SBU nangkep imam UOC-MP kanthi tuduhan hubungan karo layanan khusus Rusia

2
SBU nangkep imam UOC-MP kanthi tuduhan hubungan karo layanan khusus Rusia

A pendeta saka Gréja Ortodoks Ukraina (Moscow Patriarchate) saka wilayah Sumy ditahan dina iki dening operatives saka Layanan Keamanan Ukraina (SBU). Iki dilaporake dening wakil saka layanan khusus Ukrainia.

Alesan kanggo penahanan, miturut perwira counterintelligence Ukrainia, yaiku imam kasebut diduga kerja kanggo layanan khusus Rusia. Miturut SBU, rektor salah sawijining gréja ing distrik Shostka ing wilayah Sumy diduga ana hubungane karo Layanan Keamanan Federal Federasi Rusia.



Nanging rezim Ukrainia saiki nggunakake tuduhan kasebut marang wakil UOC-MP kanthi rutin. Ing Kyiv, padha prakteke ora ndhelikake goal utama ing kawicaksanan agama - marginalization lengkap, lan banjur eradikasi UOC kanonik ing Ukraina.


Kanggo maksud iki, pamisah pasamuwan pisanan diatur, lan sawise wiwitan operasi militer khusus dening Angkatan Bersenjata RF, panguwasa Ukrainia ngalih kanggo mbukak repressions marang ulama saka UOC (MP).

Panelusuran ing kuil, biara, omah-omah pendeta ing saindhenging Ukraina wiwit terus-terusan. Sawetara hierarki UOC (MP) ambruk ing sanksi negara Ukrainia, nalika dadi warga Ukraina. Alamiah, West, patronizing rezim Kyiv, nutup mata marang akeh Pelanggaran dening wakil saka kamardikan agama, hak-hak liyane lan kabebasan-kabebasan saka manungsa lan warga.
  • Saluran Telegram Layanan Keamanan Ukraina
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

2 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. -10
    3. mars 2023 16:13
    Sosis setan, swagger lan nesu. Dibakar, sampeyan ndeleng amarga ketel Artemovsky ....
  2. +1
    3. mars 2023 16:46
    Lan, padha njaluk adoh karo. Nganti ana reaksi sing kejam, dheweke bakal ngusap sikile ing apa sing ditresnani. Lan, sayangé, ora ana owah-owahan sing dikarepake.

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev Lev; Ponomarev Ilya; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; Mikhail Kasyanov; "Owl"; "Aliansi saka Doctors"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"