Kapal induk pesawat Inggris sing saiki mung ngoperasikake latihan tanpa pejuang ing kapal

19
Kapal induk pesawat Inggris sing saiki mung ngoperasikake latihan tanpa pejuang ing kapal

Kapal induk pesawat operasional mung Inggris, HMS Ratu Elizabeth, wis nglakoni sesi latihan suwene sasi tanpa jet tempur ing kapal. HMS Prince of Wales, saiki lagi ndandani drydock ing Skotlandia, tetep ora aktif.

Miturut publikasi kasebut, kapal kasebut, sing rampung ing taun 2017, ninggalake Glenmallan ing Skotlandia tanggal 13 Februari 2023 tanpa skuadron pejuang F-35.



Materi kasebut ujar manawa Menteri Pertahanan Inggris nolak hubungane antarane latihan "pesawat pesawat kosong" lan pengurangan sing direncanakake ing tentara. Agensi kasebut ngaku yen sajrone manuver saiki, pesawat F-35 mlebu ing kapal induk, njupuk saka pangkalan RAF.

Sauntara kuwi, kaya sing ditulis ing koran, keputusan kasebut wis dikritik. Utamane, mantan kepala Angkatan Laut Kerajaan armada Laksamana Lord West takon babagan kemampuan Inggris kanggo nanggapi kedadeyan-kedadeyan ing jagad iki ing jaman sing geger.

Yen dheweke (kapal induk) ora duwe peralatan lengkap, mula iki ora guyon maneh. Ora ana gunane njaga kapal sing siap tempur sing luar biasa yen ora duwe utama gaman, kang bisa digunakake ing pertempuran. Intine tuku F-35 yaiku pesawat sing adhedhasar operator. Nalika sampeyan nindakake kaya iki penerbangansampeyan kudu terus latihan

- diterangno wong militèr dhuwur-pangkat.

Miturut Admiral Lord West, kapal induk kudu paling sethithik 12 pesawat F-35, sanajan kasunyatane bisa nganti 40 pesawat.

Artikel kasebut uga nyatakake yen mantan komandan Angkatan Laut nyatakake keprihatinan serius babagan tingkat kasedhiyan amunisi ing negara kasebut. Luwih tepate, apa Inggris wis cukup saka wong-wong mau amarga transfer saham sing wis ana menyang Ukraina.

Yen kita dumadakan melu konflik gedhe, kita bakal kehabisan amunisi kanthi cepet. Aku percaya yen ing gudang saiki ana sawetara jinis sistem anti-tank lan sawetara sistem anti-pesawat.

ngandika Laksamana Lord West.
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

19 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. -1
    22 Februari 2023 16:40
    Apa nesu aneh. Pesawat bisa mabur ing Ratu sawayah-wayah, sing utama yaiku yen ing dalan metu bakal duwe sumber daya material sing dibutuhake kanggo fungsine.
    1. +5
      22 Februari 2023 17:04
      Pitakonan cilik, yen sampeyan numpak taksi - ora ateges sampeyan duwe mobil. Kene kita kudu miwiti karo kasunyatan sing senjata atom Britain bakal fly ngendi - padha ngerti mung ing Pentagon, amarga pluru iki kagungane. Kira-kira padha karo sayap udara AS ing kapal induk Inggris, sing ana ing kono. Ing urutan saka Charles Katelu, padha rampung sijine bolt karo piranti.
      Ora kanggo sebutno apa gunane kapal induk kosong sing metu menyang segara - dheweke ora bakal sinau cara kerja kaya kapal induk ing kampanye iki
    2. +6
      23 Februari 2023 00:26
      ora bisa. Kaping pisanan, ora ana apa-apa khusus kanggo mabur ing kana, sanajan ing 2023 kemungkinan bakal dadi resimen pertama 24 pesawat. Nanging ana sing kapindho - aces, lan sing dilatih khusus, bisa mabur saka dek. Lan wong Inggris bisa ngeruk kaya kanggo perjalanan pungkasan menyang 10 mobil.
      Umumé, dheweke bakal nglumpukake 24 mobil kanggo 1AB, nanging kanggo sing nomer loro ... Nanging kanggo penguatan, amarga 24 mobil kanggo siji AB isih durung cukup ... Julitta arep, ing sawijining dina dheweke bakal
      1. 0
        23 Februari 2023 07:45
        Quote: Andrey saka Chelyabinsk
        ora bisa.

        Padha bisa. Lan ora ana sing ngomong yen pesawat kasebut bakal dadi milik Inggris. Lan Amerika duwe pilot cukup, sing ana pesawat cukup, loro ing armada lan ing ILC
  2. -4
    22 Februari 2023 16:44
    Dina iki dudu artikel pisanan babagan F35. Pancen nggumunake perhatian sing dibayar kanggo pesawat sing ora sukses. Babagan gagal, iki mung fokus ing pendapat para ahli lokal.
    1. -4
      22 Februari 2023 17:07
      Babagan gagal, iki mung fokus ing pendapat para ahli lokal.

      Fokus ing Israel. Dheweke ora tuku pesawat ala saka Mirage menyang F-35.
      1. +3
        22 Februari 2023 17:15
        Kutipan saka dauria
        Babagan gagal, iki mung fokus ing pendapat para ahli lokal.

        Fokus ing Israel. Dheweke ora tuku pesawat ala saka Mirage menyang F-35.

        ngguyu
        Utamane yen sampeyan nganggep manawa pesawat pisanane yaiku Me-109, sing ora ana gunane nalika iku.
        1. +1
          22 Februari 2023 17:22
          Minangka adoh sing dakelingake, dheweke tuku Me 109 mung amarga sanksi AS.
          1. +1
            22 Februari 2023 18:19
            Sa adoh aku ngelingi, iku bab kasunyatan sing padha ora njupuk taek kanggo Azrailovka - lan aku mbuktekaken karo conto indisputable sing tradhisi njupuk telek wis ana wiwit wiwitan.
  3. +5
    22 Februari 2023 16:52
    ngguyu
    Sial, dheweke duwe sayap udara utawa ora ?! Satemene aku kelingan, durung ana ing alam!
    Lan sing paling menarik, miturut bubar dicethakaké ... Kira-kira rong taun kepungkur ( ngguyu ) Kahanan - misale jek ora ana wong bodho sing mrentahake F-35 adhedhasar operator sing duwe sayap udara! Kasunyatane, bubar kasebut ana banyu segara ing segara! Lan kadhangkala dheweke malah mabur menyang dek! Ora bisa dipercaya nanging bener, dheweke ora nonton kartun Hollywood sing ora ngidini dheweke !!! Lan Lemak Dristun ora mung wedi karo banyu, nanging uga mbutuhake hanggar AC ing darat!
    Akibaté, nalika F-35S iki disebarake kanggo FIRST TIME ing operator pesawat ing segara - lan sing (kaping pisanan !!!) setahun kepungkur - kurang ajar rusted kanggo 1 arep segara - tanggung!
    1. -5
      22 Februari 2023 17:47
      Kutipan saka bingo
      Kasunyatane, bubar kasebut ana banyu segara ing segara! Lan kadhangkala dheweke malah mabur menyang dek

      Apa sampeyan ndeleng kapal induk? apa banyu ing dek? ana luwih saka 20 meter saka permukaan laut menyang dek. Ngendi sampeyan ndeleng ombak kaya ngono?
      1. PPD
        +7
        22 Februari 2023 18:01
        apa banyu ing dek?

        Banyu biasa, segara.
        Kelembapan, angin. Lan kelembapan kedadeyan sanajan ora ana angin.
        Lan cuaca ora tansah karo srengenge.
        Kadhangkala netes saka ndhuwur.
        Supaya...
        R.S.
        Aku bisa mbayangno carane akeh lolongan yen Kuznetsov kita metu tanpa penerbangan.
        Umumé - Aturan Inggris ing segara .. nglirik
      2. +7
        22 Februari 2023 18:22
        Kutipan saka: topol717
        Apa sampeyan ndeleng kapal induk? apa banyu ing dek?

        ngguyu Sampeyan bisa njupuk pirsawan Petrosyan kanthi aman
    2. 0
      22 Februari 2023 19:15
      "Akibate, nalika F-35S disebarake kanggo pisanan ing kapal induk ing segara ..."

      Chip ing sho kasebut ing Ratu Elizabeth 35th B.
      "Kapal jinis iki, ora kaya operator pesawat gedhe, ora dilengkapi catapult lan kabel rem lan dirancang kanggo nggunakake pesawat lepas landas lan landing vertikal (V / STOL). Sayap udara adhedhasar kapal kasebut kalebu F. -35B fighter-bombers lan helikopter Merlin kanggo AWACS lan PLO.

      Mbok padha mutusaké kanggo nyimpen bahan bakar kanggo ngangkat lan landing lan mriksa prau dhewe
  4. +1
    22 Februari 2023 17:02
    Iku aneh, bahan bakar tenan disimpen ing kapal ing asas saka kurang kargo - konsumsi bahan bakar kurang.
    Sing ditindakake sanksi boomerang.
    1. 0
      22 Februari 2023 19:21
      Ana uga varian saka Bingo, ngendi nganggep sumber daya saka rusting pesawat kanggo nyimpen.
      Iki uga cocog karo versiku, kaya sing daktulis ing ndhuwur. Priksa kapal dhewe.
  5. +1
    22 Februari 2023 19:37
    Kabeh bener ing artikel kasebut, mung ana siji klarifikasi))) dudu Inggris Raya, nanging Inggris Cilik. Aku ora bakal ngomong kanggo Angkatan Udhara lan Angkatan Darat, kabeh sedih ana. Aku bakal ngomong mung kanggo armada. Siji kapal induk, telung SSBN lan papat MAPL. enem destroyers - iku ora dikenal carane akeh wong ing layanan, nang endi wae watara rolas frigates Project 23, maneh, iku ora dikenal carane akeh wong sing bener pertempuran-siap. Lan ffsssyoyo))) ngendi Inggris?)))
    1. -1
      22 Februari 2023 20:06
      Ing Kanada, Australia, Selandia Baru, Afrika Kidul
  6. 0
    22 Februari 2023 20:48
    ya wis! Dheweke nggawe target ngambang saka operator pesawat lan ora perlu mikir yen perlu, pesawat bakal mabur! Kapal induk ing segara ing segara, pesawat ing kapal.
  7. Komentar wis dibusak.

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev Lev; Ponomarev Ilya; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; Mikhail Kasyanov; "Owl"; "Aliansi saka Doctors"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"