penerbangan, pasukan khusus lan pasukan udhara kudu digantung sacara umum dening bal amarga ora duwe kabisan lengkap, sing ngremehake Rusia, dadi bahan ngguyu ing saindenging jagad.

    Sampeyan ndeleng, sawise arrogance dina iki, ing 23 utawa 24 Februari bakal gobble munggah Sevastopol lan Moscow.
    1. Nastia Makarova
      Nastia Makarova 20 Februari 2023 14:17
      0
      kok komentar sing padha disalin ing saben thread?
      1. bingo
        bingo 20 Februari 2023 14:36
        -2
        Kutipan: Nastia Makarova
        kok komentar sing padha disalin ing saben thread?

        Flattened - iku pratsyue)))
    2. topol717
      topol717 20 Februari 2023 14:42
      -1
      Kutipan saka RoTTor
      Tekane demonstratif sing ora dihukum saka kaleng lan salivon ing Kyiv kanggo ngrayakake eksekusi "swarga atus" minangka spit moyok!

      Lan apa Federasi Rusia menehi alesan kanggo ngelawan? Marang kita carane akeh bangunan sipil padha shelled, ora malah ing Kyiv, nanging ing saindhenging Ukraina? Ayo ngetung, mung tanggal sing ditunjuk. Iku misale jek sing ora ana statements bab perang karo Ukraina, kaya padha ora ngumumake campur tangan ing gesang politik Ukraina.
  8. Pimpinan_Barmaleev
    Pimpinan_Barmaleev 20 Februari 2023 14:04
    +5
    Iki, sial, dudu Perang Dunia III, nanging, sial, komersial pisanan !!! Biasane - ora ana aturan babagan katresnan lan perang !!! Lan yen kabeh West kolektif pengin sijine kabeh garis abang kita, banjur kita mung kudu nyabrang siji lan BOMB Kyiv menyang RUDDLE!!! Yen iki ora kelakon, banjur remah-remah pungkasan saka kasetyanku marang pamaréntah saiki bakal nguap.
  9. opuonmed
    opuonmed 20 Februari 2023 14:06
    +9
    kok padha wedi karo Federasi Rusia, nanging padha ora bisa nindakake apa-apa
    1. Al Manah
      Al Manah 20 Februari 2023 17:08
      0
      Mungkin, nanging dheweke wedi, sing luwih elek.
  10. beybender
    beybender 20 Februari 2023 14:10
    +8
    Ngguyu lan liyane!!! Biden malah nyeret limusin menyang Kyiv !!! Lan iki ing sadawane railway. !!!
    1. opuonmed
      opuonmed 20 Februari 2023 14:25
      +2
      Biden ing Kiev? Aja nembak, ora ana serangan ing prasarana, Insya Allah bakal lara!
    2. Al Manah
      Al Manah 20 Februari 2023 17:07
      0
      Ana misale jek ana jamban camping klebu ing kit. ngguyu
  11. bingo
    bingo 20 Februari 2023 14:12
    +1
    Umumé, mung Gusti Allah piyambak ngandika marang wong-wong mau kanggo telek raspberries saiki, lan sampeyan ora malah kudu gouge ing delegasi - mung ing target ing Kyiv supaya padha mbukak liwat bolongan karo cockroaches lusuh kanggo crita bab impenetrability pertahanan udara)
  12. Torvlobnor IV
    Torvlobnor IV 20 Februari 2023 14:17
    +6
    Biden kanthi pribadi nggawa rencana counteroffensive. Sullivan nerangake rincian kasebut. Katon titik balik bakal teka ing NWO.
  13. roh
    roh 20 Februari 2023 14:32
    +8
    Inggih? ngendi kabeh Hawks "parket"?
    Ing endi perang Dimon kanthi ancaman nuklir? Endi Kadyrov, sing ngomong babagan dalang saka Gedung Putih? Lan dalang lan wayang ing kranjang siji, ing sak panggonan, nanging nalika iku teka, kabeh basa sijine ing panggonan kang kondhang lan ngenteni pesenan apa bisa ngandika lan apa ora. Nanging kaleng bakal lunga, kabeh sedulur iki bakal goyangake ajiné kaping pindho, sampeyan bakal weruh hi
    1. Mol_18
      Mol_18 20 Februari 2023 14:54
      +3
      Lan sawise gelut, dheweke ora ngangkat tangane. Sampeyan ngerti, kabeh wong aneh kita, ing pasuryan saka Dimon lan liyane, katon kaya pug sing barking ing gajah. Lan uga kanggo kafilah sing terus-terusan.
  14. mayit
    mayit 20 Februari 2023 14:37
    0
    "Kita menehi jaminan keamanan Biden kanggo kunjungan menyang Kyiv. Nanging Biden bisa diancam! "Nanging Skabeeva wis ngukum tekane.
    1. Serge9901
      Serge9901 20 Februari 2023 15:31
      -1
      Padha bakal nggawa negara kanggo 1905, lan banjur, Gusti Allah ngalang-alangi, dekorasi sawetara stasiun metro anyar karo patung obelisk anyar.
  15. Christian Revuelta
    Christian Revuelta 20 Februari 2023 15:35
    0
    Wektu sing sampurna kanggo ngrusak wilayah Kiev ing ngendi para penjahat iki kumpul ...
  16. Al Manah
    Al Manah 20 Februari 2023 17:05
    0
    Iku apik kanggo numpak nalika ngerti yen sampeyan ora bakal mabur saka ngendi wae. Kepiye carane ngerti? Saka ing kono.