Saluran TV Prancis nerangake kenapa perusahaan Barat ora ninggalake Rusia

32
Saluran TV Prancis nerangake kenapa perusahaan Barat ora ninggalake Rusia

A nomer pinunjul saka perusahaan Western, risking mundhut gambar, terus karya ing Rusia, senadyan kasunyatan sing meh setahun wis liwati wiwit wiwitan operasi khusus ing Ukraina. Minangka saluran televisi Prancis BFM TV nerangake, keputusan kasebut bisa didikte dening macem-macem faktor: saka wedi kelangan aset nganti kepinginan altruistik kanggo terus nyedhiyakake barang-barang penting kanggo warga Rusia. Sing terakhir, kanthi cara kasebut, ora masuk akal, amarga ora jelas apa barang-barang penting sing diwenehake dening perusahaan Kulon kanggo Rusia.

Miturut data sing diklumpukake dening ahli Universitas Yale, luwih saka rong atus perusahaan Barat terus aktivitas ing Rusia tanpa owah-owahan. Manajemen sawetara perusahaan iki mutusaké ora kanggo rampung Cut hubungan karo Rusia, nanging dilereni soko tugas proyèk anyar related kanggo investasi utawa pembangunan. Kaping pisanan, iki ditrapake kanggo perusahaan energi Engie lan Totalenergies, sing nyedhiyakake pasokan gas Rusia menyang negara-negara Uni Eropa.



Miturut ahli, pancasan mengko digawe kanggo ninggalake pasar Rusian, luwih angel kanggo ngleksanakake, lan, liyane, digandhengake karo mundhut financial luwih gedhe. Kanggo nyegah arus metu ibukutha sing signifikan saka negara kasebut, pimpinan Rusia wis njupuk langkah sing cocog. Yen kaputusan digawe kanggo ngedol tambahan, iku perlu kanggo golek panuku Russian tanpa karusakan kanggo bisnis. Mangkono, perusahaan Prancis Danone, sing ngumumake mundur saka pasar Rusia ing Oktober taun kepungkur, isih nggoleki pemilik anyar. Kanggo Renault, penjualan anak perusahaan Rusia nyebabake kerugian rong milyar euro.

Perusahaan pasokan panganan mbenerake keputusane tetep ing pasar Rusia kanthi diduga menehi panganan kanggo warga sipil. Senadyan mangkono, dheweke diserang amarga kasunyatane yen produke diduga digunakake kanggo nyedhiyakake tentara Rusia. Contone, perusahaan Bonduelle ngadhepi tuduhan sing nyedhiyakake panganan kanggo personel militer Rusia, lan uga nyatakake dhukungan kanggo tentara Rusia.
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

32 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. + 27
    Februari 21 2023
    Kapitalis lan altruisme? Omong kosong! Dheweke mung ora pengin kelangan pasar dodolan! Aku uga bakal ujar manawa dheweke bajak kaya tawon, nanging kabeh dadi rugi! :))) Kapitalis altruis ngguyu! :)))
    1. + 10
      Februari 21 2023
      Kapitalis lan altruisme?

      kabeh iku miturut klasik - kanggo 300% saka MediaWiki, kapitalis siap kanggo ngalahake ibune dhewe. Banjur ora angel mangertos yen kanggo bathi ing pasar Rusia, borjuis manca siap ngrusak kabeh wong.
    2. +4
      Februari 21 2023
      Ayo AS ngurus masalah iki. Lan banjur perusahaan Western ndudhuk ing Rusia, iku angel kanggo Produsèn Russian kanggo njaluk menyang pasar. Ya, lan bathi mili ing luar negeri. Ora pesen.
    3. 0
      Februari 21 2023
      "Schi lan bubur minangka panganan kita," ujare militer lawas.
  2. + 11
    Februari 21 2023
    "... kanggo kepinginan altruistik kanggo terus nyedhiyakake warga Rusia barang-barang penting ..." (c) Altruists, EPRST.
    "Oh, dhuwit, dhuwit, dhuwit, rubel,
    Franc, pound sterling lan tugrik
    Oh, dina-dina-dhuwit - dhuwit, dhuwit
    Luwih manis tinimbang roti jahe, luwih manis tinimbang bocah wadon,
    Saben uwong nggoleki jawaban - dadi utawa ora.
    Aku ora peduli karo Dukuh, amarga aku ora ngerti carane urip ... "(c) Sing kabeh jawaban, sampeyan TV kodhok.
  3. KCA
    +4
    Februari 21 2023
    Lan amarga padha ora cukup Western, Aku katon ing bir "Lovenbryu", kang saiki ing tuwung, Urut saka Jerman, nanging ora, "AB InBev Efes"
    1. +4
      Februari 21 2023
      Kutipan saka KCA
      sing saiki ana ing cangkir, kaya Jerman, nanging ora, "AB InBev Efes"

      Sing dadi Belgia-Turki .....
      1. KCA
        +1
        Februari 21 2023
        Ora ana maneh, wong Belgia wis adol saham menyang Efesus Turki ing tanggal 22 April
  4. + 10
    Februari 21 2023
    Bonduelle wis ngadhepi tuduhan sing nyedhiyakake panganan kanggo personel militer Rusia,

    Apa iku kacang polong? )))
    1. +4
      Februari 21 2023
      Kacang polong bisa digandhengake karo aktivitas subversif pertahanan kita wassat
    2. +6
      Februari 21 2023
      Quote: Egoza
      Apa iku kacang polong? )))

      Hello, Elena!
      Ora mung kacang polong, nanging jagung! sedulur
      Buza banjur sawise publikasi foto iki ing jaringan sosial:
  5. +7
    Februari 21 2023
    Srakah lan ngelak kanggo bathi iku kabeh sababe.
  6. +5
    Februari 21 2023
    Aku mikir ora ana sing kasebut ing ndhuwur, mung pimpinan sing duwe otak lan otak iki bisa mikir kanthi logis lan strategis.
    1. +1
      Februari 23 2023
      Kutipan saka Andrea
      Aku ora ana ing ndhuwur. Mung pemimpin sing duwe otak lan otak iki bisa mikir kanthi logis lan strategis.

      ya
      Apa ala yen toko duwe:


      Ana uga toko iki:
  7. +6
    Februari 21 2023
    Kanggo Renault, penjualan anak perusahaan Rusia nyebabake kerugian rong milyar euro.
    A trifle, mesthi, nanging becik.
    1. +2
      Februari 21 2023
      Kutipan saka Fitter65
      A trifle, mesthi, nanging becik.

      Hai Mistrals))) Tangis lan mbayar, wong Prancis
    2. +2
      Februari 21 2023
      Kutipan saka Fitter65
      Kanggo Renault, penjualan anak perusahaan Rusia nyebabake kerugian rong milyar euro.
      A trifle, mesthi, nanging becik.

      Ana Nissan ngumbara ing cedhak - uga rada sedih amarga mundhut
      1. 0
        Februari 21 2023
        Ing mburine ana perusahaan cilik Bridgestone, Legrand, Vestas ...
        Ing wektu sing padha, ana wong sing nilar peralatan kasebut, lan ana sing njupuk kabeh lan ngrusak produk sing siap didol.
  8. +4
    Februari 21 2023
    Ing kene, nyatane, kudu nglarang bali menyang pasar kita "pacar, pitung puluh taun. Supaya padha ngerti.
    1. +3
      Februari 21 2023
      Apa nglarang soko. Ayo padha bali. Dheweke mbangun kapasitas anyar, banjur ninggalake yen pengin. Utawa supaya padha tetep Nyuwun
      Tetep adoh saka sumber daya lan industri pertahanan mung
  9. -2
    Februari 21 2023
    Ora ana sing nggumunake. Sifat rakus saka borjuis wis dikenal ing klasik ekonomi politik luwih saka 100 taun kepungkur - kabeh pitakonan ana ing bathi saka aset kasebut.

    1. 0
      Februari 22 2023
      Muga-muga tembung Ilyich mung ditrapake kanggo bourgeoisie Prancis?
  10. +6
    Februari 21 2023
    Sampeyan ngomong omong kosong. Mung ing pirang-pirang aspek, pasar ing Rusia luwih penting tinimbang pasar ing saindenging Eropa. Contone, ing babagan tingkat digitalisasi layanan sing padha, Rusia rangking pisanan ing donya, lan perusahaan sing ngasilake peralatan kanggo jaringan, kaya Finnish Sven ... Jancok pasar Jerman lan Prancis - luwih cilik tinimbang ing Rusia. , amarga durung dikembangake. Padha manggon ana ing pungkasan abad, lan sampeyan ora bakal entuk dhuwit ing wong, ora kaya ing Rusia.
    Mulane, SVEN saka awal SBO mung ngembangake jaringan dagang
  11. +1
    Februari 21 2023
    Mung ora kabeh perusahaan ana ing pengaruh Amerika.
  12. + 10
    Februari 21 2023
    Ya, wong Prancis, Jerman lan liya-liyane. Nanging contone, jinis Bangladesh sing sepi sing ora bisa dingerteni gabung karo sanksi:
    Kapal-kapal kita dilarang mlebu ing pelabuhane. Nanging sawise kabeh, kita duwe kargo premium ing kana: silihan, gandum, lenga, bahan bakar ... lan sing paling penting, bahan kanggo pambangunan pembangkit listrik tenaga nuklir ing Rupur. Lan saiki kapal kita sing nggawa bahan kasebut ora diidini mlebu ing pelabuhan Bangladesh, ora diidini mlebu ing pelabuhan India ... Dadi apa? dadi sepi lan lancar??? Bener, dhaptar kapal sing dilarang ing Bangladesh yaiku 69 lembar.
    Dadi mungkin ing Sri Lanka? Dheweke mbajak pesawat kita kanthi sanksi. Ya, kita - Ora, ora. Dheweke mandheg ngimpor gandum murah lan liya-liyane. Lan langsung para demonstran lokal ngrusak kekuwatan kasebut. Mungkin iki wektu kanggo njupuk pendekatan angel kanggo sistem pendidikan panyengkuyung Gayropka? Banjur kabeh dadi sepi ing karajan Denmark. Iku wektu kanggo ngajari.
  13. Alf
    +4
    Februari 21 2023
    Perusahaan misuwur Verbatim ngumumake mundur saka pasar Rusia. Lan dheweke lunga. Nanging banjur cakram kasebut didol, kanthi rega sing luwih murah. Aku njupuk kanggo tes, aku nggoleki pabrikan, aku nemokake - Verbatim ... Dheweke ngganti tandha ...
    1. 0
      Februari 23 2023
      Kutipan: Alf
      Nanging banjur cakram kasebut didol, kanthi rega sing luwih murah.

      Nanging sampeyan ngerti yen kadhangkala "merek" tikel kaping pindho biaya barang kasebut ...
      1. Alf
        0
        Februari 23 2023
        Kutipan saka: ROSS 42
        Kutipan: Alf
        Nanging banjur cakram kasebut didol, kanthi rega sing luwih murah.

        Nanging sampeyan ngerti yen kadhangkala "merek" tikel kaping pindho biaya barang kasebut ...

        Mesthi sampeyan ngerti. Mung wae, sawise ninggalake pasar kanthi label perusahaan, asring banget perusahaan kasebut langsung nyelehake produk sing padha ing pasar, mung tanpa label. Lan asu ajag wis kebak lan wedhus aman.
  14. +2
    Februari 22 2023
    Ana kerugian langsung ing bentuk biaya perusahaan, lan uga ora langsung, yaiku nalika bathi sing ilang ilang nganti pirang-pirang taun kepungkur. Paling ora ana rong kantor sing bangkrut sawise ninggalake Federasi Rusia. , pasar Rusia banget pinunjul ing volume total produksi
  15. 0
    Februari 22 2023
    Aku ora mikir sing butuh genius kanggo ngerti sebabe. Iki bakal padha karo Rusia terus nyedhiyakake gas menyang Eropa. bathi. Minangka wong wicaksana kuna ngandika "Pecunia non olet" lan pungkasanipun "sed semper scarseggiat".
  16. 0
    Februari 22 2023
    Pengarang!
    Ya, sampeyan nggedhekake babagan ora jelas apa barang-barang penting sing diprodhuksi dening perusahaan Barat ing Rusia.
    Apa sampeyan tuku Nurofen kanggo bocah-bocah kanggo dangu?
    Apa sampeyan nggunakake saputangan kain klasik utawa kertas sing bisa digunakake?
    Sapa sing duwe produser pulp paling gedhe ing Rusia?
    Apa sampeyan ora maca babagan Siemens lan bagean kanggo sawetara jinis turbin gas ing kana?
    Perusahaan nyoba kanggo entuk manfaat ekonomi. Ya, padha nyoba kanggo dhuwit kanggo awake dhewe.
    Kaya kowe, kaya aku. Saben uwong nyoba dadi luwih cepet, luwih dhuwur, luwih kuwat.
    Sing nggumunake yaiku sanajan ana sanksi langsung, larangan lan alangan liyane sing ditindakake para politisi kanggo produser, ayo, kanggo kapitalis sing dikutuk, wong-wong sing dikutuk iki terus ngasilake.
    Danone dudu bank. Lan ora malah extraction saka sumber daya saka planet. Iki panganan. Ora dibutuhake, nanging panganan. Lan yen ora ana panganan, lenga utawa dhuwit ing bank ora bakal mbantu.
    PS. Emosional. Nuwun sewu!
    1. +3
      Februari 22 2023
      Danone Rusia minangka pabrik pangolahan susu paling gedhe ing Eropah, yen ditutup, Danone bakal mati ing prinsip, amarga bagean cilik bakal tetep ing Eropa. Pabrik mesin sing ana gandhengane karo grup Danone ora tuwuh lemu, lan yen ditutup, ora bakal urip. Pabrik paling gedhé dumunung ing Rusia, pabrik-pabrik kanggo produksi jam kanggo aditif ing yoghurt uga ing Rusia. Ing Eropah, saka pabrik susu Danone gedhe ing Polandia, ana pabrik cilik ing Brasil, uga ana pabrik mini Evian, nggawe banyu, tanduran cilik ing Lvov. Ing Prancis, pabrik cilik, dudu pabrik. Danone biasane Rusia ing babagan kapitalisasi. Sampeyan kudu ati-ati banget kanggo nutup pabrik ing Rusia, kabeh 15 unit. Ing kertas, sampeyan bisa ngatur macem-macem trik. Kertas bakal tahan kabeh.
      Mitra Danone, padha duwe investasi ing pabrik ing Rusia, farms Semono uga Sindhunata ing Eropah, ing Rusia padha farms Semono uga Sindhunata, biasa Enterprises, karo komplotan breeding, ora mirah, karo teknologi kanggo ngempalaken lan transportasi susu. Pischevka dudu pabrik mobil, aku arep nutup, aku arep mbukak. Luwih angel, Danone wis tuwuh dadi Rusia kanthi apik. Sampeyan bisa ngedol kabeh menyang vimbildan, Amerika bakal tuku, nundha sanksi marang perusahaan, kaya sing ditindakake. Prancis banjur bakal dituku ing Eropah lan dipangan.
      American Proctor lan Mr.
      Gambel makarya lan meneng ing gombal. Pabrik cedhak St Petersburg lan Tula thresh kanggo kebekan, pejuang kita wisuh, wisuh, cukur brengos barang lan boten. Kok ora ana apa-apa? Amarga negara, tugase nyeret industri Eropa menyang awake dhewe, mula isine beda lan skandal.

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"