Saka ringkesan Umum Konashenkov: Ing wayah awan, Su-27, pejuang MiG-29 lan helikopter Mi-8 mungsuh ditembak mudhun

54
Saka ringkesan Umum Konashenkov: Ing wayah awan, Su-27, pejuang MiG-29 lan helikopter Mi-8 mungsuh ditembak mudhun

Foto minangka ilustrasi


Kamentrian Pertahanan Rusia nerbitake rilis babagan acara ing zona NVO sajrone dina kepungkur. Letnan Jenderal Igor Konashenkov sacara tradisional nglaporake marang masyarakat babagan kemajuan sing ditindakake dening pasukan Rusia sajrone sawetara jam kepungkur.



Laporan saka departemen militèr ngandika sing karusakan geni wis inflicted ing Unit mungsuh ing arah Kupyansky lan Krasno-Limansky. Wigati dicathet yen geni kasebut ditembakake ing posisi mungsuh ing Timkovka, Yampolovka, Krasnaya Dubrava (Chervona Dibrova).

Miturut release, mung ing arah iki mungsuh ilang paling 160 prajurit, siji Grad, limang AFVs (kendaraan wojo pertempuran), limang truk pikap. Ora ana laporan korban jiwa ing Angkatan Bersenjata RF.

Laporan kasebut nuduhake kelanjutan perang kanggo Ugledar, ing ngendi pasukan Rusia njupuk posisi ing wilayah kasebut, sing diarani Dachi.

Ing wilayah pemukiman Dachnoye (DNR), gudang Angkatan Bersenjata Ukraina kanthi amunisi dirusak. Materiel Brigade Artileri 55 saka Angkatan Bersenjata Ukraina disimpen ing kono. Lan ing wilayah Chasov Yar, radar kontra-baterei AN / TPQ-37 dirusak. Stasiun radar sing padha dirusak ing cedhak kutha Gulyaipole, wilayah Zaporozhye.

Saka ringkesan Umum Konashenkov:

Ing wilayah pemukiman Andreevka ing Republik Rakyat Donetsk, radar tuntunan sistem rudal anti-pesawat S-300 Ukraina dirusak. pejuang penerbangan Pasukan Aerospace Rusia nembak pesawat Su-27 saka Angkatan Udara Ukraina ing pertempuran udara cedhak desa Trudoolenivka, wilayah Zaporozhye.

Uga dilaporake babagan pesawat tempur MiG-29 lan helikopter Mi-8 ing macem-macem wilayah DPR.


Ringkesan lengkap:

    Saluran warta kita

    Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

    54 komentar
    Alexa
    Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
    1. + 17
      6. mars 2023 15:22
      Ing bunder katelu, aku lunga ngrusak))
      1. +5
        6. mars 2023 15:25
        Dheweke pengin ndeleng komposisi Angkatan Udara Angkatan Bersenjata Ukraina ing 24/2-2022.
        1. +6
          6. mars 2023 15:36
          Miturut cara, komposisi pasukan kasebut lan kemampuan industri ndandani pesawat setahun kepungkur jelas diremehake.
          1. +6
            6. mars 2023 15:53
            Kabeh claims saka TFR kanggo Bortnikov lan Naryshkin.
            1. -2
              7. mars 2023 10:07
              Quote: Rumata
              Kabeh claims saka TFR kanggo Bortnikov lan Naryshkin.

              lan dheweke sing kudu disalahake amarga NATO nyeret kabeh sing isih ana saka Pakta Warsawa menyang Ukraina? Utawa kita nglirwakake pangiriman? tpa iku apa ing awal NWO lan iku kabeh? lan wong-wong iki padha ngece marang Ukrainians sing sapisan sasi ngandhani yen Rusia wis entek rudal! ngguyu
        2. +7
          6. mars 2023 15:37
          Aku mikir sing perlu kanggo nimbang komposisi saka Angkatan Udhara ora mung Ukraina, nanging uga Republik Ceko, Polandia, Bulgaria, etc.
          1. +4
            6. mars 2023 16:06
            Kutipan: Sergey Averchenkov
            Aku mikir sing perlu kanggo nimbang komposisi saka Angkatan Udhara ora mung Ukraina, nanging uga Republik Ceko, Polandia, Bulgaria, etc.


            Sampeyan kudu nimbang ora mung komposisi Angkatan Udhara, nanging uga jumlah pesawat tempur ing negara kasebut.
            Amarga iki loro paramèter temen beda lan padha bisa beda-beda saka saben liyane saben 10 kaping.
            Contone, sawise ambruk Uni, 1800 pesawat tempur tetep ing tlatah Ukraina.
            Ing wektu sing padha, ana sekitar 150 pesawat ing Angkatan Udara Ukraina ing wiwitan NMD.
            Kepiye carane 30 pesawat dadi 1800 sajrone 150 taun?
            Iku mung sing paling saka pesawat Soviet dikirim menyang panyimpenan.
            Dadi, ing wiwitan NMD, Angkatan Udara Ukraina duwe 150 pesawat tempur, nanging umume, bisa uga ana luwih saka 1000 pesawat tempur ing Ukraina.
            Mesthi, pesawat ana ing panyimpenan, iki mesin ing macem-macem derajat malfunction lan dismantling. Nanging saka 3-4 mesin kasebut, sampeyan bisa tansah ngumpulake flyer sing bisa digunakake.
            1. -2
              6. mars 2023 19:23
              Lan umume, karakter sing moyoki Konashenkov mung nuduhake lack saka kawruh.
              Kaya ing kasus ing ndhuwur, wong-wong iki ora weruh prabédan antarane jumlah peralatan ing jinis pasukan tartamtu saka negara lan pinten peralatan iki ing kabeh negara.
              Uga, wong-wong iki ora weruh prabédan antarane istilah:
              Ditindhes, dikalahake, dirusak.
              Sanajan iki 3 istilah sing beda-beda tegese beda.
              Wong sing padha ngguyu Konashenkov:
              Ing kene Konashenkov ing Februari 2022 nyatakake yen kabeh sistem pertahanan udara Angkatan Bersenjata Ukraina ditindhes. Lan pertahanan udara iki terus beroperasi lan sacara periodik nembak pesawat / helikopter kita. Dadi Konashenkov kejiret ing goroh langsung. Sawise kabeh, pertahanan udara ora dirusak.
              Nanging sawise kabeh, Konashenkov ora ngomong - DESTROYED, ngandika - SUPPRESSED.
              Yen ana sing ora ngerti. RUSAK, iku rusak fisik ora bisa didandani. Ditindhes, iki minangka penurunan efektifitas sementara.
              Ing kasus pertahanan udara, iki bisa dadi sistem perang elektronik sing bener, sing, kaya sing sampeyan ngerteni, ora ngrusak apa-apa kanthi fisik.
              Umumé, tokoh-tokoh sing nyoba nyekel Konashenkov kanthi ngapusi kanthi cara iki mung nuduhake lack of intelligence.
              1. 0
                6. mars 2023 19:46
                Kutipan: SergeyB
                Umumé, tokoh-tokoh sing nyoba nyekel Konashenkov kanthi ngapusi kanthi cara iki,

                oke .. lan sing kejiret ing muter ing tembung, apa kabar? sawise kabeh gumun, ora numpes.. kok padha ora ngandika numpes - dadi akeh, rusak banget? nanging jare – gumun...supaya para pamirenge entuk kesan persis – hancur.. iki logis, prinsipe.. nanging banjur reaksi apa sing nggumunake? kabeh sak - digunakake kanggo muter karo tembung? ora kabeh mesti.. opo sing mbok omongno koncoku, sakjane jenenge dissembling.. omong-omong, opo ono liyane saliyane aku sing durung tau nonton setaun? Aku ora seneng ngrungokake lan mikir yen aku ora jujur..
                1. 0
                  6. mars 2023 21:00
                  Quote: penasehat level 2
                  oke .. lan sing kejiret ing muter ing tembung, apa kabar? sawise kabeh gumun, ora numpes.. kok banjur padha ora ngandika numpes - dadi akeh, rusak banget? nanging jare – gumun...supaya para pamirenge entuk kesan persis – hancur.. iki logis, prinsipe.. nanging banjur reaksi apa sing nggumunake? mubeng - digunakake kanggo muter karo tembung?

                  Ya, ora ana dolanan tembung. Ana istilah sing paling akurat nuduhake inti saka kepungkur.
                  Quote: penasehat level 2
                  kok banjur padha ora ngandika numpes - dadi akeh,

                  Carane ora ngomong !!
                  Ing EVERY laporan ana persis bab numpes.
                  Lan ya. Istilah AMAZED paling akurat ing kasus iki. Lan kanggo ngganti karo istilah RUSAK bakal ora bener, amarga distorsi informasi.
                  Tuladhane. Ayo ngomong saka drone kita ndandani bledosan cangkang ing jejere truk mungsuh. Ana kapercayan sing minangka asil saka truk nampa sawetara pecahan. Lan istilah DEFEAT, sing paling bener ing kasus iki.
                  Kenapa?
                  Ayo nganggep manawa pecahan sing nabrak truk mung nyebabake karusakan kosmetik. Lha, umpamane wong-wong mau nusuk sisih awak. Lan iku.
                  Lan ora bener nggunakake istilah RUSAK ing kasus iki. Sawise kabeh, truk bisa dioperasikake kanthi lengkap tanpa ndandani sadurunge. Dadi ora rusak.
                  Pilihan liyane uga bisa. Pecahan kasebut ngrusak mesin truk lan mateni kerangka daya mobil kasebut. Ora ana gunane kanggo mulihake ing kasus iki. Mung kanggo scrap metal.
                  Lan ing kasus iki, nggunakake istilah RUSAK uga ora bener. Merga nyatane truk iku RUSAK.
                  Alamiah, ora bisa langsung nemtokake akibat saka kenek kendaraan mungsuh.
                  Lan mulane istilah AMAZED paling akurat ing kasus iki.
              2. +1
                6. mars 2023 21:33
                Kutipan: SergeyB
                Lan umume, karakter sing moyoki Konashenkov mung nuduhake lack saka kawruh.

                Sampeyan sing nuduhake kurang kawruh dhasar. Lan kaya biasane, iki digabungake karo aplomb langka.
                Aku bakal mbukak kanggo sampeyan saperangan saka "rahasia militèr". Kanggo pesawat, bagean sing penting banget saka pesawat sing mangkat saka Ukraina kalebu jinis sing dinonaktifake ing taun 90. Contone, Mi-23 utawa Su-17. Sisih liyane bisa didol, utawa digergaji (kaya pengebom), utawa mung rusak sajrone 30 taun. Kanggo 30 taun, ing kahanan panyimpenan lan iklim sing ana ing Ukraina, meh kabeh papan lawas sing dibangun Soviet wis rusak, ora ana liyane.
                Lan yen sampeyan bakal ngetutake perang ing Ukraina sanajan sethithik wiwit taun 2014, lan ora nindakake clowning ing taun 2023, mula sampeyan bakal ngerti manawa kanggo Maidan Ukraina perang iki wis ana 8 taun lan dheweke wis aktif nyoba mulihake. sisih lawas kanggo 8 taun lan aktif laporan ing kemajuan. Iku angel kanggo nindakake iki, lan tokoh pas dikenal ing kesempatan iki - contone, ing 8 taun padha bisa kanggo ndandani lan mulihake 9 sisih Su-24.
                Dadi kabeh crita babagan apa sing dijupuk sanalika lan sajrone setaun dibalekake sacara massal mung minangka hoax.
                Miturut pertahanan udara, istilah ditindhes tegese ora bisa tumindak. Iku ngapusi, pertahanan udhara Ukraina, sayangé, ora kelangan kemampuan kanggo tumindak ora ing Maret, malah ora taun mengko.
                Kajaba iku, sawise "kacilakan pesawat" tanggal 5 Maret 2022, operasi aktif penerbangan kita ngluwihi LBS mandheg.
                1. 0
                  8. mars 2023 06:48
                  Quote: Belisarius
                  Lan yen sampeyan bakal ngetutake perang ing Ukraina sanajan sethithik wiwit taun 2014, lan ora nindakake badut ing taun 2023, mula sampeyan bakal ngerti manawa kanggo Maidan Ukraina perang iki wis suwene 8 taun.

                  Apa sampeyan serius menehi tandha sing padha ing negara Ukraina nganti 2022 lan sawise 2022!?
                  Ora kaya sampeyan, aku ora mung nonton acara ing Ukraina wiwit 2014, nanging aku wis ndeleng acara kasebut (iki beda-beda).
                  Dadi ora ana perang ing Ukraina. Perang mung ana ing republik rakyat. UKRAINE ALL LAIN URIP TENANG.
                  Quote: Belisarius
                  padha aktif nyoba kanggo mulihake Papan lawas kanggo 8 taun lan aktif nglaporake sukses. Iku angel kanggo nindakake iki, lan tokoh pas dikenal ing kesempatan iki - contone, ing 8 taun padha bisa kanggo ndandani lan mulihake 9 sisih Su-24.

                  Jumlah cilik saka SU-24 sing dipulihake ora ana hubungane karo kasunyatan manawa Ukraina ora duwe kemampuan kanggo mulihake luwih akeh.
                  Ana sawetara alasan sing gegandhengan.
                  Wiwit Ukraina urip ing tentrem, utamané Angkatan Udhara Ukraina, kang wis ora njupuk bagéyan ing permusuhan ing Donbas wiwit 2015, ing mratelakake panemume!
                  Amarga kasunyatan sing Angkatan Udhara Ukrainia urip miturut standar tentrem, iku dadi tanpa ngandika sing padha wanted kanggo nampa pesawat dibalèkaké ing negara "dadi meh kaya anyar."
                  Lan kanggo nepaki kondisi iki, iku perlu kanggo ngimpor bagéan saka peralatan lan bagean saka luar negeri. Lan bagean kasebut mung bisa dituku ing Rusia / kanthi ijin saka Rusia. Nanging Rusia mblokir kesempatan kasebut ing 2014-2015.
                  Dadi jumlah cilik saka pesawat dibalèkaké ora amarga kasunyatan sing Ukraina ora duwe fasilitas repair perlu utawa spesialis, nanging mung kanggo kasunyatan sing padha ora bisa ngimpor sawetara saka peralatan / bagean saka Rusia, tanpa iku mokal kanggo. mesthekake "sing meh kaya anyar."
                  Kabeh wis diganti dramatically wiwit awal NWO. Ukraina mbutuhake pesawat mogok, nanging jumlah pesawat kasebut saya suda banget.
                  Lan kanggo alasan iki, kahanan kanggo nampa pesawat dibalèkaké wis diganti VERY drastis. Lan bener teka ing iki:
                  Bisa mabur sepisan, mabur pirang-pirang puluhan / atusan kilometer, nyelehake bom / ngluncurake roket.
                  Setuju yen ngedhunake bar kualitas saka "supaya meh kaya anyar" dadi "bisa njupuk sepisan" mbukak prospek kuantitatif sing beda banget.
              3. 0
                7. mars 2023 09:45
                Kaya ing kasus ing ndhuwur, wong-wong iki ora weruh prabédan antarane jumlah peralatan ing jinis pasukan tartamtu saka negara lan pinten peralatan iki ing kabeh negara.
                Uga, wong-wong iki ora weruh prabédan antarane istilah:
                .Lan kok ngerti soko, kok digali menyang data statistik saka negara peserta, bab utama kene kanggo uncalan ing penggemar lan njaluk plus pratandha))
              4. 0
                10. mars 2023 12:43
                Lan umume, karakter sing moyoki Konashenkov mung nuduhake lack saka kawruh.
                Yen mung ora ana kawruh. Kabeh luwih elek - nggebug Konashenkov nyebabake Kementerian Pertahanan, iki ngrusak Angkatan Bersenjata Rusia.

                Lan trolls nggodho nindakake iki, uga, contone, "Olga trolls".

                Lan wong karo "lack of knowledge" mung dipercaya mangan produk "Olga trolls" iki.
                Sawise mangan cukup saka prodhuk iki (lan juru masak ngerti apa sing ditindakake), dheweke mulai ngeluh: "bocor", "snot chewing cukup", "wektu kanggo nyerang", "kabeh wis ilang", "lampu", " SUV", lsp.
        3. -8
          6. mars 2023 15:47
          Dheweke pengin ndeleng komposisi Angkatan Udara Angkatan Bersenjata Ukraina ing 24/2-2022.

          Kanggo apa? Dheweke dibayar kanthi potongan.
          Sing liyane kang "chops" saben dina, sing liyane (lan kasempatan kanggo mimpin sektor ngarep sudo), lan uga "kolonel jenderal" ngadeg luwih dhuwur lan luwih dhuwur ing langit.
          Aku yakin dheweke ora kelingan apa sing digawa wingi, apa maneh setahun kepungkur.
        4. Komentar wis dibusak.
          1. -2
            6. mars 2023 17:34
            Saka ringkesan Umum Konashenkov:
            aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!
          2. +1
            6. mars 2023 18:12
            Sampeyan ora nambah?

            recourse
            Kutipan: Kepala Staf Umum pasukan Rusia Valery Gerasimov
            23.12.2022/30/350 Total, NATO lan mitra-mitrané ditransfer menyang Kiev papat pesawat, luwih saka 1000 helikopter, luwih saka 800 tank, udakara 700 AFV, paling ora 100 kendaraan lapis baja, 130 sistem artileri, 5300 unit MLRS, XNUMX ewu anti-tank senjata, liwat XNUMX MANPADS lan ora kurang saka limang ewu drones saka macem-macem jinis.

            Miturut Konashenkov numpes

            Ana liyane
            Wiwit wiwitan operasi khusus ing Ukraina, 344 pesawat, 184 helikopter lan 7638 unit kendaraan militer khusus Angkatan Bersenjata Ukraina (APU) wis dirusak. Iki dilaporake marang wartawan dening Kementerian Pertahanan Rusia. Kajaba iku, kementerian kasebut nglaporake babagan ngilangi 7140 tank lan kendaraan tempur lapis baja liyane, 3691 artileri lan mortir lapangan, lan 2675 kendaraan udara tanpa awak. Kajaba iku, 931 macem-macem peluncur roket lan 398 sistem rudal anti-pesawat dirusak.

            Tape (c) ru ora ngidini sampeyan ngapusi:
            https://m.lenta.ru/news/2022/12/17/tekhnika_vsu/amp/

            Pira dhuwit Ukraina wiwit Januari 2022 gampang ditemokake ing Wikipedia apa wae
        5. 0
          10. mars 2023 16:54
          Quote: Aron Zaavi
          Dheweke pengin ndeleng komposisi Angkatan Udara Angkatan Bersenjata Ukraina ing 24/2-2022.


          Lan sampeyan pengin ndeleng carane akeh pejuang Soviet Anglo-Saxon ndamel menyang Ukraina saka sak donya sak NWO.
    2. 0
      6. mars 2023 15:28
      Zelensky mutusake kanggo nerusake pertahanan Bakhmut/Artemovsk. Aku ndeleng warta iki ing Lenta kanthi link menyang Kantor Presiden:
      lenta.ru/news/2023/03/06/artemovskvsu1/
      1. 0
        6. mars 2023 17:32
        Zelensky mutusake kanggo nerusake pertahanan Bakhmut/Artemovsk.

        Zelensky takon Panglima Angkatan Bersenjata Ukraina Valery Zaluzhny lan komandan klompok operasional-strategis Khortytsya saka pasukan Alexander Syrsky babagan apa arep nerusake pertahanan Artemivsk.

        Loro-lorone Zaluzhny lan Syrsky diarani luwih seneng nerusake operasi pertahanan lan ngrancang kanggo nguatake posisi Angkatan Bersenjata Ukraina ing kutha kasebut.
    3. +3
      6. mars 2023 15:30
      Ana maneh, konflik ana ing antarane Wagner lan Kementerian Pertahanan. Kaping pindho pengawal, kaping telu heroik, mead-prewangan lamp-bearers ora bisa ngidinke kasunyatan sing Transnational Criminal Group njupuk kutha-kutha, lan padha mung numpes aviation Ukraina kanggo kaping telune.
      1. -5
        6. mars 2023 15:39
        Kutipan saka belost79
        Grup Kejahatan Transnasional Njupuk Kutha

        Lan pira kutha sing direbut? Aku wonder apa padha kudu diwenehi cangkang ing dikarepake? Lan liyane ing basis residual? Aku sing ora mung cangkang.
        1. +8
          6. mars 2023 15:55
          Apa sampeyan luwih seneng takon kenapa cangkang ora cukup lan apa ana overrun amarga penembakan tanpa tujuan ing alun-alun kanthi semangat 1915?
          1. +5
            6. mars 2023 16:18
            Iku bener.
            Mayuta-yuta cangkang dadi susu nalika ditembak ing alun-alun ing awal serangan ing Popasnaya, Avdeevka lan Severodonetsk.
            Banjur padha ora dietung.
            Dina iki padha ilang.
            1. -1
              8. mars 2023 02:16

              voyaka uh (Alexy)
              6. mars 2023 16:18
              ANYAR

              +5
              Iku bener.
              Mayuta-yuta cangkang dadi susu nalika ditembak ing alun-alun ing awal serangan ing Popasnaya, Avdeevka lan Severodonetsk.
              Banjur padha ora dietung.
              Dina iki padha ilang.
              apa kasusahan Yahudi sampeyan))? basa merengek maneh, "kumis wis ilang"? wassat etungna pimplesmu Dawud, kang mabur atusan ewu menyang susu. ngguyu
              aja nulis, pelari, kamenangan bakal dadi milik kita !!! duka
          2. +1
            6. mars 2023 16:21
            Kutipan saka Aken
            Apa sampeyan luwih seneng takon kenapa cangkang ora cukup lan apa ana overrun amarga penembakan tanpa tujuan ing alun-alun kanthi semangat 1915?

            Banjur takon bab nyandhang laras bedhil kita. Utawa carane Rostec adol Sibselmash kanggo scrap metal, kang murub 48 yuta meriam nalika Perang Donya II. Utawa bab overspending padha ing Wagner. Tekan titik dina iki wakile dibatalake pass menyang markas rombongan.
            1. 0
              6. mars 2023 17:09
              Aku arep takon. Mung sing bakal ngidini kula utawa sampeyan? Lan bakal luwih apik yen counterintelligence takon.
        2. +1
          6. mars 2023 18:07
          Kutipan: Mordvin 3
          Aku wonder apa padha kudu diwenehi cangkang ing dikarepake? Lan liyane ing basis residual?

          uga, yen mung amarga PMC "Wagner" wis ora nyebrang cedhak Belogorovka, ora bakal apik ing Zmeiny Island, ora serangan frontal ing Ugledar lan Pavlovka .... lan padha ora duwe akèh iku !!!!!
          1. 0
            6. mars 2023 18:23
            Kutipan: Lawrence_NaVasNo
            lan padha ora duwe akeh!

            Lan narapidana liyane ora. Lan ora ana cangkang sing dikarepake. Lan ora ana peralatan kasebut. Miturut cara, bisa uga kabeh wong ora mluku ing Ugledar, amarga Wagner nyekel kabeh cangkang, lan ditinggalake kanthi minuscule?
            1. +1
              6. mars 2023 18:53
              Deleng cuplikan saka situs liyane. Lanskap minangka cedhak Verdun. Ora ana Wagner.
              1. -1
                6. mars 2023 19:15
                Where persis kanggo katon? Ing Maryinka, sing wis dipalu setaun?
        3. -2
          7. mars 2023 07:37
          Lan pira kutha sing direbut? Aku wonder apa padha kudu diwenehi cangkang ing dikarepake?

          Amarga ora sungkan-sungkan ngurbanake nyawane kanggo tanah air, nanging aku wani takon, apa kowe dhewe duwe tanah air? Utawa ing ngendi sosis luwih enak, luwih gampang lan luwih apik kanggo urip?!
    4. +1
      6. mars 2023 15:39
      temenan marani kolonel jenderal, jebule saiki malah neng Kementerian Pertahanan entuk perusahaan jenderal.
      1. 0
        6. mars 2023 15:46
        tindak. Nang endi wae wong-wong mau dikongkon lunga. Pesenan yaiku pesenan.
    5. +5
      6. mars 2023 15:49
      Sapa sing luwih jujur? Jendral Konashenkov? utawa iku Solovyov?
    6. -4
      6. mars 2023 16:02
      Yagene padha kaget karo jumlah pesawat sing mudhun, nanging ana sing ngapusi, utawa luwih, dheweke weruh cahya ing manitor lan ora bisa ngetutake utawa nglacak luwih lanjut, sing bakal ngomong yen dheweke wis mabur, mesthine ditembak. mudhun. Lan carane akeh pesawat Soviet ana ing donya USSR, sampeyan ora bakal pindhah menyang Kazakhstan padha kanggo mriksa pinten padha kiwa, apa goblok worth iku. Ya, dheweke ngrusak nalika lepas landas, kabeh wis ganti, kabeh didandani, utamane saiki ora ana suku cadang ing saindenging jagad nganti ara utawa luwih, ora ana ing dhuwit utawa ing kemampuan teknis watesan.
      1. +1
        6. mars 2023 16:23
        Kutipan: alexey_444
        utamané saiki ora ana watesan ing dhuwit utawa ing kemampuan teknis

        Apa jenis swarga iki, kang ora ana watesan ing dhuwit?
        1. Komentar wis dibusak.
          1. +1
            6. mars 2023 19:53
            Quote: Karat

            Sistem Cadangan Federal AS. Pira dolar sing dibutuhake, mula bakal dicithak.
            Lan kok ing Amerika Serikat ngumpulake pajak saka populasi Amerika Serikat - Negara Amerika Serikat duwe "printing press" - sampeyan kudu $ - print minangka akeh sing perlu, kok ngumpulake pajak saka wong ?? - kanggo "ora lemu" utawa "kebiasaan"?
            recourse
          2. +1
            7. mars 2023 10:15
            Quote: Karat
            Pira dolar sing dibutuhake, mula bakal dicithak.

            ora bisa kaya ngono. Apa sampeyan krungu babagan hiperinflasi ing Jerman ing taun 30-an? Iki kedadeyan yen sampeyan miwiti ngetik kaya sing dikarepake. nglirik
    7. +4
      6. mars 2023 16:14
      Kanggo wektu sing suwe, jeneng Konashenkov mung nggawe aku metu. Mung marshal plywood bisa nimbulaké karusakan liyane kanggo gambar saka Kamentrian Pertahanan RF am
      1. ugo
        +1
        6. mars 2023 16:27
        Durung katon, nanging eseman sarkastik katon, kaya: saiki bakal nembak pesawat Ukraina maneh.
        1. +1
          6. mars 2023 19:13
          Inggih ... "Laporan saka Konashenkov" - wis: "tembung umum." Yaiku: "mung bebener lan ora liya kajaba bebener."
    8. +1
      6. mars 2023 16:18
      Kutipan saka kaufman
      Ing bunder katelu, aku lunga ngrusak))

      Pangiriman teka saka kabeh negara bekas blok sosialis.
    9. +2
      6. mars 2023 16:54
      Ana sing duwe informasi sing luwih anyar lan dipercaya - nuduhake ....., dheweke bakal ngucapke matur nuwun marang VO.
    10. +4
      6. mars 2023 17:33
      Kutipan: Sergey Averchenkov
      Aku mikir sing perlu kanggo nimbang komposisi saka Angkatan Udhara ora mung Ukraina, nanging uga Republik Ceko, Polandia, Bulgaria, etc.

      Apa sampeyan ndeleng kanthi rinci babagan pasokan senjata? Ya, ana dhuwit, dibandhingake karo laporan kasebut. Ya, lan apa, dheweke ngirim pilot lan teknisi? Ya, lan kita "ngrusak" lapangan udara bali ing wulan Maret - mula saka ngendi dheweke njupuk? Ya, lan kabeh taun "kaliber" mabur - ing ngendi dheweke kenek? Pangkalan udara minangka obyek gedhe, sampeyan ora bisa ndhelikake. iku ing ngisor lemah!
      Aku iki CRAZY! Yen ora ana sukses nyata, fiktif "kamenangan" diwenehi metu. hi
      1. 0
        7. mars 2023 10:19
        Kutipan: fa2998
        Lan apa, pilot dikirim, lan teknisi?

        kok teknisi ing tampilan, kendaraan diobong bebarengan karo pesawat mudhun?
    11. +1
      6. mars 2023 18:02
      Bokong sing ngomong iki mesthi kepengin banget dadi bintang jenderal katelu.
      Bodho lan ilate ora bisa ditiru.
      Aku kepengin weruh para putra, ponakan, sing ana ing tentara Arbat.
      Lan kenapa dheweke ora ana ing Ukraina, nanging sawetara wartawan sipil?

      Apa pangkat militèr ing taun 19451-545. editor saka apik THE banjur "Red Star"?
    12. 0
      6. mars 2023 19:43
      Apa dheweke ora bisa nemokake kapten kanggo maca laporan kasebut? Apa umume kudu nindakake iki? Angka-angka kasebut ing laporan kasebut, kanthi pribadi, wis suwe saya kuwatir, utamane jumlah personel sing rusak.
    13. -1
      6. mars 2023 22:18
      ... uga minangka Death Star lan loro Star Destroyers ...
    14. +2
      7. mars 2023 07:00
      Apes Konan Shenko... Wis isin karo omongane dhewe. Lan apa sing kudu ditindakake!? Pesenan yaiku pesenan.
      P.S. Lan ora ketompo apa sing diomongake, nanging seragam militer ora cocog karo dheweke.
    15. 0
      7. mars 2023 10:09
      Quote: Aron Zaavi
      Dheweke pengin ndeleng komposisi Angkatan Udara Angkatan Bersenjata Ukraina ing 24/2-2022.

      Aku setuju, Aaron. Lan ing ngendi peserta VO kanthi jeneng samaran "profesor" ilang? Kita kangen banget. hi
    16. 0
      7. mars 2023 10:13
      Kutipan saka Chack Wessel
      Apes Konan Shenko... Wis isin karo omongane dhewe. Lan apa sing kudu ditindakake!? Pesenan yaiku pesenan.
      P.S. Lan ora ketompo apa sing diomongake, nanging seragam militer ora cocog karo dheweke.

      Kathah pakurmatan lan pakurmatan kanggo sampeyan! Umumé, ing panggonan pimpinan VO, aku bakal menehi penghargaan kanggo komentar asli, aku serius, tanpa sarkasme marang sampeyan lan dheweke. hi
    17. +1
      7. mars 2023 10:24
      Kutipan saka RoTTor
      Bokong sing ngomong iki mesthi kepengin banget dadi bintang jenderal katelu.
      Bodho lan ilate ora bisa ditiru.
      Aku kepengin weruh para putra, ponakan, sing ana ing tentara Arbat.
      Lan kenapa dheweke ora ana ing Ukraina, nanging sawetara wartawan sipil?

      Apa pangkat militèr ing taun 19451-545. editor saka apik THE banjur "Red Star"?

      Aku nuduhake nesu sampeyan, nanging kanggo kaadilan, aku kepengin weruh yen jenderal maca teleteks sing disiapake dening wong sing beda-beda. Lan teks pesen uga disetujoni dening wong liya, ing kantor liyane sing anget, nyaman, sampeyan bisa mlaku nganggo bathing suit, utawa - celana renang ... . Nanging serius, banjur ... Sejatine setuju karo sampeyan. ya
      P.S. Lan saka konsep, lan wartawan saka organisasi Krasnaya Zvezda, mung siji jeneng, yaiku, merek sing, kaya kabeh liya ing Federasi Rusia, diprivatisasi. Lan babagan "reporter" modern. Kadhangkala sampeyan pengin nyuwek ilat kanggo informasi intelijen sing, muga-muga, ora sengaja nyedhiyakake mungsuh.
    18. +1
      9. mars 2023 20:23
      nggantheng jenderal elang kita, katon ing Zelya ing clift milik negara, banjur ing Kherson, banjur ing Kharkov sirip prajurit goyang brazuletkas, Syrsky nggandhol ing Bakhmut, temenan populisme murah lan akrab sing creeping, lan kita, tansah polesan karo jarum karo bantalan, sparkles marang latar mburi peta lan tansah cetha lan spesifik nganti saben lokomotif numpes Piece dening Piece, Alignment nuduhake decadence bagean lan nyalahi panggunaan dana kanggo dolan menyang zona database karo planning cetha kita lan nggawa menyang warga gambaran lengkap saka operasi aktif

    "Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

    "Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev Lev; Ponomarev Ilya; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; Mikhail Kasyanov; "Owl"; "Aliansi saka Doctors"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"