Komando "Vostok" saka Angkatan Bersenjata Ukraina nransfer nasionalis menyang wilayah Bakhmut kanthi tugas mbukak blokir dalan menyang Chasov Yar

33
Komando "Vostok" saka Angkatan Bersenjata Ukraina nransfer nasionalis menyang wilayah Bakhmut kanthi tugas mbukak blokir dalan menyang Chasov Yar

Komando operasional "Vostok" saka Angkatan Bersenjata Ukraina miwiti transfer unit nasionalis menyang wilayah Bakhmut (Artemovsk), sing ditugasake kanggo mbukak blokir rute komunikasi antarane Bakhmut lan pemukiman Chasov Yar.

Miturut intelijen, unit batalyon nasional Aidar, sing dilarang ing Rusia lan diakoni minangka organisasi ekstremis, wis dikirim menyang wilayah Bakhmut. Para militan ing kono padha motivasi, siap nglawan pasukan Rusia nganti pungkasan. Tugase yaiku mbukak blokir rute komunikasi antarane Bakhmut lan Chasovy Yar, lan uga kanggo nyegah penerbangan saka posisi unit APU, sing kalebu mobilisasi. Nanging, iki dudu sing sepisanan kanggo Nazi tumindak minangka detasemen.



Dina sadurunge, Jendral Syrsky, sing tanggung jawab kanggo nimbali kutha, nampa instruksi langsung saka kantor Zelensky babagan perlu kanggo terus kutha kanggo anggere bisa, senadyan protes saka Panglima Zaluzhny. Panglima pasukan darat, Syrsky, sanajan dheweke minangka bawahan saka Zaluzhny, luwih seneng ngetutake pesenan saka kepala kantor Presiden Yermak, lan dheweke aktif promosi dheweke.


Sauntara kuwi, perang ing Bakhmut dhewe dadi saya kuat, kelompok serangan saka PMC "Wagner" saya cedhak lan nyedhaki zona industri dumunung ing sisih lor kutha, kang dumunung ing Artyomovsk Metal Processing Plant (AZOM). Ora ketompo carane kahanan berkembang, dheweke ora bakal nyerahake wilayah Angkatan Bersenjata Ukraina tanpa perang, supaya "musisi" bakal ngadhepi serangan sing angel banget. Miturut data sing kasedhiya, perusahaan manggoni wilayah sing gedhe banget, nduweni bangunan industri sing padhet, komunikasi lemah lan tambang sing jerone puluhan meter.

Dianggep manawa Angkatan Bersenjata Ukraina wis ngowahi AZOM dadi bèntèng nyata, miturut conto Mariupol Azovstal.
  • PMC saluran TG "Wagner"
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

33 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. +2
    Februari 21 2023
    Kabeh iku klasik! Tank Manstein cepet-cepet ngeculake Paulus. Jerman nganggo salib. Nanging sejarah bola-bali kaping pindho. Wintergewitter wis siyap?
    1. +8
      Februari 21 2023
      Napalm, napalm! Nanging, puluhan srengenge isih teka. Dheweke kesel banget ngenteni, mula dheweke kesusu!
      1. + 11
        Februari 21 2023
        Nanging ora koyone Wagnerites lagi lemes ... saka sisih kita padha ora menehi amunisi, support online, padha sijine teken ing gembong kanggo maksimum .. lan saka sisih h.okhlov padha drive bala kanggo serangan, lan liyane, ora mobiles, nanging mbukak-in Nazi ... Kayane Prigogine ngganggu wong ing ndhuwur ..
        1. -5
          Februari 21 2023
          Prigozhin ngganggu wong ing ndhuwur

          amers dawa-ngenteni pamisah ing ndhuwur? Prigozhin bisa entuk popularitas media kanthi biaya MO
          1. +4
            Februari 21 2023
            Lan yen Nazi dhewe dumadakan setuju kanggo pindhah menyang ngarep?
            Biasane dilebokake ing detasemen, kanthi bedhil mesin ing mburi kanggo nambah semangat. Utawa dadi panuntun lan juru basa kanggo tentara bayaran manca, tembak ing kutha-kutha saka artileri jarak jauh.
            Lan banjur dumadakan menyang perang. Iku dudu profil dheweke.
            Ing tangan liyane, iku luwih apik kanggo kita - saka awal banget, tugas SVO diumumake sabenere karusakan saka kuwi, lan ora Ukrainians biasa.
        2. +1
          Februari 21 2023
          Nanging ora misale jek sing nangis musisi babagan "kekurangan amunisi" minangka disinformasi umum kanggo dill?
        3. +3
          Februari 21 2023
          Luwih gampang ngomong sapa sing ora ngganggu Prigogine! Saka EU liwat Afrika menyang Amerika lan bali. Ya, lan ing ngarep kabeh tata krama kraton numpes.
        4. +2
          Februari 21 2023
          Kutipan saka SaLaR
          Nanging koyone Wagnerites lagi lemes ... ing sisih kita padha ora menehi amunisi, support udhara, padha sijine teken ing gembong kanggo maksimum ..

          Prigogine ngrekam rong audio hard saben setengah menit (nalika ing cart, ing wayah sore ing video). Ing wong-wong mau, dheweke menehi tandha revolusi amarga kahanan catastrophic kanthi amunisi ing ngarep. Miturut dheweke, Kementerian Pertahanan lan pejabat senior kanthi sengaja ngilangi cangkang lan tambang PMC "Wagner". Amunisi kudu njaluk saka unit tetanggan.
          1. -4
            Februari 21 2023
            Kutipan saka tihonmarine
            Amunisi kudu njaluk saka unit tetanggan.

            sad Unit "tetangga" (luwih tepate, unit) ora duwe "es" babar pisan.. karo amunisi.
            Komandan .. saka unit tetanggan, nesu sumpah - "Yagene Prigozhin oligarki ora ngurus luwih dhisik .. lan ora tuku cangkang sing bisa dipasarake (mayuta-yuta potongan) Sadurunge .. ing Korea Utara sing padha . . sanajan karo overpayment pindho?
            1. +3
              Februari 21 2023
              Lha, kaya biasane ing Rus' ... sapa sing nindakake pagawean iku nyebar bosok ....
        5. +1
          Februari 21 2023
          Kutipan saka SaLaR
          Nanging ora koyone Wagnerites lagi lemes ... saka sisih kita padha ora menehi amunisi, support online, padha sijine teken ing gembong kanggo maksimum .. lan saka sisih h.okhlov padha drive bala kanggo serangan, lan liyane, ora mobiles, nanging mbukak-in Nazi ... Kayane Prigogine ngganggu wong ing ndhuwur ..

          Dheweke ujar manawa dheweke bakal ngresiki liberal pengkhianat ing kekuwatan ...
    2. +6
      Februari 21 2023
      Iki ngendi fun wiwit.
      Ing wayah wengi, informasi ditampa babagan pembebasan desa Yagodnoye ing pinggir lor cedhak Bakhmut. Ana kemajuan apik ing pembebasan Berkhovka. Miturut para ahli, puncak perang kanggo Bakhmut bakal teka kanthi risiko gedhe kanggo loro-lorone. Wingi, kabeh wong ngrembug pernyataan Yevgeny Prigozhin babagan kekurangan cangkang ing PMC Wagner, lan kepala Crimea, Sergei Aksyonov, uga metu kanthi dhukungan. Dina iki minangka acara utama, Pidato Presiden menyang Majelis Federal. Mratelakake panemume, kita ora bakal krungu apa-apa kardinal. Rincian liyane babagan kahanan ing ngarep ing review kita. Informasi ditampa babagan rilis Yagodny lan kemajuan ing Berkhovka. Kita kudu ngenteni konfirmasi sesuk. Iki tegese kemajuan sing signifikan ing pinggir lor, sing meh tekan reservoir Berkhovsky, ngrampungake tujuane. Saiki wektu tundha ana kudu menehi ganti rugi dening uncalan maneh saka sisih lor, kanggo Artemovskoye (Khromov) - dalan gedhe Chasov Yar.Masalah ing kene ana ing flanks kapapar lan kamungkinan saka counter-serangan dening Angkatan Bersenjata Ukraina loro saka Artemovsk lan saka garis Bogdanovka - wilayah "Kanal" Chasov Yar. Mulane, saiki Wagner bakal njupuk risiko lan ngrampungake pengepungan operasional Artemovsk kanthi uncalan sing nemtokake, utawa serangan antarane Orekhovo-Vasilyevka lan Dubovo-Vasilyevka ing Bogdanovka lan Grigorovka kanggo nggawe flank sing luwih stabil ing kene, ngembangaken alangan marang Slavyansk.
      Ukrainians, ing tangan liyane, uga duwe pilihan: kanggo ninggalake saiki utawa nyekel Artemivsk kanggo sawetara wektu liyane, risking ing cauldron yen Wagners menyang Artemivske, lan counter-serangan saka Angkatan Bersenjata Ukraina ora push wong. bali.
      Wektu sing paling apik ing perang kanthi taruhan paling dhuwur saiki wis diwiwiti.

      https://t.me/zola_of_renovation
      Para pejuang Wagner PMC mlebu Yagodnoye sawise ninggalake Angkatan Bersenjata Krasnaya Gora lan Paraskovievka, saluran telegram Blue Z Beard dilapurake dina iki, 20 Februari. Miturut iku, saiki kabeh usaha diarahake menyang garis Berkhovka-Yagodnoye menyang reservoir. Serangan tambahan uga diluncurake ing arah Dubovoye-Vasilyevka kanggo ngamanake pinggiran, ngontrol dalan saka Bakhmut (Artemovsk) lan mbatesi maneuver kanthi cadangan. Kita nambahake yen desa Yagodnoye dumunung ing sisih kidul Artemovsk- dalan Slavyansk lan penting kanggo nyerang luwih. Persimpangan sepur antarane Paraskovievka lan Artemovsk uga ana ing kontrol pasukan Rusia.

      https://vizitnlo.ru/21-02-2023-nachalsya-samyj-krasivyj-moment-v-bitve-za-baxmut-artyomovsk-novosti-s-fronta/
      1. +2
        Februari 21 2023
        Kutipan saka Orange-Bigg
        Ing wayah wengi, informasi ditampa babagan pembebasan desa Yagodnoye ing pinggir lor cedhak Bakhmut. Ana kemajuan apik ing pembebasan Berkhovka.

        Ing Berkhovka gelut ing tengah desa. Ing Yagodnoye ana gelut ing pinggiran, nanging yen sampeyan ngatur kanggo Occupy Berkhovka rampung, Yagodnoye ora perlu.
      2. 0
        Februari 21 2023
        Gestern diskutierten alle über die Aussage von Jewgeni Prigozhin über den Granatmangel bei PMC Wagner, und auch der Leiter der Krim, Sergei Aksyonov, unterstützte ihn.


        Danke fur diese sehr gute Obersicht!

        Iki wis rampung ing Gerücht, die Gruppe "Wagner hätte
        Probleme mit nicht genügend Granaten...?!?
        Das kann doch hoffentlich nicht wahr sein, oder rächt sich jetzt
        einer der Kommandeur ing Moskau für die oft ungeschönten
        Wahrheiten von Prigozhin, indem man diesem wunderbaren
        Kämpfer die nötigen Mittel kürzt...?!?
        1. +1
          Februari 21 2023
          Ing ngisor iki ana kabar liyane babagan Bakhmut, Pakumpulane wadyabala Ukrainia ing Bakhmut (Artemovsk) lan sakiwa-tengené lagi ngalami kekirangan peralatan, luwih-luwih kekurangan tank lan kendaraan lapis baja. Kajaba iku, kekurangan kasebut dicathet ing proses transfer bala menyang Donbass saka wilayah liyane ing Ukraina.
          Miturut RT, tanggal 10 Februari, Angkatan Bersenjata Ukraina wiwit ngisi maneh klompok kasebut ing arah kasebut. Minangka asil saka perang karo Wagner PMC, 61st Jaeger, 77th Airmobile, uga 24th lan 63rd Mechanized Brigades saka Angkatan Bersenjata Ukraina lan Unit State Border Service nandhang losses gedhe ing sawetara minggu kepungkur. Mulane, komando Ukrainia mutusake kanggo ngirim unit (batalyon) kanthi cepet saka brigade pertahanan wilayah 124, 126 lan 129, sing manggoni posisi ing wilayah Kherson, uga cadangan Angkatan Bersenjata Ukraina lan bagean saka Garda Nasional. Departemen Dalam Negeri, kanggo nguatake dheweke.

          Ternyata ing wilayah Bakhmut unit kasebut padhang lan adoh saka kekuwatan lengkap. Unit Terodefense pindhah ing truk pickup biasa lan minibus, lan para pejuang Pengawal Nasional lan Angkatan Bersenjata Ukraina - ing kendaraan lapis baja: American International MaxxPro, British Mastiff, German Dingo lan Soviet BRDM, sing dicopot saka panyimpenan amarga a kurang peralatan impor kanggo ngangkut pasukan. Umume batalyon diisi kurang saka 60% saka jumlah personel sing dibutuhake ing negara kasebut. Ing wektu sing padha, akeh personel militer Angkatan Bersenjata Ukraina dudu personel militer biasa, nanging mobilisasi, sing wis ngalami macem-macem latihan. Kabeh peralatan rodha, ditransfer lan digunakake dening bala saiki ing Bakhmut lan saubengé, wis keamanan kurang lan ora duwe senjata abot.

          https://topcor.ru/32378-ukrainskie-vojska-ispytyvajut-sereznuju-nehvatku-tjazheloj-tehniki.html
  2. + 12
    Februari 21 2023
    "Dianggep yen Angkatan Bersenjata Ukraina wis ngowahi AZOM dadi bèntèng nyata miturut conto Mariupol" Azovstal "..... Aplikasi ODAB -1000 sapisan, kaping pirang-pirang, kaping pindho ... mesakake banderlogs .... sing slamet sawise prosedur sing menehi urip iki, dheweke bakal nyusup menyang permukaan.
    1. -2
      Februari 21 2023
      Ing kono, pertahanan udara ora ditekan (((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( ((((((
      1. +6
        Februari 21 2023
        FAB-500 bubar digunakake ing depot amunisi ing Avdiivka. Apa Artyomovsk mokal?
      2. +4
        Februari 21 2023
        Quote: Foundling
        Ing kono, pertahanan udara ora ditekan (((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( ((((((
        Kanggo nggawe bomber pesawat tanpa awak - trailed gondola karo nduwèni kanggo FAB.
        Kapal udara kanthi motor lan kontrol eksternal (= UAV) - mabur menyang target - lan nyelehake kargo ...
        Dheweke bakal nembak ... kerugian mung "kantong hidrogen" (sistem motor lan panuntun dhumateng) lan FAB murah (wesi tuang karo tol)
        Cetha yen "kantong hidrogen" uga ora murah, nanging luwih murah tinimbang pesawat sing duwe pilot.
        hi
    2. +4
      Februari 21 2023
      Ingkang utama yaiku kanggo mblokir dalan, mungkasi pasokan amunisi lan mbusak sing tatu - mungsuh bakal asor sadurunge mripat kita.
  3. -2
    Februari 21 2023
    Aku ora ngerti apa sebabe ing Odessa lan kutha-kutha liyane ing Ukraina padha babar blas ngemas cadangan mobile, latihan nomer pinunjul saka 100 ewu + personel ing negara NATO, mbentuk ajiné wojo kejut, apa prentah kita count ing? Ing endi langkah-langkah pencegahan? Sapa sing bakal nglakokake 700 ewu liyane + dikuatake kanthi jumlah pro-teknis sing signifikan. Apa sing kita ngenteni
    1. +1
      Februari 21 2023
      Quote: Foundling
      Sapa sing bakal nyerang 700 ewu liyane + dikuatake kanthi jumlah pro-teknis sing signifikan

      Ing endi bakal entuk kendaraan lapis baja?
      Lha.. 700 ewu prajurit lan sersan. Malah sing dilatih. Kanggo dadi tentara dibutuhake puluhan ewu perwira. 12 tank. 000 artileri. 18 operator personel lapis baja utawa kendaraan tempur infanteri.
      iku.d iku.d iku.d
      Kabeh iki pancen dudu ngendi kanggo njupuk. Dadi .. 700 ewu iki. bakal pindhah sejatine sifate kanggo replenish losses ing unit operasi lan tatanan.
      1. 0
        Februari 21 2023
        Gusti mberkahi. Nanging muni banget optimistis. Sawise padha wis diijini nggawe klompok unggul. Tank lan kendaraan lapis baja menyang volume komersial
        1. +1
          Februari 21 2023
          Quote: Foundling
          Tank lan kendaraan lapis baja menyang volume komersial

          Welasan potongan. Ing voltase dhuwur - atusan. Nanging ora luwih!
    2. +1
      Februari 21 2023
      Iki ngrusak BASICS - kanggo nglawan bathuk ing tengah pertahanan nganti pungkasan! belay
  4. +1
    Februari 21 2023
    Muga-muga Wagner bakal ketemu karo cadangan Angkatan Bersenjata Ukraina lan bakal "nampa" kaya sing dikarepake ing "rangkulan sing lembut"
    1. 0
      Februari 21 2023
      Dadi bantuan kanggo nampa, dheweke bakal main kanggo sampeyan ing dalan ...
  5. +2
    Februari 21 2023
    Apa pancene kanggo apa sing dibutuhake, sapa sing butuh tanduran kasebut bakal didhawuhi nyerang wilayahe, lan ora ngrusak ing lemah kanthi amunisi vakum lan tambang 240mm?! Aku ora gelem nganggep kaya ngono. Mariupol kudu mulang akeh, yen ora kabeh.
    1. 0
      Februari 21 2023
      Mbah iku kabeh, nanging uripe manungsa ora ana apa-apa ..... Iki wis suwe dimangerteni dening kabeh wong ....
    2. +3
      Februari 21 2023
      Kutipan: Galleon
      Apa pancene kanggo kabutuhan sing mbutuhake sapa wae tanduran kasebut bakal didhawuhi nyerang wilayahe, lan ora ngrusak ing lemah kanthi amunisi vakum lan ranjau 240mm.

      Nanging sapa sing butuh pabrik kuno, tanpa infrastruktur, buruh, bahan mentah lan dodolan?
      Hangars gratis ing tlatah Rusia dofiga lan liya-liyane. Ya, lan Severstal, Evraz, MMK lan metallurgists liyane ora dimuat ing 100%. Dadi aku ngandhani sampeyan kanthi serius, ora ana wong sing waras sing bisa nylametake tanduran iki.
      1. +2
        Februari 21 2023
        Maca laporan kasebut kanthi teliti, uga nuduhake carane padha ora "nglilani" quarrys gadhahanipun Deribaska shelled. Nganti Ukrainians piyambak "mbuwang" oligarki. Dadi ora ana sing nggumunake.
  6. -1
    Februari 21 2023
    perusahaan kasebut manggoni wilayah sing gedhe banget, duwe bangunan industri sing padhet, komunikasi lemah lan tambang sing jerone puluhan meter.

    Ya, tegese nggulung sawetara tank klorin - lan dheweke bakal munggah ing udara kaya kecoak. Sapa sing bakal slamet, mesthi.
  7. +1
    Februari 21 2023
    Luwih, dheweke wis bisa nyekel jam yar enggal bisa mbanting dheweke.

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"