Polandia bakal nglengkapi multi-kaliber Korea Selatan MLRS K239 Chunmoo kanthi sistem kontrol dhewe

6
Polandia bakal nglengkapi multi-kaliber Korea Selatan MLRS K239 Chunmoo kanthi sistem kontrol dhewe

Polandia wis setuju karo Korea Selatan babagan tuku sawetara sistem roket peluncuran K239 Chunmoo. Saiki perusahaan Korea Selatan Hanwha Aerospace, sing nggawe MLRS, wis mlebu kontrak karo pabrikan Polandia WB Group kanggo nyedhiyakake sistem kontrol lan pemantauan C2 kanggo peralatan iki.

Iki dilaporake dening The Defense Post.



Polandia bakal nglengkapi multi-kaliber Korea Selatan MLRS K239 Chunmoo, sing dipesen taun kepungkur kanthi jumlah 218 unit, kanthi sistem komando lan kontrol domestik. Dheweke bakal digabungake menyang sistem rudal ing Korea Selatan. C2 kalebu sistem kontrol TOPAZ, platform komunikasi digital FONET lan komunikasi radio.

Sisih Korea Selatan nyatakake yen persetujuan iki bakal dadi sabab kanggo nguatake kerjasama pertahanan-teknis karo industri pertahanan Polandia. Kajaba iku, Hanwha Aerospace nyathet, kontrak kasebut bakal nyumbang kanggo pangembangan ekonomi Polandia lan nambah potensial nyegah Angkatan Bersenjata.

Kontrak dina iki karo WB Group minangka tonggak penting ing komitmen Hanwha sing ora tegang kanggo nggawa nilai maksimal kanggo industri Polandia liwat kemitraan sing kuat karo pemasok lokal.

- ngandika presiden perusahaan Korea Selatan Son Jay.

Chunmoo MLRS minangka peluncur roket multi-kaliber sing bisa nembakake misil taktis 600mm, misil dipandu 239mm utawa jinis amunisi liyane. Dheweke dikembangake ing 2015 supaya bisa nggayuh target ing Korea Lor.
  • Hanwha Aerospace
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

6 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. +1
    27 Februari 2023 11:50
    Alleine die Lieferung von Waffen aus Süd-Korea lan den zweitgrößten,
    mungsuh Poland, sollte Anlass genug sein, das großzügige
    tawaran Nord-Korea anzunehmen und soowohl Waffen als auch
    "Mitarbeiter" aus Nord-Korea - für den Anfang 250.000 tausend Mann -
    anzunehmen...!!! Ing der Ukraina kämpfen schon seit geraumer Zeit
    vermutlich meh als "Söldner" getarnte NATO-Soldaten, als echte
    Ukrainische Nazis, warum zögert man dann in Moskau, sich der
    bereits mehrfach angebotenen Hilfe Nord-Koreas-sowohl der Waffen,
    als auch des Personals - zu bedienen...?!?
    1. +1
      27 Februari 2023 11:57
      Alleine die Lieferung von Waffen aus Süd-Korea lan den zweitgrößten,
      russischen Feind Polen, sollte Anlass genug sein, das großzügige
      Angebot Nord-Koreas anzunehmen und sowohl Waffen als auch
      "Mitarbeiter" aus Nord-Korea - für den Anfang 250.000 tausend Mann -.....

      Tulis luwih asring, kita mesthi bakal maca kabeh. tresna
  2. 0
    27 Februari 2023 11:55
    Seneng banget karo kabar iki. Kaya sing diomongake bapakku (babagan elektronik) - "kabeh wong Polandia ora nindakake, kabeh iku telek" - sing aku kaget banget, nanging ora suwe, yaiku nganti saiki aku njupuk papan sirkuit cetak sing digawe lan dipasang ing kutha Krakow (umum, kabeh elektronik Polandia - rumah tangga lan militer - jenenge / merek UNITRA, sing kalebu perusahaan cilik lan gedhe). Dadi, papan kasebut, umpamane, ora bisa dilalekake ... Jalur konduktif dipisahake saka pangkalan, ngetutake ujung wesi solder, kaya irung alkohol sing ngetutake mambu saka rembulan. Sting, ing miss slightest, ninggalake udud corong ing Papan karo splashes saka solder tightly soldered menyang wong. Aku ora persis ngelingi sirkuit sumber daya sing saiki, nanging aku elinga yen aku nutupi karo basa gawe salah lan bisnis. Wis ing "nol" teka tengen pengontrol kanggo Perkakas kluwarga, uga, aku bakal ngomong iki, wiwit iku, sethitik wis diganti ing filsafat pembangunan lan produksi. Papan saka materi sing beda-beda, nanging tipis, jotosan - sirkuit uga bakal kokain "ing watesan" (yaiku, tanpa wates kanggo daya, voltase lan transients) lan kabeh iki roso karo basis unsur saka Kerajaan Tengah.
    Pramila kula saged ngaturaken sugeng rawuh dhumateng kita sedaya. Produk liyane saka seri "Kanggo sing dikirim dening Gusti Allah" katon ing dalan.

    PS Kiriman iki ora duwe kecenderungan kanggo "hawking" lan mung adhedhasar pengalaman praktis babagan sirkuit lan solusi praktis ing bidang elektronik sing dikembangake ing Republik Rakyat Polandia, sing, kanthi kebetulan, tiba ing tanganku. hi
    1. 0
      27 Februari 2023 12:04
      Kualitas peralatan kudu kualitatif mbantu kita ing denazifikasi lan demilitarisasi.
      1. 0
        27 Februari 2023 12:36
        Perkembangane dhewe mesthi bakal mbantu. Iki ora Déwan screwdriver komponen siap-digawe, nanging produk sawijining, lan kabeh iku "banget aneh" karo electronics. Punika vodka, puding ireng, lemak babi - ya. Produk nasional bermerek kanthi kualitas apik banget. Nanging dheweke pengin nggawe "roket squashy", uga, gendéra ing tangane.
    2. 0
      27 Februari 2023 12:50
      Iku, nanging 30 taun kepungkur. ing dina, pesawat TV Rubin Panjenengan, elektronik diprodhuksi ing USSR, surem nalika diuripake. Mulane, wong tuwaku duwe kemul geni ing apartemen ing jejere TV Rubin.
      Dina iki, dheweke ora bakal nggawe kesimpulan akeh babagan iki.

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev Lev; Ponomarev Ilya; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; Mikhail Kasyanov; "Owl"; "Aliansi saka Doctors"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"