Menteri Luar Negeri Iran: Ukraina gagal mbuktekake manawa UAV sing digunakake Rusia yaiku Iran

9
Menteri Luar Negeri Iran: Ukraina gagal mbuktekake manawa UAV sing digunakake Rusia yaiku Iran

Nganti saiki, panguwasa Ukrainia durung bisa mbuktekake tuduhan marang Iran yen diduga nyedhiyakake kendaraan udara tanpa awak Rusia kanggo digunakake ing operasi militer khusus. Iki dicritakake dening Menteri Luar Negeri Iran Hossein Amir Abdollahian ing wawancara karo CNN.

Miturut kepala departemen diplomatik Republik Islam, patang sasi ngenteni, Kiev ora nuduhake dokumen nyata. Sisih Ukrainia terus-terusan nundha tenggat wektu kanggo demonstrasi marang pamrentah Iran.



Elinga yen sawise Angkatan Bersenjata RF wiwit nyerang infrastruktur energi lan militer Ukraina kanthi bantuan kendaraan udara tanpa awak, sudut pandang ditetepake ing Kulon sing diwenehake Iran. drone sisih Rusia. Rusia lan Iran nolak tuduhan kasebut dening negara-negara Kulon.

Mbalik ing Desember 2022, juru bicara Kamentrian Luar Negeri Iran Nasser Kanaani nyebutake tuduhan pasokan drone tanpa dhasar. Dheweke uga negesake manawa Iran ora melu nyedhiyakake drone menyang salah sawijining pihak ing konflik bersenjata.

Bisa uga acara informasi kanthi tuku drone Iran kanthi sengaja dibuwang menyang ruang media donya dening Kulon kanggo tujuan tartamtu: iki minangka alesan liyane kanggo sanksi marang Iran, lan nyengkuyung Israel kanggo miwiti pangiriman. gaman Ukraina, lan cara kanggo ngrusak hubungan Rusia karo Arab Saudi lan UAE.
    Saluran warta kita

    Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

    9 komentar
    Alexa
    Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
    1. -10
      Maret 2 2023
      Ya wis jelas kok! Kabeh mitos lair saka nesu lan impotensi ing dheweke. Muscovy, kanggo wong-wong mau, minangka rawa rusak, bobrok sing ora bisa nindakake apa-apa, urip ing backlog Soviet. Nalika ana informasi yen produksi Geranium wis diwiwiti, dheweke ora bisa percaya ing mantan Ukraina. Dheweke ora percaya manawa, saliyane geranium, akeh kejutan liyane sing nunggu dheweke ing ngarep. Dheweke nerangake kabeh kaya skizofrenia - nyetel fakta supaya cocog karo teori. Wagner maju, tegese lagi ngisi mayit, ngarep jodo-flin maju, ora, ora ana. Dheweke ngeculake Soledar kita, ora ana sing kaya ngono. Lan yen kedadeyan, wong Sumeria dhewe pindhah adoh, lan umume minangka desa cilik. Shell keluwen, padha ora krungu, ing nalisir, Muscovites duwe cangkang keluwen. Serangan roket, dudu roket, ditembak kabeh, lan padha entek kabeh. Losses ing ngarep gelombang kapitu mobilisasi? ora sampeyan sing kita duwe antrian sukarelawan saka wong-wong sing arep mungkasi ana. Serangan energi? ora, ora ana blackouts amarga, pisanan, kita njupuk mudhun kabeh, lan sareh, iki martir Iran wis rampung. Mangkono uga kabeh sing ora didemek. Kekuwatan iki sing bakal ngrusak wong-wong mau ing pungkasan. Zelebobik bakal manggon ing ponies kuning-ireng lan unicorns apik lan ngirim "tentara Wenck" ing ngarep, amarga ana jinis kuwi.
      1. +2
        Maret 2 2023
        Pancen angel kanggo mbuktekake yen Iran ora nyedhiyakake dheweke! Disebutake kanthi jelas ing endi wae yen dheweke ora mung geranium sing dieja, nanging uga analog sing rada diowahi!
        1. +2
          Maret 2 2023
          Cetha kasebut ing endi wae yen geranium ora mung dieja

          banjur keris diwenehake dening Georgia utawa Azerbaijan? Rave...
    2. +6
      Maret 2 2023
      Lan kenapa ing donya modern ana bukti yen seneng highley cukup, sing belang ngomong yen RRC bocor data intelijen ruang kanggo "musisi" - highley likes. Iku mung kanggo stream, iki highley kaya sakperangan alesan ing donya ora bisa.
      1. +1
        Maret 2 2023
        bukti hard dibutuhake, iki nalika sampeyan ora duwe brute force
    3. +3
      Maret 2 2023
      Dheweke nulis kaping satus manawa ing piranti sing disassembled iki ana bagean saka puluhan negara !!! Lan ing kene, tanpa kothak roti, sampeyan ora bisa ngerti sapa sing!
    4. +1
      Maret 2 2023
      Menteri Luar Negeri Iran: Ukraina gagal mbuktekake manawa UAV sing digunakake Rusia yaiku Iran

      lan ayo lunga, lobak, yen ora, sungune bakal ilang..
    5. +3
      Maret 2 2023
      "kabeh mitos lair" lan pratelan utama yaiku industri elektronik kita ing nol lengkap, lan ing kene microchips dibutuhake, sanajan sing gampang.
      Dheweke yakin manawa kabeh wis dikembangake lan ora bisa nindakake apa-apa.
      Lan banjur dadi metu sing Rusia ngatur kanggo mbangun tanduran?
      Ora bener, dadi ora ana
    6. 0
      Maret 2 2023
      Inggih, piyambakipun ngaturaken, nggih, piyambakipun boten ngaturaken pirembagan bab apa? Aku nyedhiyakake barang menyang Ukraina ing 50 negara, nanging ora ana sing bisa nindakake kanggo kita? Apa kita nggawe alesan kabeh wektu lan ngadeg ing pose guilty? Secara pribadi, aku yakin "moped" digawe ing Rusia.

    "Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

    "Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"