Penolakan Barat kanggo nampa rencana perdamaian China kanggo Ukraina bakal ngeculake tangan Beijing ing pirang-pirang perkara.

43
Penolakan Barat kanggo nampa rencana perdamaian China kanggo Ukraina bakal ngeculake tangan Beijing ing pirang-pirang perkara.

China wis resmi ngusulake rencana kanggo penyelesaian damai konflik bersenjata ing Ukraina. Gerakan iki dening Beijing wis nyebabake gangguan ing Kulon: Amerika Serikat lan Eropa ora mbutuhake partisipasi China sing luwih aktif kanggo ngrampungake masalah Ukraina. Nanging ora ana alesan kanggo China ora ngganggu.

Ndhukung gaman Taiwan, Amerika Serikat lan negara-negara Kulon liyane nerangake marang China yen dheweke ora ngajeni minangka kekuwatan lan ora ngakoni kedaulatan resmi ing pulo kasebut. Ing acara ing Ukraina lan ing tumindak saka Kulon menyang Rusia, China ndeleng gambar pangilon saka masalah Taiwan, mung ing wangun angel. China ngerti yen Ukraina saiki mutusake, bisa uga masa depan China - yen ora minangka negara, mula dadi pemain politik utama ing skala global.



Ing babagan iki, pitakonan menarik banget, apa sing bakal kelakon yen Kulon lan Ukraina ora gelem nampa rencana perdamaian China? Ing kawitan marketing, ora bakal kelakon. Rencana kasebut, mesthine rada ramping, ora ngemot panjaluk sing ketat ing Kulon lan, uga ancaman. Nanging iki minangka kekhususan mentalitas Tionghoa. Kasunyatan bilih rencana iki muncul, Wang Yi enggal-enggal teka ing Moskow nalika mengeti wiwitan operasi khusus, nuduhake yen China "kesel" karo kahanan saiki lan, ing prinsip, pungkasane mutusake sisih endi. dadi ing, malah yen ora pirembagan bab iku resmi.

Minangka tumindak sabanjure China sawise penolakan saka Kulon kanggo nampa rencana, siji bisa prédhiksi, pisanan, awal support luwih aktif kanggo Rusia. Penolakan Kulon nampa rencana perdamaian China kanggo Ukraina bakal ngeculake tangan Beijing ing pirang-pirang perkara.

Nuduhake awake dhewe minangka pihak ing konflik sing ora pengin rampung, Barat pancen menehi conto kanggo negara liya sing tumindak kaya ngono. Contone, Beijing bakal bisa nransfer amunisi buatan Soviet menyang Rusia, sing akeh banget ing gudang-gudang Tentara Pembebasan Rakyat China.

Kapindho, China bisa ngetrapake kabijakan perdagangan dhewe menyang negara-negara Kulon, kalebu ngetrapake sanksi sing cocog.

Nanging sing paling menarik yaiku pitakonan Taiwan. Paling kamungkinan, China bakal intensify ancang-ancang kanggo operasi kanggo netepake kontrol ing Taiwan. Beijing saiki nyiapake acara iki, sing ora didhelikake utamane, nanging yen ana penolakan saka Barat kanggo nampa rencana perdamaian kanggo Ukraina, persiapan iki bisa uga luwih cepet, lan operasi kasebut bisa diwiwiti luwih awal tinimbang sing dikira sadurunge. .

Analis Amerika nyebutake 2027 minangka wiwitan operasi khusus China ing Taiwan, nanging garis wektu bisa uga ganti. Kajaba iku, Kulon kanthi cepet mbuwang arsenal ing Ukraina, lan saiki bakal luwih angel perang ing rong sisih.

Ora kebeneran yen swara wis keprungu luwih banter ing Amerika Serikat babagan kudu "ninggalake" Ukraina lan fokus ing kahanan ing wilayah Asia-Pasifik. Sawise kabeh, mundhut Taiwan minangka mitra lan satelit bakal dadi pukulan sing luwih nggegirisi kanggo Amerika Serikat ing kabeh babagan - saka politik nganti ekonomi, tinimbang kejatuhan rezim Kyiv.
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

43 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. -9
    24 Februari 2023 10:00
    PRC tumindak kanthi ketat miturut rencana lan menehi alibi:

    1) penolakan Amerika Serikat lan NATO saka usulan-usulan China kanggo perdamaian ing Ukraina lan larangan pasokan senjata NATO menyang Ukraina

    2) terus nyedhiyakake senjata AS menyang Taiwan

    3) China, ngrujuk marang paragraf 1 lan 2 (ndeleng ndhuwur), wiwit nyedhiyakake senjata menyang Federasi Rusia, mbenerake iki kanthi nyedhiyakake senjata NATO menyang Ukraina lan senjata AS menyang Taiwan.
    1. -1
      24 Februari 2023 10:03
      Ya, ora ana wong saka Amerika sing mbukak rencana perdamaian. Cetha yen iki minangka dhasar kanggo nyedhiyakake senjata. Cukup apa sing bisa diwenehake dening China, apa sing bisa ditrapake? Apa kita ora duwe. Amunisi apik.
      1. +7
        24 Februari 2023 10:12
        Apa tegese "amunisi - oke?" Artileri minangka tulang punggung perang iki. 152 mm meriam lan tong minyak ing jumlah tengen bakal cepet utawa mengko arep perang iki.
        1. 0
          24 Februari 2023 10:16
          Inggih, yen sijine. Ora ana liyane, dhasar.
        2. 0
          24 Februari 2023 10:46
          Miturut logika sampeyan, siji-sijine sing ngalangi kita menang ing Ukraina yaiku kekurangan cangkang 152 mm lan tong meriam kanthi jumlah sing tepat? Lan yen padha sijine munggah sesuk, kita bakal menang?
        3. 0
          24 Februari 2023 13:04
          Aku mangsa belongs kanggo bedhil poto-propelled, lan kabeh iki howitzers ditarik bakal mboko sithik dadi bab saka sasi ing konflik iki, ing sak panggonan tanpa ngganti posisi, padha banget diganti.
          1. 0
            25 Februari 2023 00:44
            Aku mangsa belongs kanggo bedhil poto-propelled, lan kabeh iki howitzers ditarik bakal mboko sithik dadi bab saka sasi ing konflik iki, ing sak panggonan tanpa ngganti posisi, padha banget diganti.
            Amunisi loitering (lancet, hero, switchblade) lan drone plastid fvp minangka masa depan
      2. +5
        24 Februari 2023 10:27
        "... Ing dalan sing angel, lan daging kumbang ..." Amunisi, drone, howitzer, OTP, lan liya-liyane. Prigogine duwe dhaptar ...
      3. +3
        24 Februari 2023 11:10
        Cukup apa sing bisa diwenehake dening China, apa sing bisa ditrapake?


        Dheweke bisa nggawe akeh drone sing Khokhlostan bakal goyangake saben dina ing saindenging wilayah.
        1. +2
          24 Februari 2023 14:41
          Wong Tionghoa kudu nguji perkembangane, yen dheweke ndharat ing Taiwan, ing kahanan nyata. Iku ora malah bab dhuwit. Lan Orchestra bakal sampurna kanggo sing.
      4. 0
        24 Februari 2023 13:01
        China duwe akeh senjata anyar sing durung dites ing kabeh konflik: tank, operator waja personel, kendaraan tempur infanteri, artileri, lan malah aviation, malah riflemen, lan perang kanggo mardika Taiwan bakal teka, lan padha. bisa nyoba karo kru.
    2. +7
      24 Februari 2023 10:04
      China isih ana ing khayalan pirang-pirang abad babagan resolusi konflik sing tentrem, ora ana gunane kanggo mbujuk cowboy karo Colt, dheweke mung ngerti kekuwatan kasar marang dheweke, deleng sejarah penciptaan lan pangembangan Amerika Serikat, keturunan penjajah mbasmi populasi pribumi, padha nglakoni perbudakan lan rampokan, nggawe modal perang ....... lan sampeyan ngandhani babagan rencana perdamaian? Ora, kanca Cina, kepinginan sampeyan bali menyang Taiwan kanthi tentrem bisa dingerteni, nanging percaya yen ora bakal bisa, jagad iki mung ngajeni kekuwatan !!! Njaluk siap kanggo SVO Panjenengan.
      1. +1
        24 Februari 2023 10:17
        Aku ora ngira yen PKC ora duwe ilusi babagan Barat, amarga China wis ngalami pengalaman ala dhewe. Apa sampeyan lali yen perang candu sing padha ing kana? Ya, lan ing Perang Korea - PRC campur tangan banget nalika dianggep perlu kanggo awake dhewe ..

        Maneh - Aku mangu banget sing penjamin kita mutusaké ing jinis iki NWO tanpa koordinasi iki karo China .. Kanggo iku bakal mung bodho miwiti Atatui kuwi tanpa mriksa jam karo partner paling cedhak lan bisa sekutu. Dadi - ana sawetara rencana kanggo pangembangan acara luwih lanjut ..
        1. -2
          24 Februari 2023 11:19
          . mutusaké ing jinis iki NWO tanpa koordinasi karo China .. Kanggo iku bakal mung bodho kanggo miwiti Atatui kuwi

          Aku ngira yen pancen bodho kasebut, lan China dudu sekutu kanggo kita, nanging dadi ahli waris ...
          1. +2
            24 Februari 2023 11:52
            China, mesthi, ora bakal kantun dhewe - lan iku angel kanggo nyalahke iku, sawise kabeh - sawijining pimpinan kudu pisanan njupuk menyang akun kapentingan negara, lan ora kita ..

            Nanging ing wektu sing padha, PKC ora kudu dianggep bodho .. Yen Rusia remuk, padha ora mung bakal ditinggal piyambak marang Kulon, nanging uga bakal nampa negara nuklir musuhan ing tapel wates lor. feijoa?
    3. +3
      24 Februari 2023 10:08
      Kanggo nindakake iki, China kudu siyap kanggo konfrontasi (sanksi) sing angel karo Kulon. Nanging dheweke ora duwe kesiapan. Malah sanksi biasa saka China ora langsung tekan Rusia, nanging liwat negara katelu.
      1. +4
        24 Februari 2023 10:11
        Paling kamungkinan, padha bakal rauh ngerti iki, Amerika Serikat kabuka ngumumake China mungsuh No. jejere metu "saka pantai". Aku mbaleni maneh wong Amerika sing ngrasakake getih wong liya ora bisa diendhegake kanthi tembung.
        1. +1
          24 Februari 2023 10:23
          AS ora bakal ninggalake dheweke ing pasar dagang, sawise Eropa bakal metu

          lan sapa sing bakal dagang ing pasar iki lan barang-barange sapa?
      2. +1
        24 Februari 2023 10:14
        Kanca-kancaku melu prosesor sanksi. Langsung tekan!
      3. +1
        24 Februari 2023 10:55
        China wis dilatih ing pandemik. Pranyata padha bisa. Plus akses menyang sumber daya kita ing syarat-syarat anyar
    4. 0
      24 Februari 2023 11:05
      China, nuduhake paragraf 1 lan 2 (ndeleng ndhuwur), wiwit nyedhiyakake senjata menyang Federasi Rusia, mbenerake iki kanthi nyedhiyakake senjata NATO menyang Ukraina lan senjata AS menyang Taiwan.


      Iku cukup logis kanggo miwiti kanthi alon-alon mbagi kulit babi sing ora dibunuh, utamane amarga RRC pancen duwe kepentingan bisnis dhewe ing kana, yaiku bumi ireng lan tanah bermotor, lan sepur kacepetan dhuwur liwat Federasi Rusia, lan akeh iku, lan banjur bummer kuwi metu, Xi ora mung arep kanggo Moscow, temenan karo usulan-usulan lan meksa nindakake perkara liwat kapentingan RRC.
    5. 0
      24 Februari 2023 12:22
      Dheweke ora nolak, dheweke nawakake kanggo nindakake titik 1 rencana Cina.
    6. 0
      24 Februari 2023 13:45
      PRC tumindak kanthi ketat miturut rencana lan menehi alibi:

      Sampeyan kabeh nyoba nimbang politik internasional ing kerangka sawetara jinis kriminalitas. Lan ing kene kabeh luwih menarik. Tujuane China nerbitake "Rencana China" yaiku mbusak negara-negara Afrika lan Amerika Selatan saka pengaruh Amerika Serikat lan negara-negara Eropa. Lan kanggo tujuan sing wis ditemtokake, dheweke ora bakal melu crita iki. Ing kene totoan luwih dhuwur.
    7. 0
      27 Februari 2023 21:44
      Kutipan saka DefenderofTruth

      3) China, ngrujuk marang paragraf 1 lan 2 (ndeleng ndhuwur), wiwit nyedhiyakake senjata menyang Federasi Rusia, mbenerake iki kanthi nyedhiyakake senjata NATO menyang Ukraina lan senjata AS menyang Taiwan.

      China ora bakal nindakake apa-apa. Yen kita butuh BC, mesthine, DPRK bakal nulungi kita.
      Ing bab mung apik bab rencana Cina iku ora ana klausa ing mundur total pasukan kita saka wilayah, lan yen sampeyan pracaya peta, iku sabenere Cina, wilayah iki kabeh ing bank kiwa. Mbokmenawa amarga iki, "mitra" sumpah kita ora seneng karo rencana iki.
  2. +4
    24 Februari 2023 10:04
    Analis Amerika nyebutake 2027 minangka wiwitan operasi khusus China ing Taiwan, nanging garis wektu bisa uga ganti. Kajaba iku, Kulon kanthi cepet mbuwang arsenal ing Ukraina, lan saiki bakal luwih angel perang ing rong sisih.

    Ing taun 27, Kulon bakal ayunan kanggo ngisi maneh "arsenal". Kaya sing diucapake: "Dina iki awal, nanging sesuk telat."
  3. +2
    24 Februari 2023 10:06
    Nalika Korea Selatan lan AS ngrencanakake militèr kanggo penggal kepala negara Korea Lor, mula nesu banget.
    Ing saindenging jagad bumi bakal gonjang-ganjing.
  4. +1
    24 Februari 2023 10:06
    Yen kita ngerteni teks rencana iki minangka trolling Kulon ... lan mriksa kutu, banjur ya. Mungkin dheweke ora ala.
    Nanging dokumen hukum ora kudu diinterpretasikake, nanging diwaca kaya sing ditulis.
    Lan ditulis ... kaya-kaya China wis pingsan sajrone telung puluh taun sing ekstrem lan ora ngerti sebabe jagad iki dadi beda setahun kepungkur.
    Lan ora bakal bali ...
    1. +1
      24 Februari 2023 10:31
      Iki ditulis ing Konvensi PBB lan artikel hukum internasional. Lan ing antarane garis: "... kita duwe hak kanggo "kabebasan tangan" ...".
      1. +3
        24 Februari 2023 11:04
        China wis melu banget ing ekonomi Kulon kanggo menehi tangan gratis nalika Perang Korea.
  5. -6
    24 Februari 2023 10:11
    Penolakan Barat kanggo nampa rencana perdamaian China kanggo Ukraina bakal ngeculake tangan Beijing ing pirang-pirang perkara.

    Ayo wong Tionghoa .. Rusia bakal nulungi!
    Iku wektu kanggo ngukum Saxon impudent kanggo kebekan, kanggo kabeh kasusahan lan karusakan sing padha nggawa menyang negara kita ing sajarah kita .. Iku wektu kanggo mbayar EVERYTHING!

    Lagu jiwa raga.. apik
  6. +1
    24 Februari 2023 10:35
    Yen kanthi langkah licik iki, China mbukak lawang kanggo mbukak (ing kerangka NMD) kerjasama militèr karo Rusia lan konfrontasi langsung karo Kulon, banjur saben wong sing wis diselehake dening sedulur-sedulur sing ora konvensional iki bakal ngliwati lawang iki. Sing. koalisi anti-Kulon sing aktif bakal dibentuk, sing ora gampang diwedeni lan dilawan. Kanggo kita, iki warta apik, nanging kanggo negara 404, iki tegese bakal ilang papat lan dadi nul. Perang prajanji kanggo Ukrainia pungkasan dadi kasunyatan ono kanggo wong-wong mau.
  7. +1
    24 Februari 2023 10:43
    Aku luwih seneng yen kabeh penerbangan transportasi negara loro, lan kanthi rel, bakal nransfer 100 wong Korea Utara kanthi cara iki, kanthi alami karo peralatan sing duwe kepinginan gedhe kanggo perang karo tentara bersenjata miturut standar NATO. Ana sing ngandhani yen China nglawan partisipasi DPRK ing permusuhan ing Ukraina. Lan saiki aku wis siyap kanggo menehi go-ahead.
    1. -1
      24 Februari 2023 10:53
      Ora perlu pihak katelu mlebu Ukraina. NATO wis dadi organisasi lengkap, tanpa otak. Padha freak metu lan lunga. Dheweke uga bakal pindhah menyang Ukraina.
  8. +1
    24 Februari 2023 10:49
    Ing acara ing Ukraina lan ing tumindak Kulon menyang Rusia, China ndeleng gambar pangilon saka masalah Taiwan,
    Apa iku?
    China nganggep Taiwan beda - Taiwan minangka bagean saka China.
  9. +1
    24 Februari 2023 10:53
    China resmi ngusulake rencana kanggo penyelesaian damai konflik bersenjata ing Ukraina


    Kanggo adil, China ora duwe rencana pemukiman. Yen sampeyan nyingkirake kabeh "banyu" ing dokumen sing diterbitake, banjur bakal ana papat poin

    1. Mungkasi gelut.
    2. Terus ngekspor gandum.
    3. Mbusak sanksi.
    4. Lungguh ing meja rembugan.

    Apa sing kudu ditindakake karo klaim Ukraina lan Kulon babagan Crimea? Apa sing kudu dilakoni karo Rusia ing Donbass? Kanthi Donbass dhewe? Pitakonan paling dhasar ing "rencana" iki ora dibayangke. Amarga paling ora ana rencana umum, mung ana proposal kanggo bali menyang rembugan perdamaian sing dianakake sadurunge lan ateges rampung karo wiwitan NWO.
    1. +1
      24 Februari 2023 11:37
      Sampeyan wis nggawe kesimpulan dhewe.
  10. +2
    24 Februari 2023 11:00
    Sampeyan kabeh katon bungah banget. Apa sampeyan wis maca versi liya saka rencana Cina iki??? Apa sing wis dakwaca yaiku konsentrasi platitudes lan clichés, ing upaya kanggo nyenengake kabeh wong, rencana iki mung minangka saran umum. Pancen, titik wiwitan yaiku panjaluk gencatan senjata lan wiwitan rembugan antarane Rusia lan Ukraina.
    Kanggo menehi bobot kanggo proposal iki, Beijing nyoba kanggo ngamanake peran imparsialitas kanthi ngembangake kerangka politik sing nampa sawetara panjaluk saka loro-lorone - sawise kabeh, mung wingi, China abstained saka voting ing Majelis PBB. ing resolusi ngukum invasi Rusia. Contone: ngangkat sanksi Barat, sing cocog karo posisi Moskow; lan ngormati kedaulatan teritorial saben negara, sing dadi basis panyuwunan Kyiv kanggo mundur total pasukan Rusia. Ing wektu sing padha, mung siji masalah utama sing isih ana, yaiku konsesi wilayah sing kudu ditindakake ing antarane para pihak. Rusia kepengin njaga apa sing wis dimenangake. Ukraina kepengin mbalekake apa sing wis ilang. Ayo ndeleng apa kita bisa nemokake titik imbangan.
  11. 0
    24 Februari 2023 13:45
    RRC kudu menehi teknologi RF saka Taiwan minangka ijol-ijolan kanggo bantuan, lan kabeh wong bakal apik
  12. 0
    24 Februari 2023 13:54
    Kanggo mangerteni "apa sing kedadeyan?" - takon dhewe pitakonan prasaja: "Yagene, ing wayah wengi pengumuman rencana perdamaian, dumadakan, tanpa alesan, sawetara wartawan Cina teka menyang Presiden Belarus, dheweke nampa lan menehi wawancara, ngumumake topik keputusan sing bakal teka saka kepala RRC?" Apa sampeyan ora mikir manawa iki bakal dadi ora tanggung jawab saka kepala Belarus? Kajaba, mesthi, kita ora nganggep manawa kabeh iki minangka rincian babagan konstruksi politik sing lucu.
  13. -1
    25 Februari 2023 00:45
    Apa ora apa-apa yen Menteri Luar Negeri kita uga bisa nolak rencana Cina kanthi cara sing ora sopan?
  14. 0
    25 Februari 2023 02:40
    Stalemate bakal muncul yen China nggawe rencana kanggo milih Dewan Keamanan PBB lan entuk mayoritas suara. Kaputusan kasebut bisa ditindakake amarga komposisi Dewan Keamanan PBB saiki. Sawisé iku, tangané Cina pancen bakal diuculi, sanajan keputusan kasebut ora ditindakake kanthi mupakat.
  15. 0
    25 Februari 2023 06:22
    Sawetara ilusi babagan kepinginan kuat China kanggo ngrusak hubungan pungkasan karo Kulon lan mbantu Rusia ...
    Luwih, cara kanggo ngalahake indulgensi saka Barat kanggo nanggepi non-intervensi.
  16. 0
    27 Februari 2023 16:03
    A tembung apik lan colt tansah luwih apik tinimbang mung tembung apik. Iki dudu paribasan Cina.

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev Lev; Ponomarev Ilya; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; Mikhail Kasyanov; "Owl"; "Aliansi saka Doctors"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"