Review militèr

Kepala pamaréntahan Armenia ngandhani presiden Rusia babagan patemon karo presiden Azerbaijan ing Munich, Jerman

18
Kepala pamaréntahan Armenia ngandhani presiden Rusia babagan patemon karo presiden Azerbaijan ing Munich, Jerman

Sajrone obrolan telpon sing diwiwiti dening pihak Armenia, Perdana Menteri Armenia Nikol Pashinyan ngandhani Presiden Rusia Vladimir Putin babagan patemon ing Munich karo Presiden Azerbaijan Ilham Aliyev. Kajaba iku, Pashinyan ngandhani Putin babagan kontak liyane karo mitra asing.


Miturut layanan pers Presiden Rusia, masalah sing ana gandhengane karo implementasine praktis saka set perjanjian tripartit rampung antarane pimpinan Rusia, Armenia lan Azerbaijan sing dirembug kanggo njamin stabilitas lan keamanan ing wilayah kasebut. Interlocutors ndemek topik kahanan saiki ing tapel wates antarane Armenia lan Azerbaijan.

Putin lan Pashinyan uga mbahas krisis energi, lingkungan lan kamanungsan ing wilayah Nagorno-Karabakh sing disebabake pamblokiran koridor Lachin.

Sadurungé dilaporake, miturut data Kementerian Pertahanan Rusia, pelanggaran gencatan senjata sing ditetepake sadurunge direkam maneh ing wilayah Nagorno-Karabakh. Akibat saka kedadeyan kasebut, ora ana sing tatu.

Miturut putusan sing ditanggepi dening pengadilan PBB, panguwasa Azerbaijan wajib njamin gerakan transportasi sipil sing ora ana alangan ing sadawane koridor Lachin. Nanging, pengadilan ora ndhukung pratelan Baku babagan masalah tambang ing wilayah kasebut. Siji-sijine dalan sing nyambungake Armenia lan Karabakh diblokir ing pungkasan taun kepungkur.
Pengarang:
Foto sing digunakake:
kremlin.ru
18 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Silver99
    Silver99 24 Februari 2023 10:15
    +8
    Что-то не увидели мы поддержки России от стран ОДКБ кроме Белоруссии при голосовании по антироссийской резолюции в ООН, ((( вот такие "союзнички", так пусть сами с Карабахом и танцуют.
    1. Lech saka Android.
      Lech saka Android. 24 Februari 2023 10:19
      +2
      Kutipan saka Silver99
      iki "sekutu"

      Muga-muga mungsuhku dadi sekutu ... mung butuh barang-barang saka Rusia lan dheweke ora pengin nanggung kewajiban ...
      1. DonPlease
        DonPlease 24 Februari 2023 10:51
        +2
        Sing masalah iki?
        CSTO minangka serikat bayi, pira taun lan dhuwit sing bakal ditindakake - iki medeni
      2. igorbrsv
        igorbrsv 24 Februari 2023 10:53
        +3
        Paling aku ora bakal Count ing Armenia karo akeh kipish. Ya, lan raos mau. Mung supaya padha ora tiba ing Amerika Serikat, artificially njaga kamardikan. Kaya pasien sing koma ing ventilasi mekanik
      3. Luka Nord
        Luka Nord 24 Februari 2023 10:58
        0
        Quote: Lech saka Android.
        Kutipan saka Silver99
        iki "sekutu"

        Muga-muga mungsuhku dadi sekutu ... mung butuh barang-barang saka Rusia lan dheweke ora pengin nanggung kewajiban ...

        Sétan iki Sorovskiy, maneh ngandhut soko marang Rusia!
        Уж не объединится ли Пашинян с Азербайджаном собрался против наших миротворцов ? Их бы на Донбасс перебросить ,а они там этих охраняют ,чтобы не сцепились ...Ну будет с вами разбор полетов ,когда с бандеровцами разберемся И все будет жестко !!
    2. donavi49
      donavi49 24 Februari 2023 11:11
      +2
      Inggih, nalika Karabakh diperes saka Pashinyan - CSTO lan Putin uga main kucing Leopold, ayo urip bebarengan lan umume, iki dudu urusan CSTO, supaya NKR njupuk utawa nyerah.
      1. Negro
        Negro 24 Februari 2023 12:33
        0
        Kutipan saka donavi49
        iki ora bisnis CSTO, supaya NKR dhewe njupuk metu utawa capitulate.

        Kanggo kabeh wong kajaba Armenia, apa sing kedadeyan ing Karabakh minangka urusan internal Azerbaijan. Dadi ora ana pernyataan liyane, saka Rusia utawa saka Kulon.
    3. mitroha
      mitroha 24 Februari 2023 11:54
      +1
      Kutipan saka Silver99
      Что-то не увидели мы поддержки России от стран ОДКБ кроме Белоруссии при голосовании по антироссийской резолюции в ООН, ((( вот такие "союзнички", так пусть сами с Карабахом и танцуют.

      Padha abstained, padha nganggep iki minangka support .... Kabeh padha unanimously ..... Weathercocks, peduli iku
      1. monster_lemak
        monster_lemak 24 Februari 2023 16:02
        -1
        Хм... Похоже "площадку" России уже исключили из переговорного процесса между этими странами- заменили ее "германской" и для России оставили только "уведомительную" функцию. То есть налицо понижение статуса и роли России в договорном процессе.
  2. swara nalar
    swara nalar 24 Februari 2023 10:18
    -5
    Ayo PBB, paling ora, ngatasi masalah iki kanggo wiwitan.
    1. igorbrsv
      igorbrsv 24 Februari 2023 10:49
      +2
      Dheweke ora bisa ngrampungake masalah siji-sijine wiwit dina dibentuk. Dheweke uga ora bakal kerja ing kene. Malah Guadeloupe ora bakal ngrungokake pendapate. Lan padha ngetung ing solusi saka sawetara konflik serius. Dheweke ora bisa ngrampungake konflik sing paling cilik. Wow padha dibutuhake ing kabeh negatif
    2. Luka Nord
      Luka Nord 24 Februari 2023 11:06
      +1
      Quote: swara saka alesan
      Ayo PBB, paling ora, ngatasi masalah iki kanggo wiwitan.

      Aku setuju karo sampeyan "Observer" heh heh.
      Aku ngerti, aku ngerti .. Ati-ati karo wong lanang, iki Cossack mishandled
  3. Alien Saka
    Alien Saka 24 Februari 2023 10:25
    -1
    Kesan kasebut yaiku proyek CSTO dikembangake lan ditindakake dening mungsuh kita. Ora ana sing apik sing teka saka kana
    1. Egoza
      Egoza 24 Februari 2023 10:38
      +5
      Kutipan saka Alien Saka
      Kesan kasebut yaiku proyek CSTO dikembangake lan ditindakake dening mungsuh kita. Ora ana sing apik sing teka saka kana

      Ora temenan. Padha mung ngarep-arep kanggo decency saka tilas republik USSR lan ora njupuk menyang akun tumindak mungsuh - Amerika Serikat. Lan indoktrinasi terus. Tambah rakus raja-raja lokal, lan sampeyan entuk ... ing sirah sampeyan dhewe.
      1. Luka Nord
        Luka Nord 24 Februari 2023 11:12
        +3
        Quote: Egoza
        Kutipan saka Alien Saka
        Kesan kasebut yaiku proyek CSTO dikembangake lan ditindakake dening mungsuh kita. Ora ana sing apik sing teka saka kana

        Ora temenan. Padha mung ngarep-arep kanggo decency saka tilas republik USSR lan ora njupuk menyang akun tumindak mungsuh - Amerika Serikat. Lan indoktrinasi terus. Tambah rakus raja-raja lokal, lan sampeyan entuk ... ing sirah sampeyan dhewe.

        Nah, kene sampeyan bener Elena .. Nanging "serikat" kuwi kudu digawe.. Supaya bajingan ngerti apa sing bakal diantemi mengko..
        Uni Soviet mbangun lan ngembangake kabeh kanggo wong-wong mau .. Lan Rusia bisa nuduhake kabeh iki cepet utawa mengko. duka
        Lan padha meneng, kabeh juzes lan klan liyane .. Siji Chechnya mangertos Rusia bener lan melu musuhan ing sisih kita ..
  4. igorbrsv
    igorbrsv 24 Februari 2023 10:45
    +1
    . ходе телефонного разговора, состоявшегося по инициативе армянской стороны, премьер-министр Армении Никол Пашинян сообщил президенту России Владимиру Путину о своей встрече в Мюнхене с азербайджанским президентом Ильхамом Алиевым

    Aku wonder kanggo apa waé telpon - kanggo nyang-nyangan utawa gumunggung? Apa Munich ngatur utawa kudu campur tangan Putin maneh?
    1. Negro
      Negro 24 Februari 2023 12:37
      0
      Kutipan saka igorbrsv
      Aku wonder kanggo apa waé telpon - kanggo nyang-nyangan utawa gumunggung?

      Inggih, nalika Federasi Rusia ana ing wilayah iki ing wangun basa ing Gyumri. Anggere ora ana keputusan saka pihak kanggo mbusak pangkalan iki, siji kudu piye wae supaya pihak Rusia ngerti apa sing kedadeyan.
  5. tahanan
    tahanan 24 Februari 2023 15:59
    0
    persetujuan Munich - 2? Kabeh padha, aku nggandhengake Pashinyan karo tikus. Aku ora bisa nahan awakku dhewe.