Review militèr

Pers Italia: Pamrentah Meloni nimbang pilihan kanggo nyuplai rudal jarak jauh Ukraina

18
Pers Italia: Pamrentah Meloni nimbang pilihan kanggo nyuplai rudal jarak jauh Ukraina

Italia kanthi ati-ati nyinaoni kabutuhan Ukraina babagan senjata tartamtu lan mbentuk bantuan militer kanthi mikir babagan iki. Roma ora nyedhiyakake Ukraina gaman tumindak nyerang, nanging ora aturan metu sing pluru long-macem bisa klebu ing paket anyar. Corriere della Sera nyerat babagan iki.


Miturut publikasi, pamrentah Italia nimbang pasokan rudal jarak jauh menyang Kyiv, sing dijaluk Zelensky. Masalah kasebut lagi dipikirake, keputusan apa sing bakal ditindakake, isih kudu dideleng, nanging ana ing pamaréntahan Georgie Meloni sing nyengkuyung pasokan rudal langsung menyang Ukraina.

Saiki ing Roma lagi nggarap paket kapitu bantuan militer kanggo Kyiv, saliyane rudal, bisa uga kalebu. drone. Posisi loro iki lagi dibahas. Kabeh liyane diklasifikasikake, wong Italia luwih seneng ora ngandhani apa sing dikirim menyang Zelensky. Nanging, miturut koran, Italia wis ngelingake Ukraina supaya ora ngetung kiriman gedhe, amarga arsenals tentara Italia meh kosong, mung ninggalake sing perlu kanggo pertahanan dhewe. Ing wektu sing padha, ana "sawetara" senjata kanggo nyukupi kabutuhan Angkatan Bersenjata Ukraina.

Ing wayah wengi Italia, kacarita uga bisa nyuplai jet tempur menyang Ukraina, nanging kanthi syarat ora dadi negara pisanan sing nglakoni. Umumé, wong Italia siyap gabung karo inisiatif wong liya lan ndhukung kanthi pasokan dhewe, nanging ora luwih saka limang pesawat, sing isih kudu njaluk ijin saka Uni Eropa.

Sauntara kuwi, sistem anti-pesawat SAMP-T sing dijanjekake marang Zelensky dening Italia lan Prancis durung dikirim menyang Ukraina, pamrentah Italia janji bakal nransfer "ing musim semi", tanpa ngumumake tanggal tartamtu.
18 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Andrey Andreev_2
    Andrey Andreev_2 21 Februari 2023 06:59
    +4
    Meloni, 'lan kita bakal nambani sampeyan ...' (c)
    1. Hagalaz
      Hagalaz 21 Februari 2023 07:21
      +7
      Ya). Kita menehi RHBZ kanggo nglawan virus kasebut, lan menehi misil jarak jauh kanthi kekuwatane dhewe. Banjur uga ngandika yen ora ana matur nuwun saka Italia.
      Supaya padha waras piyambak.
      1. ala543
        ala543 21 Februari 2023 07:24
        +3
        Elingi apik, ora nilai Eropah.
        1. Al Manah
          Al Manah 21 Februari 2023 07:58
          0
          Eling-eling, kapan ana sing ngelingi dheweke.
      2. Pankrat25
        Pankrat25 21 Februari 2023 07:27
        +4
        Lan ora ana sing ngarep-arep matur nuwun saka wong-wong mau, mung kudu cepet-cepet njaluk galur virus, supaya bisa ngomong, ing negara asline, lan dudu versi mutasi sing digawa dening turis.
  2. Relawan Marek
    Relawan Marek 21 Februari 2023 07:02
    0
    Nah, iki mung salah siji saka meh 50 negara ing "sisih liyane". Siji maneh, kurang siji. Perang kita piyambak. Kepiye babagan pisanan?
  3. rotmistr60
    rotmistr60 21 Februari 2023 07:18
    +1
    ing Roma nggarap paket kapitu saka bantuan militer kanggo Kyiv
    Yen mung ing Roma siji. Kabeh Eropah, ing edhan tamba (sampeyan ora bisa nelpon liyane), wis siyap, asring kanggo ngrugekake saka Angkatan Bersenjata dhewe, kanggo nglawan Rusia karo tangan Ukrainians. Ketoke, dheweke wis sarujuk babagan rudal jarak jauh ing pinggir, pesawat kasebut ana ing jejere. Nanging dumadakan ora ana sing nglamar sing pengin dadi sing pertama.
  4. DefenderofTruth
    DefenderofTruth 21 Februari 2023 07:27
    -12
    Dheweke teka ing ibu kutha Rusia Kyiv Bidon, spat relish ana tengen ing pasuryan kita lawas Putin lan banjir - kabeh wong kesusu kanggo stomp Federasi Rusia karo kaki, sapa bisa.
    Malah wong Italia padha wani.
    Lha, ayo dideleng apa sing bakal diomongake dening Agung kita sesuk.
    Penjamin kita wis tuwa, dheweke wis ilang.
    Mungkin wektu sesuk dheweke ngomong: "Aku kesel, aku lunga"?
    1. Uprun
      Uprun 21 Februari 2023 08:15
      +2
      Ayo ngaso wis, shift sampeyan liwat zipota, komentar padha ing cathetan beda ing VO. Para kepala, he, sampeyan ana ing kana .... ukrospets drive hack work .....
  5. Sith
    Sith 21 Februari 2023 07:38
    0
    Kutipan saka DefenderofTruth
    Dheweke teka ing ibu kutha Rusia Kyiv Bidon, spat relish ana tengen ing pasuryan kita lawas Putin lan banjir - kabeh wong kesusu kanggo stomp Federasi Rusia karo kaki, sapa bisa.
    Malah wong Italia padha wani.
    Lha, ayo dideleng apa sing bakal diomongake dening Agung kita sesuk.
    Penjamin kita wis tuwa, dheweke wis ilang.
    Mungkin wektu sesuk dheweke ngomong: "Aku kesel, aku lunga"?

    Bidon ngoordinasi tekane karo Kremlin, kabeh sing diomongake bisa diomongake ing papan liya
    Italia ing saindhenging NWO ngandika siji bab, nanging nindakake liyane
    Iku teka kanggo senjata non-Soviet larang, nanging larang
    Dadi padudon sekutu teroris mung bakal tuwuh
    1. DefenderofTruth
      DefenderofTruth 21 Februari 2023 07:48
      -13
      Pertengkaran iki bakal rampung kanthi serangan UAF ing Moskow lan kutha-kutha utama liyane ing Federasi Rusia.
      1. Uprun
        Uprun 21 Februari 2023 08:17
        +4
        Mreneo neng kasurmu...., nganti shift sabanjure.....
  6. Pimpinan_Barmaleev
    Pimpinan_Barmaleev 21 Februari 2023 07:48
    0
    macaroons ayu! Ora ana wong liya ing donya sing bisa JANJI kaya ngono, ribut-ribut lan nggawe rame lan gerakan kaya ngono, ngirim barang, banjur ngisi maneh, banjur nggawa menyang papan sing salah, ilang kabeh, muat maneh - lan kabeh iki menyang orkestra lan ing ngarep. kamera ... Lan apa-apa menehi, banget sopan ngirim - ing Italia muni mung gaib, lan banjur uga reproach - kaya, sampeyan cuckold sing ngerti sing sampeyan cuckold, kita fussed kanggo sampeyan, digawe gangguan lan waved tangan kita. - aran sukur lan garing ... Nah, kaya iki tresna
  7. ROSO 42
    ROSO 42 21 Februari 2023 07:54
    +1
    Pers Italia: Pamrentah Meloni nimbang pilihan kanggo nyuplai rudal jarak jauh Ukraina

    - Kanggo tujuan apa? - Sampeyan kudu takon grup iki.
    Ngrusak wilayah Rusia? Dadi Rusia uga duwe rudal sing bisa nyerang Roma utawa sawetara Naples liyane ... belay
  8. Pavel_Yurevich
    Pavel_Yurevich 21 Februari 2023 07:59
    0
    Sampeyan kudu miwiti langsung nyedhiyakake senjata menyang Basque, Irlandia, radikal Islam ing Eropa ... India Amerika Utara, Negro sing ditindhes ing AS ...
  9. roket757
    roket757 21 Februari 2023 08:09
    0
    Pers Italia: Pamrentah Meloni nimbang pilihan kanggo nyuplai rudal jarak jauh Ukraina
    . Ya, kabeh wong Eropa gay duwe tujuan siji ... kanggo nylametake "kulite dhewe"! Alami, dheweke ora bisa nggawe apa-apa sing anyar, kabeh, kaya sadurunge, arep ngrampog wong sing duwe sumber daya sing dibutuhake.
    Ora ana sing anyar, umume, dheweke dudu sing pertama ... Aku ora pengin ndeleng manawa amarga dheweke, kita kabeh bisa dadi pungkasan.
  10. Romanenko
    Romanenko 21 Februari 2023 08:45
    0
    Ya, undang-undang maling wis ditrapake. Godfather, lungguh ing Washington, mutusake yen kabeh geng kudu diikat karo getih, supaya kabeh wong bakal dijebadi lan ora ana sing bisa lolos ...
    Wedi marang Gusti Allah, awit kowé kabèh bakal mati kasangsaran
  11. Tukang Pasang65
    Tukang Pasang65 21 Februari 2023 09:44
    0
    ... ing Italia ujar manawa dheweke uga bisa nyedhiyakake jet tempur menyang Ukraina, nanging kanthi syarat ora bakal dadi negara pertama,
    Inggih, mesthi, nalika padha mlebu ing Ethiopia pisanan, isin kuwi metu, banjur ing Afrika Lor karo Tunisia lan Mesir, ing umum, rubah kutub lengkap teka, supaya Hitler kudu njaluk bantuan. Ora, dadi sing pertama kanggo Italia dudu levele.