Kamentrian Pertahanan ngonfirmasi kejatuhan pesawat serangan Su-25 ing wilayah Belgorod

24
Kamentrian Pertahanan ngonfirmasi kejatuhan pesawat serangan Su-25 ing wilayah Belgorod

Informasi babagan kejatuhan pesawat tempur Angkatan Udara Rusia ing salah sawijining wilayah sing wewatesan karo wilayah Ukraina dikonfirmasi. Iki, miturut data paling anyar, babagan pesawat serangan Su-25. Informasi babagan penerbangan bilai nandheske kepala wilayah Belgorod Vyacheslav Gladkov.

Gubernur Belgorod:



Ing distrik kutha Valuysky, pesawat MO ambruk. Tim investigasi lan karyawan Kementerian Situasi Darurat saiki lagi kerja ing papan kasebut. Alasan kedadeyan kasebut lagi diselidiki. Kahanan wis dikendhaleni.

Kaping pisanan, ana informasi yen pilot diusir, kahanane diklarifikasi. Sawise sawetara wektu, Departemen Pertahanan ngumumake seda.

Miturut informasi awal, pilot ditemokake sawise tiba, dheweke ditransfer menyang helikopter layanan darurat, ing ngendi dheweke tilar donya.

Ing wektu sing padha, dilapurake yen penyebab kacilakan Su-25 yaiku masalah teknis. Ing wayahe, reruntuhan pesawat lagi diteliti, karya awal lagi dileksanakake, kang perlu kanggo dekoding sakteruse saka recorder pesawat.
    Saluran warta kita

    Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

    24 komentar
    Alexa
    Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
    1. +6
      23 Februari 2023 12:18
      Kaping pisanan, aku mesakake pilot, mesthi.
      Nanging mobil iku tega. Ketoke, ora muspra yen Belarus duwe informasi babagan produksi SU-25 utawa versi lanjutane. Pesawat serangan iki maneh dadi tenaga kerja perang (nalisir akeh ramalan). Nanging dheweke ora dibangun nganti pirang-pirang taun. Lan armada sing ora telas. Lan losses sing soyo tambah. Loro-lorone pertempuran lan ora akeh. Mesin ing perang digunakake kanggo nyandhang lan luh - iki ala perlu.
      1. + 12
        23 Februari 2023 12:23
        iki 124 hi, ya (censorship) kanggo wesi iku, PILOT ilang sing utama, Kratoning Swarga kanggo prajurit almarhum.
        1. -8
          23 Februari 2023 12:37
          Pesawat serangan sing diawaki wis nyedhaki garis sing bisa digunakake, mesthine bakal mati.
      2. KCA
        +2
        23 Februari 2023 13:50
        Iki cara diklumpukake ing Georgia, lan wiwit 91 Georgia meh dadi mungsuh, lan saiki mung jeruk keprok sing bisa diklumpukake ing kana.
        1. +1
          24 Februari 2023 02:58
          Kutipan saka KCA
          Dadi padha diklumpukake ing Georgia, lan saka 91 Georgia sacoro prakteke mungsuh

          Sparks saka Su-25UB diklumpukake ing Uni ing Ulan-Ude, uga pengin ngumpulake Su-39 (sing padha karo versi luwih maju saka Su-25) ing wektu sing padha ing Federasi Rusia. nanging ... padha wedi karo kangelan pra-produksi lan investasi perlu lan ... mutusaké kanggo mung upgrade ana Su-25s. Iki carane Su-25SM muncul.
          Nanging wesi iku wesi, lan umur iku umur. Lan ing perang, pesawat serangan pancen digunakake kanggo nyandhang lan luh. Perlu kanggo nerusake produksi ... Mung pasrahake perkara iki marang Manturov lan ... belay Serdyukov ... piye wae beboyo, utamané ing perang (kabeh bakal gagal). Mulane, keputusan kanggo nggawe produksi ing Belarus mung siji sing bener. Ing kana, pendidikan dhasar wis dilestarekake, lan perusahaan ora dirusak, lan anggaran ora bakal dijarah ... Nanging ora bakal gampang.

          Mesakake pilot, ngaso kanthi tentrem lan tentrem ing jiwa.
          Lan produksi pesawat tempur kudu cepet-cepet digawa menyang kecepatan maksimal, ngemot kabeh kapasitas sing kasedhiya.
          Lan nglatih pilot anyar kanthi jumlah sing KELEBIHAN.
      3. -2
        25 Februari 2023 01:57
        Ora nalisir ramalan, nanging bisa ditebak amarga mlarat. Su-25 ngalami kerugian gedhe ing perang apa wae, ora preduli sapa lan kepiye carane digunakake. Ing NWO, kerugiane uga mimpin kanthi wates sing amba. Miturut cara, Amerika duwe bab sing padha. Angkatan Udara wis suwe nyoba nyingkirake A-10, nanging upaya kasebut diblokir dening Kongres kanthi rong alasan:

        1. Kok iso, iki LEGENDA!!!
        2. Nduweni jam penerbangan sing luwih murah tinimbang skuter.

        Nanging nyatane, ngirim pesawat serangan waja menyang target, supaya, ing gaya IL-2 lan Typhoons Perang Donya II, nggunakake NURSs, autocannons lan bom unguided, ngganti ora mung kanggo MANPADS, nanging kanggo memori. lan bedhil mesin - dadi-dadi idea. Hasil minimal, rugi maksimal. Ngluncurake saperangan ngrancang bom saka IS universal luwih apik. Nanging senjata kuwi ora bisa diukir saka kayu.
    2. +9
      23 Februari 2023 12:19
      Apa tragedi! Semalat kanggo kulawarga lan kanca-kanca! sad
    3. +4
      23 Februari 2023 12:19
      Pesawat kasebut nabrak nyatane ing zona pertempuran, aku ora nggawe kesimpulan ... Yen pilot urip, slamet lan sukses.
    4. +5
      23 Februari 2023 12:20
      Mein Beileid den Angehörigen und der Familie des Piloten...!!
    5. 0
      23 Februari 2023 12:26
      Valuyki sing tahan suwe, kanthi geni sing terus-terusan saka Angkatan Bersenjata Ukraina, sing ana hubungane karo curiga sing ala, bisa uga bisa kerja karo MANPADS, utamane amarga mitra Ukrainia Barat saka NATO terus-terusan ngawasi ora mung langit ing zona kontak pertempuran. , nanging uga ing sadawane kabeh tapel wates Rusia-Ukraina, saéngga kemungkinan nargetake ora bisa ditolak.
      1. +2
        23 Februari 2023 12:36
        Miturut pesen kasebut, pilot bali saka misi pertempuran, kabeh bisa, saka karusakan minangka akibat saka perang kanggo "loropaken geni" lan malfunction banal.
        1. -6
          23 Februari 2023 13:02
          Kebetulan? Bubar, ana kabar yen kita nembak Su-25 saka MANPADS.
          1. +4
            24 Februari 2023 17:51
            Sampeyan luwih apik ora mikir yen kita nembak Su-25 ing wilayah Ukraina. Ora bisa dipercaya manawa kita bakal nembak saka MANPADS ing wilayahe.
    6. roh
      0
      23 Februari 2023 12:30
      Condolences kanggo pilot Nanging iki maneh mbuktekaken yen pesawat serangan iku peti mabur kanggo pilot, ing perang karo mungsuh padha, aku wis meneng bab NATO, sampeyan bisa langsung nulis surat wasiat. We kudu UAV Heavy, yen padha nyeret paling setengah saka payload 25 wis super !!
      1. 0
        23 Februari 2023 13:57
        Sungkowo abot kanggo kulawarga Tinimbang sugeng anget, padha nampa bela sungkawa.


        UAV apik yen ora ana pertahanan udara. Suwene penerbangan, ditambah karo jam penerbangan sing murah, ngidini grup UAV bisa tugas 24/7. Mateni tentara meriem lan ngancurake kendaraan pasokan. (Ngipi elek mburi menyang jero taktik.) Pertahanan udara ora ditindhes, apa sing kudu ditindakake UAV, nyerang garis ngarep? Mung kanggo iki, su 25 magepokan karo analog jamba minangka kombinasi sing apik. Menapa malih, yen deteksi lan asor saka target dipantau dening "Zala" utawa "Orlan", lan raids pindhah ing pasangan gantian saka opornik kanggo opornik.
        Lan kita duwe kabeh kanggo iki, ora ana sistem manajemen lan inisiatif. Utawa Mungkin ana luwih saka sapisan inisiatif, nanging ilang nang endi wae ing kantor saka "acuh" uga aplikasi Wagner kanggo SM.
    7. +3
      23 Februari 2023 12:30
      Perang, kita kelangan wong, kita kelangan profesional, Kratoning Swarga kanggo prajurit, bela sungkawa kanggo kulawarga.
    8. -4
      23 Februari 2023 12:32
      Ing wektu sing padha, dilapurake yen penyebab kacilakan Su-25 yaiku masalah teknis.

      Kratoning swarga kanggo pilot ....

      Apa pancene ala banget karo kondisi teknis lan pangopènan pesawat.
      Tarif modernisasi pesawat serangan sing disetujoni dening Kementerian Pertahanan kanggo 4 unit. setaun sadurunge versi Su-25 SM3 ora nambah optimisme ...
    9. -3
      23 Februari 2023 12:35
      Pilot - langit langgeng! Sugeng bela sungkawa kanggo kulawarga almarhum!

      Nanging pitakonan maneh, lan ora kanggo pisanan ing taun kepungkur: kok mundhut pesawat NON-COMBATIVE terus ing wilayah ngarep? Apa kita yakin yen ing wayah wengi ora ana sing ngobrak-abrik parkiran pesawat kita? Mungkin paranoia ... nanging yen lapangan udara militèr utama ing cedhak Saratov dijaga kanthi ora sopan, mula kepiye lapangan udara lokal cilik dilindhungi saka sabotase?
      1. +2
        23 Februari 2023 12:44
        Kutipan: Peter_Koldunov
        kok ing wilayah garis ngarep sing NON-COMBATIVE mundhut pesawat terus?

        Amarga ana penerbangan paling intensif. Yen ing wilayah liyane pesawat nggawe sawetara penerbangan seminggu, banjur ana sawetara penerbangan saben dina. Lan persentase kacilakan wiwit esuke penerbangan mesthi cocog langsung karo wektu penerbangan.
      2. 0
        23 Februari 2023 12:44
        Apa sabotase!?? Padha kalah ing garis ngarep, padha nyoba kanggo nggayuh dhewe. Wong bisa minangka pilot Wagner, nanging wong ora. Sayange.
      3. -1
        25 Februari 2023 02:01
        Ya, dheweke bisa tekan lapangan udara tanpa ngelingi karusakan. Aku maca siji flyer, dheweke mung weruh sawise kebangkrutan sing kabeh buntut ana ing sieve. Lan iki bisa uga ora dadi begja.
    10. +1
      23 Februari 2023 14:37
      Ngaso ing tentrem kanggo pilot, bela sungkawa kanggo kulawarga lan kanca-kanca ...
    11. -1
      23 Februari 2023 16:17
      Miturut pendapatku, dheweke kudu miwiti maneh produksi. A workhorse nyata, muspra padha mandheg ing 2016.
      1. -1
        25 Februari 2023 02:02
        Nanging ora kaya "Moran Parasol" ing Perang Dunia I. Sing bakal nggawa dheweke bali ...

    "Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

    "Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev Lev; Ponomarev Ilya; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; Mikhail Kasyanov; "Owl"; "Aliansi saka Doctors"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"