Trump: Aku bisa mungkasi konflik Ukraina ing 24 jam

36
Trump: Aku bisa mungkasi konflik Ukraina ing 24 jam

Presiden Amerika Serikat kaping 45, Donald Trump, wis ngonfirmasi maneh yen dheweke duwe ambisi presiden anyar. Ngomong karo panyengkuyung ing negara bagian Florida, pendhudhuk Joe Biden ing Gedung Putih nyatakake dheweke ngukum bantuan militer sing diwenehake marang Ukraina dening Amerika Serikat.

Trump:



Bantuan kasebut mung nambah perang. Aku pracaya aku bisa mungkasi konflik ing 24 jam. Saben dina bantuan militer nambah konflik bersenjata.

Donald Trump nyathet yen saben dina permusuhan njupuk luwih akeh nyawa. Presiden Amerika Serikat kaping 45 ing rapat umum ujar manawa konflik bersenjata ing Ukraina kudu langsung mandheg.

Trump:

Yen aku dadi Presiden Amerika Serikat, mula Rusia ora bakal miwiti apa sing diwiwiti.

Miturut mantan pemilik Gedhung Putih, dheweke nonton nalika pasukan Rusia konsentrasi ing cedhak wates Ukraina taun kepungkur. Lan kabeh wong ngomong yen dheweke (presiden Rusia) mung pengin negosiasi. Nanging Biden campur tangan.

Trump:

Dheweke campur tangan, yakin yen Rusia njupuk bagean saka Ukraina kanggo awake dhewe, mula kabeh bakal apik. Dheweke (Biden) nindakake perkara sing ora bakal dakwenehake.

Mantan Presiden AS uga nambahake manawa dheweke kapilih maneh dadi kepala negara Amerika, sing pertama bakal ditindakake yaiku nelpon Moskow lan Kyiv kanggo mungkasi permusuhan.
    Saluran warta kita

    Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

    36 komentar
    Alexa
    Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
    1. +7
      Februari 21 2023
      Bantuan kasebut mung nambah perang. Aku pracaya aku bisa mungkasi konflik ing 24 jam
      Kasunyatan manawa Trump nglawan bantuan militer marang Ukraina bisa dipuji. Nanging malah karo ambisi kanggo mungkasi perang, lan malah ing 24 jam. mung mokal. Cetha manawa pratelan kasebut khusus kanggo para pamilih ing mangsa ngarep lan ora ana apa-apa sing penting. Dadi ayo keplok Trump kanggo dheweke
      Dheweke (Biden) nindakake perkara sing ora bakal dakwenehake
      Lan ayo padha ninggalake ing kalbu.
      1. + 11
        Februari 21 2023
        mungkasi perang lan malah ing 24 jam. mung mokal.
        Telpon saka Gedung Putih menyang bunker Zeli, siji frase - "Aku ora bakal menehi dhuwit" - lan iku. Ya, bisa uga maksimal 48 jam.
        1. +8
          Februari 21 2023
          Trump saiki ngomong kaya ngono. Yen dheweke dadi presiden, dheweke bakal luwih ndhukung bajingan Kyiv. Ora presiden AS sing mutusake masalah iki, nanging sing ngontrol dheweke.
          1. +5
            Februari 21 2023
            Amerika Serikat duwe cukup masalah dhewe, lan sawetara pembayar pajak Amerika ora seneng yen jumlah gedhe kasebut dialokasikan menyang Ukraina tinimbang dibuwang ing kompleks industri militer Amerika. Kajaba iku, akeh wong Amerika ora bakal bisa nemokake Ukraina ing peta. Trump ora bisa diarani dara perdamaian, nanging ora ana perang siji sing diluncurake ing sangisore dheweke. Trump minangka pengusaha. Kanggo dheweke, Amerika Serikat sing paling penting. Ayo dadi gedhe maneh Amerika. Trump dudu globalis, nanging isolasi. Mabur perusahaan Eropa menyang Amerika Serikat lan mbukak fasilitas produksi ing kana cocog banget karo kebijakane. Apa dheweke bakal mungkasi perang? Mbok. Yen AS bakal migunani. Nanging, pernyataan "peacekeeping" sing murni pro-Amerika dadi dissonance serius karo pernyataan politisi Russophobe sing histeris. Kaya statement pengusaha liyane Elon Musk. Loro-lorone dudu kanca Rusia, nanging mung patriot Amerika Serikat, beda karo liyane ing pragmatisme.
            Kanggo Danila Trumpov lan Ilyukha Maskov. ombenan ombenan ombenan
      2. +1
        Februari 21 2023
        "Aku sing menehi senjata nyerang Ukraina lan sistem anti-tank. Obama ora. Apa sampeyan ngerti apa sing dikirim? Dheweke ngirim bantal lan selimut." Saka wawancara karo Trump ing CBS, 2018.
      3. +2
        Februari 21 2023
        Biden, utawa Trump, iki mung interpretasi kinerja sing padha, Trump dudu kanca.
      4. -1
        Februari 21 2023
        Ngelingi kasunyatan manawa mayoritas Republik (ing Senat) kanggo nerusake konflik, lan nalika jaman Trump, Senat narik kemul kekuwatan saka presiden, 1 wong ora bakal bisa. mungkasi konflik, nglawan karsane Pencipta.
    2. +1
      Februari 21 2023
      Trump: Aku bisa mungkasi konflik Ukraina ing 24 jam
      . Sampeyan bisa ngomong macem-macem!
      1. +1
        Februari 21 2023
        Kutipan saka roket757
        Trump: Aku bisa mungkasi konflik Ukraina ing 24 jam
        . Sampeyan bisa ngomong macem-macem!

        Irah-irahan cathetan kasebut narik kawigaten, nanging ora ana kutipan saka tembung kasebut.
        1. +1
          Februari 21 2023
          Trump, kanthi modesty sing berlebihan, ora bisa disalahake.
          Nanging, iki urusane, kabeh dirancang kanggo umum esuk, para pamilih.
          1. +2
            Februari 21 2023
            Kutipan saka roket757
            Trump, kanthi modesty sing berlebihan, ora bisa disalahake.
            Nanging, iki urusane, kabeh dirancang kanggo umum esuk, para pamilih.

            Iku mung sing kampanye Pemilu wis dipunwiwiti ing Amerika Serikat, lan Donald, wis kejiret swasana ati saka wong awam Amérika, ngandika apa wong awam kepengin krungu. Yen sadurunge luwih saka 70% responden sing ndhukung Ukraina, saiki 48%.
            1. +1
              Februari 21 2023
              Apa sing bisa mengaruhi swasana ati, pilihan, wong belang ing dalan?
              Minangka nang endi wae, prices, tagihan, nganggur, etc ... minangka nang endi wae, minangka tansah.
              Cetha yen kanthi bantuan media, bisa uga mbenerake swasana ati wong awam, nanging iki, minangka aturan, efek kasebut ora suwe, fluktuasi standar urip, utamane sing luwih elek, rusak. kabeh lan saben wong, luwih kuwat tinimbang liyane.
      2. -1
        Februari 21 2023
        Inggih, kados kita. Akeh omong, kurang gawean...
        1. 0
          Februari 21 2023
          Saiki kita duwe katup / singsot ... uap ekstra dirilis lan tenang, paling, paling ora.
          Ora kanggo proses.
    3. 0
      Februari 21 2023
      bakal nelpon Moscow lan Kyiv kanggo mungkasi musuhan.
      Aku wonder sing bakal ngrungokake? aran
    4. +5
      Februari 21 2023
      Trump iku goroh. Ing dheweke, Ukraina diwenehake karo senjata, amunisi lan instruktur ora kurang saka kaleng. Lan laboratorium kimia lan pusat intelijen uga ana ing sangisore Trump. Dadi kabeh pratelan kasebut minangka goroh lan populisme. Cekap semanten, pidato pemilihan. Sing. apa sing bakal diomongake marang dheweke ... Lan sing ujar manawa ora gumantung ing pemilihan, ana jabatan sing diwarisake kanthi hak lair.
    5. +3
      Februari 21 2023
      bakal nelpon Moscow lan Kyiv kanggo mungkasi musuhan.

      Sampeyan bisa nelpon kita, nanging saiki padha teka ing Kyiv ing wong, kanggo swara sirene lan dening janjian. Ora ana hubungane karo urip!
      1. 0
        Februari 21 2023
        Sejatine, Biden cepet-cepet menyang presiden anyar kabeh geyropa kanggo sujud :), nanging mung siji alesan, Zelensky ngidini Biden nyekel pipa gas, ora mung Biden sing luwih enom sing ngontrol.
    6. +3
      Februari 21 2023
      Tilas presiden Amerika Serikat uga nambahake yen dheweke kapilih maneh dadi kepala negara Amerika
      Lan apa sampeyan ora bisa ngomong, pengin dadi presiden maneh
    7. +2
      Februari 21 2023
      Sing siji wis janji, tumungkul ... Saiki mung irunge sing goyang-goyang
    8. +2
      Februari 21 2023
      Sepisanan, iku mangertos sing bakal push Rusia bali FOR Donbass. Lan ing rembugan sadurunge SVO, kabeh liyane supaya, padha bakal nindakake karo pier "siji telpon." Kapindho, Trump uga nguwuh yen dheweke bakal mungkasi perang ing Afghanistan - nanging dheweke ora mandheg.
      Ing tembung liyane, sampeyan ora kudu mikir yen owah-owahan saka siji boneka liyane bakal mengaruhi pamaréntah AS nyata.
      PiSi: Ana prakara liyane yen kunjungan wingi nyebabake asosiasi ... Presiden uga mabur menyang Afghanistan, lan cukup suwe sadurunge helikopter ing Kedutaan Besar Amerika ... Lan saiki Ukraina wis apik tanpa Trump. Pungkasane, nalika presiden "gegemon" kepeksa njaluk ijin menyang Rusia kanggo mabur, wis diinterpretasikake kanthi jelas.
      1. AAC
        +4
        Februari 21 2023
        Aku ora njaluk ijin, nanging mung ora sengaja ngebom wong bodho lawas.
      2. -2
        Februari 21 2023
        nalika presiden "gegemon" kepeksa njaluk idin Rusia kanggo mabur

        Iku luwih bener kanggo nulis - padha informed sadurungé rawuh, kang lagi disiapake kanggo dangu.
        1. 0
          Februari 21 2023
          Kutipan saka solar
          Iku luwih bener kanggo nulis

          Kanggo penyesalan, iki monopenisual - master ora menehi kabar marang serfs, lan auditor ora ngelekake ... Iku cara liyane - yen padha ora ngidini, usulan kudu diajukake ing advance. ngguyu
          Alasan ora teka ...
    9. +1
      Februari 21 2023
      Trump:
      Yen aku dadi Presiden Amerika Serikat, mula Rusia ora bakal miwiti apa sing diwiwiti.
      Aku mikir dheweke ana ing kene.
    10. 0
      Februari 21 2023
      Tugase yaiku ngritik Biden si zombie. Kita ora butuh Minsk-3. Cukup, kita ora percaya!
    11. +2
      Februari 21 2023
      kabeh Présidhèn ing AS tansah makarya ing kapentingan Komplek industri militèr , ora ana sing istiméwa kalebu Trump , dheweke dhewe wewenang ngirim senjata kulit kanggo Ukraina kang bakal guwa ing meksa gedhe tenan saka media ( kontrol dening negara jero ) !
    12. 0
      Februari 21 2023
      Trump wis intensif nyoba kanggo nguripake ekonomi AS nyata. Kanggo nindakake iki, dheweke teka menyang konflik karo mega-eksportir China. Asil padha andhap asor.

      Amarga Ukraina, perusahaan Amerika dadi sugih banget. Proyek shale sing larang banget wis entuk bathi. Gazprom pindhah menyang pasar Eropa. Meh kabeh NATO ngumumake modernisasi tentara.

      Balabol Trump ora tau ngimpi asil kasebut. Sapa sing bakal percaya marang mantan presiden Amerika Serikat yen mung masalah yaiku konflik kasebut "nyebabake urip."
      ps Tim Biden uga nuduhake manawa gampang, kanthi siji telpon menyang Rusia, kanggo ngrampungake masalah karo lelungan menyang Kyiv.
    13. +1
      Februari 21 2023
      24 jam? Yap kakbe iki dadi presiden suwene 4 taun lan ora nindakake apa-apa ing babagan iki.
    14. 0
      Februari 21 2023
      Nanging apa lobi senjata bakal ngidini dheweke mandhegake pangiriman? Iki minangka kewan omo.
    15. +2
      Februari 21 2023
      Apa karo Can, apa maneh Trempel, AS dadi mungsuh kita. Kabeh liyane slag.
    16. 0
      Februari 21 2023
      mungkasi perang lan malah ing 24 jam. mung mokal

      Telpon saka Gedung Putih menyang bunker Zeli, siji frasa - "Aku ora bakal menehi dhuwit" - lan iku

      - Mlayu, bobik, mlayu!
    17. 0
      Februari 22 2023
      lan aku bakal mabur menyang rembulan ing 24 jam ... ya ..
    18. 0
      Februari 22 2023
      Ya, dheweke bakal mandheg njupuk ing sak panggonan, nanging ora setuju lan pandangan kritis karo Kulon bakal diilangi? Banjur maneh kanthi cara anyar, nganti sabanjure ing papan sing beda.
    19. 0
      Februari 22 2023
      Trump, tumindak kanggo kepentingan warga Amerika, ora dibutuhake dening reptil sing wis ngrebut kekuwatan ing jagad iki. Kapindho, dheweke ora bakal ngidini dheweke kuwasa.
      Apa sing dibutuhake kanggo nyegah perang nuklir? Jalur bebas nuklir netral ing saubengé wates Rusia kanthi ambane 3000 km. Apa sing ditindakake Amerika? Dheweke nyebabake munculna negara nuklir anyar lan nggawa rudal sing luwih cedhak karo wates kita. Elinga, ana 2 kasus positif palsu sistem peringatan serangan nuklir? Wektu penerbangan kasebut kira-kira setengah jam, dheweke bisa ngerteni lan ora nyerang maneh. Sawise munculé rudal nuklir cedhak Kharkov, kontrol bakal ditransfer menyang elektronik. Cepet utawa mengko bakal glitch lan ... hello post-nuklir donya.
      Mangkono, kanggo kepentingan Amerika Serikat lan keamanan global kanggo misahake senjata kita supaya nggawe keputusan bisa ditinggalake kanggo masarakat. Ing babagan iki, upaya Putin kanggo ngrebut Ukraina lan mbatalake wates NATO pancen bener lan cocog karo kapentingan ing saindenging jagad, kalebu Amerika Serikat.
      .
      Apa sing kudu kita lakoni? Kita ora bisa nindakake apa-apa karo elektronik kita dhewe: ing sawijining dina, ya, bakal salah. Nanging sampeyan bisa nyuda kepinginan Amerika kanggo nyerang dhisik. Pisanan sampeyan kudu nyelehake sawetara ewu ICBM monobloc cahya ing truk biasa. Padha bakal invulnerable kanggo BSU lan njamin karusakan saka aggressor. Kapindho, perlu kanggo nggawe area posisi anyar kanggo ICBM ing wilayah Putorana Plateau. Ora ana wong, adoh saka wates. Pilihan bisa, nganti perang winates, nanging ing kasus, pluru iki bakal males kita.
      .
      Aku pesimis babagan prospek, amarga reptil wis jelas nuduhake kepinginan kanggo ngurangi populasi donya lan konsumsi sumber daya donya dening 10 kaping. Kita mung siji-sijine sing ngadeg ing dalane. Tekanan bakal luar biasa.
      1. 0
        Februari 22 2023
        Sawetara jinis virus ing situs kasebut. Ngganti "capture Ukraina" karo "ilang Svloreich Panjenengan". Situs kasebut ora nampa keluhan babagan awake dhewe.

    "Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

    "Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"