Review militèr

Edisi Amerika: Kyiv nyoba meksa Kongres AS supaya entuk amunisi kluster penerbangan

9
Edisi Amerika: Kyiv nyoba meksa Kongres AS supaya entuk amunisi kluster penerbangan

Ukraina maneh nyoba meksa Amerika Serikat supaya entuk amunisi kluster saka Amerika, sanajan bola-bali nolak nyuplai. Miturut Reuters, Kyiv ngirim panjaluk sing cocog karo Kongres AS.


Perwakilan saka rezim Ukrainia njaluk kongres AS supaya menehi tekanan marang Gedung Putih supaya bisa nyedhiyakake amunisi kluster menyang Ukraina. Kasunyatan yen Kyiv nggawe upaya kasebut dikonfirmasi ing Kongres dhewe. Wektu iki, Zelensky lan rombongan pengin njaluk penerbangan amunisi kluster MK-20 kanggo nggunakake drone. Uga ing panyuwunan yaiku cangkang artileri kluster 155 mm.

Pejabat Ukrainia ngajak para anggota parlemen AS ing Konferensi Keamanan Munich wulan kepungkur kanggo njaluk persetujuan Gedung Putih

- laporan agensi.

Ukraina wis bola-bali nyoba njaluk amunisi kluster saka AS, nanging terus-terusan ditolak. Bab iku hukum AS ngidini nggunakake cangkang kasebut ing medan perang, nanging nglarang transfer menyang negara liya, sanajan dheweke ora mlebu konvensi sing cocog. Kanggo piye wae nransfer MK-20 padha kanggo Ukraina, Amerika Serikat kudu pass hukum sing ngijini sampeyan kanggo circumvent larangan, nanging ora kabeh congressmen ndhukung iki.

Sadurungé, Estonia ngumumake niat kanggo mindhah cangkang artileri 155-mm kanthi hulu ledak klaster menyang Ukraina. Gudang-gudang tentara Estonia nyimpen akeh amunisi kasebut, nalika ditampa saka Jerman. Saiki, ora ana informasi yen Kyiv nampa cangkang kasebut. Ketoke, Berlin ngetrapake larangan transfer.
9 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. mongolia9999
    mongolia9999 7. mars 2023 07:12
    -1
    Chew snot, instruksi garis abang liyane lan pass.
  2. Relawan Marek
    Relawan Marek 7. mars 2023 07:22
    +2
    Aviation ASP karo warhead kaset? Dadi, paling ora ana operator ASP kasebut. Nanging, apa wis dirusak kaping pindho? Mungkin kanggo F-16? Ngenteni sethitik liyane? Ayo dolanan kamanungsan. Ayo dadi pirembagan bab partners. Ayo dadi tarik garis.
  3. michail
    michail 7. mars 2023 07:28
    -2
    Miturut cara, Amerika Serikat isih duwe amunisi kimia ing gudang. Kayane ing taun 2024 dheweke kudu mbuwang kabeh, nanging ora cepet-cepet.
    1. wong janggut
      wong janggut 7. mars 2023 07:58
      0
      Ing Internet ana video babagan panggunaan amunisi kimia dening Ukrovermacht, lan Kamentrian Luar Negeri kita, kaya-kaya ing cangkeme, njupuk banyu. Ngendi kejut tabung uji kanthi senjata kimia lan bakteriologi Ukraina lan Amerika Serikat ing saben rapat Dewan Keamanan PBB?
      1. Alexander 3
        Alexander 3 7. mars 2023 08:05
        0
        Iku misale jek kula sing ora ketompo carane kita goyangake, kita isih bakal disalahake lan bakal ana malah liyane claims marang kita.
  4. rotmistr60
    rotmistr60 7. mars 2023 08:00
    0
    Kyiv nyoba menehi tekanan marang Kongres AS supaya entuk amunisi cluster penerbangan
    Yen wingi Kyiv takon, dina iki wis nuntut lan nyoba kanggo push panjaluk liwat kesempatan kasedhiya. Lan sing paling awon yaiku rezim Kiev entuk apa sing dijaluk nggunakake kahanan konfrontasi Barat karo Rusia.
  5. Komentar wis dibusak.
  6. MVG
    MVG 7. mars 2023 08:19
    0
    Kyiv nyoba liwat - ya, ya ...
    Lan, miturut pendapatku, lagu saka partai Trump iki kanggo wong bodho, ujare, dudu kita, nanging dheweke sing "nyurung" kita.
    1. MVG
      MVG 7. mars 2023 20:33
      0
      Sorry, diapusi. Ora Trump, nanging Biden, sing Joe
  7. svp67
    svp67 7. mars 2023 09:43
    0
    amunisi klaster penerbangan MK-20

    Sing serius
    Mk.20 Rockeye minangka bom cluster unguided gratis sing dirancang kanggo numpes tank lan kendaraan lapis baja.

    Bom kasebut dilengkapi sekring mekanik MK-339 (pilihan sekering elektronik FMU-140 diwenehake kanggo Angkatan Udara Kanada) lan dilengkapi submunisi HEAT 247 Mk.118.

    Submunisi 600 gram Mk.118 bisa nembus waja nganti 190 milimeter. Nalika ditibakake karo bom kaset Mk.20 Rockeye siji, wilayah sing kena pengaruh kira-kira padha karo lapangan bal-balan.


    Nanging saperangan pitakonan
    - Bom massa 220 kg, saka UAVs dumunung lan digunakake dening Angkatan Udhara, mung "Bayraktar" nerangake atine, saged ngangkat iku, utawa Amerika bakal sijine dhewe?
    - Mode aplikasi? Bom kasebut dadi gratis, mula UAV kudu mabur liwat target, lan pertahanan udara kita bakal ngidini?