Pejuang Rusia ngomong babagan kategori militèr Ukraina sing isih ana ing kutha Artyomovsk

44
Pejuang Rusia ngomong babagan kategori militèr Ukraina sing isih ana ing kutha Artyomovsk

Terus nampa informasi babagan kahanan ing Artyomovsk. Unit Rusia nganakake operasi serangan saka sawetara arah, kalebu saka kuartal Zabakhmutka sing wis dibebasake sadurunge.

Mungsuh ilang sawetara posisi ing pinggiran tengah kutha, kalebu trenches ndudhuk tengen ing lurung-lurung (treches iki wis bola-bali dilapurake dening militèr Ukraina sawetara sasi kepungkur). trenches iki secara harfiah plowed munggah dening tentara meriem Russian, sawise kang mungsuh, sing nandhang losses, konsentrasi ing nglengkapi titik tembak utama ing bangunan, kalebu bangunan apartemen.



Miturut pejuang Rusia, utamané rong kategori wong bersenjata tetep ing sisih Ukraina langsung ing Artemovsk (Bakhmut). Kaping pisanan yaiku mobilisasi, sing disimpen ing posisi trite kanggo karakter massa lan tumindak geni senjata cilik sing ora sopan. Kapindho yaiku "radikal hardened", sing, kaya sing diucapake, "ora ana sing ilang". Kajaba iku, fitur sing menarik yaiku loro-lorone nyerah nalika pasukan Rusia mlebu ing posisi.

Militer Ukrainia sing duwe pikiran radikal, kalebu wakil saka batalyon nasional, ora ndhelikake kasunyatan sing pungkasane ngetung versi "ekstraksi" liyane, kaya sing wis kedadeyan karo pimpinan Azov sing kondhang (*kelompok teroris sing dilarang ing Rusia. ).

Ing wayahe, militèr Ukraina ninggalake Bakhmut (Artyomovsk) ing kelompok cilik. Sanalika peralatan militer katon ing dalan menyang Chasov Yar, obah ing arah siji utawa liyane, tentara meriem Rusia nyerang karo macem-macem derajat sukses.
    Saluran warta kita

    Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

    44 komentar
    Alexa
    Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
    1. -5
      Maret 7 2023
      Dheweke ora nganggep "ekstraksi" (sanajan wis duwe pengalaman), nanging "musisi" nggiling.
      1. +5
        Maret 7 2023
        Kutipan saka: dmi.pris1
        Dheweke ora ngetung "ekstraksi" (sanajan wis duwe pengalaman), nanging nggiling "musisi".Lan ing bidang pertandhingan ala antarane Prigodin lan Shoigu-padha duwe pangarep-arep

        Secara pribadi, aku ora ngerti sebabe nyedhot barang sing durung ngerti aku!
        Apa Prigozhin dhewe ngandhani babagan graters karo Shoigu, utawa Shoigu? Utawa isi iki kanggo kompromi loro? Utawa mungkin ana sawetara alasan liyane kanggo njaga gosip ... recourse mandheg
        1. +5
          Maret 7 2023
          Aku dudu pengacara, nanging aku duwe pendapat dhewe babagan gosip. Ora ana kumelun tanpa geni, yen sampeyan ora weruh dhewe, sampeyan ora bisa pracaya yen bumi iku bunder. Wong Azov diwenehi adoh saka Marik, iki kasunyatan.
          hi
          1. +1
            Maret 8 2023
            Wong Azov diwenehi adoh saka Marik, iki kasunyatan.

            Suwe-suwe ijol-ijolan sing ngisin-isini iki bakal mbalekake kekuwatan iki ...
          2. 0
            Maret 12 2023
            Saka Marik, mung wong-wong penting Azov sing diwenehi, lan ora kabeh. Lan padha diganti ora kanggo prajurit biasa. Dadi ora perlu nglebokake pendapat sampeyan minangka korban propaganda ing kene.
      2. +2
        Maret 7 2023
        HZ! Nanging Prigogine luwih percaya! Inggih Shoigu! Lan Staf Umum ing turma!
      3. -1
        Maret 12 2023
        Yen kanggo sampeyan saucepan, kanggo siji musisi, lemak Reich ilang 8 Nazi mecah iki. Banjur aku ora ngerti carane nambani sampeyan.
    2. +9
      Maret 7 2023
      Sanalika peralatan militer katon ing dalan menyang Chasov Yar, obah ing arah siji utawa liyane, artileri Rusia nyerang. karo macem-macem derajat sukses.

      Ukara apa!
      1. + 14
        Maret 7 2023
        Quote: Kerensky
        Ukara apa!

        Apa iki ukara? Ukara kasebut, ukara kasebut!
        wakil saka batalyon nasional ora ndhelikake kasunyatan sing ing pungkasan padha ngetung versi liyane saka "ekstraksi"

        Plain text - kita setuju kanggo resort, ngirim kita menyang Sultan. Menengo!!! Katon padha ngguyu kita.
        1. +5
          Maret 7 2023
          Ngomong ing istilah kadonyan, supaya ora ijol-ijolan Nazi inveterate lan mercenary manca, cukup kanggo kita ora dhaftar wong-wong mau ing antarane tawanan perang, ndhelikake informasi iki nganti kaping luwih kanggo Rusia.
          Apa sing ngalangi panguwasa domestik nindakake iki lan ora liya ???
          1. + 10
            Maret 7 2023
            Quote: kredo
            Apa sing ngalangi panguwasa domestik nindakake iki lan ora liya ???

            Toleransi lan kepinginan kanggo ketemu maneh karo mitra Eropa. Lan ing impuls siji kanggo entuk dhuwit. Shh... ojo ngomong banter.
        2. +4
          Maret 7 2023
          Inggih, padha pantes. Kanggo setahun, degradasi saka bruwang sing kuwat dadi pug sing ora duwe daya. Mbokmenawa ora cukup garis abang sing digambar.
      2. 0
        Maret 7 2023
        Katon kaya Zhvanetsky ...
      3. 0
        Maret 7 2023
        Lancet bisa ngunci VFU kanthi kenceng.
      4. +2
        Maret 8 2023
        Cakupan 15, tabung 20, rong driji ing ngisor srengenge.. Bang! Bang! Lan kepungkur
      5. 0
        Maret 12 2023
        Frasa iki uga kudu didorong ing sisih liya. Banjur, miturut phrases, padha kudu wis ing Vladivostok, lan mung ilang kutha lan kutha ing kutha-kutha dhewe.
    3. 0
      Maret 7 2023
      Apa tentara bayaran wis mundur? Ragu sanadyan.
      1. +1
        Maret 7 2023
        Apa kanggo mercenaries gilingan daging iki? Dheweke entuk dhuwit kanggo urip sing apik.
    4. +6
      Maret 7 2023
      Dheweke bakal ngetung "ekstraksi" amarga dheweke ngerti yen kita duwe kolom kaping 5 sing gedhe banget. Sayange kaya ngono. Lan nganti saiki ora ana kekarepan politik kanggo nindakake apa wae.
      1. 0
        Maret 9 2023
        Wis wektune kanggo nemokake mungsuh rakyat kasebut lan netralake. Nang endi wae ing Rusia kebak patriot. Dheweke bakal njupuk regu karo wakil panguwasa ing kepala, lan bakal ngliwati kabeh kutha kanggo nggoleki individu sing curiga kanggo penahanan pencegahan.
    5. +9
      Maret 7 2023
      Yen ana instalasi saka radikal ora njupuk tawanan, banjur liyane bakal dadi pemikir.
      Lan yen sampeyan dijupuk maneh, karo deportasi kanggo resorts Turki .. banjur bakal, tembung saka song - "lagu kita apik, miwiti maneh"!
      1. 0
        Maret 7 2023
        Aku weruh yen kondisi dalan, paling ora ing wilayah kita, wis katon apik, nanging ana pitakonan babagan kabeh liyane.
      2. +6
        Maret 7 2023
        Kutipan saka janin
        Yen ana instalasi saka radikal ora njupuk tawanan, banjur liyane bakal dadi pemikir.

        Sorry, Mungkin ana sawetara manual carane mbedakake mobilized saka radikal ing panas perang.
        Apa wong sing dimobilisasi ora bisa dadi radikal dhewe? Banjur apa sing kudu ditindakake?
        Ora perlu menehi informasi babagan wong-wong mau kanggo ijol-ijolan, dheweke ilang tanpa tilak lan iku ... lan sawise kabeh prosedur sing ditetepake dening Hukum, ngirim menyang "entuk dhuwit" karo Pick kanggo 25 taun ... karo saben dina. ngrungokake lagu kabangsan.
        1. 0
          Maret 11 2023
          lagu kebangsaan apa?
          puppymerlik?
          banjur kaping telu dina luwih becik
          kanggo nambah swasana ati
          banjur 25 taun bisa uga ora tahan ngguyu
      3. +2
        Maret 7 2023
        Iki carane ngurutake, nanging ora ditulis ing bathuk - a lamb radikal utawa ilang? Lan tho, kok ngurutake macem-macem telek. Bandera ing donya ngakoni dhewe.
        1. +2
          Maret 8 2023
          Ditulis ing bathuk. radikal kabeh minangka siji chipped karo nacitatukhs. Selyuk nduweni maksimum - "Vasya", "esuk", "Tanya" ..
    6. +6
      Maret 7 2023
      Perlu nyebabake korban jiwa lan kerugian materi sing paling akeh sajrone mundur liwat lendhut. Artileri lan drone kudu kerja keras ing kana. Padha bakal nindakake persis padha. Iki saka manual militèr.
    7. 0
      Maret 7 2023
      Kapindho yaiku "radikal hardened", sing, kaya sing diucapake, "ora ana sing ilang".
      Aku kepengin weruh yen "Legiun Georgia" isih ana utawa wis lunga?
    8. + 11
      Maret 7 2023
      Etung kanthi bener "ekstraksi" amarga urip nuduhake kerjane. Nanging aku luwih seneng kaya ing film "They Fought for the Motherland" ing ngendi karakter Lopakhin, dileksanakake dening aktor Shukshin, ngandika marang partner (aktor Burkov): "Aku ora butuh fasis sing ditawan, aku butuh dheweke. mati." Iki kudune.
    9. +3
      Maret 7 2023
      Jumlah 200 APU ing Artyomovsk ngluwihi 1 wong sajrone telung dina lan terus nambah. Persentase sing bisa metu saka gilingan daging Bakhmut suda saben jam. Kajaba iku, miturut dokumen Angkatan Bersenjata Ukraina kaping 000, umur rata-rata prajurit yaiku 200-45 taun. Grup Wagner mbatalake proposal kanggo klompok Angkatan Bersenjata Ukraina sing diblokir ing Artemovsk. Ora bakal ana tawanan maneh. Tembakan cepet saka MLRS lan meriam meriam uga ditembakake ing unit mungsuh sing ninggalake kutha kasebut.
    10. +1
      Maret 7 2023
      Miturut informasi sing mlebu, Angkatan Bersenjata Ukraina wiwit duwe masalah gedhe karo mundur saka Artyomovsk (Bakhmut) menyang Chasov Yar. Miturut @milchronicles, unit mundur tentara Ukraina kanthi akeh ninggalake peralatan abot ing kutha lan pinggiran kutha amarga wedi serangan artileri dening PMC Wagner lan penerbangan Angkatan Udara Rusia. Peralatan entheng sing digunakake kanggo mundur ora bisa ngatasi kahanan ing dalan. Ing dalan sing lendhut, truk pickup lan mobil macet lan muter, sawise iku ora bisa digunakake. Unit infantri ninggalake gaman abot ing dalan, ninggalake mung nganggo senjata cilik lan meh langsung tiba ing serangan artileri.
    11. +1
      Maret 7 2023
      Lan kabeh wong sing ora marem karo pangarep-arep saka karakter kasebut ing ndhuwur kanggo "ekstraksi" ora mikir babagan ing ngisor iki: pangarep-arep iki sing ndadekake wong-wong mau, ing ancaman slightest kanggo urip, ngangkat tangan munggah lan nyerah. Lan iki, kanthi mangkono, nylametake akeh nyawa para pejuang kita.
    12. 0
      Maret 7 2023
      Artileri Rusia nyerang kanthi tingkat sukses sing beda-beda.
      Iku bakal menarik kanggo ngerti apa iki "beda jurusan sukses" gumantung ing? Aku nonton video babagan nyerang klompok waja saka mungsuh sing mundur - kabeh cangkang tiba ing sabuk alas sing sempit, lan BMP kanthi tenang maneuver ing dalan ing 50-100 m lan ing lapangan. Video saka copter, supaya sampeyan bisa menehi koreksi kanggo gunners. Aku ora ngilangi yen mengko padha menehi amandemen, nanging ora nuduhake.
      1. +3
        Maret 7 2023
        ing sabuk alas, mung infantri mlaku .............
    13. +2
      Maret 7 2023
      Mulane, wong Azov sing semangat kudu ditembak nalika nyoba uwal!
      1. +2
        Maret 8 2023
        Ya, sapa sing nglarang sampeyan njupuk, mung bengok-bengok ora pantes.
    14. +9
      Maret 7 2023
      Kabeh divisi kasebut dadi batalyon nasional, theterodefense, APU, lan liya-liyane, banget sewenang-wenang.Wiwit taun kaping 14, kabeh wong Ukraina wis dicuci otak lan bubuk nganti gething kanggo kabeh Rusia lan Belarusia ora mung motto, nanging duweke dhewe. , gen lan tembung khusus (dipotong Rusnyu), padha karo rutin ngalahake laler utawa nyamuk.
      Awit saking gethingipun, malah tiyang-tiyang ingkang botên purun pêrang, têmbak prajurit rumiyin ngantos wêkasanipun, lajêng kakinipun minggah, amargi tumrapipun pêrang punika sagêd matèni tiyang rusia, ananging tiyang rusia kêdah anggènipun tumindak bêcik.
    15. +1
      Maret 7 2023
      Yen ing Kremlin ora ana pengkhianat, kabeh wong wis dikalahake ing jaman biyen, lan bakal tekan Selat Inggris.
      1. 0
        Maret 9 2023
        Iki wektu kanggo mbantu Putin ngresiki kandang Kremlin Augean!
    16. +4
      Maret 7 2023
      Kita kaya wong sing duwe klub - klub kasebut ana ing cedhake, lan dheweke ngangkat tangane saka para bandit.
    17. +1
      Maret 7 2023
      Militer Ukrainia kanthi radikal, kalebu wakil saka batalyon nasional, ora ndhelikake kasunyatan sing pungkasane ngetung varian "ekstraksi" liyane.

      Extraction mung bisa kanggo Bandera.
      Pancen angel mikir yen ing Perang Donya II, ekstraksi diatur kanggo wong SS sing ditawan.
    18. +1
      Maret 8 2023
      Dokumenter iki nuduhake carane negara-negara Barat, sing dipimpin dening negara teroris Amerika, wis radikalisasi Uyghur ing wilayah Xinjiang China lan digunakake minangka teroris ISIS!!

      Dheweke nyusup sistem pendidikan kanthi bantuan propaganda radikal sing diarahake marang bocah-bocah sekolah - iku sistematis!

      Xinjiang wis dadi papan pembiakan kanggo teroris ISIS ing mangsa ngarep sing digawe, didanai lan dipersenjatai dening ZIO/AS/NATO sing utamane diadu (nanging ora khusus) nglawan Suriah!!

      Amerika lan sekutu NATO sing nargetake Muslim kanggo tujuan radicalization teroris, mestekake wong-wong mau yen padha nindakake karya ALLAH marang "kafir"!

      Xinjiang minangka rencana!

      Dheweke nindakake perkara sing padha nggunakake ideologi Nazi ing sistem sekolah Ukrainia!
    19. 0
      Maret 8 2023
      Nazi kudu ora sengaja nyelehake granat ing celonone lan narik cincin kasebut, iki ora bisa ditawan.
    20. 0
      Maret 12 2023
      Kanthi muspra, Wagner kanthi terang-terangan nyatakake yen dheweke ora bakal nangkep Aislins sing ora sopan - masalah langsung diwiwiti kanthi pasokan amunisi lan menteri muncul ing sirahe ...

    "Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

    "Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"