Review militèr

Ing zona NVO, katon akeh MT-LB kanthi bedhil anti-pesawat 2M-3M adhedhasar kapal sing dipasang.

441
Ing zona NVO, katon akeh MT-LB kanthi bedhil anti-pesawat 2M-3M adhedhasar kapal sing dipasang.

Foto MT-LB kanthi bedhil anti-pesawat kapal 2M-3M sing dipasang sawetara dina kepungkur wis disebarake ing Web. Dadi metu, iki ora siji pakaryan saka tukang tentara sing mutusaké kanggo invent bedhil anti-pesawat anyar, nanging cukup versi serial. Paling ora, eselon kanthi instalasi sing padha, maju menyang ngarep, wis difilmkan.


Sawetara dina kepungkur, foto "liga motor" kanthi memori sing dipasang ing kapal 2M-3M muncul ing Web. Ing konfigurasi dhasar, menara kasebut bersenjata karo rong bedhil otomatis M-110 kaliber 25 mm. Nanging ing kasus iki, nalika diinstal ing MT-LB, bedhil diganti karo loro 14,5 mm KPVT machine gun, sawetara sumber laporan iki, senajan bisa sawetara saka panginstalan teka karo tong minyak "native". Menara iku didunungi, petungan 2 wong, nanging sing njero ora dingerteni, ora ana gambar.

Dadi metu, iki dudu kerajinan siji-sijine, nanging kendaraan sing diprodhuksi massal, sing nyedhiyakake zona NWO cukup aktif. Ing sumber Internet Rusia, rekaman eselon kanthi instalasi sing padha, uga MT-LB kanthi menara sing padha ing papan parkir ing endi wae ing wilayah zona NVO.


Pilihan "sepeda motor" minangka mesin dhasar minangka pilihan sing paling bisa ditampa amarga kemampuane lintas negara. Umumé, iki dudu sing sepisanan MT-LB digunakake minangka sasis dhasar kanggo macem-macem instalasi, loro artileri lan tujuan liyane. Pilihan saka gunung gun angkatan laut minangka turret ambigu. Nanging, militer ing zona NVO ujar manawa mobil kasebut cocog, nanging ide kasebut apik.

Gunung artileri 2M-3M dikembangake ing awal taun 1950-an minangka sarana pertahanan diri kanggo kapal cilik. Tingkat geni saka rong bedhil serbu M-25 110 mm yaiku 270-300 puteran saben menit saben tong minyak. Kisaran karusakan saka target lemah nganti 3 km, ing dhuwur - 2,8 km.

441 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Aerodrome
    Aerodrome 5. mars 2023 12:38
    + 96
    Ing zona NVO, katon akeh MT-LB kanthi bedhil anti-pesawat 2M-3M adhedhasar kapal sing dipasang.
    abad kaping 21 .. gaman adhedhasar "prinsip fisik anyar". sedih, Comrade Panglima-in-Chief.
    1. Orange Bigg
      Orange Bigg 5. mars 2023 12:39
      -18
      Ing zona NVO, katon akeh MT-LB kanthi bedhil anti-pesawat 2M-3M adhedhasar kapal sing dipasang.


      Dene aku, ora kelangan. belay aran

      Data CNN ing korban UAF CNN: kerugian Ukraina ing konflik karo Rusia gunggungipun luwih saka 500 pasukan. CNN, kanthi nyebutake sumber ing Staf Umum Ukrainia, nglaporake manawa tanggal 000 Februari 28, kerugian Angkatan Bersenjata Ukraina luwih saka setengah yuta wong.
      CNN, nyebutake sumber ing Staf Umum Ukraina, nglaporake manawa tanggal 28 Februari 2023, kerugian Angkatan Bersenjata Ukraina yaiku:

      tiwas, sing tilar donya amarga tatu, penyakit 259 wong;

      tatu, pincang 246;

      sepi, uga ilang - 83;

      dijupuk - 28 393.

      https://newsland.com/post/7654872-cnn-poteri-ukrainy-v-konflikte-s-rossiey-sostavili-bolee-500-0

      APU ilang luwih saka setengah yuta wong - СNN

      CNN, nyebutake sumber ing Staf Umum Ukraina, nglaporake manawa tanggal 28 Februari 2023, kerugian Angkatan Bersenjata Ukraina yaiku:

      tiwas, sing tilar donya amarga tatu, penyakit - 259 wong;

      tatu, pincang - 246;

      sepi, uga ilang - 83;

      dijupuk - 28 393.

      Miturut Associated Press, kerugian Ukrainia kaping papat luwih gedhe.

      https://podolyaka-yurij.ru/05-03-2023-srochnye-novosti-s-ukrainy-vsu-kontratakuyut-v-popytke-prorvat-okruzhenie-artemovska-bahmut-vojna-na-ukraine-segodnya-21-video/
      1. angin adhem
        angin adhem 5. mars 2023 12:42
        -14
        Nyebarake kabar palsu. CNN ora tau nulis omong kosong kaya ngono ing endi wae.
        1. Orange Bigg
          Orange Bigg 5. mars 2023 12:50
          -6
          Ora ana kumelun tanpa geni.

          Saluran TV Amerika nerbitake data babagan kerugian ing struktur kekuwatan Ukraina wiwit wiwitan operasi militer khusus Rusia. Kita ngomong babagan materi TK CNN, sing nyatakake yen data kasebut diwenehi referensi kanggo sumber informasi.


          Mangkono, kerugian pasukan mungsuh sing ora bisa dibalekake wiwit tanggal 24 Februari 2022 (mati lan mati amarga tatu lan penyakit) meh 260 ewu wong (luwih tepate, 259). Gunggunge sing tatu udakara 085 ewu.
          Jumlah deserters sing ilang lan dicekel dening pasukan Rusia dijenengi. Meh 84 wong diklasifikasikake minangka prajurit Ukrainia sing ilang lan sepi, lan 28 diklasifikasikake minangka tahanan.

          https://topwar.ru/212194-na-amerikanskom-kanale-nazvali-cifry-poter-sredi-ukrainskih-voennyh.html
          1. BlackMokona
            BlackMokona 5. mars 2023 13:33
            -5
            Kutipan saka Orange-Bigg
            Ora ana kumelun tanpa geni.

            Saluran TV Amerika nerbitake data babagan kerugian ing struktur kekuwatan Ukraina wiwit wiwitan operasi militer khusus Rusia. Kita ngomong babagan materi TK CNN, sing nyatakake yen data kasebut diwenehi referensi kanggo sumber informasi.


            Mangkono, kerugian pasukan mungsuh sing ora bisa dibalekake wiwit tanggal 24 Februari 2022 (mati lan mati amarga tatu lan penyakit) meh 260 ewu wong (luwih tepate, 259). Gunggunge sing tatu udakara 085 ewu.
            Jumlah deserters sing ilang lan dicekel dening pasukan Rusia dijenengi. Meh 84 wong diklasifikasikake minangka prajurit Ukrainia sing ilang lan sepi, lan 28 diklasifikasikake minangka tahanan.

            https://topwar.ru/212194-na-amerikanskom-kanale-nazvali-cifry-poter-sredi-ukrainskih-voennyh.html

            Dheweke nulis ajaran sesat mutlak sing komentator ing ndhuwur dudu wong sing apik banget, nanging ora ana kumelun tanpa geni. wassat
            1. Syurik70
              Syurik70 5. mars 2023 17:04
              + 19
              Kutipan saka angin adhem
              Nyebarake kabar palsu. CNN ora tau nulis omong kosong kaya ngono ing endi wae.

              Ana akeh "miturut CNN" ing Internet
              Nanging aku ora nemokake artikel iki ing CNN dhewe
              1. Serap
                Serap 5. mars 2023 17:51
                + 12
                Ya, amarga ora ana. Lan ora tau. Kaping pisanan, ana wong sing nggawe, banjur kabeh wong, ora ngerti amarga bungah, wiwit repost.
              2. Aviator_
                Aviator_ 5. mars 2023 19:19
                +4
                Ana akeh "miturut CNN" ing Internet
                Nanging aku ora nemokake artikel iki ing CNN dhewe
                Apa CNN durung nulis babagan menara saka 68 kapal penjelajah proyek liga motor? Dadi dheweke bakal cepet nulis.
                1. Saburov_Alexander53
                  Saburov_Alexander53 6. mars 2023 12:41
                  +4
                  Aku panginten iku model anyar saka "Terminator", ayo kang nelpon iku "Delirium" utawa "Anti-Bradley". Siji tampilan medeni mungsuh. Yen sampeyan nginstal loro bali menyang mburi, banjur bakal ana "Pull-Push" lol
          2. mamang
            mamang 5. mars 2023 16:36
            +9
            TANPA DATA ING KERUGIAN KITA, ANGKA-ANGKA IKI TENTANG APA-APA
            1. Komentar wis dibusak.
              1. Komentar wis dibusak.
                1. Komentar wis dibusak.
                  1. Bad_gr
                    Bad_gr 5. mars 2023 22:14
                    +6
                    Kutipan saka Arsen1
                    iki kabeh conto perang ing lingkungan, alamiah, nalika nyerang mungsuh diubengi, ana losses kurang. Saiki kita duwe swotting frontal benteng kanggo dangu.
                    Antarane statistik anyar sing ditemokake ing ngisor iki: 8 saka 10 mati tiwas dening tembakan artileri. Lan yen sampeyan nganggep manawa kita ing perkara iki luwih unggul kanthi urutan gedhene?
                    1. Havoc
                      Havoc 5. mars 2023 22:24
                      +8
                      Kutipan saka: Bad_gr
                      Kutipan saka Arsen1
                      iki kabeh conto perang ing lingkungan, alamiah, nalika nyerang mungsuh diubengi, ana losses kurang. Saiki kita duwe swotting frontal benteng kanggo dangu.
                      Antarane statistik anyar sing ditemokake ing ngisor iki: 8 saka 10 mati tiwas dening tembakan artileri. Lan yen sampeyan nganggep manawa kita ing perkara iki luwih unggul kanthi urutan gedhene?

                      Kancane iki ora ngerti kepiye perang saiki, mesthine isih mikir yen dheweke maju kanthi dhuwur kanthi spanduk sing dibukak.
                  2. VSO-396
                    VSO-396 6. mars 2023 04:39
                    0
                    Kutipan saka Arsen1
                    1:3 punika rata-rata mundhut tentara maju.
                    Operasi Kiev 1941, operasi Berlin USSR 1945, kekalahan USSR saka Tentara Kwantung 1945,,
                    iki kabeh conto perang ing lingkungan, alamiah, nalika nyerang mungsuh diubengi, ana losses kurang. Saiki kita duwe swotting frontal benteng kanggo dangu. Bakhmut menang 10 wulan. A Bunch saka video ngendi Ukrainians katon ing serangan saka Wagner Kashniks liwat imager termal. Dadi yen ing awal perang aku mikir 1k1, saiki kita kalah luwih akeh

                    Padha downvoted Arsene ... Iku menarik sing data ing losses saka Pak Konashenkov lan Staf Umum Angkatan Bersenjata Ukraina kira-kira padha. Cetha yen kabeh wong ngapusi, nanging aku mikir yen kerugiane padha.
                    1. ahli ekologi
                      ahli ekologi 8. mars 2023 21:29
                      0
                      yen kerugian padha, banjur kita wis liwati gelombang 3-4 mobilisasi parsial.
                2. Shefango
                  Shefango 6. mars 2023 10:42
                  0
                  Napa sampeyan (mat) menehi conto sing salah? Operasi sing sampeyan jelasake yaiku dhuwure seni militer, nggunakake taktik jangkoan jero, ngubengi lan ngrusak mungsuh. Saiki - serangan frontal, ing wilayah benteng, ing semangat WWI lan awal Perang Donya II. Apa sampeyan ngomong babagan? Lan seni ing kene adoh saka kabeh sing bisa diimbangi. Ketoke maneh padha mutusaké sing wadon nglairake anyar. Lan dheweke, wanita, reptil kaya ngono, AJA KEPENG! Inggih, padha ora pengin, lan iku! Carane perang kene? ngeri banget...
              2. Sergey Zhikharev
                Sergey Zhikharev 6. mars 2023 23:55
                0
                Ing asli, "supaya break liwat pertahanan, sampeyan kudu duwe kauntungan saka telu kanggo siji."
                Nanging sakperangan alesan expression iki wiwit ditafsiraké minangka mundhut telung.
      2. Egeni
        Egeni 5. mars 2023 12:58
        + 40
        sedih, Comrade Panglima-in-Chief.

        ... lan apa salah, yen "karya" iki rampung rampung, banjur apa ora?
        Ana platform, bedhil dibusak saka prau lawas, tangan uga ora digawe saka zh..py tuwuh. Inggih kulibins.
        1. seregatara1969
          seregatara1969 5. mars 2023 14:15
          + 28
          pilihan sregep. sampeyan malah ora perlu ninggalake caponier, menara bakal kelet metu lan oke. alat sing dicoba lan dites
        2. Leonidich
          Leonidich 5. mars 2023 15:08
          +7
          Ingkang paling penting yaiku mesin pemotong iki kanthi efektif ngobati dill. Ora ana maneh sing dibutuhake, lan ora preduli manawa iki minangka sistem sing wis lawas.
          1. ordin64
            ordin64 5. mars 2023 15:28
            +8
            Aku setuju, kasedhiya yen menara ora dienggoni. Target banget ngelingke lan resistance waja banget. Gesang prajurit iku penting (lan BLM ora ana hubungane).
            1. Johnson Smithson
              Johnson Smithson 5. mars 2023 16:11
              + 18
              iku paling kamungkinan kanggo mburi, kanggo nglawan drones
              Sampeyan ora bisa nyedhiyakake Thors kanggo saben drone
              1. Arsen1
                Arsen1 5. mars 2023 21:10
                +2
                kpvt 14,5 kanthi tingkat geni 300 - gaman pinter nglawan drone (ora ana)
            2. Arsen1
              Arsen1 5. mars 2023 21:09
              0
              Menara iku didunungi, petungan 2 wong, nanging sing njero ora dingerteni, ora ana gambar.
              uga, padha nulis kanggo sampeyan ing Russian) wong 2 karo kekandelan kaya waja iku ngebom lampus. Iku ora kanggo apa-apa sing armor personel operator lan transporter ora bersenjata biasane ing ngendi wae: supaya komandan ora bakal digodha kanggo drive menyang garis ngarep. Ora, kita sijine mriem ing armored operator personel, ora waja, lan saiki aktif digunakake ing perang, sanajan iku kudu ngawula kanggo transportasi obatan ing mburi. Aku ngomong babagan armor personel carrier 82a, yen ana sing ora ngerti. Dadi ing kene, ing traktor seni ktrp ora kudu melu perang, padha sijine kaliber gedhe. Saiki squalor iki bakal ing ngarep. Dadi sampeyan ora kudu bungah, shushpanzers ora nggawe urip sing apik
              1. Timur_kz
                Timur_kz 5. mars 2023 22:23
                +3
                Inggih, Mugi ora ing mburi ngarep, kaya T62, nang endi wae ing mburi.
              2. Bad_gr
                Bad_gr 5. mars 2023 22:48
                +9
                Kutipan saka Arsen1
                wong 2 karo kekandelan waja kuwi ngebom lampus.

                Apa pilihan iki luwih apik?
                1. akurat
                  akurat 6. mars 2023 03:30
                  +8
                  Kutipan saka: Bad_gr
                  Apa pilihan iki luwih apik?

                  Titik sing luwih apik amarga padha perang nglawan mungsuh sing ora duwe artileri abot, drone pengintaian penerbangan lan radar lan liya-liyane.
          2. Eroma
            Eroma 5. mars 2023 15:40
            + 38
            Yen padha wiwit saturate tentara karo peralatan non-standar, pitakonan mengkene: ngendi peralatan standar nyata? Kita mung duwe tentara 500K sing melu tentara! Lan kita ora duwe teknologi modern sing cukup?! belay Bradley lan Marder teka ing Angkatan Bersenjata Ukraina, lan kita duwe "bab utama sing bakal ditembak"!? aran
            1. Sergey Aleksandrovich
              Sergey Aleksandrovich 5. mars 2023 16:11
              +8
              Peralatan standar kanggo perang liyane lagi disiapake, kanggo sing kepungkur. Sapa sing bisa mbayangake manawa garis ngarep bakal saya sithik lan DRG mungsuh bisa gampang nembus. Utawa ancaman utama yaiku drone FPV lan drone pertanian kanthi tambang sing digantung. Lan DBMS sing dikembangake kanthi bedhil mesin lan meriam ora cocog kanggo nembak drone lan ora duwe amunisi lan pemandangan sing cocog.
              1. Egeni
                Egeni 5. mars 2023 17:36
                +8
                Peralatan reguler kanggo perang liyane lagi nyiapake

                Sergei Sanych, apa sing sampeyan omongake ... kanggo "liyane" kita duwe "Sarmatians" lan "tiers". Nanging sawise liyane, kita bakal duwe "urip beda": wong ing "swarga", nuwun, ing bunker ing tembok Kremlin, nanging sing mung bakal mati.)
                Iku misale jek kula sing PDB muspra dadi "guyonan".
                1. Bad_gr
                  Bad_gr 5. mars 2023 23:16
                  +7
                  Kutipan saka Eroma
                  Nanging ing ngendi peralatan nyata?
                  Prodhusèn kurban Bunch saka opsi gegaman, nanging kanggo alasan apa MO tuku pitakonan. Yen topik utama sak tumbas ora ciri sing paling apik saka kendaraan, nanging apa bakal luwih murah .... Sawise kabeh, kabeh Tigers bisa dituku karo modul pertempuran, nanging biasane kita ndeleng karo turret ing lawang ngisor.
                  Lan yen perlu, sampeyan bisa nyelehake bedhil


                  Punika tawaran BM menarik kanggo operator personel wojo
                  1. Pankrat25
                    Pankrat25 6. mars 2023 07:33
                    +2
                    Kanggo bedhil modern, ana amunisi liyane sing kudu diprodhuksi saiki kanthi jumlah gedhe, lan kanggo sing lawas, amunisi rusak ing gudang kanthi jumlah gedhe. Iki minangka pembuangan amunisi lawas lan unloading industri.
                    1. Bad_gr
                      Bad_gr 6. mars 2023 10:01
                      -1
                      Kutipan: Pankrat25
                      Kanggo bedhil modern, ana amunisi liyane sing kudu diprodhuksi saiki
                      Yaiku, produksi sing mapan, investasi tambahan ora dibutuhake.
                      Kutipan: Pankrat25
                      kanggo amunisi lawas rots ing warehouses ing jumlah ageng.
                      Ing tembung liya, dudu kasunyatan manawa dheweke kabeh kerja lan ora bakal nguciwani sampeyan sajrone perang (lan paling apik, paling awon - jeblugan proyektil ing tong minyak)
                    2. Shefango
                      Shefango 6. mars 2023 10:56
                      0
                      Iki diarani daur ulang l / s. Carane akeh nembak kru bakal duwe wektu kanggo murub sadurunge padha nggawe colander metu saka iku?
                      1. topol717
                        topol717 8. mars 2023 18:08
                        0
                        Gumantung ing ngendi lan saka ngendi njupuk. yen ing mburi 2-3 KM saka LBS lan drones liwat LBS, banjur bakal urip kanggo dangu, lan bakal numpes akeh drones.
                        Yen diwaca kanthi tliti, ditulis kanthi cetha yen KPVT dipasang.
                        Ing Google sampeyan bakal nemokake apa jenis senapan mesin lan kanggo apa.
                        Lan banjur carane ngguyu ing Angkatan Bersenjata Ukraina karo 4 maxims supaya kabeh wong akeh, nanging carane iku 2x KPVT supaya langsung kanggo sawetara pitakonan alesan
              2. Timur_kz
                Timur_kz 5. mars 2023 22:24
                +6
                Lan wong bodho iki bakal sukses, ta? Sampeyan ora bisa ndeleng optik ing kono. Siji drone FPV lan iku.
                1. Pankrat25
                  Pankrat25 7. mars 2023 07:42
                  +1
                  Lan wong bodho iki bakal sukses, ta? Sampeyan ora bisa ndeleng optik ing kono. Siji drone FPV lan iku.

                  Malah luwih elek yen mlaku, siji drone ing wayah wengi nganggo imager termal lan iku ...
                  Lan ing kene sampeyan bisa nggawe Kapadhetan geni sing apik kanggo nyapu kabeh sing ora perlu ...
              3. Saburov_Alexander53
                Saburov_Alexander53 6. mars 2023 12:47
                0
                kurang dicocogake kanggo njupuk ing drones
                Ngalih menyang shotgun tinimbang peluru. Penembake bangku lan pamburu bebek siyap, sampeyan sing pertama kanggo telpon liyane. sad
            2. Johnson Smithson
              Johnson Smithson 5. mars 2023 16:13
              + 10
              ora ana sing duwe sistem anti-drone biasa,
              drone mbuwang granat menyang trenches minangka konsep perang anyar, saiki akeh sing digarap sing durung nate digunakake.
              1. Negro
                Negro 6. mars 2023 00:07
                +5
                Kutipan saka Johnson Smithson
                ora ana sing duwe sistem anti-drone biasa

                Sampeyan ora bakal pracaya
                https://www.kalashnikov.ru/dronam-konets-distantsionnyj-boevoj-modul-rws/
            3. Anna E.
              Anna E. 5. mars 2023 17:46
              + 12
              Bradley lan Marder uga adoh saka nanoteknologi. Percikan 25mm bakal dipotong dadi loro ing proyeksi apa wae. Bener, iki titik. Miturut cara, babagan senjata super paling anyar. Estonia bubar nyedhiyakake bedhil anti-pesawat Swedia ing taun 50-an lan iku normal, ora ana sing nyuwek rambute saka f##s lan sedih sprinkled awu ing sirahe. Sing nglawan kendaraan lapis baja entheng. Drone uga bisa, karo sawetara luck.
              1. Storog Dvornik
                Storog Dvornik 5. mars 2023 20:23
                +3
                Ing Omsk DOSAAF, dheweke sinau ing piranti sing padha ing taun 1985 ... Tengen ing kelas ing lantai loro, meriam meleleh, ing kamar sabanjure ana "horizontal" 30mm. Aku ora ngelingi jeneng model, aku ora duwe kesempatan kanggo ngawula ...
              2. Arsen1
                Arsen1 5. mars 2023 21:13
                +1
                Nuwun sewu, ngendi sampeyan ndeleng 25mm?) 14,5 ana. Bredl 14,5 ing bunder terus
                1. Bad_gr
                  Bad_gr 5. mars 2023 23:41
                  +6
                  Kutipan saka Arsen1
                  Nuwun sewu, ngendi sampeyan ndeleng 25mm?) 14,5 ana.

                  Lha, batangane sapa? asli utawa KPVT?
                  PS
                  BM, sing ana ing kapal, dicerminake (kanggo perbandingan sing luwih trep)
                  1. SergioCDS
                    SergioCDS 7. mars 2023 00:34
                    +1
                    ... Wah, aja nesu banget!
                    ... - kene akèh-akèhé saka SHIELD saka "AK-47", "PKT", "DShK", "Cliff" "ing gambar" katon lan "ngerti kabeh."
              3. tukang selancar angin
                tukang selancar angin 7. mars 2023 11:25
                +4
                Kutipan saka Anna E.
                Bradley lan Marder uga adoh saka nanoteknologi. Percikan 25mm bakal dipotong dadi loro ing proyeksi apa wae. Bener, iki titik. Miturut cara, babagan senjata super paling anyar. Estonia bubar nyedhiyakake bedhil anti-pesawat Swedia ing taun 50-an lan iku normal, ora ana sing nyuwek rambute saka f##s lan sedih sprinkled awu ing sirahe. Sing nglawan kendaraan lapis baja entheng. Drone uga bisa, karo sawetara luck.

                Iku bisa lan bakal Cut iku, nanging mung troublesome! Ing sawetara titik-kosong, sampeyan kudu nyedhaki Bradley, banjur bisa dipertanyakan amarga Bradley nyekel 30 mm saka 2a42 ing bathuk, sing nduweni kecepatan awal sing luwih dhuwur lan massa projectile sing luwih gedhe, lan liyane, penembake iki. selendang panzer bakal nggoleki Bradley liwat ngarsane collimator conventional karo magnification saka 0 nalika lungguh ing wheelhouse setengah mbukak 2m-3, lan penembake Bradley liwat optik karo 12x magnification lan saka rong kilometer bisa Cut liga motor tanpa njupuk tangan metu saka kanthonge lan ngudud rokok.
        3. Starpom Scrap
          Starpom Scrap 5. mars 2023 15:54
          + 18
          Kasunyatan sing padha digawe saka apa, lan sawetara jinis seri - uga rampung. Sedhih yen "pertanian kolektif" kuwi dibutuhake.
          1. poquello
            poquello 5. mars 2023 16:09
            -18
            Kutipan: Starpom Scrap
            Kasunyatan sing padha digawe saka apa, lan sawetara jinis seri - uga rampung. Sedhih yen "pertanian kolektif" kuwi dibutuhake.

            dadi bradley kanggo nggawe bolongan bakal pas, nanging miturut favorit ing taktik mobile NATO, humvee, etc.
            1. Yaroslav Tekkel
              Yaroslav Tekkel 5. mars 2023 17:35
              + 19
              Padha ora cocog. Sampeyan ora bisa njupuk Bradley 14,5 karo bedhil mesin, lan ana mamang amba babagan 25-mm bedhil anti-pesawat. Lan sing paling penting, Bradley, kanthi FCS lan alat deteksi, bakal dadi sing pertama mbongkar gudang iki.
              1. poquello
                poquello 5. mars 2023 20:00
                -11
                Kutipan: Yaroslav Tekkel
                Padha ora cocog. Sampeyan ora bisa njupuk Bradley 14,5 karo bedhil mesin, lan ana mamang amba babagan 25-mm bedhil anti-pesawat. Lan sing paling penting, Bradley, kanthi FCS lan alat deteksi, bakal dadi sing pertama mbongkar gudang iki.

                uga, sepisanan, minangka tansah, metu saka ora ono, panggantos kanggo bedhil mesin muncul ing VO, sareh, sisih bradley saka bedhil iki gampang stitched, lan katelu, katon ing sawetara saka bedhil lan banjur ngomong bab. suo bradley gaib)
                1. Arsen1
                  Arsen1 5. mars 2023 21:16
                  +6
                  Bradley nyekel 14,5 ing bunder.
                  Inggih, pisanan, minangka tansah, metu saka ora ono, panggantos kanggo senapan mesin muncul ing VO
                  artikel kasebut kanthi jelas nyatakake iki lan foto kasebut nuduhake yen ana KPVT. kepiye sampeyan mbayangno kembar 25mm lan 2 kru ing menara iki?
                  1. poquello
                    poquello 5. mars 2023 22:37
                    -6
                    Kutipan saka Arsen1
                    Bradley nyekel 14,5 ing bunder.
                    Inggih, pisanan, minangka tansah, metu saka ora ono, panggantos kanggo senapan mesin muncul ing VO
                    artikel kasebut kanthi jelas nyatakake iki lan foto kasebut nuduhake yen ana KPVT. kepiye sampeyan mbayangno kembar 25mm lan 2 kru ing menara iki?

                    kanggo sing wasis
                    Kutipan saka poquello
                    ing VO, minangka tansah, metu saka ora ono, panggantos kanggo bedhil mesin muncul

                    artikel ing kene kadhangkala sumunar kanthi rincian sing luar biasa, kayata "Jarak karusakan target lemah nganti 3 km", iki kaya ing 200 meter sing rata tinimbang nalika njupuk munggah))))))))))) ))))))))), wah, deleng gambar kasebut kanthi teliti, aku wis menehi foto bedhil anti-pesawat ing ngisor iki, persis padha ing liga motor.
            2. SergioCDS
              SergioCDS 11. mars 2023 00:18
              0
              ... - lan sampeyan bakal "kanthi kendel" karo Pisau HUNTING banget marang "bolt" cilik saka crossbow modern cepet-loading karo OPTICS. Aku bisa ndeleng kanthi bener - "ing pesenan maju kanthi spanduk."
        4. Nyrobsky
          Nyrobsky 5. mars 2023 19:52
          -8
          Kutipan saka Egeni
          sedih, Comrade Panglima-in-Chief.

          ... lan apa salah, yen "karya" iki rampung rampung, banjur apa ora?
          Ana platform, bedhil dibusak saka prau lawas, tangan uga ora digawe saka zh..py tuwuh. Inggih kulibins.

          Wong wadon sing apik! tresna
          A komentar imbang lan banget bener, Boten kados sawetara "lanang", kang departure saka "layang" ngrusak kabèh plot lan script., Kaya - "Inggih, carane sampeyan bisa chop mungsuh karo shovel sapper yen mesin otomatis. iki diciptakake kanggo iki?"
          Yen piranti iki ngidini sampeyan ngrusak Banderlogs, mula iku apik. ya
        5. Komentar wis dibusak.
      3. solar
        solar 5. mars 2023 13:24
        + 32

        data CNN ing mundhut APU.

        Yen sampeyan nyambung menyang CNN, sampeyan kudu nyambung menyang CNN.
        1. Petr_Koldunov
          Petr_Koldunov 5. mars 2023 14:27
          -4
          Kutipan saka solar
          Yen sampeyan nyambung menyang CNN, sampeyan kudu nyambung menyang CNN.

          Iki ora mesthi bisa. Media borjuis kadhangkala kanthi cepet ngilangke kabeh informasi sing ora cocog karo panguwasa politik utawa militèr - sing kadhangkala mung mokal kanggo nyambung menyang materi ing alamat asli, iku ilang supaya cepet sawise publikasi.
          1. Negro
            Negro 5. mars 2023 14:34
            + 10
            Kutipan: Peter_Koldunov
            Media borjuis kadhangkala kanthi cepet ngilangke kabeh informasi sing ora cocog karo panguwasa politik utawa militèr - sing kadhangkala mung mokal kanggo nyambung menyang materi ing alamat asli, iku ilang supaya cepet sawise publikasi.

            Sampeyan kudu, carane trep.
            1. landasan pacu-1
              landasan pacu-1 5. mars 2023 16:30
              +2
              Quote: Negro
              Kutipan: Peter_Koldunov
              Media borjuis kadhangkala kanthi cepet ngilangke kabeh informasi sing ora cocog karo panguwasa politik utawa militèr - sing kadhangkala mung mokal kanggo nyambung menyang materi ing alamat asli, iku ilang supaya cepet sawise publikasi.

              Sampeyan kudu, carane trep.
              Isih ora trep! lol
          2. Nikanor1993
            Nikanor1993 5. mars 2023 15:14
            +7
            Internet ngelingi kabeh, ing kasus kaya mengkono, paling ora ana layar kaca, lan meh tansah versi salinan.
            1. Anna E.
              Anna E. 5. mars 2023 17:38
              +1
              Ya, ing teori iku. Ana tansah arsivis mripat abang sing nyalin kabeh sing bisa njaluk tangan. Pitakonan yaiku carane nemokake dheweke, yen dheweke ngunggah arsipe.
              1. Nikanor1993
                Nikanor1993 5. mars 2023 19:10
                +2
                Ya, ing teori, saben kita, saben dina, munggah menyang setelan browser lan mbusak cache lan riwayat.)
                PS Lan wong-wong sing nerbitaké warta kuwi ora ngarep-arep kudu konfirmasi karo soko liyane saka tembung gundhul.
          3. solar
            solar 5. mars 2023 15:25
            +3
            ora bisa nyambung menyang materi ing alamat asli

            Lan apa masalah kanggo menehi link, sanajan informasi wis dibusak ana?
            Mung ora ana pranala.
            Kajaba iku, ana caching ing mesin telusur lan layanan arsip.
            1. Anna E.
              Anna E. 5. mars 2023 17:34
              +1
              Suwene cache mesin telusur urip? Layanan arsip ora arsip dhewe. Ana sing kudu arsip. "Apa ana lanang?"
          4. Black_Mesias
            Black_Mesias 5. mars 2023 15:31
            0
            Jendhela Overton durung dibatalake
            Ing kasunyatan kita, iki jelas banget ...
          5. SergioCDS
            SergioCDS 11. mars 2023 00:32
            0
            ... - "sajarah" saka SEARCH ENGINES ora cukup kanggo sampeyan?
            Sampeyan ora mung ing "Google"? uga ing "Yandex", "CC Search", "StartPage", "SearchEncrypt" "dicekal"???!! :-]
            utawa sampeyan duwe komputer "BK-0010" lan ing "jaringan" sampeyan, kaya "ksatria ing waja" ing apik lawas "Arachne", "surf" karo dipatèni "gambar" ing "dial-up", supaya ngomong - "lumaku ing FSE 56 Kb "ZUHEL" "... - malah ora lucu.
      4. d.zacharith
        d.zacharith 5. mars 2023 13:39
        +6
        Tulis liyane! Apa sing padha, mungsuh, kanggo melas
      5. Alien Saka
        Alien Saka 5. mars 2023 13:47
        + 42
        Ora ana sing pengin bebener. Yen ora kanggo SVO, padha bakal ma ointment saka wasir liwat kuping kita luwih. Nanging saiki kita ndeleng wunderwaffles sing ora ana analog ing donya. negatif negatif
        1. 30 ing
          30 ing 5. mars 2023 16:42
          + 11
          Kutipan saka Alien Saka
          Ora ana sing pengin bebener. Yen ora kanggo SVO, padha bakal ma ointment saka wasir liwat kuping kita luwih. Nanging saiki iki kita mirsani wunderwaffles sing ora ana analog ing donya. negatif negatif

          Sampeyan ora ngerti Peresvet sing nyamar iki ....... sing ora ngerti sarkasme pait iki .... am Sapa sing bakal lungguh ing menara iki? Apa sing bisa dideleng? Utawa ana sawetara piranti pengamatan lan nargetake..? Dadi bedhil anti-pesawat biasa ... iku ing prau torpedo lan ESKAers ... (patroli) kapal wektu iku ..
      6. Kapten Pushkin
        Kapten Pushkin 5. mars 2023 14:17
        +9
        Kutipan saka Orange-Bigg
        tiwas, sing tilar donya amarga tatu, penyakit - 259 wong;

        tatu, pincang - 246;

        Biasane, ana 2-3 kaping luwih tatu tinimbang tiwas.
        Ora jelas kenapa ing konflik iki jumlahe meh padha ...
        1. Michael Ya 2
          Michael Ya 2 5. mars 2023 15:03
          -9
          Praktek perang posisi uga nuduhake; sing panyerang kalah 3 kaping luwih saka bek. Lan ing Bakhmut padha ngandika mundhut saka ukrov 1: 8-10.
          1. Sarboz
            Sarboz 5. mars 2023 15:59
            0
            Kutipan: Mikhail Ya2
            Praktek perang posisi uga nuduhake; sing panyerang kalah 3 kaping luwih saka bek. Lan ing Bakhmut padha ngandika mundhut saka ukrov 1: 8-10.

            Ayo njlentrehake, kerugian saka ukrov sing mbela 8-10 kaping luwih dhuwur tinimbang kerugian pasukan sing nyerang. Ora kosok balene, kaya sing sampeyan tulis. Sing cocog karo kaunggulan pinunjul ing Kapadhetan tembakan artileri Wagner saka sisih kita, persis 8-10 kali.
          2. mmaxx
            mmaxx 5. mars 2023 16:05
            + 12
            Iki laku ing donya pisanan. Lan banjur Jerman karo kelompok serangan nuduhake yen iki ora. Ing Perang Patriotik, iki minangka alesan universal kanggo komandan sing lemah. Kerugian para panyerang mung ing sawetara tahap luwih gedhe. Lan yen serangan kasebut sukses, mula bek mung mati utawa mlayu lan mati. Iki bola-bali dibuktekake dening Jerman ing WWII, uga kita. Lan pasukan kita saiki. Bek kudu kuwat nang endi wae. Cukup kanggo penyerang dadi kuwat mung ing wilayah serangan.
            Lan pengulangan mantra mung ngrusak gambar.
        2. Aken
          Aken 5. mars 2023 15:12
          +8
          Mesthine ora akeh sing tatu sawise srengenge.
        3. Sarboz
          Sarboz 5. mars 2023 15:55
          +1
          Quote: Kapten Pushkin
          Biasane, ana 2-3 kaping luwih tatu tinimbang tiwas.
          Ora jelas kenapa ing konflik iki jumlahe meh padha ...

          Nyatane, kabeh wis jelas.
          Quote: Kapten Pushkin
          tatu, pincang - 246

          Iki nuduhake jumlah wong cacat sing pensiun permanen, ditambah sing saiki dirawat ing rumah sakit. Praktek prasaja. Lan jumlah sing tatu, yen ditambahake sing bali menyang layanan sawise ditambani, bakal persis kaping telu saka jumlah sing mati.
        4. Aviator_
          Aviator_ 5. mars 2023 19:24
          +7
          Biasane, ana 2-3 kaping luwih tatu tinimbang tiwas.
          Ora jelas kenapa ing konflik iki jumlahe meh padha ...
          Amarga iki perang artileri. Rasio tiwas lan tatu yaiku 1: 3 ing pertempuran senjata cilik.
          1. mmaxx
            mmaxx 7. mars 2023 15:23
            0
            Iki siji. Lan liyane bab sing wong ora pengin njupuk menyang akun: saben wong ing waja, lan padha nyimpen loro pecahan cilik lan saka peluru ing awak. Sing bisa nandhang lara utawa mateni. Tetep contusions lan perangan awak. Dadi ing perang iki, statistik kudu beda. Sampeyan ora bisa kanthi wuta keno kabeh. Wektu ora padha.
      7. Nikanor1993
        Nikanor1993 5. mars 2023 14:55
        +4
        Situs CNN bisa dianggo apik ing negara kita tanpa vpnov, kok ora nyambung langsung menyang? Sanajan aku ngerti ora ana kabar kaya ngono, mula dheweke wis ngilangi.
        Nanging ana siji iki:
        https://edition.cnn.com/videos/world/2023/03/03/sergey-lavrov-russia-ukraine-war-laughter-video-vpx.cnn

        Inggih, paling ora ana sing bisa ngguyu.)
      8. Sarboz
        Sarboz 5. mars 2023 15:39
        +5
        Kutipan saka Orange-Bigg
        Ing zona NVO, katon akeh MT-LB kanthi bedhil anti-pesawat 2M-3M adhedhasar kapal sing dipasang.


        Dene aku, ora kelangan.

        Lan ing pendapatku, iki ora apik banget:
        Ing sumber Internet Rusia, rekaman eselon kanthi instalasi sing padha, uga MT-LB kanthi menara sing padha ing papan parkir ing endi wae ing wilayah zona NVO.

        Kapan bacchanalia blogger iki bakal rampung. Dheweke nggawe film eselon militer, kolom, lokasi unit lan diunggah menyang jaringan kanthi wektu nyata kanthi geolokasi lan komentar dhewe. Ing taun 1941, kanggo iki, menyang tembok tanpa nyoba utawa diselidiki. Lan bali ing 2014, wench bodho ditahan kanggo iki, wis obrolan panjelasan lan dirilis. Lan perlu kanggo nggawa kasus kasebut menyang pengadilan, menehi wektu nyata lan nyebarake ing media, nggawe cetha yen iki bakal kedadeyan karo saben accomplice mungsuh.
      9. NickShel
        NickShel 5. mars 2023 16:51
        +9
        Mung CNN ora nulis iki. Dheweke ora duwe ing situs web. Kajaba iku, warta iki muncul ing wayah sore tanggal 5 Maret meh bebarengan ing kabeh saluran Telegram patriotik ndhuwur, kanthi teks ora diganti. Nonton apa sing diwaca.
      10. Anna E.
        Anna E. 5. mars 2023 17:30
        -4
        Lan apa sing kudu sampeyan lakoni? Nggawa kembang menyang kuburane? “Aja mesakake mungsuh, dudu duweke dhewe, mung chop banjur dadi pahlawan”. Yen, nalika nulis ing kabeh buku taktik, tentara sing maju kalah kaping telu tinimbang sing mbela, mula kerugian kita ana ing wilayah siji setengah yuta wong. Dadi siji setengah tentara pra-perang wis kabeh? Soko ora nambah munggah. Sapa sing saiki perang, sapa sing manggon ing panggonan permanen? Apa sienen pi##iku kaya Trotsky.
    2. kuliner
      kuliner 5. mars 2023 12:45
      + 27
      Kutipan: Aerodrome
      Ing zona NVO, katon akeh MT-LB kanthi bedhil anti-pesawat 2M-3M adhedhasar kapal sing dipasang.
      abad kaping 21 .. gaman adhedhasar "prinsip fisik anyar". sedih, Comrade Panglima-in-Chief.

      Lan kabeh Svidomo krasan nggawe fun.
      Inggih, ya, padha duwe quadruple "Maxim", nanging kita digawe soko !!
      Mungkin mung "shilki" sijine? Mbokmenawa ing panyimpenan. Tanpa radar, karo tambah SM ing lemah, karo radar kanggo drones gedhe.
      1. spektrum
        spektrum 5. mars 2023 13:24
        + 14
        Ketoke, peralatan dibutuhake kanggo menehi hasil karo mobile, gegaman mungsuh waja banget. Apa sing kasedhiya, supaya padha jenuh.
        1. mbayar
          mbayar 5. mars 2023 14:25
          + 22
          Kutipan saka momok
          Ketoke, peralatan dibutuhake kanggo menehi hasil karo mobile, gegaman mungsuh waja banget.

          Temenan, iki minangka ersatz kanggo nyedhiyakake pertahanan udara saka drone. Mung dheweke (sistem pertahanan udara) saiki butuh akeh, lan kaliber 12,7 lan 14,5 mm cukup. Mula padha narik kabeh sing ana ing gudhang. Aku sing iki ora malah dadi luwih kanggo ngarep, nanging kanggo nutupi saka serangan UAVs sing miber ing tlatah Federasi Rusia. Ya, lan ing mburi cedhak ing ngarep, akeh sing dibutuhake. Mulane, kita bakal weruh ing trek lan motor liga lan ZPU, lan ersatz liyane.
          Nanging yen ing jangkah lan karo kuwi "sukses" SVO terus kanggo pindhah luwih, ing saperangan taun kita bakal duwe bedhil mesin kembar lan quadruple "Maxim" ing menara.
          1. Arsen1
            Arsen1 5. mars 2023 21:18
            +2
            nyedhiyakake pertahanan udara saka bedhil mesin kanthi tingkat geni 300 puteran saben menit?) Good luck karo atraksi iki
            1. mbayar
              mbayar 6. mars 2023 04:02
              -3
              Kutipan saka Arsen1
              nyedhiyakake pertahanan udara saka bedhil mesin kanthi tingkat geni 300 puteran saben menit?)

              Arseniy, iki ora tingkat geni saka bedhil mesin (kita katon ing paling ing Wikipedia kanggo tingkat geni saka KPVT) nanging 25 mm. bedhil ON ONE BARREL! Loro barel menehi tingkat geni wis 600 babak saben menit.
              sawetara?
              Lan iki wis kaya Kalash.
              Bener, "Maxim" duwe 300 babak saben menit. lol lan wong Sumeria nyedhiyakake pertahanan udara.
              Lan iki GUN.
              25 mm. kaliber.
              Utawa bedhil mesin kaliber 14,5 mm. kanthi tingkat geni sing luwih dhuwur (550 - 600 puteran saben menit). Ing gagang. ya Lan ana rong batang.
              Sawise kabeh, iki nglawan UAV kanthi kacepetan 120 - 200 km / h !! Iki minangka kacepetan pesawat ing wayah wengi (!) Perang Donya I.
        2. Bad_gr
          Bad_gr 5. mars 2023 14:28
          +5
          Ana informasi ing kene (https://topwar.ru/211973-zamechen-jeshelon-s-novejshimi-rossijskimi-btr-bumerang.html) yen sepur karo Boomerangs arep menyang endi wae. Muga-muga, persis ing ngendi sing dibutuhake (kanggo nyiapake parade 9 Mei, katon rada awal)
          1. Negro
            Negro 5. mars 2023 14:35
            + 20
            Kutipan saka: Bad_gr
            kanggo nyiapake pawai 9 Mei, katon rada awal

            Wis wayahe. Wiwit Februari, dheweke tansah wiwit bang.
          2. ZhEK-Vodogrey
            ZhEK-Vodogrey 5. mars 2023 15:54
            +9
            Kutipan saka: Bad_gr
            Sepur karo "Boomerangs" arep nang endi wae. Muga-muga ana ing papan sing dibutuhake.


            Eselon nuduhake yen optik ora ditutup, mock-up saka Kornet TPK wis ana. Boomerang lawas, isih 2015. Dheweke nggawa sampeyan menyang parade.

            Boomerang tipe anyar
          3. 30 ing
            30 ing 5. mars 2023 16:47
            +3
            [quote=Bad_gr] Muga-muga, persis ing endi sing dibutuhake (kanggo nyiapake parade tanggal 9 Mei, katon rada awal)[/quote Dheweke bisa uga nyiapake parade sadurunge .. Kita bisa nindakake kabeh. Kepiye carane ditembangake ing kono ...- "Sampeyan ora kudu sedhih karo kepala kita" "...." Iblis ngerti apa jenis "pikiran" sing bisa ngunjungi sirahe menteri sing rambut abu-abu .. Apa sampeyan njupuk plywood Reichstag bubar? Padha njupuk! Dadi....
      2. nov_tech.vrn
        nov_tech.vrn 5. mars 2023 14:15
        +6
        Maksim quadruple minangka bedhil anti-pesawat ing awal 40-an lan kabukten cukup apik, mula bisa uga dicopot saka panyimpenan. Ya, lan MTLB riveted kathah ing siji wektu, supaya apa ora nggunakake, nanging kabeh bedhil laser bakal sofas, sampeyan isih kudu pedhang Jedi.
        Dadi Kapadhetan geni iku prayoga, pangayoman saka pecahan, lan amunisi ketoke ora diukur ing saham.
        1. NickShel
          NickShel 5. mars 2023 16:55
          + 12
          Dadi, kita ajeg diwutahake madu menyang kuping babagan "senjata laser" dening Kementerian Pertahanan Federasi Rusia karo kontraktor lan wartawan ing artikel gula babagan kemajuan kompleks industri militer domestik, sing dadi pangarepan sing jelas.
          Mulane, nalika kita ndeleng homunculi kasebut saka kutha tenaga kerja lan teken ing ngarep, ana disonansi kognitif.
          Kaya karo BMPT "Terminator", sing, kaya khusus digawa ing mburi kanggo laporan "Lintang".
        2. mmaxx
          mmaxx 7. mars 2023 15:27
          0
          Kanggo drone konco mata. Lan geni bisa terus anggere ana cartridges. Ora overheating ora elek.
          A 14,5, 12,7 lan 25 kanggo dhadha drone
          1. SergioCDS
            SergioCDS 11. mars 2023 01:00
            0
            ... - Aku setuju karo sampeyan. TAPI. ... - apa sampeyan duwe "reaksi", gaweyan ing organ kontrol, gauge mripat, pitungan balistik, radar kaya lidar ??? - Sugeng! Sampeyan kanthi instalasi quadruple "maxims" bakal efektif kanggo nglawan pengintaian cahya, lan bisa uga serangan UAV kanthi kecepatan rendah ... - kaya "T-800" nglawan pasukan khusus ANY Kementerian Dalam Negeri (tanpa bala).
      3. Kapten Pushkin
        Kapten Pushkin 5. mars 2023 14:19
        +1
        Kutipan saka kuliner
        Mungkin mung "shilki" sijine?

        Ana liga motor karo "Shilki". Nanging ana penembake lenggah ora dijamin dening waja, nanging kene ana sawetara jenis menara.
      4. Petr_Koldunov
        Petr_Koldunov 5. mars 2023 14:38
        + 10
        Kutipan saka kuliner
        Mungkin mung "shilki" sijine? Mbokmenawa ing panyimpenan. Tanpa radar, karo tambah SM ing lemah, karo radar kanggo drones gedhe.

        Ya, pokoke yaiku MTLB dilengkapi ZUShki sanajan tanpa shilok! Lan ing teori, menara kapal - iku cetha superfluous

        Apa sebabe kudu nyipta sawetara jinis Karbaras?
        Nanging ... l / s pangayoman nggunakake menara kuwi - karo mbukak ZUshka, mesthi, incomparable.
        1. Argon
          Argon 5. mars 2023 15:46
          -7
          Ing Ukraina, akeh "sniper" pegatan. Saka Negara Baltik, Polandia, Rumania lan TD. Sawetara jinis pangayoman apik, yen, luwih-luwih, dheweke mung nganggur. Lan saka angin, udan lan norma salju. Aku luwih kasengsem ing ciri mlaku sawijining, utamané wacana alangan banyu
      5. ycuce234-san
        ycuce234-san 5. mars 2023 15:10
        +2
        Kutipan saka kuliner
        Tanpa radar, karo tambah SM ing lemah, karo radar kanggo drones gedhe.


        Dheweke bisa uga duwe kemampuan teknis kanggo nglebokake lidar tambahan, sing apik nglawan hal-hal cilik ing udara, lan kamera stereoskopik fotogrametri.
      6. Aken
        Aken 5. mars 2023 15:14
        +2
        Ketoke, ora ana Shilok sing isih ana.
        Ing sisih liya, mbuwang sampah frank minangka keputusan sing cerdas. Kanggo drone, iki kudu cukup.
        1. Arsen1
          Arsen1 5. mars 2023 21:20
          +7
          ya, bebarengan karo kru. "Ide apik. Apa sampeyan ora pengin numpak ing geni ing stere kanggo daur ulang?
      7. Timur_kz
        Timur_kz 5. mars 2023 22:29
        +6
        Shilki oke, ngendi Tunguska?! Ora kasunyatan siji saka ngarsane Tunguska kanggo taun NWO apik tenan.
        1. Mikhail Maslov
          Mikhail Maslov 6. mars 2023 12:41
          0
          Ora bener. Aku wong weruh 4 "Tunguskas" porsi ing pangayoman saka unit. Lan ing mangsa panas aku weruh transfer 4 padha "Tunguskas" menyang tapel wates karo wilayah Kharkov.
        2. Nordsc0l
          Nordsc0l 8. mars 2023 01:04
          0
          A Bunch saka vidos ing Februari-April, ngendi ana Tunguska
      8. Vlodek
        Vlodek 5. mars 2023 22:41
        -6
        setan ing caps-pilot
        mekanisme (pesawat) tanpa pilot-UAV
      9. Nordsc0l
        Nordsc0l 8. mars 2023 00:57
        0
        Lan kanthi cara kasebut, modifikasi Shilka kanggo SA bali ing Afghanistan.
    3. Komentar wis dibusak.
    4. umbul70
      umbul70 5. mars 2023 13:05
      + 24
      nanging kok lay apik ing warehouses? Amunisi kanggo wong-wong mau mbokmenawa uga unmeasured. Kajaba iku, padha ora diinstal ing BMP-2; 3; utawa operator personel wojo, nanging ing MT-LB, peer, ngandika.
      1. poquello
        poquello 5. mars 2023 13:29
        +4
        Kutipan saka: bulbash70
        amunisi kanggo wong-wong mau, mbokmenawa uga unmeasured

        wow, ide apik
      2. Timur_kz
        Timur_kz 5. mars 2023 22:31
        +5
        Lha, apamaneh wong akeh, kok melas. Apa sampeyan ngerti dheweke ngubengi nganggur?
    5. subteks
      subteks 5. mars 2023 13:37
      +3
      Dadi, kita ora bakal ngrusak segara Atlantik lan Pasifik ing ngisor awake dhewe ...: o (
      1. monster_lemak
        monster_lemak 5. mars 2023 14:50
        + 36
        Hmm ... Peralatan sing disedhiyakake menyang Ukraina dening Kulon mesthi diarani "ora ana gunane", "usang", "lebur apa sing ana ing gudang" lan kanthi semangat sing padha, nanging peralatan kita kaya iki "liga motor" yaiku " wektu-dites", "dipercaya" , "ing tangan trampil: wow!". ya
        1. Mazunga
          Mazunga 5. mars 2023 21:14
          +6
          sons bullet bool bayonet-good done))) ojo nyuwek-nyuwek gulune mbah
        2. Arsen1
          Arsen1 5. mars 2023 21:20
          +3
          ya, aku mlebu komentar, lan ing kene kaya-kaya maca artikel dening Ryabov
        3. Komisaris Militer 77
          Komisaris Militer 77 6. mars 2023 00:59
          -2
          Kutipan saka Monster_Fat
          Hmm ... Peralatan sing disedhiyakake menyang Ukraina dening Kulon mesthi diarani "ora ana gunane", "usang", "lebur apa sing ana ing gudang" lan kanthi semangat sing padha, nanging peralatan kita kaya iki "liga motor" yaiku " wektu-dites", "dipercaya" , "ing tangan trampil: wow!". ya

          Nah, mbok menawa ora ana liyane? Bakal ana 5000 Armat, bakal dipasang.
      2. ordin64
        ordin64 5. mars 2023 15:33
        +5
        Ora liya. Apa muspra yen Gerasimov digawa menyang ngarep
    6. pinter bokong
      pinter bokong 5. mars 2023 15:37
      + 18
      Lan iki senjata saka tentara kaloro donya? Ngendi 20 triliun rubel? Kanggo 10 taun rearmament? 70% saka senjata modern padha ngandika
      1. wus 3x
        wus 3x 5. mars 2023 16:10
        +9
        Ing kerajaan kita, kabeh tansah ayu karo nomer ing laporan, nanging padha duwe sethitik ing umum karo kasunyatan. Lan iki ditrapake kanggo pancen kabeh.
    7. Liyane
      Liyane 5. mars 2023 15:41
      + 16
      senjata adhedhasar "prinsip fisik anyar". sedih, Comrade Panglima-in-Chief.

      TIGA (utawa 4) program persenjataan negara tengara sukses. Trilyun rubel wis dibuwang kanthi lengkap, Shoigu Chemnzov ora bakal diidini ngapusi ya
      ZSU lair ing taun 50-an kanthi tuntunan peephole (3 sepatu bast ing sisih kiwa rembulan) bakal perang kanthi istilah sing padha karo cheetah lan Skynex dilengkapi Oerlikon X-TAR3D Tactical AFAR.
      1. pinter bokong
        pinter bokong 6. mars 2023 19:58
        +2
        Dheweke bakal njupuk f35 saka unit iki
    8. fa2998
      fa2998 5. mars 2023 15:54
      + 13
      Kutipan: Aerodrome
      abad kaping 21 .. gaman adhedhasar "prinsip fisik anyar".

      Kutipan: Aerodrome
      abad kaping 21 .. gaman adhedhasar "prinsip fisik anyar".

      Mbokmenawa tanggal 9 Mei ing parade utama bakal ditampilake! Dheweke bakal diitung ing antarane sistem anyar, bakal dicet kanthi perayaan, negara bakal seneng! wassat
    9. Komentar wis dibusak.
    10. azkolt
      azkolt 5. mars 2023 16:12
      +7
      Kutipan: Aerodrome
      Ing zona NVO, katon akeh MT-LB kanthi bedhil anti-pesawat 2M-3M adhedhasar kapal sing dipasang.
      abad kaping 21 .. gaman adhedhasar "prinsip fisik anyar". sedih, Comrade Panglima-in-Chief.

      Ya, ana ngendi, telek analog iki? Apa Sergei Khuzhenetovich marang kita bab iki?
    11. 2112vda
      2112vda 5. mars 2023 16:34
      -13
      Anyar uga lali lawas. Apa kanggo pager "wunderwafer ing prinsip fisik anyar" yen masalah wis ditanggulangi dening cara lawas prasaja. Minangka Griboyedov ngandika: "Kanggo saben wong wicaksana, kesederhanaan cukup." Solusi kasebut logis lan prasaja. Dadi kabeh bener.
      1. Komisaris Militer 77
        Komisaris Militer 77 6. mars 2023 01:01
        +4
        Kutipan: 2112vda
        Anyar uga lali lawas. Apa kanggo pager "wunderwafer ing prinsip fisik anyar" yen masalah wis ditanggulangi dening cara lawas prasaja. Minangka Griboyedov ngandika: "Kanggo saben wong wicaksana, kesederhanaan cukup." Solusi kasebut logis lan prasaja. Dadi kabeh bener.

        Gandhewa lan panah iku duweke kita. Oh, aku lali, uga tameng lan pedhang karo tumbak
        1. Liyane
          Liyane 6. mars 2023 01:04
          +1
          Oh, aku lali, uga tameng lan pedhang karo tumbak

          Rogatin!
    12. Mung_Kvasha
      Mung_Kvasha 5. mars 2023 17:05
      -5
      Comrade non-komandan-in-chief, sampeyan kudu ngerti sing instalasi iki banget efektif marang drones. Sadurunge, dheweke kudu miwiti ngirim.
    13. ivan1979nkl
      ivan1979nkl 5. mars 2023 17:12
      -4
      senjata adhedhasar "prinsip fisik anyar"

      prinsip fisik anyar - ngendi sampeyan wis ndeleng wong pungkasan? Plasma blaster bisa uga? Prinsip kasebut wis digunakake - flamethrower nembak persis plasma !!
      1. Anna E.
        Anna E. 5. mars 2023 17:58
        +2
        Flamethrower kanggo plasma kaya rembulan. Nanging, suhu iki cukup.
    14. insinyur74
      insinyur74 5. mars 2023 17:14
      +1
      Kutipan: Aerodrome
      abad kaping 21 .. gaman adhedhasar "prinsip fisik anyar". sedih, Comrade Panglima-in-Chief.

      Ing Star Wars, MG-42 njupuk plasma - kenapa KPVT luwih elek? wassat
      Mugi shushpanzer iki digawe kanggo sawetara tugas tartamtu, lan ora saka mlarat lan ora kentekan niat ... recourse
      IMHO.
    15. ALCA056000
      ALCA056000 5. mars 2023 17:16
      -12
      "Nanging, militer ing zona NVO ujar manawa mobil kasebut cocog, nanging ide kasebut apik." - iku taksiran nyata, ora lamentations servile!
    16. Anna E.
      Anna E. 5. mars 2023 17:56
      -4
      Sampeyan bisa, mesthi, lan gun elektromagnetik, lan laser karo pumping x-ray. Saget? Ya, sampeyan bisa. Sampeyan uga bisa palu kuku nganggo mikroskop. Amben abot lan awet. Ana rong pitakonan. 1. Kenapa? 2. Sapa sing mbayar pesta? Yen kembar 25mm nggiling Bradley dadi sampah, kenapa railgun?
      1. kucing Rusia
        kucing Rusia 5. mars 2023 19:04
        +6
        Kutipan saka Anna E.
        Sampeyan bisa, mesthi, lan gun elektromagnetik, lan laser karo pumping x-ray. Saget? Ya, sampeyan bisa. Sampeyan uga bisa palu kuku nganggo mikroskop.
        Yen kembar 25mm nggiling Bradley dadi sampah, kenapa railgun?
        "Gag" ing tegese pengamatan и komunikasising M2A3 Bradley wis.
        Kanggo "nggiling" (potong lengthwise, tengen lan obliquely ...) "Bradley" sampeyan kudu dadi pisanan kanggo ndeleng lan njaluk menyang ... ing wektu sing padha. waja ngarep "Bradley" bakal keno lan 30mm saka BMP-2 saka 300, nalika M2A2 ... 3 duwe panginderaan jarak jauh.
        Bradley dhewe penetrates waja frontal saka BMP Russian karo 1,5-2km.
        1. poquello
          poquello 5. mars 2023 20:16
          -11
          Quote: kucing-rusich
          waja frontal "Bradley" bisa tahan 30mm

          ) kanthi tameng hinged
          Quote: kucing-rusich
          BMP-2 saka 300m, nalika M2A2 ... 3 duwe panginderaan remot.
          Bradley dhewe nembus waja frontal BMP Rusia saka 1,5-2 km.

          kok andhap asor? 5-10 kilometer bakal ditulis))))))))))))))))) lan kendaraan tempur infanteri kita yeaaa - ora nembus jarak kosong)))))))) ))))))))))))))))))))))))))) sampeyan kudu nulis omong kosong kasebut
          1. Bayun
            Bayun 5. mars 2023 22:50
            +2
            Nalika ing pertempuran cedhak BMP bisa meh "ing bayonet" saka ambushes, apa "kilometer"? Lan saka 100-300 meter, ya, padha ngowahi liyane menyang colander menyang bochin, sing bakal ing wektu FIRST.

            Ing kasus "kilometer" ATGM kasedhiya.
      2. Arsen1
        Arsen1 5. mars 2023 21:24
        +1
        sampeyan maca artikel peduli, ana 14,5 mm. Apa sampeyan ndeleng liga motor? Deleng ing menara iki, ngendi kanggo shove 2 wong lan uga 25 mm kembar karo amunisi. lan 14.5 bradley tetep ing bunder
    17. Mazunga
      Mazunga 5. mars 2023 21:11
      +5
      iki "Kurganets" lan "terminator" kanthi upah minimal) sawise T-62 aku rumangsa akeh perkara sing menarik bakal katon saka gudang.
    18. Bayun
      Bayun 5. mars 2023 22:42
      -2
      Yen ana atusan menara iki ditinggalake saka kapal sing dipotong, lan ing gudang kanggo wong-wong mau - atusan yuta amunisi wis basi - solusi sing apik!
      1. poquello
        poquello 5. mars 2023 22:46
        -7
        Quote: Bayun
        Yen ana atusan menara iki ditinggalake saka kapal sing dipotong, lan ing gudang kanggo wong-wong mau - atusan yuta amunisi wis basi - solusi sing apik!

        supaya iku, apa apik kanggo ilang
        1. Komisaris Militer 77
          Komisaris Militer 77 6. mars 2023 01:04
          +6
          Kutipan saka poquello
          Quote: Bayun
          Yen ana atusan menara iki ditinggalake saka kapal sing dipotong, lan ing gudang kanggo wong-wong mau - atusan yuta amunisi wis basi - solusi sing apik!

          supaya iku, apa apik kanggo ilang

          Apa busur lan panah ora ana ing ngendi wae ing Wilayah Moskow? Ana akeh kayu ing negara yen
          1. VSO-396
            VSO-396 6. mars 2023 05:15
            +2
            Ora. Kavaleri checkers, padha ngomong, ana!
      2. CC300CC
        CC300CC 6. mars 2023 09:30
        -1
        Quote: Bayun
        Yen ana atusan menara iki ditinggalake saka kapal sing dipotong, lan ing gudang kanggo wong-wong mau - atusan yuta amunisi wis basi - solusi sing apik!

        Sijine admiral cerdas ing printah, lan sampeyan bisa ngatur perang skuadron - "nyebrang T" liwat kolom Bradley kanggo perang.
        Umumé, iki minangka pertahanan udara ersatz saka drone. Ora jelas mung apa ana radar kanggo ngarahake.
    19. isv000
      isv000 7. mars 2023 16:18
      0
      Kutipan: Aerodrome
      Ing zona NVO, katon akeh MT-LB kanthi bedhil anti-pesawat 2M-3M adhedhasar kapal sing dipasang.
      abad kaping 21 .. gaman adhedhasar "prinsip fisik anyar". sedih, Comrade Panglima-in-Chief.

      Saben senjata dirancang kanggo tujuan dhewe, ana proyek kanggo iki. Kapisah, padha dadi-dadi, nanging bebarengan padha bisa teka ing Handy.
  2. Gogol
    Gogol 5. mars 2023 12:39
    -4
    Kanggo nglawan drone, ketoke
    1. angin adhem
      angin adhem 5. mars 2023 12:50
      -3
      Nglawan Drones, iki ora ana gunane saka tembung kasebut. Iki minangka BMP ersatz.
      1. Mung_Kvasha
        Mung_Kvasha 5. mars 2023 17:07
        -2
        Nglawan drone, iki migunani saka tembung "pancen".
        1. Arsen1
          Arsen1 5. mars 2023 21:26
          +8
          Ngapunten, sampeyan njupuk saka KPVT? kanthi tingkat geni, ora ana sing bisa ngomong babagan drone. Pertahanan udara kudu cepet utawa "pinter"
          1. matak wesi
            matak wesi 6. mars 2023 01:53
            -5
            Dear kanca, sampeyan mbokmenawa ora ngerti, nanging KPVT digunakake ing bedhil anti-pesawat: ZGU-1, ZPU-2 lan ZPU-4. Maca ing wektu luang. Lan mungkasi crita babagan 300 babak / menit.
            1. Arsen1
              Arsen1 6. mars 2023 10:05
              +5
              Lan sampeyan mandheg pracaya ing 600)) iki minangka tingkat teknis geni, pertempuran ing wilayah satus. Rata-rata mung 300 lan metu, ing 2 barel 600. Ora ana siji shoots ing laras nyawiji saka kvt.
              1. matak wesi
                matak wesi 6. mars 2023 20:31
                0
                Inggih, sampeyan mbokmenawa "luwih ngerti" carane gunners anti-pesawat murub saka KPVT. Sampeyan minangka penembak anti-pesawat sing misuwur :) Lan nganti telung sistem geni anti-pesawat adhedhasar KPVT bisa uga minangka indikator tingkat geni lan ora ana gunane :)
      2. isv000
        isv000 7. mars 2023 16:25
        0
        Kutipan saka angin adhem
        Nglawan Drones, iki ora ana gunane saka tembung kasebut. Iki minangka BMP ersatz.

        Ing gudang, ora ana sing kudu ngumpulake bledug kaya ngono, utamane ing jaman saiki. Kabeh kudu dikirim menyang ngarep, disiapake sabisa lan ing kombinasi apa wae. Yen hibrida iki, miturut sampeyan, ora cocog karo drone, mula sampeyan bisa nggunakake target lemah ...
    2. Nikolaevich I
      Nikolaevich I 5. mars 2023 19:36
      -2
      Kutipan saka gogol
      Kanggo nglawan drone, ketoke

      Kanggo "drone gelut" "Shilki" luwih cocog! Kajaba iku, "wong" janji bakal nggawe cangkang 23-mm kanthi detonasi sing bisa diprogram!
      1. kula 1970
        kula 1970 6. mars 2023 06:55
        -4
        Kanthi menara mbukak? Supaya granat saka drone dijamin kanggo nyelehake kabeh wong?
  3. BARKAS
    BARKAS 5. mars 2023 12:42
    -6
    Drone bisa ngetung karo instalasi radar iki, sawetara kasedhiya.
    1. donavi49
      donavi49 5. mars 2023 13:27
      + 24
      Ora ana radar, ora ana sing katon serius. Ana potongan wesi tinimbang ndeleng. Iki mung BMP ersatz.


      Miturut UAV, iki ora ana gunane, utawa luwih, ora ana gunane, nanging babagan efisiensi ing tingkat ZPU / memori lan liya-liyane.
      1. ZhEK-Vodogrey
        ZhEK-Vodogrey 5. mars 2023 13:37
        +1
        Kutipan saka donavi49
        UAV ora ana gunane, utawa luwih tepat, ora ana gunane,

        Iki minangka produk ersatz tanpa peralatan pengintaian dhewe, "ngikat" stasiun radar eksternal menyang gerbong iki uga kruk. masalah orientasi relatif saka unsur ora bakal ditanggulangi, iku bisa kanggo nggawa menyang platoon / baterei, nanging efficiency bakal kurang.
        1. Bad_gr
          Bad_gr 5. mars 2023 14:00
          + 11
          Kutipan saka donavi49
          Ora ana radar, ora ana sing katon serius. Ana potongan wesi tinimbang ndeleng.
          Ing video ing artikel kasebut, bebarengan karo bedhil anti-pesawat, ana bab liyane ing basis sing padha:

          Aku duwe pitakonan liyane: kok pedestal iki ora dicemplungke ing awak saka mobil wojo, amarga iku, ing paling kanggo tingkat fender, bakal bebas mlebu ing kono.
          1. donavi49
            donavi49 5. mars 2023 14:08
            + 22
            Iki ora bab, nanging cukup Strela-10.
            1. Bad_gr
              Bad_gr 5. mars 2023 14:38
              +1
              Kutipan saka donavi49
              Iki ora bab, nanging cukup Strela-10.
              Persis, dheweke. Aku wonder apa padha bisa bebarengan? Maksudku, ora ngadeg ing cedhak, nanging bakal "Arrow-10" nuduhake data saka radar?
              1. pinter bokong
                pinter bokong 5. mars 2023 15:39
                + 12
                Yen mung karo bantuan gendera, yen gunner ombak
              2. alexmach
                alexmach 5. mars 2023 16:39
                + 11
                Apa radar liyane? Arrow-10 ora duwe radar. Sampeyan ndeleng kothak ing kana - iki minangka sistem panuntun optik. Sapa sing bakal nuduhake data karo dheweke ..
              3. Liyane
                Liyane 5. mars 2023 16:56
                +7
                Ora. ora bisa.
                9K35 Frank ajur.
                Dheweke butuh PU-12.
                Dheweke ora bisa menehi metu. Ya, ora ana papan kanggo njupuk. Ora kanggo sapa.
                Miturut pendapatku, mung golek radio kanggo dheweke, nanging ora ana radar
              4. kuku
                kuku 5. mars 2023 17:37
                +5
                Lan mung setahun kepungkur dheweke ngumumake yen kabeh panah ditarik saka Angkatan Bersenjata. Dheweke ujar manawa mung wong Ukrainia sing seneng karo sampah kasebut.
                1. Arsen1
                  Arsen1 5. mars 2023 21:27
                  +2
                  Lan mung setahun kepungkur dheweke ngumumake yen kabeh panah ditarik saka Angkatan Bersenjata
                  dadi titik y dibusak saka layanan ing 19. nanging ora ana apa-apa, padha gelut.
            2. alexmach
              alexmach 5. mars 2023 16:40
              +6
              Iki ora bab, nanging cukup Strela-10

              Dadi, yen "ersatz" iki lelungan bebarengan karo "Strela", bisa uga pertahanan udara lan dudu BMP?
          2. ZIF122
            ZIF122 5. mars 2023 15:30
            +7
            Amarga ing barbette ana drive hidrolik kanthi mesin lan vku (piranti kontak puteran), mula ora bisa tenggelam luwih jero!
            1. Bad_gr
              Bad_gr 5. mars 2023 17:15
              +6
              Kutipan: ZIF122
              (rotating.contact.device), supaya sampeyan ora bisa tenggelam luwih jero!
              Iku muter, kaya aku ngerti, mung menara, tanpa pedestal. Punika kabinèt lan drown operator personel wojo. Mesthine, bakal ana ruang cilik ing conveyor.
              Nemokake pilihan sing murah karo BM iki:
          3. alexmach
            alexmach 5. mars 2023 16:41
            +1
            kok pedestal iki ora klelep ing awak saka mobil wojo

            Nyimpen volume internal?
          4. Liyane
            Liyane 5. mars 2023 17:05
            +6
            Aku duwe pitakonan liyane: kok pedestal iki ora dicemplungke ing awak saka mobil wojo, amarga iku, ing paling kanggo tingkat fender, bakal bebas mlebu ing kono.

            Iku tansah, nang endi wae dipasang kaya iki.



            Ketoke amarga saka UVN (-10 + 85) lan amba saka nyapu. Supaya platform ora dicet kanthi cepet
          5. matak wesi
            matak wesi 6. mars 2023 01:56
            +1
            Ora klelep ing awak, supaya ora ngrusak gendheng. Lan ing ngisor iki, sampeyan uga bisa nggunakake awak kanggo transportasi. Banjur sampeyan bisa nyopot saka gendheng lan nggunakake MTLB tanpa iku, tanpa ndandani gendheng.
            1. CC300CC
              CC300CC 6. mars 2023 09:41
              0
              Kutipan saka wesi tuang
              Ora klelep ing awak, supaya ora ngrusak gendheng. Lan ing ngisor iki, sampeyan uga bisa nggunakake awak kanggo transportasi. Banjur sampeyan bisa nyopot saka gendheng lan nggunakake MTLB tanpa iku, tanpa ndandani gendheng.

              Utawa mung minangka sarana kanggo nambah daya tahan liga motor - tinimbang "barbecue"? Delengen sepira jet kumulatif kudu pindhah vertikal)
      2. BARKAS
        BARKAS 5. mars 2023 15:04
        -3
        Ora ana radar

        Ing video kanthi kapisah, liga motor ana sing padha karo radar.
        1. Liyane
          Liyane 5. mars 2023 19:40
          +5
          Kutipan saka BARKAS
          Ing video kanthi kapisah, liga motor ana sing padha karo radar

          sad

          radio rangefinder punika
          Dikenal SAM 9K35M2 utawa 9K34M2
      3. alexmach
        alexmach 5. mars 2023 16:37
        +1
        Iki mung BMP ersatz

        ya ampun! Nanging, aku pengin percaya sing paling apik.
    2. Aerodrome
      Aerodrome 5. mars 2023 13:30
      + 12
      Kutipan saka BARKAS
      Drone bisa ngetung karo instalasi radar iki, sawetara kasedhiya.

      numpak motor? Radar? oh...
  4. Nexcom
    Nexcom 5. mars 2023 12:43
    + 29
    Katon minangka neraka saka bedhil self-propelled. Apa ora bisa luwih akurat sacara teknis? Ndhuwur Frankenstein-kerajinan saka shareware ngengingi, nanging apa bab sampeyan dhewe?
    1. dmi.pris1
      dmi.pris1 5. mars 2023 12:50
      + 26
      Miturut cara, sawetara dina kepungkur ditulis (karo banter, bab ukromonster karo menara iki) Ternyata iki kita.
      1. Nexcom
        Nexcom 5. mars 2023 12:54
        + 19
        Sampeyan bener, aku uga maca banter iki lan kaget nalika "karya agung iki" dadi duweke. Dhuwur apa sing ana ing instalasi iki - mesthine bakal katon kanthi menara sing dhuwur nganti 10 km ....
        Senajan paling kamungkinan iku ora dimaksudaké kanggo nglereni pinggiran.

        Mungkin dheweke mutusake kanggo nyabrang kabeh sing wis basi lan dadi barang sing migunani? Kaya-kaya kok nglumpukake bledug, ayo nggawa manfaat.
        Liwat T62, dadi wong-wong uga guyon ....
        1. dmi.pris1
          dmi.pris1 5. mars 2023 13:04
          +6
          Bener, yen digunakake bebarengan karo radar, sampeyan bisa ngatur alangi apik ing obyek
          1. Nexcom
            Nexcom 5. mars 2023 13:08
            + 22
            Ya, iki bisa dingerteni ... Ora ketompo carane sistem iki entuk kemampuan kanggo gampang muter karo gulungan cilik - Nanging, pusat massa diganti karo menara dhuwur.
            Fisika ora bisa diapusi utawa dibatalake - sanajan ana minus.
            1. dmi.pris1
              dmi.pris1 5. mars 2023 14:00
              +2
              Mula bedhil mau diganti KPVT.. Mergo..
              1. Nikolaevich I
                Nikolaevich I 5. mars 2023 14:28
                +3
                Kutipan saka: dmi.pris1
                Mulane, bedhil diganti KPVT.. Mergo.

                Utawa Mungkin "piye wae" ing kaliber (25 mm) utawa rodo, ing kasedhiyan boten cecek amunisi 25 mm?
                1. alexmach
                  alexmach 5. mars 2023 16:42
                  +1
                  Utawa, ing kasedhiyan amunisi 25-mm ora cukup?

                  Utamane para juragan.
                  1. Anna E.
                    Anna E. 5. mars 2023 18:08
                    +2
                    Gudang-gudang Angkatan Laut gonjang-ganjing. Dheweke duwe gerbong barang iki.
                    1. Nikolaevich I
                      Nikolaevich I 5. mars 2023 19:17
                      +4
                      Kutipan saka Anna E.
                      Gudang-gudang Angkatan Laut gonjang-ganjing. Padha duwe wagon apik iki

                      Apa iya? ora Instalasi kasebut wis suwe ora digawe! Iku logis kanggo nganggep yen produksi amunisi enggal mandheg, amarga. padha ora aplikasi ing ngendi wae liya! Lan sing wis ana bisa ditembak nganti pirang-pirang taun sajrone latihan lan latihan!
                      1. poquello
                        poquello 5. mars 2023 20:24
                        +1
                        Kutipan: Nikolaevich I
                        Kutipan saka Anna E.
                        Gudang-gudang Angkatan Laut gonjang-ganjing. Padha duwe wagon apik iki

                        Apa iya? ora Instalasi kasebut wis suwe ora digawe! Iku logis kanggo nganggep yen produksi amunisi enggal mandheg, amarga. padha ora aplikasi ing ngendi wae liya! Lan sing wis ana bisa ditembak nganti pirang-pirang taun sajrone latihan lan latihan!

                        utawa bisa uga katon ing gambar)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
            2. Alien Saka
              Alien Saka 5. mars 2023 14:26
              + 23
              Lan kok minus soko, padha nyabrang ula lan hedgehog. Ayo padha nuduhake ing parade, kekacoan kuwi, rambute ing mburi!
              1. Anna E.
                Anna E. 5. mars 2023 18:10
                +1
                "Laku minangka kritéria bebener." Ayo ndeleng carane bakal bisa, banjur kita bakal mundhakaken rambute.
            3. Anna E.
              Anna E. 5. mars 2023 18:06
              -3
              Aku ora bakal kantun! Aja ngenteni! Kanggo stabilitas, iki dudu Afghanistan, dhataran kaya meja. Lan skillfully lan buoy (karo huruf x) bisa rusak.
            4. Anna E.
              Anna E. 5. mars 2023 18:15
              -4
              Nganti saiki, 18 plus, ora ana sing paling ora minus. Sampeyan nggawe Giordano Bruno awal. Ora ana sing nggawa kayu bakar lan tar, lan sampeyan wis weruh dhewe ing patok, martir ilmu.
        2. vinschu
          vinschu 5. mars 2023 13:19
          +2
          Kanthi jarak 3 km "ora kanggo garis ngarep"?
      2. nov_tech.vrn
        nov_tech.vrn 5. mars 2023 14:26
        +3
        Ing Suriah, "shilkas" wis mbuktekake awake dhewe kanthi apik, lan ketoke ora cukup kanggo obyek sing mabur ing dataran rendah.
        1. Mol_18
          Mol_18 5. mars 2023 16:39
          +1
          Ing Suriah, "shilki" wis bukti banget

          Aku ora ngerti sebabe, Shilka ora aktif digunakake kanggo ndhukung infanteri, lan malah luwih apik, sampeyan bisa sijine 4 bedhil kembar kaya Shilka ing basa tank, lan ing waja tank kang, lan sijine 4 cornets ATGM, lan bisa ing dill. T-64 lan T -62, isih akeh ing warehouses, iku luwih apik kanggo duwe waja ing dasar Tank saka MTLB sing ora ana waja.
      3. mmaxx
        mmaxx 7. mars 2023 15:33
        0
        Shilka ngginakaken godlessly ing Afghans lan Kaukasus.
      4. wladimirjankov
        wladimirjankov 7. mars 2023 20:43
        0
        Shilka misale jek wis dipasrahake dening jenderal kanggo logam kethokan non-ferrous lan ireng.
    2. ZIF122
      ZIF122 5. mars 2023 13:36
      + 18
      Ora jelas cara kerjane ing kana. Instalasi seni iki didhukung dening drive hidrolik lan diuripake dening motor DC kanggo 220v utawa 110v, sing didhukung dening VAKS kapal! Lan kene, carane energized, menarik banget! Dadi, mesthi, mobil ora ala, nanging ya, iku lawas, wis dadi produksi wiwit 1949! Jare wong tuwo, mesine mbiyen 24v, nanging ora ketemu, isih ngadeg ing BT lan BDK lawas.
      1. Banyu 672
        Banyu 672 5. mars 2023 15:08
        +5
        2m3m bisa digunakake kanthi gampang saka drive manual. Secara kasar, sampeyan bisa muter nganggo driji siji. Aku nemokake foto instalasi ing kapal kita.
        1. Nikolaevich I
          Nikolaevich I 5. mars 2023 19:32
          +1
          Miturut cara, ing situs liyane, instalasi kasebut diarani 2M-3! Aku ora cukup ngerti carane iku ditemtokake sing sawetara saka panginstalan padha machine-gun; gambar banget "muddy" lan dijupuk saka "pantes" kadohan! Senapan mesin digunakake ing Angkatan Laut ... "mirip" ... iki 2M-7 (yaiku, "vertikal") ... "Ing katon", mesthine, 2M-7 ora gampang. kanggo bingung karo 2M-3 (2M -3M); nanging liwat wektu, instalasi "ganti" (sawetara modifikasi muncul ...) Padha uga bisa "transfer" bagean senjata saka 2M-7 menyang "platform" 2M-3 (2M-3M) ing "wektu pungkasan" .. .
      2. ycuce234-san
        ycuce234-san 5. mars 2023 15:20
        +1
        Kutipan: ZIF122
        Ora jelas kepiye kerjane ing kana.


        Liwat kopling ing poros take-off daya.
        1. solar
          solar 5. mars 2023 21:18
          +1
          Apa generator worth iku? Ana listrik
      3. midivan
        midivan 6. mars 2023 07:29
        0
        [/ Kutipan] Unit kasebut didhukung dening drive hidrolik lan didhukung dening motor DC 220v utawa 110v, sing didhukung dening VAKS kapal! Lan ing kene carane powered banget menarik! [quote]
        Wis sepuluh taun kepungkur, aku nginstal inverter saka 12v nganti 220v 3 kW ing mobil, ukurane kurang saka bata, aku bengkong gilingan lan pengeboran.
      4. mmaxx
        mmaxx 7. mars 2023 15:40
        0
        Malah spark 37 mm diputer dening anakku guyon. Dheweke umur 8 taun. Iki bakal mabur luwih akeh. Nalika aku bengkong narik sing, iku isih bisa kanggo fly metu saka jog, yen soko kelakon)).
    3. Mol_18
      Mol_18 5. mars 2023 13:51
      +8
      Ndhuwur Frankenstein-kerajinan saka shareware ngengingi, nanging apa bab sampeyan dhewe?

      Dadi sawetara isih ngguyu karo peralatan sing diwenehake, ing striker lan Bradley. Ing panggonan sing padha, SM, nyatane, kudu dumunung ing ngendi wae, ana akeh papan ing kapal, nanging karo SM mbokmenawa bakal pas ing pacul ana panggonan, nanging sak shooting ora bakal nguripake. liwat dening MTLB, banjur saka beban kuwi.
    4. Bayun
      Bayun 5. mars 2023 22:58
      0
      Aku mbaleni. Yen ing "ajaib" iki ing endi wae ana akeh, akeh yuta babak, banjur prakara iku bener bener. Armada kita, sayangé, ora perang banget ing sejarah. Lan, ing kene, kru heroik ing infanteri lan "kaliber menara" ing darat minangka "tradisi" militer sing wis suwe.
    5. Filosoff
      Filosoff 6. mars 2023 02:21
      +6
      Aku elinga yen udakara 9 wulan kepungkur ana wong sing nesu, ana sing ngeluh yen lagi nglawan tawanan ... Akhir-akhir iki aku weruh yen kita lagi ngalami tahap sing padha, mung kanthi wektu tundha gedhe. Iku bakal lucu yen, ing cahya saka acara sakteruse, iku ora dadi sedih ...
      1. Kok_Ivanov
        Kok_Ivanov 6. mars 2023 19:59
        0
        Banjur, kanthi logis, ing wulan Oktober kita kudu diwenehi "Abrams" lan "Leopards" ...
  5. incoggnoto
    incoggnoto 5. mars 2023 12:43
    +7
    Aku ora weruh apa-apa salah karo .. yen wis wektu sadurunge NWO, banjur ya bakal ana pitakonan. ing kasus iki, njupuk menyang akun kasunyatan sing SVO wis dadi luwih saka setahun, panyedhiya senjata kuwi norma,
    utamané ing kasus liyane, padha mung bakal teyeng lan iku. lan ngabdi marang negarane
    1. Mikhail Maslov
      Mikhail Maslov 5. mars 2023 13:00
      + 12
      Ya, ya, tegese "Shilka lan Tunguska" ora perlu, kreasi iki perlu banget utamane ing perang iki. Lan ing ngendi jeritan, ngendi entuk amunisi, lan beban kerja logistik. Sing dakelingake, tanduran. kanggo produksi ZU-23-2 .kok ora sijine?
      1. angin adhem
        angin adhem 5. mars 2023 13:05
        + 11
        Kutipan: Mikhail Maslov
        ZU-23-2. Apa ora nginstal?

        Padha sijine. Padha digunakake minangka kendaraan tempur infanteri yen.
      2. incoggnoto
        incoggnoto 5. mars 2023 13:10
        +6
        kabeh perlu kanggo menang .. Aku ora mung nulis sing NWO wis arep ing kanggo luwih saka setahun. temenan kita duwe losses ing teknologi. supaya kepasang kene karo mesin kuwi.
        1. ZIF122
          ZIF122 5. mars 2023 13:40
          +8
          Ana akeh amunisi ing gudang!
          1. km-21
            km-21 5. mars 2023 14:19
            +5
            Ana akeh amunisi ing gudang!

            Lan iki jawaban sing bener.
      3. Nikolaevich I
        Nikolaevich I 5. mars 2023 14:54
        +3
        Kutipan: Mikhail Maslov
        pabrik kanggo produksi ZU-23-2 dibukak.

        Dadi, sijine! Dheweke malah bubar ngembangake instalasi anti-drone "anyar" kanthi ZU-23-2 "dipasang" ing "Tiger"!
    2. d.zacharith
      d.zacharith 5. mars 2023 13:43
      +4
      Iku bakal ngawula, nanging ora apik banget marang Bradleys Amérika lan kendaraan tempur infanteri NATO liyane
      1. matak wesi
        matak wesi 6. mars 2023 02:02
        -1
        Kita duwe tank nglawan Bradley. Dheweke luwih apik nangani.
    3. Kok_Ivanov
      Kok_Ivanov 6. mars 2023 19:56
      +2
      Yen sampeyan mung nulis ing checkpoint (supaya ora teyeng), ya.
      Lan yen "iki" tinimbang T-72 wrecked dipasang ing Berlin .... Ora bakal ala, nanging isin.
      Sawise laporan wani
      bab sing ora duwe anadogs lan herego ngerti carane akeh persen substitusi, ana Bunch saka pitakonan .... Lan sing utama: Where?
  6. blackGRAIL
    blackGRAIL 5. mars 2023 12:44
    + 19
    Ing perang Nagorno-Karabakh 1992-1994, 2M-3M ing sasis MT-LBU digunakake dening militer Azerbaijan.
    Umumé, sasis MT-LB / U padha karo produk kayata senapan serbu Kalashnikov lan helikopter Mi-8. Iki soko saka kategori "langgeng". Sampeyan mung bisa nyoba modernisasi sawetara unsur individu.
    1. saigon
      saigon 5. mars 2023 13:22
      +2
      Ana zu 23 lan nyurung menyang mayat truk mbucal, aku duwe kesempatan kanggo ndeleng ing KAMAZ
      1. blackGRAIL
        blackGRAIL 5. mars 2023 13:29
        +3
        ZU-23 - ya. Alat iki diinstal ing meh kabeh platform ana, lan asring ing produksi serial. Alesan kanggo nggunakake 2M-3M (luwih tepat, instalasi menara) menarik ing kene. Ketoke alesan pangayoman waja.
        1. Kok_Ivanov
          Kok_Ivanov 6. mars 2023 19:36
          0
          Ora ana perlindungan waja ing kana!
          Mung saka bledug
  7. Fizik13
    Fizik13 5. mars 2023 12:46
    -6
    Ing teknik kita nulis - Z, V utawa O, lan ing kabeh sisi lan kandel, lan ditrapake sadurunge transportasi. Lan ing kene, mung ing foto pisanan ana kesan yen ditulis nganggo kapur.
    1. Mikhail Maslov
      Mikhail Maslov 5. mars 2023 13:02
      +6
      Ya wis ora nglamar maneh, aku weruh saben dina lan akeh peralatan sing ora ana tandha-tandha, ana bunderan liyane ing njero segitiga.
  8. svp67
    svp67 5. mars 2023 12:53
    + 17
    M.. ya ... Kita ngguyu dawa lan banter ing "kerajinan tangan" saka Ukrainia "digawe omah", nanging kita dhewe arep ing cara sing padha, mung luwih amba ...
    Pilihan "sepeda motor" minangka mesin dhasar minangka pilihan sing paling bisa ditampa amarga kemampuane lintas negara.
    Duh, mamang.. Kanggo kula, luwih apik yen BTR-50 digunakake minangka BS, ing kono bisa dipasang instalasi iki, ngethok bagean saka kabin, luwih optimal, nyedhaki pusat massa. saka kendaraan. Kabeh padha, instalasi iki abot 1515 kg, lan iki dicokot kakehan kanggo nyeleh ing buritan MT-LB. Begjanipun, isih ana BTR-50s ing pangkalan panyimpenan ing Timur Jauh, iku uga worth looking for PT-76 ana lan digunakake minangka BS kanggo kuwi "senjata anti-pesawat".
    Mergo iki...


    Lan pitakonan utama yaiku carane "bab" iki bakal digunakake, amarga aku ngerti manawa ora ana locator utawa rangefinder.
    1. Nexcom
      Nexcom 5. mars 2023 13:01
      + 10
      Dadi aku ngomong bab sing padha - carane sistem iki karo resistance rollover ing ngarepke muter tartamtu?
      1. svp67
        svp67 5. mars 2023 13:17
        + 15
        Kutipan saka Nexcom
        Dadi aku ngomong bab sing padha - carane sistem iki karo resistance rollover ing ngarepke muter tartamtu?

        Lan carane dheweke bakal nyopir ing pinggir dalan Rusia, kanthi beban sing ora rata lan malah gedhe banget ing rol mburi? Suspensi kasebut ora bakal nahan ejekan sing terus terang nganti suwe.
        1. mordvin 3
          mordvin 3 5. mars 2023 13:44
          +7
          Ya, mung digali luwih jero lan gunakake kanggo perlindungan.
          1. kula 1970
            kula 1970 6. mars 2023 07:10
            0
            Kutipan: Mordvin 3
            Ya, mung digali luwih jero lan gunakake kanggo perlindungan.

            Aku uga misale jek manawa kanggo pertahanan udara anti-drone obyek ing papan sing adoh saka ngarep - gudang, bahan bakar lan pelumas, uga nglawan DRG ing papan sing padha - bisa uga.
            Sparka DShK minangka bab sing brutal, paling ora babagan infanteri
        2. saigon
          saigon 6. mars 2023 06:00
          0
          Ditching liga motor angel malah kanggo sakabehe amarga pembalap punika mesin tenacious, Aku kasempatan kanggo ndeleng 120 mm mortir ing lan penundaan dianakaké apa-apa.
          1. svp67
            svp67 6. mars 2023 07:43
            +3
            Quote: saigon
            Aku duwe kesempatan kanggo ndeleng mortir 120 mm lan suspensi ora ana.

            275 kilogram, iki dudu 1530 kg bedhil anti-pesawat iki. Apa sampeyan ngerti bedane bobot?
    2. Kandel
      Kandel 5. mars 2023 13:14
      +6
      Banjur HELLY "wirbelwind" bakal bisa! Jerman diselehake quadruple 20 mm bedhil ing sasis T 4. Veteran marang kula sing iku mesin agawe kanggo infantri, nanging ora mbuktekaken banget uga marang aviation.
    3. Kapten Pushkin
      Kapten Pushkin 5. mars 2023 14:31
      +4
      Kutipan saka: svp67
      Untunge, isih ana BTR-50 ing pangkalan panyimpenan ing Timur Jauh

      Yen perang nyeret kanggo sawetara taun liyane, lan giliran bakal teka ing BTR-50.
      Kajaba iku, ana akeh karya kanggo wong-wong mau: ngangkut barang lan personel menyang garis ngarep, narik mortir, nginstal mortir 82mm, etc., etc.
      1. CC300CC
        CC300CC 6. mars 2023 12:10
        +1
        [quote = Kapten Pushkin] [quote = svp67] Yen seret kanggo sawetara taun liyane, lan giliran teka menyang BTR-50. [/ kutipan]
        Wis tekan, sewulan kepungkur malah, video kasebut nyebar.
    4. Kok_Ivanov
      Kok_Ivanov 6. mars 2023 19:35
      +3
      Lan ing Timur Jauh (ing pulo) ana IS-3 ....
      1. www.zyablik.olga
        www.zyablik.olga 7. mars 2023 00:19
        +1
        Kutipan: Kok_Ivanov
        Lan ing Timur Jauh (ing pulo) ana IS-3 ....

        Wis ing negara kethokan. Nanging, kondisi IS-2 lan IS-3 sing ditinggal ing Kuriles isih luwih apik tinimbang tank Jepang sing ditinggal ing Perang Donya II.
    5. mmaxx
      mmaxx 7. mars 2023 15:42
      0
      Iku ora kanggo drones. Napa dheweke butuh locator?
  9. janin
    janin 5. mars 2023 13:02
    + 30
    kok ora upgrade Tsar Cannon saka Kremlin?
    1. Nexcom
      Nexcom 5. mars 2023 13:04
      + 14
      lol ing sasis apa sampeyan ngusulake kanggo ngelas? BTR152?
      Inggih, apa - aku mikir sanalika Svidomites ndeleng kothong kasebut, dheweke bakal langsung cepet-cepet obah. ya
      1. janin
        janin 5. mars 2023 13:05
        +9
        Ing T-34 !!) Platform sing diuji wektu!
    2. Alien Saka
      Alien Saka 5. mars 2023 16:42
      +4
      Ngenteni, ing jangkah iki, enggal giliran dheweke.
      Carane, carane pakaryan iki bakal numpak, garage tuning.
      Damn, ora ana tembung. Wirang, padha nggantung mie nganti pirang-pirang taun terus digantung!
      1. lopvlad
        lopvlad 8. mars 2023 07:05
        -1
        Kutipan saka Alien Saka
        mie wis digantung nganti pirang-pirang taun lan terus digantung!


        lan apa mie? Utawa sampeyan, ing naivety sampeyan, mikir yen Ukraina minangka mungsuh utama ing tungku perang sing sampeyan kudu mbuwang kendaraan lapis baja paling modern supaya pungkasane entuk sampah kaya ing perang nyata nglawan NATO. ateges consumable ing paprangan lan ora nggunakake soko sing akèh senjata, iku efektif lan ora tega kanggo wong, iku bakal angkara marang Bandera ing Ukraina.
        Kulon ora jarring kanggo nyuplai Angkatan Bersenjata Ukraina karo senjata saka 40s, mangkono nggunakke sampah lan kanthi mangkono nggawe masalah kanggo Rusia.
        USSR, contone, nalika Perang Donya II cedhak Moskow, nggunakake bedhil saka Perang Krimea nglawan Jerman, saka serangan langsung dening cangkang saka bedhil iki, menara tank Jerman suwèk lan dibuwang puluhan meter. lan cangkang sing kenek lambung pierced tank liwat lan liwat.
  10. Luka Nord
    Luka Nord 5. mars 2023 13:04
    -32
    Banjur ana sing ngrengek maneh..hehe
    Wajan wis siyap lan koridor uga. Kita bakal ngeculake lan supaya kabeh wong metu saka barang kasebut!
    Kesabaran Rusia wis rampung !!! Mugi iki bakal sijine PMCs, padha ngerti carane nggunakake
    1. vinschu
      vinschu 5. mars 2023 13:22
      + 18
      Lan mung tutup ora mungkasi. Teks komentar sampeyan cendhak banget lan miturut administrasi situs.
      1. Luka Nord
        Luka Nord 5. mars 2023 13:40
        -19
        Kutipan saka vinschu
        Lan mung tutup ora mungkasi. Teks komentar sampeyan cendhak banget lan miturut administrasi situs.

        Lan sampeyan dawa banget lan informatif hehe
        1. VSO-396
          VSO-396 6. mars 2023 05:33
          +5
          LukaNord, apa sampeyan ora Gonzalez sak jam? Reaksi kasebut padha.
          1. kula 1970
            kula 1970 6. mars 2023 07:18
            +4
            Kutipan: VSO-396
            LukaNord, apa sampeyan ora Gonzalez sak jam? Reaksi kasebut padha.

            Iki Meehan lawas sing ora bisa tenggelam ...
  11. alam bébas
    alam bébas 5. mars 2023 13:05
    + 18
    . Lan ing kene ana peralatan "ora ana analog ing jagad iki" menyang ngarep ngliwati parade
  12. Oleg812spb
    Oleg812spb 5. mars 2023 13:05
    +7
    Bisa uga instalasi saka penyapu ranjau, torpedo lan prau rudal sing dibongkar bisa ditindakake. SM disimpen akeh, minangka memori jarak cendhak seluler kanggo nggawe garis pertahanan udara saka UAVs lan nutupi obyek bakal nindakake mung nggoleki.
    1. 30 ing
      30 ing 5. mars 2023 17:01
      +1
      Kutipan: Oleg812spb
      Bisa uga instalasi saka penyapu ranjau, torpedo lan prau rudal sing dibongkar bisa ditindakake.

      Aku ngerti ngendi padha entuk menara iki. Ing Sevastopol, mantan ukroships ngadeg nganggur .. Trawlers, macem-macem prau rudal, lan omong kosong liyane. Kita mutusake kanggo nggunakake, paling ora.
    2. matak wesi
      matak wesi 6. mars 2023 02:05
      0
      Nalika aku ngerti, 1949 amunisi mung dadi luwih apik karo wektu? Carane larang anggur? :)
      1. kula 1970
        kula 1970 6. mars 2023 07:19
        -1
        Kutipan saka wesi tuang
        Nalika aku ngerti, 1949 amunisi mung dadi luwih apik karo wektu? Carane larang anggur? :)

        Kanggo sampeyan pribadi, cartridges kanggo KPVT(!!!!!) Sing ana ing menara iki - isih dibebasake .....
        1. Bad_gr
          Bad_gr 6. mars 2023 10:35
          +2
          Kutipan: my 1970
          cartridges kanggo KPVT (!!!!!) Kang ing menara iki
          Ing bedhil anti-pesawat 2M-3M ana bedhil otomatis 110-PM (desainer Nudelman) kaliber 25 mm, ora ana hubungane karo KPVT (desainer Vladimirov).
  13. Banyu 672
    Banyu 672 5. mars 2023 13:06
    +4
    Ing penghancur kita, saliyane 4 45mm SM-20 zif, ana 2 instalasi 2m3m liyane, nanging arang digunakake ing tembak. Asbak saka cangkang kanggo cangkang digawe ing DMB - kaliber paling cilik ing kapal.
  14. Marine engineer
    Marine engineer 5. mars 2023 13:07
    + 12
    "Pilihan bedhil angkatan laut minangka menara ora jelas."
    Aku wonder carane Ajaib iki, karo pusat terlantar gravitasi, bakal nolak tipping liwat nalika nyopir ing sadawane prapatan.
    1. Oleg812spb
      Oleg812spb 5. mars 2023 13:12
      +8
      Aku ora mikir iku dimaksudaké kanggo dipecat ing pamindhahan.
      1. Marine engineer
        Marine engineer 5. mars 2023 13:24
        + 11
        Iki ora babagan njupuk ing pamindhahan, nanging babagan obah saka titik A menyang titik B, lan ora ing dalan gedhe, nanging ing "arah"
        1. Nexcom
          Nexcom 5. mars 2023 14:00
          +2
          Artikel kasebut nyatakake yen ana 2 wong ing menara. Iki minangka tambahan liyane kanggo ketidakstabilan rollover.

          Aku ngerti kenapa dheweke nggawe menara dhuwur banget - mungkin ana kru sing ngadeg gelut? opo
          1. ZIF122
            ZIF122 5. mars 2023 14:23
            +6
            Siji wong lungguh ing menara, ing sisih kiwa ana lawang! Waja iku banget anti-fragmentasi!
            1. Nexcom
              Nexcom 5. mars 2023 15:12
              +4
              Lan ing ngendi wong iki bakal metu saka menara liwat lawang iki? Ora ana ngendi wae! Ana hawa! Utawa teka karo andha?
              1. Bad_gr
                Bad_gr 5. mars 2023 17:29
                +4
                Kutipan saka Nexcom
                Lan ing ngendi wong iki bakal metu saka menara liwat lawang iki? Ora ana ngendi wae! Ana hawa! Utawa teka karo andha?
                Sanalika ing mburi lawang ana undhak-undhakan, lan ing tengah kabinet ana undhak-undhakan.
        2. Oleg812spb
          Oleg812spb 6. mars 2023 11:53
          +2
          Utamané wasis lan metu saka biru bakal nemokake masalah kanggo awake dhewe

          Lan ing pedestal dheweke ana BC lan mekanisme kanggo nyedhiyakake.
  15. Sergey Aleksandrovich
    Sergey Aleksandrovich 5. mars 2023 13:09
    -5
    Iki minangka solusi sing apik kanggo ngatasi drone gedhe lan malah helikopter mungsuh. Ana mung pitakonan babagan drive. Yen padha tetep hidrolik, banjur apik, yen mung manual, banjur ala.
    BMP-2 sing padha ora trep kanggo nembak target udhara, mung komandan sing duwe anti-pesawat, apa maneh BMP-1.
    Sampeyan bisa, mesthi, golek fault karo incompatibility amunisi karo ZU-23-3 lan 30-mm bedhil, nanging iki rincian.
    1. Negro
      Negro 5. mars 2023 14:54
      + 10
      Kutipan: Sergey Alexandrovich
      Iki minangka solusi sing apik kanggo ngatasi drone gedhe lan malah helikopter mungsuh.

      Kanggo nglawan drone gedhe lan malah helikopter mungsuh (kanthi cara, saka ngendi mungsuh bakal entuk), mesthine duwe Strela, Osa lan Shilka saka Tungusskaya. Nang endi kabeh?

      Munculé prodigy kuwi ora kudu njalari rembugan apa iku migunani utawa ora. Sembarang KKP ing truk pickup migunani.

      Pitakonan yaiku, apa sing digunakake tinimbang? Endi peralatan standar, sanajan saka jaman Brezhnev?
      1. Sergey Aleksandrovich
        Sergey Aleksandrovich 5. mars 2023 15:07
        -5
        Kepiye carane aku ngerti sampeyan entuk helikopter? Lan apa peralatan ing jaman Brezhnev ngirim ngirim, BTR-70 utawa BMP-1?
        1. Negro
          Negro 5. mars 2023 15:26
          +4
          Kutipan: Sergey Alexandrovich
          Lan apa peralatan ing jaman Brezhnev ngirim ngirim, BTR-70 utawa BMP-1?

          Aku dhaptar. Nanging ya, peralatan standar apa wae luwih apik tinimbang gaya ISIL sing dilarang krasan. Paling ora seragam.
          1. Oleg812spb
            Oleg812spb 6. mars 2023 12:15
            -1
            Nglawan taktik teroris kaya ISIS kanthi serangan ing target murni sipil, sampeyan kudu nggunakake kabeh luwih utawa kurang cocok kanggo ngatur tutup stasioner kanthi maksimal.
      2. lis-ik
        lis-ik 5. mars 2023 18:18
        +6
        Quote: Negro
        mesthine duwe Panah, Osa lan Shilka saka Tunguska. Nang endi kabeh?

        Ana anggepan sing ora jelas yen Shilka lan Tunguska wis suwe didol menyang kabeh negara sing ora maju.
        1. Negro
          Negro 5. mars 2023 20:32
          +6
          Kutipan saka lisik
          Shilka karo Tunguska wis suwe didol menyang kabeh negara sing kurang maju.

          Kepiye carane? Iku forelocks sing adol kabeh warisan Soviet kanggo Afrika, lan saiki padha dipeksa kanggo dig munggah MG42 disarèkaké dening mbah-Bandera ing 1946? Kepiye carane para pejuang nglawan Nazisme wis lulus BTR-50 lan melu produk krasan, lan Nazi nguwasani Challengers lan Leopards 2A6?

          Sawetara mbeling ing dalan. Kepiye carane bisa ngirim laporan ing kene?
          1. Arsen1
            Arsen1 5. mars 2023 21:36
            +2
            kita nesu kemampuan kanggo ngirim laporan babagan 10 taun kepungkur. Saiki kita manggon karo admin sing ktr ana
          2. Oleg812spb
            Oleg812spb 6. mars 2023 12:21
            -3
            ngguyu, Nanging! ngguyu Sampeyan ora apik banget ing Eurogeopolitics utawa forelock virtual wis tuwuh ... sad
        2. kula 1970
          kula 1970 6. mars 2023 07:24
          0
          Kutipan saka lisik
          Quote: Negro
          mesthine duwe Panah, Osa lan Shilka saka Tunguska. Nang endi kabeh?

          Ana anggepan sing ora jelas yen Shilka lan Tunguska wis suwe didol menyang kabeh negara sing ora maju.

          Nalika aku nglayani kanthi cepet ing Kushka, sawise mundurake pasukan menyang Afghanistan, sawise 2-3 sasi, eselon Shilki-3 dikirim ing kana, aku melu unloading. Mekanika resimen tank didorong menyang tapel wates.
        3. Bongo
          Bongo 6. mars 2023 07:52
          +4
          Umume, dheweke ora bisa digunakake kanggo kita. MSA saka mesin sing ana ing panyimpenan perlu ndandani, lan kanggo apik, modernisasi radikal. Sing ana ing unit tempur biasane "digunakake" utawa rusak amarga alasan teknis.
          1. Negro
            Negro 6. mars 2023 16:13
            0
            Kutipan saka Bongo.
            Padha kanggo sisih paling inoperable.

            Adhuh.

            Joe, apa karo Cobras? Joe, tangi!
  16. AVA77
    AVA77 5. mars 2023 13:11
    +7
    Sampeyan bisa, mesthi, ngguyu, nanging, tali Pundhak dheweke dhuwur, konco parapet utawa konco pager beton bab iki cukup titik tembak mobile.
    1. Nexcom
      Nexcom 5. mars 2023 13:16
      + 16
      Sharovarnye dadi edan - menara katon ing ndhuwur parapet dhewe (!) Mbalik-mbalik lan pours geni.
      1. AVA77
        AVA77 5. mars 2023 13:24
        +4
        Padha bisa dadi kacang, sapa ngerti. Dadi ing pangembangan industri bisa uga migunani.
        Ing papan kasebut, wong lanang bakal ngerti apa sing kudu ditindakake lan cara ngetrapake.
      2. monster_lemak
        monster_lemak 5. mars 2023 14:55
        +5
        Sharovarnye dadi edan - menara katon ing ndhuwur parapet dhewe (!) Mbalik-mbalik lan pours geni.


        Ya, lan ing kana ATGM nyekel menara iki ...
        1. poquello
          poquello 5. mars 2023 15:56
          -7
          Kutipan saka Monster_Fat
          Sharovarnye dadi edan - menara katon ing ndhuwur parapet dhewe (!) Mbalik-mbalik lan pours geni.


          Ya, lan ing kana ATGM nyekel menara iki ...

          manuk borjuis ora bakal mabur, utawa yen mabur ora bakal gawe piala, amarga kutha kasebut, nanging ing sisih liya, yaiku generasi kaping 4.
        2. AVA77
          AVA77 5. mars 2023 17:06
          +2
          Luwih apik bedhil anti-pesawat ing menara kasebut utawa ora ana bedhil tinimbang bedhil anti-tank ing tong minyak.
          Ya, lan panah tanpa waja, hanging karo ngisor gundhul liwat jurang, banjur kesenengan liyane.
        3. Arsen1
          Arsen1 5. mars 2023 21:40
          +5
          Daragay, kok ana waja 4mm ana, apa sampeyan pengin Dolby saka
    2. Escobar
      Escobar 5. mars 2023 13:24
      +6
      Mungkin kanggo mburi cedhak, ing checkpoint, ngubur menara, nanging ora luwih
  17. Putih AK
    Putih AK 5. mars 2023 13:13
    + 20
    20 taun reformasi tentara lan 70% peralatan anyar ora mbantu. Inggih, paling ora ing USSR padha dibangun lan ora nggawe laporan foto, saiki ana soko kanggo perang. Menteri bisa pindhah menyang ruang paling ngisor lan 9 gram kanggo dheweke saliyane, sampeyan ora perlu nggambar salib ijo.
    1. kula 1970
      kula 1970 6. mars 2023 07:30
      -1
      Kutipan: Putih AK
      20 taun reformasi tentara lan 70% peralatan anyar ora mbantu

      Apa sampeyan ngomong babagan Juni 1941 saiki ??
      Dheweke uga gumunggung "Getih cilik ing wilayah mungsuh ...", banjur mlumpat lan cedhak Moskow. Nganti 5 wulan....
  18. T-100
    T-100 5. mars 2023 13:15
    +5
    Ing tingkat iki, pengalaman perang sipil bakal rauh teka menyang muter, cart karo senapan mesin Maxim.
    1. kasatky
      kasatky 5. mars 2023 13:32
      +3
      Kanggo ngalahake mungsuh - kabeh bakal pas. Ing kasus sing ekstrem, ignition muzzle-loading minangka senjata.
    2. Marine engineer
      Marine engineer 5. mars 2023 13:37
      + 19
      Ora bakal bisa digunakake karo gerobak taun iki - kompetensi wis ilang))).
      Sanajan yen sampeyan ngandelake Rostec, sampeyan bisa uga bisa nyorot ing pameran ing sawetara jinis Abu Dhabi ing taun 2030)))
      1. Nexcom
        Nexcom 5. mars 2023 14:01
        +6
        ya wis. karo menara saka pangrusak.

        ----------------------
        1. 30 ing
          30 ing 5. mars 2023 17:09
          +2
          Kutipan saka Nexcom
          ya wis. karo menara saka pangrusak.

          ----------------------

          Sampeyan bisa njupuk fluff saka 30. baterei turret wojo .. Baterei mothballed. Urip...
          Nanging ana tong minyak cadangan dawane 17 meter lan amunisi ... kurang saka 305 mm. Tekan patang puluh km ...
          1. Sergey Aleksandrovich
            Sergey Aleksandrovich 5. mars 2023 20:28
            +5
            Apa sampeyan ngusulake kanggo mulihake TM-3-12, meriam meriem sepur 305-mm saka model 1938, lan ngubengi Avdiivka supaya ora mbebayani penerbangan?
            1. TOP2
              TOP2 5. mars 2023 21:15
              +3
              Bab iki mbutuhake proyektil kanthi modul GLONASS lan sawetara UAV jinis helikopter kanthi sistem penindasan radio lan optoelektronik. Lan sawetara, mesthi, aku pengin liyane, nanging yen nuthuk, iku bakal nuthuk.
            2. d.zacharith
              d.zacharith 6. mars 2023 22:20
              +1
              Aku wis nawakake pilihan iki kanggo dangu ... benteng dill padha paling
            3. 30 ing
              30 ing 7. mars 2023 21:27
              +1
              Sembarang cara sing apik yen padha bantuan kanggo menang.
      2. poquello
        poquello 5. mars 2023 14:05
        -1
        Quote: Marine engineer
        Ora bakal bisa digunakake karo gerobak taun iki - kompetensi wis ilang))).
        Sanajan yen sampeyan ngandelake Rostec, sampeyan bisa uga bisa nyorot ing pameran ing sawetara jinis Abu Dhabi ing taun 2030)))

        kok ngenteni taun 30, ATV nganggo bedhil anti-tank saiki digunakake, gerobak ing sawijining wektu minangka sarana pertempuran seluler sing efektif banget, lan ngguyu tanpa sebab.
        1. Marine engineer
          Marine engineer 5. mars 2023 14:55
          +8
          Apa kita duwe produksi ATV domestik? Aku durung nate krungu babagan prestasi manajer sing efektif. Ngandelake barang konsumen China ing perang dudu ide sing paling apik.

          Lan "urip lan mbangun ..." mbantu kita ora mung lagu nanging uga ngguyu.
          1. poquello
            poquello 5. mars 2023 15:52
            -8
            Quote: Marine engineer
            Apa kita duwe produksi ATV domestik?

            Aku isin takon, sampeyan saka Rusia babar pisan?

            siluman, pamburu, rm, avm - iki mung merek populer
            1. lis-ik
              lis-ik 5. mars 2023 18:21
              +8
              Kutipan saka poquello

              siluman, pamburu, rm, avm - iki mung merek populer

              Iku kabeh China, karo stiker kita. Apa sampeyan pancene ora duwe teknologi?
              1. poquello
                poquello 5. mars 2023 20:45
                -7
                Kutipan saka lisik
                Kutipan saka poquello

                siluman, pamburu, rm, avm - iki mung merek populer

                Iku kabeh China, karo stiker kita. Apa sampeyan pancene ora duwe teknologi?

                kok padha ora ngomong sing T90 karo Sarmatians kabeh China? lan sing paling penting, sampeyan mung ora mikir)))))))))))))))))))
            2. Marine engineer
              Marine engineer 5. mars 2023 22:40
              +7
              siluman, pamburu, rm, avm - iki mung merek populer"

              Mesin ing wong-wong mau "merk misuwur" Cina, minangka mbokmenawa kabeh liyane
              1. poquello
                poquello 5. mars 2023 23:00
                -7
                Quote: Marine engineer
                siluman, pamburu, rm, avm - iki mung merek populer"

                Mesin ing wong-wong mau "merk misuwur" Cina, minangka mbokmenawa kabeh liyane

                dadi Rusia durung autarky)
  19. asetofenon
    asetofenon 5. mars 2023 13:17
    +1
    Ora ana analog ing jagad iki ... apik
    Kanthi sapa sing sampeyan mimpin, saka iku sampeyan bakal entuk.
  20. Escobar
    Escobar 5. mars 2023 13:23
    + 15
    Nanging ing parade 9 Mei, tank Armata bakal dituduhake menyang pemilih
    1. Nexcom
      Nexcom 5. mars 2023 14:02
      +2
      Armat bakal nuduhake akeh ....
      Ing endi padha ing pasukan banjur mung.
    2. kula 1970
      kula 1970 6. mars 2023 07:33
      0
      Kutipan saka Eskobar
      Nanging ing parade 9 Mei, tank Armata bakal dituduhake menyang pemilih

      Nah, ing USSR, T-35 uga ditampilake kanggo pemilih, ya .....
  21. wuh wuh
    wuh wuh 5. mars 2023 13:23
    +9
    Liyane nggunakake bakal saka T-55 saka mobil wojo iki.
    Lenin nyurung pidato kasebut ing taun 1917.
    Speaker bisa dideleng saka adoh saka payon menara dhuwur.
    1. Komisaris Militer 77
      Komisaris Militer 77 6. mars 2023 01:16
      +4
      Kutipan saka: voyaka uh
      Liyane nggunakake bakal saka T-55 saka mobil wojo iki.
      Lenin nyurung pidato kasebut ing taun 1917.
      Speaker bisa dideleng saka adoh saka payon menara dhuwur.


      Apik babagan Lenin. Mungkin dheweke wis nyiapake revolusi, dheweke bakal nyurung pidato saka dheweke.
    2. CC300CC
      CC300CC 6. mars 2023 12:37
      +2
      Kutipan saka: voyaka uh
      Liyane nggunakake bakal saka T-55 saka mobil wojo iki.
      Lenin nyurung pidato kasebut ing taun 1917.
      Speaker bisa dideleng saka adoh saka payon menara dhuwur.


      Dadi mungkin iki kanggo departemen politik sing mentas digawe? Instruktur politik menek lan siaran saka ndhuwur, agitates.
      Utawa kanggo printah lan kontrol luwih, tinimbang quadrocopters - uga jenis komandan menek munggah lan katon liwat teropong.
  22. mangkat nit
    mangkat nit 5. mars 2023 13:26
    + 35
    Sawise Menteri Pertahanan Shoigu ngunjungi zona NVO, senjata "Analogovnet" pungkasane wiwit teka ing ngarep.
    1. Aerodrome
      Aerodrome 5. mars 2023 13:34
      0
      Kutipan saka mag nit
      Sawise Menteri Pertahanan Shoigu ngunjungi zona NVO, senjata "Analogovnet" pungkasane wiwit teka ing ngarep.

      ya
  23. Yapet100
    Yapet100 5. mars 2023 13:29
    +9
    Iku luwih apik kanggo Amerika karo nimars ora melu cedhak senjata kuwi!
  24. Escobar
    Escobar 5. mars 2023 13:31
    +7
    Aku ora bakal kaget yen ora suwe T34 ing kutha-kutha bakal dicopot saka pedestal supaya bisa dikirim menyang perang.
  25. Tma197725
    Tma197725 5. mars 2023 13:32
    +4
    Nalika KPVT kenek sampeyan karo rong tong minyak, iku bakal malah luwih sedih. Ing kasus, iku Samsaya Awon saka pikep karo Maxim. Mesthi ana apa-apa kanggo bek. Kanggo serangan, waja banget.
    1. kula 1970
      kula 1970 6. mars 2023 07:50
      +1
      Kutipan saka Tma197725
      Nalika KPVT kenek sampeyan karo rong tong minyak, iku bakal malah luwih sedih. Ing kasus, iku Samsaya Awon saka pikep karo Maxim. Mesthi ana apa-apa kanggo bek. Kanggo serangan, waja banget.

      Eyang kakung ngandhani yen dheweke lunga saka kuburan (penembak howitzer abot) lan loro kru DShK karo komandan nyimpang menyang dheweke. Ing wayah esuk, Jerman kejiret - 3 tank (aku mikir sawetara jinis mobil lapis baja) lan 3 truk infantri. 5 puteran amunisi kiwa ing irung lan iku mung Jerman dismounted lan nguripake watara - kene DShK lan kenek.
      10 menit perang lan Jerman entek ....
      Sakabehe...
      Lan dina sabanjure, kru loro kasebut mati nalika nyabrang garis ngarep
      Ora ana jeneng utawa jeneng utawa kuburan ....
  26. mangkat nit
    mangkat nit 5. mars 2023 13:32
    +5
    Kutipan saka gogol
    Kanggo nglawan drone, ketoke

    Luwih kaya pabrik.
  27. Tarasios
    Tarasios 5. mars 2023 13:34
    + 11
    Ya, liga motor ora dadi lungse) Kita ngenteni versi kanthi instalasi laser;)
  28. papan serat
    papan serat 5. mars 2023 13:35
    + 13
    Oh, sampeyan, tyamnota, iki, Kurganets, diarani BMP paling anyar saka Sergei Kuzhugetovich.
  29. Dmitrii
    Dmitrii 5. mars 2023 13:37
    +1
    Kutipan: Aerodrome
    Ing zona NVO, katon akeh MT-LB kanthi bedhil anti-pesawat 2M-3M adhedhasar kapal sing dipasang.
    abad kaping 21 .. gaman adhedhasar "prinsip fisik anyar". sedih, Comrade Panglima-in-Chief.

    Susah, iki nalika paling ora sawetara jinis gegaman Originally nemokke kanggo traktor. Lan paling ora sampeyan bisa njupuk.
    1. matak wesi
      matak wesi 6. mars 2023 02:12
      +2
      Lha, sejatine dheweke asline duwe turret karo PKT. Nanging, ketoke, karo kahanan kang gawe jenuh modern saka pasukan mungsuh karo kendaraan wojo, siji 7,62 mm machine gun wis terus terang banget.
      1. stankow
        stankow 6. mars 2023 03:00
        -1
        MTLB duwe senapan mesin 12.7 mm
        ............
  30. Kosh
    Kosh 5. mars 2023 13:37
    +7
    Saka endi omong kosong babagan nginstal KPVT iki? Foto lan video kasebut kanthi jelas nuduhake bedhil 25mm 2M-3 standar.
    1. donavi49
      donavi49 5. mars 2023 14:11
      + 10
      Kompilasi saka batch pisanan - ing ngendi donor minangka gudang saka pengawal laut kanthi instalasi 2M7 karo KPVT.

    2. ZIF122
      ZIF122 5. mars 2023 14:27
      +3
      Ya, aku ndhukung kanthi lengkap, ora ana 14.5 nanging 25mm!
  31. cpls22
    cpls22 5. mars 2023 13:38
    +6
    padha kudu cepet-geni, mbukak amunisi, ing teori, njupuk munggah jumlah pinunjul. Ana panggonan ing kapal, nanging ing kothak iki? Mung cocok kanggo bedhil mesin. Nanging kanthi stabilitas, ana masalah sing jelas ing kasus apa wae.
    1. matak wesi
      matak wesi 6. mars 2023 02:13
      +2
      Pita kanggo 65 babak. Mbokmenawa dikemas ing kothak 50-60 kg sing kapisah, sing bisa diselehake ing mburi MTLB.
  32. Pavel57
    Pavel57 5. mars 2023 13:39
    +6
    Aku kabeh nonton padha stunned dening desain iki. 25mm ora ala, nanging ana tampilan reticule. Aja nembak drone, nanging medeni manuk gagak.
    1. Nexcom
      Nexcom 5. mars 2023 13:48
      +7
      Minangka stunned - sampeyan mesthi deigned kanggo sok dong mirsani iki. ya
  33. Kerensky
    Kerensky 5. mars 2023 13:42
    0
    Ing konfigurasi dhasar, menara kasebut bersenjata karo rong bedhil otomatis kaliber M-110 25 mm. Nanging ing kasus iki, nalika dipasang ing MT-LB, bedhil diganti dening rong bedhil mesin KPVT kaliber. 14,5 mm,

    Malah tambah parah. Katergantungan daya BP ing kaliber kubik.
  34. exo
    exo 5. mars 2023 13:48
    + 12
    Produk kasebut nyebabake pikiran sing sedhih. Ing wektu sing padha, dhuwur instalasi kasebut ndadekake mobil katon banget. Nalika kerajinan kasebut katon, iki minangka telpon: ana sing salah. Iki dudu telpon sing sepisanan, lan aku wedi yen iki dudu sing pungkasan.
    1. Novichik
      Novichik 5. mars 2023 14:18
      + 13
      . iki telpon: ana sing salah. Iki dudu telpon sing sepisanan, lan aku wedi yen iki dudu sing pungkasan.
      . Apa telpon! Ing forum iki, wong sing duwe pengalaman ora ngerti maneh lonceng sing kudu dikalahake! Kanthi oligarki-ekonomi iki ditambah korupsi total ing kabeh wilayah, paling ora bengok "jaga!" ing ndhuwur paru-paru! , lan malah banjur ora ana gunane, telat temen maujud sad
  35. Prokop_Babi
    Prokop_Babi 5. mars 2023 14:00
    +7
    Wah, cah-cah.. Edan tenan kreasine tukang las.
    1. Nexcom
      Nexcom 5. mars 2023 15:07
      +7
      Okstites - welder pensiunan ora bakal mikir bab kuwi ing ngipi elek. Lan mabuk uga. Ana Sekolah Teknik lan Teknik Soviet.

      Iki jelas nggawe modernisasi sing nyenengake saka gelombang anyar.
  36. vovochkarzhevsky
    vovochkarzhevsky 5. mars 2023 14:01
    0
    Wektu taun beda ing foto lan video. Aku ora bisa nemokake apa-apa liyane ing topik iki ing net. Aku kira aku bakal ngenteni karo pendapatku.
  37. mordvin 3
    mordvin 3 5. mars 2023 14:05
    +7
    Inggih, pungkasanipun, bakal ana soko kanggo mobilized perang.
  38. Kok_Ivanov
    Kok_Ivanov 5. mars 2023 14:08
    +5
    Penciptaan gagasan sarwa sing unit iki? Mbokmenawa langsung saka Tank Biathlon (mbokmenawa ana wong sing nyoba nglairake)
    Nalika aku ngerti, saiki, ngguyu kerajinan ing baris 404?
    Penonton seneng-seneng nguncalake topi, seneng karo iki, lan iki minangka epta aib.
    PS: Aku duwe kaya iki ing BTSC ...
    Tambang kanggo ditembak bakal mudhun ...
    Drone ora mungkin
  39. Knell Wardenheart
    Knell Wardenheart 5. mars 2023 14:21
    + 10
    Mung sawetara jinis KV-2!
    Katon medeni tenan
    1. d.zacharith
      d.zacharith 5. mars 2023 20:05
      +2
      Pepelat sing padha ing Pulo Didunungi banjur nyerang
  40. roket757
    roket757 5. mars 2023 14:22
    +2
    Pilihan saka gunung gun angkatan laut minangka turret ambigu. Nanging, militer ing zona NVO ujar manawa mobil kasebut cocog, nanging ide kasebut apik.
    Ing lapangan sampeyan bisa ndeleng apa padha kudu, nanging isih sawetara jenis ersatz!
  41. viktor_ui
    viktor_ui 5. mars 2023 14:34
    +1
    aneh aneh ing metu ... utawa bisa uga iki minangka salah sawijining reinkarnasi saka platform robot STURM adhedhasar liga motor? Sawise kabeh, iku kabeh studded karo sesanti technical, modul WiFi, Hung karo sensor kanggo ngumpulake lan ijol-ijolan data ... Aku ora bisa ndeleng uga ing gambar, nanging abad 21 iku overboard sad
    NERAKA THRESHING taun shaggy lan bakal katon luwih matèni lan luwih prayoga
  42. YanniKounnar
    YanniKounnar 5. mars 2023 14:35
    +3
    Ce "mariage" kanggo sembler curieux, mula sampeyan ora ngerti yen "rahasia Dieux" ora bisa dideleng lan sampeyan kudu ngupayakake maneh pengalaman kasebut ing ngarep sampeyan. mieux et d'attendre leurs retour d'experience avant de critique or d'encenser cet équipement ? ora?
    Le seul avis intéressant sera celui de ceux qui sont au front ...


    "Perkawinan" iki bisa uga katon penasaran, nanging amarga aku ora melu "misteri dewa", bisa uga ana panyuwunan utawa umpan balik saka wong sing ana ing ngarep, yen iki paling apik, lan ngenteni dheweke. umpan balik sadurunge ngritik utawa ngobong peralatan iki nganggo menyan? bener?
    Mung panemu sing menarik bakal saka sing ana ing ngarep
    1. viktor_ui
      viktor_ui 5. mars 2023 14:42
      +6
      Ora, ora bener...
      Yen ing paling iki diwiwiti ing ngarep saka jinis "hellish thresher ZSU-57-2" karo SLA modern - Sampeyan bisa ngerti, nanging kasunyatan sing padha disfigured liga motor, YES NO CROSS ON THEM.
  43. wus 3x
    wus 3x 5. mars 2023 14:35
    + 18
    Ya, iki mesthi ora ana tandhingane. Inggih, peternak rusa reararmed tentara, aku mung "bangga". 70% senjata anyar ing tentara miturut laporan. Lan ing laporan warta, kajaba Grads saka patang puluh taun, meh ora ditampilake. Aku seneng percaya yen tameng nuklir ora ditata miturut pola sing padha.
    1. Kanca I
      Kanca I 5. mars 2023 15:00
      +7
      Aku seneng percaya yen tameng nuklir ora ditata miturut pola sing padha.

      Miturut padha. Ora ana alesan kanggo nganggep manawa kanggo wong liya.
    2. Sergey3
      Sergey3 5. mars 2023 15:08
      +1
      Kabeh tentara saka negara anjog ing donya padha nyepakaké kanggo perang modern, lan ora kanggo kumpulan kuwi. Amerika Serikat saiki cepet-cepet mriksa buku-buku pelajaran militer, dheweke uga kaget banget yen senjata lan strategi militer saiki ora cocog karo neraka. Utamane konsumsi amunisi kanthi tliti dhuwur, ternyata kanggo perang modern, sahame kudu luwih gedhe tinimbang urutan gedhene.
      1. Negro
        Negro 5. mars 2023 15:30
        -1
        Kutipan: Sergey3
        Utamane konsumsi amunisi kanthi tliti dhuwur, ternyata kanggo perang modern, sahame kudu luwih gedhe tinimbang urutan gedhene.

        Lan apa beyo sange upstart ing NWO?
  44. Konnick
    Konnick 5. mars 2023 14:38
    -4
    Traktor banget kanggo bedhil ditarik, kang, minangka bagéan saka perang counter-baterei, ora mung kudu cepet dipindhah saka posisi kanggo posisi, nanging uga dilindhungi ora mung saka DRGs, nanging uga saka drones. Solusi sing apik, telu ing siji. Mesin sing luwih migunani tinimbang Macan bodho. Lan sing ngguyu pungkasan ngguyu paling.
    1. Sergey Aleksandrovich
      Sergey Aleksandrovich 5. mars 2023 15:32
      +3
      Aku setuju, paling siji mesin kuwi kanggo baterei ora ala. Lan isih shotgun saliyane kanggo njupuk drones cilik.
  45. gromit
    gromit 5. mars 2023 14:46
    -3
    Senjata anti-pesawat seluler iki direncanakake digunakake kanggo nembak Kherani Ukrainia.
    Ora ana sing bakal nyerang dheweke)

    Biasane nggawe monster kaya iki nalika ngadhepi kahanan sing ora dikarepake.
    Pangembangan, desain lan peluncuran ing seri ora cepet lan larang, nanging sampeyan kudu njupuk drone saiki.
    Kene, wuta saka sing akeh.
    Sejatine, iku norma.
    Sasis apik, waja, firepower uga prayoga. Sayange ora ana cara kanggo ndeleng apa sing diduweni karo pandelengan lan sambungan.
    Luwih apik tinimbang truk pickup kanthi senapan mesin pemburu geranium Ukrainia.
    1. Prokop_Babi
      Prokop_Babi 5. mars 2023 14:59
      +6
      Lan ing ngendi menara pengawas kanggo penjaga, saka ngendi dheweke bakal nguwuh-uwuh ing cangkeme, utawa nguncalake lonceng?
      1. Nexcom
        Nexcom 5. mars 2023 15:04
        +4
        Duc Rynda banjur lali ngelas. Maneh, nalika nyopir liwat terrain atos - bakal strum akeh, unmasking swara, sampeyan ngerti .... ngguyu

        PS kita nunggu mutant karo menara kaliber utama saka karusakan. lol yen sasis ketemu ... liga motor mesthi ora bisa langsung.
  46. Sergey3
    Sergey3 5. mars 2023 15:02
    +2
    Kita nyiapake kumpulan sing serius lan akeh banget! Yen kita nambahake video ing pesisir Yevpatoria ing kene, kepiye nyiyapake garis pertahanan kanthi cepet ing kabeh pesisir. Mung ana siji jawaban: kita nyiapake serangan massal dening pasukan NATO, Ukraina ora duwe akeh sumber daya. Lan yen sampeyan ndeleng kepiye China wiwit aktif maneh senjata kanthi kemampuan produksi kanggo nggawe sing anyar, mula kumpulan kasebut disiapake kanggo sing lara.
    Lan pemanggih iki karo liga motor apik, siji kudu nganggep sing ana ewu ton saka cartridges ing warehouses!
  47. AdAstra
    AdAstra 5. mars 2023 15:03
    + 14
    Lan ing ngendi "Tunguzki" lan "Shilka", wis padha adol kabeh, lan apa sing ora bisa didol ing logam ???
  48. balung balung
    balung balung 5. mars 2023 15:18
    +8
    Kanggo linuwih, iku uga perlu kanggo sijine admiral cerdas ing printah iki.
  49. Prokop_Babi
    Prokop_Babi 5. mars 2023 15:20
    +8
    Iki bakal katon apik banget nalika parade ing taun 1934. Eh, Shoigu Shoigu ... aku arep ngusir dheweke ing pawai saiki.
    Ing foto, mburi ambruk banget. Iku bakal luwih apik yen padha sijine ing Kamaz.
    1. ageng
      ageng 5. mars 2023 15:33
      +3
      Nanging. 25 mm ZU 2M-3M luwih unggul tinimbang ZU-23-2 kanthi cara apa wae.
      sawetara diperlokaké 2M-3 (M) 7500 m, kanggo ZU-23-2. 2500 m
      projectile 25mm kaping pindho minangka abot minangka 23mm siji, lan menara Highly wungu punika plus, sampeyan bisa njupuk saka mburi tutup, banjur menara mungsuh cilik banget ora bakal langsung kenek, supaya kita bisa nganggep sing marang target lemah iki. punika kaputusan tengen.
  50. yriyko67
    yriyko67 5. mars 2023 15:31
    +8
    Shta iku kanggo u..e..shche?? 2 lantai?? lan endi sing ora ana tandhingane ing donya?? utawa ??? maneh Kuzhugetovich ...
    1. spektr9
      spektr9 5. mars 2023 15:40
      +8
      Ora duwe analog, dheweke lunga menyang parade, seminggu kepungkur dheweke wis nulis babagan eselon parade boomerang menyang Moskow ...
      1. Roman Efremov
        Roman Efremov 5. mars 2023 15:55
        -1
        Ing tanggal 8 Maret parade????????????????????????????????????????7 ngguyu
        1. spektr9
          spektr9 5. mars 2023 16:40
          +3
          Ing tanggal 8 Maret parade????????????????????????????????????????7

          Takon komandan, mungkin dheweke bakal nyekel dheweke ing 8, dheweke seneng bisnis iki
          1. vovochkarzhevsky
            vovochkarzhevsky 5. mars 2023 19:45
            -2
            Lan apa sing ditresnani Kang Mulia? lol