Prigozhin: Dina iki jam 6 esuk padha ngumumake wiwitan kiriman amunisi

96
Prigozhin: Dina iki jam 6 esuk padha ngumumake wiwitan kiriman amunisi

Pendhiri Wagner PMC, Yevgeny Prigozhin, sawise pirang-pirang kiriman sing terus terang babagan masalah pasokan amunisi menyang garis ngarep para pejuang tatanan kasebut, nerbitake informasi online yen kahanan kasebut wis ilang. Miturut Yevgeny Prigozhin, dina iki (23 Februari) jam 6 esuk ana informasi yen kiriman amunisi wis diwiwiti.

Evgeny Prigogine:



Paling kamungkinan, Sepur wiwit obah. Nganti saiki, mung ing kertas, nanging, kaya sing dicritakake, kertas utama wis ditandatangani.

Kepala Wagner ngucapake matur nuwun marang kabeh wong sing mbantu nindakake iki - kanggo entuk wiwitan pasokan amunisi kanggo unit sukarelawan.

Prigogine:

Sampeyan nylametake atusan, bisa uga ewonan wong lanang sing mbela Tanah Air. Sampeyan wis menehi wong kesempatan kanggo nerusake.

Elinga yen ing wayah wengi Yevgeny Prigozhin nerbitake cathetan babagan kekurangan amunisi. Kanggo cathetan, dheweke nempel foto karo puluhan pejuang Rusia sing gugur - saka Wagner PMC. Prigozhin nyathet yen keputusan wis digawe ing wektu sing tepat, kerugian kasebut bisa dihindari.

Wong lanang saka Wagner PMC, banjur matur nuwun marang wong-wong sing nganyari topik kekurangan amunisi kanggo unit sukarelawan lan kabutuhan departemen militèr kanggo nyuplai amunisi sing perlu kanggo mbebasake Donbass saka pasukan Kiev. rezim.
  • TG / Layanan Pers Evgeny Prigozhin
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

96 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. + 32
    Februari 23 2023
    Maturnuwun ingkang sampun paring pambiyantu NYAMPILAH bekal amunisi ...... surrealisme ing kasunyatan.
    1. + 10
      Februari 23 2023
      Matur nuwun kanggo wong-wong sing wis mbantu nyuplai amunisi

      Apa bisa dadi awal banget kanggo bungah lan mung hadiah kanggo 23 Februari?
      nanging aku pengin ngarep-arep yen Shoigu Dubaisky ngganti nesu dadi welas asih
      1. +8
        Februari 23 2023
        Kutipan saka ivan1979nkl
        Apa bisa dadi awal banget kanggo bungah lan mung hadiah kanggo 23 Februari?

        Aku nom-noman Chukchi sing naif, aku mikir yen wektu - nalika hadiah paling apik kanggo kanca ing trench kanggo liburan, sungu karo kartrid utawa granat, wis ilang ing salawas-lawase nangis Selamet preian! Sugeng dalu! kamenangan!!! prajurit
        1. + 23
          Februari 23 2023
          Prigozhin Evgeny Viktorovich lan kabeh Wagnerites ing Defender of the Fatherland Day!
          Kabeh kesehatan, sukses, luck, Kamenangan liwat mungsuh - njaba lan internal - lan rasa seneng ing urip pribadi! tresna

        2. -1
          Februari 23 2023
          Iku bakal perlu kanggo Recruit liyane kriminal kanggo ngidini wong.
      2. + 14
        Februari 23 2023
        Isih, aku pengin luwih akeh, sing Shoigu Dubaisky bakal dibusak.
        1. +6
          Februari 23 2023
          Aku malah ora cedhak karo physiognomis, nanging menehi kritik saka pasuryan asem karo kang mirengke présidhèn, iku arep kanggo sing Ya, lan dheweke ora lungguh ing baris ngarep lan ora antarane peserta ing NWO.
          1. +3
            Februari 23 2023
            Kutipan: Alexey Alekseev_5
            Aku malah ora cedhak karo physiognomis, nanging menehi kritik saka pasuryan asem karo kang mirengke présidhèn, iku arep kanggo sing Ya, lan dheweke ora lungguh ing baris ngarep lan ora antarane peserta ing NWO.

            Lan ora nganggo seragam umum ...
        2. +5
          Februari 23 2023
          Ora bakal nyopot, ora bakal ana sing arep mburu.
        3. +1
          Februari 23 2023
          Iku ora mungkin. Dheweke nindakake fungsi ngurus presiden, wong kepercayaan khusus. Putin bisa uga ora duwe liyane kaya iki.
      3. + 12
        Februari 23 2023
        Luwih cepet kita ngerti yen kita kabeh nindakake siji, lan nyatane kita dadi siji, luwih cepet Kamenangan bakal teka!
        Sugeng liburan kanggo sampeyan, para pembela Tanah Air! Jogo awakmu! tresna
    2. -8
      Februari 23 2023
      Kutipan saka Alien Saka
      Maturnuwun ingkang sampun paring pambiyantu NYAMPILAH bekal amunisi ...... surrealisme ing kasunyatan.

      Iku ora kabeh sing prasaja ... Minangka ternyata! Ana standar MO kanggo alokasi amunisi, lsp. PMC dibukak "tanpa wates", lan banjur ditransfer menyang pangiriman standar, kaya unit militer liyane ing Wilayah Moskow .. Kene Prigozhin whined!
      Wagner, mesthi, uga rampung lan perang èfèktif, nanging padha mung 2% saka kabeh ngarep !! Liyane uga butuh amunisi lan akeh, utamane nalika serangan kuat disiapake ing sisih pinggir.
      Supaya padha menehi Prigozhin, nanging wong bakal nampa kurang saka Angkatan Bersenjata Federasi Rusia, senajan padha perang, nanging piye wae ora PR babagan .. Ing ngarep ageng kanggo 1000 km.
      Dadi wong ora dadi prasaja .. Sampeyan bisa nyepak, nanging Prigozhin wiwit promosi banget lan nggawa perselisihan antarane Kementerian Pertahanan Angkatan Bersenjata Federasi Rusia lan perusahaan pribadine.
      1. +4
        Februari 23 2023
        Vitaly, sampeyan bener lan saenipun goyah bebarengan karo "garis partai" - meh kabeh cara sampeyan duwe - Wagner lan Prigogine padha "super", lan sanalika infa tindak
        Kutipan saka Luka Nord
        Ana standar MO kanggo alokasi amunisi, lsp. PMC dibukak "tanpa wates", lan banjur ditransfer menyang pangiriman standar, kaya unit militer liyane ing Wilayah Moskow .. Kene Prigozhin whined!

        langsung dheweke whined lan 2% saka total ngarep
        Kutipan saka Luka Nord
        Prigozhin wiwit promosi banget lan nggawa perselisihan antarane Kementerian Pertahanan Angkatan Bersenjata Federasi Rusia lan perusahaan pribadine.
        ngguyu
        1. +4
          Februari 23 2023
          Sampeyan bener lan sampurna oscillating bebarengan karo "garis partai"
          - konsep "bagus, apik, pertempuran, lsp, lsp." ora mbatalake wong liya - "narik kemul dhewe."
          Ana volume nyata persediaan, lan yen teka ing sak panggonan, banjur ing liyane ...
          Mbok menawa ana persetujuan babagan pangiriman prioritas lan musisi digunakake minangka "DShB".
          Nanging kepiye wong liya?
          Sugeng liburan! hi
        2. +1
          Februari 23 2023
          Infa "dadi dhewe" mung ing bayangan. Sampeyan kudu wis mikir apa tegese.

          Pisanan: "Kita bakal bali menyang Afrika sawise NWO."
          Nomer nomer loro yaiku "kita ora ana hubungane karo MO".
          Lan sawise - "MO nyuplai kita kurang" Aja lali aplikasi kanggo wong-wong sing "ora duwe apa-apa"!
          Kepiye carane kabeh cocog karo saben liyane?

          Apa, kanggo pisanan ing setahun, apa "dikirim" utawa "kertas ditandatangani"?
          1. 0
            Februari 23 2023
            Aku setuju karo sing wis ditulis.
            Miturut pendapatku, Prigozhin nindakake sawetara PR karo "tentara pribadi sing mandiri."
            Kajaba iku, kanggo ngrampungake masalah kasebut liwat media ... uga, ide kasebut.
      2. +6
        Februari 23 2023
        Kutipan saka Luka Nord
        Wagner, mesthi, uga rampung lan perang èfèktif, nanging padha mung 2% saka kabeh ngarep !! Liyane uga butuh amunisi lan akeh, utamane nalika serangan kuat disiapake ing sisih pinggir.
        Supaya padha menehi Prigozhin, nanging wong bakal nampa kurang saka Angkatan Bersenjata Federasi Rusia, senajan padha perang, nanging piye wae ora PR babagan .. Ing ngarep ageng kanggo 1000 km.

        Dadi bebener sing ditulis ing Kulon yen Angkatan Bersenjata RF kehabisan amunisi kanggo NVO?! Utawa dudu BENER, nanging INTRIGUASI?
        Sapa sing kudu dipercaya? Endi bebener kanggo wong Rusia?
        1. +3
          Februari 23 2023
          Militer bakal tansah nglampahi ALL amunisi utawa ilang ing cara angkatan laut. Padha bisa katahan saka iki mung dening jatah ketat. Luwih nyenengake kanggo ngrusak mungsuh (utawa lokasi sing kira-kira) kanthi tembakan artileri tinimbang nindakake pengintaian kanthi teliti, ngirim serangan sing tepat lan nindakake pertempuran kontak.
        2. +8
          Februari 23 2023
          Kutipan: Tatyana
          Endi sing bener kanggo wong?

          Bebener iku minangka prasaja minangka bolongan donat. Kanggo nyedhiyakake kabeh batalyon, resimen, divisi kanthi jumlah amunisi sing dikarepake, kabeh pabrik kudu ditransfer menyang produksi. Nanging kita ngerti manawa iki ora mungkin. Mulane, pangiriman amunisi ing jumlah sing dibutuhake ditindakake mung ing arah serangan utama. Kabeh liyane ing minimal saka apa sing dibutuhake. Mangkono uga, mangkono lan bakal dadi. Mugi sing telat ing pangiriman kanggo Wagnerian amarga perlu kanggo nglumpukake amunisi kanggo serangan utama mangsa ing sawetara sektor ngarep.
          Kabeh! Sugeng Dina Tentara lan Angkatan Laut Soviet!!!
        3. +4
          Februari 23 2023
          Kutipan: Tatyana
          Kutipan saka Luka Nord
          Wagner, mesthi, uga rampung lan perang èfèktif, nanging padha mung 2% saka kabeh ngarep !! Liyane uga butuh amunisi lan akeh, utamane nalika serangan kuat disiapake ing sisih pinggir.
          Supaya padha menehi Prigozhin, nanging wong bakal nampa kurang saka Angkatan Bersenjata Federasi Rusia, senajan padha perang, nanging piye wae ora PR babagan .. Ing ngarep ageng kanggo 1000 km.

          Dadi bebener sing ditulis ing Kulon yen Angkatan Bersenjata RF kehabisan amunisi kanggo NVO?! Utawa dudu BENER, nanging INTRIGUASI?
          Sapa sing kudu dipercaya? Endi bebener kanggo wong Rusia?

          iki standar ...... iki tentara lan kabeh nuansa wis ditemtokake lan didokumentasikan ing ..... konsumsi bahan bakar, konsumsi pangan, konsumsi daya lan ora ana sing anyar ing kene ...... Lan matur nuwun banget kanggo Happy Day Sampeyan ngucapake selamat marang Pembela Tanah Air mung para musisi ..... liyane mung ngrokok lan ora mati kanggo negarane ... mung musisi .... mdeeeeeee
          1. +3
            Februari 23 2023
            Kutipan: Ovsigovets
            Lan matur nuwun kanthi sanget yen sampeyan mung ngucapake salam marang musisi ing Hari Pembela Tanah Air ..... liyane mung ngrokok lan ora mati kanggo negarane.
            ..mung musisi....mdeeeeeee

            Я всех Pembela Tanah Air wis congratulated malah sadurungé dina komentar sampeyan 08:34 min. lan 08:49 min. menyang artikel perayaan ing "VO" - "Defender of the Fatherland Day". - https://topwar.ru/211514-den-zaschitnika-otechestva.html

            Dadi ora perlu golek kesalahan karo aku lan sia-sia meri aku kanggo Prigogine! ya

            Sepisan maneh, Happy Holidays everyone! ombenan Sugeng Dina Pembela Tanah Air! tresna
        4. +5
          Februari 23 2023
          Amunisi teka, kalebu anyar, 22 taun release.

          Minangka sampeyan bisa ndeleng saka label, 22 taun.
        5. +7
          Februari 23 2023
          Kutipan: Tatyana
          Dadi bebener sing ditulis ing Kulon yen Angkatan Bersenjata RF kehabisan amunisi kanggo NVO?! Utawa dudu BENER, nanging INTRIGUASI?
          Sapa sing kudu dipercaya? Endi bebener kanggo wong Rusia?

          Tatyana, aku mung nyatakake versi babagan apa sing kedadeyan ..
          Aku mbaleni maneh, kiriman amunisi khusus diwenehake kanggo PMC, nanging dudu kabeh Angkatan Darat Kementerian Pertahanan RF, nanging mung bagean cilik saka pesawat serangan kasebut. lan malah Unit rudal .. Lan PR iki adoh banget karo Prigozhin (dheweke pengusaha, sanajan pahlawan Rusia lan malah kaping pindho)
          Saiki mokal kanggo nglawan PMC lan Tentara Kader Rusia kanggo nyenengake kabeh Svidomo lan liberdon liyane.
          Kabeh jaringan dibanjiri komentar babagan carane Prigozhin lan PMCs dijepit ..
          Iki banget kanggo kita kabeh..
          Quote: penasehat level 2
          Vitaly, sampeyan bener lan saenipun goyah bebarengan karo "garis partai" - meh kabeh cara sampeyan duwe - Wagner lan Prigogine padha "super", lan sanalika infa tindak

          Waca ing ndhuwur .. Aku ora kanggo PMC lan liyane .. Aku kanggo RUSIA lan supaya tanpa discord lan PR liyane ..
          Saiki kabeh Inter kebak apa sing ditindakake Wagner kanthi apik lan mesthine padha gelut dhewe.
          Sepisan maneh aku mbaleni PMC "Wagner melu serangan pinpoint lan minangka pesawat serangan ngancurake tenagane mungsuh, ngresiki, lan liya-liyane. Iki 1-2% kabeh operasi militer .. !!!
          Dheweke pancen hebat, mesthi, nanging dudu ARMY saka Angkatan Bersenjata RF! Telung wilayah Crimea ora dirilis dening PMC !!! Lan sing paling penting durung teka..
          Iki kedadeyan ing divisi tank wong Urals ..
        6. 0
          Februari 23 2023
          Dadi bebener ditulis ing Kulon

          Ing Kulon? Kulon apa liyane? Utawa luwih ing sisih kulon apa? Donetsk lan Lugansk "ing sisih kulon"? Amarga korps milisi rakyat wis nulis babagan iki wiwit musim panas. Ing sisih liya, seminggu utawa rong minggu kepungkur ana artikel saka artileri saka departemen personel - dheweke ujar manawa dheweke ora weruh keluwen cangkang.
      3. 0
        Februari 23 2023
        Liyane mung ngowahi lapangan dadi lanskap rembulan ... Saiki lagi promosi PMC amarga kabutuhan. Wagner narik pasukan mungsuh sing luwih siap tempur menyang awake dhewe.
        1. +8
          Februari 23 2023
          Wagner tundha kudu ngirim rekrut menyang perang lan iki minangka kaluwihan utama.
          1. 0
            Februari 23 2023
            Wagner tundha kudu ngirim rekrut menyang perang lan iki minangka kaluwihan utama.
            Mung ngelawan.
            Nalika sampeyan wedged menyang tatanan mungsuh, sampeyan kanthi mangkono nambah dawa ngarep. Luwih dawa ngarep, luwih akeh HP sing dibutuhake. kanggo njaga dheweke.
            ---
            Kita ninggalake Izyum kanthi tepat amarga ora bisa ngontrol dawa ngarep. Padha ditrapake kanggo Kherson.
            ---
            Taktik Kementerian Pertahanan saiki (perang attrition) ora kalebu serangan ing posisi sing dikuwasani kanthi apik, nanging metodhe metodhe saka artileri, MLRS lan penerbangan.
            Maju mung yen resistance mungsuh katon weakened.
            Wagnerites, ing tangan liyane, storming posisi cukup uga-bètèng, i.e. cukup awal, Empu losses sing.
            Yagene dheweke tumindak kanthi cara iki, lan dudu cara sing diwenehake dening MO, apa pitakonan kasebut?
            Ana saran sing marga saka hype politik Prigozhin (dheweke perlu alesan kanggo mbukak ing Moscow Region) - kanggo iki, losses kuwi pejuang Wagner.
      4. +4
        Februari 23 2023
        Lan perselisihan wiwit biyen, wiwit prahara Palmyra, nalika dheweke nglaporake yen tentara sing ngrebut Palmyra.
        1. 0
          Februari 28 2023
          Kutipan: Alexey Alekseev_5
          Lan perselisihan wiwit biyen, wiwit prahara Palmyra, nalika dheweke nglaporake yen tentara sing ngrebut Palmyra.

          Iki omong kosong. Ora tembung bebener.
      5. +3
        Februari 23 2023
        Kutipan saka Luka Nord
        Iku ora kabeh sing prasaja ... Minangka ternyata! Ana standar MO kanggo alokasi amunisi, lsp.


        Ya, kabeh prasaja ing kene, topik standar diunggahake wingi dening Khodakovsky, sing, ternyata, luwih ngerti tinimbang sapa wae ... nanging dheweke ora menehi spesifik babagan nomer / statistik, pira sing kudu dadi - pinten diparengake. amarga dheweke dhewe ora ngerti, nanging sing jelas iri nyengsarakake ...

        Lan miturut tokoh / dokumen, wingi Prigozhin padha glethakaken metu meja, i.e. pira sing dibutuhake lan pira MO alokasi ... sadurunge iku, ing tembung kang

        "Aku pengin nandheske maneh yen kita wis ngalih menyang korespondensi umum karo Kementerian Pertahanan, PMC" Wagner " kurang 80% amunisi saka sing dibutuhake kanggo nindakake misi tempur ....


        sadurunge iku, iku ateges sing sumber dadi tanpa masalah (nalika Surovikin dadi komandan saka NMD, lan sanalika printah diganti, padha langsung wiwit sijine spokes ing gembong ...), apa kesimpulan saka crita iki. ?

        Masalahe dudu peraturan (sing ora disebutake Prigogine utawa Wilayah Moskow), nanging sing lungguh ing ndhuwur lan menehi pesenan menyang Wilayah Moskow ....
    3. -2
      Februari 23 2023

      Alien Saka (Alien Saka)
      Dina iki, 08:55
      + 16
      Maturnuwun ingkang sampun paring pambiyantu NYAMPILAH bekal amunisi ...... surrealisme ing kasunyatan.

      Kurang saka rong menit, "patriot Israel wis menehi komentar.
      Prigozhin: Dina iki jam 6 esuk padha ngumumake wiwitan kiriman amunisi
      Dina iki, 08:53
  2. + 11
    Februari 23 2023
    Gusti mberkahi! Sugeng Dina Tentara lan Angkatan Laut Soviet!
    1. + 20
      Februari 23 2023
      Quote: Kabaska
      Sugeng Dina Tentara lan Angkatan Laut Soviet!

      Bojoku ngucapake salam marang aku ing dina Tentara Rusia ing wayah esuk.
      Aku ngomong yen aku ora ngladeni ing kana.
      Aku njabat ing Tentara Soviet ing "pasukan angin". Sawise film kasebut, aku ngerti kenapa bapakku njabat ing Angkatan Udara lan ing ngendi aku pengin ngladeni.
      Nanging dheweke ngucapake salam marang putrane ing Donbass ing dina Tentara Rusia - dheweke isih ngucapake salam marang perusahaan.
  3. +8
    Februari 23 2023
    Apa es rusak? Muga-muga "perjuangan rahasia" ing Kremlin bakal suda sethithik. Utawa, paling ora, ora bakal ngganggu wong lanang ing ngarep!
    1. +1
      Februari 23 2023
      pengin meksa Prigozhin mundur, nanging dheweke nyerang wong sing salah
      1. 0
        Februari 23 2023
        Kutipan saka ivan1979nkl
        pengin meksa Prigozhin mundur, nanging dheweke nyerang wong sing salah

        Omong kosong apa. Kepiye carane sampeyan bisa meksa kepala (pemilik) perusahaan swasta, sanajan militer, mundur? Iki tantamount kanggo squeezing metu bisnis
    2. +7
      Februari 23 2023
      Ing kene, saben wong kudu ngetrapake awake dhewe kanggo tujuan umum, lan ora duwe rasa nesu lan ambisi sing berlebihan.
    3. -4
      Februari 23 2023
      Apa es rusak?
      Ya wis, pindhah.
      Iku katon kaya Utkin lan Troshev marang Prigozhin "alon mudhun jaran" lan ora drive badai salju.
      Inggih, kanggo nylametake pasuryan, ana pratelan yen cangkang kasebut dikirim - sanajan padha dikirim kanthi cara sing padha sadurunge.
  4. +6
    Februari 23 2023
    Kasunyatan bilih kiriman amunisi wis diwiwiti apik banget. Saiki kita ngenteni paukuman sing tanggung jawab kanggo wektu tundha. Yen ora, iki bakal bola-bali, lan prajurit ing ngarep bakal mati.
    Sugeng Liburan kabeh!
    1. +3
      Februari 23 2023
      Ya, paling mungkin, sayangé, ora bakal ana paukuman kanggo para tahanan - kabeh bakal klelep ing tumpukan kertas birokrasi lan alasan sing adoh. Otmazhutsya minangka tansah - pisanan padha utawa apa? Mesakaké....
      1. +1
        Februari 23 2023
        Iku menarik sampeyan ngomong. Iki teka liyane gerbong amunisi saka pangkalan GAU. Dheweke ONE, lan kudu dipérang dadi Wagner lan wong liya. Sapa, Wagner, padha, utawa apa? Utawa sampeyan pengin lan mobil liyane katon langsung metu saka udara tipis. Ora ketompo carane akeh amunisi sampeyan gawé, militer bakal tansah njaluk liyane.
        1. +2
          Februari 23 2023
          Kutipan saka Old Metal
          Dheweke ONE, lan kudu dipérang dadi Wagner lan wong liya.


          Lan sing ngandika sing mobil iki bakal dipérang dadi kabeh? Lan apa masalah umume? Saliyane komentar Khodakovsky (babagan standar) - sing ora ana hubungane karo iki, ora kanggo produksi amunisi, utawa kanggo alokasi .... ora ana komentar saka Kementerian Pertahanan babagan masalah produksi. lan pasokan formasi kelompok + sukarelawan / PMC.

          Lan yen sampeyan ngelingi komentar Prigozhin, sing nyatakake yen kabeh amunisi ana ing saham, dheweke mung ora nyedhiyakake dheweke ... banjur masalah kasebut ana ing liyane.
          1. -1
            Februari 23 2023
            Lan yen sampeyan ngelingi babagan komentar Prigozhin, sing nyatakake yen kabeh amunisi kasedhiya ing gudang, mung ora diparengake ... masalah dumunung ing panggenan liya.

            Artikel sing menarik babagan Conte
            Shobla anti-Rusia KONT, sing wingi isih diwutahake slop ing Prigozhin, dumadakan wiwit nangis amarga kekurangan amunisi - kenapa?

            Ana kedadeyan aneh ing Dunia Putih: para klien anti-Rusia lokal dumadakan nangis kanthi groan sing disinkronake babagan kekurangan amunisi ing Wagner PMC.

            Saiki dheweke bener-bener nglawan operasi khusus Putin sing nggegirisi iki, dheweke menehi jeneng Prigozhin kanthi regane cahya, lan ing kene, terus, dheweke njaluk, bengok-bengok: "Apa sing sampeyan lakoni, Putin bajingan, sampeyan ora menehi cangkang!"

            Yagene kabeh Russophobes dumadakan wiwit ndhukung Prigozhin?
          2. 0
            Februari 23 2023
            Lan sing ngandika sing mobil iki bakal dipérang dadi kabeh? Lan apa masalah umume? Saliyane komentar Khodakovsky (babagan standar)

            Inggih ... komentar Grubnik, ora?
            ora ana komentar saka Kementerian Pertahanan babagan masalah produksi lan pasokan klompok kita

            Inggih, malah MO bakal menehi komentar kuwi. Ngendi kabeh wong ing situs iki lunga, sing hissed sawise sembarang sebutno carane akeh padha sijine ing urutan pertahanan negara ing semangat "kok sampeyan kasengsem?".
        2. +2
          Februari 23 2023
          Kutipan saka Old Metal
          Iku menarik sampeyan ngomong. Iki teka liyane gerbong amunisi saka pangkalan GAU. Dheweke ONE, lan kudu dipérang dadi Wagner lan wong liya. Sapa, Wagner, padha, utawa apa? Utawa sampeyan pengin lan mobil liyane katon langsung metu saka udara tipis. Ora ketompo carane akeh amunisi sampeyan gawé, militer bakal tansah njaluk liyane.


          PMC Wagner saiki dadi Vanguard ofensif, sing mbebasake Soledar lan mbebasake Bakhmut, ing ngendi Angkatan Bersenjata Ukraina ditarik ing sangisore personel 50. Yaiku, dheweke nindakake tugas sing paling angel, bagean singa, sing tegese kudu. ora duwe Penyetor kaya everyone liya, nanging Penyetor nyukupi kanggo nepaki tugas ambisi diutus kanggo wong-wong mau Soko ora katon sing wong saiki storming, ngomong, Zaporozhye kondisional lan bakal mbutuhake jumlah padha amunisi sing Wagner perlu saiki sak serangan ing Bakhmut Miturut cara, dhukungan aviation uga dibutuhake, lan ora mung amunisi.
          Kepala Wagner PMC, Yevgeny Prigozhin, nerbitake foto para pejuang sing mati sajrone serangan ing cedhak Artemovsk (Bakhmut), negesake manawa kerugian sing dhuwur amarga "keluwen cangkang", sing Prigozhin nyalahake para pejabat. saka Kementerian Pertahanan Rusia.

          Foto ing link ing ngisor iki.
          https://www.politnavigator.net/prigozhina-ugovarivayut-ne-vynosit-na-publiku-ssoru-s-minoborony.html

          Panglima militer Yuri Kotenok, Kangge, nuduhake yen pejuang Prigozhin terus nyerang, senadyan lack of cangkang lan losses abot.
          "Alon-alon, unit serangan maju lan nggawe kontrol. Gelombang inexorable - sawise Paraskoveevka padha njupuk Berkhovka, banjur - Yagodnoye. Kita durung mlebu ing Yagodnoye dhewe, nanging operasi militer ditindakake ing pinggiran ... Kahanan ing arah Artemovsky kaya mengkono kerugian saka Wagner PMC banget serius. Lan dheweke pancene menehi sawetara cangkang. Ing wektu sing padha, yen kita maju kanthi ora bisa dihindari, mula ing pertengahan Maret masalah blokade Artemovsk, ngresiki lan ngresiki mungsuh saka pemukiman sing cedhak kudu dirampungake, "penulis prédhiksi.


          https://dzen.ru/a/Y_YHWCCGcVQwUY5f

          Foto sing diterbitake nuduhake dhaptar cangkang sing dibutuhake kanggo dina lan 10 dina. Pena kasebut nuduhake jumlah unit PMC sing ditampa. Iki dilaporake dening layanan pers perusahaan Concord.

          “Ayo daftar. Titik siji, sampeyan kudu 105000, nanging padha menehi 3600. Titik telu, sampeyan kudu 7600, nanging menehi 600. Apa sing kudu dilakoni karo amunisi iki? Apa kita kudu nyimpen wong-wong mau ing kothak lan ndedonga kanggo dheweke, utawa kudu digunakake kanggo ngalahake mungsuh?" - Evgeny Prigozhin komentar ing dhaftar.


          https://bloknot.ru/v-mire/evgenij-prigozhin-opublikoval-fotografiyu-pogibshih-bojtsov-chvk-vagner-1065487.html

          Elinga yen sawetara dina kepungkur dadi dikenal babagan kekurangan amunisi ing Wagner PMC. Pendiri perusahaan, Yevgeny Prigozhin, nuduh Kementerian Pertahanan Rusia kanthi sengaja nolak nyedhiyakake pesawat serangan Rusia.
          Miturut dheweke, penolakan kanggo nyedhiyakake cangkang diterusake kanthi ora menehi bantuan penerbangan. Yevgeny Prigozhin disebut tumindak iki saka Kamentrian Pertahanan ngiyanati. Kajaba iku, miturut pangadeg PMC Wagner, Staf Umum Federasi Rusia ora gelem ngetokake shovel sapper cilik menyang pesawat serangan Rusia.
          Sadurungé dikenal babagan larangan Wagner PMC kanggo ngrekrut tawanan saka koloni Rusia menyang pangkat.


          https://topcor.ru/32375-artillerija-chvk-vagner-unichtozhila-perepravu-vsu-cherez-reku-bahmutka.html
          1. 0
            Februari 23 2023
            PMC Wagner saiki dadi Vanguard ofensif, sing mbebasake Soledar lan mbebasake Bakhmut.
            "Vanguard of the ofensif" utawa nglanggar rencana strategis?
            ---
            Mbayangno pertandhingan bal-balan minangka bagéan saka turnamen klompok gedhe, ing ngendi sampeyan kudu nyebarake pasukan kanthi merata ing kabeh turnamen.
            Ing cendhak, pelatih prentah kanggo muter saka pertahanan (minangka mode paling ekonomi), lan ing wektu iki sawetara gelandang super apik, nilar posisi lan wiwit menehi tekanan marang mungsuh ing gawang lan malah njupuk bal lan nyetak gol.
            Sawise iku, dheweke wiwit ngajak kabeh mitrane supaya ora ngrungokake pelatih, nanging maju kaya dheweke. Banjur dheweke ngajak para penggemar, sing dadi bungah lan wiwit nuntut saka tim supaya maju, kanggo nyerang apa wae.
            Banjur iki "gelandang super apik" wiwit sambat lemes, malaise, pain.
            Pungkasane, dheweke wiwit nyalahake pelatih amarga dheweke duwe kabeh rasa lara lan lara amarga pelatih kasebut.. Amarga dheweke ora ngidini wong liya main uga.

            Pemain kudu muter sapa sing pengin utawa miturut rencana umum?

            Dadi sapa sing bakal bener ing kahanan kaya ngono, pelatih utawa "gelandang super apik"?
      2. +3
        Februari 23 2023
        Kutipan saka Nexcom
        Ya, paling kamungkinan, sayangé ora bakal ana paukuman kanggo tahanan -

        Para tahanan bisa uga duwe alasan objektif. Contone - akumulasi SM kanggo jotosan utama. Iki dudu pernyataan, iki minangka asumsi. Aku mung pengin kaya ngono.
  5. +6
    Februari 23 2023
    Lha, akhire paling ora amunisi bakal dikirim kanggo preian.. Kahanane, mesthi wae.. diwènèhaké lan ya iku, lan prosiding sawise perang. mandheg
    1. +2
      Februari 23 2023
      Komentar lan saran sing paling apik! Kanggo saiki, rod kudu diwenehake 300% maju. Analisis mengko ....
      1. 0
        Februari 24 2023
        Nalika rod kudu 300% maju
        A rod, banjur padha rod - sing mung losses sing amba, luwih saka wilayah Moscow.
        Sajrone panggilan video wakil PMC mangsuli akeh pitakonan sing gegayutan karo masyarakat Rusia lan internasional.

        Media asing nulis yen kuburan iki bubar saya tambah kaping pirang-pirang. Nanging dheweke ora nulis yen ing mangsa panas kuburan iki ora ana, ana gurun, lapangan sing mbukak. Ya, sayangé, wayahe wis teka, lan panggonan iki wis dikarepake. Kuburan pancen tambah akeh, rugine tambah akeh. Lan padha luwih saka ing Kementerian Pertahanan utawa lembaga penegak hukum liyane sing melu NWO

        Kita ora bisa perang amarga Ukrainians perang (sing kerugian mung gedhe).
        Tugas kanggo Angkatan Bersenjata kita yaiku menang kanthi kerugian minimal. Mulane Angkatan Bersenjata Rusia maju alon-alon.
        badai n.p. mung sawise persiapan artileri sing cukup, nalika resistance mungsuh mudhun banget.
        Lan ora kanggo PR politik sawetara pribadine.
  6. + 10
    Februari 23 2023
    apik tenan belay ... Aku ora nyana yen Swara Rakyat dadi pinunjul kanggo ndhuwur.
    Aku pengin Wagnerites sukses lan apik luck ing karya. hi
    Lan ing liburan Defender of the Fatherland, aku ngucapake selamat marang kabeh pejuang, prajurit lan perwira tentara kita sing mulya!
    1. Komentar wis dibusak.
    2. +6
      Februari 23 2023
      Swara Rakyat wis dadi pinunjul kanggo ndhuwur

      Isih bakal! Telegram kabeh njerit:
      # Menehi cangkang kanggo Wagners!
      Sugeng liburan, wong lanang sing ditresnani!
      Sampeyan kabeh ana ing pangkat - saben dhewe, nanging ora ana sing sadurunge!
      apik ombenan hi ))))
    3. +2
      Februari 23 2023
      Iki dudu swara rakyat, nanging daya tarik umum saka kanca sing berwibawa sing sukses ngrampungake masalah militer lan politik.
  7. +4
    Februari 23 2023
    yen kiriman amunisi wis diwiwiti.

    Gusti mberkahi ! Saiki kita kudu nindakake kabeh supaya crita iki ora sepi ing rem. Tanah kelairan kudu ngerti "pahlawan", amarga wong lanang mati lan "ngombe" akeh getih saka populasi negara kita.
  8. Komentar wis dibusak.
  9. +5
    Februari 23 2023
    Isih, kahanan iku ala. Mbayangno yen Zhukov nglarang pasokan cangkang menyang divisi apa wae.
    1. -2
      Februari 23 2023
      rodo - batalyon penal, ngendi nyalahke wis "dikumbah adoh" .. Nanging, iki mung klarifikasi, digunakake aku setuju karo komentar ..
  10. +8
    Februari 23 2023
    Mesthine, penting banget kanggo kita ngerteni apa sing wiwit diwenehake. Nanging, luwih penting kanggo ngerteni saben wong WHO lan KENAPA disabotase lan kapan bakal diukum, supaya saben wong ngerti yen dheweke wiwit ngresiki. munggah telek
  11. -1
    Februari 23 2023
    Pitakonan kasebut rada ora ana ing semangat CHIK, nanging yen Prigozhin duwe tentara bayaran dhewe, penerbangan sing dituku, artileri sing dituku dhewe, tank sing dituku dhewe, kenapa dheweke ora duwe pabrik cangkang lan kartrid dhewe?
    1. +3
      Februari 23 2023
      Mungkin amarga dheweke ora duwe: roket, takoremont, bangunan pesawat, instrumentasi radio, optik-mekanik, senjata, lsp. dening dhaptar?
      Apa omong kosong, aku ora pengin njaluk menyang pawon carane MO "cooperates" karo Wagner, nanging temenan, sanalika Wagner njupuk munggah tatanan perang ing par karo tentara, sumber ngirim wis ditransfer kanggo tingkat cocok.
      Sajujure aku ora ngerti (luwih aku ngerti lan takon menyang kekosongan universal) kenapa Kementerian Pertahanan ora nemtokake pejabat staf utawa mung perwira pinter kanggo Wagners, kanggo nyederhanakake interaksi lan sinau saka pengalaman, plus apa ana kesempatan? kanggo nyoba cara anyar kanggo njaga database?
      1. +1
        Februari 23 2023
        Bisa dideleng ora mung sampeyan ora pengin mlebu pawon hubungan antarane PMC lan Wilayah Moskow. Bisa dideleng ing kana ora ana sing kepengin nindakake apa-apa miturut hukum, nanging mung miturut konsep.
        Yen karya PMC ing Afrika bisa dingerteni, ana pamrentah Afrika mbayar dhuwit Prigozhin kanggo tugas tartamtu, dheweke mbayar prajurit, tuku pranata lan amunisi, tuku peralatan lan bahan bakar. Bisa uga dheweke uga dibayar ekstra dening pamrentah Rusia kanggo kepentingane ing Afrika.
        Ing kana, Prigozhin mesthine bakal nggawe persetujuan karo pemerintah Rusia utawa Wilayah Moskow kanggo nyedhiyakake layanan sing dibayar kanggo tumindak permusuhan ing wilayah Distrik Militer Lor.
        Salajengipun, kontrak kasebut kudu nemtokake cara dheweke nampa peralatan lan amunisi militer, tuku utawa nyedhiyakake Kementerian Pertahanan minangka menehi lan njupuk. Miturut dhaptar sing disetujoni lan konsumsi rata-rata. Utawa miturut aplikasi sing disepakati para pihak kanggo nindakake operasi militer tartamtu.
        Ing wektu sing padha, tentara pribadi iki kudu nampa tugas saka markas utama NMD lan strictly nindakake.
        Nanging apa tenan? Prigozhin ngomong karo Panglima Tertinggi, ujar manawa aku bakal perang ing kene, nanging supaya Wilayah Moskow menehi kabeh sing dakkarepake? Nanging aku bakal nyetel tugas militèr kanggo aku lan perang kaya sing dakkarepake. Lan iki negara mbayar kula jumlah iki saben sasi kanggo pangopènan tentara. Kuwi urusan. Iki minangka perusahaan militer swasta. Keuntungan komersial saka pemilik perusahaan uga diselehake ing kono.
        Inggih, mbok menawa kapentingan komersial ing wilayah mardika uga ditambahake.
  12. +1
    Februari 23 2023
    Iki tegese prajurit kita ora bakal duwe amunisi cukup cedhak Kremennaya lan cedhak Zaporozhye.
    Ora ana depot amunisi khusus "ing Wagner". Ana gudang umum tentara. Lan yen wong duwe akeh cangkang, banjur liyane bakal njagong ing tingkat setengah. Lan iki kabeh amarga kabisan organisasi lan personel Prigogine.
    1. +2
      Februari 23 2023
      "Iku tegese prajurit kita ora bakal cukup amunisi cedhak Kremennaya, lan cedhak Zaporozhye ..." Lan yen kita mbandhingaké sing gelut lan carane. Wagner dijupuk dening pemukiman luwih akeh tinimbang kabeh Angkatan Bersenjata Rusia!
      1. -2
        Februari 23 2023
        Inggih, inggih. Sanalika Wagner pindhah menyang jatah tentara umum, sukses banget suda banget.
        Iku luwih gampang kanggo menang nalika sampeyan duwe liyane trumps ing tangan.
  13. +4
    Februari 23 2023
    Paling kamungkinan, Sepur wiwit obah. Nganti saiki, mung ing kertas, nanging, kaya sing dicritakake, kertas utama wis ditandatangani.

    Gusti, pungkasanipun.
    Ing foto kasebut, para pejuang Wagner sing tiwas wingi ing salah sawijining arah cedhak Bakhmut. Nanging padha bisa 5 kaping kurang.
    Kratoning swarga kanggo wong-wong mau. Nyuwun pangapunten.
    1. +2
      Februari 23 2023
      Kratoning Swarga kanggo wong-wong mau, ayem tentrem ....
    2. -2
      Februari 23 2023
      sampeyan mbusak foto palsu iki................................
    3. 0
      Februari 23 2023
      Pandangane sapa, sedhih, nanging ... kok padha wuda? Kok ora ana sepatu bot? Apa iki? - Bisnis perampok?
    4. -1
      Februari 23 2023
      Ing foto kasebut, para pejuang Wagner sing tiwas wingi ing salah sawijining arah cedhak Bakhmut. Nanging padha bisa 5 kaping kurang.
      Yen iki pejuang Wagner PMC, banjur
      Kratoning swarga kanggo wong-wong mau.

      Mung pitakonan: apa ana wong sing nuntun dheweke menyang serangan kanthi "shanks" saka shovels, kaya ing film Mikhalkov Citadel?
      ---
      Sawise maneh, babagan kerugian PMC saka lambe Wagnerian:
      Sajrone pesen video kasebut, wakil PMC mangsuli akeh pitakonan sing gegayutan karo komunitas Rusia lan internasional.

      Media asing nulis yen kuburan iki bubar saya tambah kaping pirang-pirang. Nanging dheweke ora nulis yen ing mangsa panas kuburan iki ora ana, ana gurun, lapangan sing mbukak. Ya, sayangé, wayahe wis teka, lan panggonan iki wis dikarepake. Kuburan pancen tambah akeh, rugine tambah akeh. Lan padha luwih saka ing Kementerian Pertahanan utawa lembaga penegak hukum liyane sing melu NWO

      "luwih saka Departemen Pertahanan utawa struktur daya liyane sing melu ing NWO" - nanging pitakonan ora muncul, kok luwih?
      Mesakaké.
      ---
      Kamentrian Pertahanan Rusia ngalih menyang taktik "perang attrition" kanthi tepat kanggo ngindhari kerugian gedhe.
      Amarga kerugian gedhe sing bisa dadi detonator ing masyarakat sing bakal njeblug negara.

      Yen kita tetep ngarep ing wates saiki kanggo dangu (grinding ukroresources ing sadawane dalan), banjur ora bakal kelakon ing masyarakat negara kita.
      Nanging yen kita, contone, njupuk Avdiivka ing 1-2 dina nanging ing biaya 30000 pejuang kita, banjur

      1. Apa masyarakat bakal bungah amarga sukses? utawa
      2. bakal cingak dening mundhut?
      Aku mikir sing kapindho.

      Panangkepan Soledar minangka sukses pribadi, lan kerugian gedhe minangka bencana kanggo Rusia.
      Pramila kita nggunakake taktik "perang attrition" - kanggo nyuda kerugian minimal.
      Taktik PMC Wagner minangka taktik kerugian gedhe, sing dikonfirmasi dening Prigozhin, sanajan dheweke nyalahake Wilayah Moskow!?
      ---
      Piye wae Yakov Kedmi nesu kenapa ora njupuk kutha gedhe?
      Dina iki, padha Prigozhin, nalisir saka taktik umum Kamentrian Pertahanan, dumadakan pindhah menyang tumindak arang banget aktif, fraught karo losses abot.
      Kanggo apa? Mungkin kanggo hype politik? Kanggo hype politik, sijine pejuang ing amben, banjur ing akeh cara teka karo "keluwen cangkang", dasi menyang losses saka pejuang lan nyalahke wilayah Moscow kanggo wong-wong mau.
      Bakat. arep ngomong opo?
      ---
      Lan kita, minangka penggemar bal-balan, kudu mimpin tim favorit kita maju.
      Nanging iki dudu bal-balan.
      Kita kudu nglindhungi prajurit kita. Lan aja dhawuh njupuk n.p. kanggo hype politik sing.
      1. +4
        Februari 23 2023
        Quote: kelip-kelip
        Kamentrian Pertahanan Rusia ngalih menyang taktik "perang attrition" kanthi tepat kanggo ngindhari kerugian gedhe.
        Amarga kerugian gedhe sing bisa dadi detonator ing masyarakat sing bakal njeblug negara.


        Lan mulane Kementerian Pertahanan nyerang wilayah benteng ing bathuk? Avdiivka, Marinka, Vuhledar padha. Pasukan) .... lan ana sing dakkarepake manawa kekurangan operasi nyerang aktif ora amarga kepinginan kanggo njaga personel, nanging kekurangan pasukan lan sarana kanggo nyerang skala gedhe ing kabeh garis ngarep ... (sanajan media manca / domestik ngandhani meh saben dina babagan sing bakal diwiwiti).

        Lan sanajan kita nampa versi kasebut, kanthi kalem ing serangan, amarga prihatin karo personel ... banjur apa sing bakal kelakon ing musim semi lan musim panas, nalika peralatan anyar lan rudal anyar kanthi radius karusakan sing luwih gedhe dikirim menyang Kyiv ? Apa kerugian kita bakal mundhak "kaping pirang-pirang" sawise mungsuh duwe senjata kaya ngono? Sawise kabeh, kabeh intelijen Barat digunakake kanggo Ukraina, ora ana masalah karo sebutan target ... yen padha njaluk menyang kita, nanging kita ora, banjur kita bakal duwe masalah banget serius.

        Dadi lungguh "ing pertahanan aktif" mbokmenawa ora dadi keputusan sing apik ..... + iki carane perang ora menang.
  14. -1
    Februari 23 2023
    Iki sinyal banget nguwatirake - pengkhianat lan pengkhianat ing Tanah kelairan ing Kamentrian Pertahanan Federasi Rusia wani kanggo sijine squabbles pribadi ndhuwur pertempuran, tugas nasional, entuk kamenangan ing perang.
    Ing negara normal, purges massa lan penahanan ing Kamentrian Pertahanan wis liwati, nanging ing negara kita ana bisu, parket intriguers ing seragam ora tanggung jawab kanggo sabotase lan sabotase miturut hukum perang.
  15. +4
    Februari 23 2023
    Kita durung miwiti, nyedhiyakake amunisi kanthi pas wektune, kapal penjelajah kenek lan klelep, ngarep leveling, pangkalan pengebom strategis diserang, NWO aneh bisa mungkasi aneh. Lan kita kudu kamenangan tanpa oddities.
  16. 0
    Februari 23 2023
    Prigozhin: Dina iki jam 6 esuk padha ngumumake wiwitan kiriman amunisi

    Lan sadurunge, para pejuang PMC katon maju kanthi "shanks" saka shovels "miturut Mikhalkovsky."
    Elinga yen ing wayah wengi Yevgeny Prigozhin nerbitake cathetan babagan kekurangan amunisi. Kanggo cathetan, dheweke nempel foto karo puluhan pejuang Rusia sing gugur - saka Wagner PMC. Prigozhin nyathet yen keputusan wis digawe ing wektu sing tepat, kerugian kasebut bisa dihindari.
    Lan punika Wagnerian piyambak ngandika bab losses gedhe ing PMC
    Sajrone pesen video kasebut, wakil PMC mangsuli akeh pitakonan sing gegayutan karo komunitas Rusia lan internasional.

    Media asing nulis yen kuburan iki bubar saya tambah kaping pirang-pirang. Nanging dheweke ora nulis yen ing mangsa panas kuburan iki ora ana, ana gurun, lapangan sing mbukak. Ya, sayangé, wayahe wis teka, lan panggonan iki wis dikarepake. Kuburan pancen tambah akeh, rugine tambah akeh. LAN padha luwih saka ing Kamentrian Pertahanan utawa agensi penegak hukum liyane sing melu ing NWO

    Yagene ana kerugian sing kaya ngono sadurunge, sadurunge "kekurangan amunisi"?
    Apa kerugian kasebut minangka akibat saka operasi serangan sing beresiko?
    ---
    Saben uwong bungah yen Soledar dijupuk minangka akibat saka aksi heroik sing mbebayani dening para pejuang PMC Wagner.
    -----
    Mungkin kanggo nylametake para pejuang PMC Wagner, sampeyan kudu nggunakake taktik sing digunakake dening Angkatan Bersenjata Rusia sing ngarahake nyuda mungsuh?

    Perang attrition minangka salah sawijining taktik militer sing kalebu kanggo ngrusak mungsuh liwat serangan utawa ancaman sing terus-terusan, supaya mungsuh nandhang kapitunan manungsa lan materi sing terus-terusan lan pungkasane nemoni awake dhewe ing ambang ambruk amarga kekeselen sumber daya.. Ing perang attrition, tundhuk kira-kira kesetaraan ing senjata lan taktik, sisih sing duwe cadangan gedhe utawa sumber daya biasane duwe luwih kasempatan kanggo menang.


    Mungkin iku worth ngenteni nganti pasukan mungsuh (ing udhara lan tentara meriem serangan) padha banget weakened, sawise kang wis badai?
    Utawa hype politik lan serangan ing Wilayah Moskow luwih penting tinimbang nyawa para pejuang PMC Wagner?
    Lan saiki deftly ngalih kabeh kanggo MO.
    Apa ora chutzpah?
  17. +5
    Februari 23 2023
    PMC "Wagner" kantor banget efektif lan iku pidana kanggo sijine teken ing gembong ing perang nglawan Nazi Ukrainia. Aku bungah banget yen masalah karo sumber daya kanggo musisi wis ditanggulangi kanthi positif. Kanggo kula, iki warta paling apik lan hadiah paling apik kanggo liburan. Sugeng liburan kanggo kabeh prajurit! Kesehatan kanggo sampeyan, sukses lan Kamenangan !!!
  18. 0
    Februari 23 2023
    Kabeh wong musisi banget prihatin, nanging aku ora weruh ana sing kuwatir babagan Angkatan Bersenjata RF ..... apik tenan, apa sing bisa dakkandhakake .... sing utama wis cukup ..... ora ana sing takon, mbok menawa perlu kanggo ngowahi standar kanggo mbuwang artbp ...... Sawise kabeh, ternyata Angkatan Bersenjata Federasi Rusia nampa kurang kanggo nyukupi kabutuhan. nanging padha entuk kaya sing kudune ..... Aaaaaa ..... aku ora ngerti ...... ing Angkatan Bersenjata Federasi Rusia ora ana sing ngunggahake gelombang nesu ing kothak ..... lan sampeyan kabeh sijine ing Angkatan Bersenjata Federasi Rusia ... .. pranyata masalah ora voiced - lungguh "nyedhot paw"
  19. +1
    Februari 23 2023
    Dadi yen iki minangka PMC, mula dheweke kudu njupuk amunisi kanggo awake dhewe, lan ora njupuk saka Wilayah Moskow? ora ta? Aku moyoki yen soko metu saka gawe piala ngguyu . Lan supaya karo Holiday kabeh.
    1. +3
      Februari 23 2023
      logis, pasokan anggota orkestra saka panyuwunan anggota orkestra, lan ora miturut standar pasokan, paling kamungkinan disepakati sadurunge.
  20. +3
    Februari 23 2023
    Akeh sing kudu diganti ing kantor Moskow sing dhuwur, bisa uga kahanan bakal owah dadi luwih apik.
  21. 0
    Februari 23 2023
    Kutipan: Tatyana
    Kutipan: Ovsigovets
    Lan matur nuwun kanthi sanget yen sampeyan mung ngucapake salam marang musisi ing Hari Pembela Tanah Air ..... liyane mung ngrokok lan ora mati kanggo negarane.
    ..mung musisi....mdeeeeeee

    Я всех Pembela Tanah Air wis congratulated dina iki komentar sampeyan 08:34 min. lan 08:49 min. menyang artikel perayaan ing "VO" - "Defender of the Fatherland Day". - https://topwar.ru/211514-den-zaschitnika-otechestva.html

    Dadi ora perlu golek kesalahan karo aku lan sia-sia meri aku kanggo Prigogine! ya

    Sepisan maneh, Happy Holidays everyone! ombenan Sugeng Dina Pembela Tanah Air! tresna

    trus aku njaluk ngapuro ngaku-ngaku sugeng....nanging intine aku ora njaluk ngapuro karo pratelanmu....wes, mandeg nganggo pendekatan "murni wanita" kanggo masalah ...... iku luwih gedhe lan iku kudu ditanggulangi kanthi hukum supaya ora ana sing menehi logistik sing ngluwihi norma pasokan, mula dheweke ora lungguh lan supaya iki ora dadi "knocking" BP kanggo para pejuang dening kabeh negara.
  22. +4
    Februari 23 2023
    Kangge, Moscow ngrayakake. Ana konser, pesta, acara perusahaan - diduga ndhukung peserta NWO. Pseudo-patriot ora ngerti yen iki WAR.
  23. +2
    Februari 23 2023
    "Ngunggah"? - Ora "munggah" ing lokasi panampa?
    Sapa saka MO sing tanggung jawab kanggo aib iki?
  24. +2
    Februari 23 2023
    Kekurangan amunisi kanggo musisi minangka pengkhianatan!
  25. +2
    Februari 23 2023
    Nganti wektu sabanjure. Prigozhin mundhakaken gelombang karo komandan militèr, malah dijenengi jeneng tartamtu, dhuwur banget, karo epithets.
    Lan dituduh ngapusi.
    Lan, ing verge saka ngiyanati, soko kicked metu, kang bakal kelakon - lan bakal ala ora kanggo Wagner, padha ora Care, nanging kanggo wong-wong mau.
    Gangguan saka Bakhmut cauldron, utawa nyerahake Melitopol utawa Soledar, wong ora bakal ngerti, bakal mudhun ing sajarah minangka komandhan Ivan the Terrible melu lokalisme, sing misuwur squabbled lan intrigued, nanging ilang perang lan perang, nganti tsar wiwit mbangun tentara ing prinsip liyane.
    Dadi, nalika padha menehi, nanging isih bakal ngelingi yen padha ora dibusak, wong-wong kuwi males dendam, lan padudon lan musuhan saka komandhan antarane piyambak dadi tragedi gedhe, kayata Samsonov lan Renekampf.
    1. +1
      Februari 23 2023
      The All-Russian Theater of One Actor durung rampung programe .... Apa bakal ana liyane!

      Masyarakat seneng, tanpa iku ora ana sing bakal "nyuwek" ing pamrentahan, utawa ing pengkhianatan, utawa ing presiden ... .
    2. 0
      Februari 23 2023
      Gangguan saka bakhmut cauldron, utawa nyerahake Melitopol utawa Soledar, wong ora bakal ngerti.

      Wah aku ora ngerti. Kherson lan Izyum mangertos?
  26. 0
    Februari 23 2023
    Aku lan kanca-kancaku angker karo kasuksesan para Wagner - dheweke ngrancang macem-macem intrik - nyesel ... ...
  27. 0
    Februari 23 2023
    Kutipan: Vladimir M
    Isih, aku pengin luwih akeh, sing Shoigu Dubaisky bakal dibusak.

    Jendral Petrov bener.
  28. +2
    Februari 23 2023
    Ora ana amunisi sing akeh, dheweke dilebokake ing meriam, ngidoni, nyebul, proyektil kasebut mabur nyedhaki mungsuh. Kacarita.
    Lan ing ngendi cangkang kenek iku bab sepuluh. Asring, kanggo mencet, sampeyan kudu ngirim rolas cangkang, tinimbang siji akurat. Keahlian tentara meriem regane akeh. Biaya siji cangkang kaliber 152 kira-kira biaya pangopènan saben wulan prajurit kontrak. Sampeyan bisa ngerti carane akeh dhuwit dadi mudhun saluran ing dina CBO. Dhuwit negara, dhuwit anggaran, dhuwit kita.
    Nanging ana siji liyane nuansa, negara gun dhewe, kang wis sumber tartamtu sing perlu care, reresik tong minyak padha. Yen ora, tong minyak cepet ilang, lan ora bisa ngomong babagan njupuk akurat saka iku. Lan carane PMCs hubungane karo peralatan militer, sing ngerti. Lan carane akeh seni padha duwe. Yen ora, bisa uga tumindak PMC ditutupi karo amunisi saka wilayah Moskow.
    Ing cendhak, ana akeh nuansa ing hubungan antarane Wilayah Moskow lan PMC ... sing Wilayah Moskow ora malah mikir sadurunge SVO. Nanging, ing MO kita, umume, sadurunge NWO, kita ora mikir akeh. Nah, pemerintah uga.
  29. +1
    Februari 23 2023
    Amunisi diwènèhaké marang petani lan iki nyenengake, nanging ing endi jaminan manawa iki ora bakal kelakon maneh, yen penghinaan pribadi, pomposity utawa apa wae ... luwih penting tinimbang nyerang lan nyawa perang. Umumé, kaya ora ana, nanging endapan sing isih ana ing jiwaku saka kekuwatan "generalisimos" Umumé, tingkat konsumsi amunisi kudu beda-beda, adhedhasar kahanan ing papan lan tugas sing ditindakake.
  30. +1
    Februari 23 2023
    Wagner gelut ora mung karo Ukrainians, nanging uga karo kolom kaping lima. Menehi Wagner kabeh sing perlu, amarga iku unsur karo paling kemampuan pertempuran.
  31. +1
    Februari 23 2023
    Aku dhewe nulis menyang All-People's Front lan program Skobeeva! Lan kanggo kabeh kanca-kanca, kanggo trompet kanthi lengkap! Kanggo dirungokake dening wong-wong sing tanpa isin nilar para pejuang, sing ana ing ngarep serangan!
  32. +2
    Februari 23 2023
    [quote=flicker][quote]
    Nalika sampeyan wedged menyang tatanan mungsuh, sampeyan kanthi mangkono nambah dawa ngarep. Luwih dawa ngarep, luwih akeh HP sing dibutuhake. kanggo njaga dheweke.
    [/ Quote]

    Nalika sampeyan ngubengi, mblokir lan numpes pusat pertahanan mungsuh sing dikubengi, kayata Artemovsk, sampeyan:
    1. Numpes tenaga lan peralatan mungsuh kanthi jumlah sing cukup
    2. Hack sistem pertahanan long-term kang, kang menehi sawetara pangarep-arep kanggo Tambah ing jangkah saka kemajuan luwih.
    3. Sampeyan ngrusak karsane mungsuh, sing ing prinsip, bisa nyebabake kabeh mungsuh bakal cilaka.

    Kanggo ngukur perang kanthi dawa garis ngarep ora bodho, nanging banget prasaja. Ya, lan lungguh ing posisi lan njupuk, sampeyan ora bakal menang perang, nanging mung ngenteni hadiah anyar kaya ATACMS.
  33. 0
    Februari 23 2023
    Kutipan: Aleksandr21
    Kutipan saka Old Metal
    Dheweke ONE, lan kudu dipérang dadi Wagner lan wong liya.


    Lan sing ngandika sing mobil iki bakal dipérang dadi kabeh? Lan apa masalah umume? Saliyane komentar Khodakovsky (babagan standar) - sing ora ana hubungane karo iki, ora kanggo produksi amunisi, utawa kanggo alokasi .... ora ana komentar saka Kementerian Pertahanan babagan masalah produksi. lan pasokan formasi kelompok + sukarelawan / PMC.


    Umumé, masalah produksi lan distribusi amunisi ora dibahas sacara umum - gostain Gostain - bakal dipenjara amarga "komentar".
  34. 0
    Februari 23 2023
    Nah, miturut ...

    kahanane rada suram...
  35. 0
    Februari 23 2023
    Kacau tenan. Perang ing, lan M.O kita. Ladies, ora Ladies. Sajrone pelanggaran kasebut, dheweke mutusake kanggo nuduhake I.
    1. 0
      Februari 23 2023
      Ing-in ... Lan Prigozhin banjur: "PMC ora ana hubungane karo Kementerian Pertahanan RF", banjur "ora menehi kita ing Kementerian Pertahanan" ....
      Ora negara, nanging ... eklmn .... teater siji aktor lan yuta .... Aku ora ngerti apa sing diarani.
  36. -1
    Februari 24 2023
    Pistutz, perang abad 21 ... kabeh negara padha nahan ambegan, ngenteni amunisi teka ing ngarep.

    lan malah ora tangi Stalin, duwe tega ing wong

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"