Edisi Inggris: EU arep nyedhiyakake cangkang senilai $1 milyar kanggo Kyiv sajrone "sawetara minggu"

38
Edisi Inggris: EU arep nyedhiyakake cangkang senilai $1 milyar kanggo Kyiv sajrone "sawetara minggu"

Tentara Ukraina ing mangsa cedhak kudu nampa nomer akeh meriam meriam kaliber 155 mm saka Uni Eropa. Dana Perdamaian Eropa bakal mbiayai tuku amunisi kanthi jumlah 1 milyar euro. Iki dilaporake dening Financial Times.

Koran Inggris, sing nuduhake sumber anonim ing struktur Uni Eropa, nulis yen Brussels wis mutusake kanggo mbiayai tuku cangkang kanggo Angkatan Bersenjata Ukraina liwat Dana Perdamaian. Nanging, kabeh pasokan senjata menyang EU liwat Dana Perdamaian. Miturut salah sawijining interlocutors anonim saka publikasi, EU teka munggah karo inisiatif kanggo bebarengan tuku amunisi kanggo Ukraina. Kabeh negara EU, kajaba Denmark, maju kanthi persetujuan.



Saiki Uni Eropa ngrancang mbanjiri Kyiv kanthi meriam meriam sajrone "minggu". Minggu ngarep, para menteri pertahanan kabeh negara bakal ngrembug rencana kanggo nyedhiyakake amunisi kanggo Angkatan Bersenjata Ukraina. Direncanakake 155 perusahaan saka Uni Eropa, lan uga Norwegia, bakal ngasilake cangkang kaliber 12-mm bebarengan.

Aku sing kabeh bakal pass cepet. Iku ora babagan sasi, nanging luwih akeh babagan dina lan minggu

- ngandika salah siji pejabat.

Umumé, proposal kanggo tuku amunisi bebarengan senilai 1 milyar euro saka Dana Perdamaian Eropa digawe dening kepala diplomat Uni Eropa, Josep Borrell. Simbah Spanyol sing agresif iki nawakake negara-negara sing setuju kanggo ngasilake cangkang kanggo Ukraina kanthi tingkat pemulihan biaya sing cocog nganti 90%, nanging mung yen amunisi kasebut dikirim ing tanggal tartamtu.

Minangka Borrell sadurunge nyatakake, Eropa bakal ndhukung Ukraina "nganti tentara Ukraina wis menang." Kamenangan Rusia ing Brussels diarani malapetaka kanggo kabeh "donya demokrasi bebas."
    Saluran warta kita

    Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

    38 komentar
    Alexa
    Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
    1. +2
      Maret 3 2023
      Lha piye. Lan saiki, ing wektu iki, KSHU dianakaké ing Jerman. Loro opsi kanggo counteroffensive lagi ditindakake. Siapke umume.
      1. +3
        Maret 3 2023
        Sing menarik, Agung kita ngerti babagan iki? Ora, mesthi, sampeyan bisa nggiling, nanging gilingan daging muter ing loro arah (((saben projectile urip wong, nanging padha tenang tekan garis ngarep, lan iki dudu kothak pertandhingan, dadi manawa kanggo nglampahi ana, sampeyan) ora bisa mung ndhelikake.
        1. +1
          Maret 3 2023
          Kowe mandeg..!Omonge "ayam petok gandum" ora Nanging pitik iki bisa mati tanpa pecking am Aku ora ngerti CARA ekspresi iki bisa ditrapake kanggo kedadeyan ing ngarep
          1. Komentar wis dibusak.
          2. +1
            Maret 3 2023
            Kowe mandeg..!Jarene "pitik petok gandum" ora Nanging pitik iki bisa mati tanpa pethuk babar pisan aku ora ngerti CARA ekspresi iki bisa ditrapake kanggo kedadeyan ing ngarep.


            Aku bisa mbantu mbayangno.
            Sawise SP-1,2 diunekake, kita dipeksa ngalih menyang taktik "perang attrition".
            Lan kita menang ing, kang disebut siji wicket.

            Wiwit kanggo negara-negara ancaman utama yaiku China, sing, miturut ramalane dhewe, bakal padha karo kekuwatan militer sajrone 1-2 taun lan bisa nggayuh pangembangan teknologi dhuwur (ing babagan PDB, wis suwe ngluwihi. wong-wong mau).
            https://t.me/s/worldmarketstudies
            Yen kesed maca, banjur sedhela
            China nduwe "timbal sing nggumunake" ing 37 saka 44 teknologi kritis lan berkembang, ujare Institut Kebijakan Strategis Australia (ASPI). Panliten kasebut nemokake manawa ing sawetara wilayah, kabeh institusi riset 10 paling dhuwur ing donya adhedhasar ing China.

            China wis entuk "kepemimpinan sing luar biasa ing riset dampak dhuwur" liwat program pemerintah. ASPI nglacak makalah ilmiah sing paling akeh dikutip sing paling mungkin nyebabake paten.


            Ing setahun utawa rong taun, dheweke kudu ngatasi China, tegese dheweke kudu ngrampungake masalah kasebut karo kita.
            Lan dheweke ora bisa mutusake masalah karo kita (kanthi tangan Ukrainia - sing sumber daya manungsa wis cedhak karo kesel) ing perang konvensional ing 1-2 taun.
            Kajaba iku, kita minangka tenaga nuklir sing paling kuat, sing bakal digunakake yen gagal.
            ---
            Dadi taktik perang attrition minangka kamenangan kita.
            Kita mung bisa kalah yen total demonstrasi anti-perang diwiwiti ing njero negara, lan bisa diprovokasi dening kerugian gedhe, sing biasane diiringi kutha sing nyerang.
            Kene kita ora badai. Iki "ayam karo gandum"
    2. +1
      Maret 3 2023
      Iki katon kaya proposal sing terus-terusan kanggo nyerang Angkatan Bersenjata Ukraina.
    3. +3
      Maret 3 2023
      Lagi nyiapake soko massive lan crushing kanggo Rusia, lan Artyomovsk serves minangka jenis gangguan saka acara utama. Kidul ana ing ancaman, NATO ora bakal nampa mundhut saka wilayah Azov-Segara Ireng dening Ukraina, tanpa iku Ukraina ilang kapentingan kanggo Kulon.
      1. +2
        Maret 3 2023
        Ing wektu sing padha, drone DJI ora didol maneh ing Federasi Rusia. Carane aneh kabeh. Kasus iki maju.
        1. -2
          Maret 3 2023
          Panginten iku palsu. Ora ana sing serius ing TG weruh konfirmasi iki ora warta apik
          1. +3
            Maret 3 2023
            Padha ngandika ing radio karo referensi kanggo RBC. Lagi nyiapake serangan. Tank diwenehi, Marders lan Bradleys, Guns iku cangkang .... Obat-obatan lagi disiapake. Drone dijupuk saka kita (iki langsung dadi minus saka kabeh artileri kita).
            Lukisan minyak muncul.
            1. -5
              Maret 3 2023
              Aku ngomong babagan quadrocopter Cina, aku iki palsu.
              1. +4
                Maret 3 2023
                Pasar AliExpress wis nglarang adol produk saka produsen drone konsumen paling gedhe ing donya, Da-Jiang Innovations (DJI) China, menyang pangguna Rusia. Aplikasi kontrol drone DJI Fly wis dibusak saka AppStore Rusian, Kommersant yakin. Go Fly kanggo model DJI Drone kasedhiya ing Google Play.

                Nalika sampeyan nyoba pindhah menyang kaca drone - contone, DJI Mini Drone Quadrocopter utawa DJI Mini 3 Pro - AliExpress ujar manawa ora ana kaca kasebut. Produk kanggo drone, kayata tas kanggo nyimpen, uga ora kasedhiya. Ing wektu sing padha, produk liyane saka merek (stabilisator uga ditampilake ing kaca) bisa dituku.
                1. +1
                  Maret 3 2023
                  Yen iki bener, banjur iki piso saka mburi saka comrades Cina. Apa tegese gaweyan diplomatik ing wangun Nanging rama ora bisa
                  1. +1
                    Maret 3 2023
                    Apa tegese gaweyan diplomatik ing wangun Nanging rama ora bisa

                    Dadi kedadeyan sawise lelungan, secara harfiah sedina sabanjure. Sing. Iku mung bisa, mung cara liyane. Luwih becik ora lunga.
      2. +3
        Maret 3 2023
        Soko gedhe-gedhe lan anduwèni dhampak gedhé yaiku serangan saka rong korps tentara saka wilayah Zaporozhye menyang Melitopol lan Berdyansk kanthi akses menyang Crimea, lan serangan iki bakal rampung dening korps katelu sing bakal dadi cadangan lan bakal bersenjata lengkap karo NATO. peralatan. Telung korps getih lengkap kira-kira 150 -180 ewu pejuang.
        1. -1
          Maret 3 2023
          Ngelingi keseimbangan pasukan sing kudu ditindakake sajrone serangan, apa dheweke ngarepake maksimal 50-60 ewu saka sisih kita? Soko misale jek sing bakal ana liyane ... 2-3 kaping.
    4. +9
      Maret 3 2023
      Yayasan Perdamaian Eropa!!!!! ? We menehi wong gas lan lenga, lan padha menehi kita tentrem.
      1. 0
        Maret 3 2023
        Kutipan saka: soldat-tv
        Yayasan Perdamaian Eropa!!!!! ? We menehi wong gas lan lenga, lan padha menehi kita tentrem.

        Iku mung titik, sing ora "kita". Lan para pemegang saham TNC sing kondhang. Wektu kanggo ndhaftar kabeh minangka agen asing kanthi rampasan paket sekuritase. Polandia wis nempuh perang ing Ukraina kanthi kabeh sing bisa ditindakake, lan tetep dadi panuku minyak "dudu" paling gedhe.
    5. +3
      Maret 3 2023
      Sampeyan mung ngerti warta iki - 1 milyar cangkang sing bakal dipecat ing sabangsamu, ing wong lanang. Apa iki ora dadi alesan kanggo sengit marang Uni Eropa? ora? Ora cara iki? Apa sampeyan mikir alasane?
    6. Des
      +4
      Maret 3 2023
      "Uni Eropa arep nyedhiyakake Kyiv kanthi cangkang $ 1 milyar sajrone sawetara minggu."
      Lan padha bakal nyedhiyani. Iki ora akeh masalah, Aku guess. Lan padha nulis babagan cangkang "keluwen". Hubungan apa sing kudu kita lakoni sawise iki?
      Kanca-kancaku njahit jaring kamuflase ing wayah sore, ing cedhak dheweke ngumpulake kendi kanggo "lilin parit".
    7. -1
      Maret 3 2023
      Eropah dana tentrem bakal mbiayai tuku amunisi kanthi jumlah 1 milyar euro ....
      ...Brussels wis mutusaké kanggo finance liwat dana tentrem tuku cangkang kanggo Angkatan Bersenjata ...
      ... kabeh pangiriman senjata liwat dana tentrem.

      Sur sawetara. World wis dadi mad.
    8. +3
      Maret 3 2023
      Ya, dheweke bisa ngirim apa wae sing dikarepake, tansah dadi pitakonan menyang Staf Umum !!!! sampeyan bakal lungguh lan nonton?
    9. 0
      Maret 3 2023
      Tentara Ukraina ing mangsa cedhak kudu nampa nomer akeh meriam meriam kaliber 155 mm saka Uni Eropa. Dana Perdamaian Eropa bakal mbiayai tuku amunisi kanthi jumlah 1 milyar euro. Iki dilaporake dening Financial Times.
      . Lan saiki warga geyropa sing tentrem isih bakal nguwuh-uwuh kaya apa jagad iki ...
      Lan oke, iku wektu dhuwur kanggo nyelehake gedhe, lemak, cr p p ing geyrop ... nanging ora, sampeyan ora bisa mungkasi wong-wong mau, banjur sampeyan kudu tarik gedhe lan supaya wong-wong mau ngerti dhewe. pilihane.
    10. roh
      +3
      Maret 3 2023
      Dana Perdamaian Eropa bakal mbiayai tuku amunisi kanthi jumlah 1 milyar euro

      Gumantung kaya guyon
    11. -1
      Maret 3 2023
      Wiwit tanggal 22 Juni 1941 nganti 9 Mei 1945, negara-negara Eropa uga nyedhiyakake cangkang kanggo Nazi Jerman. Banjur ora diarani Uni Eropa lan apa sing mbantu Nazi Jerman ??? Iku uga bakal karo Nazi Ukraina, negara NATO ora bakal bantuan kanggo ngalahake Rusia, guts sing lancip !!!!
    12. +1
      Maret 3 2023
      Tag rega kanggo cangkang bakal dadi kekarepan saka Omerikons 3 taun kepungkur: xm1113 - saka 13600 nganti 14, m600 saka 982 dadi 73. Nganggep inflasi industri ing Eropa ing 500-78000 persen, kita duwe tag rega kira-kira xm 20 lan m40 meh 18. Total 500 m982 utawa 100 hmm.
      1. +3
        Maret 3 2023
        Nah, iki kanggo perang sasi, ketoke. Amerika uga janji dina iki kanggo nampa paket urgent karo cangkang regane 400 yuta.
    13. +1
      Maret 3 2023
      Yayasan Damai Eropa.
      Suarane)))
      Lan nulis ing cangkang kaya ngono .. Aku pengin Damai ing saindenging jagad))

      .
    14. -1
      Maret 3 2023
      Mung ing kekaisaran Western saka kawulo lan cynicism iku bisa sing "dana perdamaian" finance tuku senjata saka kang kutha-kutha tentrem bakal shelled. Saiki muga-muga kabeh wong ngerti apa sing diarani "perdamaian" ing pangerten penjajah Barat?
    15. -1
      Maret 3 2023
      Lan pira bakal dadi potongan? Banjur aku bisa ngedol lokasi proyektil kabeh kanthi rega 3 milyar .... / ngece / :)
    16. -2
      Maret 3 2023
      Rungokake, yen kita ngomong babagan akeh cangkang, banjur ing ngendi dheweke bakal entuk, ing Kulon seneng banget ngucapake tembung gedhe, iki dudu alesan kanggo santai.
    17. Typisch für dieses arrogante britische Scheiß-Pack...!!

      Keine Haare am Sack, aber im Puff drängeln...!!

      Ing den Regalen britischer Supermärkte gibt es kein Obst meh,
      aber immer noch reißen diese kleinen Pisser das Maul weit
      auf und drohen mit der Lieferung von Granaten für eine
      Milyar dolar AS; naturlich alles auf Kredit...!!! nangis
    18. -1
      Maret 3 2023
      Iki minangka tambahan produksi kanthi brus lan ora ana risiko kanggo unit produksi ... amarga kacilakan sing ora bisa ditindakake, mula sampeyan bisa nggunakake drone ... !


      Muga-muga kenaikan produksi sing dramatis iki ora nyebabake risiko unit produksi ... kacilakan kedadeyan kanthi cepet kaya sing wis kedadeyan ing pabrik drone ...!
    19. 0
      Maret 3 2023
      Ayo kita nyedhiyakake bahan mentah lan bahan liyane menyang Eropa, yen ora, cangkang kasebut bakal digawe saka apa? Aku ora bisa ngerti carane iku bisa kanggo terus nyediakake bahan baku lan sumber energi kanggo mungsuh kanggo taun wutuh? Thanks kanggo Amerika kanggo jeblugan pipa gas ing babagan iki. Mbantu nggawe pilihan kanggo pamrentahan sing lemah ing kahanan perang.
    20. 0
      Maret 3 2023
      Sa adoh aku ngelingi (Aku maca nang endi wae, nanging aku ora bakal katon), 155-mm cangkang kaliber, kiro-kiro saka prasaja dhuwur-mbledhos kanggo dipandu, biaya saka $600 kanggo $50.
      Dadi, miturut perkiraan sing kasar, jumlah iki cocog karo nganti 20 sing dikelola utawa nganti 000 sing gampang.
      Pira dhuwit sing dituku ing sedina perang?
      Aku nemokake manawa Amerika Serikat sajrone taun kepungkur (2022) mindhah cangkang kaliber 1074 kaliber 000 mm menyang Ukraina, tanpa nemtokake kategori. Mesthine, Eropa uga ngirimake, aku mikir, total, jumlah sing padha. Pranyata, paling ora 155 cangkang saben dina
      Sing pengin bisa ngira-ngira dhewe suwene sepindah iki ing jumlah 1 milyar rubel bakal tahan kanggo Angkatan Bersenjata Ukraina.
      Saka minggu nganti maksimal sasi
      Ora nyenengake, mesthine, nanging kita wis nahan setahun. Lan piye wae durung ilang.
      1. +1
        Maret 3 2023
        Suwene kanggo terus? Sampeyan nyuarakake gol lan kenapa kita miwiti? Dheweke ora bisa ditindakake kanthi ngadeg ing pertahanan, mula kita kudu ngasilake luwih akeh tinimbang sing diwenehake dening Kulon.
      2. 0
        Maret 3 2023
        Cangkang 155-mm, saka prasaja dhuwur-mbledhos kanggo dipandu, biaya antarane $600 lan $50.
        Dadi, miturut perkiraan sing kasar, jumlah iki cocog karo nganti 20 sing dikelola utawa nganti 000 sing gampang.

        1 dibagi 000 dadi 000.
        OFS 155 mm biaya kira-kira $ 1500 + daya propelling $ 500, i.e. bab $ 2000 saben dijupuk, utawa 500 poto kanggo $ 1 milyar.
        Aku uga nemokake ing Internet https://diana-mihailova.livejournal.com/6353274.html
    21. 0
      Maret 3 2023
      Saiki nganti saboteurs lan intelijen, sawise kabeh, pangiriman bakal liwat rel, eselon derailed iku apik.
    22. 0
      Maret 3 2023
      Sawetara aneh ... Padha ora operate kanthi jumlah, nanging kanthi jumlah sing bakal diwenehake cangkang kasebut ... utawa bisa uga bakal ngira SATU cangkang ing 1 milyar?

    "Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

    "Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"